Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Δεν τα καταφέραμε κοριτσάκια μου.

Χρύσα μου λυπάμαι πολύ!! Κλαψε, ξέσπασε κ την επόμενη φορά θα είναι η τυχερή σου. Σου στέλνω μεγάλη αγκαλιά, ❤️❤️❤️

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Μην στεναχωριεσαι κοριτσι μου.δεν βγαινει κατι!!! Εσυ εισαι η χαρα της ζωης ,μεσα στην αισιοδοξια κ την θετικη ενεργεια! Η παναγια θα στο δωσει το παιδακι σου! Εχε πιστη!!! 

• Μου αρέσει 6

19 minutes ago, marina_86 said:

Γλυκό μου Χρυσουλακι. ❤️ Πολύ στενοχωριέμαι αγαπημένη μου. Αυτή η παγωμαρα, το μούδιασμα που νιώθεις όταν ανοίγεις μια αρνητική χοριακη είναι ένα συναίσθημα που το ξέρουμε καλά οι περισσότερες από εμάς. Είναι επίπονο ακόμα και το να μαζέψεις πίσω όλα αυτά τα φάρμακα στις σακούλες, να απενεργοποιήσεις όλα τα ξυπνητήρια που σου θυμίζουν τις δόσεις και να ανάψεις ένα τσιγάρο ή να βάλεις ένα ποτήρι κρασί...

Χρύσα, δεν γνωριζόμαστε, όμως γνωριζόμαστε πολύ καλά! Ξέρουμε τα μεγαλύτερα μυστικά, τους χειρότερους φόβους και τις ελπίδες η μία της άλλης. Χρύσα, σήμερα είσαι εγώ, εγώ είμαι εσύ, είσαι η κάθε γυναίκα που έχει ζήσει αυτόν τον αγώνα και είμαστε όλες στη δική σου θέση. Κι επειδή ξέρουμε τη συνέχεια, θα σου πω δυο πράγματα. Πρώτον, δεν φταις εσύ. Δεύτερον, και σημαντικότερο. Είσαι πολύ σημαντική έτσι κι αλλιώς και είσαι πολύ τυχερή. Την ευτυχία δεν πρέπει να την ορίζουμε σε συγκεκριμένα καλούπια, πρέπει να τη βρίσκουμε στο καθετί που έχουμε. Έχεις τους ανθρώπους σου, έχεις τον σύντροφό σου, έχεις ένα σωρό λόγους να χαμογελάς κάθε μέρα. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Εννοείται πως ένα μωράκι είναι κάτι που θέλουμε κ γι'αυτό το προσπαθούμε. Και θα γίνει Χρυσουλακι μου! Σε πολλές περιπτώσεις έγινε με τη 2η φορά. Κ η δεύτερη θα είναι κ η τυχερή!❤️ Δεν πρέπει όμως να καθορίζεται η ευτυχία μας μόνο από αυτό. Θα έρθει αλλά μέχρι να έρθει εμείς πάλι θα είμαστε ευτυχισμένες.

Δεν θα πω αλλά. Τα μάτια μου είναι βουρκωμενα κ η καρδιά μου πονάει όταν ακούω αυτόν τον πόνο που τον ξέρω καλά. Μεθαύριο θα είναι καλύτερα. Και σε μια εβδομάδα ακόμα καλύτερα. Κι έτσι σταδιακά καθαρίζει πάλι το βλέμμα από την πίκρα και ξαναέρχεται η δύναμη και το χαμόγελο. Αυτό το χαμόγελο που δεν το έχουμε δει, αλλά ξέρουμε ότι είναι το πιο γλυκό, αληθινό και ζεστό χαμόγελο του κόσμου!❤️ Χρυσουλακι μου... το 'χουμε!!! :wub:

Αχ Μαρινα μου ποσο στοχευμενη η περιγραφη των συναισθημάτων αυτων...παγωμάρα και μούδιασμα...

Αλλά και πόσο σοφα τα υπόλοιπα λογια σου! Εύχομαι να ειναι βάλσαμο στη ψυχούλα της Χρύσας μας! 

• Μου αρέσει 9

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Χρυσουλακι μου αγαπημένο ξέρεις πως οι σκέψεις μας είναι μαζί σου,,,,βίωμα των περισσοτέρων μας αυτό που περνάς τώρα,,,αλλά η αγάπη και η θέληση και η πίστη όλα τα νικά και όλα τα καταφέρνει,,,,και εσύ έχεις μπόλικα απ'όλα μέσα σου και γύρω σου και θα έρθει η στιγμή που όλα αυτά θα ανταμειφθούν. Στα καλύτερα που δε ζήσαμε ακόμα ,,,, μια μεγάλη αγκαλιά εδώ για σένα πάντα !!!!!!! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

@Chrussa1982 κορίτσι μου καλό μην το βάλεις κάτω μόνο, κλαψε, στενοχωρησου αν σε βοηθήσει αλλα προχωρα μπροστά. Στο λέει ένας άνθρωπος που σε νιώθει, και όχι έξω από το χορό, σήκω πάνω και προχωρά. 5 ετ αν θυμάσαι έχω. Την τρίτη πήγα κουρ. Ξέρεις τι μου είπε?? Θα δούμε πόση ζημιά εδεισ κάνει στο ενδομητριο με τις αντιβιωσεις και εγχυσεις κι θα σου πω τι θα κάνουμε. Με δοκιμαστικους. Αν το 40 είναι η ηλικία σου, είσαι μια χαρά νεότατο κορίτσι ακόμη. Μια ερώτηση μόνο, ήταν η πρώτη φορά με δανεικά??θα σου πω στη συνέχεια γιατί ρωτω , δεν είμαι αδιάκριτη...

πρίν από 22 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αυτό που θέλω είναι τουλάχιστον για ένα με δύο μήνες η όσο τελοσπαντων κράτηση η εξερεύνηση μου, είναι να μην ξαναδώ φάρμακο μπροστά μου. Μπουχτισα. Θέλω να φάω να πιω να καπνίσω (μη με βρίζετε σας βλέπω!!)  να χαρώ τον άντρα μου και να ηρεμήσω.

Χρυσά μου και φυσικά να πάρεις το χρόνο σου και σίγουρα θα ηρεμήσεις. Το έχω ξαναγράψει παλιότερα, έβλεπα ουτρο και έκλαιγα, του γιατρού σου λέω!!! Να κάνεις ότι γουστάρει η ψυχή σου και για όσο καιρό θέλεις. Εισαι μικρή, πολύ μικρή για τη δωρεά, κατηγορία junior. Και μαζί με το γιατρουλη και με όλες εμάς να τον ελέγχουμε ολα θα πανε καλα. ❤️

• Μου αρέσει 4

πρίν από 34 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αγάπες μου,

Ένιωσα την αγκαλιά σας, ένιωσα τα δάκρυα σας και το ευχαριστώ είναι λίγο. Πολύ λίγο. Τα ξέρετε, τα έχετε περάσει ουκ ολίγες φορές. Και όμως σταθήκατε στα πόδια σας, χαμογελάτε και προχωράτε!! Σκούπισα και εγώ λοιπόν δάκρυα και μυξες, έκανα ένα τεράστιο οοοομμμμ, έφαγα πατατάκια έφαγα μαγιονέζα έφαγα τα πάντα όσα λιγουρευτικα τόσο καιρό. Μίλησα με τον Κουρ...απορεί και εκείνος. Με είχε σίγουρη. Ελάχιστη σημασία έχει αυτό για εμένα μιας και το αποτέλεσμα μετράει. Για κάποιον λόγο μου ζήτησε να συνεχίσω τα φάρμακα μέχρι την Δευτέρα και να ξανακάνω χοριακη. Μάλλον κάτι θέλει να τσεκαρει ποιος ξέρει. Η χοριακη μου ήταν 3. Θα μιλήσουμε πάλι από Δευτέρα να δούμε πως θα κινηθούμε. Μαθημενη πλέον από όλες τις παθουσες (εσάς εννοώ καρδούλες μου), αν δε με ξετιναξει ανοσολογικά και με υστεροσκοπηση δεν προχωράω. Πρέπει να μαζέψω και κανένα φράγκο εννοείται. Αυτό που θέλω είναι τουλάχιστον για ένα με δύο μήνες η όσο τελοσπαντων κράτηση η εξερεύνηση μου, είναι να μην ξαναδώ φάρμακο μπροστά μου. Μπουχτισα. Θέλω να φάω να πιω να καπνίσω (μη με βρίζετε σας βλέπω!!)  να χαρώ τον άντρα μου και να ηρεμήσω. Μαρίνα...αχ μαρίνα με τα ξυπνητήρια και την σακούλα με τα φάρμακα, τι μαχαίρι ήταν αυτό; Τόσο αληθινά συναισθήματα!!! @vik80 η πρώτη μου ήταν γι αυτό το σοκ και ο οίνος ήταν τεράστιος!!

Να είσαι αισιόδοξη και μαχητική μαζί με τον σύντροφο σου κορίτσι μου, δεν είναι πανάκεια η δοτρια. Έχει πιο πολλά ποσοστα, όχι 100 %. Αυτό έμαθα τον τελευταίο καιρό. Κάνε τις "κραιπαλες" σου και ανασυνταχθειτε. Και εμείς εδώ είμαστε για να δίνουμε κουράγιο και χαμόγελο η μια στην άλλη. 

• Μου αρέσει 1

51 minutes ago, Chrussa1982 said:

Αγάπες μου,

Ένιωσα την αγκαλιά σας, ένιωσα τα δάκρυα σας και το ευχαριστώ είναι λίγο. Πολύ λίγο. Τα ξέρετε, τα έχετε περάσει ουκ ολίγες φορές. Και όμως σταθήκατε στα πόδια σας, χαμογελάτε και προχωράτε!! Σκούπισα και εγώ λοιπόν δάκρυα και μυξες, έκανα ένα τεράστιο οοοομμμμ, έφαγα πατατάκια έφαγα μαγιονέζα έφαγα τα πάντα όσα λιγουρευτικα τόσο καιρό. Μίλησα με τον Κουρ...απορεί και εκείνος. Με είχε σίγουρη. Ελάχιστη σημασία έχει αυτό για εμένα μιας και το αποτέλεσμα μετράει. Για κάποιον λόγο μου ζήτησε να συνεχίσω τα φάρμακα μέχρι την Δευτέρα και να ξανακάνω χοριακη. Μάλλον κάτι θέλει να τσεκαρει ποιος ξέρει. Η χοριακη μου ήταν 3. Θα μιλήσουμε πάλι από Δευτέρα να δούμε πως θα κινηθούμε. Μαθημενη πλέον από όλες τις παθουσες (εσάς εννοώ καρδούλες μου), αν δε με ξετιναξει ανοσολογικά και με υστεροσκοπηση δεν προχωράω. Πρέπει να μαζέψω και κανένα φράγκο εννοείται. Αυτό που θέλω είναι τουλάχιστον για ένα με δύο μήνες η όσο τελοσπαντων κράτηση η εξερεύνηση μου, είναι να μην ξαναδώ φάρμακο μπροστά μου. Μπουχτισα. Θέλω να φάω να πιω να καπνίσω (μη με βρίζετε σας βλέπω!!)  να χαρώ τον άντρα μου και να ηρεμήσω. Μαρίνα...αχ μαρίνα με τα ξυπνητήρια και την σακούλα με τα φάρμακα, τι μαχαίρι ήταν αυτό; Τόσο αληθινά συναισθήματα!!! @vik80 η πρώτη μου ήταν γι αυτό το σοκ και ο οίνος ήταν τεράστιος!!

Ετσι Χρυσούλακι μου... Απολαυσε τον άντρα σου, πάρε τις ανασες σου, να ηρεμήσεις κι εσύ κι αυτός και το σωματακι σου σίγουρα και το παγωτινι σου σε περιμένει στην επόμενη προσπάθεια. Γλυκό φιλί ❤️❤️❤️

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Ανθη7 είπε:

Είμαι 43 και μου ειπε ότι μπορώ να παλεύω όσο θέλω με τα δικά μου ωαρια μπας κ βρεθεί ένα καλό.αλλα μπορεί και να μην.και πάντα να συλλαμβανω και να μην προχωράει όπως έχει γίνει ήδη 2 φορές.δειγμα κακής ποιότητα ωαριων γιατί όλα τα άλλα τα χουμε ψάξει.μητρα κ ενδομητριο έχω τέλειο για αυτό κ συλλαμβανω.οποτε μετά η επόμενη επιλογή είναι δοτρια.καταλαβαινετε ότι το ψυχολογικό και οικονομικό κόστος να παίρνω ρίσκα με δικούς μου κύκλους μέχρι κ εφόσον βρεθεί το ένα είναι αδύνατο.δεν έχω ούτε τόσο χρήμα ούτε τόσο χρόνο ούτε τόσο ψυχικό απόθεμα.θα πάω με δοτριας κ τέλος.εν έτει 2022 να μην χρησιμοποιώ τις δυνατότητες που μου δίνει η επιστήμη κ να ταλαιπωρούμαι το θεωρώ χαζό.(άποψη μου έτσι!σέβομαι όλες τις απόψεις εννοειται).μου είπε για 2 μήνες τώρα κ 3 να πάει κ 4 οκ.να μην τραβήξει πολύ φοβάμαι.εμεις έχουμε τη δυνατότητα να ζητήσουμε κάποια πράγματα η ξέρουν οι γιατροι μας καλύτερα?εγώ έχω τον κο.γιανναρη είναι στο embryoart δτο λητω.επισης ως ψυχολογος δεν αντέχω να με βλέπω στα πατώματα.αναγνωριζω μόνη μου τα συμπτώματα κ δεν μου κάνει καλό.οποτε κατέληξα πλήρως συνειδητοποιημενη σε αυτή τη λύση.επισης το DNA που λέτε από έρευνες που διάβασα δεν είναι απόλυτο ότι το παιρνει όλο από τη δοτρια.αλλα κ πάλι όλο να το πάρει καθόλου δεν με νοιάζει.αυτα!σας ευχαριστώ γισ τον κόπο που κάνατε να μου απαντήσετε και ελπίζω να τα λεμε συχνά!

Συμφωνω απολυτα με την αποψη σου.Απο το να ταλαιπωρεισαι με δικα σου ωαρια και να μην ξερεις και το θα καταφερεις χιλιες φορες να πας με δοτρια. Εγω ειχα ζητησει να εχει τα χρωματα μου η δοτρια. Δηλ δερμα που ειμαι πολυ ασπρουλιαρα και χρωμα μαλλιων καστανο ή καστανοξανθο για να μου μοιαζει λιγουλακι. Τελικα η δοτρια ειχε πολυ στο περιπου αυτα που ζητησα αλλα ουτε που με νοιαζει. Μου ειχαν πει τα χαρακτηριστηκα της και μου ειπαν οτι αν θελω μπορω να περιμενω επομενη αν αυτη δε μου αρεσει. Αλλα εγω μετα απο 9μηνη αναμονη δεν ειχα σκοπο να περιμενω ουτε λεπτο παραπανω. 

Για το dna που ειπες ειχε πει μια κοπελα νομιζω η @anoulious οτι εχουν γινει ερευνες που λενε οτι το παιδι παιρνει θραυσματα dna και απο τη ληπτρια που το κυοφορει. Οπως και να χει δικα σου θα ειναι τα παιδια και καμιας αλλης κοριτσακι μου :)

5 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Χρυσουλακι μου αγαπη μου γλυκεια στεναχωρεθηκα σαν να συνεβει σ' εμενα. Εκανες οτι περνουσε απο το χερι σου. Δε θα μπορουσες να τα ειχες κανει πιο σωστα τα πραγματα αλλα ετυχε. Αλλα εσυ τετοιο πλασμα αποκλειεται να μη γινεις μανουλα. Δεν υπαρχει περιπτωση. Το τελευταιο εμβρυακι σου σε περιμενει και θα ειναι αυτο που θα τα καταφερει τελικα! Τελευταιο και καλυτερο!  Ξερω οτι οτι και να πουμε τωρα δεν μπορει να σου προσφερει και πολλη παρηγορια αλλα εισαι δυνατη και το ξερω. Θα παρεις οσο χρονο χρειαζεσαι και μετα με ανανεωμενο ηθικο θα ξαναπροσπαθησεις και θα τα καταφερεις. Να ξερεις οτι σε σκεφτομαστε και προσευχομαστε να τα καταφερεις. Σου στελνω κ εγω με τη σειρα μου μια τεραστια αγκαλια και ευχομαι οπως στελνουν οι εγκυουλες τη μπεμπεδοσκονη τους ετσι να παρουμε κι εμεις τον πονο σου και να νιωσεις συντομα καλυτερα.♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

πρίν από 57 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αγάπες μου,

Σε αγαπω ρε γαμωτο! Εγω μυξοκλαιω τωρα ( @marina_86 φταις κ εσυ γι αυτο με το υπεροχο μηνυμα σου). Αλλα εσυ οχι!! Εσυ δε χανεις ουτε το χιουμορ σου ουτε το κουραγιο σου ουτε την καταπληκτικη προσωπικοτητα σου! Πολυ καλα το σκεφτηκες! Παμε δυνατα τα τα τα τα και ομμμμμμμ!!!!♥️♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 6

3 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Γλυκό μου Χρυσουλακι. ❤️ Πολύ στενοχωριέμαι αγαπημένη μου. Αυτή η παγωμαρα, το μούδιασμα που νιώθεις όταν ανοίγεις μια αρνητική χοριακη είναι ένα συναίσθημα που το ξέρουμε καλά οι περισσότερες από εμάς. Είναι επίπονο ακόμα και το να μαζέψεις πίσω όλα αυτά τα φάρμακα στις σακούλες, να απενεργοποιήσεις όλα τα ξυπνητήρια που σου θυμίζουν τις δόσεις και να ανάψεις ένα τσιγάρο ή να βάλεις ένα ποτήρι κρασί...

Χρύσα, δεν γνωριζόμαστε, όμως γνωριζόμαστε πολύ καλά! Ξέρουμε τα μεγαλύτερα μυστικά, τους χειρότερους φόβους και τις ελπίδες η μία της άλλης. Χρύσα, σήμερα είσαι εγώ, εγώ είμαι εσύ, είσαι η κάθε γυναίκα που έχει ζήσει αυτόν τον αγώνα και είμαστε όλες στη δική σου θέση. Κι επειδή ξέρουμε τη συνέχεια, θα σου πω δυο πράγματα. Πρώτον, δεν φταις εσύ. Δεύτερον, και σημαντικότερο. Είσαι πολύ σημαντική έτσι κι αλλιώς και είσαι πολύ τυχερή. Την ευτυχία δεν πρέπει να την ορίζουμε σε συγκεκριμένα καλούπια, πρέπει να τη βρίσκουμε στο καθετί που έχουμε. Έχεις τους ανθρώπους σου, έχεις τον σύντροφό σου, έχεις ένα σωρό λόγους να χαμογελάς κάθε μέρα. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Εννοείται πως ένα μωράκι είναι κάτι που θέλουμε κ γι'αυτό το προσπαθούμε. Και θα γίνει Χρυσουλακι μου! Σε πολλές περιπτώσεις έγινε με τη 2η φορά. Κ η δεύτερη θα είναι κ η τυχερή!❤️ Δεν πρέπει όμως να καθορίζεται η ευτυχία μας μόνο από αυτό. Θα έρθει αλλά μέχρι να έρθει εμείς πάλι θα είμαστε ευτυχισμένες.

Δεν θα πω αλλά. Τα μάτια μου είναι βουρκωμενα κ η καρδιά μου πονάει όταν ακούω αυτόν τον πόνο που τον ξέρω καλά. Μεθαύριο θα είναι καλύτερα. Και σε μια εβδομάδα ακόμα καλύτερα. Κι έτσι σταδιακά καθαρίζει πάλι το βλέμμα από την πίκρα και ξαναέρχεται η δύναμη και το χαμόγελο. Αυτό το χαμόγελο που δεν το έχουμε δει, αλλά ξέρουμε ότι είναι το πιο γλυκό, αληθινό και ζεστό χαμόγελο του κόσμου!❤️ Χρυσουλακι μου... το 'χουμε!!! :wub:

Τα είπες τόσο όμορφα τόσο αληθινά που σε διάβαζα κ με είχα εικόνα ...όλες το έχουμε ζήσει πολλές φορές όμως δ το βάζουμε κάτω @Chrussa1982 κατά ένα περίεργο λόγο κ εγώ σε είχα σίγουρη!!!ήμουν σίγουρη ότι θα πετύχεις ,δ πειράζει όμως όσο κ μα πειράζει μην το βάζεις κάτω έχεις κ άλλο ένα παγωτινι που σε περιμένει!!!φάε πιες κάπνισε κάνε σεχ κάνε βόλτες...κάνε ότι σε κάνει ευτυχισμένη!!!συνέχισε να ονειρεύεσαι κ όλα θα έρθουν στην αγκαλιά σου ,είσαι ένα κορίτσι όνομα κ πράγμα Χρυσό !!!όταν όλες μας είχαμε τα πάνω κ τα κάτω μας ήσουν εκεί κ με τον τρόπο σου μας έκανες να χαμογελάμε...

εμείς αποφασίσαμε να το παγώσουμε...να πάρει κ άλλους μήνες βιταμίνες κ μετά το καλοκαίρι βλέπουμε.οχι αλλά λευκά cyclacur!!!πρέπει να ξεπρηστω !!!

7 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Αντε βρε κοριτσακι μου μπραβο!!!!!! Με το καλο να παρεις και τα αποτελεσματα των εξετασεων και τωρα μπορεις να χαλαρωσεις! ♥️♥️♥️

Κοριτσακι μου τη διπλη δωρεα τξ σκεφτεστε καθολου ή δε θελετε να πρπχωρησετε ετσι;

Εγω θα σου κραταω το χερι νοητα αγαπη μου! Οποτε θα μπορεις να σφιγγεις οσο θελεις!! Θα εχει τελειωσει πριν το καταλαβεις!

♥️♥️♥️

Αυτο μου το ειπε κ εμενα ο δικος μου. Λεεο οτι αν παρεις απο νωρος φαρμακα σταματαει να προσπαθει ο θυροεοδης μονος του και μετα θα βασιζεται παντα σε φαρμακα. Εμενα πχ ειναι διπλασιος σε μεγεθος και λεει οτι ειναι ετσι γιατι κανει πολλη δουλεια. Αν παρω φαρμακα απο τωρα που ειναι στα φυσιολογικα ορια μετα ολο θα πρεπει να αυξανουμε τη δοση. 

@Viv37 χάθηκα ναι έμπλεξα με δουλειές κ απλά σας διάβαζα οπότε είχα χρόνο.καλο είναι πιστεύω αλλά αποφασίσαμε να πάρει κ άλλους μήνες κ πάμε μετά το καλοκαίρι...δ θα αντέξω κ άλλη αποτυχία εάν συνεχίζαμε τώρα πιστεύω δ θα πετύχαινε...εσύ σε τι στάδιο είσαι? 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 37 λεπτά , Viv37 είπε:

Συμφωνω απολυτα με την αποψη σου.Απο το να ταλαιπωρεισαι με δικα σου ωαρια και να μην ξερεις και το θα καταφερεις χιλιες φορες να πας με δοτρια. Εγω ειχα ζητησει να εχει τα χρωματα μου η δοτρια. Δηλ δερμα που ειμαι πολυ ασπρουλιαρα και χρωμα μαλλιων καστανο ή καστανοξανθο για να μου μοιαζει λιγουλακι. Τελικα η δοτρια ειχε πολυ στο περιπου αυτα που ζητησα αλλα ουτε που με νοιαζει. Μου ειχαν πει τα χαρακτηριστηκα της και μου ειπαν οτι αν θελω μπορω να περιμενω επομενη αν αυτη δε μου αρεσει. Αλλα εγω μετα απο 9μηνη αναμονη δεν ειχα σκοπο να περιμενω ουτε λεπτο παραπανω. 

Για το dna που ειπες ειχε πει μια κοπελα νομιζω η @anoulious οτι εχουν γινει ερευνες που λενε οτι το παιδι παιρνει θραυσματα dna και απο τη ληπτρια που το κυοφορει. Οπως και να χει δικα σου θα ειναι τα παιδια και καμιας αλλης κοριτσακι μου :)

Χρυσουλακι μου αγαπη μου γλυκεια στεναχωρεθηκα σαν να συνεβει σ' εμενα. Εκανες οτι περνουσε απο το χερι σου. Δε θα μπορουσες να τα ειχες κανει πιο σωστα τα πραγματα αλλα ετυχε. Αλλα εσυ τετοιο πλασμα αποκλειεται να μη γινεις μανουλα. Δεν υπαρχει περιπτωση. Το τελευταιο εμβρυακι σου σε περιμενει και θα ειναι αυτο που θα τα καταφερει τελικα! Τελευταιο και καλυτερο!  Ξερω οτι οτι και να πουμε τωρα δεν μπορει να σου προσφερει και πολλη παρηγορια αλλα εισαι δυνατη και το ξερω. Θα παρεις οσο χρονο χρειαζεσαι και μετα με ανανεωμενο ηθικο θα ξαναπροσπαθησεις και θα τα καταφερεις. Να ξερεις οτι σε σκεφτομαστε και προσευχομαστε να τα καταφερεις. Σου στελνω κ εγω με τη σειρα μου μια τεραστια αγκαλια και ευχομαι οπως στελνουν οι εγκυουλες τη μπεμπεδοσκονη τους ετσι να παρουμε κι εμεις τον πονο σου και να νιωσεις συντομα καλυτερα.♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Σε αγαπω ρε γαμωτο! Εγω μυξοκλαιω τωρα ( @marina_86 φταις κ εσυ γι αυτο με το υπεροχο μηνυμα σου). Αλλα εσυ οχι!! Εσυ δε χανεις ουτε το χιουμορ σου ουτε το κουραγιο σου ουτε την καταπληκτικη προσωπικοτητα σου! Πολυ καλα το σκεφτηκες! Παμε δυνατα τα τα τα τα και ομμμμμμμ!!!!♥️♥️♥️♥️

Σευχαριστω κορίτσι μου για την απάντηση.καλα κ προφανώς δεν με απασχολεί το γενετικό υλικό.ουτε που ασχολήθηκα απλά σαν πληροφορία το είπα.εχω απενεχοποιηθει από αυτά.η επιστήμη εξελίσσεται κ εμείς μαζί της.γιατι να μην απολαύσουμε αν μας δίνει την επιλογή και τη δυνατότητα?

Όσο για το κορίτσι που είχε την αποτυχία.μην απελπίζεσαι.μαζεψε όλε σου τις ψυχικές δυνάμεις σου,πάρε το χώρο κ το χρόνο σου κ θα ξανατρέξεις προς το στόχο σου.εκει είναι δε φεύγει!σε περιμένει.ολες σε νοιώθουμε και είμαστε μαζί σου.υπομονη και επιμονή!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 17 λεπτά , Aria. είπε:

Τα είπες τόσο όμορφα τόσο αληθινά που σε διάβαζα κ με είχα εικόνα ...όλες το έχουμε ζήσει πολλές φορές όμως δ το βάζουμε κάτω @Chrussa1982 κατά ένα περίεργο λόγο κ εγώ σε είχα σίγουρη!!!ήμουν σίγουρη ότι θα πετύχεις ,δ πειράζει όμως όσο κ μα πειράζει μην το βάζεις κάτω έχεις κ άλλο ένα παγωτινι που σε περιμένει!!!φάε πιες κάπνισε κάνε σεχ κάνε βόλτες...κάνε ότι σε κάνει ευτυχισμένη!!!συνέχισε να ονειρεύεσαι κ όλα θα έρθουν στην αγκαλιά σου ,είσαι ένα κορίτσι όνομα κ πράγμα Χρυσό !!!όταν όλες μας είχαμε τα πάνω κ τα κάτω μας ήσουν εκεί κ με τον τρόπο σου μας έκανες να χαμογελάμε...

εμείς αποφασίσαμε να το παγώσουμε...να πάρει κ άλλους μήνες βιταμίνες κ μετά το καλοκαίρι βλέπουμε.οχι αλλά λευκά cyclacur!!!πρέπει να ξεπρηστω !!!

@Viv37 χάθηκα ναι έμπλεξα με δουλειές κ απλά σας διάβαζα οπότε είχα χρόνο.καλο είναι πιστεύω αλλά αποφασίσαμε να πάρει κ άλλους μήνες κ πάμε μετά το καλοκαίρι...δ θα αντέξω κ άλλη αποτυχία εάν συνεχίζαμε τώρα πιστεύω δ θα πετύχαινε...εσύ σε τι στάδιο είσαι? 

Καλα κανατε κοριτσι μου. Δε θελουν πιεση αυτα τα πραγματα. Αν μπορειτε να το μειωσετε κ αλλο αυτο να κανετε.

Εγω τη Δευτερα θα εκανα ετ αλλα κολλησα κοβιντ οποτε ακυρο. Αυτο που δεν καταλαβα ειναι για ποιο λογο μου ειπε να συνεχισω κανονικα τα cyclacur και prolutex για 5 μερες και μετα να περιμενω περιοδο. Δεν ειναι λιγο τζαμπα φαρμακα; Τελος παντων. Κατι θα ξερει φανταζομαι...

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Αγάπες μου,

Όλες όσες το έχουμε περάσει συντονιζόμαστε μαζί σου . Όταν στεναχωριέσαι εσυ , στεναχωριόμαστε κι εμείς . Όταν νιώθεις άδεια , κι εμείς αδειάζουμε. Όλα καλά θα πανε όμως να ξερεις . Μανούλα θα γίνεις . Αγκαλιά μεγάλη , τεράστια 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...