Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Είμαι 43 και μου ειπε ότι μπορώ να παλεύω όσο θέλω με τα δικά μου ωαρια μπας κ βρεθεί ένα καλό.αλλα μπορεί και να μην.και πάντα να συλλαμβανω και να μην προχωράει όπως έχει γίνει ήδη 2 φορές.δειγμα κακής ποιότητα ωαριων γιατί όλα τα άλλα τα χουμε ψάξει.μητρα κ ενδομητριο έχω τέλειο για αυτό κ συλλαμβανω.οποτε μετά η επόμενη επιλογή είναι δοτρια.καταλαβαινετε ότι το ψυχολογικό και οικονομικό κόστος να παίρνω ρίσκα με δικούς μου κύκλους μέχρι κ εφόσον βρεθεί το ένα είναι αδύνατο.δεν έχω ούτε τόσο χρήμα ούτε τόσο χρόνο ούτε τόσο ψυχικό απόθεμα.θα πάω με δοτριας κ τέλος.εν έτει 2022 να μην χρησιμοποιώ τις δυνατότητες που μου δίνει η επιστήμη κ να ταλαιπωρούμαι το θεωρώ χαζό.(άποψη μου έτσι!σέβομαι όλες τις απόψεις εννοειται).μου είπε για 2 μήνες τώρα κ 3 να πάει κ 4 οκ.να μην τραβήξει πολύ φοβάμαι.εμεις έχουμε τη δυνατότητα να ζητήσουμε κάποια πράγματα η ξέρουν οι γιατροι μας καλύτερα?εγώ έχω τον κο.γιανναρη είναι στο embryoart δτο λητω.επισης ως ψυχολογος δεν αντέχω να με βλέπω στα πατώματα.αναγνωριζω μόνη μου τα συμπτώματα κ δεν μου κάνει καλό.οποτε κατέληξα πλήρως συνειδητοποιημενη σε αυτή τη λύση.επισης το DNA που λέτε από έρευνες που διάβασα δεν είναι απόλυτο ότι το παιρνει όλο από τη δοτρια.αλλα κ πάλι όλο να το πάρει καθόλου δεν με νοιάζει.αυτα!σας ευχαριστώ γισ τον κόπο που κάνατε να μου απαντήσετε και ελπίζω να τα λεμε συχνά!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 14 λεπτά , Ανθη7 είπε:

εμεις έχουμε τη δυνατότητα να ζητήσουμε κάποια πράγματα η ξέρουν οι γιατροι μας καλύτερα?

Εξαρτάται απο το κεντρο , στο προηγούμενο που ημουν μπορούσες να ζητήσεις κάποια πράγματα, στο γιατρό που ειμαι τωρα δεν ζήτησα τίποτα, δεν μου έδωσε και το περιθώριο να σου πω την αλήθεια. Στην ηλικια σου σταμάτησα κι εγω να προσπαθώ με δικά μου ωαρια, νομίζω απο δω και πέρα ζορίζουν πολύ τα πράγματα. 

• Μου αρέσει 1

7 minutes ago, Chrussa1982 said:

Δεν τα καταφέραμε κοριτσάκια μου.

Γλυκό μας πλάσμα, λυπάμαι αλήθεια πολύ πολύ. Ξέρουμε πόσο πονάει. Ξέρω όμως επίσης πως θα πονεσεις, θα κλαψεις, θα ξεσπάσεις και μετά θα σηκώσεις το κεφάλι και ήρεμη κ απόφασισμενη θα υποδεχτείς την επόμενη φορά το παιδάκι σου. Να θυμάσαι πως έκανες ότι καλύτερο γινόταν. Μεγάλη ζέστη σφιχτή αγκαλιά ❤️❤️❤️❤️

πρίν από 17 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ Χρύσα..Μίλησε με το γιατρό να δούμε τι θα σου πει, πιστεύω θα νιώσεις καλύτερα.

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Χρυσουλακι μου λυπαμαι πολυ..Να μιλησεις με τον γιατρο για να δειτε τι μπορειτε να ελεγξετε πριν την επομενη ετ..Μεγαλη και σφιχτη αγκαλια απο μενα..

nzSsp2.png

πρίν από 31 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Όσο απλά μας το γράφεις τόσο απλά θα σου πω ότι δεν υπάρχουν λόγια να σου πω. Φιλιά και ζέστη αγκαλιά. Πάρε το χρόνο σου και όταν θα είσαι έτοιμη θα ήμαστε όλες εδώ για να σε ακούσουμε 

πρίν από 33 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Λυπάμαι και εγώ πολύ γλυκό μου κορίτσι.. Κλάψε να ξεσπάσεις, μάζεψε τα κομμάτια σου, και σήκω πάλι δυνατή για την επόμενη προσπάθεια σου που θα είναι και η τυχερή και σκέψου πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται που μόνο ο Θεός ξέρει :x

Α συγνώμη με ρωτήσατε σε ποια πόλη.αθηνα είμαι!ο γιατρός μου είναι ο κος γιανναρης. Ήθελε να προσπαθήσουμε με δικά μου μια φορά έστω.αλλα αφού βλέπει τι γίνεται κ πόσο κυρίως ψυχολογικό κόστος έχει είπαμε να πάμε μ δανεικά.ενα υγιές μωράκι θέλουμε όπως όλες, όλα τα άλλα είναι ψιλά γράμματα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Chrussa1982 μου λυπάμαι παρα παρα πολύ... Μολις συνελθετε λιγακι απο το σοκ μιληστε με το γιατρο. Θα σας κανει να νιωσετε καλυτερα πιστεύω

Σε σκεφτομαστε όλες με πολυ αγάπη. Οτι θέλεις να μπεις να μας γράψεις. Δεν εισαι μόνη

Σε φιλω γλυκα

1 hour ago, Chrussa1982 said:

Λυπάμαι τόσο πολύ Χρύσα μου. Αγκαλιαστείτε με τον καλό σου, αφήστε τα συναισθήματά σας ελεύθερα, πάρτε τον χρόνο σας, και δες τι θα πει ο γιατρός σου. Κάνατε ό,τι καλύτερο μπορούσατε σε αυτή την προσπάθεια, και  θα εστιάσετε δυνατά, γερά και ακόμα πιο στοχευμένα στην επόμενη και τυχερή. Είμαστε εδώ, μαζί σου. Χ

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Αγαπούλα μου λυπάμαι τόσο πολύ 

θέλω να ακουσω τι έχει να πει κ ο γιατρός σου 

οτι και να γίνει θα το παλέψουμε μέχρι τέλους και θα τα καταφέρουμε δεν θέλω να το ξεχνάς αυτό 

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

λυπάμαι πολύ Χρύσα μου...βγάλε ότι έχεις μέσα σου, ξέσπασε  κλαψε,φώναξε...άφησε λίγο χρόνο αλλά πλύνε το πρόσωπο σου,σήκωσε μανίκια, κοίτα στον καθρέφτη σου κ πες ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ!!!!ΟΤΙ Κ ΑΝ ΓΙΝΕΙ!!!! if you can dream it my girl, you can do it!!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Λυπάμαι πάρα πολύ, ο,τι κ να νιώσεις θα έχεις απόλυτο δίκιο, όμως με τον καιρό θα πας παρακάτω και θα ξαναδοκιμάσεις. Ξέρεις κι εσύ ότι ο γιατρός έχει βοηθήσει πολλές κοπέλες.

Όμως υπάρχουν κάποιες φορές που δεν πετυχαίνουν, έστω κι αν όλα φαίνονται ιδανικά. Να συζητήσετε από κοντά ο,τι χρειάζεται κ θα δεις, θα έρθει μια ευλογημένη μέρα που θα είσαι έγκυος και δεν θα το πιστεύεις ότι ζεις τέτοια ευτυχία.

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...