Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Φόρεσα το πιο αστραφτερό μου χαμόγελο, χάιδεψα κοιλίτσα και πήγα για χοριακη!! Στην βασανιστική αναμονή λοιπόν. Αποτελέσματα στις 16.00..ουφφφφ οοοοιμμμμμμμ

Καλά αποτελέσματα!Εύχομαι μια θετική χοριακή!Υπομονή,πίστη και ελπίδα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 26 λεπτά , Ανθη7 είπε:

Με τον κο γιανναρη είμαι.προχειρα μιλησαμε προχθες όταν κάναμε υπερηχο κ αποφασίσαμε για τον τερματισμό της κυησης.αναλυτικα θα τα πούμε μετά τη δευτερα αφού κάνουμε κ τον τελικό υπερηχο να μαστε 1000 τα εκατό σίγουροι ότι έμεινε μόνο ο σακος.απλα τον ρώτησα γιατρέ μετά από πόσο καιρό μπορώ να ξαναπούμε στη διαδικασία κ μου είπε 2 μήνες.κ όταν λέγαμε για τη δοτρια κ του λέω το προτιμώ είναι ψυχοφθορο κ έχει κ οικονομικό κόστος δεν μπορώ να το ξανακάνω προτιμώ ν πάω με δοτριας να τελειώνω αφού τα κακής ποιότητας ωαρια είναι το θεμα κ τπτ αλλο γιατί συλλαμβαμω κανονικά αλλά δεν προχωράει.μου είπε Ε αυτό εχει μια διαδικασία οπότε στο διάστημα που θα ηρεμεί ο οργανισμός μου από την αποβολή κλπ θα προχωράμε το θέμα δοτρια θέλει κάνα δίμηνο.αυτο είπαμε χωρίς πολλές λεπτομέρειες. 

Ωραία, αν δεν κάνω λάθος είναι στο ΑΚ....Ω αυτός ο γιατρός; Εισαι σε καλό κεντρο με πολλές επιτυχίες, μπορείτε να συζητήσετε και εκτενέστερα τις λεπτομέρειες όταν θα ξαναπατε και εδώ είμαστε για οτι απορίες έχεις. Εύχομαι οτι καλύτερο. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Villi είπε:

Ωραία, αν δεν κάνω λάθος είναι στο ΑΚ....Ω αυτός ο γιατρός; Εισαι σε καλό κεντρο με πολλές επιτυχίες, μπορείτε να συζητήσετε και εκτενέστερα τις λεπτομέρειες όταν θα ξαναπατε και εδώ είμαστε για οτι απορίες έχεις. Εύχομαι οτι καλύτερο. 

Σευχαριστω πολυ κορίτσι μου.θα σας ενημερώσω κ γω ότι μου πει .

• Μου αρέσει 1

On 30/3/2022 at 10:11 ΜΜ, marina_86 είπε:

@Thia1985 να μπαίνεις πιο συχνά! Οι ιστορίες σου με τα απέναντι κοριτσάκια και το θάρρος σου στη 2η ετ μου έδωσαν πολύ κουράγιο τότε... Δυστυχώς δεν είχα την ίδια τύχη στη 2η. Ας ελπίσουμε στην τρίτη. Πάντως να μπαίνεις, χαιρόμαστε!❤️

Λυπαμαι που δεν τα καταφερες

Αν κρινω απο το 86 εισαι ενα χρονο μικροτερη μου

Χαιρομαι ομως που σου εδωσα δυναμη!

Οι μικρες εχουν μεγαλωσει πολυ!

Η δικια μου εγινε ενος πριν λιγες μερες και μου κανει τρελα ναζια!!χαχαχα

Λεει και διαφορα τωρα,προσπαθει να μιλησει,να περπατησει, με μαλωνει οταν τη μαλωνω!!

Περιμενω το καλοκαιρι να την εχω με το μπειμπιλινο,να βγαλουμε μπουτια εξω!

Εχουμε και διπλες,αμε

• Μου αρέσει 12

ffpWp3.pngo85Jp3.png

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

@vik80 Καλημερα, τι εγινε με το ραντεβού σας στον Κου.. δεν μας είπες εντυπώσεις, ή μας είπες και το έχασα???  

Καλημέρα, τι θα ήθελες να μάθεις για τη διαδικασια? Δεν έχει και μεγάλες διάφορες με οτι εκανες μέχρι τωρα, με τη διαφορα οτι δεν θα κανεις διέγερση παρα μονο προετοιμασία του ενδομητριου. Δυο μήνες ειναι μια χαρά, θα έλεγα εξαιρετικός χρόνος αναμονής. Υπάρχουν κοπέλες εδώ που περιμένουν 7-8 μήνες για να προχωρήσουν σε δωρεά. Θα ήθελες να μας πεις σε ποιο γιατρό εισαι; 

Πολύ καλές κορίτσι μου. Θα γράψω αναλυτικά το απόγευμα που θα γυρίσω σπιτι

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , vik80 είπε:

Πολύ καλές κορίτσι μου. Θα γράψω αναλυτικά το απόγευμα που θα γυρίσω σπιτι

Άντε μπράβο πολύ χαίρομαι ❤️ , είμαι πολύ περίεργη να μάθω τι σου είπε για τις εγχύσεις που εκανες :)

6 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Φόρεσα το πιο αστραφτερό μου χαμόγελο, χάιδεψα κοιλίτσα και πήγα για χοριακη!! Στην βασανιστική αναμονή λοιπόν. Αποτελέσματα στις 16.00..ουφφφφ οοοοιμμμμμμμ

Αντε ρε Χρυσσα,περιμενουμε...φορεσε μας τα γυαλια να γινει εδω το ντελαπονγκο του αιωνα!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Λίγο έμεινε!!! Η καρδιά μου θα σπάσει έχω φάει και τα νύχια μου χαχαχα. Όμως ρε κορίτσια έχω έντονους πόνους περιόδου.λιγο έμεινε...

Θα πάρεις τηλεφωνο ή θα πας να τα πάρεις;;η με μαιλ;

23 ώρες πρίν, MelissaRobert είπε:

Επειδη ομως παμε με δανεικα ωαρια τι χρομοσωμικες ανωμαλιες κοιτανε απο εμενα? Ευχαριστω πολυ για τις ευχες και το ιδιο ευχομαι και σε σενα.

Παρεπιτπτοντως η διαιτολογος μου ανεφερε οτι το συκωτι ειναι υπερτροφη και πρεπει να καταναλωνεται εβδομαδιαιος:). Ξερω οτι ασχολεισαι με αυτα.

Κοριτσακι μου δεν ξερω γιατι το ζητανε και απ οτους δυο. Ισως παιζει ρολο και για την εγκυμοσυνη. Παντως το θελουν.

Ναι συμφωνω για το συκωτι. Ενταξει εβδομαδιαιος ισως ειναι υπερβολη αλλα οσο μπορεις να τρως. Προσοχη μονο μην το συνδυαζεις με γαλατοκομικα γιατι δεν απορροφαται ο σιδηρος.

23 ώρες πρίν, Fili είπε:

Κι εγώ που ο γιατρός μου ήταν συγκρατημένος κι έλεγε κάνουμε ότι καλύτερο από εκεί είναι στο χέρι του Θεού και στα εμβρυακια, τα μυαλά στα κάγκελα. Είναι η ψευδαίσθηση ότι με τη δωρεά θα τα καταφέρουμε με την πρώτη.. Σκέψου εγώ μετά την μηδενική χοριακη ο γιατρός μου ζήτησε να κάνω και την επόμενη μέρα σε άλλο εργαστήριο (ζητώντας μου συγγνώμη για αυτο που μου ζητά) Ήταν κι αυτός σίγουρος κατά βάθος απλά δε μου το έλεγε για να μη μου φουσκώσει τα μυαλά. Μη μου απελπίζεσαι και μην το βάζεις κάτω. Υπάρχει μια μικρή ελπίδα και για αυριο. Κι αν όχι. Κλάψε, ξέσπασε, πάρε μια τεράστια σφιχτή αγκαλιά τον υπέροχο ανθρώπο που έχεις δίπλα σου και το παγωτινι σου θα σε περιμένει το καλοκαιράκι ❤️❤️❤️

Μαρη, ακόμα δεν του το είπες; 

Μάλλον το εξωτικό υπέροχο μωράκι σου θέλει να έρθει Μαγιατικα. Τι να πω... Τι είπε ο γιατρός; Περαστικά ρε μωρό μου γρήγορα κι εύκολα. 

Μαρη βιλλακι έχω καταμπερδευτει μάλλον. Θεσσαλονίκη εισια κι εσύ ψυχή μου; ευτυχώς το είδες νωρίς και θα το έχεις στο νου και θα προσέχεις. Όλα καλα θα πάνε αυτή τη φορά. Οοοοοομμμμμμμμμ 

Σε ποια περιοχή είναι η Ενδοκρινολογος; πρέπει να πάει γλυκάκι μου, μάλλον σηκωτός, γιατί η Λευκού μας είπε ότι εχει χασιμοτο κ καλό θα είναι να τον παρακολουθεί κάποιος. 

Ευχομαι ολόψυχα να πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά και σε οχτω μήνες να κρατάς τ@ παιδακι@ σου αγκαλίτσα ❤️❤️❤️

Χαχαχαχχα το γλυκουλι μωρέ. Κι εγώ όταν κόλλησα βδελλα ήταν πάνω μου να κολλήσει αλλά μπαααα. Το είχε περάσει στις αρχές αρχές που εμφανίστηκε ο ιός. Εγώ ευτυχώς το είχα περάσει πολύ πολύ ελαφριά. Ελπίζω να μη σε ταλαιπωρήσει μέρες κορίτσι μου,ορχιδεα μας γλυκια! 

Ευχαριστω πολυ Φιλακι μου. Σου ειχε βγει μηδενικη και ηταν λαθος  ή προηγουμενη την φορα λες; 

@Villi πώς τη λενε την ενδοκρονολογο; 

22 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα !!!καλό μήνα ...τι κάνετε φουσκωνετε? Έμπλεξα κ έχω καιρό να σας διαβάσω...σήμερα πήραμε τα αποτελέσματα του dfi...από 42 πήγε 33...ο κουρτης δ είναι αρνητικός αλλά ούτε κ θετικός στο να συνεχίσουμε.μου πέταξε το μπαλάκι...θυμηστε μου υπάρχει παρόμοια περίπτωση? Του είπα να συνεχίσουμε την αγωγή κ να το δούμε αργότερα γιατί είναι πολλά τα λεφτά κ είναι η τελευταία μας κ μου είπε δ υπάρχει νόημα για άλλους 3 μήνες.δ θα του κάνουν κακο αλλά ούτε κ θαύματα.

Τα φώτα σας καλές μου θέλω...

Που εισαι βρε κοριτσακι μου! Χαθηκες! Επειδη δεν εχω ιδεα αυτο δεν ειναι καλο; Το οτι πηγε 33; Αξιζει τον κοπο να πρπσπαθησετε ετσι; 

21 ώρες πρίν, Villi είπε:

Νομίζω οτι έτσι πρέπει να ειναι γιατι κι εμενα η καμπύλη είναι 0’ :116. 60’: 160 και 120’: 102. Η τελευταία μέτρηση είναι επίσης κάτω απο την αρχική. Αλλα δες τωρα, εσύ 4,30 και εγώ 19, Χριστέ μου ειμαι διαβητική :lol::lol: το έμαθα μετά απο οκτώ χρονια εξωσωματικών. 

Αφου ειναι σε διαφορετικες μομαδες ειναι μετρημενα τα δικα σου και της Μαρινας πουλακι μου γιατι τρομαζεις; Χαχαχα Ακου διαβητικη!! Χαχαχα

21 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Καλησπέρα.Η εξήγηση μιας καμπύλης είτε σακχάρου είτε ινσουλίνης είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί γιατροί την βλέπουν λίγοι την καταλαβαίνουν..Με τα λίγα που ξέρω την βλέπω την καμπύλη σου μια χαρά.Στις δύο ώρες είναι στα χαμηλά αλλά φυσιολογικά όρια...Στις δε δύο ώρες είναι ιδανική.

Για ποιον ενδοκρινολόγο μιλάτε Θεσ/νκη; Είστε ευχαριστημένες;Ξέρετε κάποιον ενδοκρινολόγο Θεσνικη διασταυρωμένα καλό; Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω.

Εγω ξερω τον Πουλ#@κο αλλα ειναο πολυ δυσκολο να βρεις ραντεβου. Κατι κανουν λαθος οι γραμματεις του

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , Villi είπε:

Θα πάρεις τηλεφωνο ή θα πας να τα πάρεις;;η με μαιλ;

Με Μάιλνειπσν θα μου τα στείλουν κατά τις 4. Ελπίζω όμως να μου τα στείλουν και λίγο νωρίτερα. Τι νωρίτερα δηλαδή που σχεδόν έφτασε η ώρα χαχαχα

• Μου αρέσει 3

6 hours ago, Chrussa1982 said:

Εύχομαι απ’την καρδιά μου την πιο ευχάριστη έκπληξη… ό,τι και να γίνει, όποτε και αν γίνει, θα δικαιωθείς και θα γίνεις μανούλα γλυκειά μου. Δεν είσαι μόνη! :wub:

20 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Κορίτσια καλήσπερα σας!

Όλα καλάααα με την αυχενικη! Μου πηραν και μενα αιμα για papp a, θα βγουν τα αποτελεσματα την Δευτερα. Απο πρωτης αποψης ομως ολα βγηκαν καλά, εκτος απο το οτι εχω αυξημενες πιθανοτητες προεκλαμψιας λογω ηλικιας... Ε αυτο το περιμενα λογω της ηλικιας μου. Μακαρι να μην προκυψει.

4 ωρες ειμασταν εκει! ΔΕν ηθελε να γυρισει το μικρο να μετρησει κατι ο γιατρος., εξω βολτα για 20 λεπτα μπας και αλλάξει σταση. Ξανα μεσα, ακομα χειροτερα...45 λεπτα εξω  να βολταρω. Ξανα τιποτα. Ε μου λεει πρεπει να χαλαρωσεις, πηγαινε και ξανα ελα πιο μετα... Ε ξαπλαρα σε ενα παρκο που ειχε κοντα, ειχα κουραστει κιολας και σχεδον κοιμηθηκα. Μετα απο αυτο καταφεραμε και τελειωσαμε!

Για νιπτ δεν μου ειπε κατι, αλλά τη Δευτερα θα ρωτησω την γνωμη του...

Γι αυτο αργησα να σας γραψω! Γυρισα κομματια και ξαπλωσα αμεσως

Ο γιατρος αυτος τελικα μια χαρα ητανε, πολυ προσεκτικος και εμπειρος, εγω απλά ειχα αγχωθει οπως παντα...

Αντε βρε κοριτσακι μου μπραβο!!!!!! Με το καλο να παρεις και τα αποτελεσματα των εξετασεων και τωρα μπορεις να χαλαρωσεις! ♥️♥️♥️

19 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Ναι γιατί σε θυμάμαι στην παρέα αλλά δ είχα καταλάβει ότι ήταν με δικά σας...εύχομαι να πετύχεις το πολυπόθητο μωράκι...ποιος σας τις πρότεινε αυτές τις βιταμίνες?

Εγώ έχω πάθει κοκομπλοκο γιατί έχω ήδη ένα παιδάκι,έχω ήδη 5 απόβολες ,έχω 2 αποτυχημένες εξωσωματικες κ είχα πει ότι είναι η τελευταία προσπάθεια κ αγχώνομαι γιατί πίστευα ότι με δανεικά θα είναι εύκολο...αλλά προέκυψε αυτό κ δ ξέρω τι να κανω

Κοριτσακι μου τη διπλη δωρεα τξ σκεφτεστε καθολου ή δε θελετε να πρπχωρησετε ετσι;

19 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Ε, κρατήστε κ το δικό του χέρι για λίγο! Χαχαχα

Θα πάρουμε μαζί και την αννουλιους κι εκεί να δεις τι θα πάθει! Θα πει α! Έτσι εξηγούνται όλα! Τώρα κατάλαβα γιατί μου ήρθε όλη η ομάδα! Αχαχαχαχαχα 

Εγω θα σου κραταω το χερι νοητα αγαπη μου! Οποτε θα μπορεις να σφιγγεις οσο θελεις!! Θα εχει τελειωσει πριν το καταλαβεις!

♥️♥️♥️

18 ώρες πρίν, Villi είπε:

Επίσης μου ειπε οτι με tsh 2,08 χωρίς φάρμακα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μου δώσει Τ4. Δεν πειράζουμε έτσι εύκολα έναν καλό θυρεοειδή μου ειπε. 

Αυτο μου το ειπε κ εμενα ο δικος μου. Λεεο οτι αν παρεις απο νωρος φαρμακα σταματαει να προσπαθει ο θυροεοδης μονος του και μετα θα βασιζεται παντα σε φαρμακα. Εμενα πχ ειναι διπλασιος σε μεγεθος και λεει οτι ειναι ετσι γιατι κανει πολλη δουλεια. Αν παρω φαρμακα απο τωρα που ειναι στα φυσιολογικα ορια μετα ολο θα πρεπει να αυξανουμε τη δοση. 

• Μου αρέσει 1

17 ώρες πρίν, Ανθη7 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια από μένα.ειμαι καινούρια εδώ κ θα ήθελα την γνώμη σας κ την εμπειρία σας.εχω 2 αποτυχημένες κυήσεις.μια βιοχημικη με φυσιολογική σύλληψη κ μια παλινδρομη (κενός σακος)από εξωσωματικη που από Δευτέρα θα ξεκινήσω τα φσρμακα για την αποβολή.συζητησαμε με τον γιατρό μου για δανεικά ωαρια γιατί συλλαμβανω αλλά οι κυήσεις δεν προχωράνε που σημαίνει ότι η μήτρα μου είναι μια χαρά αλλά το πρόβλημα είναι στην ποιότητα των ωαριων.δεν θέλω να χάνω άλλο χρόνο κ χρήμα φυσικα για να μη μιλήσω για το ψυχολογικό κόστος κάθε φορά κ σκέφτομαι τα δανεικά ωαρια.πειτε μου λίγο για τη διαδικασία όσες τη γνωρίζετε.δεν έχουμε μιλήσει με.λεπτομερειες γιατί περιμένουμε απλά έναν υπερηχο τη δευτερα για την οριστικοποιηθεί της μη ανάπτυξης του εμβρύου.απλα μου είπε ότι θέλει κάνα δίμηνο η όλη η διαδικασία κ ετσι θ χει χρόνο κ το σώμα μου ν ξεκουραστεί λίγο πριν μπούμε στην επόμενη εξωσωματικη.σας ευχαριστω

Καλωσηρθες στην παρεα μας κοριτσι μου! Πολυ λυπαμαι για τις απωλειες σου. Η λυση με τα δανεικα ειναι η καλυτερη αν με τα δικα σου εχεις δυσκολιες. Σε ποια πολη εισαι; Θελειςς να μας πεις και το γιατρο σου; Η διαδικασια,εχει ως εξης. Μπαινεις στη λιστα για,δοτρια. Αν θελεις μπορεις να,ζητησεις καποια χαραλτηριστικα ππυ θελεις να εχει ωστε να σου μοιαζει λιγο ή πχ να εχει ιδια ομαδα αιματος μ εσενα. Το διαστημα μεχρι να τη βρουν εξαρταται απο το γιατρο και το κεντρο. Εμενα συνηθως παιρνει 2-6 μηνες. Εγω αποτελεω εξαορεση γιατι πηρε 9 μηνες. Αν εσενα σου ειπε 2 τοτε θα ειναι μια χαρα γρηγορη διαδικασια. 

Αφου λοιπον βρεθει η δοτρια οταν θα ερθει η ωρα της ωοληψιας την ιδια μερα παει και ο αντρας σου να δωσει σπερμα και γονομοποιουν τα ωαρια. Εσυ κανεις προετοιμασια για τπ ενδομητριο σου Απο εκει και περα η διαδικασια ειναι ιδια με την κανονικη ετ. 

Ξεχναω κατι κοριτσια;

Καλη επιτυχια! Ευχομαο συντομα να εχεις τ@ μωρακι@ σου στην αγκαλια σου!

• Μου αρέσει 1

17 hours ago, Ανθη7 said:

Καλησπέρα κορίτσια από μένα.ειμαι καινούρια εδώ κ θα ήθελα την γνώμη σας κ την εμπειρία σας.εχω 2 αποτυχημένες κυήσεις.μια βιοχημικη με φυσιολογική σύλληψη κ μια παλινδρομη (κενός σακος)από εξωσωματικη που από Δευτέρα θα ξεκινήσω τα φσρμακα για την αποβολή.συζητησαμε με τον γιατρό μου για δανεικά ωαρια γιατί συλλαμβανω αλλά οι κυήσεις δεν προχωράνε που σημαίνει ότι η μήτρα μου είναι μια χαρά αλλά το πρόβλημα είναι στην ποιότητα των ωαριων.δεν θέλω να χάνω άλλο χρόνο κ χρήμα φυσικα για να μη μιλήσω για το ψυχολογικό κόστος κάθε φορά κ σκέφτομαι τα δανεικά ωαρια.πειτε μου λίγο για τη διαδικασία όσες τη γνωρίζετε.δεν έχουμε μιλήσει με.λεπτομερειες γιατί περιμένουμε απλά έναν υπερηχο τη δευτερα για την οριστικοποιηθεί της μη ανάπτυξης του εμβρύου.απλα μου είπε ότι θέλει κάνα δίμηνο η όλη η διαδικασία κ ετσι θ χει χρόνο κ το σώμα μου ν ξεκουραστεί λίγο πριν μπούμε στην επόμενη εξωσωματικη.σας ευχαριστω

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο παρέακι μας. Σου απαντήσε μόλις και η @Viv37μας. Αν όντως είστε βέβαιη για ποιότητα ωαρίων σου ή δωρεά είναι μια καλή λύση. Καλή επιτυχία και περιμένουμε νέα τη Δευτέρα. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...