Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια από μένα.ειμαι καινούρια εδώ κ θα ήθελα την γνώμη σας κ την εμπειρία σας.εχω 2 αποτυχημένες κυήσεις.μια βιοχημικη με φυσιολογική σύλληψη κ μια παλινδρομη (κενός σακος)από εξωσωματικη που από Δευτέρα θα ξεκινήσω τα φσρμακα για την αποβολή.συζητησαμε με τον γιατρό μου για δανεικά ωαρια γιατί συλλαμβανω αλλά οι κυήσεις δεν προχωράνε που σημαίνει ότι η μήτρα μου είναι μια χαρά αλλά το πρόβλημα είναι στην ποιότητα των ωαριων.δεν θέλω να χάνω άλλο χρόνο κ χρήμα φυσικα για να μη μιλήσω για το ψυχολογικό κόστος κάθε φορά κ σκέφτομαι τα δανεικά ωαρια.πειτε μου λίγο για τη διαδικασία όσες τη γνωρίζετε.δεν έχουμε μιλήσει με.λεπτομερειες γιατί περιμένουμε απλά έναν υπερηχο τη δευτερα για την οριστικοποιηθεί της μη ανάπτυξης του εμβρύου.απλα μου είπε ότι θέλει κάνα δίμηνο η όλη η διαδικασία κ ετσι θ χει χρόνο κ το σώμα μου ν ξεκουραστεί λίγο πριν μπούμε στην επόμενη εξωσωματικη.σας ευχαριστω

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Αγαπημενες μου θα σας διαβασω αυριο γιατι σημερα με ισοπεδωσε ο χαζοκοβιντ. Αυριο το πρωι να συντονιστουμε ολες με ενα ομαδικο ομμμμμμμμ και μπολικη μπεμπεδοσκονη απο τις εγκυουλες για τη @Chrussa1982 μας. Να γινει το θαυμα και να ηταν λαθος τα τεστ♥️♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 9

2 hours ago, Villi said:

Ποσα ξέρετε ρε κοριτσια, πραγματικά δηλαδή, αν δεν μπει γυναίκα εδώ μέσα να κάνει σοβαρή μελέτη, πρέπει ή άγιο να έχει ή το κοκαλάκι της νυχτερίδας. 

Mα πραγματικά έτσι είναι. Τίποτα δεν μας λένε οι γιατροί και όταν κανεις το κάτι παραπάνω λένε ότι είσαι υπερβολική!

• Μου αρέσει 3

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Φόρεσα το πιο αστραφτερό μου χαμόγελο, χάιδεψα κοιλίτσα και πήγα για χοριακη!! Στην βασανιστική αναμονή λοιπόν. Αποτελέσματα στις 16.00..ουφφφφ οοοοιμμμμμμμ

Χρυσουλακι μου καλημέρα! Πολύ καλά έκανες κοριτσάκι μου. Μέχρι τις 16:00, ε; Θα μας σκάσουν!!!! Εύχομαι 16:05 να διαβάσω το πιο ευχάριστο νέο! ❤️ 

Και αν αγχώνεσαι, θα σκέφτεσαι πως ο,τι κ να γίνει θα πάνε καλά τα πράγματα! Το χουμε. Δεν είμαι μόνη!❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Φόρεσα το πιο αστραφτερό μου χαμόγελο, χάιδεψα κοιλίτσα και πήγα για χοριακη!! Στην βασανιστική αναμονή λοιπόν. Αποτελέσματα στις 16.00..ουφφφφ οοοοιμμμμμμμ

Καλημέρα κορίτσι μου εύχομαι το νούμερο να σε έκπληξή ευχάριστα. Πολύ ομμμμμμμ τώρα και εμείς εδώ θα είμαστε για ότι θέλεις. Στείλτε κορίτσια μπεμπεδοσκονη στην Χρύσα μας σήμερα!!!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , marina_86 είπε:

Χρυσουλακι μου καλημέρα! Πολύ καλά έκανες κοριτσάκι μου. Μέχρι τις 16:00, ε; Θα μας σκάσουν!!!! Εύχομαι 16:05 να διαβάσω το πιο ευχάριστο νέο! ❤️ 

Και αν αγχώνεσαι, θα σκέφτεσαι πως ο,τι κ να γίνει θα πάνε καλά τα πράγματα! Το χουμε. Δεν είμαι μόνη!❤️

Καλημέρα Μαρινάκι μου!! Όντως θα μας σκάσουν όμως!! Είμαι αισιόδοξη σήμερα . Έκανα ότι μου είπε ο γιατρός και ότι περνούσε από το χέρι μου. Η παρέα σας και η αγάπη σας με κάνει δυνατή και σίγουρη!!

• Μου αρέσει 8

πρίν από 17 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου σου ευχομαι να ειναι μια απο τις ωραιότερες μερες η σημερινη με μια θετικη χοριακη .. καλα αποτελεσματα!

πρίν από 34 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα Χρυσά μου, μπράβο πολύ καλά έκανες. Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου καλα αποτελέσματα. Περιμένουμε με αγωνία..

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα Χρυσά μου !!!σε διάβαζα κ πιστεύω πολύ σε εσένα!!!σου εύχομαι μια χοριακη όνειρο!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Καλή επιτυχία!!!

@vik80 Καλημερα, τι εγινε με το ραντεβού σας στον Κου.. δεν μας είπες εντυπώσεις, ή μας είπες και το έχασα???  

11 ώρες πρίν, Ανθη7 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια από μένα.ειμαι καινούρια εδώ κ θα ήθελα την γνώμη σας κ την εμπειρία σας.εχω 2 αποτυχημένες κυήσεις.μια βιοχημικη με φυσιολογική σύλληψη κ μια παλινδρομη (κενός σακος)από εξωσωματικη που από Δευτέρα θα ξεκινήσω τα φσρμακα για την αποβολή.συζητησαμε με τον γιατρό μου για δανεικά ωαρια γιατί συλλαμβανω αλλά οι κυήσεις δεν προχωράνε που σημαίνει ότι η μήτρα μου είναι μια χαρά αλλά το πρόβλημα είναι στην ποιότητα των ωαριων.δεν θέλω να χάνω άλλο χρόνο κ χρήμα φυσικα για να μη μιλήσω για το ψυχολογικό κόστος κάθε φορά κ σκέφτομαι τα δανεικά ωαρια.πειτε μου λίγο για τη διαδικασία όσες τη γνωρίζετε.δεν έχουμε μιλήσει με.λεπτομερειες γιατί περιμένουμε απλά έναν υπερηχο τη δευτερα για την οριστικοποιηθεί της μη ανάπτυξης του εμβρύου.απλα μου είπε ότι θέλει κάνα δίμηνο η όλη η διαδικασία κ ετσι θ χει χρόνο κ το σώμα μου ν ξεκουραστεί λίγο πριν μπούμε στην επόμενη εξωσωματικη.σας ευχαριστω

Καλημέρα, τι θα ήθελες να μάθεις για τη διαδικασια? Δεν έχει και μεγάλες διάφορες με οτι εκανες μέχρι τωρα, με τη διαφορα οτι δεν θα κανεις διέγερση παρα μονο προετοιμασία του ενδομητριου. Δυο μήνες ειναι μια χαρά, θα έλεγα εξαιρετικός χρόνος αναμονής. Υπάρχουν κοπέλες εδώ που περιμένουν 7-8 μήνες για να προχωρήσουν σε δωρεά. Θα ήθελες να μας πεις σε ποιο γιατρό εισαι; 

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημερα Χρυσουλακι μου!! Καλη επιτυχια!! 

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

πρίν από 44 λεπτά , Villi είπε:

@vik80 Καλημερα, τι εγινε με το ραντεβού σας στον Κου.. δεν μας είπες εντυπώσεις, ή μας είπες και το έχασα???  

Καλημέρα, τι θα ήθελες να μάθεις για τη διαδικασια? Δεν έχει και μεγάλες διάφορες με οτι εκανες μέχρι τωρα, με τη διαφορα οτι δεν θα κανεις διέγερση παρα μονο προετοιμασία του ενδομητριου. Δυο μήνες ειναι μια χαρά, θα έλεγα εξαιρετικός χρόνος αναμονής. Υπάρχουν κοπέλες εδώ που περιμένουν 7-8 μήνες για να προχωρήσουν σε δωρεά. Θα ήθελες να μας πεις σε ποιο γιατρό εισαι; 

Με τον κο γιανναρη είμαι.προχειρα μιλησαμε προχθες όταν κάναμε υπερηχο κ αποφασίσαμε για τον τερματισμό της κυησης.αναλυτικα θα τα πούμε μετά τη δευτερα αφού κάνουμε κ τον τελικό υπερηχο να μαστε 1000 τα εκατό σίγουροι ότι έμεινε μόνο ο σακος.απλα τον ρώτησα γιατρέ μετά από πόσο καιρό μπορώ να ξαναπούμε στη διαδικασία κ μου είπε 2 μήνες.κ όταν λέγαμε για τη δοτρια κ του λέω το προτιμώ είναι ψυχοφθορο κ έχει κ οικονομικό κόστος δεν μπορώ να το ξανακάνω προτιμώ ν πάω με δοτριας να τελειώνω αφού τα κακής ποιότητας ωαρια είναι το θεμα κ τπτ αλλο γιατί συλλαμβαμω κανονικά αλλά δεν προχωράει.μου είπε Ε αυτό εχει μια διαδικασία οπότε στο διάστημα που θα ηρεμεί ο οργανισμός μου από την αποβολή κλπ θα προχωράμε το θέμα δοτρια θέλει κάνα δίμηνο.αυτο είπαμε χωρίς πολλές λεπτομέρειες. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...