Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

6 minutes ago, Aria. said:

Πόσο καιρό τα έπαιρνε κ έπεσε τόσο? Εμένα τα πήρε 3 μήνες...μας βλέπω να συνεχίζουμε την αγωγή κ πάμε μετά το καλοκαίρι...σας το έλεγα τελευταία θα ειμαι δ με πιστεύατε ..

Περίπου 5 μήνες.Παρτε και filicine

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 8 λεπτά , thalasa είπε:

Εννοείται να έρθουμε να σου κρατάμε το χέρι χαχαχα. Ο γιατρος τι θα πάθει αν μας δει όλες μαζί σκέφτομαι , θα λολαθεί , αχαχαχαχα 

Ε, κρατήστε κ το δικό του χέρι για λίγο! Χαχαχα

Θα πάρουμε μαζί και την αννουλιους κι εκεί να δεις τι θα πάθει! Θα πει α! Έτσι εξηγούνται όλα! Τώρα κατάλαβα γιατί μου ήρθε όλη η ομάδα! Αχαχαχαχαχα 

• Χαχα 7

πρίν από 16 λεπτά , anoulious είπε:

Η καμπύλη σακχάρου εκτιμάται καλύτερα με καμπύλη ινσουλίνης..Τις κάνουν συνήθως μαζί..Δηλαδή η ινσουλίνη σου που δείχνει υπερινσουλαιμια(θα φαινότανε ξεκάθαρα με την καμπύλη για να μιλήσουμε για υπερινσουλαιμια) και  με φυσιολογική καμπυλη σακχαρου δείχνει προδιαβητη..Απορώ γιατί να μην κάνεις μαζί και καμπύλη ινσουλίνης..

Κι εγω απορώ, και να φανταστείς απο τον διαβητολογο το ζήτησα εγω και μου ειπε Οχι. Δεν φταίμε εμεις που δεν πετυχαίνουμε, οι άσχετοι που μας περιτριγυρίζουν φταίνε. 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 6 λεπτά , Villi είπε:

Κι εγω απορώ, και να φανταστείς απο τον διαβητολογο το ζήτησα εγω και μου ειπε Οχι. Δεν φταίμε εμεις που δεν πετυχαίνουμε, οι άσχετοι που μας περιτριγυρίζουν φταίνε. 

Πάντως ζήτα από την Τριανταφυλλίδου αυτό που είπε η αννουλιους κ καμπύλη σακχάρου κ καμπύλη ινσουλίνης. Κ αν δεν σου έγραψε ήδη κ τις δύο, να σου στείλει μια συμπληρωματική άυλη. Και να ξανακάνεις και ο,τι άλλο σχετίζεται με αυτό. Και μετά πες μας κ ακριβώς τι σχετίζεται με αυτό για να πάμε κι εμείς να τα ζητήσουμε!!!!..... :-D

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 8 λεπτά , marina_86 είπε:

Ε, κρατήστε κ το δικό του χέρι για λίγο! Χαχαχα

Θα πάρουμε μαζί και την αννουλιους κι εκεί να δεις τι θα πάθει! Θα πει α! Έτσι εξηγούνται όλα! Τώρα κατάλαβα γιατί μου ήρθε όλη η ομάδα! Αχαχαχαχαχα 

Αυτό θα είχε πραγματικά πολύ πλάκα όμως. Σοκ ο γιατρός !!

πρίν από 4 λεπτά , marina_86 είπε:

Πάντως ζήτα από την Τριανταφυλλίδου αυτό που είπε η αννουλιους κ καμπύλη σακχάρου κ καμπύλη ινσουλίνης. Κ αν δεν σου έγραψε ήδη κ τις δύο, να σου στείλει μια συμπληρωματική άυλη. Και να ξανακάνεις και ο,τι άλλο σχετίζεται με αυτό. Και μετά πες μας κ ακριβώς τι σχετίζεται με αυτό για να πάμε κι εμείς να τα ζητήσουμε!!!!..... :-D

Ξέρεις τι μου ειπε; Επειδη ήδη παίρνω οιστρογόνα και κορτιζόνη δεν μπορεί να κανει σωστό έλεγχο, θα βγουν λέει τα αποτελέσματα αλλα αντι άλλων. Μου έβαλε κάποια πολυ βασικά αλλα και σε αυτά ειναι επιφυλακτική για το τι θα δείξουν. Εγω βέβαια πίστευα το αντίθετο, οτι ειναι καλύτερα τωρα που παίρνω οτι θα παίρνω και στην ετ, αλλα οχι. Δεν μου έβαλε καμία καμπύλη τωρα. Με βάση τις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου με παει. 

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Aria. είπε:

Ναι γιατί σε θυμάμαι στην παρέα αλλά δ είχα καταλάβει ότι ήταν με δικά σας...εύχομαι να πετύχεις το πολυπόθητο μωράκι...ποιος σας τις πρότεινε αυτές τις βιταμίνες?

Εγώ έχω πάθει κοκομπλοκο γιατί έχω ήδη ένα παιδάκι,έχω ήδη 5 απόβολες ,έχω 2 αποτυχημένες εξωσωματικες κ είχα πει ότι είναι η τελευταία προσπάθεια κ αγχώνομαι γιατί πίστευα ότι με δανεικά θα είναι εύκολο...αλλά προέκυψε αυτό κ δ ξέρω τι να κανω

Ο ασβε… είναι ανδρολόγος μου τον είχαν συστήσει κ αλλά κορίτσια απο το φόρουμ σε σχέση με τους προηγούμενους φαίνεται πολύ καλύτερος και πιο εξειδικευμένος όλες τις εξετάσεις τις κάνουμε στο Λυμπεροπ…να σου ζήσει το παιδάκι σου να ναι γερό … έχει πάει σε ανδρολογο ;

πρίν από 25 λεπτά , marina_86 είπε:

Επίσης μου ειπε οτι με tsh 2,08 χωρίς φάρμακα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μου δώσει Τ4. Δεν πειράζουμε έτσι εύκολα έναν καλό θυρεοειδή μου ειπε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Aria. είπε:

Πόσο καιρό τα έπαιρνε κ έπεσε τόσο? Εμένα τα πήρε 3 μήνες...μας βλέπω να συνεχίζουμε την αγωγή κ πάμε μετά το καλοκαίρι...σας το έλεγα τελευταία θα ειμαι δ με πιστεύατε ..

Εκτός από τα συμπληρώματα τύπου androfertil/proferti κλπ, θα του δίνεις και felicine, βιταμίνη C και βιταμίνη D , βοηθάνε πολύ στον κατακερματισμό . Και η glutathione, αλλά εμείς δεν την παίρναμε , δεν είχαμε και ιδιαίτερο θέμα , προληπτικά το κάναμε . Και άμα γκρινιάζει με όλα αυτά ( ο δικος μου μόνο τη c έπαιρνε ευχάριστα ), έκανα συνδυασμό , ένα μήνα του έδινα felicine , όταν το βαριόταν του έδινα D. 

Και να ξερεις ότι αντί της profertil/ androfertil  που είναι πανάκριβες , καλες και οικονομικές είναι και η wellman conception .Πω πω τι λεφτά έχουμε δώσει και για βιταμίνες . Προσπαθήστε το λίγο καιρό ακόμη , θα πεσει κι άλλο 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , thalasa είπε:

Εκτός από τα συμπληρώματα τύπου androfertil/proferti κλπ, θα του δίνεις και felicine, βιταμίνη C και βιταμίνη D , βοηθάνε πολύ στον κατακερματισμό . Και η glutathione, αλλά εμείς δεν την παίρναμε , δεν είχαμε και ιδιαίτερο θέμα , προληπτικά το κάναμε . Και άμα γκρινιάζει με όλα αυτά ( ο δικος μου μόνο τη c έπαιρνε ευχάριστα ), έκανα συνδυασμό , ένα μήνα του έδινα felicine , όταν το βαριόταν του έδινα D. 

Και να ξερεις ότι αντί της profertil/ androfertil  που είναι πανάκριβες , καλες και οικονομικές είναι και η wellman conception .Πω πω τι λεφτά έχουμε δώσει και για βιταμίνες . Προσπαθήστε το λίγο καιρό ακόμη , θα πεσει κι άλλο 

Ποσα ξέρετε ρε κοριτσια, πραγματικά δηλαδή, αν δεν μπει γυναίκα εδώ μέσα να κάνει σοβαρή μελέτη, πρέπει ή άγιο να έχει ή το κοκαλάκι της νυχτερίδας. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 8

πρίν από 15 λεπτά , Villi είπε:

Επίσης μου ειπε οτι με tsh 2,08 χωρίς φάρμακα, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μου δώσει Τ4. Δεν πειράζουμε έτσι εύκολα έναν καλό θυρεοειδή μου ειπε. 

Πέρυσι είχα tsh 2.5 περίπου. Με την ενδοκρινολόγο έδωσα μάχη να μου δώσει χάπι. Μου είπε το ίδιο ακριβώς. Συγκεκριμένα "γιατί να χαλάσεις έναν καλό θυροειδή; Αν απορρυθμιστει θα είναι δύσκολα τα πράγματα". Τον έριξα στο 2 και όταν απέτυχα στην εξωσωματική το σταμάτησα. Ξεκινώντας από τέλη Νοέμβρη τα λατρεμένα σικλακουρ μέχρι αρχές Μάρτη που ξαναμετρησα tsh είχε φτάσει 2.9 με χάπι πάλι. Ακόμα και τώρα  όμως με το ζόρι που το έδωσε. Δεν βγάζω άκρη με τα ενδοκρινολογικά.

πρίν από 12 λεπτά , Villi είπε:

Ποσα ξέρετε ρε κοριτσια, πραγματικά δηλαδή, αν δεν μπει γυναίκα εδώ μέσα να κάνει σοβαρή μελέτη, πρέπει ή άγιο να έχει ή το κοκαλάκι της νυχτερίδας. 

Εμείς τι από τα 2 λες να έχουμε χαχαχα

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

2 hours ago, chitaneta said:

Κορίτσια καλήσπερα σας!

Όλα καλάααα με την αυχενικη! Μου πηραν και μενα αιμα για papp a, θα βγουν τα αποτελεσματα την Δευτερα. Απο πρωτης αποψης ομως ολα βγηκαν καλά, εκτος απο το οτι εχω αυξημενες πιθανοτητες προεκλαμψιας λογω ηλικιας... Ε αυτο το περιμενα λογω της ηλικιας μου. Μακαρι να μην προκυψει.

4 ωρες ειμασταν εκει! ΔΕν ηθελε να γυρισει το μικρο να μετρησει κατι ο γιατρος., εξω βολτα για 20 λεπτα μπας και αλλάξει σταση. Ξανα μεσα, ακομα χειροτερα...45 λεπτα εξω  να βολταρω. Ξανα τιποτα. Ε μου λεει πρεπει να χαλαρωσεις, πηγαινε και ξανα ελα πιο μετα... Ε ξαπλαρα σε ενα παρκο που ειχε κοντα, ειχα κουραστει κιολας και σχεδον κοιμηθηκα. Μετα απο αυτο καταφεραμε και τελειωσαμε!

Για νιπτ δεν μου ειπε κατι, αλλά τη Δευτερα θα ρωτησω την γνωμη του...

Γι αυτο αργησα να σας γραψω! Γυρισα κομματια και ξαπλωσα αμεσως

Ο γιατρος αυτος τελικα μια χαρα ητανε, πολυ προσεκτικος και εμπειρος, εγω απλά ειχα αγχωθει οπως παντα...

Αντε επιτέλους κι ελεγα τι έγινε τι έγινε!!! Μπράβο κορίτσι μας γλυκό. Σας παίδεψε το μικράκι σας αλλά χαλάλι του. Φανταζομαι πήρες μεγάλη ανάσα τώρα. Αντε καλή εγκυμοσύνη καρδούλα μου, χιονουλα μας❤️❤️❤️

1 hour ago, Aria. said:

38 minutes ago, Villi said:

Ασε Βιλλακι κι εγώ καμία φορά με οσα διαβάζω λέω δεν μπορεί.. γιατροί είναι απλά άλλης ειδικότητας... 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ευτυχώς διαβάζουμε εδώ μέσα μπας και ξεστραβωθουμε 

Θα προτιμούσα να σου πω να εχω το κοκαλάκι της νυχτερίδας, τύχη. Κολλητή μου κανει πέρυσι δωρεά, μένει εγκυος με την πρώτη, βαζει δυο προκύπτουν τρία, σαν τη @Neli83. Δεν έχει κάνει τιποτα απο εξετάσεις, εμενα με κοροϊδεύει…αμφιβάλλω αν ξέρει τι ομάδα αίματος έχει. 

• Μου αρέσει 4

1 ώρα πρίν, silvy22 είπε:

Ο ασβε… είναι ανδρολόγος μου τον είχαν συστήσει κ αλλά κορίτσια απο το φόρουμ σε σχέση με τους προηγούμενους φαίνεται πολύ καλύτερος και πιο εξειδικευμένος όλες τις εξετάσεις τις κάνουμε στο Λυμπεροπ…να σου ζήσει το παιδάκι σου να ναι γερό … έχει πάει σε ανδρολογο ;

Ευχαριστώ πολύ!!!πήγαμε εμείς μένουμε Πάτρα όπως καταλαβαίνεις δ έχουμε κ πολλές επιλογές εδώ.μας σύστησαν τα profertil αλλά ήδη έπαιρνε τα androfertil οπότε μας είπαν ότι όλα είναι πάνω κάτω τα ίδια.εγω του λέω να πάει κ στον Λυμπερόπουλο να κάνει άλλο ένα dfi να δούμε πόσο θα βγει γιατί εδώ δ το εμπιστεύομαι κ πολύ...απλά το έκανα γιατί εδώ είναι ο γιατρός 

1 hour ago, thalasa είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου !!! Ναι εγώ αυτό λέω να πέσει κ άλλο.. δ είμαστε να πετάμε έτσι ούτε την ψυχολογία μας ούτε τα λεφτά μας...τις wellman τις είχαμε πάρει κ εγώ κ ο άντρας μου δ μας έκαναν τπτ μπορώ να πω.οσο για την γκρίνια άσε το τράβηξα 3 μηνες

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...