Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 31 λεπτά , chitaneta είπε:

Κορίτσια καλήσπερα σας!

Όλα καλάααα με την αυχενικη! Μου πηραν και μενα αιμα για papp a, θα βγουν τα αποτελεσματα την Δευτερα. Απο πρωτης αποψης ομως ολα βγηκαν καλά, εκτος απο το οτι εχω αυξημενες πιθανοτητες προεκλαμψιας λογω ηλικιας... Ε αυτο το περιμενα λογω της ηλικιας μου. Μακαρι να μην προκυψει.

4 ωρες ειμασταν εκει! ΔΕν ηθελε να γυρισει το μικρο να μετρησει κατι ο γιατρος., εξω βολτα για 20 λεπτα μπας και αλλάξει σταση. Ξανα μεσα, ακομα χειροτερα...45 λεπτα εξω  να βολταρω. Ξανα τιποτα. Ε μου λεει πρεπει να χαλαρωσεις, πηγαινε και ξανα ελα πιο μετα... Ε ξαπλαρα σε ενα παρκο που ειχε κοντα, ειχα κουραστει κιολας και σχεδον κοιμηθηκα. Μετα απο αυτο καταφεραμε και τελειωσαμε!

Για νιπτ δεν μου ειπε κατι, αλλά τη Δευτερα θα ρωτησω την γνωμη του...

Γι αυτο αργησα να σας γραψω! Γυρισα κομματια και ξαπλωσα αμεσως

Ο γιατρος αυτος τελικα μια χαρα ητανε, πολυ προσεκτικος και εμπειρος, εγω απλά ειχα αγχωθει οπως παντα...

Μπράβο κορίτσι μου!! Σας παιδεψε το μωρουλινι ε;; Ολα καλά λοιπόν...ομμμμμ και ουφ ανάσες ανάσες βαθιές!! Ξεκουράσου τώρα με την εικόνα του μωρού σου στη σκέψη σου!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 47 λεπτά , chitaneta είπε:

Κορίτσια καλήσπερα σας!

Όλα καλάααα με την αυχενικη! 

Μίλα βρε χριστιανή μου κ μας εσκασες! Χαχαχα Όλα καλά λοιπόν! Μπράβο γλυκούλα μου! ❤️❤️❤️

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

Καλησπέρα Aria, πόσο το ήθελε ο γιατρός το dfi για να είναι ευχαριστημένος σου είπε; 

Καλησπέρα @Villi δεν μου είχε πει...το θέμα είναι ότι δ τρελάθηκε με το ποσοστό αλλά δ με ακύρωσε κιολας

πρίν από 56 λεπτά , silvy22 είπε:

Άρια μου πως έπεσε ; Έπαιρνε αντιοξειδωτικά ; Εμείς είχαμε 35 στο 3 μηνο πήγε 27 και κάναμε 2 φυσικούς συνέχιζε την αγωγή και είχαμε εγκυμοσύνη … το Γενάρη τα σταμάτησε . Λόγω παλλινδρομης πάμε πάλι απο την αρχή , να ξανακάνει εξετάσεις να δούμε που είμαστε κ ξεκινήσαμε μόνοι μας πάλι τα αντιοξειδωτικά 

παντως 9 μονάδες κάτω ειΝαι πολύ καλά  καο

μεχρι την επόμενη προσπάθεια έχετε ακόμη καιρό , είναι πολύ σημαντικό η εκσπερμάτωση ανα 3 μέρες , κ γώ έτσι σκέφτομαι μέχρι την επόμενη προσπάθεια να έχουμε βελτιώσει το σπερμα όσο γίνεται 

Έπαιρνε τα androferti δ περίμενα να πέσει πιο κάτω απλά προβληματίζομαι να πάω τώρα σε δοτρια η να το παλέψω κ άλλο...

Τώρα ποια παίρνετε εσείς? Εγώ λέω να πάρουμε τα profertil 

Να σε ρωτήσω γιατί κόλλησα κ είχα μέρες να μπω εσύ είχες μείνει τώρα με δανεικά έτσι δ είναι ? Έπαιρνε την αγωγή κ είχες την παλιδρομη?η πέτυχες εγκυμοσύνη κ ?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Aria. είπε:

Καλησπέρα @Villi δεν μου είχε πει...το θέμα είναι ότι δ τρελάθηκε με το ποσοστό αλλά δ με ακύρωσε κιολας

Έπαιρνε τα androferti δ περίμενα να πέσει πιο κάτω απλά προβληματίζομαι να πάω τώρα σε δοτρια η να το παλέψω κ άλλο...

Να σε ρωτήσω γιατί κόλλησα κ είχα μέρες να μπω εσύ είχες μείνει τώρα με δανεικά έτσι δ είναι ? Έπαιρνε την αγωγή κ είχες την παλιδρομη?η πέτυχες εγκυμοσύνη κ ?

Σε χάσαμε για λίγο και ξεχάσαμε βασικά πράγματα, με δικά σου ωαρια ήταν να προχωρήσεις;; Η με δωρεά ;;

πρίν από 9 λεπτά , Aria. είπε:

Εμενα παίρνει coq10 300mg Olympian labs ένα πρωί ένα βράδυ 

Εμείς δεν έχουμε κάνει με δανειακά με τα δικά μας προσπαθούμε απλά είμασταν με κάποια κορίτσια στο καφέ μαζί κ έρχομαι απο δω γιατί μ αρέσει η παρέα σας και θαυμάζω όλα τα κορίτσια με τα χρυσά αυγά ! Πετύχαμε εγκυμοσύνη με δικά μας φτάσαμε 9η εβδομάδα αλλά δεν ακούγαμε καρδιά και κάναμε απόξεση 

τωρα πρέπει να παμε πάλι απο την αρχή ….

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Villi είπε:

Κοριτσια μόλις γύρισα απο ενδοκρινολόγο. By the way φανταστική η τυπισσα ( τριάντα..δου), πηγα σε αυτη που πήγε η Annaforyou. Έμαθα και κατι καινούριο τρομάρα μου, ινσουλίνη με όριο το 20 εχω 19, ειμαι στη γκρίζα ζωνη για διαβήτη και μετα απο κατι εξετάσεις που θα κάνω ξεκινάω glucophase. Μου ειπε επίσης οτι αν μείνω εγκυος θα κάνω 99% διαβήτη κύησης και θα πρέπει να κάνω ινσουλίνη. 

Ποια είναι καλέ αυτή ; Αν είναι στη Θεσσαλονίκη να την ξέρουμε , πες μας ή στειλε πμ 

1 hour ago, Villi said:

Δεν εκανα καμπύλη ινσουλίνης, σημερα η ενδοκρινολόγος μου ειπε οτι η τιμη 19 για ινσουλίνη με όριο το 20, δείχνει οτι ειμαι  στη γκρίζα ζωνη, προδιαβήτης, και οτι πρέπει να πάρω glucophase. Αν υποψιαστώ οτι μετα απο διαβητολογο και ενδοκρινολόγο δεν μου έγραψαν όλες τις εξετάσεις που πρέπει να κάνω τι να πω…

Η καμπύλη σακχάρου εκτιμάται καλύτερα με καμπύλη ινσουλίνης..Τις κάνουν συνήθως μαζί..Δηλαδή η ινσουλίνη σου που δείχνει υπερινσουλαιμια(θα φαινότανε ξεκάθαρα με την καμπύλη για να μιλήσουμε για υπερινσουλαιμια) και  με φυσιολογική καμπυλη σακχαρου δείχνει προδιαβητη..Απορώ γιατί να μην κάνεις μαζί και καμπύλη ινσουλίνης..

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, chitaneta είπε:

Κορίτσια καλήσπερα σας!

Όλα καλάααα με την αυχενικη! Μου πηραν και μενα αιμα για papp a, θα βγουν τα αποτελεσματα την Δευτερα. Απο πρωτης αποψης ομως ολα βγηκαν καλά, εκτος απο το οτι εχω αυξημενες πιθανοτητες προεκλαμψιας λογω ηλικιας... Ε αυτο το περιμενα λογω της ηλικιας μου. Μακαρι να μην προκυψει.

4 ωρες ειμασταν εκει! ΔΕν ηθελε να γυρισει το μικρο να μετρησει κατι ο γιατρος., εξω βολτα για 20 λεπτα μπας και αλλάξει σταση. Ξανα μεσα, ακομα χειροτερα...45 λεπτα εξω  να βολταρω. Ξανα τιποτα. Ε μου λεει πρεπει να χαλαρωσεις, πηγαινε και ξανα ελα πιο μετα... Ε ξαπλαρα σε ενα παρκο που ειχε κοντα, ειχα κουραστει κιολας και σχεδον κοιμηθηκα. Μετα απο αυτο καταφεραμε και τελειωσαμε!

Για νιπτ δεν μου ειπε κατι, αλλά τη Δευτερα θα ρωτησω την γνωμη του...

Γι αυτο αργησα να σας γραψω! Γυρισα κομματια και ξαπλωσα αμεσως

Ο γιατρος αυτος τελικα μια χαρα ητανε, πολυ προσεκτικος και εμπειρος, εγω απλά ειχα αγχωθει οπως παντα...

Μπράβο κορίτσι!!! Ολα καλα!!! Τώρα λίγη χαλάρωση κ ηρεμια!! ❤️

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 15 λεπτά , silvy22 είπε:

Εμενα παίρνει coq10 300mg Olympian labs ένα πρωί ένα βράδυ 

Εμείς δεν έχουμε κάνει με δανειακά με τα δικά μας προσπαθούμε απλά είμασταν με κάποια κορίτσια στο καφέ μαζί κ έρχομαι απο δω γιατί μ αρέσει η παρέα σας και θαυμάζω όλα τα κορίτσια με τα χρυσά αυγά ! Πετύχαμε εγκυμοσύνη με δικά μας φτάσαμε 9η εβδομάδα αλλά δεν ακούγαμε καρδιά και κάναμε απόξεση 

τωρα πρέπει να παμε πάλι απο την αρχή ….

Ναι γιατί σε θυμάμαι στην παρέα αλλά δ είχα καταλάβει ότι ήταν με δικά σας...εύχομαι να πετύχεις το πολυπόθητο μωράκι...ποιος σας τις πρότεινε αυτές τις βιταμίνες?

Εγώ έχω πάθει κοκομπλοκο γιατί έχω ήδη ένα παιδάκι,έχω ήδη 5 απόβολες ,έχω 2 αποτυχημένες εξωσωματικες κ είχα πει ότι είναι η τελευταία προσπάθεια κ αγχώνομαι γιατί πίστευα ότι με δανεικά θα είναι εύκολο...αλλά προέκυψε αυτό κ δ ξέρω τι να κανω

3 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

@Hope19 @thalasa και @Villi έχω μια ιδέα. Αφού το περάσατε όλες αυτό στον ίδιο γιατρό,μήπως ρε κορίτσια όταν το κλείσω να έρθετε κι εσείς μαζί μου να είμαστε γκρουπακι; Να σας κρατάω το χέρι, θα μου μιλάτε, θα με αποσυντονιζετε και μια χαρά! Γιατί βλέπω να το λιώνω το χεράκι της Αρίστης! Χαχαχα 

Πέρα από την πλάκα, σας ευχαριστώ πολύ αγαπημένες!❤️ 

Εννοείται να έρθουμε να σου κρατάμε το χέρι χαχαχα. Ο γιατρος τι θα πάθει αν μας δει όλες μαζί σκέφτομαι , θα λολαθεί , αχαχαχαχα 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Villi είπε:

Σε χάσαμε για λίγο και ξεχάσαμε βασικά πράγματα, με δικά σου ωαρια ήταν να προχωρήσεις;; Η με δωρεά ;;

Ναι χάθηκα κάτι εβδομάδες τρέχω με διάφορα άλλα σας διαβάζω τα βράδια...νομίζω έχουμε τον ίδιο γιατρό...με δωρεα λέμε 

• Μου αρέσει 1

26 minutes ago, Aria. said:

Εμείς παίρναμε τα androferti ,filicine ,βιταμίνη c 1000 και για κάποιο διάστημα gluthathione για πάνω από 3 μήνες γενικώς τα συμπληρωματα..

Από 42 περιπου το dfi έπεσε σε 28. Δεν είναι απαγορευτική η τιμή ,είστε αρκετά καλά αλλά προσπαθείστε λίγο καιρό ακόμη να πέσει κάτω από 30 στην προσπάθεια.

Α..και έχασε κιλά  ενώ δεν ήτανε χοντρός απλά κανονικός και αρκετό περπάτημα .

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , thalasa είπε:

Ποια είναι καλέ αυτή ; Αν είναι στη Θεσσαλονίκη να την ξέρουμε , πες μας ή στειλε πμ 

Το έγραψα και παραπάνω Εριφυλη Τριανταφυλλιδου, 

πρίν από 7 λεπτά , anoulious είπε:

Εμείς παίρναμε τα androferti ,filicine ,βιταμίνη c 1000 και για κάποιο διάστημα gluthathione για πάνω από 3 μήνες...

Από 42 περιπου το dfi έπεσε σε 28. Δεν είναι απαγορευτική η τιμή ,είστε αρκετά καλά αλλά προσπαθείτε λίγο καιρό ακόμη να πέσει κάτω από 30 στην προσπάθεια.

Α..και έχασε κιλά  ενώ δεν ήτανε χοντρός απλά κανονικός και αρκετό περπάτημα .

Πόσο καιρό τα έπαιρνε κ έπεσε τόσο? Εμένα τα πήρε 3 μήνες...μας βλέπω να συνεχίζουμε την αγωγή κ πάμε μετά το καλοκαίρι...σας το έλεγα τελευταία θα ειμαι δ με πιστεύατε ..

3 ώρες πρίν, Villi είπε:

Απλά ινσουλίνη, και δίνει όρια 5-20μΙU/ml. Κι εγώ έχω 19. Εντωμεταξύ ειμαι προβληματισμένη, γιατί αυτές τις εξετάσεις τις έκανα σε διαβητολογο το κέρατο μου. Και δεν μου είπε τίποτα, και ειχα και ζάχαρο νηστείας 116. Και του έλεγα γιατρέ σίγουρα είναι καλό το ζάχαρο, ναι ναι μου έλεγε, επανάληψη σε ένα χρόνο. 

Το 116 δεν το λες και καλό . Δες τι θα σου πει και η καινούργια ενδοκρινολόγος. Κι εγώ που είχα λίγο ανεβασμένο το νηστείας , μου είπε η ενδοκρινολόγος να κάνω ξανά μαζί , την ίδια μέρα , εξέταση σάκχαρο νηστείας , ινσουλίνη και γλυκοζυλιωμενη . Όταν θα τα κάνω θα σας πω τα καθέκαστα 

πρίν από 7 λεπτά , Villi είπε:

Το έγραψα και παραπάνω Εριφυλη Τριανταφυλλιδου, 

Οκ ευχαριστω

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...