Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 43 λεπτά , marina_86 είπε:

Χαχαχαχα :lol:  κάλλιο αργά παρά ποτέ! Και πάνω απ' όλα ευτυχώς εγκαίρως! Δεν θυμάσαι που κ η @anoulious είχε γυρίσει όλους τους γιατρούς και κανένας δεν της το έβρισκε; Αχ, ορίστε. Τώρα μου άνοιξες νέο χόμπι. Επανάληψη της ινσουλίνης και της καμπύλης. Μήπως πρέπει να τρώω μια πάστα την ημέρα; Αν πρέπει... θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θα τη φάω!

Βλέπεις....επιβάλλεται το γλυκό!!! Έλα τώρα που δεν θέλεις μια σοκολάτα ένα παγωτό ένα κάτι...τώρα θα σε ακολουθήσω στο χομπυ. Θα ξετιναχτω!!! Δρ  Μαρίνα στείλε κατάλογο απαραίτητων εξετάσεων χαχαχα σε αγαπώ ΘΕΑΡΑ μου!!

πρίν από 50 λεπτά , Villi είπε:

Νομίζω οτι έτσι πρέπει να ειναι γιατι κι εμενα η καμπύλη είναι 0’ :116. 60’: 160 και 120’: 102. Η τελευταία μέτρηση είναι επίσης κάτω απο την αρχική. Αλλα δες τωρα, εσύ 4,30 και εγώ 19, Χριστέ μου ειμαι διαβητική :lol::lol: το έμαθα μετά απο οκτώ χρονια εξωσωματικών. 

Όσο ζούμε μαθαίνουμε δεν λέει ο σοφός λαός μας; Ε ρε τι τραβάμε...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 6 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Βλέπεις....επιβάλλεται το γλυκό!!! Έλα τώρα που δεν θέλεις μια σοκολάτα ένα παγωτό ένα κάτι...τώρα θα σε ακολουθήσω στο χομπυ. Θα ξετιναχτω!!! Δρ  Μαρίνα στείλε κατάλογο απαραίτητων εξετάσεων χαχαχα σε αγαπώ ΘΕΑΡΑ μου!!

Δηλαδή πού να κουτουληθώ! Χαχαχα Δεν είναι ότι δεν τρώω γλυκά αλλά είμαι λάτρης του αλμυρου... Μήπως να δω μια χοληστερίνη καλύτερα; Χαχαχα

Αγαπημένο μου Χρυσουλακι μην ανησυχείς καθόλου. Το 'χουμε. Εσύ θέλω να κρατήσεις συγκρατημένα την ελπίδα σου για αύριο, να πας να κάνεις τη χοριακη σου κ ας βγουν τα αποτελέσματα κ όλα θα τα βρούμε, όλα θα γίνουν αν χρειαστεί. Να ξέρεις ότι σε αγαπάμε πολύ και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα. ❤️❤️❤️ 

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, marina_86 said:

Λοιπόν, βρήκα τις τελευταίες εξετάσεις αλλά είναι από τον Οκτώβριο. Μάλλον πρέπει να κάνω μια επανάληψη... Ωστόσο, εγώ τις είχα κάνει στη eurom..ca η οποία στην ινσουλίνη δίνει όρια 3 με 25. Κι εγώ έχω 4,30! Ρε μήπως είναι πολύ χαμηλή; Γιατί με τα δικά σου όρια είμαι κάτω από το κανονικό.

Και η καμπύλη σακχάρου είναι 0': 86 - 60': 105 - 120': 76. 

Πώς το βλέπεις; Πέφτει κάτω από το αρχικό στα 120'.

Να μας πει και η ειδικός @anoulious ❤️ αν μπορέσει να το δει.

Καλησπέρα.Η εξήγηση μιας καμπύλης είτε σακχάρου είτε ινσουλίνης είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί γιατροί την βλέπουν λίγοι την καταλαβαίνουν..Με τα λίγα που ξέρω την βλέπω την καμπύλη σου μια χαρά.Στις δύο ώρες είναι στα χαμηλά αλλά φυσιολογικά όρια...Στις δε δύο ώρες είναι ιδανική.

Για ποιον ενδοκρινολόγο μιλάτε Θεσ/νκη; Είστε ευχαριστημένες;Ξέρετε κάποιον ενδοκρινολόγο Θεσνικη διασταυρωμένα καλό; Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω.

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Σε ευχαριστώ γειτονακι μου όμορφο!!! Δεν έχω καθόλου ελπίδα για να είμαι ειλικρινής. Ναι πολλά ακούμε και πολλά έχουμε δει να συμβαίνουν. Αλλά σε άλλους, όχι σε εμάς!! Τις 4 πρώτες μέρες είχα θετική σκέψη, διάθεση τα πάντα. Εκ τότε πες το προαίσθημα, πες το διαίσθηση βαθιά μέσα μου γνώριζα ότι θα φάω φόλα. Να είμαστε καλά!!! Έρχονται τα δικά σας λουλούδια μου!! Και οι χαρές σας θα είναι και δικές μου!!!

Χρύσουλα  μου, ότι κ να σου πω θα ναι λίγο...Καταλαβαίνω απόλυτα το  ψυχολογικό κ το οικονομικό κομμάτι, όλες έχουμε στεγνώσει.. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να εχει γίνει αύριο το θαύμα κ να χουμε μια θετική χοριακη.Αν όχι.. . εύχομαι η επόμενη σου προσπάθεια να είναι αυτή που θα σου φέρει το μωράκι σου επιτέλους στην αγκαλιά σου. Το αξίζεις... ❤️

• Μου αρέσει 1

2 hours ago, Villi said:

Απλά ινσουλίνη, και δίνει όρια 5-20μΙU/ml. Κι εγώ έχω 19. Εντωμεταξύ ειμαι προβληματισμένη, γιατί αυτές τις εξετάσεις τις έκανα σε διαβητολογο το κέρατο μου. Και δεν μου είπε τίποτα, και ειχα και ζάχαρο νηστείας 116. Και του έλεγα γιατρέ σίγουρα είναι καλό το ζάχαρο, ναι ναι μου έλεγε, επανάληψη σε ένα χρόνο. 

Το σάκχαρο νηστείας σου για εγκυμοσύνη κλπ είναι υψηλουτσικο

1 hour ago, Villi said:

Νομίζω οτι έτσι πρέπει να ειναι γιατι κι εμενα η καμπύλη είναι 0’ :116. 60’: 160 και 120’: 102. Η τελευταία μέτρηση είναι επίσης κάτω απο την αρχική. Αλλα δες τωρα, εσύ 4,30 και εγώ 19, Χριστέ μου ειμαι διαβητική :lol::lol: το έμαθα μετά απο οκτώ χρονια εξωσωματικών. 

Αν σε παρηγορεί εγώ στη μία ώρα είχα 202..Με τέτοια τιμή στο μηδέν περίμενα χειρότερη στη μία ώρα..Δεν είναι πολύ άσχημη η καμπύλη σου .Δεν εισαι σίγουρα για ινσουλίνη σε εγκυμοσύνη..Εννοώ αυτό που είπε η Μαιρη..Μπορει και με διατροφη με τετοια καμπυλη.Κανεις δε ξέρει βέβαια πως θα αντιδρασει ο κάθε οργανισμος στις ορμονες της εγκυμοσυνης.Η καμπύλη ινσουλίνης που έκανες έδειξε υπερινσουλαιμια;

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , anoulious είπε:

Καλησπέρα.Η εξήγηση μιας καμπύλης είτε σακχάρου είτε ινσουλίνης είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί γιατροί την βλέπουν λίγοι την καταλαβαίνουν..Με τα λίγα που ξέρω την βλέπω την καμπύλη σου μια χαρά.Στις δύο ώρες είναι στα χαμηλά αλλά φυσιολογικά όρια...Στις δε δύο ώρες είναι ιδανική.

Για ποιον ενδοκρινολόγο μιλάτε Θεσ/νκη; Είστε ευχαριστημένες;

Είναι μια ενδοκρινολόγος που πάει πολύς κόσμος. Είναι στους Αμπελόκηπους κ λέγεται Τριανταφυλλίδου. Η γυναίκα είναι τρελόγκα! Με την καλή έννοια. Μιλάει πολύ, λέει τα δικά της, είναι ευχάριστη. Όμως πέρα από αυτά είναι κ πολύ προσεκτική στις εξετάσεις! Τα κοιτάζει όλα, τα ψάχνει και είναι υπέρ της προληπτικής θεραπείας, όταν και αν χρειάζεται. Και είναι κ οικονομική. 

Γενικά έχω πήξει λίγο από τους καθηγηταδες που το παίζουν ιστορία και τους χρυσοπληρωνεις για να μην σου πουν τίποτα και τελικά πας στην Τριανταφυλλίδου στους Αμπελόκηπους και τα βρίσκει όλα! Να τρελαίνεσαι!...

• Μου αρέσει 4

πρίν από 13 λεπτά , anoulious είπε:

Για ποιον ενδοκρινολόγο μιλάτε Θεσ/νκη; Είστε ευχαριστημένες;

Εριφυλη Τριανταφυλλιδου στους Αμπελοκήπους. Τι να σου πω, πρώτη φορα πήγα, σαν γιατρός δεν ξερω ακόμα, είναι πολύ συμπαθητική πάντως. 

πρίν από 5 λεπτά , marina_86 είπε:

Είναι μια ενδοκρινολόγος που πάει πολύς κόσμος. Είναι στους Αμπελόκηπους κ λέγεται Τριανταφυλλίδου. Η γυναίκα είναι τρελόγκα! Με την καλή έννοια. Μιλάει πολύ, λέει τα δικά της, είναι ευχάριστη. Όμως πέρα από αυτά είναι κ πολύ προσεκτική στις εξετάσεις! Τα κοιτάζει όλα, τα ψάχνει και είναι υπέρ της προληπτικής θεραπείας, όταν και αν χρειάζεται. Και είναι κ οικονομική. 

Γενικά έχω πήξει λίγο από τους καθηγηταδες που το παίζουν ιστορία και τους χρυσοπληρωνεις για να μην σου πουν τίποτα και τελικά πας στην Τριανταφυλλίδου στους Αμπελόκηπους και τα βρίσκει όλα! Να τρελαίνεσαι!...

Εγω λέω να ξαναπάς, θα σου φτιάξει και τη διάθεση. Εμενα με έφτιαξε παρόλο που μου ειπε οτι εχω θέμα.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 44 λεπτά , anoulious είπε:

Το σάκχαρο νηστείας σου για εγκυμοσύνη κλπ είναι υψηλουτσικο

Αν σε παρηγορεί εγώ στη μία ώρα είχα 202..Με τέτοια τιμή στο μηδέν περίμενα χειρότερη στη μία ώρα..Δεν είναι πολύ άσχημη η καμπύλη σου .Δεν εισαι σίγουρα για ινσουλίνη σε εγκυμοσύνη..Η καμπύλη ινσουλίνης που έκανες έδειξε υπερινσουλαιμια;

Δεν εκανα καμπύλη ινσουλίνης, σημερα η ενδοκρινολόγος μου ειπε οτι η τιμη 19 για ινσουλίνη με όριο το 20, δείχνει οτι ειμαι  στη γκρίζα ζωνη, προδιαβήτης, και οτι πρέπει να πάρω glucophase. Αν υποψιαστώ οτι μετα απο διαβητολογο και ενδοκρινολόγο δεν μου έγραψαν όλες τις εξετάσεις που πρέπει να κάνω τι να πω…

2 ώρες πρίν, Aria. είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα !!!καλό μήνα ...τι κάνετε φουσκωνετε? Έμπλεξα κ έχω καιρό να σας διαβάσω...σήμερα πήραμε τα αποτελέσματα του dfi...από 42 πήγε 33...ο κουρτης δ είναι αρνητικός αλλά ούτε κ θετικός στο να συνεχίσουμε.μου πέταξε το μπαλάκι...θυμηστε μου υπάρχει παρόμοια περίπτωση? Του είπα να συνεχίσουμε την αγωγή κ να το δούμε αργότερα γιατί είναι πολλά τα λεφτά κ είναι η τελευταία μας κ μου είπε δ υπάρχει νόημα για άλλους 3 μήνες.δ θα του κάνουν κακο αλλά ούτε κ θαύματα.

Τα φώτα σας καλές μου θέλω...

Άρια μου πως έπεσε ; Έπαιρνε αντιοξειδωτικά ; Εμείς είχαμε 35 στο 3 μηνο πήγε 27 και κάναμε 2 φυσικούς συνέχιζε την αγωγή και είχαμε εγκυμοσύνη … το Γενάρη τα σταμάτησε . Λόγω παλλινδρομης πάμε πάλι απο την αρχή , να ξανακάνει εξετάσεις να δούμε που είμαστε κ ξεκινήσαμε μόνοι μας πάλι τα αντιοξειδωτικά 

παντως 9 μονάδες κάτω ειΝαι πολύ καλά  καο

μεχρι την επόμενη προσπάθεια έχετε ακόμη καιρό , είναι πολύ σημαντικό η εκσπερμάτωση ανα 3 μέρες , κ γώ έτσι σκέφτομαι μέχρι την επόμενη προσπάθεια να έχουμε βελτιώσει το σπερμα όσο γίνεται 

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια καλήσπερα σας!

Όλα καλάααα με την αυχενικη! Μου πηραν και μενα αιμα για papp a, θα βγουν τα αποτελεσματα την Δευτερα. Απο πρωτης αποψης ομως ολα βγηκαν καλά, εκτος απο το οτι εχω αυξημενες πιθανοτητες προεκλαμψιας λογω ηλικιας... Ε αυτο το περιμενα λογω της ηλικιας μου. Μακαρι να μην προκυψει.

4 ωρες ειμασταν εκει! ΔΕν ηθελε να γυρισει το μικρο να μετρησει κατι ο γιατρος., εξω βολτα για 20 λεπτα μπας και αλλάξει σταση. Ξανα μεσα, ακομα χειροτερα...45 λεπτα εξω  να βολταρω. Ξανα τιποτα. Ε μου λεει πρεπει να χαλαρωσεις, πηγαινε και ξανα ελα πιο μετα... Ε ξαπλαρα σε ενα παρκο που ειχε κοντα, ειχα κουραστει κιολας και σχεδον κοιμηθηκα. Μετα απο αυτο καταφεραμε και τελειωσαμε!

Για νιπτ δεν μου ειπε κατι, αλλά τη Δευτερα θα ρωτησω την γνωμη του...

Γι αυτο αργησα να σας γραψω! Γυρισα κομματια και ξαπλωσα αμεσως

Ο γιατρος αυτος τελικα μια χαρα ητανε, πολυ προσεκτικος και εμπειρος, εγω απλά ειχα αγχωθει οπως παντα...

• Μου αρέσει 13

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , chitaneta είπε:

Κορίτσια καλήσπερα σας!

Όλα καλάααα με την αυχενικη! Μου πηραν και μενα αιμα για papp a, θα βγουν τα αποτελεσματα την Δευτερα. Απο πρωτης αποψης ομως ολα βγηκαν καλά, εκτος απο το οτι εχω αυξημενες πιθανοτητες προεκλαμψιας λογω ηλικιας... Ε αυτο το περιμενα λογω της ηλικιας μου. Μακαρι να μην προκυψει.

4 ωρες ειμασταν εκει! ΔΕν ηθελε να γυρισει το μικρο να μετρησει κατι ο γιατρος., εξω βολτα για 20 λεπτα μπας και αλλάξει σταση. Ξανα μεσα, ακομα χειροτερα...45 λεπτα εξω  να βολταρω. Ξανα τιποτα. Ε μου λεει πρεπει να χαλαρωσεις, πηγαινε και ξανα ελα πιο μετα... Ε ξαπλαρα σε ενα παρκο που ειχε κοντα, ειχα κουραστει κιολας και σχεδον κοιμηθηκα. Μετα απο αυτο καταφεραμε και τελειωσαμε!

Ο γιατρος αυτος τελικα μια χαρα ητανε, πολυ προσεκτικος και εμπειρος, εγω απλά ειχα αγχωθει οπως παντα...

Μπράβο κοριτσάκι, μας έσκασες λίγο να περιμένουμε… Μεγάλη ανάσα τώρα, εισπνοή απο τη μύτη και εκπνοή απο το στόμα. Οοοοομμμμμμ. Τέσσερα  στα τεσσερα  με τις αυχενικές. 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 12 λεπτά , chitaneta είπε:

Κορίτσια καλήσπερα σας!

Μπράβο κορίτσι μου όλα καλά με το μωράκι σας!!!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , chitaneta είπε:

Κορίτσια καλήσπερα σας!

Οοο μπραβο!!! Ολα καλα με το νινακι!! Κ εγω ετσι με την προεκλαμψια.. 4ωρες μωρε το ατιμουλι??!!! Χαχαχα!! 

• Χαχα 1

nzSsp2.png

πρίν από 24 λεπτά , chitaneta είπε:

Κορίτσια καλήσπερα σας!

Μπράβο κορίτσι μου όλα καλά καλή ξεκούραση τωρα !!! 

• Ευχαριστώ 1

Καλή μου @Chrussa1982 λυπάμαι πολύ να περνας τετοια στενοχωρια...σε καταλαβαινω κι εγω αφανταστα... Ας περιμενουμε ομως μεχρι αυριο, κι ας ελπισουμε να εχουμε μια ευχαριστη εκπληξη. Αν ομως, οχι να σκεφτεις οτι θα τα καταφερεις την επομενη φορα! Θα κλαψεις, θα στενοχωρηθεις αλλά θα ξανασηκωθεις γιατι εισαι δυνατη!

Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια!

@Viv37 μου τι σου ετυχε τωρα! Πολύ σπαστικο αλλά μπορει να ειναι και για καλο αυτη η καθηστερηση. Τουλαχιστον θα εχεις αντισωματα φουλ μετα. Ευχομαι να αναρρωσεις γρηγορα και συντομα να ξαναξεκινησετε την προετοιμασια!

Φιλια πολλά!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...