Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 hours ago, Viv37 said:

Καρυοτυπο ζητανε ολοι. Ειναι για να δουν αν εχουμε χρωμοσωμικες ανωμαλιες. Εμας μας το ζητησαν και απο τους 2. Τις εξετασεις δεν τις κανεις τζαμπα. Καλυτερα να ξερεις οτι ολα ειναι οκ. Καλη επιτυχια κοριτσακι μου! Ευχομαι να βγαλεις ακρη και να καταφερεις να γινεις μανουλα πολυ πολυ συντομα!

Επειδη ομως παμε με δανεικα ωαρια τι χρομοσωμικες ανωμαλιες κοιτανε απο εμενα? Ευχαριστω πολυ για τις ευχες και το ιδιο ευχομαι και σε σενα.

Παρεπιτπτοντως η διαιτολογος μου ανεφερε οτι το συκωτι ειναι υπερτροφη και πρεπει να καταναλωνεται εβδομαδιαιος:). Ξερω οτι ασχολεισαι με αυτα.

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

5 hours ago, Chrussa1982 said:

Αχ Μαρινάκι μου!! Προσγειωμένη και ρεαλιστρια είμαι. Λίγο που μου φούσκωσε τα μυαλά ο γιατρός ότι θα τα καταφέρω, λίγο πρωτάρα στη δωρεά που νόμιζα ότι θα πιάσω αμέσως ξερεις όλο αυτό σε γεμίζει προσδοκίες. Και τρως σφαλιάρα. Και μετά αναρωτιέσαι...τα ξέρεις τα στάδια...

Να είμαστε καλά, να έχουμε υγεία και όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Η αγάπη σας με ανακουφίζει πολύ να το ξέρεις αυτό!! 

@chitaneta μου έτοιμη για την αυχενική;;

Κι εγώ που ο γιατρός μου ήταν συγκρατημένος κι έλεγε κάνουμε ότι καλύτερο από εκεί είναι στο χέρι του Θεού και στα εμβρυακια, τα μυαλά στα κάγκελα. Είναι η ψευδαίσθηση ότι με τη δωρεά θα τα καταφέρουμε με την πρώτη.. Σκέψου εγώ μετά την μηδενική χοριακη ο γιατρός μου ζήτησε να κάνω και την επόμενη μέρα σε άλλο εργαστήριο (ζητώντας μου συγγνώμη για αυτο που μου ζητά) Ήταν κι αυτός σίγουρος κατά βάθος απλά δε μου το έλεγε για να μη μου φουσκώσει τα μυαλά. Μη μου απελπίζεσαι και μην το βάζεις κάτω. Υπάρχει μια μικρή ελπίδα και για αυριο. Κι αν όχι. Κλάψε, ξέσπασε, πάρε μια τεράστια σφιχτή αγκαλιά τον υπέροχο ανθρώπο που έχεις δίπλα σου και το παγωτινι σου θα σε περιμένει το καλοκαιράκι ❤️❤️❤️

4 hours ago, Chrussa1982 said:

Καλό μήνα!!! Εγώ τα κάπνισα ήδη !! Καλά όχι 50 αλλά έχω κάνει 5 από το πρωί. Αν δεν καπνίσω τώρα, θα εκραγω!!! Το έκανα κρυφά από τον άντρα μου και πρεπει να ηρεμήσω μη με βρει σαν όρθιο γαμωτο!!

Μαρη, ακόμα δεν του το είπες; 

4 hours ago, Viv37 said:

Καλημερα και καλο μηνα αγαπημενες μου. Θα σας πω πρωτα τα νεα και μετα θα παω να σας διαβασω. 

Βγηκα θετικη στον κοβιντ. Οποτε ετ παπαλα για τη Δευτερα. 

Εχω να αρρωστησω 4 χρονια και βρηκα τη σωστη βδομαδα να κολλησω! Χαχαχα

Μάλλον το εξωτικό υπέροχο μωράκι σου θέλει να έρθει Μαγιατικα. Τι να πω... Τι είπε ο γιατρός; Περαστικά ρε μωρό μου γρήγορα κι εύκολα. 

2 hours ago, Villi said:

Κοριτσια μόλις γύρισα απο ενδοκρινολόγο. By the way φανταστική η τυπισσα ( τριάντα..δου), πηγα σε αυτη που πήγε η Annaforyou. Έμαθα και κατι καινούριο τρομάρα μου, ινσουλίνη με όριο το 20 εχω 19, ειμαι στη γκρίζα ζωνη για διαβήτη και μετα απο κατι εξετάσεις που θα κάνω ξεκινάω glucophase. Μου ειπε επίσης οτι αν μείνω εγκυος θα κάνω 99% διαβήτη κύησης και θα πρέπει να κάνω ινσουλίνη. 

Μαρη βιλλακι έχω καταμπερδευτει μάλλον. Θεσσαλονίκη εισια κι εσύ ψυχή μου; ευτυχώς το είδες νωρίς και θα το έχεις στο νου και θα προσέχεις. Όλα καλα θα πάνε αυτή τη φορά. Οοοοοομμμμμμμμμ 

Σε ποια περιοχή είναι η Ενδοκρινολογος; πρέπει να πάει γλυκάκι μου, μάλλον σηκωτός, γιατί η Λευκού μας είπε ότι εχει χασιμοτο κ καλό θα είναι να τον παρακολουθεί κάποιος. 

2 hours ago, Ευαγγελιαα said:

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!μακάρι να πάει καλά!!!είμαι πολύ συγκρατημένη γιατί φοβάμαι...είναι η 3η..η 1η δεν πήγε καλά από την αρχή κ το ξεραμε..ηταν ένα εμβριο κακής ποιότητας.. η 2η Νοέμβριο με 2 5ης μερας.. πήγαινε τέλεια κ ξαφνικά σταμάτησαν όλα.. κ τώρα η 3η..πάλι 2 5ης μερας

Ευχομαι ολόψυχα να πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά και σε οχτω μήνες να κρατάς τ@ παιδακι@ σου αγκαλίτσα ❤️❤️❤️

1 hour ago, Viv37 said:

Κι εμεις αυτο ακριβως καναμε! Ουτε εξοδους με φιλους ουτε τιποτα! Πριν που δεν προσεχα τοσο δεν κολλουσα. Βεβαια ο αντρας μου ερχεται σε επαφη με πολυ κοσμο καθε μερα στη δουλεια οποτε μαλλον ετσι κολλησα. Αυτος βεβαια τιποτα! 

Τον εχει πιασει κιολας μια χαζομαρα και ολο ερζεται κ με αγκαλιαζει και με φιλαει και λεει θα το περασουμε μαζι. Θα με τρελλανει! Να τον κολλησω θελει; Πφφφφφφ

Χαχαχαχχα το γλυκουλι μωρέ. Κι εγώ όταν κόλλησα βδελλα ήταν πάνω μου να κολλήσει αλλά μπαααα. Το είχε περάσει στις αρχές αρχές που εμφανίστηκε ο ιός. Εγώ ευτυχώς το είχα περάσει πολύ πολύ ελαφριά. Ελπίζω να μη σε ταλαιπωρήσει μέρες κορίτσι μου,ορχιδεα μας γλυκια! 

18 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Συνεργάζεταιε Ιασώ, μητέρα και Ρέα. Στο Ιασώ σε ετ με φυσικό κύκλο τα μέτρησαν 2η μέρα του κύκλου που ξεκίνησα διέγερση. Τώρα έκανα 2 με 3 φορές στην προετοιμασία. Αλλά φαντάσου οιστραδιόλη και Προγεστερονη μετρήσαμε τέλος Ιανουαρίου, 2 μήνες πριν σχεδόν. 

Είναι το iq πρώιμης ανίχνευσης (ναι έψαξα στο ίντερνετ να δω πιο είναι είχα πετάξει το κουτί). 

Αγάπη μου ότι έγινε έγινε. Θα κάνω υπομονή και Σάββατο θα μάθω την αλήθεια!

Δεν τα γνωριζω τα συγκεκριμενα. Παντως αν η χοριακη σου ηταν πχ 25 , δεν θα το επιανε. Υπομονη, και καλα αποτελεσματα αυριο! Ευχομαι μια ομορφη χοριακη!

Δεν ειναι απαραιτητο να κανεις ινσουλινη στην κυηση. Εγω το ρυθμισα με διατροφη

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

Κοριτσια μόλις γύρισα απο ενδοκρινολόγο. By the way φανταστική η τυπισσα ( τριάντα..δου), πηγα σε αυτη που πήγε η Annaforyou. Έμαθα και κατι καινούριο τρομάρα μου, ινσουλίνη με όριο το 20 εχω 19, ειμαι στη γκρίζα ζωνη για διαβήτη και μετα απο κατι εξετάσεις που θα κάνω ξεκινάω glucophase. Μου ειπε επίσης οτι αν μείνω εγκυος θα κάνω 99% διαβήτη κύησης και θα πρέπει να κάνω ινσουλίνη. 

Δεν ειναι απαραιτητο να κανεις ινσουλινη στην κυηση. Εγω το ρυθμισα με διατροφη

• Μου αρέσει 3

πρίν από 13 λεπτά , Fili είπε:

Σε ποια περιοχή είναι η Ενδοκρινολογος; πρέπει να πάει γλυκάκι μου, μάλλον σηκωτός, γιατί η Λευκού μας είπε ότι εχει χασιμοτο κ καλό θα είναι να τον παρακολουθεί κάποιος. 

Ελευθέριου Βενιζέλου 77 Αμπελοκήπους, εσείς μένετε Συκιές, κι εγω μη νομίζεις στην πυλαια μένω αλλα πηγα μέχρι εκει γιατι η δρ Μαρίνα ειπε οτι ειναι καλή. Και ειναι και συμπαθέστατη. 

πρίν από 39 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Επειδη ομως παμε με δανεικα ωαρια τι χρομοσωμικες ανωμαλιες κοιτανε απο εμενα? Ευχαριστω πολυ για τις ευχες και το ιδιο ευχομαι και σε σενα.

Έχεις απόλυτο δίκιο, για εσένα δεν χρειάζεται. Για τον σύζυγο όμως χρειάζεται. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

5 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Σε ευχαριστώ γειτονακι μου όμορφο!!! Δεν έχω καθόλου ελπίδα για να είμαι ειλικρινής. Ναι πολλά ακούμε και πολλά έχουμε δει να συμβαίνουν. Αλλά σε άλλους, όχι σε εμάς!! Τις 4 πρώτες μέρες είχα θετική σκέψη, διάθεση τα πάντα. Εκ τότε πες το προαίσθημα, πες το διαίσθηση βαθιά μέσα μου γνώριζα ότι θα φάω φόλα. Να είμαστε καλά!!! Έρχονται τα δικά σας λουλούδια μου!! Και οι χαρές σας θα είναι και δικές μου!!!

Στέκομαι στα: "Ναι πολλά ακούμε και πολλά έχουμε δει να συμβαίνουν. Αλλά σε άλλους, όχι σε εμάς!! " Και "Εκ τότε πες το προαίσθημα, πες το διαίσθηση βαθιά μέσα μου γνώριζα ότι θα φάω φόλα. ".

Μου μαχαιρωσες την καρδιά. Δεν μπορώ να το πω πιο απλά. :cry:

"Και οι χαρές σας θα είναι και δικές μου". 

Και οι δικές σου δικές μας Χρυσουλακι μου. ❤️

4 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Καλημερα και καλο μηνα αγαπημενες μου. Θα σας πω πρωτα τα νεα και μετα θα παω να σας διαβασω. 

Αχ βρε αγάπη. Εντάξει, μη στενοχωριέσαι. Σκέψου ότι θα έχεις μετά φουλ αντισώματα, οπότε σε περίπτωση εγκυμοσύνης θα είσαι Σενιέ. 

4 ώρες πρίν, MelissaRobert είπε:

Mαρινακη θυμηθηκα κατι απο μια φιλη μου η οποια εκανε το Εra αλλα της ειχε βγει κανονικο. Μου ειπε πως αυτο που πιστευει οτι την βοηθησε να μεινει εγκυος ηταν το scratching που της κανανε για να παρουν το δειγμα του ενδομητριου. Η συγκεκριμμενη παρεπιπτοντως ειχε κανει 7 προσπαθειες πριν. Οποτε μετα απο τοσα ngs & era νομιζω εχεις καλες πιθανοτητες. Καλα εκανες και τα εψαξες, σε καταλαβαινω απολυτα...και εγω το ιδιο τυπος ανθρωπου ειμαι. Μηπως εισαι ταυρος:)?

Ξερω οτι θα πονεσω λιγο αλλα ενταξει θα περασει...!

Οταν λες η Λευκου θα στειλει πρωτοκολλο για την εμβρυομεταφορα, εννοεις οτι ο γυναικολογος πρεπει να το ακολουθησει χωρις καποια αλλαγη? Ο Ψαθας ειναιι και λιγο αγριος...δεν ξερω πως θα το παρει! Εχω ραντεβου στις 11/4 και μετα στις 15/4 ερχομαι για το era, emma & Alice. Ελπιζω να δειξει κατι αυτο...Παρεπιπτοντως προχθες που πηγα στην γυναικολογο μου εδω για τον υπερηχο πριν ξεκινησω τα φαρμακα (2η μερα) κυκλου, μου ειπε οτι φαινεται ακομα το linning οτι ειχα κανει ovulation. Συγνωμη αλλα δεν ξερω πως να το γραψω στα ελληνικα. Ειπε οτι ειναι κανονικο αλλα μονο ενα μικρο ποστοστο των γυναικων το εχει. Οποτε με εκανε να σκεφτομαι οτι μπορει να χρειαζονταν να βαλουμε τις βλαστοκυστες αργοτερα την προηγουμενη φορα. Τα υπεραναλυω ολα βεβαια αλλα καταλαβαινεις.

Ο τωρινός μου γιατρός μου έκανε ένα σκρατσινγκ, άστο. Εγώ είμαι κ τρελή, βλέπω κανονικά το dvd. Και το κατάλαβα κ από την περίοδο. Δεν καθάρισε απλά το ενδομήτριο. Το σφουγγαρισε πραγματικά!

Λογικό να τα υπεραναλυεις. Πλάκα κάνεις; Αλλά τη μέρα ετ θα τη δεις και από το ΕΡΑ τεστ. Οπότε θα φανεί αν τα μετέφερες καθυστερημένα...

4 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι θα φάω σφαλιάρα, η ελπίδα όμως μικρή μεν αλλά υπάρχει. Το μόνο που με κάνει ψυχολογικά κουρέλι είναι το οικονομικό καθαρά. Είμαι 40 έχω 2 χρόνια τουλάχιστον προσπαθειών αλλά όσο διάθεση και πίστη και ελπίδα να έχω, με άδεια τσέπη κορίτσια μου τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Το όνειρο σταματάει όταν η τσέπη αδειάσει. Αυτή είναι η πραγματικότητα στο δικό μου σπιτικό τουλάχιστον. 

Αχ βρε Χρυσουλακι μου γλυκό. Έχεις όμως ακόμα μια βλαστοκυστη. Δες τη @Fili . Μην απελπίζεσαι. Απλά αυτή τη φορά, αν η χοριακη είναι αρνητική, θα πάμε λίγο διαφορετικά. Δεν μιλάω για πολυέξοδες εξετάσεις. Θα οργανωθούμε λίγο περισσότερο όμως.

3 ώρες πρίν, Villi είπε:

Αυτό αγάπη πώς το γράφουν οι εξετάσεις; Έτσι; Ινσουλίνη; Για να κάνω ένα ψαχτηρι στις δικές μου.

πρίν από 23 λεπτά , Villi είπε:

Ελευθέριου Βενιζέλου 77 Αμπελοκήπους, εσείς μένετε Συκιές, κι εγω μη νομίζεις στην πυλαια μένω αλλα πηγα μέχρι εκει γιατι η δρ Μαρίνα ειπε οτι ειναι καλή. Και ειναι και συμπαθέστατη. 

Καλέ σου είπα εγώ ότι είναι τρελόγκα! Τρελόγκα αλλά πολύ καλή! Χαχαχα Λες τελικά να ξαναπάω σε αυτή; Έχω κάτι χρόνια να πάω. Κ ν' αφήσω την άλλη στο κέντρο;

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια μου καλησπέρα !!!καλό μήνα ...τι κάνετε φουσκωνετε? Έμπλεξα κ έχω καιρό να σας διαβάσω...σήμερα πήραμε τα αποτελέσματα του dfi...από 42 πήγε 33...ο κουρτης δ είναι αρνητικός αλλά ούτε κ θετικός στο να συνεχίσουμε.μου πέταξε το μπαλάκι...θυμηστε μου υπάρχει παρόμοια περίπτωση? Του είπα να συνεχίσουμε την αγωγή κ να το δούμε αργότερα γιατί είναι πολλά τα λεφτά κ είναι η τελευταία μας κ μου είπε δ υπάρχει νόημα για άλλους 3 μήνες.δ θα του κάνουν κακο αλλά ούτε κ θαύματα.

Τα φώτα σας καλές μου θέλω...

@Hope19 @thalasa και @Villi έχω μια ιδέα. Αφού το περάσατε όλες αυτό στον ίδιο γιατρό,μήπως ρε κορίτσια όταν το κλείσω να έρθετε κι εσείς μαζί μου να είμαστε γκρουπακι; Να σας κρατάω το χέρι, θα μου μιλάτε, θα με αποσυντονιζετε και μια χαρά! Γιατί βλέπω να το λιώνω το χεράκι της Αρίστης! Χαχαχα 

Πέρα από την πλάκα, σας ευχαριστώ πολύ αγαπημένες!❤️ 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 1

πρίν από 31 λεπτά , marina_86 είπε:

Αυτό αγάπη πώς το γράφουν οι εξετάσεις; Έτσι; Ινσουλίνη; Για να κάνω ένα ψαχτηρι στις δικές μου.

Απλά ινσουλίνη, και δίνει όρια 5-20μΙU/ml. Κι εγώ έχω 19. Εντωμεταξύ ειμαι προβληματισμένη, γιατί αυτές τις εξετάσεις τις έκανα σε διαβητολογο το κέρατο μου. Και δεν μου είπε τίποτα, και ειχα και ζάχαρο νηστείας 116. Και του έλεγα γιατρέ σίγουρα είναι καλό το ζάχαρο, ναι ναι μου έλεγε, επανάληψη σε ένα χρόνο. 

• Μπερδεμένη/-ος 2

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Villi είπε:

Απλά ινσουλίνη, και δίνει όρια 5-20μΙU/ml. Κι εγώ έχω 19. Εντωμεταξύ ειμαι προβληματισμένη, γιατί αυτές τις εξετάσεις τις έκανα σε διαβητολογο το κέρατο μου. Και δεν μου είπε τίποτα, και ειχα και ζάχαρο νηστείας 116. Και του έλεγα γιατρέ σίγουρα είναι καλό το ζάχαρο, ναι ναι μου έλεγε, επανάληψη σε ένα χρόνο. 

Λοιπόν, βρήκα τις τελευταίες εξετάσεις αλλά είναι από τον Οκτώβριο. Μάλλον πρέπει να κάνω μια επανάληψη... Ωστόσο, εγώ τις είχα κάνει στη eurom..ca η οποία στην ινσουλίνη δίνει όρια 3 με 25. Κι εγώ έχω 4,30! Ρε μήπως είναι πολύ χαμηλή; Γιατί με τα δικά σου όρια είμαι κάτω από το κανονικό.

Και η καμπύλη σακχάρου είναι 0': 86 - 60': 105 - 120': 76. 

Πώς το βλέπεις; Πέφτει κάτω από το αρχικό στα 120'.

Να μας πει και η ειδικός @anoulious ❤️ αν μπορέσει να το δει.

πρίν από 7 λεπτά , marina_86 είπε:

Λοιπόν, βρήκα τις τελευταίες εξετάσεις αλλά είναι από τον Οκτώβριο. Μάλλον πρέπει να κάνω μια επανάληψη... Ωστόσο, εγώ τις είχα κάνει στη eurom..ca η οποία στην ινσουλίνη δίνει όρια 3 με 25. Κι εγώ έχω 4,30! Ρε μήπως είναι πολύ χαμηλή; Γιατί με τα δικά σου όρια είμαι κάτω από το κανονικό.

Και η καμπύλη σακχάρου είναι 0': 86 - 60': 105 - 120': 76. 

Πώς το βλέπεις; Πέφτει κάτω από το αρχικό στα 120'.

Να μας πει και η ειδικός @anoulious ❤️ αν μπορέσει να το δει.

Νομίζω οτι έτσι πρέπει να ειναι γιατι κι εμενα η καμπύλη είναι 0’ :116. 60’: 160 και 120’: 102. Η τελευταία μέτρηση είναι επίσης κάτω απο την αρχική. Αλλα δες τωρα, εσύ 4,30 και εγώ 19, Χριστέ μου ειμαι διαβητική :lol::lol: το έμαθα μετά απο οκτώ χρονια εξωσωματικών. 

• Χαχα 3

πρίν από 4 λεπτά , Villi είπε:

Νομίζω οτι έτσι πρέπει να ειναι γιατι κι εμενα η καμπύλη είναι 0’ :116. 60’: 160 και 120’: 102. Η τελευταία μέτρηση είναι επίσης κάτω απο την αρχική. Αλλα δες τωρα, εσύ 4,30 και εγώ 19, Χριστέ μου ειμαι διαβητική :lol::lol: το έμαθα μετά απο οκτώ χρονια εξωσωματικών. 

Χαχαχαχα :lol:  κάλλιο αργά παρά ποτέ! Και πάνω απ' όλα ευτυχώς εγκαίρως! Δεν θυμάσαι που κ η @anoulious είχε γυρίσει όλους τους γιατρούς και κανένας δεν της το έβρισκε; Αχ, ορίστε. Τώρα μου άνοιξες νέο χόμπι. Επανάληψη της ινσουλίνης και της καμπύλης. Μήπως πρέπει να τρώω μια πάστα την ημέρα; Αν πρέπει... θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θα τη φάω!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

6 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Ωχ!! Περαστικά σου Βιβή μου! Κάθε εμπόδιο λένε σε καλο... Εύχομαι να το περάσεις πολύ χαλαρά κ ο επόμενος μήνας να είναι ο τυχερός για να υποδεχτείς τ@ μωράκι@ σου!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Aria. είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα !!!καλό μήνα ...τι κάνετε φουσκωνετε? Έμπλεξα κ έχω καιρό να σας διαβάσω...σήμερα πήραμε τα αποτελέσματα του dfi...από 42 πήγε 33...ο κουρτης δ είναι αρνητικός αλλά ούτε κ θετικός στο να συνεχίσουμε.μου πέταξε το μπαλάκι...θυμηστε μου υπάρχει παρόμοια περίπτωση? Του είπα να συνεχίσουμε την αγωγή κ να το δούμε αργότερα γιατί είναι πολλά τα λεφτά κ είναι η τελευταία μας κ μου είπε δ υπάρχει νόημα για άλλους 3 μήνες.δ θα του κάνουν κακο αλλά ούτε κ θαύματα.

Τα φώτα σας καλές μου θέλω...

Καλησπέρα Aria, πόσο το ήθελε ο γιατρός το dfi για να είναι ευχαριστημένος σου είπε; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...