Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

16 hours ago, Ευαγγελιαα said:

Μέσα από την καρδιά μου να στείλω τσουβάλια κορίτσια!!!Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!μακάρι να πάει καλά σε όλες μας!!!

Eυαγγελια συγχαρητηρια και απο μενα. Αν επιτρεπεται αυτη ηταν η 2η σου προσπαθεια? Επισης ποσα εμβρυα εβαλες αυτη την φορα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Κορίτσια καλημέρα και καλό μήνα.. Αισιοδοξία, πίστη, ελπίδα και θετικές σκέψεις.. Ήθελα να ρωτήσω πριν λίγο καιρό διάβασα σε μια κοπέλα, δεν θυμάμαι ποια ήταν ότι ο γυναικολόγος της της έδωσε ένα πλάνο με τροφές που επιτρέπονται και απαγορευονται να τρώει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.. Εάν μπορεί να μου το στείλει θα της ήμουν ευγνώμων. 

Κοριτσια μόλις γύρισα απο ενδοκρινολόγο. By the way φανταστική η τυπισσα ( τριάντα..δου), πηγα σε αυτη που πήγε η Annaforyou. Έμαθα και κατι καινούριο τρομάρα μου, ινσουλίνη με όριο το 20 εχω 19, ειμαι στη γκρίζα ζωνη για διαβήτη και μετα απο κατι εξετάσεις που θα κάνω ξεκινάω glucophase. Μου ειπε επίσης οτι αν μείνω εγκυος θα κάνω 99% διαβήτη κύησης και θα πρέπει να κάνω ινσουλίνη. 

• Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 11 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Eυαγγελια συγχαρητηρια και απο μενα. Αν επιτρεπεται αυτη ηταν η 2η σου προσπαθεια? Επισης ποσα εμβρυα εβαλες αυτη την φορα?

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!μακάρι να πάει καλά!!!είμαι πολύ συγκρατημένη γιατί φοβάμαι...είναι η 3η..η 1η δεν πήγε καλά από την αρχή κ το ξεραμε..ηταν ένα εμβριο κακής ποιότητας.. η 2η Νοέμβριο με 2 5ης μερας.. πήγαινε τέλεια κ ξαφνικά σταμάτησαν όλα.. κ τώρα η 3η..πάλι 2 5ης μερας

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Villi είπε:

Κοριτσια μόλις γύρισα απο ενδοκρινολόγο. By the way φανταστική η τυπισσα ( τριάντα..δου), πηγα σε αυτη που πήγε η Annaforyou. Έμαθα και κατι καινούριο τρομάρα μου, ινσουλίνη με όριο το 20 εχω 19, ειμαι στη γκρίζα ζωνη για διαβήτη και μετα απο κατι εξετάσεις που θα κάνω ξεκινάω glucophase. Μου ειπε επίσης οτι αν μείνω εγκυος θα κάνω 99% διαβήτη κύησης και θα πρέπει να κάνω ινσουλίνη. 

Κορίτσι μου τουλάχιστον το πρόλαβες. Θα σου δώσει διατροφή μετά όταν με το καλό τα καταφέρεις; Κάτι που ήθελα να σε ρωτήσω. Στις εξετάσεις του γιατρού ήταν αυτές; Η μόνη σου πηγές και το τσεκαρες;

πρίν από 8 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!μακάρι να πάει καλά!!!είμαι πολύ συγκρατημένη γιατί φοβάμαι...είναι η 3η..η 1η δεν πήγε καλά από την αρχή κ το ξεραμε..ηταν ένα εμβριο κακής ποιότητας.. η 2η Νοέμβριο με 2 5ης μερας.. πήγαινε τέλεια κ ξαφνικά σταμάτησαν όλα.. κ τώρα η 3η..πάλι 2 5ης μερας

Όλα θα πάνε καλά αυτή τη φορά κορίτσι μου!! Τρίτη και τυχερή που λένε!! Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι τα καλύτερα!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσι μου τουλάχιστον το πρόλαβες. Θα σου δώσει διατροφή μετά όταν με το καλό τα καταφέρεις; Κάτι που ήθελα να σε ρωτήσω. Στις εξετάσεις του γιατρού ήταν αυτές; Η μόνη σου πηγές και το τσεκαρες;

όχι βέβαια, δεν ηταν στις εξετάσεις του γιατρού, της έδειξα κατι εξετάσεις που ειχα κανει το Σεπτέμβριο και τωρα θα τις επαναλάβω. Σιγά μην έψαχνε ο γιατρός την ινσουλίνη μου..

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, MelissaRobert είπε:

@Villi ισχύει αυτό πάντως. Και εμένα μου είχαν ζητήσει το ιδιο!!!

Απ’οτι μου είχαν πει όταν είσαι 40 και έχεις ήδη πάρει φάρμακα εξωσωματικής, πρέπει να κάνεις μαστογραφία. Εσυ Μαρινάκη είσαι πολύ νέα ακόμα:) 

Το ngs γιατί θα το κανεις τώρα; Για να δεις αν άλλαξε το ποσοστό των γαλακτοβακιλλων; Έτσι λέγονται, σωστά;

Σημερα πήρα και εγώ τα αποτελέσματα από την ενδοκρινολόγο. Όλα καλά μου είπε και ο θυρεοειδής 2.4. Τι λες εσυ γιατρέ; Απλά είπε να πάρω βιταμίνη d προληπτικά. Σκέφτομαι τώρα..μήπως τζάμπα κάνω τόσες εξετάσεις. Τίποτα δεν βρήκαν μέχρι τώρα. Ξεκίνησα και τα φάρμακα για να κάνω το Emma, Era & Αlice. Το κόστος τελικά και για τα 3 είναι €1200 και χωρίς αναισθησία. Το ίδιο μου είπε και εμένα, για 15 sec δεν χρειάζεται αναισθησία . Με φαντάζομαι να ουρλιάζω!!!

Μια τελευταία ερώτηση, στην Λευκού είπατε οτι κάνετε εξωσωματική με δωρεά ωαρίων; Ο καρυοτυπος ζεύγους που ζητά, τι ακριβώς είναι;

Συγνωμη για το μακροσκελές μην. αλλά μαθαίνουμε όλες η μια από την άλλη.

Καλό βραδάκι σε όλες σας κοριτσια

Καρυοτυπο ζητανε ολοι. Ειναι για να δουν αν εχουμε χρωμοσωμικες ανωμαλιες. Εμας μας το ζητησαν και απο τους 2. Τις εξετασεις δεν τις κανεις τζαμπα. Καλυτερα να ξερεις οτι ολα ειναι οκ. Καλη επιτυχια κοριτσακι μου! Ευχομαι να βγαλεις ακρη και να καταφερεις να γινεις μανουλα πολυ πολυ συντομα!

πρίν από 26 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

Συγχαρητηρια Ευαγγελιααα!!! Ολα να πανε υπεροχα!!! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 18 λεπτά , Villi είπε:

όχι βέβαια, δεν ηταν στις εξετάσεις του γιατρού, της έδειξα κατι εξετάσεις που ειχα κανει το Σεπτέμβριο και τωρα θα τις επαναλάβω. Σιγά μην έψαχνε ο γιατρός την ινσουλίνη μου..

Είναι καλό αυτό που το ψάχνεις και δεν αφήνεσε σαν το πρόβατο. Θες οι ατυχίες, η εμπειριά σου; Νιώθω ότι βαδίζεις σε σωστό δρόμο. Και έρχεται και για σένα η διακαιωση. Στο νου μου σε έχω συνέχεια να ξέρεις.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Villi είπε:

Ειναι ξεκάθαρα θέμα ηλικίας, Προφανώς δεν έχεις κλείσει τα 40. Ενώ εγω,, 46 and fabulous ❤️

Fabulous χωρια αμφιβολια μαναρι μου!!!

Εγω που ειμαι 37 γιατι τοτε; Δεν πιστευω να ειναι θεμα ηλικιας

4 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα λουλούδια μου!!! Ξύπνησα 5.30 το πρωί κατουριομουν και λέω δεν κστουραω και το τεστακι...αρνητικό.πιο αρνητικό πεθαίνεις όμως. Αύριο απλά θα κάνω την χοριακη μου για να μιλήσω με γιατρό να μου κόψει τα φάρμακα. Δεν ήξερα ότι η αποτυχία της δωρεάς πονάει 2 φορές περισσότερο από την αποτυχία με δικό μου υλικό. 

Η ελπιδα πεθαινει τελευταια γλυκουλα μου! Εγω ευχομαι να ηταν λαθος τα τεστ και η χοριακη σου να σε γεμισει ευτυχια! Αν παλι δε συμβει αυτο το τυχερο σου εβρυακι σε περιμενει. Η επομενη φορα θα ειναι επιτυχημενη♥️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Villi είπε:

@Chrussa1982 να σε ρωτήσω κατι, με όλο το θάρρος, θεωρείς οτι κατι δεν εκανες απο εξετάσεις, οτι εγινε κάποια παράλειψη;;

Τι να σου πω... Είχα παλινδρομη και εκανα αποξεση. Υστεροσκοπηση κανείς δεν μου  ζήτησε και δεν έχω κάνει ποτέ. Πλήρη αιματολογικο ελεγχο για αυτοάνοσα πχ πότε κανείς δεν μου το ζήτησε. Όλα τα τεστ έμα Άλις κλπ ποτέ. Καρυότυπο ποτέ. Ίσως τα ζητάνε αν υπάρχουν αποτυχίες εμφύτευσης. Δεν ξέρω...δεν είμαι γιατρός. Ίσως αν είχα κάνει κάποια πράγματα παραπάνω να ήξερα και περισσότερα για την κατάσταση της υγείας μου. Αλλά αν δεν το πει ο γιατρός τι να κάνω ρε βιλακι; Έχω τρομερό οικονομικό πρόβλημα. Αν δεν μου τις γράψουν πχ δεν παίζει να τις κάνω μόνη μου ιδιωτικά. Ούτε και να κυνηγάω τα ραντεβού στα νοσοκομεία μπορώ με τοσα που περνάω στη δουλειά. Από πού να το πιάσω...τι νιώθω το ξέρεις εσύ και όσες παλεύουμε. 

Βίλλυ έχεις προσωπικό μηνυμα

• Λυπημένη/-ος 1

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Σε ευχαριστώ γειτονακι μου όμορφο!!! Δεν έχω καθόλου ελπίδα για να είμαι ειλικρινής. Ναι πολλά ακούμε και πολλά έχουμε δει να συμβαίνουν. Αλλά σε άλλους, όχι σε εμάς!! Τις 4 πρώτες μέρες είχα θετική σκέψη, διάθεση τα πάντα. Εκ τότε πες το προαίσθημα, πες το διαίσθηση βαθιά μέσα μου γνώριζα ότι θα φάω φόλα. Να είμαστε καλά!!! Έρχονται τα δικά σας λουλούδια μου!! Και οι χαρές σας θα είναι και δικές μου!!!

Εχεις κ αλλη μια προσπαθεια αγαπη μου. Και η δικη σου η χαρα θα,ερθει και θα φερει χαρα και σε ολες εμας♥️

2 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Καλημερα Χρυσακι μου..ειναι σιγουρα απογοητευτικο το αρνητικο τεστ αλλα το αποτελεσμα θα το δειξει η χοριακη.. μια μερα εμεινε..υπομονη..

Τωρα βρηκε??? Τι να πω...καθε εμποδιο για καλο..ο επομενος κυκλος θα ειναι καλυτερος.. εισαι ενταξει τουλαχιστον? Το περνας ελαφρια?

Οχι η αληθεια ειναι οτι με ισοπεδωσε! Πονολαιμος, πονος στα αυτια, μπουκωμα μεγαλο, πονοκεφσλος, διαρροια, πονος στα κοκαλα. Αφου λεω αν δεν ημουν τριπλα εμβολιασμενη δηλαδη τι συμπτωματα θα ειχα; Βεβαια η ορεξη μου δε μειωνεται με τιποτα! Ολη μερα πειναω για καποιον περιεργο λογο Χαχαχα !

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

Οχι ρε Βιβη, πλάκα κάνεις.. Καλα δεν εγινε και κατι τρομερό απλά ρε συ γκαντεμιά. Τι ειναι αυτό το δικό σου με τις καθυστερήσεις … 

Ελα ντε! Τωρα μιλησα και με τη μαια και ειπε σταματαμε τα φαρμακα κ βλεπουμε μετα πως θα προχωρησουμε. Τζαμπα τοσες ενεσεις και cyclacur.

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι θα φάω σφαλιάρα, η ελπίδα όμως μικρή μεν αλλά υπάρχει. Το μόνο που με κάνει ψυχολογικά κουρέλι είναι το οικονομικό καθαρά. Είμαι 40 έχω 2 χρόνια τουλάχιστον προσπαθειών αλλά όσο διάθεση και πίστη και ελπίδα να έχω, με άδεια τσέπη κορίτσια μου τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Το όνειρο σταματάει όταν η τσέπη αδειάσει. Αυτή είναι η πραγματικότητα στο δικό μου σπιτικό τουλάχιστον. 

Ξερω οτι βαρεθηκες να μας ακους να λεμε τα ιδια και τα ιδια αγαπη μου αλλα αν βγει πραγματικο το χειροτερο σεναριο και η χοριακη ειναι μηδενικη και δε μεινεις εγκυος ουτε με το τελευταιο εμβρυακι (πολυ απιθανο το βρισκω αυτο!),  τοτε θα κανεις ενα διαλειμμα θα μαζεψεις χρηματα και οταν τα μαζεψεις θα ξαναπροσπαθησεις. Δε σε πηραν και τα χρονια! Μικρη εισαι ακομα.

Εγω σοβαρα ετοιμαζω γραμμα για τον Παπαδακη για τις εξωσωνατικες και το κοστος. Την αλλη φορα που εγραψα και γκρινιαζα για τον εφκα εκανε εναν χαμουλη και βελτιωθηκε η κατασταση. Ισως μας ακουσουν και τωρα και βοηθησουν λιγο με καμια επιδοτηση. Αυτοι ειναι που μας εχουν πρηξει για την υπογεννητικοτητα στην Ελλαδα εξαλλου!

Σ' αγαπω πολυ και σου στελνω μια τεραστια αγκαλια γλυκο μου κοριτσακι♥️

πρίν από 50 λεπτά , Villi είπε:

Ξεκινα μια προετοιμασια για να μειωσεις την αντισταση στην ισνουλινη σου πριν την ετ κοριτσακι μου. Μειωσε οσο μπορεις αμυλουχες τροφες (1-1/2 φλυτζ ρυζι τη μερα ειναι αρκετο) και το τρωμε παντα αφου φαμε κατι σε καλα λιπαρα και πρωτεινη. Το ιδιο ισχυει και για τα φρουτα.

Θα δεις μεγαλη διαφορα. Δε θα τη γλιτωσεια την ισνουλινη αλλα θα παρεις μικροτερη ποσοτητα. Ολα θα πανε καλα. Ειναι παρα πολλες αυτες που εχουν το ιδιο προβλημα στην εγκυμοσυνη.

• Μου αρέσει 8

1 hour ago, Villi είπε:

Villi Μου δεν ξέρω αν γυμνάζεσαι
πρόσθεσε καθημερινο περπάτημα εστω μιση ωρίτσα
θελει συγκεκριμένη διατροφή ανα 3ωρα χαμηλού γλυκ δείκτη
και μην παραλείπεις τον υδατάνθρακα
και όλα θα πάνε καλά

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Καλημερα και καλο μηνα αγαπημενες μου. Θα σας πω πρωτα τα νεα και μετα θα παω να σας διαβασω. 

Βγηκα θετικη στον κοβιντ. Οποτε ετ παπαλα για τη Δευτερα. 

Εχω να αρρωστησω 4 χρονια και βρηκα τη σωστη βδομαδα να κολλησω! Χαχαχα

ε ρε μ αυτες τις αρρώστιες , εγώ έχω πει στην επόμενη προσπάθεια θα απομονωθώ 10 μέρες πριν
αλλά έχουμε και τους άντρες μας , πως να είμαστε στο σπίτι με μάσκα.....περαστικούλια πάμε για μωράκι
του Μαΐου!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 13 λεπτά , silvy22 είπε:

Villi Μου δεν ξέρω αν γυμνάζεσαι
πρόσθεσε καθημερινο περπάτημα εστω μιση ωρίτσα
θελει συγκεκριμένη διατροφή ανα 3ωρα χαμηλού γλυκ δείκτη
και μην παραλείπεις τον υδατάνθρακα
και όλα θα πάνε καλά

ε ρε μ αυτες τις αρρώστιες , εγώ έχω πει στην επόμενη προσπάθεια θα απομονωθώ 10 μέρες πριν
αλλά έχουμε και τους άντρες μας , πως να είμαστε στο σπίτι με μάσκα.....περαστικούλια πάμε για μωράκι
του Μαΐου!

Κι εμεις αυτο ακριβως καναμε! Ουτε εξοδους με φιλους ουτε τιποτα! Πριν που δεν προσεχα τοσο δεν κολλουσα. Βεβαια ο αντρας μου ερχεται σε επαφη με πολυ κοσμο καθε μερα στη δουλεια οποτε μαλλον ετσι κολλησα. Αυτος βεβαια τιποτα! 

Τον εχει πιασει κιολας μια χαζομαρα και ολο ερζεται κ με αγκαλιαζει και με φιλαει και λεει θα το περασουμε μαζι. Θα με τρελλανει! Να τον κολλησω θελει; Πφφφφφφ

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...