Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, MELINASP είπε:

Γειτονάκι μ γλυκό είναι απόλυτα λογικά όλα όσα νιώθεις! Ναι εμείς το περνάμε και δυστυχώς οι αντρουληδες μας δεν μπορούν να το βιώσουν όπως εμείς. Βέβαια εγώ πιστεύω ότι αυτό τους κάνει να αγχωνο ται ακόμα περισσότερο από εμάς αλλά δεν το δείχνουν για να μας κάνουν να ξεχνιόμαστε και να μην μας στρεσαρουν πιο πολύ!!! ♥️ 

Μπράβο αγάπη μ έτοιμη λοιπόν και πάμε δυνατά!!! Α δεν θυμόμουν ότι δεν έχεις κάβα. Δεν πειράζει αγάπη μ (αν εξαιρέσεις το οικονομικό κομμάτι). Νέα αρχή. Έκανες το χειρουργείο σ είσαι υγιείς το πιο βασικό. Και πάμε για νέα δοτρια με υγιέστατα εμβρυακι που εκεί θα είναι το μωράκι σου!! 

Μακάρι παναγία μου!!! Τι ωραία που το είπες ♥ 

Καλέ το τούρμπο είναι αυτός;;;; την είχε βρει ήδη;;; πόσο ωραία νέα κοριτσάκι μ μπράβο!!! Δεν φαντάζεσαι χαρά που έκανα και συγκινήθηκα όταν το διάβασα. Γτ όταν διάβασα το μήνυμά ότι έκανες το χειρουργείο σε σκεφτόμουν ότι θα στεναχωρεθηκες και απολύτως λογικό και μόλις βλέπω ότι αυτό το τέλειο νέο ήρθε την ίδια μέρα και σ άλλαξε την διάθεση πόση χαρά θεέ μου σημαδιακό αγάπη μ!!! ♥️ Έρχεται το μωράκι σου!!! 

Χαχαχαχαχα σε πήρε πρέφα ο ντοκ και κάνει κ δευτερο! Καλύτερα για να είσαι κ εσύ ήσυχη αγάπη! 

Όπως το είπες κοριτσάκι μ η ψυχή μας μαύρισε τόσο πολύ ας αναοαυθουν οι ψυχουλες τους! Χθες έβλεπα τη φωτογραφία του μπαμπά μου (τον έχασα ξαφνικά πέρσι) στη κουζίνα τον έχει εκεί και κάθε πρωί του ανάβω το κσντηλακι του και πίνουμε καφέ και του έλεγε εσύ και όλοι οι αγαπημένοι μας εκεί ψηλά προστατέψτε αυτά τα παιδάκια έστω εκεί ψηλά και δείξτε τους τι είναι ο σωστός γονιός! ♥️ 

Εύχομαι να ναι τα τελευταία παιδιά που φεύγουν από χέρι μάνας! 

Όπως ακριβώς τα λες! Οι νοσοκόμες οι γιατροί όταν έβλεπαν όλα αυτά που καταθέτουν σήμερα γτ δεν έπαιρναν τη πρόνοια;;;; αυτή το έκανε αλλά όλοι έχουμε το λιθαράκι μας γτ όταν βλέπεις κάτι τέτοιο λες μπα αποκλειεται

Σουσουραδιτσα μ τι τεστ έκανες και τι ώρα και φυσικά ποια μέρα είσαι; 

Ωωωω Αντε με το καλό αγάπη μ όλα καλά θα πάνε και θα πάρεις τα μωρουλινια σ σπίτι! Πλακώσουν σε βιταμίνες τσαγακια και σου πίτσα να περάσει γρήγορα! 

Έλα ρεεεεε φτου φτου κοριτσάκι μ γερά και υγιέστατα να ναι και τα δύο! Τον πιο ωραία συνδιασμο ένα κ ένα!!! ♥️ 

Μπραβοοο τι συγκρατημένη αγάπη μ να το χαρείς γτ είναι σούπερ το νούμερο!!! ♥️ 

Χαίρομαι πολύ κορίτσι μ γλυκό να το χαρείς και να ηρεμήσεις το μωράκι σ έρχεται και είναι υγιέστατο!! 

@MELINASP

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

18 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Μήπως θες να πεις η αυχενικη μου; :)

στις 12! Και εισακουστον εισακουστον μου ειπαν φαω γλυκο με σοκολατα μια ωρα πριν για να κουνιέται!!!

Και τωρα εχω δίλημμα...να φάω μια σοκολατινα ή παγωτο σοκολατα; χαχααχα

πέρα της πλακας τώρα έχω πολυ αγωνία...

Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου με το καλό δεν έχω διαβάσει ακόμα τα αποτελέσματα σ 

Να τσακίσεις ότι γουστάρεις πήγαινε ζαχαροπλαστειο και βουρ!!! ♥️ 

17 ώρες πρίν, Ευαγγελιαα είπε:

Μπράβο κούκλα μου!!!,οοοοολα μα όλα να πάνε κατ ευχήν!!!!!τελειαα!!!!

και γω σήμερα 2 θετικά τεστ..χαχαχα δεν άντεξα.. δεν χαίρομαι.. είμαι υπερβολικά συγκρατημένη,αλλά λίγο λίγο πιο ήρεμη.. δευτέρα εχω χοριακη..

Μπράβο κορίτσι μ σούπερ!!! ♥️ 

12 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Οχι γιατι ελπιζω μεχρι τοτε να περασει. Αν δεν περασει θα τομ παρω την Κυριακη που θα κανω και το τεστ για τον κοβιντ. Αλλα το στο καλο τοσες μερες δε θα περασει;

Αφού έχεις κ δέκατα το τεστ θα δείξει σίγουρα. Εγώ λέω κάνε ένα τεστακι κ πάρε τον γιατρό να τον ενημερώσεις. Πιστεύω θα σ έχει περάσει μέχρι Δευτέρα αλλά για καλό κ για κακό παρτόν να δεις

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα λουλούδια μου!!! Ξύπνησα 5.30 το πρωί κατουριομουν και λέω δεν κστουραω και το τεστακι...αρνητικό.πιο αρνητικό πεθαίνεις όμως. Αύριο απλά θα κάνω την χοριακη μου για να μιλήσω με γιατρό να μου κόψει τα φάρμακα. Δεν ήξερα ότι η αποτυχία της δωρεάς πονάει 2 φορές περισσότερο από την αποτυχία με δικό μου υλικό. 

Αχ βρε ψυχή μ γλυκιά σε νιώθω σε πονάω και σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά. Ευχομαι να ναι μικρή η χοριαλη και αύριο να φανεί σωστά και αυτό που ευχόμαστε ολόψυχα!!! ♥️ 

πρίν από 5 λεπτά , MELINASP είπε:

Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου με το καλό δεν έχω διαβάσει ακόμα τα αποτελέσματα σ 

Να τσακίσεις ότι γουστάρεις πήγαινε ζαχαροπλαστειο και βουρ!!! ♥️ 

Μπράβο κορίτσι μ σούπερ!!! ♥️ 

Αφού έχεις κ δέκατα το τεστ θα δείξει σίγουρα. Εγώ λέω κάνε ένα τεστακι κ πάρε τον γιατρό να τον ενημερώσεις. Πιστεύω θα σ έχει περάσει μέχρι Δευτέρα αλλά για καλό κ για κακό παρτόν να δεις

Αχ βρε ψυχή μ γλυκιά σε νιώθω σε πονάω και σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά. Ευχομαι να ναι μικρή η χοριαλη και αύριο να φανεί σωστά και αυτό που ευχόμαστε ολόψυχα!!! ♥️ 

Σε ευχαριστώ γειτονακι μου όμορφο!!! Δεν έχω καθόλου ελπίδα για να είμαι ειλικρινής. Ναι πολλά ακούμε και πολλά έχουμε δει να συμβαίνουν. Αλλά σε άλλους, όχι σε εμάς!! Τις 4 πρώτες μέρες είχα θετική σκέψη, διάθεση τα πάντα. Εκ τότε πες το προαίσθημα, πες το διαίσθηση βαθιά μέσα μου γνώριζα ότι θα φάω φόλα. Να είμαστε καλά!!! Έρχονται τα δικά σας λουλούδια μου!! Και οι χαρές σας θα είναι και δικές μου!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, MELINASP είπε:

Γειτονάκι μ γλυκό είναι απόλυτα λογικά όλα όσα νιώθεις! Ναι εμείς το περνάμε και δυστυχώς οι αντρουληδες μας δεν μπορούν να το βιώσουν όπως εμείς. Βέβαια εγώ πιστεύω ότι αυτό τους κάνει να αγχωνο ται ακόμα περισσότερο από εμάς αλλά δεν το δείχνουν για να μας κάνουν να ξεχνιόμαστε και να μην μας στρεσαρουν πιο πολύ!!! ♥️ 

Μπράβο αγάπη μ έτοιμη λοιπόν και πάμε δυνατά!!! Α δεν θυμόμουν ότι δεν έχεις κάβα. Δεν πειράζει αγάπη μ (αν εξαιρέσεις το οικονομικό κομμάτι). Νέα αρχή. Έκανες το χειρουργείο σ είσαι υγιείς το πιο βασικό. Και πάμε για νέα δοτρια με υγιέστατα εμβρυακι που εκεί θα είναι το μωράκι σου!! 

Μακάρι παναγία μου!!! Τι ωραία που το είπες ♥ 

Καλέ το τούρμπο είναι αυτός;;;; την είχε βρει ήδη;;; πόσο ωραία νέα κοριτσάκι μ μπράβο!!! Δεν φαντάζεσαι χαρά που έκανα και συγκινήθηκα όταν το διάβασα. Γτ όταν διάβασα το μήνυμά ότι έκανες το χειρουργείο σε σκεφτόμουν ότι θα στεναχωρεθηκες και απολύτως λογικό και μόλις βλέπω ότι αυτό το τέλειο νέο ήρθε την ίδια μέρα και σ άλλαξε την διάθεση πόση χαρά θεέ μου σημαδιακό αγάπη μ!!! ♥️ Έρχεται το μωράκι σου!!! 

Χαχαχαχαχα σε πήρε πρέφα ο ντοκ και κάνει κ δευτερο! Καλύτερα για να είσαι κ εσύ ήσυχη αγάπη! 

Όπως το είπες κοριτσάκι μ η ψυχή μας μαύρισε τόσο πολύ ας αναοαυθουν οι ψυχουλες τους! Χθες έβλεπα τη φωτογραφία του μπαμπά μου (τον έχασα ξαφνικά πέρσι) στη κουζίνα τον έχει εκεί και κάθε πρωί του ανάβω το κσντηλακι του και πίνουμε καφέ και του έλεγε εσύ και όλοι οι αγαπημένοι μας εκεί ψηλά προστατέψτε αυτά τα παιδάκια έστω εκεί ψηλά και δείξτε τους τι είναι ο σωστός γονιός! ♥️ 

Εύχομαι να ναι τα τελευταία παιδιά που φεύγουν από χέρι μάνας! 

Όπως ακριβώς τα λες! Οι νοσοκόμες οι γιατροί όταν έβλεπαν όλα αυτά που καταθέτουν σήμερα γτ δεν έπαιρναν τη πρόνοια;;;; αυτή το έκανε αλλά όλοι έχουμε το λιθαράκι μας γτ όταν βλέπεις κάτι τέτοιο λες μπα αποκλειεται

Σουσουραδιτσα μ τι τεστ έκανες και τι ώρα και φυσικά ποια μέρα είσαι; 

Ωωωω Αντε με το καλό αγάπη μ όλα καλά θα πάνε και θα πάρεις τα μωρουλινια σ σπίτι! Πλακώσουν σε βιταμίνες τσαγακια και σου πίτσα να περάσει γρήγορα! 

Έλα ρεεεεε φτου φτου κοριτσάκι μ γερά και υγιέστατα να ναι και τα δύο! Τον πιο ωραία συνδιασμο ένα κ ένα!!! ♥️ 

Μπραβοοο τι συγκρατημένη αγάπη μ να το χαρείς γτ είναι σούπερ το νούμερο!!! ♥️ 

Χαίρομαι πολύ κορίτσι μ γλυκό να το χαρείς και να ηρεμήσεις το μωράκι σ έρχεται και είναι υγιέστατο!! 

@MELINASPευχαριστώ πολύ κορίτσι μου γλυκό.. Να είσαι πάντα καλά. 

πρίν από 5 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Σε ευχαριστώ γειτονακι μου όμορφο!!! Δεν έχω καθόλου ελπίδα για να είμαι ειλικρινής. Ναι πολλά ακούμε και πολλά έχουμε δει να συμβαίνουν. Αλλά σε άλλους, όχι σε εμάς!! Τις 4 πρώτες μέρες είχα θετική σκέψη, διάθεση τα πάντα. Εκ τότε πες το προαίσθημα, πες το διαίσθηση βαθιά μέσα μου γνώριζα ότι θα φάω φόλα. Να είμαστε καλά!!! Έρχονται τα δικά σας λουλούδια μου!! Και οι χαρές σας θα είναι και δικές μου!!!

Καλημέρα Χρύσα μου. Μεχρι αύριο δεν έχει τελειώσει τίποτα στο λέω εγώ. Στην θέση σου ήμουν πριν τρία χρόνια ακριβώς και όμως τελικά από αυτά τα λάθος τεστ ο γιος μου ήρθε. Μια μεγάλη αγκαλιά και πολλά φιλιά 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Σ' εμένα έγραφε ποσοστό, ήταν 77%. Νομίζω στην κοντιος δεν έγραφε. Αλήθεια δεν πονεσες πολύ;;; Αχ, μου δίνεις κουράγιο. Είναι ελαφροχερης ο γλυκούλης!❤️

Αγαπακι μου γλυκό κ χρυσό. Δεν ξέρω από τεστ, εγώ πάντα την κρυάδα την έτρωγα στη χοριακη. Ωστόσο, επειδή πολλά έχουμε ακούσει κ διαβάσει, θα σου έλεγα ότι πολλές φορές ξεκινάμε από χαμηλά κ δεν το πιάνουν τα τεστ. Σίγουρα, το ρεαλιστικό είναι να είσαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο. Το ξέρουμε πολύ καλά το πώς αισθάνεσαι. ΠΟΛΥ καλά όμως. Σκέψου όμως ότι κ το χειρότερο σενάριο να επιβεβαιώθει, έχεις ακόμη μία βλαστοκυστη. Κ αυτή τη φορά θα πάμε να την πάρουμε με άλλες προϋποθέσεις. Είναι πολύ θετικό αυτό. Χρυσουλακι μου, σου στέλνω μια γλυκιά αγκαλιά και ευχόμαστε όλες μέσα από την καρδιά μας αύριο να διαψευστεί το παλιοτεστ!... ❤️❤️❤️

Στον ιδιο γιατρο κ εγω..κ ημουν πολυ φοβισμενη..αλλα ειλικρινα ηταν 15 δευτερολεπτα.με διαλειμμα κιολας! Δεν θα το πιστευεις! Μην το σκεφτεσαι καν!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα ότι και να πεις έχεις δίκιο κ εγώ έτσι σκεφτομαι πάντα. Αλλά θα σ πω ότι έχεις ακόμα ένα εμβρυακι και είναι το μωράκι σ εκεί αν αύριο δεν γίνει το θαύματα κι!! ♥️  Που εγώ πιστεύω ότι μπορεί κ; Ι να γίνει τόσα ακούμε και ναι ίσως κ εσύ είσαι αυτη

• Μου αρέσει 2

Καλημερα και καλο μηνα αγαπημενες μου. Θα σας πω πρωτα τα νεα και μετα θα παω να σας διαβασω. 

Βγηκα θετικη στον κοβιντ. Οποτε ετ παπαλα για τη Δευτερα. 

Εχω να αρρωστησω 4 χρονια και βρηκα τη σωστη βδομαδα να κολλησω! Χαχαχα

• Λυπημένη/-ος 12

πρίν από 13 λεπτά , Viv37 είπε:

Καλημερα και καλο μηνα αγαπημενες μου. Θα σας πω πρωτα τα νεα και μετα θα παω να σας διαβασω. 

Περαστικά κορίτσι μου. Αχχχχχ ρε κορίτσι μου. Πρώτα από όλα να γίνεις εσύ καλά και θα τα πάρεις τον άλλο μήνα τα παιδάκια σου 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα λουλούδια μου!!! Ξύπνησα 5.30 το πρωί κατουριομουν και λέω δεν κστουραω και το τεστακι...αρνητικό.πιο αρνητικό πεθαίνεις όμως. Αύριο απλά θα κάνω την χοριακη μου για να μιλήσω με γιατρό να μου κόψει τα φάρμακα. Δεν ήξερα ότι η αποτυχία της δωρεάς πονάει 2 φορές περισσότερο από την αποτυχία με δικό μου υλικό. 

Καλημερα Χρυσακι μου..ειναι σιγουρα απογοητευτικο το αρνητικο τεστ αλλα το αποτελεσμα θα το δειξει η χοριακη.. μια μερα εμεινε..υπομονη..

πρίν από 21 λεπτά , Viv37 είπε:

Τωρα βρηκε??? Τι να πω...καθε εμποδιο για καλο..ο επομενος κυκλος θα ειναι καλυτερος.. εισαι ενταξει τουλαχιστον? Το περνας ελαφρια?

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Viv37 είπε:

Οχι ρε Βιβη, πλάκα κάνεις.. Καλα δεν εγινε και κατι τρομερό απλά ρε συ γκαντεμιά. Τι ειναι αυτό το δικό σου με τις καθυστερήσεις … 

• Μου αρέσει 1

11 hours ago, marina_86 said:

Ναι αγαπημένη γι'αυτό θα την ξανακάνω την εξέταση. Για τους γαλακτοβακιλλους και για τα διάφορα άλλα που βρήκαν. Άντε να δούμε... 

Κανονικά δεν έχεις θυροειδή, όπως κι εγώ. Ωστόσο, επειδή και σ' εμένα εκεί στο 2.5 ήταν κι επειδή το 2.5 είναι το όριο κι επειδή (τρίτο επειδή) τα φάρμακα της εξωσωματικής ανεβάζουν τον θυροειδή, εμένα μου έδωσαν προληπτικά χάπι το οποίο το παίρνω ήδη. Για να τον έχουμε χαμηλά. 

Κοίτα, αυτή την ερώτηση για το αν γίνονται τζάμπα οι εξετάσεις την κάνω κι εγώ στον εαυτό μου. Λέω οκ, βρήκαμε κάποια μικρά θεματακια αλλά όχι κάτι τόσο σημαντικό που να δικαιολογεί δύο αποτυχίες με τέσσερις πολύ καλές βλαστοκυστες. Άλλοι γιατροί ούτε θα τα έδιναν σημασία αυτά που μου βρέθηκαν. Θα έλεγαν δεν είναι τίποτα, προχωράμε. Από την άλλη, τι να έκανα; Να μην το έψαχνα; Να πήγαινα έτσι στην επόμενη; Όχι. Τουλάχιστον εγώ θα ξέρω ότι έκανα τα πάντα, έλεγξα τα πάντα και αν πάλι δεν... τι να πω. Δεν είναι της μοίρας μας γραφτό! Αλλά έτσι το βλέπω εγώ γιατί με ξέρω. Ο καθένας όσο αντέχει και όπως νιώθει καλύτερα.

Α, ώστε κι εσύ χωρίς μέθη θα την κάνεις,ε; Τέλεια! Θα πάθουμε την πλάκα μας!!!.... 

Στη Λευκού ναι, εγώ είπα ότι είμαστε με δωρεά. Για να εστιάσει ενδεχομένως σε άλλους παράγοντες και να μην την αποσυντονιζει η ποιότητα των ωαρίων ή μου βάλει εξετάσεις που αφορούν στην ποιότητα. Άλλωστε η Λευκού θα σου στείλει κ πρωτόκολλο για την εμβρυομεταφορά κ καλό είναι να ξέρει ότι είναι από δωρεά. Επίσης, είναι καλό να ξέρει ότι έχεις μια αποτυχία με δωρεά. Γιατί είναι διαφορετικό κ μπορεί να θέλει να δει κ κάτι παραπάνω. Πότε έχεις ραντεβού;

Mαρινακη θυμηθηκα κατι απο μια φιλη μου η οποια εκανε το Εra αλλα της ειχε βγει κανονικο. Μου ειπε πως αυτο που πιστευει οτι την βοηθησε να μεινει εγκυος ηταν το scratching που της κανανε για να παρουν το δειγμα του ενδομητριου. Η συγκεκριμμενη παρεπιπτοντως ειχε κανει 7 προσπαθειες πριν. Οποτε μετα απο τοσα ngs & era νομιζω εχεις καλες πιθανοτητες. Καλα εκανες και τα εψαξες, σε καταλαβαινω απολυτα...και εγω το ιδιο τυπος ανθρωπου ειμαι. Μηπως εισαι ταυρος:)?

Ξερω οτι θα πονεσω λιγο αλλα ενταξει θα περασει...!

Οταν λες η Λευκου θα στειλει πρωτοκολλο για την εμβρυομεταφορα, εννοεις οτι ο γυναικολογος πρεπει να το ακολουθησει χωρις καποια αλλαγη? Ο Ψαθας ειναιι και λιγο αγριος...δεν ξερω πως θα το παρει! Εχω ραντεβου στις 11/4 και μετα στις 15/4 ερχομαι για το era, emma & Alice. Ελπιζω να δειξει κατι αυτο...Παρεπιπτοντως προχθες που πηγα στην γυναικολογο μου εδω για τον υπερηχο πριν ξεκινησω τα φαρμακα (2η μερα) κυκλου, μου ειπε οτι φαινεται ακομα το linning οτι ειχα κανει ovulation. Συγνωμη αλλα δεν ξερω πως να το γραψω στα ελληνικα. Ειπε οτι ειναι κανονικο αλλα μονο ενα μικρο ποστοστο των γυναικων το εχει. Οποτε με εκανε να σκεφτομαι οτι μπορει να χρειαζονταν να βαλουμε τις βλαστοκυστες αργοτερα την προηγουμενη φορα. Τα υπεραναλυω ολα βεβαια αλλα καταλαβαινεις.

2 hours ago, Chrussa1982 said:

Αχ μωρε Χρυσα, η απογοητευση της αποτυχιας με δωρεα, σιγουρα πονα περισσοτερο. Γιατι παιρνεις την αποφαση να χρησιμοποιησεις αλλο γεννητικο υλικο απο το δικο σου με την πεποιθηση οτι θα μεινεις εγκυος αμεσα. Βεβαια μας φουσκωνουν τα μυαλα και οι γιατροι! Στην περιπτωση σου ομως υπαρχει μια ακομα πιθανοτητα η χωριακη να βγει θετικη. Να εισαι προετοιμασμενη σιγουρα και για τα δυο αλλα κρατα και μια θετικοτητα στην καρδια. Σου στελνω μια αγκαλια.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Mαρινακη θυμηθηκα κατι απο μια φιλη μου η οποια εκανε το Εra αλλα της ειχε βγει κανονικο. Μου ειπε πως αυτο που πιστευει οτι την βοηθησε να μεινει εγκυος ηταν το scratching που της κανανε για να παρουν το δειγμα του ενδομητριου. Η συγκεκριμμενη παρεπιπτοντως ειχε κανει 7 προσπαθειες πριν. Οποτε μετα απο τοσα ngs & era νομιζω εχεις καλες πιθανοτητες. Καλα εκανες και τα εψαξες, σε καταλαβαινω απολυτα...και εγω το ιδιο τυπος ανθρωπου ειμαι. Μηπως εισαι ταυρος:)?

Ξερω οτι θα πονεσω λιγο αλλα ενταξει θα περασει...!

Οταν λες η Λευκου θα στειλει πρωτοκολλο για την εμβρυομεταφορα, εννοεις οτι ο γυναικολογος πρεπει να το ακολουθησει χωρις καποια αλλαγη? Ο Ψαθας ειναιι και λιγο αγριος...δεν ξερω πως θα το παρει! Εχω ραντεβου στις 11/4 και μετα στις 15/4 ερχομαι για το era, emma & Alice. Ελπιζω να δειξει κατι αυτο...Παρεπιπτοντως προχθες που πηγα στην γυναικολογο μου εδω για τον υπερηχο πριν ξεκινησω τα φαρμακα (2η μερα) κυκλου, μου ειπε οτι φαινεται ακομα το linning οτι ειχα κανει ovulation. Συγνωμη αλλα δεν ξερω πως να το γραψω στα ελληνικα. Ειπε οτι ειναι κανονικο αλλα μονο ενα μικρο ποστοστο των γυναικων το εχει. Οποτε με εκανε να σκεφτομαι οτι μπορει να χρειαζονταν να βαλουμε τις βλαστοκυστες αργοτερα την προηγουμενη φορα. Τα υπεραναλυω ολα βεβαια αλλα καταλαβαινεις.

Αχ μωρε Χρυσα, η απογοητευση της αποτυχιας με δωρεα, σιγουρα πονα περισσοτερο. Γιατι παιρνεις την αποφαση να χρησιμοποιησεις αλλο γεννητικο υλικο απο το δικο σου με την πεποιθηση οτι θα μεινεις εγκυος αμεσα. Βεβαια μας φουσκωνουν τα μυαλα και οι γιατροι! Στην περιπτωση σου ομως υπαρχει μια ακομα πιθανοτητα η χωριακη να βγει θετικη. Να εισαι προετοιμασμενη σιγουρα και για τα δυο αλλα κρατα και μια θετικοτητα στην καρδια. Σου στελνω μια αγκαλια.

Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι θα φάω σφαλιάρα, η ελπίδα όμως μικρή μεν αλλά υπάρχει. Το μόνο που με κάνει ψυχολογικά κουρέλι είναι το οικονομικό καθαρά. Είμαι 40 έχω 2 χρόνια τουλάχιστον προσπαθειών αλλά όσο διάθεση και πίστη και ελπίδα να έχω, με άδεια τσέπη κορίτσια μου τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Το όνειρο σταματάει όταν η τσέπη αδειάσει. Αυτή είναι η πραγματικότητα στο δικό μου σπιτικό τουλάχιστον. 

• Λυπημένη/-ος 4

πρίν από 25 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Είμαι απόλυτα σίγουρη ότι θα φάω σφαλιάρα, η ελπίδα όμως μικρή μεν αλλά υπάρχει. Το μόνο που με κάνει ψυχολογικά κουρέλι είναι το οικονομικό καθαρά. Είμαι 40 έχω 2 χρόνια τουλάχιστον προσπαθειών αλλά όσο διάθεση και πίστη και ελπίδα να έχω, με άδεια τσέπη κορίτσια μου τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Το όνειρο σταματάει όταν η τσέπη αδειάσει. Αυτή είναι η πραγματικότητα στο δικό μου σπιτικό τουλάχιστον. 

Καλημερα σε ολες σας κοριτσια!!! Ευχομαι μωρακια γρηγορα στις κοιλιτσες μας!!! 

Χρυσα, πραγματικα μην "στεκεσαι" στο τεστ, αυριο θα κανεις τη Χοριακη-κρατας εκεινο το αποτελεσμα.. Ευχομαι να διαψευστει το τεστ,παταγωδως!!! Και αυριο να εχεις τα πιο χαρουμενα νεα!!! Ταυτιζομαι και με την ηλικια και με το οικονομικο οπως λες..και το δικο μου σπιτικο ετσι ειναι..Προβληματισμοι,ανησυχιες κ διαρκης αγωνας για το πως,το ποτε και το τι...(οικονομικα)

Ομως,που θα παει,μπορει να ταλαιπωρηθουμε λιγο ακομη,αλλα στο τελος,θα πανε ολα καλα!!!

Να μην χανουμε την πιστη μας,κοριτσια..

• Μου αρέσει 3

πρίν από 10 λεπτά , Nora39 είπε:

Καλημερα σε ολες σας κοριτσια!!! Ευχομαι μωρακια γρηγορα στις κοιλιτσες μας!!! 

Χρυσα, πραγματικα μην "στεκεσαι" στο τεστ, αυριο θα κανεις τη Χοριακη-κρατας εκεινο το αποτελεσμα.. Ευχομαι να διαψευστει το τεστ,παταγωδως!!! Και αυριο να εχεις τα πιο χαρουμενα νεα!!! Ταυτιζομαι και με την ηλικια και με το οικονομικο οπως λες..και το δικο μου σπιτικο ετσι ειναι..Προβληματισμοι,ανησυχιες κ διαρκης αγωνας για το πως,το ποτε και το τι...(οικονομικα)

Ομως,που θα παει,μπορει να ταλαιπωρηθουμε λιγο ακομη,αλλα στο τελος,θα πανε ολα καλα!!!

Να μην χανουμε την πιστη μας,κοριτσια..

Να είσαι καλά γλυκιά μου. Σε όλες που αγωνιζομαστε και ματωνουμε σε όλα τα επίπεδα μας αξίζει να γίνουμε μανουλες!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...