Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 34 λεπτά , MelissaRobert είπε:

@Villi ισχύει αυτό πάντως. Και εμένα μου είχαν ζητήσει το ιδιο!!!

Απ’οτι μου είχαν πει όταν είσαι 40 και έχεις ήδη πάρει φάρμακα εξωσωματικής, πρέπει να κάνεις μαστογραφία. Εσυ Μαρινάκη είσαι πολύ νέα ακόμα:) 

Το ngs γιατί θα το κανεις τώρα; Για να δεις αν άλλαξε το ποσοστό των γαλακτοβακιλλων; Έτσι λέγονται, σωστά;

Σημερα πήρα και εγώ τα αποτελέσματα από την ενδοκρινολόγο. Όλα καλά μου είπε και ο θυρεοειδής 2.4. Τι λες εσυ γιατρέ; Απλά είπε να πάρω βιταμίνη d προληπτικά. Σκέφτομαι τώρα..μήπως τζάμπα κάνω τόσες εξετάσεις. Τίποτα δεν βρήκαν μέχρι τώρα. Ξεκίνησα και τα φάρμακα για να κάνω το Emma, Era & Αlice. Το κόστος τελικά και για τα 3 είναι €1200 και χωρίς αναισθησία. Το ίδιο μου είπε και εμένα, για 15 sec δεν χρειάζεται αναισθησία . Με φαντάζομαι να ουρλιάζω!!!

Μια τελευταία ερώτηση, στην Λευκού είπατε οτι κάνετε εξωσωματική με δωρεά ωαρίων; Ο καρυοτυπος ζεύγους που ζητά, τι ακριβώς είναι;

Συγνωμη για το μακροσκελές μην. αλλά μαθαίνουμε όλες η μια από την άλλη.

Καλό βραδάκι σε όλες σας κοριτσια

Ναι αγαπημένη γι'αυτό θα την ξανακάνω την εξέταση. Για τους γαλακτοβακιλλους και για τα διάφορα άλλα που βρήκαν. Άντε να δούμε... 

Κανονικά δεν έχεις θυροειδή, όπως κι εγώ. Ωστόσο, επειδή και σ' εμένα εκεί στο 2.5 ήταν κι επειδή το 2.5 είναι το όριο κι επειδή (τρίτο επειδή) τα φάρμακα της εξωσωματικής ανεβάζουν τον θυροειδή, εμένα μου έδωσαν προληπτικά χάπι το οποίο το παίρνω ήδη. Για να τον έχουμε χαμηλά. 

Κοίτα, αυτή την ερώτηση για το αν γίνονται τζάμπα οι εξετάσεις την κάνω κι εγώ στον εαυτό μου. Λέω οκ, βρήκαμε κάποια μικρά θεματακια αλλά όχι κάτι τόσο σημαντικό που να δικαιολογεί δύο αποτυχίες με τέσσερις πολύ καλές βλαστοκυστες. Άλλοι γιατροί ούτε θα τα έδιναν σημασία αυτά που μου βρέθηκαν. Θα έλεγαν δεν είναι τίποτα, προχωράμε. Από την άλλη, τι να έκανα; Να μην το έψαχνα; Να πήγαινα έτσι στην επόμενη; Όχι. Τουλάχιστον εγώ θα ξέρω ότι έκανα τα πάντα, έλεγξα τα πάντα και αν πάλι δεν... τι να πω. Δεν είναι της μοίρας μας γραφτό! Αλλά έτσι το βλέπω εγώ γιατί με ξέρω. Ο καθένας όσο αντέχει και όπως νιώθει καλύτερα.

Α, ώστε κι εσύ χωρίς μέθη θα την κάνεις,ε; Τέλεια! Θα πάθουμε την πλάκα μας!!!.... 

Στη Λευκού ναι, εγώ είπα ότι είμαστε με δωρεά. Για να εστιάσει ενδεχομένως σε άλλους παράγοντες και να μην την αποσυντονιζει η ποιότητα των ωαρίων ή μου βάλει εξετάσεις που αφορούν στην ποιότητα. Άλλωστε η Λευκού θα σου στείλει κ πρωτόκολλο για την εμβρυομεταφορά κ καλό είναι να ξέρει ότι είναι από δωρεά. Επίσης, είναι καλό να ξέρει ότι έχεις μια αποτυχία με δωρεά. Γιατί είναι διαφορετικό κ μπορεί να θέλει να δει κ κάτι παραπάνω. Πότε έχεις ραντεβού;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

5 ώρες πρίν, Villi είπε:

Δεν ξερω τι εξετάσεις, δεν μου τις έστειλε ακόμα, ελπίζω να δω την D γιατί θα τα πάρω κρανίο χαχαχαχα. Μου ζήτησαν και μαστογραφία υπέρηχο.. εσένα σου ζήτησαν ή σε εμένα επιβάλλεται λόγω ηλικίας;; Τα θελει λέει το Ιασώ. Δευτέρα θα κατέβω για υπέρηχο, και μάλιστα απόγευμα στο ιατρείο, το ζήτησα εγώ για να έχω λίγο χρόνο μαζί του. Στο  Ιασώ βιάζεται πολυ , Τσακ μπαμ. Αφού του είπα την προηγούμενη φορα, γιατρέ δεν προλαβαίνω να ξεζαλιστω απο τη διαδρομή, τοσο γρήγορα ολα. Εντωμεταξύ έγραψε και στον άντρα μου εξετάσεις, τι εξετάσεις να χρειάζεται απο τον άντρα μου δεν καταλαβαινω..τα λοιμώδη τα έκανε, το σπερμα το έδωσε.. μη χειρότερα 

Πάντως Villi μου ούτε κ μένα μου ζήτησαν ποτέ μαστογραφία στο κέντρο που ήμουνα(είμαι 40) ο γιατρος που με είχε αναλάβει με 3 ετ κ 4 ωοληψιες. .τωρα όμως που έκανα ένα ραντεβού με άλλον γιατρό από τα πρώτα που ρώτησε ήταν μαστογραφία κ τεστ ΠΑΠ κ ειναι κ στο ίδιο κέντρο οι γιατροί. Τώρα τι να πω;;; ο καθένας όπως του φανεί... 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Τι να πω ρε βιλακι μου. Εσένα πχ σου ζήτησε μαστογραφία για τον φάκελο σου. Εμένα όχι. 

Ειναι ξεκάθαρα θέμα ηλικίας, Προφανώς δεν έχεις κλείσει τα 40. Ενώ εγω,, 46 and fabulous ❤️

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Villi είπε:

Ειναι ξεκάθαρα θέμα ηλικίας, Προφανώς δεν έχεις κλείσει τα 40. Ενώ εγω,, 46 and fabulous ❤️

of course there is no doubt that you are fabulous my sweetheart Villi αλλά δεν είναι θέμα ηλικίας..εγώ 37.5 κ μου ζήτησαν κ τώρα μαστογραφία κ στα 36 που ξεκίνησα.. 

• Μου αρέσει 3

6 ώρες πρίν, Villi είπε:

Κι εγώ νομίζω ότι δεν είναι θέμα ηλικίας. Νομίζω ότι είναι θέμα γιατρού κ κανονικά θα έπρεπε να είναι στο βασικό πρωτόκολλο για όλους μετά από κάποιες προσπάθειες, ανεξάρτητα από την ηλικία. Θεωρώ δηλαδή ότι κι εγώ θα πρέπει να κάνω γιατί με τόσα χρόνια στην πιάτσα τα έχω πάρει τα φάρμακα μου... Αλλιώς είναι μια γυναίκα 36 που τώρα ξεκινάει την εξωσωματική κι αλλιώς εγώ που κολλάω ένσημα στον κλάδο από τα 29. Κάνουμε 500 εξετάσεις και παραβλέπουμε τις σπουδαιότερες... 

Το fabulous είναι λίγο για σένα αγαπημένη μου!!!! Καλημέραααα!!!! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Ναι αγαπημένη γι'αυτό θα την ξανακάνω την εξέταση. Για τους γαλακτοβακιλλους και για τα διάφορα άλλα που βρήκαν. Άντε να δούμε... 

Κανονικά δεν έχεις θυροειδή, όπως κι εγώ. Ωστόσο, επειδή και σ' εμένα εκεί στο 2.5 ήταν κι επειδή το 2.5 είναι το όριο κι επειδή (τρίτο επειδή) τα φάρμακα της εξωσωματικής ανεβάζουν τον θυροειδή, εμένα μου έδωσαν προληπτικά χάπι το οποίο το παίρνω ήδη. Για να τον έχουμε χαμηλά. 

Κοίτα, αυτή την ερώτηση για το αν γίνονται τζάμπα οι εξετάσεις την κάνω κι εγώ στον εαυτό μου. Λέω οκ, βρήκαμε κάποια μικρά θεματακια αλλά όχι κάτι τόσο σημαντικό που να δικαιολογεί δύο αποτυχίες με τέσσερις πολύ καλές βλαστοκυστες. Άλλοι γιατροί ούτε θα τα έδιναν σημασία αυτά που μου βρέθηκαν. Θα έλεγαν δεν είναι τίποτα, προχωράμε. Από την άλλη, τι να έκανα; Να μην το έψαχνα; Να πήγαινα έτσι στην επόμενη; Όχι. Τουλάχιστον εγώ θα ξέρω ότι έκανα τα πάντα, έλεγξα τα πάντα και αν πάλι δεν... τι να πω. Δεν είναι της μοίρας μας γραφτό! Αλλά έτσι το βλέπω εγώ γιατί με ξέρω. Ο καθένας όσο αντέχει και όπως νιώθει καλύτερα.

Α, ώστε κι εσύ χωρίς μέθη θα την κάνεις,ε; Τέλεια! Θα πάθουμε την πλάκα μας!!!.... 

Στη Λευκού ναι, εγώ είπα ότι είμαστε με δωρεά. Για να εστιάσει ενδεχομένως σε άλλους παράγοντες και να μην την αποσυντονιζει η ποιότητα των ωαρίων ή μου βάλει εξετάσεις που αφορούν στην ποιότητα. Άλλωστε η Λευκού θα σου στείλει κ πρωτόκολλο για την εμβρυομεταφορά κ καλό είναι να ξέρει ότι είναι από δωρεά. Επίσης, είναι καλό να ξέρει ότι έχεις μια αποτυχία με δωρεά. Γιατί είναι διαφορετικό κ μπορεί να θέλει να δει κ κάτι παραπάνω. Πότε έχεις ραντεβού;

Αυτή τη φορά στο ngs να ζητήσεις από πριν να σου πουν και ποσοστό γαλακτοβακιλλων ! Αν θυμάμαι καλά την προηγούμενη φορά δεν σου είπαν , καλό είναι να ξερεις. Αντε καλε που θα κάνεις μέθη για λίγα δευτερόλεπτα , ο πόνος είναι ελάχιστος , κι εγώ στον ίδιο γιατρό το έκανα χωρίς μέθη και είμαι και φοβιτσιαρα

• Μου αρέσει 2

Καλημέρα και καλό μήνα λουλούδια μου!!! Ξύπνησα 5.30 το πρωί κατουριομουν και λέω δεν κστουραω και το τεστακι...αρνητικό.πιο αρνητικό πεθαίνεις όμως. Αύριο απλά θα κάνω την χοριακη μου για να μιλήσω με γιατρό να μου κόψει τα φάρμακα. Δεν ήξερα ότι η αποτυχία της δωρεάς πονάει 2 φορές περισσότερο από την αποτυχία με δικό μου υλικό. 

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 6

πρίν από 30 λεπτά , thalasa είπε:

Αυτή τη φορά στο ngs να ζητήσεις από πριν να σου πουν και ποσοστό γαλακτοβακιλλων ! Αν θυμάμαι καλά την προηγούμενη φορά δεν σου είπαν , καλό είναι να ξερεις. Αντε καλε που θα κάνεις μέθη για λίγα δευτερόλεπτα , ο πόνος είναι ελάχιστος , κι εγώ στον ίδιο γιατρό το έκανα χωρίς μέθη και είμαι και φοβιτσιαρα

Σ' εμένα έγραφε ποσοστό, ήταν 77%. Νομίζω στην κοντιος δεν έγραφε. Αλήθεια δεν πονεσες πολύ;;; Αχ, μου δίνεις κουράγιο. Είναι ελαφροχερης ο γλυκούλης!❤️

πρίν από 20 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα λουλούδια μου!!! Ξύπνησα 5.30 το πρωί κατουριομουν και λέω δεν κστουραω και το τεστακι...αρνητικό.πιο αρνητικό πεθαίνεις όμως. Αύριο απλά θα κάνω την χοριακη μου για να μιλήσω με γιατρό να μου κόψει τα φάρμακα. Δεν ήξερα ότι η αποτυχία της δωρεάς πονάει 2 φορές περισσότερο από την αποτυχία με δικό μου υλικό. 

Αγαπακι μου γλυκό κ χρυσό. Δεν ξέρω από τεστ, εγώ πάντα την κρυάδα την έτρωγα στη χοριακη. Ωστόσο, επειδή πολλά έχουμε ακούσει κ διαβάσει, θα σου έλεγα ότι πολλές φορές ξεκινάμε από χαμηλά κ δεν το πιάνουν τα τεστ. Σίγουρα, το ρεαλιστικό είναι να είσαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο. Το ξέρουμε πολύ καλά το πώς αισθάνεσαι. ΠΟΛΥ καλά όμως. Σκέψου όμως ότι κ το χειρότερο σενάριο να επιβεβαιώθει, έχεις ακόμη μία βλαστοκυστη. Κ αυτή τη φορά θα πάμε να την πάρουμε με άλλες προϋποθέσεις. Είναι πολύ θετικό αυτό. Χρυσουλακι μου, σου στέλνω μια γλυκιά αγκαλιά και ευχόμαστε όλες μέσα από την καρδιά μας αύριο να διαψευστεί το παλιοτεστ!... ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 22 λεπτά , marina_86 είπε:

Σ' εμένα έγραφε ποσοστό, ήταν 77%. Νομίζω στην κοντιος δεν έγραφε. Αλήθεια δεν πονεσες πολύ;;; Αχ, μου δίνεις κουράγιο. Είναι ελαφροχερης ο γλυκούλης!❤️

Αγαπακι μου γλυκό κ χρυσό. Δεν ξέρω από τεστ, εγώ πάντα την κρυάδα την έτρωγα στη χοριακη. Ωστόσο, επειδή πολλά έχουμε ακούσει κ διαβάσει, θα σου έλεγα ότι πολλές φορές ξεκινάμε από χαμηλά κ δεν το πιάνουν τα τεστ. Σίγουρα, το ρεαλιστικό είναι να είσαι προετοιμασμένη για παν ενδεχόμενο. Το ξέρουμε πολύ καλά το πώς αισθάνεσαι. ΠΟΛΥ καλά όμως. Σκέψου όμως ότι κ το χειρότερο σενάριο να επιβεβαιώθει, έχεις ακόμη μία βλαστοκυστη. Κ αυτή τη φορά θα πάμε να την πάρουμε με άλλες προϋποθέσεις. Είναι πολύ θετικό αυτό. Χρυσουλακι μου, σου στέλνω μια γλυκιά αγκαλιά και ευχόμαστε όλες μέσα από την καρδιά μας αύριο να διαψευστεί το παλιοτεστ!... ❤️❤️❤️

Αχ Μαρινάκι μου!! Προσγειωμένη και ρεαλιστρια είμαι. Λίγο που μου φούσκωσε τα μυαλά ο γιατρός ότι θα τα καταφέρω, λίγο πρωτάρα στη δωρεά που νόμιζα ότι θα πιάσω αμέσως ξερεις όλο αυτό σε γεμίζει προσδοκίες. Και τρως σφαλιάρα. Και μετά αναρωτιέσαι...τα ξέρεις τα στάδια...

Να είμαστε καλά, να έχουμε υγεία και όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Η αγάπη σας με ανακουφίζει πολύ να το ξέρεις αυτό!! 

@chitaneta μου έτοιμη για την αυχενική;;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , marina_86 είπε:

Θα πάρεις κανένα buscopan 1-2 ώρες πριν και ένα ελαφρύ παυσίπονο ντεπόν κλπ , και θα είσαι μια χαρά 

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αχ Μαρινάκι μου!! Προσγειωμένη και ρεαλιστρια είμαι. Λίγο που μου φούσκωσε τα μυαλά ο γιατρός ότι θα τα καταφέρω, λίγο πρωτάρα στη δωρεά που νόμιζα ότι θα πιάσω αμέσως ξερεις όλο αυτό σε γεμίζει προσδοκίες. Και τρως σφαλιάρα. Και μετά αναρωτιέσαι...τα ξέρεις τα στάδια...

Να είμαστε καλά, να έχουμε υγεία και όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Η αγάπη σας με ανακουφίζει πολύ να το ξέρεις αυτό!! 

Χρύσα μου εύχομαι να διαψευστεί το παλιοτεστ αύριο . Μπορεί να είναι χαμηλή ακόμη η χοριακή και να μην το πιάνει . Πολλά έχουμε δει . Καλή επιτυχία αύριο 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Εύχομαι να είναι λάθος Χρύσα μου το παλιοτεστ, ολόψυχα το εύχομαι. Θα σου πω κατι μήπως  γελάσεις, δεν εχω κανει ποτε τεστ στο σπίτι, γιατί όμως… γιατι λέω αν βγει αρνητικό, θα θέλω να καπνίσω 50 τσιγάρα, , αλλα δεν θα μπορω γιατι πάντα θα υπάρχει το ενδεχόμενο λάθους του τεστ, και θα σκασω.

• Μου αρέσει 4

On 30/3/2022 at 10:52 ΠΜ, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα βιλακι μου. Φοβάμαι ρε γαμωτο και χαίρομαι που εσείς τουλάχιστον με καταλαβαίνετε γιατί τα έχετε περάσει. Ο άντρας μου πάλι στην κοσμαρα του χαχαχαχα. Και να σου πω πιο πολύ φοβάμαι γιατί όσο θυμάμαι πόσο μα πόσο χαρούμενη πήγα για την ετ και πως έχω γίνει τώρα μου έρχεται να φασκελωσω τον εαυτό μου. Μη σας πρήζω άλλο. Περιμένω και τα δικά σου όμορφα νέα να ξέρεις. Ελπίζω στον επόμενο υπέρηχο να μάθεις πόσες βλαστοκυστες έχετε. 

Γειτονάκι μ γλυκό είναι απόλυτα λογικά όλα όσα νιώθεις! Ναι εμείς το περνάμε και δυστυχώς οι αντρουληδες μας δεν μπορούν να το βιώσουν όπως εμείς. Βέβαια εγώ πιστεύω ότι αυτό τους κάνει να αγχωνο ται ακόμα περισσότερο από εμάς αλλά δεν το δείχνουν για να μας κάνουν να ξεχνιόμαστε και να μην μας στρεσαρουν πιο πολύ!!! ♥️ 

On 30/3/2022 at 2:33 ΜΜ, Condios είπε:

Καλησπέρα λουλουδάκια μου όμορφα!!!! 

Πέρασε σήμερα ο γιατρός και είπε πως τα αφαίρεσε όλα,,,2 ωοθήκες και 2 σάλπιγγες. Περιοδος από εδώ και στο εξής μόνο με σικλακουρ. Είμαι έτοιμη να προχωρήσω σε ετ λέει ,,,, γέλασα εγώ καθώς δεν έχουμε κάβα και έστειλα στη συντονιτρια του Κοντού να μιλήσουμε σήμερα κιόλας. Πονάω πολύ στους ώμους και στο θώρακα ειδικά αν σκύψω μπροστά. Αλλά θα περάσει και αυτό όπως όλα!!! 

Σας φιλώ γλυκά ,,,ακόμα αντέχω και θα τα αντέξω όλα !!!!! 

Μπράβο αγάπη μ έτοιμη λοιπόν και πάμε δυνατά!!! Α δεν θυμόμουν ότι δεν έχεις κάβα. Δεν πειράζει αγάπη μ (αν εξαιρέσεις το οικονομικό κομμάτι). Νέα αρχή. Έκανες το χειρουργείο σ είσαι υγιείς το πιο βασικό. Και πάμε για νέα δοτρια με υγιέστατα εμβρυακι που εκεί θα είναι το μωράκι σου!! 

On 30/3/2022 at 3:46 ΜΜ, MaryH είπε:

Πασχαλιατικο δωρο η δοτρια.Μαζι με τη λαμπαδα κ το αυγο χαχα

Μακάρι παναγία μου!!! Τι ωραία που το είπες ♥ 

On 30/3/2022 at 6:55 ΜΜ, Condios είπε:

Δεν ξέρω τι έχω κάνει αλλά μαζευτείτε,,,θα απαγγειλω,,,, @marina_86, @Neli83, @Villi, @Rafaelatarzan, @Fili, @Hope19, @Chrussa1982, @Ελισάβετ καπ 2, @MELINASP, @MaryH , @Ναντιν40, @Kiddo , @silvy22

Όσα φέρνει η στιγμή δε φέρνει ο χρόνος όλος λένε. Το πρωί έμαθα ότι έχασα τις 2 ωοθήκες και τις 2 σάλπιγγες μου και το απόγευμα έμαθα ότι την Παρασκευή ενώνουμε με τη δοτρια που βρήκε ο κοντός μάγος,,,,,26 ετών, ομάδα αίματος ίδια με τη δική μου, 53 κιλά , 1.70 ύψος και Ελληνίδα που έχει δώσει δύο φορές με επιτυχείς εγκυμοσύνες-γεννες!!!! Σοκ και δέος !!!!! Άκυρη η εξέταση του συζύγου,,,,πάμε για ένωση και όποτε εγώ ποια είμαι έτοιμη καθότι πλέον μόνο με σικλακουρ θα έχω περίοδο προχωράμε!!!! Θέλω πολλά οοοομμμμμ και πολλές ανάσες ,,,, αισθάνομαι ήδη καλύτερα σωματικά,,,είμαι σπίτι,,,τρώω ελαφρά,,,έφτιαξα και τα ζελέ μου,,,το αγόρι μου θα με πάει βόλτες πολλές και ο Θεό είναι μεγάλος και η θέληση του θα γίνει όπως τα θέλει αυτός. Επικοινωνησα με τη συντονίστρια του Κοντού και τη ρώτησα βασικά για τις οδηγίες λήψης των σικλακουρ και απλά της ανέφερα ότι θέλω να ψάξει για μας την πιο υγιή,όμορφη ,γερή δοτρια με μια απ'τις δυο ομάδες αίματος μας. Και το τηλεφώνημα της ήταν κεραμίδα. Τα συζητήσαμε και με το γιατρό και προχωράμε!!!!! Θαυματακια γίνονται καθημερινά. Σήμερα ξεκίνησε και το δικό μας ,,,, ότι έγινε ως τώρα ήταν μόνο για το καλό που θα έρθει. Το ποσό ευχαριστώ την καθεμία σας ξεχωριστά δε μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Σας ευχαριστώ πολύ για το ότι είστε εδώ και απλά με διαβάζετε . Σας αγαπώ και σας θεωρώ πολύ σημαντικά πρόσωπα στη ζωή μου. Η σκέψη μου είναι κοντά σας καθημερινά και σήμερα ένιωσα και εγώ τη δική σας σε μένα. Γιατί όταν η αγάπη μοιράζεται πολλαπλασιάζεται!!!!!!!! 

Καλέ το τούρμπο είναι αυτός;;;; την είχε βρει ήδη;;; πόσο ωραία νέα κοριτσάκι μ μπράβο!!! Δεν φαντάζεσαι χαρά που έκανα και συγκινήθηκα όταν το διάβασα. Γτ όταν διάβασα το μήνυμά ότι έκανες το χειρουργείο σε σκεφτόμουν ότι θα στεναχωρεθηκες και απολύτως λογικό και μόλις βλέπω ότι αυτό το τέλειο νέο ήρθε την ίδια μέρα και σ άλλαξε την διάθεση πόση χαρά θεέ μου σημαδιακό αγάπη μ!!! ♥️ Έρχεται το μωράκι σου!!! 

On 30/3/2022 at 10:11 ΜΜ, marina_86 είπε:

Αγαπημένη μου!!!❤️❤️❤️ Μόνο καλά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου! Είσαι μια θεά!!! Καλά, μοντέλο σου βρήκε ο κοντός! Όλα θα πάνε πολύ καλά από εδώ κ πέρα κοριτσάκι μου!!! Δεν το αξίζεις... το ΥΠΕΡαξίζεις!!!❤️❤️❤️

6000???? Κι εγώ νόμιζα το serum είναι το πιο ακριβό! 

Εμένα τα σημάδια μου πάνε πολύ καλά. Τα πλαϊνά σχεδόν δεν φαίνονται κ στον αφαλό δεν καταλαβαίνεις ότι έχω ουλή. Ευτυχώς γιατί το είχα ένα άγχος.

Εγώ αγαπημένη συνεχίζω αντιβίωση. Το γλυκό αγόρι θέλει να κάνουμε επανάληψη ngs για να είμαστε σίγουροι ότι όλα καλά! Βρήκα τον μάστορα μου! Χαχαχα Οπότε ας κάνω το δεύτερο ngs, ας βγει κ αυτό και μετά βλέπουμε. Έχω δύο τρεις κύκλους περιόδου μπροστά μου σίγουρα ...

@Thia1985 να μπαίνεις πιο συχνά! Οι ιστορίες σου με τα απέναντι κοριτσάκια και το θάρρος σου στη 2η ετ μου έδωσαν πολύ κουράγιο τότε... Δυστυχώς δεν είχα την ίδια τύχη στη 2η. Ας ελπίσουμε στην τρίτη. Πάντως να μπαίνεις, χαιρόμαστε!❤️

Χαχαχαχαχα σε πήρε πρέφα ο ντοκ και κάνει κ δευτερο! Καλύτερα για να είσαι κ εσύ ήσυχη αγάπη! 

On 31/3/2022 at 12:32 ΠΜ, MaryH είπε:

Ποσες αγωνιες, ποσα φαρμακα, ποσες ορμονες , ποσες επεμβασεις μεχρι να καταφερουμε να φερουμε στον κοσμο τα πλασματακια μας. Καποιες ακομη προσπαθουν κ το παλευουν με υπομονη κα δυναμη. Καποιες αλλες που ο Θεος εδωσε σ αυτες απλοχερα  το δωρο της μητροτητας, τα τιναξαν ολα στον αερα κ εγιναν συγχρονες Μηδειες. Αυτα τα αγγελουδια τα πονεσε ολη η Ελλαδα και πολλες απο μας θα ηθελαν να τα παρουν σπιτι τους να τ αγκαλιασουν κ να τα προστατεψουν. Δεν προλαβαμε. R.I.P. γλυκα μου αγγελουδια! 

Όπως το είπες κοριτσάκι μ η ψυχή μας μαύρισε τόσο πολύ ας αναοαυθουν οι ψυχουλες τους! Χθες έβλεπα τη φωτογραφία του μπαμπά μου (τον έχασα ξαφνικά πέρσι) στη κουζίνα τον έχει εκεί και κάθε πρωί του ανάβω το κσντηλακι του και πίνουμε καφέ και του έλεγε εσύ και όλοι οι αγαπημένοι μας εκεί ψηλά προστατέψτε αυτά τα παιδάκια έστω εκεί ψηλά και δείξτε τους τι είναι ο σωστός γονιός! ♥️ 

Εύχομαι να ναι τα τελευταία παιδιά που φεύγουν από χέρι μάνας! 

On 31/3/2022 at 7:59 ΠΜ, angel23 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, ελπίζω να είστε όλες καλά. Εύχομαι καλή συνέχεια στις εγκυούλες και με το καλό να δεχτούν τα μωρά τους!

Ολόψυχα καλά αποτελέσματα στα κορίτσια που περιμένουν χοριακές και  καλή επιτυχία στα κορίτσια που είναι σε αναμονή ετ!

@MaryH μου, αισθάνομαι ακριβώς αυτό που νιώθεις. Γιατί, γιατί γιατί. Με σκοτώνουν οι φωτογραφίες των παιδιών .... μόλις τις βλέπω θέλω να πάω και να αγκαλιάσω τα κορίτσια μου. Τώρα που κάπως τα κομμάτια μπαίνουν στη θέση τους με βασανίζει το εξής: τι σόι κοινωνία είμαστε; Δεν θα ασχοληθώ με τη μάνα. Αυτό έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Είναι θέμα ψυχιάτρων και μόνο. Δεν μπορεί κανείς από μας να κατανοήσει ένα άρρωστο μυαλό (όχι δεν την αθωώνω αλλά με ξεπερνά δεν μπορώ να κατανοήσω). Όμως, υπάρχει πατέρας, οικογένεια, κοινωνικός περίγυρος, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό ... δεν μπορούσε κάποιος να αντιδράσει και να σωθεί τουλάχιστον το τελευταίο; Ένας; κάποιος; Αυτή τη στιγμή με βασανίζει αυτό και με κάνει να αισθάνομαι αποτυχημένη ως κοινωνία ... συγνώμη δεν μπορώ να συνεχίσω ....

Όπως ακριβώς τα λες! Οι νοσοκόμες οι γιατροί όταν έβλεπαν όλα αυτά που καταθέτουν σήμερα γτ δεν έπαιρναν τη πρόνοια;;;; αυτή το έκανε αλλά όλοι έχουμε το λιθαράκι μας γτ όταν βλέπεις κάτι τέτοιο λες μπα αποκλειεται

22 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημερούδια κοριτσαρες μου. Ήθελα να σας πω ότι πριν λίγο έκανα το τεστακι που μου τριβελιζε το μυαλό. Εννοείται αρνητικό...όπως το περίμενα..

Και τώρα μπορείτε να με κραξετε ελεύθερα!!!

Σουσουραδιτσα μ τι τεστ έκανες και τι ώρα και φυσικά ποια μέρα είσαι; 

21 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Με μεθη γινεται αυτο; 

Να αφησεις τα τεστακια για την βρα τους καο τη σωστη μερα. Θα δεις μοα τεραστια χοριακη και θα την ευχαριστηθεις το Σαββατο Χρυσουλακι μου. Θα πανε ολα καλα. Τα χαζοτεστ πετα τα♥️♥️♥️

Κοριτσακια εγω τα καταφερα και κρυωσα λιγες μερες πριν την ετ και τωρα προσευχομαι να περασει μεχρι την Κυριακη ή τουλαχιστον αν δεν περασει να μη μου βγαλει θετικο τεστ κοβιντ και αναβληθει η ετ μου!

Με.πηραν τηλεφωνο σημερα. Η ετ θα γινεο τη Δευτερα στις 11:30

Ωωωω Αντε με το καλό αγάπη μ όλα καλά θα πάνε και θα πάρεις τα μωρουλινια σ σπίτι! Πλακώσουν σε βιταμίνες τσαγακια και σου πίτσα να περάσει γρήγορα! 

20 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Θυμασαι οτι η geozac με αρνητικο τεστακι ειχε θετικη χοριακη ε?? Υπομονη,λιγες μερουλες μεινανε!!!

@Viv37 ποτε περασαν οι μερες!!! Με το καλο!!!

@chitaneta σημερα δεν ειναι η αυχενικη?? Ανυπομονω για τα νεα!! Kαι η @gigi 72 ειχε σημερα αυχενικη??

Κοριτσια πηγα για υπερυχο σημερα..την ειδαμε και την κορη!!! 1+1 ❤❤ 

Έλα ρεεεεε φτου φτου κοριτσάκι μ γερά και υγιέστατα να ναι και τα δύο! Τον πιο ωραία συνδιασμο ένα κ ένα!!! ♥️ 

19 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Κοριτσια μου γεια σας κ από μενα..με πηραν  απο το κεντρο για να με ενημερωσουν οτι βγηκε η χοριακη κ ειναι 134! Συγκρατημενα αισιοδοξη! 

Μπραβοοο τι συγκρατημένη αγάπη μ να το χαρείς γτ είναι σούπερ το νούμερο!!! ♥️ 

19 ώρες πρίν, gigi 72 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.. Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε και αγωνία τε μαζί μου.. Είχα τρομερό άγχος όλες αυτές τις μέρες για την έκβαση της μέχρι τώρα εγκυμοσύνης μου μετά την παλινδρομησε του ενός εκ των 2 διδύμων.. Δεν είχα διάθεση να μιλήσω με κανέναν η ψυχολογία μου ήταν στα τάρταρα και σκεφτόμουν αν όλα θα είναι εντάξει μέχρι την αυχενική που ήταν σήμερα.. Με την @Filiκαι την @chitaneta είχα πιο προσωπική επαφή και τις ευχαριστώ για την συμπαράστασή τους πρώτα σ'αυτες και έπειτα σε όλες τις υπόλοιπες κοπέλες μια προς μια που με σκέφτονται.. Λοιπόν και τα νέα τα δικά μου είναι ευχάριστα, δόξα τον Θεό μπήκε τέλος στην αγωνία και την στεναχώρια μου.. Το μωράκι είναι καλά και η αυχενική επίσης πολύ καλή χωρίς πρόβλημα.. Μου πήραν και αίμα και θα με ενημερώσουν είπαν.. Ραντεβού σε 15 μέρες τώρα με τον γιατρό.. Ας είναι όλα καλά εύχομαι για όλες τις κοπέλες που προσπαθούν και για αυτές που ήδη είναι εγκυουλες.. Σας φιλώ :x

Χαίρομαι πολύ κορίτσι μ γλυκό να το χαρείς και να ηρεμήσεις το μωράκι σ έρχεται και είναι υγιέστατο!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 3

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Αλήθεια δεν πονεσες πολύ;;; Αχ, μου δίνεις κουράγιο. Είναι ελαφροχερης ο γλυκούλης!

Ειναι όντως για μερικά δευτερόλεπτα ο πόνος, αλλά πονάει ψέματα δεν θα πω. 

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 38 λεπτά , Villi είπε:

Εύχομαι να είναι λάθος Χρύσα μου το παλιοτεστ, ολόψυχα το εύχομαι. Θα σου πω κατι μήπως  γελάσεις, δεν εχω κανει ποτε τεστ στο σπίτι, γιατί όμως… γιατι λέω αν βγει αρνητικό, θα θέλω να καπνίσω 50 τσιγάρα, , αλλα δεν θα μπορω γιατι πάντα θα υπάρχει το ενδεχόμενο λάθους του τεστ, και θα σκασω.

Καλό μήνα!!! Εγώ τα κάπνισα ήδη !! Καλά όχι 50 αλλά έχω κάνει 5 από το πρωί. Αν δεν καπνίσω τώρα, θα εκραγω!!! Το έκανα κρυφά από τον άντρα μου και πρεπει να ηρεμήσω μη με βρει σαν όρθιο γαμωτο!!

18 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Μήπως θες να πεις η αυχενικη μου; :)

στις 12! Και εισακουστον εισακουστον μου ειπαν φαω γλυκο με σοκολατα μια ωρα πριν για να κουνιέται!!!

Και τωρα εχω δίλημμα...να φάω μια σοκολατινα ή παγωτο σοκολατα; χαχααχα

πέρα της πλακας τώρα έχω πολυ αγωνία...

Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μου με το καλό δεν έχω διαβάσει ακόμα τα αποτελέσματα σ 

Να τσακίσεις ότι γουστάρεις πήγαινε ζαχαροπλαστειο και βουρ!!! ♥️ 

17 ώρες πρίν, Ευαγγελιαα είπε:

Μπράβο κούκλα μου!!!,οοοοολα μα όλα να πάνε κατ ευχήν!!!!!τελειαα!!!!

και γω σήμερα 2 θετικά τεστ..χαχαχα δεν άντεξα.. δεν χαίρομαι.. είμαι υπερβολικά συγκρατημένη,αλλά λίγο λίγο πιο ήρεμη.. δευτέρα εχω χοριακη..

Μπράβο κορίτσι μ σούπερ!!! ♥️ 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...