Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Με μεθη γινεται αυτο; 

Κοίτα... Θα έλεγα ναι, αλλά τώρα στο επαναληπτικό μου είπε χωρίς.... Ααααααα Του είπα θα μου δώσετε γιατρέ να κουμπώσω ένα ζάναξ γιατί δεν σας βλέπω καλά! Μου λέει τζάμπα για 15 δευτερόλεπτα να φας αναισθησία, να πληρώνεις αναισθησιολόγο και κλινική. Μέχρι να μετρήσεις ως το 15 θα τελειώσουμε. Λέω από μέσα μου 15 καντήλια θα ρίξω! Χαχαχα

8 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημερούδια κοριτσαρες μου. Ήθελα να σας πω ότι πριν λίγο έκανα το τεστακι που μου τριβελιζε το μυαλό. Εννοείται αρνητικό...όπως το περίμενα..

Και τώρα μπορείτε να με κραξετε ελεύθερα!!!

Να, αυτά με τα τεστάκια κάνετε και με σκάτε! Ξέχασέ το, πες ότι δεν το έκανες. Δεν έχει νόημα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα Χρυσουλάκι μου!!! :wub:

5 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Κοριτσια μου γεια σας κ από μενα..με πηραν  απο το κεντρο για να με ενημερωσουν οτι βγηκε η χοριακη κ ειναι 134! Συγκρατημενα αισιοδοξη! 

Ε ναι ρε αγάπη!!!!!!! Ε ναι!!!!!!!!!!!!! :wub:

4 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Μακαρι!!! Γιατι κ εμας η μια ειναι η καλη ουσιαστικα. Οι αλλες 2 ειναι μετριες. Αν και τελικα δεν εχω καταλαβει αν αυτο παιζει καθολου ρολο ή οχι. Γιατρε @marina_86 τι εχεις να πεις επι του θεματος;

@chitaneta τι ωρα ειναι η χοριακη σου αυριο;

Θα σου πω ότι σκ@*τά ρόλο παίζει τελικά! Επιστημονικά πάντα! Χαχαχαχαχα

4 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Μήπως θες να πεις η αυχενικη μου; :)

στις 12! Και εισακουστον εισακουστον μου ειπαν φαω γλυκο με σοκολατα μια ωρα πριν για να κουνιέται!!!

Και τωρα εχω δίλημμα...να φάω μια σοκολατινα ή παγωτο σοκολατα; χαχααχα

πέρα της πλακας τώρα έχω πολυ αγωνία...

Ήμουν έτοιμη να φωνάξω "σοκολατίνα" αλλά διάβασα για το ότι βοηθάει το κρύο, οπότε φάε το παγωτίνι σου... Χαχαχα

3 ώρες πρίν, Villi είπε:

Πωπω ναι το θυμάμαι αυτό… και επέμενε κιόλας, είχε πληροφόρηση εσωτερική έλεγε, χαχαχαχαχα 

Καλέ ναι, τη θυμάμαι κι εγώ. Τότε δεν έγραφα, μόνο σας διάβαζα. Είχα ρίξει τρελό γέλιο που απαντούσατε και με επιχειρήματα κι όλας! Χαχαχαχαχαχα

3 ώρες πρίν, Villi είπε:

Εγώ κοριτσια μου οφείλω να παραδεχθώ ότι άδικα τον έβριζα τον γιατρό μου… μου έστειλε μήνυμα η μαία ότι μου στέλνει ένα σκασμό εξετάσεις για εμενα και σύζυγο και επιπλέον να πάω  να κάνω μαστογραφία και υπέρηχο μαστού. Κι εγώ τον έβριζα που δεν μου ειπε να κάνω εξέταση για τη βιταμίνη d :unsure::wacko: shame on me. Αααα και η ενημέρωση για τη δότρια θα γίνει απο τον ίδιο το γιατρό, η ίδια δεν έχει κάτι να μου πει. 

Επιτέλουςςςς!!!!!! Σας το είπα εγώ. Ο χαλαρός είναι Θεσσαλονικιός. Χαχαχα Σε άλλους ρυθμούς!!! 

@Neli83 και @gigi 72  μπράβο κορίτσια μου!!!!!!! Όλα θα πάνε τέλεια! Θα είστε οι πιο υπέροχες μανούλες!!!!

@Condios  πλησιάζει η ώρα που θα χορέψεις ντελαπόνγκο!!!!  Σε φιλώ αγαπημένη μου!!!

πρίν από 11 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Τι να σου πω ρε κοριτσάκι μου. Εμένα στην ετ στο Ιασώ δεν μου ζήτησαν τίποτα τέτοιο. Τώρα αν το ζητάνε λόγω ηλικίας, δωρεάς η κέντρου θα σε γελάσω...στο Ιασώ πάντως αλλά και στο Ρέα δεν μου μέτρησαν οιστραδιόλη και Προγεστερονη σε καμία ετ. Που από ότι έχω διαβάσει παίζει σημαντικό ρόλο. Τι άλλο σου είπε ότι ζητάει το Ιασώ? 

Επειδή δεν ξέρω καλά τα κέντρα στην Αθήνα (θα τα μάθω, πού θα μου πάει...), τώρα στο Ιασώ έκανες την ετ; Στην προετοιμασία δεν σου μέτρησαν οιστραδιόλη και προγεστερόνη; Δεν εννοώ τη μέρα της ετ, εννοώ γενικά όσο προετοιμαζόσουν. Άρα, ο Κούρτης συνεργάζεται με Ιασώ; (Η άκυρη εγώ...)

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

4 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

@gigi 72 μου τέλεια τα νέα σου μπράβο!!! Ένα μωράκι γερο και δυνατό!! Όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους!! Ευτυχώς που κόβεις και φάρμακα πρεζακια θα καταλήξουμε στο τέλος. Και να μην χάνεσαι. Να μας μιλας. Για τα πάντα. @chitaneta δυνατά τα τα και η δική σου αυχενική αύριο!!! Λες να μάθεις και το φύλλο του μωρού;; Αχ ανυπομονώ να ακούσω και τα δικά σου τέλεια νεα!! @MaryH αν πρώτη μέρα θεωρείται η επόμενη της ετ τότε είμαι στην 7η. Τι τεστ δεν ήταν ούτε κλιαρ ούτε πρεντικτορ αλλά ενανορωινης ανίχνευσης από το φαρμακείο. Πέταξα το κουτί ήδη μη δει ο άντρας μου τι μαλακια έκανα χαχαχαχα. @Viv37 όλα θα πάνε καλά!! Άσε τον αντρουλη να κάνει γενική (να μαθαίνει σιγά σιγά γιατί εσύ από Δευτέρα θα είσαι έγκυος). Και μην σκας για τις βλαστοκυστες. Και μέτριες δίνουν κύηση εννοείται. Δε βλέπεις τα χάλια μου που έβαλα και expanded τρομάρα μου χαχαχαχα.

Βρε Χρυσουλακι αυτα τα no name ειναι αναξιοπιστα. Κανε σαν να μην το ειδες

• Μου αρέσει 2

πρίν από 19 λεπτά , marina_86 είπε:

Κοίτα... Θα έλεγα ναι, αλλά τώρα στο επαναληπτικό μου είπε χωρίς.... Ααααααα Του είπα θα μου δώσετε γιατρέ να κουμπώσω ένα ζάναξ γιατί δεν σας βλέπω καλά! Μου λέει τζάμπα για 15 δευτερόλεπτα να φας αναισθησία, να πληρώνεις αναισθησιολόγο και κλινική. Μέχρι να μετρήσεις ως το 15 θα τελειώσουμε. Λέω από μέσα μου 15 καντήλια θα ρίξω! Χαχαχα

Να, αυτά με τα τεστάκια κάνετε και με σκάτε! Ξέχασέ το, πες ότι δεν το έκανες. Δεν έχει νόημα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα Χρυσουλάκι μου!!! :wub:

Ήμουν έτοιμη να φωνάξω "σοκολατίνα" αλλά διάβασα για το ότι βοηθάει το κρύο, οπότε φάε το παγωτίνι σου... Χαχαχα

Καλέ ναι, τη θυμάμαι κι εγώ. Τότε δεν έγραφα, μόνο σας διάβαζα. Είχα ρίξει τρελό γέλιο που απαντούσατε και με επιχειρήματα κι όλας! Χαχαχαχαχαχα

Επιτέλουςςςς!!!!!! Σας το είπα εγώ. Ο χαλαρός είναι Θεσσαλονικιός. Χαχαχα Σε άλλους ρυθμούς!!! 

@Neli83 και @gigi 72  μπράβο κορίτσια μου!!!!!!! Όλα θα πάνε τέλεια! Θα είστε οι πιο υπέροχες μανούλες!!!!

@Condios  πλησιάζει η ώρα που θα χορέψεις ντελαπόνγκο!!!!  Σε φιλώ αγαπημένη μου!!!

Επειδή δεν ξέρω καλά τα κέντρα στην Αθήνα (θα τα μάθω, πού θα μου πάει...), τώρα στο Ιασώ έκανες την ετ; Στην προετοιμασία δεν σου μέτρησαν οιστραδιόλη και προγεστερόνη; Δεν εννοώ τη μέρα της ετ, εννοώ γενικά όσο προετοιμαζόσουν. Άρα, ο Κούρτης συνεργάζεται με Ιασώ; (Η άκυρη εγώ...)

Συνεργάζεταιε Ιασώ, μητέρα και Ρέα. Στο Ιασώ σε ετ με φυσικό κύκλο τα μέτρησαν 2η μέρα του κύκλου που ξεκίνησα διέγερση. Τώρα έκανα 2 με 3 φορές στην προετοιμασία. Αλλά φαντάσου οιστραδιόλη και Προγεστερονη μετρήσαμε τέλος Ιανουαρίου, 2 μήνες πριν σχεδόν. 

πρίν από 8 λεπτά , MaryH είπε:

Είναι το iq πρώιμης ανίχνευσης (ναι έψαξα στο ίντερνετ να δω πιο είναι είχα πετάξει το κουτί). 

Αγάπη μου ότι έγινε έγινε. Θα κάνω υπομονή και Σάββατο θα μάθω την αλήθεια!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

Δεν ξερω τι εξετάσεις, δεν μου τις έστειλε ακόμα, ελπίζω να δω την D γιατί θα τα πάρω κρανίο χαχαχαχα. Μου ζήτησαν και μαστογραφία υπέρηχο.. εσένα σου ζήτησαν ή σε εμένα επιβάλλεται λόγω ηλικίας;; Τα θελει λέει το Ιασώ. Δευτέρα θα κατέβω για υπέρηχο, και μάλιστα απόγευμα στο ιατρείο, το ζήτησα εγώ για να έχω λίγο χρόνο μαζί του. Στο  Ιασώ βιάζεται πολυ , Τσακ μπαμ. Αφού του είπα την προηγούμενη φορα, γιατρέ δεν προλαβαίνω να ξεζαλιστω απο τη διαδρομή, τοσο γρήγορα ολα. Εντωμεταξύ έγραψε και στον άντρα μου εξετάσεις, τι εξετάσεις να χρειάζεται απο τον άντρα μου δεν καταλαβαινω..τα λοιμώδη τα έκανε, το σπερμα το έδωσε.. μη χειρότερα 

Και εμενα μου ζητησε μαστογραφια και υπερηχο μαστου και μαλιστα επειδη ο υπερηχος μαστου ληγει μου ζητησε να το ξανακανω. Ειμαι 37. Ολα τα κεντρα νομιζω οτι το ζητανε

πρίν από 41 λεπτά , marina_86 είπε:

Αν ειναι για 15 δευτερολεπτα μαλλον καλυτερα να ριξεις τα μπινελικια σου και να μην επιβαρυνθεις με ναρκωση.Και δε μου λες αυτο το επαναληπτικο παλι τοσες πολλες μερες θα κανει να βγει;

Πες τα κ εσυ για τη  συμπεθερα μου γιατι μας εσκασε σημερα. Τζαμπα στεναχωρεθηκε! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 16 λεπτά , Viv37 είπε:

Και εμενα μου ζητησε μαστογραφια και υπερηχο μαστου και μαλιστα επειδη ο υπερηχος μαστου ληγει μου ζητησε να το ξανακανω. Ειμαι 37. Ολα τα κεντρα νομιζω οτι το ζητανε

Αν ειναι για 15 δευτερολεπτα μαλλον καλυτερα να ριξεις τα μπινελικια σου και να μην επιβαρυνθεις με ναρκωση.Και δε μου λες αυτο το επαναληπτικο παλι τοσες πολλες μερες θα κανει να βγει;

Πες τα κ εσυ για τη  συμπεθερα μου γιατι μας εσκασε σημερα. Τζαμπα στεναχωρεθηκε! 

Βρε κορίτσια, οκ κι εγώ 36 είμαι αλλά κανείς δεν μου ζήτησε τίποτα σε μαστογραφία. Και ξέρετε πολύ καλά ότι αν μου ζητούσαν δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεν έκανα! 

Μάλλον γύρω στις 10 με 15 ημέρες θα κάνουν τα αποτελέσματα. Άντε να δούμε!... 

Τα λέω αγαπημένη, τα λέω! Μα είναι δυνατόν κι αυτή, από την 7η μέρα δεν κρατήθηκε! Το κατούρησε! @Chrussa1982 για εσένα λέμε αν έχεις αμφιβολία! Χαχαχα ❤️

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

4 hours ago, Villi said:

Εγώ κοριτσια μου οφείλω να παραδεχθώ ότι άδικα τον έβριζα τον γιατρό μου… μου έστειλε μήνυμα η μαία ότι μου στέλνει ένα σκασμό εξετάσεις για εμενα και σύζυγο και επιπλέον να πάω  να κάνω μαστογραφία και υπέρηχο μαστού. Κι εγώ τον έβριζα που δεν μου ειπε να κάνω εξέταση για τη βιταμίνη d :unsure::wacko: shame on me. Αααα και η ενημέρωση για τη δότρια θα γίνει απο τον ίδιο το γιατρό, η ίδια δεν έχει κάτι να μου πει. 

Επιτέλους βιλλακι μου ξεκινάς κι εσύ!!!! 

4 hours ago, Ευαγγελιαα said:

Μπράβο κούκλα μου!!!,οοοοολα μα όλα να πάνε κατ ευχήν!!!!!τελειαα!!!!

και γω σήμερα 2 θετικά τεστ..χαχαχα δεν άντεξα.. δεν χαίρομαι.. είμαι υπερβολικά συγκρατημένη,αλλά λίγο λίγο πιο ήρεμη.. δευτέρα εχω χοριακη..

Συγχαρητήρια!! Αντε και μια τεράστια χοριακη τώρα!!! 

Εμένα ποτέ δε μου ζήτησαν υπέρηχο μαστού πάντως. 

Επίσης έχω να δηλώσω - δε θυμάμαι ποια το ειπε - το παγωτό τρώγεται όλο το χρόνο. Δεν έχει σχέση το κρύο. Χαχαχαχ

@marina_86  ποτέ θα την κάνεις αγάπη είπε; καντήλια ψηφίζω κι εγώ. Να γλυτώσεις τη μέθη και τα επιπλέον έξοδα, να ξεδωσεις κιόλας! 

• Χαχα 2

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Τι να σου πω ρε κοριτσάκι μου. Εμένα στην ετ στο Ιασώ δεν μου ζήτησαν τίποτα τέτοιο. Τώρα αν το ζητάνε λόγω ηλικίας, δωρεάς η κέντρου θα σε γελάσω...στο Ιασώ πάντως αλλά και στο Ρέα δεν μου μέτρησαν οιστραδιόλη και Προγεστερονη σε καμία ετ. Που από ότι έχω διαβάσει παίζει σημαντικό ρόλο. Τι άλλο σου είπε ότι ζητάει το Ιασώ? 

Μάλλον τότε επειδή είμαι μεγαλοκοπελα ζητάνε για το στήθος Δεν μου είπε κάτι άλλο που ζητάει το Ιασώ Χρύσα μου, αυτό μόνο μου έκανε εντύπωση, η μαστογραφία, μου ειπε οτι ειναι για το φάκελο μου. 
Για οιστραδιολη προγεστερονη που λες, συμφωνώ, συνήθως τις ζητάνε. Βέβαια ποσο ρόλο παίζει.. περί ορέξεως 

πρίν από 25 λεπτά , Fili είπε:

Επιτέλους βιλλακι μου ξεκινάς κι εσύ!!!! 

Συγχαρητήρια!! Αντε και μια τεράστια χοριακη τώρα!!! 

Εμένα ποτέ δε μου ζήτησαν υπέρηχο μαστού πάντως. 

Επίσης έχω να δηλώσω - δε θυμάμαι ποια το ειπε - το παγωτό τρώγεται όλο το χρόνο. Δεν έχει σχέση το κρύο. Χαχαχαχ

@marina_86  ποτέ θα την κάνεις αγάπη είπε; καντήλια ψηφίζω κι εγώ. Να γλυτώσεις τη μέθη και τα επιπλέον έξοδα, να ξεδωσεις κιόλας! 

Εγω το ειπα για το κρυο που ειναι Φλωρινιωτισσα! Εκει δεν εχει παγωτα το χειμωνα πουθενα! Μονο στο δρομο αν παρεις το χιονι καο το γλειφεις χαχαχα!

Περοεργο που δε σου ζητησαν μαστογραφια γιατι στο ιδιο κεντρο ειμαστε. Εμενα γιατι μου ζητησαν; Και μαλιστα για τον υπερηχο μαστου δεν υπηρχε ραντεβου σε κανενα κεντρο και τελικα το πληρωσα γιατι το ηθελαν οπωσδηποτε και αυτο και τη μαστογραφια! 

Καο σου βρηκαν και τη δοτρια αμεσως και εμενα ηρθε απο τον Αρη! Ελα πες αληθεια τι μεσο εχεις; Μηπως απο το fivi ερωτευτηκαν τον κουκλο σου και εχεις ειδικη μεταχειριση; Χαχαχαχαχα

πρίν από 15 λεπτά , Villi είπε:

Μάλλον τότε επειδή είμαι μεγαλοκοπελα ζητάνε για το στήθος Δεν μου είπε κάτι άλλο που ζητάει το Ιασώ Χρύσα μου, αυτό μόνο μου έκανε εντύπωση, η μαστογραφία, μου ειπε οτι ειναι για το φάκελο μου. 
Για οιστραδιολη προγεστερονη που λες, συμφωνώ, συνήθως τις ζητάνε. 

Οχι καλε! Πολλοι τη ζητανε!

Κοροτσακια μου σημερα εκτος απο πονολαιμο εχω και διαρροια και μονιμα 37. Τη δαγκωσα! Αγχωνομαι! Λετε να μην περασει μεχρι τη Δευτερα; Ή να αποδυναμωθει ο οργανισμος και να μην πιασει η ετ; Ή να ειναι κοβιντ και να βγεο θετικο την Κυριακη; Ωχ ωχ παω για τριτο γυρο! Παω να πυρπολησωωωωωωωω

• Χαχα 5

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Αλλά φαντάσου οιστραδιόλη και Προγεστερονη μετρήσαμε τέλος Ιανουαρίου, 2 μήνες πριν σχεδόν. 

Βρε τι λες??Χρυσά εμενα δεν μου ζήτησε ποτε μα ποτε οιστραδιολη προγεστερονη και ειναι τωρα ο 4ος κύκλος μαζί του. 

πρίν από 15 λεπτά , Viv37 είπε:

Εγω το ειπα για το κρυο που ειναι Φλωρινιωτισσα! Εκει δεν εχει παγωτα το χειμωνα πουθενα! Μονο στο δρομο αν παρεις το χιονι καο το γλειφεις χαχαχα!

Περοεργο που δε σου ζητησαν μαστογραφια γιατι στο ιδιο κεντρο ειμαστε. Εμενα γιατι μου ζητησαν; Και μαλιστα για τον υπερηχο μαστου δεν υπηρχε ραντεβου σε κανενα κεντρο και τελικα το πληρωσα γιατι το ηθελαν οπωσδηποτε και αυτο και τη μαστογραφια! 

Καο σου βρηκαν και τη δοτρια αμεσως και εμενα ηρθε απο τον Αρη! Ελα πες αληθεια τι μεσο εχεις; Μηπως απο το fivi ερωτευτηκαν τον κουκλο σου και εχεις ειδικη μεταχειριση; Χαχαχαχαχα

Κοροτσακια μου σημερα εκτος απο πονολαιμο εχω και διαρροια και μονιμα 37. Τη δαγκωσα! Αγχωνομαι! Λετε να μην περασει μεχρι τη Δευτερα; Ή να αποδυναμωθει ο οργανισμος και να μην πιασει η ετ; Ή να ειναι κοβιντ και να βγεο θετικο την Κυριακη; Ωχ ωχ παω για τριτο γυρο! Παω να πυρπολησωωωωωωωω

Ωχ έτσι είχε κ γώ πριν την απόξεση είχα διάρροια κ πήρα ιμοντιουμ

το είπα στη νάρκωση κ μου εχωσαν φουλ φαρμακακια κ όλα καλά 

πηρα κ τη μαια την παραμονή και μου πε δες πως θα είσαι το πρωί κ αν δεν είσαι καλά ενημέρωσε μας 

ως ποτέ το βλέπεις Κυριακή βράδυ και να ενημερώσεις είναι μέρες ακόμη περαστικουλια 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Viv37 είπε:

Βιβη έχεις ενημερώσει το γιατρό;; 

πρίν από 12 λεπτά , Villi είπε:

Βιβη έχεις ενημερώσει το γιατρό;; 

Οχι γιατι ελπιζω μεχρι τοτε να περασει. Αν δεν περασει θα τομ παρω την Κυριακη που θα κανω και το τεστ για τον κοβιντ. Αλλα το στο καλο τοσες μερες δε θα περασει;

πρίν από 6 λεπτά , Viv37 είπε:

Οχι γιατι ελπιζω μεχρι τοτε να περασει. Αν δεν περασει θα τομ παρω την Κυριακη που θα κανω και το τεστ για τον κοβιντ. Αλλα το στο καλο τοσες μερες δε θα περασει;

Ναι σωστα τον παίρνεις και την Κυριακή. Λογικά θα περάσει, ποσο να κρατήσει πχια 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Villi είπε:

Βρε τι λες??Χρυσά εμενα δεν μου ζήτησε ποτε μα ποτε οιστραδιολη προγεστερονη και ειναι τωρα ο 4ος κύκλος μαζί του. 

Τι να πω ρε βιλακι μου. Εσένα πχ σου ζήτησε μαστογραφία για τον φάκελο σου. Εμένα όχι. Τώρα για προγεστερόνη μου ζήτησε ίσως για να δούμε τότε με το χαζό κυστικό ωάριο και μετά πάλι που έκανα ωορρηξία. Άβυσσος το μυαλό του γιατρουλη μας!!

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Βρε κορίτσια, οκ κι εγώ 36 είμαι αλλά κανείς δεν μου ζήτησε τίποτα σε μαστογραφία. Και ξέρετε πολύ καλά ότι αν μου ζητούσαν δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεν έκανα! 

Τα λέω αγαπημένη, τα λέω! Μα είναι δυνατόν κι αυτή, από την 7η μέρα δεν κρατήθηκε! Το κατούρησε! @Chrussa1982 για εσένα λέμε αν έχεις αμφιβολία! Χαχαχα ❤️

Αγάπη ούτε εμένα μου ζήτησαν ποτέ και είμαι και ετών 40!! Τι να πω πια ο κάθε γιατρός ζητάει τα δικά του αυτό έχω καταλάβει. 

Κραξε με Μαρινάκι μου κραξε με!!! Μεγάλη μαλακια έκανα!! Ε έφαγα όλα τα απαγορευμένα (και σοκολάτα και γαριδάκια) και έκανα γλυκές στον άντρα μου μη με πάρει πρέφα και μου κατέβαζε κανένα καντήλι. 

2 hours ago, Villi said:

Μου ειπε οτι τη μαστογραφία κλπ τα ζητάει το Ιασώ, ισωσ Το ΡΕΑ να έχει άλλη πολιτική..να σου πω έτσι official πρώτη φορα μου τα ζητάνε σε κέντρο εξωσωματικης, προφορικά πάντα. 

@Villi ισχύει αυτό πάντως. Και εμένα μου είχαν ζητήσει το ιδιο!!!

2 hours ago, MaryH said:

1 hour ago, marina_86 said:

Απ’οτι μου είχαν πει όταν είσαι 40 και έχεις ήδη πάρει φάρμακα εξωσωματικής, πρέπει να κάνεις μαστογραφία. Εσυ Μαρινάκη είσαι πολύ νέα ακόμα:) 

Το ngs γιατί θα το κανεις τώρα; Για να δεις αν άλλαξε το ποσοστό των γαλακτοβακιλλων; Έτσι λέγονται, σωστά;

Σημερα πήρα και εγώ τα αποτελέσματα από την ενδοκρινολόγο. Όλα καλά μου είπε και ο θυρεοειδής 2.4. Τι λες εσυ γιατρέ; Απλά είπε να πάρω βιταμίνη d προληπτικά. Σκέφτομαι τώρα..μήπως τζάμπα κάνω τόσες εξετάσεις. Τίποτα δεν βρήκαν μέχρι τώρα. Ξεκίνησα και τα φάρμακα για να κάνω το Emma, Era & Αlice. Το κόστος τελικά και για τα 3 είναι €1200 και χωρίς αναισθησία. Το ίδιο μου είπε και εμένα, για 15 sec δεν χρειάζεται αναισθησία . Με φαντάζομαι να ουρλιάζω!!!

Μια τελευταία ερώτηση, στην Λευκού είπατε οτι κάνετε εξωσωματική με δωρεά ωαρίων; Ο καρυοτυπος ζεύγους που ζητά, τι ακριβώς είναι;

Συγνωμη για το μακροσκελές μην. αλλά μαθαίνουμε όλες η μια από την άλλη.

Καλό βραδάκι σε όλες σας κοριτσια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...