Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

Μπράβο κούκλα μου!!!,οοοοολα μα όλα να πάνε κατ ευχήν!!!!!τελειαα!!!!

και γω σήμερα 2 θετικά τεστ..χαχαχα δεν άντεξα.. δεν χαίρομαι.. είμαι υπερβολικά συγκρατημένη,αλλά λίγο λίγο πιο ήρεμη.. δευτέρα εχω χοριακη..

Συγχαρητήρια, θα αντέξεις μέχρι τη Δευτέρα για τη χοριακη; Βλαστοκυστες έβαλες ή τριών ημερών;;

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 21 λεπτά , Hope19 είπε:

Κοριτσια μου σε ευχαριστω πολυ ολες!!! Φοβαμαι να χαρω να το ξερετε...σιγουρα ξεκιναω με καλυτερη βαση απο την προηγουμενη φορα....βημα βημα....πιστη κ ολα θα πανε καλα!! 

Σε ευχαριστω αλλα  Μπραβο ρε κοριτσαρα μου κ σε σενα!!! Τοσο νωρις θετικα? Βλαστοκυστες? Σε βλεπω για διδυμα.....!!!!! 

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!!ναι,βλαστοκυστες 5ημερων ...21/3 ετ .έχει ο Θεός για όλες μας κορίτσια!!!

πρίν από 5 λεπτά , Villi είπε:

Συγχαρητήρια, θα αντέξεις μέχρι τη Δευτέρα για τη χοριακη; Βλαστοκυστες έβαλες ή τριών ημερών;;

χαχαχαχα να σου πω,σκέφτομαι για Σάββατο :D ο γιατρός είπε Δευτέρα.. θα δω...Βλαστοκυστες 5ης

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!!ναι,βλαστοκυστες 5ημερων ...21/3 ετ .έχει ο Θεός για όλες μας κορίτσια!!!

Πάρα πολλές οι 14 μέρες για βλαστοκύστες, σε ποιον γιατρό εισαι;; 

πρίν από 9 λεπτά , Villi είπε:

Πάρα πολλές οι 14 μέρες για βλαστοκύστες, σε ποιον γιατρό εισαι;; 

Είναι, το ξερω...κ την προηγούμενη το ίδιο μου πε..αλλά πάλι την 9η έκανα τεστ κ τη 12η χοριακη χαχαχαχαα 

στο Ιασω με τον Προκοπακη

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

Είναι, το ξερω...κ την προηγούμενη το ίδιο μου πε..αλλά πάλι την 9η έκανα τεστ κ τη 12η χοριακη χαχαχαχαα 

Συγχαρητήρια Ευαγγελία μου. Εύχομαι όλα να πάμε καλά!! ❤️

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

χαχαχαχα να σου πω,σκέφτομαι για Σάββατο :D ο γιατρός είπε Δευτέρα.. θα δω...Βλαστοκυστες 5ης

Μπράβο κορίτσι μου,,,με το καλό να δείτε ένα υπέροχο τεράστιο νούμερο χοριακής εύχομαι!!!!!!!! Όλα τα καλά του Θεού!!!!!!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 19 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

Και πάλι συγχαρητήρια, εύχομαι να ειναι τεράστια η χοριακη σου.

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

@gigi 72 μου τέλεια τα νέα σου μπράβο!!! Ένα μωράκι γερο και δυνατό!! Όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους!! Ευτυχώς που κόβεις και φάρμακα πρεζακια θα καταλήξουμε στο τέλος. Και να μην χάνεσαι. Να μας μιλας. Για τα πάντα. @chitaneta δυνατά τα τα και η δική σου αυχενική αύριο!!! Λες να μάθεις και το φύλλο του μωρού;; Αχ ανυπομονώ να ακούσω και τα δικά σου τέλεια νεα!! @MaryH αν πρώτη μέρα θεωρείται η επόμενη της ετ τότε είμαι στην 7η. Τι τεστ δεν ήταν ούτε κλιαρ ούτε πρεντικτορ αλλά ενανορωινης ανίχνευσης από το φαρμακείο. Πέταξα το κουτί ήδη μη δει ο άντρας μου τι μαλακια έκανα χαχαχαχα. @Viv37 όλα θα πάνε καλά!! Άσε τον αντρουλη να κάνει γενική (να μαθαίνει σιγά σιγά γιατί εσύ από Δευτέρα θα είσαι έγκυος). Και μην σκας για τις βλαστοκυστες. Και μέτριες δίνουν κύηση εννοείται. Δε βλέπεις τα χάλια μου που έβαλα και expanded τρομάρα μου χαχαχαχα.

Κι εγω ecpanded θα βαλω τωρα και ια ειμαστε εγκυουλες και οι 2! 

1 ώρα πρίν, chitaneta είπε:

Μήπως θες να πεις η αυχενικη μου; :)

στις 12! Και εισακουστον εισακουστον μου ειπαν φαω γλυκο με σοκολατα μια ωρα πριν για να κουνιέται!!!

Και τωρα εχω δίλημμα...να φάω μια σοκολατινα ή παγωτο σοκολατα; χαχααχα

πέρα της πλακας τώρα έχω πολυ αγωνία...

Ναι ναι αυχενικη εννουουσα! Τωρα ολο χοριακες σκεφτομαι επειδη πλησιαζει η σειρα μου χαχαχα! 12 Τελεια. Ααα και σοκολατα εγω ψηφιζω σοκολατινα! Δεν εφτιαξε ακομα ο καιρος για παγωτο

1 ώρα πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Περαστικά κορίτσι μου και με το καλό να υποδεχτείς τα μωρά σου 

Ωωωω μπράβο κορίτσι μου ζευγαράκι τέλεια. Γερά και δυνατά να είναι. Κάποια στιγμή πριν από μήνες είχε γράψει μια κοπέλα κάτι ότι η κάθε δοτρια δίνει και καλα μόνο ένα φίλο μωρού και ήταν 100%σίγουρη. Ελπίζω να δει το μήνυμα σου να της φύγει η απορία. Εκτός αν σου έβαλαν από δύο δοτριες. Χα χα χα χα χα χα χα. 

Και εγώ δύο αρνητικά μια μέρα πριν την χοριακη και δύο μωρά 

Ευχαριστω αγαπη!

1 hour ago, Villi είπε:

Εγώ κοριτσια μου οφείλω να παραδεχθώ ότι άδικα τον έβριζα τον γιατρό μου… μου έστειλε μήνυμα η μαία ότι μου στέλνει ένα σκασμό εξετάσεις για εμενα και σύζυγο και επιπλέον να πάω  να κάνω μαστογραφία και υπέρηχο μαστού. Κι εγώ τον έβριζα που δεν μου ειπε να κάνω εξέταση για τη βιταμίνη d :unsure::wacko: shame on me. Αααα και η ενημέρωση για τη δότρια θα γίνει απο τον ίδιο το γιατρό, η ίδια δεν έχει κάτι να μου πει. 

Κι εμενα ετσι τελευταια στιγμη μου ειχε πει να τα κανω Βιλλακι. Αρα οπου να ναι θα σου πει καο για τη δοτρια! Καλη επιτυχια κοριτσακι μου! Τελεια αποτελεσματα στις εξετασεις σπυ ευχομαι και σουπερ ντουπερ νεα για τη δοτρια!♥️♥️♥️

1 hour ago, Condios είπε:

Μόνο κλάμα συγκίνησης από τα λόγια σου ,,, και σου στέλνω πίσω διπλή και τριπλή και πολλαπλή αγάπη ώστε η χοριακή σου να ξεπεράσει οποιοδηποτε φοβο σου και να χαρούμε με τη χαρά σου Χρυσουλάκι μου καλό,,,,κάνε λίγο υπομονίτσα,,,λίγο έμεινε για το θαυματάκι σας!!!!!!!!! Καμιά μας δε λησμονεί ο Θεός και η Παναγία μας! και εσύ μέσα στην αγκαλιά τους είσαι και θα δεις τ@ μωράκ@ σου !!!!!!!

Τι ωραία όταν συμβαίνουν όσα λέγονται,,,απλά το ζούμε και δεν το πιστεύουμε,,,αλλά το περιμένουμε και να που έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και τα φέρνει όλα! Σε ευχαριστώ πολυ Βιλλάκι μου,,ευελπιστώ και στα δικά σου ευχάριστα πολύ πολύ σύντομα!!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Αύριο θα τον δώ και θα συζητήσουμε,,,σημασία έχει τώρα η ένωση και η ανάρρωση μου απο το χειρουργειο,,,,η ετ έρχεται,,ας ειναι και μέσα στο καλοκαίρι ή οποτε βασικά το ενδομήτριο μου είναι τόσο καλό όσο θέλουμε για να τα δεχτώ! Η αρχή έγινε! Το θαύμα μένει! 

Και εγώ σ'αγαπώ στρασένια πιπιλίτσα μου,,,,κοντός ψαλμός αλληλούια και για μας,,,μαζί! 

Σε ευχαριστώ Νελακι μου , με το καλό να δεχτείς τα μωρουλίνια σου τα όμορφα!  Υπέροχα τα νέα σου που θα είναι ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι!!!! μεγάλη η δόξα !!!!!!!

Και θα συνεχίσει να μοιράζεται σε όλες σας και ειδικά σε σένα αυτή τη Δευτέρα θα πέσει όλη πάνω σου που θα δεχτείς τα μωράκια σου!!!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια ορχιδέα μου καλή!!!!!!!! Για όλους έχει ο Θεός! βήμα βήμα πιο κοντά πάμε σιγά σιγά! 

και ντελαπονγκο και ντελαπονγκο ,,, θα ερθει καλοκαιρι και εμεις θα τραγουδαμε αποκριατικα,,αχχαχαχαχα,,,,,εις αυριο τα σπουδαία Φιλάκι μου,,,θα σας έχω ενήμερες! 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου κορίτσι μου,,,,και μόνο που μπαίνεις και μας διαβάζεις και μας εύχεσαι με συγκινείς. Ότι έρχεται μοιράζεται,,,και ότι ειναι με αγαπη παντα βρίσκει τρόπο και δημιουργείται!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ λουλούδι μου ,,,φυσικά και τα θαύματα τα ζούμε,,,και μέσα από σενα αυτές τις μέρες...ηθικό ακμαιότατο ναι???????

Αχ Ναντίν μου,,,πόσο σε ευχαριστώ για τα λόγια σου,,,,μόνο καλά να μας ερχονται σε όλες όσες περνάμε μέσα από 40 κύματα,,αρκεί στο λιμάνι να υπάρχει γαλήνη, υγεία και γερά μωράκια για όλες μας!!!!!!!! 

Προχωράμε όπως ορίζει ο Θεός,,,και ελπίζουμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε,,,,οοοοομμμμμ και ανασες βαθιες!!!!

Μαρινάκι μου γλυκό όταν η αναμονή μικραίνει όλα φαντάζουν μαγικά,,,το ίδιο το θαύμα όμως θα έρθει όταν λάβει σάρκα και οστα στην αγκαλιά μας γερό. Το ξέρεις καλά και εσύ και εγώ και όλες μας. Έτσι θα γίνει,,,μονόδρομος η πίστη μας και η προσήλωσή μας. Τα σημάδια μας είναι για να μας θυμίζουν τον αγώνα μας και μετά θα είναι μια γλυκιά ανάμνηση. Όλα για καλό γίνονται,,για το καλύτερο που δε ζήσαμε ακόμα θα πω εγώ! Μια μεγάλη τεράστια αγκαλιά!!!!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ Μελίσα μου,,,και εσύ με το καλό να κάνεις ότι άλλο χρειάζεται για να φτάσει η στιγμή που θα πετύχεις και εσύ το πολυπόθητο δώρο που περιμένεις! 

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου χιονούλα,,,,εσύ είσαι ένα εξαιρετικό υπόδειγμα πίστης για μένα,,,και όλα να πάνε υπέροχα και στην αυριανή σου αυχενική. Όλα καλά για όλες μας , μόνο ευχάριστα να μαθαίνουμε!!!!!

1 +  1 γεμάτα μπεμπεδόσκονη αρχηγάρα μας,,,,,έτσι γερά!!!!!!!!!!!!!!

Πάμε μωρέ όνειρο λέμε καβάλα στο τρένο της ζωής!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Νουμεράρα! 

Μπραβο κορίτσι μου για τα ευχαριστα νεα της αυχενικής σου. Όπως νιώθεις καλά κανεις και πραττεις,,,έχεις περάσει αρκετά,,,τώρα έφτασε η ώρα σου με το καλό να δεχτείς το μωρακι σου γερό και δυνατό. Για αυτό να είσαι πάνω απ' όλα,,,εμείς όλες εδώ είμαστε να μας λες όποτε μπορείς και θελεις τα ευχαριστά σου!!!!!!!! 

Για να γραψεις βιβλιο εισαι παμτως βρε αγαπη μου. Μαγευτικα τα γραφεις!

πρίν από 59 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

Μπράβο κούκλα μου!!!,οοοοολα μα όλα να πάνε κατ ευχήν!!!!!τελειαα!!!!

και γω σήμερα 2 θετικά τεστ..χαχαχα δεν άντεξα.. δεν χαίρομαι.. είμαι υπερβολικά συγκρατημένη,αλλά λίγο λίγο πιο ήρεμη.. δευτέρα εχω χοριακη..

Συγχαρητηρια και σε σενα κοριτσι μου!! Ευχομαι να ειναι τεραστια η χοριακη σου να μου στειλεις και λιγη μπεμπεδοσκονη απευθειας χαχαχα♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Villi είπε:

Εγώ κοριτσια μου οφείλω να παραδεχθώ ότι άδικα τον έβριζα τον γιατρό μου… μου έστειλε μήνυμα η μαία ότι μου στέλνει ένα σκασμό εξετάσεις για εμενα και σύζυγο και επιπλέον να πάω  να κάνω μαστογραφία και υπέρηχο μαστού. Κι εγώ τον έβριζα που δεν μου ειπε να κάνω εξέταση για τη βιταμίνη d :unsure::wacko: shame on me. Αααα και η ενημέρωση για τη δότρια θα γίνει απο τον ίδιο το γιατρό, η ίδια δεν έχει κάτι να μου πει. 

Είδες ο ατιμος μας τα πετάει σε φάση που έχουμε απηυδήσει χαχαχα. Τι εξετάσεις σας έβαλε αγάπη μου?? Εμενσνμε έβαλε να κάνω και όλα τα λοιμώδη λίγο πριν την ετ μαζί με τη d.  Άρα και για την δοτρια θα ξέρουμε όταν ξαναπάς ναι; Σάββατο η Δευτέρα τελικά?

πρίν από 21 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Είδες ο ατιμος μας τα πετάει σε φάση που έχουμε απηυδήσει χαχαχα. Τι εξετάσεις σας έβαλε αγάπη μου?? Εμενσνμε έβαλε να κάνω και όλα τα λοιμώδη λίγο πριν την ετ μαζί με τη d.  Άρα και για την δοτρια θα ξέρουμε όταν ξαναπάς ναι; Σάββατο η Δευτέρα τελικά?

Δεν ξερω τι εξετάσεις, δεν μου τις έστειλε ακόμα, ελπίζω να δω την D γιατί θα τα πάρω κρανίο χαχαχαχα. Μου ζήτησαν και μαστογραφία υπέρηχο.. εσένα σου ζήτησαν ή σε εμένα επιβάλλεται λόγω ηλικίας;; Τα θελει λέει το Ιασώ. Δευτέρα θα κατέβω για υπέρηχο, και μάλιστα απόγευμα στο ιατρείο, το ζήτησα εγώ για να έχω λίγο χρόνο μαζί του. Στο  Ιασώ βιάζεται πολυ , Τσακ μπαμ. Αφού του είπα την προηγούμενη φορα, γιατρέ δεν προλαβαίνω να ξεζαλιστω απο τη διαδρομή, τοσο γρήγορα ολα. Εντωμεταξύ έγραψε και στον άντρα μου εξετάσεις, τι εξετάσεις να χρειάζεται απο τον άντρα μου δεν καταλαβαινω..τα λοιμώδη τα έκανε, το σπερμα το έδωσε.. μη χειρότερα 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

2 hours ago, Fili said:

Και τα δύο!!!! Χαχαχχαχαχ όλα καλά θα είναι αγάπη μου. Θα τρελαθείς με το μικράκι σου κι εσύ. Αύριο θα δεις τοοοοοοσα πολλα❤️❤️❤️

Ευχαριστώ Fili μου! Ευχομαι να ειναι όλα καλά!

Η μαια επειδη με εχει καταλαβει, μου τονισε, ένα απο τα δυο!:P

2 hours ago, koukouvagia said:

Παγωτό σοκολάτα σίγουρα - το κρύο τα βοηθάει και αυτό να κινηθούν! Όλα καλά θα πάνε :wub:

Α δεν το ηξερα! Ισως παγωτο τοτε!

1 hour ago, Villi said:

Εγω ψηφίζω παγωτακι τρεις μπαλίτσες :D 

τρεις κιολας ε; :lol:

1 hour ago, Villi said:

Ελα μην κατηγορεις τον εαυτό σου. Ο γιατρός μας τα ελεγχει ολα που πιστευει που χρειαζεται, αλλά τα κανει με το δικο του τροπο και timing και αν δεν τον ξερεις πολύ δεν καταλαβαινεις τι κανει κι αν τα κανει όλα καλα. Ανθρωποι ειμαστε κι εμεις και εχουμε περασει και πολλά, εξου κι η καχυποψια...

2 hours ago, Condios said:

Μόνο κλάμα συγκίνησης από τα λόγια σου ,,, και σου στέλνω πίσω διπλή και τριπλή και πολλαπλή αγάπη ώστε η χοριακή σου να ξεπεράσει οποιοδηποτε φοβο σου και να χαρούμε με τη χαρά σου Χρυσουλάκι μου καλό,,,,κάνε λίγο υπομονίτσα,,,λίγο έμεινε για το θαυματάκι σας!!!!!!!!! Καμιά μας δε λησμονεί ο Θεός και η Παναγία μας! και εσύ μέσα στην αγκαλιά τους είσαι και θα δεις τ@ μωράκ@ σου !!!!!!!

Τι ωραία όταν συμβαίνουν όσα λέγονται,,,απλά το ζούμε και δεν το πιστεύουμε,,,αλλά το περιμένουμε και να που έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και τα φέρνει όλα! Σε ευχαριστώ πολυ Βιλλάκι μου,,ευελπιστώ και στα δικά σου ευχάριστα πολύ πολύ σύντομα!!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Αύριο θα τον δώ και θα συζητήσουμε,,,σημασία έχει τώρα η ένωση και η ανάρρωση μου απο το χειρουργειο,,,,η ετ έρχεται,,ας ειναι και μέσα στο καλοκαίρι ή οποτε βασικά το ενδομήτριο μου είναι τόσο καλό όσο θέλουμε για να τα δεχτώ! Η αρχή έγινε! Το θαύμα μένει! 

Και εγώ σ'αγαπώ στρασένια πιπιλίτσα μου,,,,κοντός ψαλμός αλληλούια και για μας,,,μαζί! 

Σε ευχαριστώ Νελακι μου , με το καλό να δεχτείς τα μωρουλίνια σου τα όμορφα!  Υπέροχα τα νέα σου που θα είναι ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι!!!! μεγάλη η δόξα !!!!!!!

Και θα συνεχίσει να μοιράζεται σε όλες σας και ειδικά σε σένα αυτή τη Δευτέρα θα πέσει όλη πάνω σου που θα δεχτείς τα μωράκια σου!!!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια ορχιδέα μου καλή!!!!!!!! Για όλους έχει ο Θεός! βήμα βήμα πιο κοντά πάμε σιγά σιγά! 

και ντελαπονγκο και ντελαπονγκο ,,, θα ερθει καλοκαιρι και εμεις θα τραγουδαμε αποκριατικα,,αχχαχαχαχα,,,,,εις αυριο τα σπουδαία Φιλάκι μου,,,θα σας έχω ενήμερες! 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου κορίτσι μου,,,,και μόνο που μπαίνεις και μας διαβάζεις και μας εύχεσαι με συγκινείς. Ότι έρχεται μοιράζεται,,,και ότι ειναι με αγαπη παντα βρίσκει τρόπο και δημιουργείται!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ λουλούδι μου ,,,φυσικά και τα θαύματα τα ζούμε,,,και μέσα από σενα αυτές τις μέρες...ηθικό ακμαιότατο ναι???????

Αχ Ναντίν μου,,,πόσο σε ευχαριστώ για τα λόγια σου,,,,μόνο καλά να μας ερχονται σε όλες όσες περνάμε μέσα από 40 κύματα,,αρκεί στο λιμάνι να υπάρχει γαλήνη, υγεία και γερά μωράκια για όλες μας!!!!!!!! 

Προχωράμε όπως ορίζει ο Θεός,,,και ελπίζουμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε,,,,οοοοομμμμμ και ανασες βαθιες!!!!

Μαρινάκι μου γλυκό όταν η αναμονή μικραίνει όλα φαντάζουν μαγικά,,,το ίδιο το θαύμα όμως θα έρθει όταν λάβει σάρκα και οστα στην αγκαλιά μας γερό. Το ξέρεις καλά και εσύ και εγώ και όλες μας. Έτσι θα γίνει,,,μονόδρομος η πίστη μας και η προσήλωσή μας. Τα σημάδια μας είναι για να μας θυμίζουν τον αγώνα μας και μετά θα είναι μια γλυκιά ανάμνηση. Όλα για καλό γίνονται,,για το καλύτερο που δε ζήσαμε ακόμα θα πω εγώ! Μια μεγάλη τεράστια αγκαλιά!!!!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ Μελίσα μου,,,και εσύ με το καλό να κάνεις ότι άλλο χρειάζεται για να φτάσει η στιγμή που θα πετύχεις και εσύ το πολυπόθητο δώρο που περιμένεις! 

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου χιονούλα,,,,εσύ είσαι ένα εξαιρετικό υπόδειγμα πίστης για μένα,,,και όλα να πάνε υπέροχα και στην αυριανή σου αυχενική. Όλα καλά για όλες μας , μόνο ευχάριστα να μαθαίνουμε!!!!!

1 +  1 γεμάτα μπεμπεδόσκονη αρχηγάρα μας,,,,,έτσι γερά!!!!!!!!!!!!!!

Πάμε μωρέ όνειρο λέμε καβάλα στο τρένο της ζωής!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Νουμεράρα! 

Μπραβο κορίτσι μου για τα ευχαριστα νεα της αυχενικής σου. Όπως νιώθεις καλά κανεις και πραττεις,,,έχεις περάσει αρκετά,,,τώρα έφτασε η ώρα σου με το καλό να δεχτείς το μωρακι σου γερό και δυνατό. Για αυτό να είσαι πάνω απ' όλα,,,εμείς όλες εδώ είμαστε να μας λες όποτε μπορείς και θελεις τα ευχαριστά σου!!!!!!!! 

Δηλαδή αυριο περιμενουμε και τα δικά σου νεα!

Πως εισαι σημερα; νιωθεις καλυτερα;

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Villi είπε:

Δεν ξερω τι εξετάσεις, δεν μου τις έστειλε ακόμα, ελπίζω να δω την D γιατί θα τα πάρω κρανίο χαχαχαχα. Μου ζήτησαν και μαστογραφία υπέρηχο.. εσένα σου ζήτησαν ή σε εμένα επιβάλλεται λόγω ηλικίας;; Τα θελει λέει το Ιασώ. Δευτέρα θα κατέβω για υπέρηχο, και μάλιστα απόγευμα στο ιατρείο, το ζήτησα εγώ για να έχω λίγο χρόνο μαζί του. Στο  Ιασώ βιάζεται πολυ , Τσακ μπαμ. Αφού του είπα την προηγούμενη φορα, γιατρέ δεν προλαβαίνω να ξεζαλιστω απο τη διαδρομή, τοσο γρήγορα ολα. Εντωμεταξύ έγραψε και στον άντρα μου εξετάσεις, τι εξετάσεις να χρειάζεται απο τον άντρα μου δεν καταλαβαινω..τα λοιμώδη τα έκανε, το σπερμα το έδωσε.. μη χειρότερα 

Εμένα μαστογραφία και υπέρηχο δεν μου ζήτησε. Έκανε ο άντρας μου τα λοιμώδη λίγο πριν δώσει σπέρμα. Εμένα μου έβαλε κάποια στιγμή tsh, t4 , d, προλακτίνη και ασβέστιο όρου (κάπως έτσι). Λίγο πριν την ετ μόνο την d και τα λοιμώδη. Όντως πάντως στο ιατρείο έχεις περισσότερο χρόνο. Κ εγώ που έτυχε να πάω Ιασώ μπαμ μπαμ ούτε 2 λεπτά υπέρηχος και γεια σας!!!

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Κι εγω ecpanded θα βαλω τωρα και ια ειμαστε εγκυουλες και οι 2! 

Ναι ναι αυχενικη εννουουσα! Τωρα ολο χοριακες σκεφτομαι επειδη πλησιαζει η σειρα μου χαχαχα! 12 Τελεια. Ααα και σοκολατα εγω ψηφιζω σοκολατινα! Δεν εφτιαξε ακομα ο καιρος για παγωτο

Ευχαριστω αγαπη!

Κι εμενα ετσι τελευταια στιγμη μου ειχε πει να τα κανω Βιλλακι. Αρα οπου να ναι θα σου πει καο για τη δοτρια! Καλη επιτυχια κοριτσακι μου! Τελεια αποτελεσματα στις εξετασεις σπυ ευχομαι και σουπερ ντουπερ νεα για τη δοτρια!♥️♥️♥️

Για να γραψεις βιβλιο εισαι παμτως βρε αγαπη μου. Μαγευτικα τα γραφεις!

Συγχαρητηρια και σε σενα κοριτσι μου!! Ευχομαι να ειναι τεραστια η χοριακη σου να μου στειλεις και λιγη μπεμπεδοσκονη απευθειας χαχαχα♥️♥️♥️

Μέσα από την καρδιά μου να στείλω τσουβάλια κορίτσια!!!Ευχαριστώ πάρα πολύ!!!μακάρι να πάει καλά σε όλες μας!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 19 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Εμένα μαστογραφία και υπέρηχο δεν μου ζήτησε. Έκανε ο άντρας μου τα λοιμώδη λίγο πριν δώσει σπέρμα. Εμένα μου έβαλε κάποια στιγμή tsh, t4 , d, προλακτίνη και ασβέστιο όρου (κάπως έτσι). Λίγο πριν την ετ μόνο την d και τα λοιμώδη. Όντως πάντως στο ιατρείο έχεις περισσότερο χρόνο. Κ εγώ που έτυχε να πάω Ιασώ μπαμ μπαμ ούτε 2 λεπτά υπέρηχος και γεια σας!!!

Μου ειπε οτι τη μαστογραφία κλπ τα ζητάει το Ιασώ, ισωσ Το ΡΕΑ να έχει άλλη πολιτική..να σου πω έτσι official πρώτη φορα μου τα ζητάνε σε κέντρο εξωσωματικης, προφορικά πάντα. 

πρίν από 6 λεπτά , Villi είπε:

Μου ειπε οτι τη μαστογραφία κλπ τα ζητάει το Ιασώ, ισωσ Το ΡΕΑ να έχει άλλη πολιτική..να σου πω έτσι official πρώτη φορα μου τα ζητάνε σε κέντρο εξωσωματικης, προφορικά πάντα. 

Τι να σου πω ρε κοριτσάκι μου. Εμένα στην ετ στο Ιασώ δεν μου ζήτησαν τίποτα τέτοιο. Τώρα αν το ζητάνε λόγω ηλικίας, δωρεάς η κέντρου θα σε γελάσω...στο Ιασώ πάντως αλλά και στο Ρέα δεν μου μέτρησαν οιστραδιόλη και Προγεστερονη σε καμία ετ. Που από ότι έχω διαβάσει παίζει σημαντικό ρόλο. Τι άλλο σου είπε ότι ζητάει το Ιασώ? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...