Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Hope19 είπε:

Κοριτσια μου γεια σας κ από μενα..με πηραν  απο το κεντρο για να με ενημερωσουν οτι βγηκε η χοριακη κ ειναι 134! Συγκρατημενα αισιοδοξη! 

Μπράβο ρε κορίτσι. Σούπερ για 9 μέρα!!! 

1 ώρα πρίν, gigi 72 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.. Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε και αγωνία τε μαζί μου.. Είχα τρομερό άγχος όλες αυτές τις μέρες για την έκβαση της μέχρι τώρα εγκυμοσύνης μου μετά την παλινδρομησε του ενός εκ των 2 διδύμων.. Δεν είχα διάθεση να μιλήσω με κανέναν η ψυχολογία μου ήταν στα τάρταρα και σκεφτόμουν αν όλα θα είναι εντάξει μέχρι την αυχενική που ήταν σήμερα.. Με την @Filiκαι την @chitaneta είχα πιο προσωπική επαφή και τις ευχαριστώ για την συμπαράστασή τους πρώτα σ'αυτες και έπειτα σε όλες τις υπόλοιπες κοπέλες μια προς μια που με σκέφτονται.. Λοιπόν και τα νέα τα δικά μου είναι ευχάριστα, δόξα τον Θεό μπήκε τέλος στην αγωνία και την στεναχώρια μου.. Το μωράκι είναι καλά και η αυχενική επίσης πολύ καλή χωρίς πρόβλημα.. Μου πήραν και αίμα και θα με ενημερώσουν είπαν.. Ραντεβού σε 15 μέρες τώρα με τον γιατρό.. Ας είναι όλα καλά εύχομαι για όλες τις κοπέλες που προσπαθούν και για αυτές που ήδη είναι εγκυουλες.. Σας φιλώ :x

Μπράβο κορίτσι μου!!! Πολύ καλά το μωράκι σου. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

24 minutes ago, chitaneta said:

Μήπως θες να πεις η αυχενικη μου; :)

στις 12! Και εισακουστον εισακουστον μου ειπαν φαω γλυκο με σοκολατα μια ωρα πριν για να κουνιέται!!!

Και τωρα εχω δίλημμα...να φάω μια σοκολατινα ή παγωτο σοκολατα; χαχααχα

πέρα της πλακας τώρα έχω πολυ αγωνία...

Παγωτό σοκολάτα σίγουρα - το κρύο τα βοηθάει και αυτό να κινηθούν! Όλα καλά θα πάνε :wub:

• Μου αρέσει 2

πρίν από 29 λεπτά , chitaneta είπε:

στις 12! Και εισακουστον εισακουστον μου ειπαν φαω γλυκο με σοκολατα μια ωρα πριν για να κουνιέται!!!

Εγω ψηφίζω παγωτακι τρεις μπαλίτσες :D 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Neli83 είπε:

Σ'ευχαριστω πολυ! Ναι το θυμαμαι..επεμενε πολυ.. παντως εγω για μια δοτρια πληρωσα..χαχαχαχα!!!

Άρα από μια είναι τα μωράκια σου!!!! Με το καλό να τα πάρεις αγκαλιά 

πρίν από 30 λεπτά , chitaneta είπε:

Παγωτό σοκολάτα με κομματάκια σοκολάτας χα χα χα χα χα χα χα χα 

Κορίτσια μου τρέχω με την μετακόμιση της πεθεράς μου αλλά σας διάβασα όλες. Φιλιά πολλά και καλά αποτελέσματα να έχετε 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 26 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Κάποια στιγμή πριν από μήνες είχε γράψει μια κοπέλα κάτι ότι η κάθε δοτρια δίνει και καλα μόνο ένα φίλο μωρού και ήταν 100%σίγουρη. Ελπίζω να δει το μήνυμα σου να της φύγει η απορία. Εκτός αν σου έβαλαν από δύο δοτριες. Χα χα χα χα χα χα χα. 

Πωπω ναι το θυμάμαι αυτό… και επέμενε κιόλας, είχε πληροφόρηση εσωτερική έλεγε, χαχαχαχαχα 

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Αγάπη μου γλυκιά, καρδιά μου όμορφη, μετά από πολλές πολλές ανηφόρες, απογοητεύσεις, εξετάσεις κλπ ήρθε για εσένα η ώρα σου!! Το πρωί σε βρίσκει χειρουργημένη στο νοσοκομείο και το απόγευμα σε βρίσκει να μετράς αντίστροφα για την ένωση με την δοτρια. Πόσο απίστευτη είναι η ζωή; Πώς η ευλογία και το θέλημα του Θεού είναι πάνω από όλους μας τελικά; Κλαίω...κλαίω από χαρά για εσένα δυνατό μου κορίτσι. Που το πείσμα σου είναι τόσο δυνατό και μεγάλο που έφτασε στα αυτιά του Παντοδυναμου. Που δεν λησμονεί καμία μας !! Δεν ξέρω τι άλλο να γράψω αν έβλεπες τα δάκρυα που τρέχουν αυτή τη στιγμή θα καταλάβαινες όλα όσα θέλω να σου πω. 

Αγκαλιά μεγάλη 

Οοοοομμμμμμμ τεραστιο

Μόνο κλάμα συγκίνησης από τα λόγια σου ,,, και σου στέλνω πίσω διπλή και τριπλή και πολλαπλή αγάπη ώστε η χοριακή σου να ξεπεράσει οποιοδηποτε φοβο σου και να χαρούμε με τη χαρά σου Χρυσουλάκι μου καλό,,,,κάνε λίγο υπομονίτσα,,,λίγο έμεινε για το θαυματάκι σας!!!!!!!!! Καμιά μας δε λησμονεί ο Θεός και η Παναγία μας! και εσύ μέσα στην αγκαλιά τους είσαι και θα δεις τ@ μωράκ@ σου !!!!!!!

21 ώρες πρίν, Villi είπε:

Επίσης λένε ότι όταν η ζωή  έρχεται στην πόρτα σου και σου παίρνει κατι, στο επιστρέφει διπλό και τριπλό απο το παράθυρο. Απλά  εσένα το έκανε και την ίδια μέρα!! Υπέροχα τα νέα σου κορίτσι!!! 

Τι ωραία όταν συμβαίνουν όσα λέγονται,,,απλά το ζούμε και δεν το πιστεύουμε,,,αλλά το περιμένουμε και να που έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και τα φέρνει όλα! Σε ευχαριστώ πολυ Βιλλάκι μου,,ευελπιστώ και στα δικά σου ευχάριστα πολύ πολύ σύντομα!!!! 

21 ώρες πρίν, thalasa είπε:

Μπράβο , τέλεια νέα !! Ο μάγος έκανε τα μαγικά του πάλι ! Με το καλό , όλα παίρνουν το δρόμο τους . Καλή ανάρρωση και προετοιμασία . Τι σου είπε ; Θα περιμένετε 1-2 κύκλους μέχρι την ετ ; Πολύ ωραία τα νέα σου , μπράβο 

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Αύριο θα τον δώ και θα συζητήσουμε,,,σημασία έχει τώρα η ένωση και η ανάρρωση μου απο το χειρουργειο,,,,η ετ έρχεται,,ας ειναι και μέσα στο καλοκαίρι ή οποτε βασικά το ενδομήτριο μου είναι τόσο καλό όσο θέλουμε για να τα δεχτώ! Η αρχή έγινε! Το θαύμα μένει! 

21 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Μπράβο αγάπη μου σιδερένια και τα καλύτερα έρχονται ❤️❤️❤️Love you

Και εγώ σ'αγαπώ στρασένια πιπιλίτσα μου,,,,κοντός ψαλμός αλληλούια και για μας,,,μαζί! 

21 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Τελειααααα!!!!!!! Χιλια μπραβο!!! Ολα πηραν τον δρομο τους!!! ❤❤❤

Σε ευχαριστώ Νελακι μου , με το καλό να δεχτείς τα μωρουλίνια σου τα όμορφα!  Υπέροχα τα νέα σου που θα είναι ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι!!!! μεγάλη η δόξα !!!!!!!

21 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Υπεροχο πλασμα η αγαπη που μοιραστηκες εσυ μαζι μας σιγουρα πολλαλπλασιαστηκε. 

Τωρα ηρθε η ωρα για τα ευχαριστα! Απο την Παρασκευη θα σε περιμενουν τς μωρακια σου και θα ειναι τοσο μα τοσο τυχερα που θα  εχουν εσενα για μανουλα! Σε αγαπαμε πολυ και το ξερεις! Πολλα φιλια, ατελειωτες αγκαλιες, θετικη ενεργεια, μπεμπεδοσκονη, ομμμμμμμ και ντελαπονγκο απο δω και περα! 

♥️♥️♥️

Τι ωραια που τα γραφεις!  Με συγκινησες παλι! 

Και θα συνεχίσει να μοιράζεται σε όλες σας και ειδικά σε σένα αυτή τη Δευτέρα θα πέσει όλη πάνω σου που θα δεχτείς τα μωράκια σου!!!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια ορχιδέα μου καλή!!!!!!!! Για όλους έχει ο Θεός! βήμα βήμα πιο κοντά πάμε σιγά σιγά! 

20 ώρες πρίν, Fili είπε:

Κοριιιιιιιιτσι μας αγαπημένο και γλυκό και ντελαπογκο επιτέλους και για σένα. Η αγάπη που μας έχεις δώσει πολλαπλασιαστηκε και σου γύρισε σήμερα που την είχες ανάγκη. Τέλεια τα νέα σου. Οοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμ μέχρι Παρασκευή που θα μας πεις τα ευχάριστα. Μα τι γεμάτη εβδομάδα ζούμε βρε αγάπες ❤️❤️❤️❤️

και ντελαπονγκο και ντελαπονγκο ,,, θα ερθει καλοκαιρι και εμεις θα τραγουδαμε αποκριατικα,,αχχαχαχαχα,,,,,εις αυριο τα σπουδαία Φιλάκι μου,,,θα σας έχω ενήμερες! 

20 ώρες πρίν, Thia1985 είπε:

Κοριτσι μου γλυκο καλησπερα!

Μπηκα λιγο στο φορουμ μετα απο καιρο και διαβασα τα οσα εγραψες.

Μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι τα καλυτερα απο εδω και στο εξης,μονο χαρες να εχεις και να μας ανακοινωσεις ευχαριστα νεα.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου κορίτσι μου,,,,και μόνο που μπαίνεις και μας διαβάζεις και μας εύχεσαι με συγκινείς. Ότι έρχεται μοιράζεται,,,και ότι ειναι με αγαπη παντα βρίσκει τρόπο και δημιουργείται!!!!

20 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Μπραβο κοριτσακι μου.ολα τα καλα του κοσμου θα χεις γτ τα αξιζεις! Κ συντομα θα εχεις κ μωρακι στην αγκαλια σου! Γινονται θαυματα κ πρεπει ολες μας να εχουμε πιστη!!πολυ ομμμμμμμ και ντελαπογκο λεμε!!!

Σε ευχαριστώ πολύ λουλούδι μου ,,,φυσικά και τα θαύματα τα ζούμε,,,και μέσα από σενα αυτές τις μέρες...ηθικό ακμαιότατο ναι???????

19 ώρες πρίν, Ναντιν40 είπε:

Γλυκιά μου @Condios@Condios η δύναμη σου κ η πίστη σου είναι τόσο μεγάλη που σε κάνει να αντέχεις τα πάντα!!!!! Και Επειδή η αγάπη σου μοιράζεται σε όλες μας αλλά κ στους γύρω σου μόνο με θαύματα στο ανταποδίδει η ζωή!! Κ να το!! Μέσα σε μια μέρα!!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να φτάσει η ώρα πολύ σύντομα να συναντήσεις τα μωράκια σου.!!! ❤️❤️❤️

Αχ Ναντίν μου,,,πόσο σε ευχαριστώ για τα λόγια σου,,,,μόνο καλά να μας ερχονται σε όλες όσες περνάμε μέσα από 40 κύματα,,αρκεί στο λιμάνι να υπάρχει γαλήνη, υγεία και γερά μωράκια για όλες μας!!!!!!!! 

18 ώρες πρίν, MaryH είπε:

Oαου!!! Ετοιμη η μονδελα. προχωραμε! Ομμμμμμ και βουρ λεμε!

Προχωράμε όπως ορίζει ο Θεός,,,και ελπίζουμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε,,,,οοοοομμμμμ και ανασες βαθιες!!!!

18 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Αγαπημένη μου!!!❤️❤️❤️ Μόνο καλά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου! Είσαι μια θεά!!! Καλά, μοντέλο σου βρήκε ο κοντός! Όλα θα πάνε πολύ καλά από εδώ κ πέρα κοριτσάκι μου!!! Δεν το αξίζεις... το ΥΠΕΡαξίζεις!!!❤️❤️❤️

Εμένα τα σημάδια μου πάνε πολύ καλά. Τα πλαϊνά σχεδόν δεν φαίνονται κ στον αφαλό δεν καταλαβαίνεις ότι έχω ουλή. Ευτυχώς γιατί το είχα ένα άγχος.

Εγώ αγαπημένη συνεχίζω αντιβίωση. Το γλυκό αγόρι θέλει να κάνουμε επανάληψη ngs για να είμαστε σίγουροι ότι όλα καλά! Βρήκα τον μάστορα μου! Χαχαχα Οπότε ας κάνω το δεύτερο ngs, ας βγει κ αυτό και μετά βλέπουμε. Έχω δύο τρεις κύκλους περιόδου μπροστά μου σίγουρα ...

Μαρινάκι μου γλυκό όταν η αναμονή μικραίνει όλα φαντάζουν μαγικά,,,το ίδιο το θαύμα όμως θα έρθει όταν λάβει σάρκα και οστα στην αγκαλιά μας γερό. Το ξέρεις καλά και εσύ και εγώ και όλες μας. Έτσι θα γίνει,,,μονόδρομος η πίστη μας και η προσήλωσή μας. Τα σημάδια μας είναι για να μας θυμίζουν τον αγώνα μας και μετά θα είναι μια γλυκιά ανάμνηση. Όλα για καλό γίνονται,,για το καλύτερο που δε ζήσαμε ακόμα θα πω εγώ! Μια μεγάλη τεράστια αγκαλιά!!!!!! 

17 ώρες πρίν, MelissaRobert είπε:

Εξαιρετικά νέα….δυνατά και όλα να σου πάνε καλά!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Μελίσα μου,,,και εσύ με το καλό να κάνεις ότι άλλο χρειάζεται για να φτάσει η στιγμή που θα πετύχεις και εσύ το πολυπόθητο δώρο που περιμένεις! 

16 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Τι ωραία νέα !!! Την αξιζες αυτην την χαρά σήμερα!!!

Μπραβο στον μαγο που ενεργησε μπαμ μπαμ με τη δοτρια. Όλα θα γινουν πολυ καλά απο εδω και πέρα!!!

Καλη ξεκούραση και φιλία πολλά!

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου χιονούλα,,,,εσύ είσαι ένα εξαιρετικό υπόδειγμα πίστης για μένα,,,και όλα να πάνε υπέροχα και στην αυριανή σου αυχενική. Όλα καλά για όλες μας , μόνο ευχάριστα να μαθαίνουμε!!!!!

2 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Κοριτσια πηγα για υπερυχο σημερα..την ειδαμε και την κορη!!! 1+1 ❤❤ 

1 +  1 γεμάτα μπεμπεδόσκονη αρχηγάρα μας,,,,,έτσι γερά!!!!!!!!!!!!!!

1 ώρα πρίν, Hope19 είπε:

Κοριτσια μου γεια σας κ από μενα..με πηραν  απο το κεντρο για να με ενημερωσουν οτι βγηκε η χοριακη κ ειναι 134! Συγκρατημενα αισιοδοξη! 

Πάμε μωρέ όνειρο λέμε καβάλα στο τρένο της ζωής!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Νουμεράρα! 

1 hour ago, gigi 72 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.. Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε και αγωνία τε μαζί μου.. Είχα τρομερό άγχος όλες αυτές τις μέρες για την έκβαση της μέχρι τώρα εγκυμοσύνης μου μετά την παλινδρομησε του ενός εκ των 2 διδύμων.. Δεν είχα διάθεση να μιλήσω με κανέναν η ψυχολογία μου ήταν στα τάρταρα και σκεφτόμουν αν όλα θα είναι εντάξει μέχρι την αυχενική που ήταν σήμερα.. Με την @Filiκαι την @chitaneta είχα πιο προσωπική επαφή και τις ευχαριστώ για την συμπαράστασή τους πρώτα σ'αυτες και έπειτα σε όλες τις υπόλοιπες κοπέλες μια προς μια που με σκέφτονται.. Λοιπόν και τα νέα τα δικά μου είναι ευχάριστα, δόξα τον Θεό μπήκε τέλος στην αγωνία και την στεναχώρια μου.. Το μωράκι είναι καλά και η αυχενική επίσης πολύ καλή χωρίς πρόβλημα.. Μου πήραν και αίμα και θα με ενημερώσουν είπαν.. Ραντεβού σε 15 μέρες τώρα με τον γιατρό.. Ας είναι όλα καλά εύχομαι για όλες τις κοπέλες που προσπαθούν και για αυτές που ήδη είναι εγκυουλες.. Σας φιλώ :x

Μπραβο κορίτσι μου για τα ευχαριστα νεα της αυχενικής σου. Όπως νιώθεις καλά κανεις και πραττεις,,,έχεις περάσει αρκετά,,,τώρα έφτασε η ώρα σου με το καλό να δεχτείς το μωρακι σου γερό και δυνατό. Για αυτό να είσαι πάνω απ' όλα,,,εμείς όλες εδώ είμαστε να μας λες όποτε μπορείς και θελεις τα ευχαριστά σου!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 8
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 9 λεπτά , Condios είπε:

Μόνο κλάμα συγκίνησης από τα λόγια σου ,,, και σου στέλνω πίσω διπλή και τριπλή και πολλαπλή αγάπη ώστε η χοριακή σου να ξεπεράσει οποιοδηποτε φοβο σου και να χαρούμε με τη χαρά σου Χρυσουλάκι μου καλό,,,,κάνε λίγο υπομονίτσα,,,λίγο έμεινε για το θαυματάκι σας!!!!!!!!! Καμιά μας δε λησμονεί ο Θεός και η Παναγία μας! και εσύ μέσα στην αγκαλιά τους είσαι και θα δεις τ@ μωράκ@ σου !!!!!!!

Τι ωραία όταν συμβαίνουν όσα λέγονται,,,απλά το ζούμε και δεν το πιστεύουμε,,,αλλά το περιμένουμε και να που έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και τα φέρνει όλα! Σε ευχαριστώ πολυ Βιλλάκι μου,,ευελπιστώ και στα δικά σου ευχάριστα πολύ πολύ σύντομα!!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου! Αύριο θα τον δώ και θα συζητήσουμε,,,σημασία έχει τώρα η ένωση και η ανάρρωση μου απο το χειρουργειο,,,,η ετ έρχεται,,ας ειναι και μέσα στο καλοκαίρι ή οποτε βασικά το ενδομήτριο μου είναι τόσο καλό όσο θέλουμε για να τα δεχτώ! Η αρχή έγινε! Το θαύμα μένει! 

Και εγώ σ'αγαπώ στρασένια πιπιλίτσα μου,,,,κοντός ψαλμός αλληλούια και για μας,,,μαζί! 

Σε ευχαριστώ Νελακι μου , με το καλό να δεχτείς τα μωρουλίνια σου τα όμορφα!  Υπέροχα τα νέα σου που θα είναι ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι!!!! μεγάλη η δόξα !!!!!!!

Και θα συνεχίσει να μοιράζεται σε όλες σας και ειδικά σε σένα αυτή τη Δευτέρα θα πέσει όλη πάνω σου που θα δεχτείς τα μωράκια σου!!!!!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια ορχιδέα μου καλή!!!!!!!! Για όλους έχει ο Θεός! βήμα βήμα πιο κοντά πάμε σιγά σιγά! 

και ντελαπονγκο και ντελαπονγκο ,,, θα ερθει καλοκαιρι και εμεις θα τραγουδαμε αποκριατικα,,αχχαχαχαχα,,,,,εις αυριο τα σπουδαία Φιλάκι μου,,,θα σας έχω ενήμερες! 

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου κορίτσι μου,,,,και μόνο που μπαίνεις και μας διαβάζεις και μας εύχεσαι με συγκινείς. Ότι έρχεται μοιράζεται,,,και ότι ειναι με αγαπη παντα βρίσκει τρόπο και δημιουργείται!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ λουλούδι μου ,,,φυσικά και τα θαύματα τα ζούμε,,,και μέσα από σενα αυτές τις μέρες...ηθικό ακμαιότατο ναι???????

Αχ Ναντίν μου,,,πόσο σε ευχαριστώ για τα λόγια σου,,,,μόνο καλά να μας ερχονται σε όλες όσες περνάμε μέσα από 40 κύματα,,αρκεί στο λιμάνι να υπάρχει γαλήνη, υγεία και γερά μωράκια για όλες μας!!!!!!!! 

Προχωράμε όπως ορίζει ο Θεός,,,και ελπίζουμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε,,,,οοοοομμμμμ και ανασες βαθιες!!!!

Μαρινάκι μου γλυκό όταν η αναμονή μικραίνει όλα φαντάζουν μαγικά,,,το ίδιο το θαύμα όμως θα έρθει όταν λάβει σάρκα και οστα στην αγκαλιά μας γερό. Το ξέρεις καλά και εσύ και εγώ και όλες μας. Έτσι θα γίνει,,,μονόδρομος η πίστη μας και η προσήλωσή μας. Τα σημάδια μας είναι για να μας θυμίζουν τον αγώνα μας και μετά θα είναι μια γλυκιά ανάμνηση. Όλα για καλό γίνονται,,για το καλύτερο που δε ζήσαμε ακόμα θα πω εγώ! Μια μεγάλη τεράστια αγκαλιά!!!!!! 

Σε ευχαριστώ πολύ Μελίσα μου,,,και εσύ με το καλό να κάνεις ότι άλλο χρειάζεται για να φτάσει η στιγμή που θα πετύχεις και εσύ το πολυπόθητο δώρο που περιμένεις! 

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου χιονούλα,,,,εσύ είσαι ένα εξαιρετικό υπόδειγμα πίστης για μένα,,,και όλα να πάνε υπέροχα και στην αυριανή σου αυχενική. Όλα καλά για όλες μας , μόνο ευχάριστα να μαθαίνουμε!!!!!

1 +  1 γεμάτα μπεμπεδόσκονη αρχηγάρα μας,,,,,έτσι γερά!!!!!!!!!!!!!!

Πάμε μωρέ όνειρο λέμε καβάλα στο τρένο της ζωής!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Νουμεράρα! 

Μπραβο κορίτσι μου για τα ευχαριστα νεα της αυχενικής σου. Όπως νιώθεις καλά κανεις και πραττεις,,,έχεις περάσει αρκετά,,,τώρα έφτασε η ώρα σου με το καλό να δεχτείς το μωρακι σου γερό και δυνατό. Για αυτό να είσαι πάνω απ' όλα,,,εμείς όλες εδώ είμαστε να μας λες όποτε μπορείς και θελεις τα ευχαριστά σου!!!!!!!! 

@Condiosευχαριστώ πολύ κούκλα μου.. Όλα να πάνε κατ'ευχήν και σε σένα από δω και στο εξής σου εύχομαι.. Σε φιλώ.. 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Συγχαρητήρια Hope μου!Είσαι εγκυούλα!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Condios είπε:

Σε ευχαριστώ πολυ Βιλλάκι μου,,ευελπιστώ και στα δικά σου ευχάριστα πολύ πολύ σύντομα!!!! 

Εγώ κοριτσια μου οφείλω να παραδεχθώ ότι άδικα τον έβριζα τον γιατρό μου… μου έστειλε μήνυμα η μαία ότι μου στέλνει ένα σκασμό εξετάσεις για εμενα και σύζυγο και επιπλέον να πάω  να κάνω μαστογραφία και υπέρηχο μαστού. Κι εγώ τον έβριζα που δεν μου ειπε να κάνω εξέταση για τη βιταμίνη d :unsure::wacko: shame on me. Αααα και η ενημέρωση για τη δότρια θα γίνει απο τον ίδιο το γιατρό, η ίδια δεν έχει κάτι να μου πει. 

• Μου αρέσει 5

2 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Μπράβο κούκλα μου!!!,οοοοολα μα όλα να πάνε κατ ευχήν!!!!!τελειαα!!!!

και γω σήμερα 2 θετικά τεστ..χαχαχα δεν άντεξα.. δεν χαίρομαι.. είμαι υπερβολικά συγκρατημένη,αλλά λίγο λίγο πιο ήρεμη.. δευτέρα εχω χοριακη..

• Μου αρέσει 6

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Μπράβο καρδούλα μου!!! Οοομμμμμ βαθιά ανασα και πάμε για τον διπλασιασμό.

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

Συγχαρητήρια, καλούς διπλασιασμούς!! Γιατι συγκρατημένα ?? Μια χαρά τιμη ειναι..

2 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

1+1! Τι ωραία!!!

Η @gigi 72 μας εχει σημερα αυχενική! Εγω έχω αυριο!

Αααααα τι ωραία νέα!!! Μπραβο κοπέλα μου, όλα καλα πηγαν!

Αντε να δουμε τωρα και τα δικα μου...εχω μια αγωνια δεν σας λεω... Υπομονη μεχρι αυριο...

gigi μου το αιμα για ποια εξεταση στο πηρανε; για το Νιπτ;

Με το καλο Βιβη ερχεται η ωρα!  Λογικα κανα κρυωματακι θα ειναι. Εκανες κανα ραπιντ τεστ να δεις;

Συγχαρητηρια!!! Ολα καλα ευχομαι απο εδω και περα!

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Αληθεια λες; Αχ τι ωραια!!!! Μπραβο σου κοριτσακι μου!!!!!!!!!!♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Αγαπη μου ολα θα πανε καλα στη χοριακη. Θα δεις. Πώς αλλοως θα ειμαστε παρεουλα; Γινεται να παω εγω για ετ κ εσυ να μην εισαι εγκυουλα; Δε γινεται! Ειδικα τωρα που εχουμε και ιδια ωρα! Υπομονη! Προσπαθησε να ηρεμησεις. Αλλα αν δεν μπορεις να μας το πεις νανβοηθησουμε οσο μπορουμε. Αχ μωρε να μπορουσα να σου εκανα μια μεγαλη αγκαλια! Σου τη στελνω νοητά. Το ξερεις

Θα το παρω σαν θετικο σημαδι αυτο Φιλακι μου. Κι εσυ με 1 βλαστοκυστη ειχες παει σωστα; 

Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Τι ομορφη εικονα τα γλυκουλια μου♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

1 ώρα πρίν, Viv37 είπε:

Τελειαααααααα! Χοριακαρα!!!! Συγχαργτηρια γλυκια μου!!! Ολα καλα να πανε απο δω και περα!♥️♥️♥️♥️♥️

Μπραβο σου καλη μου! Χαιρομαι πολυ για σενα! Υπεροχα νεα! Επιτελους μπορεις να ησυχασεις και να,χαρεις την εγκυμοσυνη σου!!! Πολλα συγχαρητηρια!

Εκανα @chitaneta μου και ηταν αρνητικο! Μακαρι γιατι με ισοπεδωσε. Ηιεκα να κανω καο γενικη στο σπιτι αλλα μαλλον θα την αναλαβει ο καλος μου (οημέ χαλια θα τα κανει)!!

1 ώρα πρίν, Fili είπε:

Πόσο μαγική εικόνα αγάπη μου. Θα κλάψω.... ❤️❤️❤️

Τραλαλλαλαλαλλαλ ολεεεεεεε!!! Καλούς διπλασιασμόυς και μια καλή εύκολη εγκυμοσύνη θα πω ❤️❤️❤️

Αχ μπράβοοοοο!!! Μεγάλη ανάσα κορίτσι μου γλυκό. Ελπίζω να ηρέμησες κι να νιώθεις καλύτερα τώρα.  Απολαυσε το πλέον και χαλαρά. ❤️❤️❤️Αίμα για τεστ apapp η Nipt σου πήραν; 

Οοοοοομμμμμμμμ και ναι να σκέφτεσαι θετικά καρδούλα μου. Κι εγώ μια τελευταία είχα ναι κι ευτυχώς έμεινε το μικράκι μας. Οοοοομμμμμμμ

1 ώρα πρίν, MaryH είπε:

Eχει αρρωστησει ολη η Ελλαδα μ αυτα τα παιδακια. Και κυριως ως κοινωνια που δεν μπορεσαμε να τα σωσουμε. Γιατι ολοι ειχαν κοινο μυστικο την τρελλα της κυριας κ κανεις δεν μιλουσε. Γιατι κατι μποτοξιασμενες ιατροδικαστινες που μασανε τσιχλα κ κανουν ιατροδικαστικη , γραψαν μια εκθεση στα ευρηματα στην ξεπετα κ μετα πηγαν για καφε. Γιατι ο κλαρινογαμπρος το ειχε διπορτο κ δεν καταλαβε την τρελα της συμβιας του η ετσι τον βολευε, να μην πληρωνει κ διατροφες για τα παιδια. Αηδια...

Τελεια! Γιατι συγκρατημενη? Σουπερ αισιοδοξη με τετοια χοριακη. Μπραβο κοπελα μου!

8η μερα Χρυσσα μου η 7η ? Τι τεστακι? Περιμενε! Γιατι οταν ειναι θετικο ειναι σιγουρακι, αλλα οταν ειναι αρνητικο μπορει να ειναι χαμηλη κ να μην την πιανει

Μπραβο κοριτσι! Ολα καλα απο δω κ μπρος!

Ζευγαρακι λοιπον τα διδυμακια σου? Τι καλα! Καλο υπολοιπο κοριτσακι μου!

1 hour ago, silvy22 είπε:

Συγχαρητήρια κούκλα μου !!! Περιμένουμε το διπλασιασμό 

μπράβο κορίτσι μου !!! Θα πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος !!!

1 hour ago, Ναντιν40 είπε:

Συγχαρητήρια κοριτσι!!!εύχομαι καλούς διπλασιασμούς τωρα!! 

Μπράβο κορίτσι!! Επιτέλους καλά νέα να πάρεις  κ συ μια ανάσα!!!! 

πρίν από 49 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Μπράβο ρε κορίτσι. Σούπερ για 9 μέρα!!! 

Μπράβο κορίτσι μου!!! Πολύ καλά το μωράκι σου. 

πρίν από 15 λεπτά , Anna.3 είπε:

Συγχαρητήρια Hope μου!Είσαι εγκυούλα!!!

Κοριτσια μου σε ευχαριστω πολυ ολες!!! Φοβαμαι να χαρω να το ξερετε...σιγουρα ξεκιναω με καλυτερη βαση απο την προηγουμενη φορα....βημα βημα....πιστη κ ολα θα πανε καλα!! 

πρίν από 6 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

Μπράβο κούκλα μου!!!,οοοοολα μα όλα να πάνε κατ ευχήν!!!!!τελειαα!!!!

και γω σήμερα 2 θετικά τεστ..χαχαχα δεν άντεξα.. δεν χαίρομαι.. είμαι υπερβολικά συγκρατημένη,αλλά λίγο λίγο πιο ήρεμη.. δευτέρα εχω χοριακη..

Σε ευχαριστω αλλα  Μπραβο ρε κοριτσαρα μου κ σε σενα!!! Τοσο νωρις θετικα? Βλαστοκυστες? Σε βλεπω για διδυμα.....!!!!! 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 41 λεπτά , Villi είπε:

Πωπω ναι το θυμάμαι αυτό… και επέμενε κιόλας, είχε πληροφόρηση εσωτερική έλεγε, χαχαχαχαχα 

Πολύ εσωτερική!!!? Χα χα χα χα χα χα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...