Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 52 λεπτά , gigi 72 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.. Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε και αγωνία τε μαζί μου.. Είχα τρομερό άγχος όλες αυτές τις μέρες για την έκβαση της μέχρι τώρα εγκυμοσύνης μου μετά την παλινδρομησε του ενός εκ των 2 διδύμων.. Δεν είχα διάθεση να μιλήσω με κανέναν η ψυχολογία μου ήταν στα τάρταρα και σκεφτόμουν αν όλα θα είναι εντάξει μέχρι την αυχενική που ήταν σήμερα.. Με την @Filiκαι την @chitaneta είχα πιο προσωπική επαφή και τις ευχαριστώ για την συμπαράστασή τους πρώτα σ'αυτες και έπειτα σε όλες τις υπόλοιπες κοπέλες μια προς μια που με σκέφτονται.. Λοιπόν και τα νέα τα δικά μου είναι ευχάριστα, δόξα τον Θεό μπήκε τέλος στην αγωνία και την στεναχώρια μου.. Το μωράκι είναι καλά και η αυχενική επίσης πολύ καλή χωρίς πρόβλημα.. Μου πήραν και αίμα και θα με ενημερώσουν είπαν.. Ραντεβού σε 15 μέρες τώρα με τον γιατρό.. Ας είναι όλα καλά εύχομαι για όλες τις κοπέλες που προσπαθούν και για αυτές που ήδη είναι εγκυουλες.. Σας φιλώ :x

Τελεια!! Τωρα τα δυσκολα περασαν!!!πολυ χαιρομαι!!!❤❤❤

• Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 hour ago, Hope19 είπε:

Κοριτσια μου γεια σας κ από μενα..με πηραν  απο το κεντρο για να με ενημερωσουν οτι βγηκε η χοριακη κ ειναι 134! Συγκρατημενα αισιοδοξη! 

Συγχαρητήρια κούκλα μου !!! Περιμένουμε το διπλασιασμό 

πρίν από 54 λεπτά , gigi 72 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.. Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε και αγωνία τε μαζί μου.. Είχα τρομερό άγχος όλες αυτές τις μέρες για την έκβαση της μέχρι τώρα εγκυμοσύνης μου μετά την παλινδρομησε του ενός εκ των 2 διδύμων.. Δεν είχα διάθεση να μιλήσω με κανέναν η ψυχολογία μου ήταν στα τάρταρα και σκεφτόμουν αν όλα θα είναι εντάξει μέχρι την αυχενική που ήταν σήμερα.. Με την @Filiκαι την @chitaneta είχα πιο προσωπική επαφή και τις ευχαριστώ για την συμπαράστασή τους πρώτα σ'αυτες και έπειτα σε όλες τις υπόλοιπες κοπέλες μια προς μια που με σκέφτονται.. Λοιπόν και τα νέα τα δικά μου είναι ευχάριστα, δόξα τον Θεό μπήκε τέλος στην αγωνία και την στεναχώρια μου.. Το μωράκι είναι καλά και η αυχενική επίσης πολύ καλή χωρίς πρόβλημα.. Μου πήραν και αίμα και θα με ενημερώσουν είπαν.. Ραντεβού σε 15 μέρες τώρα με τον γιατρό.. Ας είναι όλα καλά εύχομαι για όλες τις κοπέλες που προσπαθούν και για αυτές που ήδη είναι εγκυουλες.. Σας φιλώ :x

μπράβο κορίτσι μου !!! Θα πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος !!!

• Ευχαριστώ 2

2 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Θυμασαι οτι η geozac με αρνητικο τεστακι ειχε θετικη χοριακη ε?? Υπομονη,λιγες μερουλες μεινανε!!!

@Viv37 ποτε περασαν οι μερες!!! Με το καλο!!!

@chitaneta σημερα δεν ειναι η αυχενικη?? Ανυπομονω για τα νεα!! Kαι η @gigi 72 ειχε σημερα αυχενικη??

Κοριτσια πηγα για υπερυχο σημερα..την ειδαμε και την κορη!!! 1+1 ❤❤ 

Μπράβο κορίτσακι μου!! 1+1 τι ωραία!!! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Με μεθη γινεται αυτο; 

Να αφησεις τα τεστακια για την βρα τους καο τη σωστη μερα. Θα δεις μοα τεραστια χοριακη και θα την ευχαριστηθεις το Σαββατο Χρυσουλακι μου. Θα πανε ολα καλα. Τα χαζοτεστ πετα τα♥️♥️♥️

Κοριτσακια εγω τα καταφερα και κρυωσα λιγες μερες πριν την ετ και τωρα προσευχομαι να περασει μεχρι την Κυριακη ή τουλαχιστον αν δεν περασει να μη μου βγαλει θετικο τεστ κοβιντ και αναβληθει η ετ μου!

Με.πηραν τηλεφωνο σημερα. Η ετ θα γινεο τη Δευτερα στις 11:30

Πλησιάζουν οι μέρες !!!!

1 ώρα πρίν, Neli83 είπε:

Σετακι ναι!! Μας εβαλε μετα ο γιατρος τον τρισδιαστατο υπερυχο και το ενα μωρο ειχε παρει τον ομφαλιο λωρο και τον πηγαινε περα δωθε και το αλλο μωρο εβαζε τα χερακια γυρω απο το κεφαλακι του..  

Αχ ναι εχεις δικιο...εχασα τις μερες...Παρασκευη ειχε πει...

Ελα τι τέλεια εικόνα μπράβο neli μου πολύ χαρηκα !!!!! Σετακι τα ζουζούνια 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Hope19 είπε:

Κοριτσια μου γεια σας κ από μενα..με πηραν  απο το κεντρο για να με ενημερωσουν οτι βγηκε η χοριακη κ ειναι 134! Συγκρατημενα αισιοδοξη! 

Συγχαρητήρια κοριτσι!!!εύχομαι καλούς διπλασιασμούς τωρα!! 

1 hour ago, gigi 72 είπε:

Μπράβο κορίτσι!! Επιτέλους καλά νέα να πάρεις  κ συ μια ανάσα!!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Neli83 είπε:

Τελεια!! Τωρα τα δυσκολα περασαν!!!πολυ χαιρομαι!!!❤❤❤

Ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου @Neli83.. Χάρηκα και εγώ πολύ για τα διδυμακια σου που είναι ένα και ένα.. Η χαρά σας θα είναι  επίσης απερίγραπτη.. Μπράβο.. Όλα καλά... 

• Μου αρέσει 1

@gigi 72 μου τέλεια τα νέα σου μπράβο!!! Ένα μωράκι γερο και δυνατό!! Όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους!! Ευτυχώς που κόβεις και φάρμακα πρεζακια θα καταλήξουμε στο τέλος. Και να μην χάνεσαι. Να μας μιλας. Για τα πάντα. @chitaneta δυνατά τα τα και η δική σου αυχενική αύριο!!! Λες να μάθεις και το φύλλο του μωρού;; Αχ ανυπομονώ να ακούσω και τα δικά σου τέλεια νεα!! @MaryH αν πρώτη μέρα θεωρείται η επόμενη της ετ τότε είμαι στην 7η. Τι τεστ δεν ήταν ούτε κλιαρ ούτε πρεντικτορ αλλά ενανορωινης ανίχνευσης από το φαρμακείο. Πέταξα το κουτί ήδη μη δει ο άντρας μου τι μαλακια έκανα χαχαχαχα. @Viv37 όλα θα πάνε καλά!! Άσε τον αντρουλη να κάνει γενική (να μαθαίνει σιγά σιγά γιατί εσύ από Δευτέρα θα είσαι έγκυος). Και μην σκας για τις βλαστοκυστες. Και μέτριες δίνουν κύηση εννοείται. Δε βλέπεις τα χάλια μου που έβαλα και expanded τρομάρα μου χαχαχαχα.

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

@gigi 72 μου τέλεια τα νέα σου μπράβο!!! Ένα μωράκι γερο και δυνατό!! Όλα θα πάνε καλά μέχρι τέλους!! Ευτυχώς που κόβεις και φάρμακα πρεζακια θα καταλήξουμε στο τέλος. Και να μην χάνεσαι. Να μας μιλας. Για τα πάντα. @chitaneta δυνατά τα τα και η δική σου αυχενική αύριο!!! Λες να μάθεις και το φύλλο του μωρού;; Αχ ανυπομονώ να ακούσω και τα δικά σου τέλεια νεα!! @MaryH αν πρώτη μέρα θεωρείται η επόμενη της ετ τότε είμαι στην 7η. Τι τεστ δεν ήταν ούτε κλιαρ ούτε πρεντικτορ αλλά ενανορωινης ανίχνευσης από το φαρμακείο. Πέταξα το κουτί ήδη μη δει ο άντρας μου τι μαλακια έκανα χαχαχαχα. @Viv37 όλα θα πάνε καλά!! Άσε τον αντρουλη να κάνει γενική (να μαθαίνει σιγά σιγά γιατί εσύ από Δευτέρα θα είσαι έγκυος). Και μην σκας για τις βλαστοκυστες. Και μέτριες δίνουν κύηση εννοείται. Δε βλέπεις τα χάλια μου που έβαλα και expanded τρομάρα μου χαχαχαχα.

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. Μην αγχώνεσαι καθόλου δεν σημαίνει τίποτα αυτό το χαζό τεστ έτσι θα το ονομάσω.. Υπομονή να κάνεις την χοριακή.. Τότε θα είσαι σίγουρη.. Εγώ άντεξα 14 ημέρες χωρίς τεστ και έκανα μόνο χοριακή.. Σου στέλνω πολλές ευχές για θετική έκβαση.. 

• Μου αρέσει 1

30 minutes ago, Viv37 said:

Μακαρι!!! Γιατι κ εμας η μια ειναι η καλη ουσιαστικα. Οι αλλες 2 ειναι μετριες. Αν και τελικα δεν εχω καταλαβει αν αυτο παιζει καθολου ρολο ή οχι. Γιατρε @marina_86 τι εχεις να πεις επι του θεματος;

@chitaneta τι ωρα ειναι η χοριακη σου αυριο;

Μήπως θες να πεις η αυχενικη μου; :)

στις 12! Και εισακουστον εισακουστον μου ειπαν φαω γλυκο με σοκολατα μια ωρα πριν για να κουνιέται!!!

Και τωρα εχω δίλημμα...να φάω μια σοκολατινα ή παγωτο σοκολατα; χαχααχα

πέρα της πλακας τώρα έχω πολυ αγωνία...

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

4 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημερούδια κοριτσαρες μου. Ήθελα να σας πω ότι πριν λίγο έκανα το τεστακι που μου τριβελιζε το μυαλό. Εννοείται αρνητικό...όπως το περίμενα..

Και τώρα μπορείτε να με κραξετε ελεύθερα!!!

Κάνω ότι δεν το διάβασα το μήνυμά σου και πάω πιο κάτω να δω τι λένε τα υπόλοιπα κορίτσια. 7 μέρα σήμερα; πες ότι δεν το έκανες. Στον ύπνο σου το είδες και νόμιζες ότι έκανες. Τα φιλιά μου 

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

15 minutes ago, Chrussa1982 said:

Το τι δεν ειναι απο τα clear blue που εχουν καλο ονομα ειναι καλο σημαδι. Επίσης δεν το εκανες με τα πρωινα ουρα;

Αν κανεις παντως και το άλλο κάντο με τα πρωινά...

4 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Με μεθη γινεται αυτο; 

Να αφησεις τα τεστακια για την βρα τους καο τη σωστη μερα. Θα δεις μοα τεραστια χοριακη και θα την ευχαριστηθεις το Σαββατο Χρυσουλακι μου. Θα πανε ολα καλα. Τα χαζοτεστ πετα τα♥️♥️♥️

Κοριτσακια εγω τα καταφερα και κρυωσα λιγες μερες πριν την ετ και τωρα προσευχομαι να περασει μεχρι την Κυριακη ή τουλαχιστον αν δεν περασει να μη μου βγαλει θετικο τεστ κοβιντ και αναβληθει η ετ μου!

Με.πηραν τηλεφωνο σημερα. Η ετ θα γινεο τη Δευτερα στις 11:30

Περαστικά κορίτσι μου και με το καλό να υποδεχτείς τα μωρά σου 

2 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Θυμασαι οτι η geozac με αρνητικο τεστακι ειχε θετικη χοριακη ε?? Υπομονη,λιγες μερουλες μεινανε!!!

@Viv37 ποτε περασαν οι μερες!!! Με το καλο!!!

@chitaneta σημερα δεν ειναι η αυχενικη?? Ανυπομονω για τα νεα!! Kαι η @gigi 72 ειχε σημερα αυχενικη??

Κοριτσια πηγα για υπερυχο σημερα..την ειδαμε και την κορη!!! 1+1 ❤❤ 

Ωωωω μπράβο κορίτσι μου ζευγαράκι τέλεια. Γερά και δυνατά να είναι. Κάποια στιγμή πριν από μήνες είχε γράψει μια κοπέλα κάτι ότι η κάθε δοτρια δίνει και καλα μόνο ένα φίλο μωρού και ήταν 100%σίγουρη. Ελπίζω να δει το μήνυμα σου να της φύγει η απορία. Εκτός αν σου έβαλαν από δύο δοτριες. Χα χα χα χα χα χα χα. 

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

Ναι αλλα διάβασες τι έγραψε η Νελι;; Έχει δίκιο, και η geozak αρνητικό τεστακι ειχε και θετική χοριακη. Εντάξει αν έβγαινε θετικό θα έπαιρνες ανάσα και δεν την πήρες, αλλα υπομονή αγάπη, μιάμιση μερα.❤️

Και εγώ δύο αρνητικά μια μέρα πριν την χοριακη και δύο μωρά 

• Μου αρέσει 4

16 minutes ago, chitaneta said:

Μήπως θες να πεις η αυχενικη μου; :)

στις 12! Και εισακουστον εισακουστον μου ειπαν φαω γλυκο με σοκολατα μια ωρα πριν για να κουνιέται!!!

Και τωρα εχω δίλημμα...να φάω μια σοκολατινα ή παγωτο σοκολατα; χαχααχα

πέρα της πλακας τώρα έχω πολυ αγωνία...

Και τα δύο!!!! Χαχαχχαχαχ όλα καλά θα είναι αγάπη μου. Θα τρελαθείς με το μικράκι σου κι εσύ. Αύριο θα δεις τοοοοοοσα πολλα❤️❤️❤️

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Μια από τα ίδια..θα ξεχάσω νομίζεις ότι πήγα κατούρησα και ξανάρχισα τα νερά γιατί δεν άδειαζε αίθουσα χειρουργείου να με πάρουν?

Υπομονή κάνω καρδούλα μου. Αλλά να πως να το πω..αν βλέπεις αρνητικό στη δωρεά σου κόβονται τα πόδια. Και αυτή την ανάσα πόσο μα πόσο ανάγκη την έχω!!! Ειλικρινά..επειδή δεν έχω σκοπό να το πω στον άντρα μου αν δεν είχα εσάς Νάντα βγάλω από μέσα μου δεν ξέρω πως θα ήμουν 

Και καλά θα κάνεις να μην του το πεις. Να τα λες σε εμάς όμως όλα. Φιλάκια 

πρίν από 9 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Περαστικά κορίτσι μου και με το καλό να υποδεχτείς τα μωρά σου 

Ωωωω μπράβο κορίτσι μου ζευγαράκι τέλεια. Γερά και δυνατά να είναι. Κάποια στιγμή πριν από μήνες είχε γράψει μια κοπέλα κάτι ότι η κάθε δοτρια δίνει και καλα μόνο ένα φίλο μωρού και ήταν 100%σίγουρη. Ελπίζω να δει το μήνυμα σου να της φύγει η απορία. Εκτός αν σου έβαλαν από δύο δοτριες. Χα χα χα χα χα χα χα. 

Σ'ευχαριστω πολυ! Ναι το θυμαμαι..επεμενε πολυ.. παντως εγω για μια δοτρια πληρωσα..χαχαχαχα!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...