Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 9 λεπτά , Hope19 είπε:

Κοριτσια μου γεια σας κ από μενα..με πηραν  απο το κεντρο για να με ενημερωσουν οτι βγηκε η χοριακη κ ειναι 134! Συγκρατημενα αισιοδοξη! 

Συγχαρητηρια κοριτσι μου!!! Καλους διπλασιασμους και μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

• Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

πρίν από 24 λεπτά , Hope19 είπε:

Κοριτσια μου γεια σας κ από μενα..με πηραν  απο το κεντρο για να με ενημερωσουν οτι βγηκε η χοριακη κ ειναι 134! Συγκρατημενα αισιοδοξη! 

Μπράβο καρδούλα μου!!! Οοομμμμμ βαθιά ανασα και πάμε για τον διπλασιασμό.

Καλή μου @Chrussa1982 κι εγω σε νιώθω παρα πολύ. Περιμενε λιγο ακομα ομως να δουμε τι θα δειξει η χοριακη. Το τεστακι ειναι δικοπο μαχαιρι...αν σου βγει θετικο παιρνεις μια ανασα που λες κι εσύ. Αλλά αν σου βγει αρνητικο υποφερεις μεχρι την ημερα της χοριακης και πολλες φορες άδικα!

Ποιο τεστ έκανες;

Ευχομαι να φταιει το τεστ και να εχεις την θετική χοριακη που σου αξίζει! 

Σου στέλνω μια ζεστη μεγάλη αγκαλιά!

• Μου αρέσει 3

25 minutes ago, Hope19 said:

Υπέροχα νέα γλυκειά μου, μπράβο!! Βήμα-βήμα, όλα καλά θα πάνε! 

Είναι δύσκολα ψυχολογικά με τα τεστάκια… σε νιώθω @Chrussa1982 μου. Όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα! Η αδελφή μου με δίδυμα (από εξως.) όχι μόνο 1 τεστ αρνητικό, αλλά πολλαπλά αρνητικά ακόμα και μετά τις χοριακές! Στο λέω αυτό για να σου δώσω κουράγιο, μαζί μια μεγάλη διαδικτυακή αγκαλιά!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Hope19 είπε:

Συγχαρητήρια, καλούς διπλασιασμούς!! Γιατι συγκρατημένα ?? Μια χαρά τιμη ειναι..

1 hour ago, Neli83 said:

Θυμασαι οτι η geozac με αρνητικο τεστακι ειχε θετικη χοριακη ε?? Υπομονη,λιγες μερουλες μεινανε!!!

@Viv37 ποτε περασαν οι μερες!!! Με το καλο!!!

@chitaneta σημερα δεν ειναι η αυχενικη?? Ανυπομονω για τα νεα!! Kαι η @gigi 72 ειχε σημερα αυχενικη??

Κοριτσια πηγα για υπερυχο σημερα..την ειδαμε και την κορη!!! 1+1 ❤❤ 

1+1! Τι ωραία!!!

Η @gigi 72 μας εχει σημερα αυχενική! Εγω έχω αυριο!

5 minutes ago, gigi 72 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.. Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε και αγωνία τε μαζί μου.. Είχα τρομερό άγχος όλες αυτές τις μέρες για την έκβαση της μέχρι τώρα εγκυμοσύνης μου μετά την παλινδρομησε του ενός εκ των 2 διδύμων.. Δεν είχα διάθεση να μιλήσω με κανέναν η ψυχολογία μου ήταν στα τάρταρα και σκεφτόμουν αν όλα θα είναι εντάξει μέχρι την αυχενική που ήταν σήμερα.. Με την @Filiκαι την @chitaneta είχα πιο προσωπική επαφή και τις ευχαριστώ για την συμπαράστασή τους πρώτα σ'αυτες και έπειτα σε όλες τις υπόλοιπες κοπέλες μια προς μια που με σκέφτονται.. Λοιπόν και τα νέα τα δικά μου είναι ευχάριστα, δόξα τον Θεό μπήκε τέλος στην αγωνία και την στεναχώρια μου.. Το μωράκι είναι καλά και η αυχενική επίσης πολύ καλή χωρίς πρόβλημα.. Μου πήραν και αίμα και θα με ενημερώσουν είπαν.. Ραντεβού σε 15 μέρες τώρα με τον γιατρό.. Ας είναι όλα καλά εύχομαι για όλες τις κοπέλες που προσπαθούν και για αυτές που ήδη είναι εγκυουλες.. Σας φιλώ :x

Αααααα τι ωραία νέα!!! Μπραβο κοπέλα μου, όλα καλα πηγαν!

Αντε να δουμε τωρα και τα δικα μου...εχω μια αγωνια δεν σας λεω... Υπομονη μεχρι αυριο...

gigi μου το αιμα για ποια εξεταση στο πηρανε; για το Νιπτ;

2 hours ago, Viv37 said:

Με μεθη γινεται αυτο; 

Να αφησεις τα τεστακια για την βρα τους καο τη σωστη μερα. Θα δεις μοα τεραστια χοριακη και θα την ευχαριστηθεις το Σαββατο Χρυσουλακι μου. Θα πανε ολα καλα. Τα χαζοτεστ πετα τα♥️♥️♥️

Κοριτσακια εγω τα καταφερα και κρυωσα λιγες μερες πριν την ετ και τωρα προσευχομαι να περασει μεχρι την Κυριακη ή τουλαχιστον αν δεν περασει να μη μου βγαλει θετικο τεστ κοβιντ και αναβληθει η ετ μου!

Με.πηραν τηλεφωνο σημερα. Η ετ θα γινεο τη Δευτερα στις 11:30

Με το καλο Βιβη ερχεται η ωρα!  Λογικα κανα κρυωματακι θα ειναι. Εκανες κανα ραπιντ τεστ να δεις;

37 minutes ago, Hope19 said:

Συγχαρητηρια!!! Ολα καλα ευχομαι απο εδω και περα!

1 hour ago, Neli83 είπε:

Θυμασαι οτι η geozac με αρνητικο τεστακι ειχε θετικη χοριακη ε?? Υπομονη,λιγες μερουλες μεινανε!!!

@chitaneta σημερα δεν ειναι η αυχενικη?? Ανυπομονω για τα νεα!! Kαι η @gigi 72 ειχε σημερα αυχενικη??

Αληθεια λες; Αχ τι ωραια!!!! Μπραβο σου κοριτσακι μου!!!!!!!!!!♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Μια από τα ίδια..θα ξεχάσω νομίζεις ότι πήγα κατούρησα και ξανάρχισα τα νερά γιατί δεν άδειαζε αίθουσα χειρουργείου να με πάρουν?

Υπομονή κάνω καρδούλα μου. Αλλά να πως να το πω..αν βλέπεις αρνητικό στη δωρεά σου κόβονται τα πόδια. Και αυτή την ανάσα πόσο μα πόσο ανάγκη την έχω!!! Ειλικρινά..επειδή δεν έχω σκοπό να το πω στον άντρα μου αν δεν είχα εσάς Νάντα βγάλω από μέσα μου δεν ξέρω πως θα ήμουν 

Αγαπη μου ολα θα πανε καλα στη χοριακη. Θα δεις. Πώς αλλοως θα ειμαστε παρεουλα; Γινεται να παω εγω για ετ κ εσυ να μην εισαι εγκυουλα; Δε γινεται! Ειδικα τωρα που εχουμε και ιδια ωρα! Υπομονη! Προσπαθησε να ηρεμησεις. Αλλα αν δεν μπορεις να μας το πεις νανβοηθησουμε οσο μπορουμε. Αχ μωρε να μπορουσα να σου εκανα μια μεγαλη αγκαλια! Σου τη στελνω νοητά. Το ξερεις

1 hour ago, Fili είπε:

@Neli83μου γλυκιά μου νεράιδα Συγχαρητήρια!!! Αχ φανταζομαι τη χαρά σας❤️❤️❤️❤️ με το καλό καρδούλα μου να τα δεχτείς χιχιιχ

@Chrussa1982μου θεωρώ ότι είναι νωρίς ακόμα. Και έχουμε δει κι ακούσει κατά καιρούς τόσες διάφορετικες περιπτώσεις. Ηρέμησε, πάρε ανασες, κι είτε περίμενε μέχρι το Σάββατο να δεις μια υπέροχη χοριακη εύχομαι ή αν δεν κρατιέσαι πια κάνε αύριο αλλά πρωί αγάπη μου όχι μεσημεράκι ❤️

Αχ @Viv37 μου ήρθε η ώρα!!! Καλά το 11:30 είναι η μαγική ώρα μάλλον. Χεχχεχε κι εγώ Δευτέρα 11:30 στο ίδιο κέντρο με σένα είχα πάει. Οοοοοοομμμμμμμμμμ❤️❤️❤️

Θα το παρω σαν θετικο σημαδι αυτο Φιλακι μου. Κι εσυ με 1 βλαστοκυστη ειχες παει σωστα; 

Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

πρίν από 56 λεπτά , Neli83 είπε:

Σετακι ναι!! Μας εβαλε μετα ο γιατρος τον τρισδιαστατο υπερυχο και το ενα μωρο ειχε παρει τον ομφαλιο λωρο και τον πηγαινε περα δωθε και το αλλο μωρο εβαζε τα χερακια γυρω απο το κεφαλακι του..  

Αχ ναι εχεις δικιο...εχασα τις μερες...Παρασκευη ειχε πει...

Τι ομορφη εικονα τα γλυκουλια μου♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλή μου @Chrussa1982 κι εγω σε νιώθω παρα πολύ. Περιμενε λιγο ακομα ομως να δουμε τι θα δειξει η χοριακη. Το τεστακι ειναι δικοπο μαχαιρι...αν σου βγει θετικο παιρνεις μια ανασα που λες κι εσύ. Αλλά αν σου βγει αρνητικο υποφερεις μεχρι την ημερα της χοριακης και πολλες φορες άδικα!

Ποιο τεστ έκανες;

Ευχομαι να φταιει το τεστ και να εχεις την θετική χοριακη που σου αξίζει! 

Σου στέλνω μια ζεστη μεγάλη αγκαλιά!

Ψυχούλα μου όλες τα περάσαμε όλα αυτά ρε γμτ. Ένα άσχετο έκανα πρώιμης ανίχνευσης όχι από τα γνωστά. Πήρα και διπλο τρομάρα μου!! Τώρα δεν ξέρω αν θα περιμένω την χοριακη η αν θα κάνω αύριο με τα πρωινά υπέρ συμπικνωμενα τσισακια 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 46 λεπτά , Hope19 είπε:

Τελειαααααααα! Χοριακαρα!!!! Συγχαργτηρια γλυκια μου!!! Ολα καλα να πανε απο δω και περα!♥️♥️♥️♥️♥️

πρίν από 21 λεπτά , gigi 72 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.. Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε και αγωνία τε μαζί μου.. Είχα τρομερό άγχος όλες αυτές τις μέρες για την έκβαση της μέχρι τώρα εγκυμοσύνης μου μετά την παλινδρομησε του ενός εκ των 2 διδύμων.. Δεν είχα διάθεση να μιλήσω με κανέναν η ψυχολογία μου ήταν στα τάρταρα και σκεφτόμουν αν όλα θα είναι εντάξει μέχρι την αυχενική που ήταν σήμερα.. Με την @Filiκαι την @chitaneta είχα πιο προσωπική επαφή και τις ευχαριστώ για την συμπαράστασή τους πρώτα σ'αυτες και έπειτα σε όλες τις υπόλοιπες κοπέλες μια προς μια που με σκέφτονται.. Λοιπόν και τα νέα τα δικά μου είναι ευχάριστα, δόξα τον Θεό μπήκε τέλος στην αγωνία και την στεναχώρια μου.. Το μωράκι είναι καλά και η αυχενική επίσης πολύ καλή χωρίς πρόβλημα.. Μου πήραν και αίμα και θα με ενημερώσουν είπαν.. Ραντεβού σε 15 μέρες τώρα με τον γιατρό.. Ας είναι όλα καλά εύχομαι για όλες τις κοπέλες που προσπαθούν και για αυτές που ήδη είναι εγκυουλες.. Σας φιλώ :x

Μπραβο σου καλη μου! Χαιρομαι πολυ για σενα! Υπεροχα νεα! Επιτελους μπορεις να ησυχασεις και να,χαρεις την εγκυμοσυνη σου!!! Πολλα συγχαρητηρια!

πρίν από 22 λεπτά , chitaneta είπε:

1+1! Τι ωραία!!!

Αντε να δουμε τωρα και τα δικα μου...εχω μια αγωνια δεν σας λεω... Υπομονη μεχρι αυριο...

Με το καλο Βιβη ερχεται η ωρα!  Λογικα κανα κρυωματακι θα ειναι. Εκανες κανα ραπιντ τεστ να δεις;

Εκανα @chitaneta μου και ηταν αρνητικο! Μακαρι γιατι με ισοπεδωσε. Ηιεκα να κανω καο γενικη στο σπιτι αλλα μαλλον θα την αναλαβει ο καλος μου (οημέ χαλια θα τα κανει)!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2
  • Χαχα 3

1 hour ago, Neli83 said:

Σετακι ναι!! Μας εβαλε μετα ο γιατρος τον τρισδιαστατο υπερυχο και το ενα μωρο ειχε παρει τον ομφαλιο λωρο και τον πηγαινε περα δωθε και το αλλο μωρο εβαζε τα χερακια γυρω απο το κεφαλακι του..  

Αχ ναι εχεις δικιο...εχασα τις μερες...Παρασκευη ειχε πει...

Πόσο μαγική εικόνα αγάπη μου. Θα κλάψω.... ❤️❤️❤️

50 minutes ago, Hope19 said:

Τραλαλλαλαλαλλαλ ολεεεεεεε!!! Καλούς διπλασιασμόυς και μια καλή εύκολη εγκυμοσύνη θα πω ❤️❤️❤️

22 minutes ago, gigi 72 said:

Αχ μπράβοοοοο!!! Μεγάλη ανάσα κορίτσι μου γλυκό. Ελπίζω να ηρέμησες κι να νιώθεις καλύτερα τώρα.  Απολαυσε το πλέον και χαλαρά. ❤️❤️❤️Αίμα για τεστ apapp η Nipt σου πήραν; 

8 minutes ago, Viv37 said:

Αληθεια λες; Αχ τι ωραια!!!! Μπραβο σου κοριτσακι μου!!!!!!!!!!♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Αγαπη μου ολα θα πανε καλα στη χοριακη. Θα δεις. Πώς αλλοως θα ειμαστε παρεουλα; Γινεται να παω εγω για ετ κ εσυ να μην εισαι εγκυουλα; Δε γινεται! Ειδικα τωρα που εχουμε και ιδια ωρα! Υπομονη! Προσπαθησε να ηρεμησεις. Αλλα αν δεν μπορεις να μας το πεις νανβοηθησουμε οσο μπορουμε. Αχ μωρε να μπορουσα να σου εκανα μια μεγαλη αγκαλια! Σου τη στελνω νοητά. Το ξερεις

Θα το παρω σαν θετικο σημαδι αυτο Φιλακι μου. Κι εσυ με 1 βλαστοκυστη ειχες παει σωστα; 

Ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

Τι ομορφη εικονα τα γλυκουλια μου♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Οοοοοομμμμμμμμ και ναι να σκέφτεσαι θετικά καρδούλα μου. Κι εγώ μια τελευταία είχα ναι κι ευτυχώς έμεινε το μικράκι μας. Οοοοομμμμμμμ

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 21 λεπτά , chitaneta είπε:

1+1! Τι ωραία!!!

@chitanetaμου ούτε και ξέρω νόμιζα ότι είναι μαζί με την αυχενική κάποια συμπληρωματική και δεν ρώτησα.. Αύριο θα ξέρεις εσύ, γιατί λογικά θα σου πάρουν και σένα.. Σήμερα μου έκοψε και πολλά φάρμακα.. Τέλος τα cyclacur.. Τα utrogestan 2 την ημέρα από 4που έβαζα.. Prolutex 1 την εβδομάδα που έκανα 1 μέρα παρά μέρα.. Το medrol μέρα παρά μέρα από 1 για 15 μέρες και μετά τέλος.. Μου έβαλε και ένα χάπι ασβεστίου κάθε μέρα.. Σίδηρο όχι ακόμη γιατί έχω αποθέματα.. Αυτά... 

• Μου αρέσει 4

7 ώρες πρίν, angel23 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, ελπίζω να είστε όλες καλά. Εύχομαι καλή συνέχεια στις εγκυούλες και με το καλό να δεχτούν τα μωρά τους!

Ολόψυχα καλά αποτελέσματα στα κορίτσια που περιμένουν χοριακές και  καλή επιτυχία στα κορίτσια που είναι σε αναμονή ετ!

@MaryH μου, αισθάνομαι ακριβώς αυτό που νιώθεις. Γιατί, γιατί γιατί. Με σκοτώνουν οι φωτογραφίες των παιδιών .... μόλις τις βλέπω θέλω να πάω και να αγκαλιάσω τα κορίτσια μου. Τώρα που κάπως τα κομμάτια μπαίνουν στη θέση τους με βασανίζει το εξής: τι σόι κοινωνία είμαστε; Δεν θα ασχοληθώ με τη μάνα. Αυτό έχει περάσει σε άλλο επίπεδο. Είναι θέμα ψυχιάτρων και μόνο. Δεν μπορεί κανείς από μας να κατανοήσει ένα άρρωστο μυαλό (όχι δεν την αθωώνω αλλά με ξεπερνά δεν μπορώ να κατανοήσω). Όμως, υπάρχει πατέρας, οικογένεια, κοινωνικός περίγυρος, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό ... δεν μπορούσε κάποιος να αντιδράσει και να σωθεί τουλάχιστον το τελευταίο; Ένας; κάποιος; Αυτή τη στιγμή με βασανίζει αυτό και με κάνει να αισθάνομαι αποτυχημένη ως κοινωνία ... συγνώμη δεν μπορώ να συνεχίσω ....

Eχει αρρωστησει ολη η Ελλαδα μ αυτα τα παιδακια. Και κυριως ως κοινωνια που δεν μπορεσαμε να τα σωσουμε. Γιατι ολοι ειχαν κοινο μυστικο την τρελλα της κυριας κ κανεις δεν μιλουσε. Γιατι κατι μποτοξιασμενες ιατροδικαστινες που μασανε τσιχλα κ κανουν ιατροδικαστικη , γραψαν μια εκθεση στα ευρηματα στην ξεπετα κ μετα πηγαν για καφε. Γιατι ο κλαρινογαμπρος το ειχε διπορτο κ δεν καταλαβε την τρελα της συμβιας του η ετσι τον βολευε, να μην πληρωνει κ διατροφες για τα παιδια. Αηδια...

πρίν από 58 λεπτά , Hope19 είπε:

Τελεια! Γιατι συγκρατημενη? Σουπερ αισιοδοξη με τετοια χοριακη. Μπραβο κοπελα μου!

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Μια από τα ίδια..θα ξεχάσω νομίζεις ότι πήγα κατούρησα και ξανάρχισα τα νερά γιατί δεν άδειαζε αίθουσα χειρουργείου να με πάρουν?

Υπομονή κάνω καρδούλα μου. Αλλά να πως να το πω..αν βλέπεις αρνητικό στη δωρεά σου κόβονται τα πόδια. Και αυτή την ανάσα πόσο μα πόσο ανάγκη την έχω!!! Ειλικρινά..επειδή δεν έχω σκοπό να το πω στον άντρα μου αν δεν είχα εσάς Νάντα βγάλω από μέσα μου δεν ξέρω πως θα ήμουν 

8η μερα Χρυσσα μου η 7η ? Τι τεστακι? Περιμενε! Γιατι οταν ειναι θετικο ειναι σιγουρακι, αλλα οταν ειναι αρνητικο μπορει να ειναι χαμηλη κ να μην την πιανει

πρίν από 35 λεπτά , gigi 72 είπε:

Μπραβο κοριτσι! Ολα καλα απο δω κ μπρος!

1 ώρα πρίν, Neli83 είπε:

Ζευγαρακι λοιπον τα διδυμακια σου? Τι καλα! Καλο υπολοιπο κοριτσακι μου!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 20 λεπτά , Fili είπε:

Πόσο μαγική εικόνα αγάπη μου. Θα κλάψω.... ❤️❤️❤️

Τραλαλλαλαλαλλαλ ολεεεεεεε!!! Καλούς διπλασιασμόυς και μια καλή εύκολη εγκυμοσύνη θα πω ❤️❤️❤️

Αχ μπράβοοοοο!!! Μεγάλη ανάσα κορίτσι μου γλυκό. Ελπίζω να ηρέμησες κι να νιώθεις καλύτερα τώρα.  Απολαυσε το πλέον και χαλαρά. ❤️❤️❤️Αίμα για τεστ apapp η Nipt σου πήραν; 

Οοοοοομμμμμμμμ και ναι να σκέφτεσαι θετικά καρδούλα μου. Κι εγώ μια τελευταία είχα ναι κι ευτυχώς έμεινε το μικράκι μας. Οοοοομμμμμμμ

Μακαρι!!! Γιατι κ εμας η μια ειναι η καλη ουσιαστικα. Οι αλλες 2 ειναι μετριες. Αν και τελικα δεν εχω καταλαβει αν αυτο παιζει καθολου ρολο ή οχι. Γιατρε @marina_86 τι εχεις να πεις επι του θεματος;

@chitaneta τι ωρα ειναι η χοριακη σου αυριο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...