Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Εννοείται ότι το είχα κάνει μαζί με την υστεροσκοπηση κ το ΕΡΑ. Πάλι δείγμα σου παίρνουν από το ενδομήτριο κ το εξετάζουν για φλεγμονές κ γαλακτοβακιλλους. Βρέθηκαν σ' εμένα κάποια μικρόβια αλλά ευτυχώς όχι πολλά και όχι πολύ ισχυρά. Οπότε παίρνω μια αντιβίωση για δέκα μέρες κ φουλ προβιοτικα... Και θέλει επανάληψη για να δει ότι τώρα είναι όλα σωστά.... 

Με μεθη γινεται αυτο; 

πρίν από 21 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημερούδια κοριτσαρες μου. Ήθελα να σας πω ότι πριν λίγο έκανα το τεστακι που μου τριβελιζε το μυαλό. Εννοείται αρνητικό...όπως το περίμενα..

Και τώρα μπορείτε να με κραξετε ελεύθερα!!!

Να αφησεις τα τεστακια για την βρα τους καο τη σωστη μερα. Θα δεις μοα τεραστια χοριακη και θα την ευχαριστηθεις το Σαββατο Χρυσουλακι μου. Θα πανε ολα καλα. Τα χαζοτεστ πετα τα♥️♥️♥️

Κοριτσακια εγω τα καταφερα και κρυωσα λιγες μερες πριν την ετ και τωρα προσευχομαι να περασει μεχρι την Κυριακη ή τουλαχιστον αν δεν περασει να μη μου βγαλει θετικο τεστ κοβιντ και αναβληθει η ετ μου!

Με.πηραν τηλεφωνο σημερα. Η ετ θα γινεο τη Δευτερα στις 11:30

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 11 λεπτά , Viv37 είπε:

Με μεθη γινεται αυτο; 

Να αφησεις τα τεστακια για την βρα τους καο τη σωστη μερα. Θα δεις μοα τεραστια χοριακη και θα την ευχαριστηθεις το Σαββατο Χρυσουλακι μου. Θα πανε ολα καλα. Τα χαζοτεστ πετα τα♥️♥️♥️

Κοριτσακια εγω τα καταφερα και κρυωσα λιγες μερες πριν την ετ και τωρα προσευχομαι να περασει μεχρι την Κυριακη ή τουλαχιστον αν δεν περασει να μη μου βγαλει θετικο τεστ κοβιντ και αναβληθει η ετ μου!

Ωωω !!! Εντάξει θα σου πω μόνο ότι κ εμένα 11.30 μου είχαν κλείσει ραντεβού θυμάσαι; Κάτσε ξεκουράσου, πολλά τσαγακια και θα περάσει. 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημερούδια κοριτσαρες μου. Ήθελα να σας πω ότι πριν λίγο έκανα το τεστακι που μου τριβελιζε το μυαλό. Εννοείται αρνητικό...όπως το περίμενα..

Και τώρα μπορείτε να με κραξετε ελεύθερα!!!

Ωχ πως εισαι; Εντάξει ξέρεις κι εσύ οτι δεν δείχνουν τόσο νωρίς  την αλήθεια αλλά πως είσαι;;

πρίν από 46 λεπτά , Viv37 είπε:

Με μεθη γινεται αυτο; 

Με το καλό!!!να πάνε όλα τέλεια!!!κ γω 11.30 είχα κ μπήκα 1.15...πανικός εκείνη τη μέρα.. 

πρίν από 55 λεπτά , Viv37 είπε:

Με μεθη γινεται αυτο; 

Με το καλό Βιβη, όλα να πάνε καλά και εύχομαι να μην είναι κοβιντ. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Ωωω !!! Εντάξει θα σου πω μόνο ότι κ εμένα 11.30 μου είχαν κλείσει ραντεβού θυμάσαι; Κάτσε ξεκουράσου, πολλά τσαγακια και θα περάσει. 

Θυμασαι οτι η geozac με αρνητικο τεστακι ειχε θετικη χοριακη ε?? Υπομονη,λιγες μερουλες μεινανε!!!

@Viv37 ποτε περασαν οι μερες!!! Με το καλο!!!

@chitaneta σημερα δεν ειναι η αυχενικη?? Ανυπομονω για τα νεα!! Kαι η @gigi 72 ειχε σημερα αυχενικη??

Κοριτσια πηγα για υπερυχο σημερα..την ειδαμε και την κορη!!! 1+1 ❤❤ 

• Μου αρέσει 14

nzSsp2.png

πρίν από 50 λεπτά , Villi είπε:

Ωχ πως εισαι; Εντάξει ξέρεις κι εσύ οτι δεν δείχνουν τόσο νωρίς  την αλήθεια αλλά πως είσαι;;

Πώς να είμαι ρε βιλακι;; Με νιώθεις εσύ το ξέρω.  Πριν ήμουν σκατα. Πρήστηκε η μούρη μου από το κλάμα. Τώρα κουλαρισα αρκετά. Θα κάνω κανονικά την χοριακη μου και ας γίνει πλέον το θέλημα του...εσύ αγάπη μου πως είσαι;

πρίν από 7 λεπτά , Neli83 είπε:

Θυμασαι οτι η geozac με αρνητικο τεστακι ειχε θετικη χοριακη ε?? Υπομονη,λιγες μερουλες μεινανε!!!

@chitaneta σημερα δεν ειναι η αυχενικη?? Ανυπομονω για τα νεα!! Kαι η @gigi 72 ειχε σημερα αυχενικη??

Αγάπη μου!!! Σετάκι τα μωράκια ε; Αχ τι ωραία!!! Πώς νιώθεις; Τι είδατε; 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 4 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Πώς να είμαι ρε βιλακι;; Με νιώθεις εσύ το ξέρω.  Πριν ήμουν σκατα. Πρήστηκε η μούρη μου από το κλάμα. Τώρα κουλαρισα αρκετά. Θα κάνω κανονικά την χοριακη μου και ας γίνει πλέον το θέλημα του...εσύ αγάπη μου πως είσαι;

Ναι αλλα διάβασες τι έγραψε η Νελι;; Έχει δίκιο, και η geozak αρνητικό τεστακι ειχε και θετική χοριακη. Εντάξει αν έβγαινε θετικό θα έπαιρνες ανάσα και δεν την πήρες, αλλα υπομονή αγάπη, μιάμιση μερα.❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

Με το καλό!!!να πάνε όλα τέλεια!!!κ γω 11.30 είχα κ μπήκα 1.15...πανικός εκείνη τη μέρα.. 

Μια από τα ίδια..θα ξεχάσω νομίζεις ότι πήγα κατούρησα και ξανάρχισα τα νερά γιατί δεν άδειαζε αίθουσα χειρουργείου να με πάρουν?

πρίν από 5 λεπτά , Villi είπε:

Ναι αλλα διάβασες τι έγραψε η Νελι;; Έχει δίκιο, και η geozak αρνητικό τεστακι ειχε και θετική χοριακη. Εντάξει αν έβγαινε θετικό θα έπαιρνες ανάσα και δεν την πήρες, αλλα υπομονή αγάπη, μιάμιση μερα.❤️

Υπομονή κάνω καρδούλα μου. Αλλά να πως να το πω..αν βλέπεις αρνητικό στη δωρεά σου κόβονται τα πόδια. Και αυτή την ανάσα πόσο μα πόσο ανάγκη την έχω!!! Ειλικρινά..επειδή δεν έχω σκοπό να το πω στον άντρα μου αν δεν είχα εσάς Νάντα βγάλω από μέσα μου δεν ξέρω πως θα ήμουν 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μια από τα ίδια..θα ξεχάσω νομίζεις ότι πήγα κατούρησα και ξανάρχισα τα νερά γιατί δεν άδειαζε αίθουσα χειρουργείου να με πάρουν?

Υπομονή κάνω καρδούλα μου. Αλλά να πως να το πω..αν βλέπεις αρνητικό στη δωρεά σου κόβονται τα πόδια. Και αυτή την ανάσα πόσο μα πόσο ανάγκη την έχω!!! Ειλικρινά..επειδή δεν έχω σκοπό να το πω στον άντρα μου αν δεν είχα εσάς Νάντα βγάλω από μέσα μου δεν ξέρω πως θα ήμουν 

Να μας μιλάς όλη μερα, εγω σε έχω συνέχεια έννοια, αλήθεια σου λέω. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@Neli83μου γλυκιά μου νεράιδα Συγχαρητήρια!!! Αχ φανταζομαι τη χαρά σας❤️❤️❤️❤️ με το καλό καρδούλα μου να τα δεχτείς χιχιιχ

@Chrussa1982μου θεωρώ ότι είναι νωρίς ακόμα. Και έχουμε δει κι ακούσει κατά καιρούς τόσες διάφορετικες περιπτώσεις. Ηρέμησε, πάρε ανασες, κι είτε περίμενε μέχρι το Σάββατο να δεις μια υπέροχη χοριακη εύχομαι ή αν δεν κρατιέσαι πια κάνε αύριο αλλά πρωί αγάπη μου όχι μεσημεράκι ❤️

Αχ @Viv37 μου ήρθε η ώρα!!! Καλά το 11:30 είναι η μαγική ώρα μάλλον. Χεχχεχε κι εγώ Δευτέρα 11:30 στο ίδιο κέντρο με σένα είχα πάει. Οοοοοοομμμμμμμμμμ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 30 λεπτά , Neli83 είπε:

Συγχαρητηρια Νελη, υπέροχα νεα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αγάπη μου!!! Σετάκι τα μωράκια ε; Αχ τι ωραία!!! Πώς νιώθεις; Τι είδατε; 

Σετακι ναι!! Μας εβαλε μετα ο γιατρος τον τρισδιαστατο υπερυχο και το ενα μωρο ειχε παρει τον ομφαλιο λωρο και τον πηγαινε περα δωθε και το αλλο μωρο εβαζε τα χερακια γυρω απο το κεφαλακι του..  

πρίν από 8 λεπτά , Villi είπε:

Νόμιζα αύριο ειναι της @chitaneta η αυχενική, σημερα ειναι;;

Αχ ναι εχεις δικιο...εχασα τις μερες...Παρασκευη ειχε πει...

• Μου αρέσει 5

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...