Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

16 minutes ago, Chrussa1982 said:

Αχ αγάπες μου χωρίς εσάς τι θα έκανα μου λέτε;; Θέλω να πιστεύω ότι όλες λίγο.πολυ είχατε αντιφατικά συναισθήματα που ξεκίνησαν με χαρά και θετική διάθεση και συνέχισαν με φόβο και αμφιβολία. Εξαιρείται η φίλη μας. Με τόσα οοοομμμμμ και τόση ηρεμία τα πήγε περίφημα!! Έχω επενδύσει κ εγώ όπως και εσείς τόσα πολλά. Λίγες μέρες έμειναν!! Εκτός κ αν τα εμβρυακια μου είναι τόσο χαλαρά όπως ο γιατρός μου που εμφυτεύτηκαν αθόρυβα χαχαχαχα. 

Χαχχαχαχα αχ βρε Χρυσούλακι μου. Ναι αλήθεια πολύ οοοομμμμμμ πολύ ηρεμία αλλά και έξι τεστ σε 4 μέρες ε; να τα λέμε κι αυτά. Χχαχαχαχα όλα καλά θα είναι κοριτσάκι μου. Περιμένουμε το Σάββατο να φωνάξουμε δυνατά γιουπιιιιιιιιι❤️❤️

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 6 λεπτά , Villi είπε:

Αααααχχχχχχ Χρύσα μου, ποσο μα ποσο σε καταλαβαίνουμε όλες μας. Φυσικά και αυτά ειναι τα συναισθήματα, οπως τα λες. Και αυτη η μλκια με τα συμπτώματα που μας έχει κανει όλες να υποφέρουμε. Κοίτα... στο γιατρό μας οι γυναίκες δεν έχουν συμπτώματα, ρωτά και την @chitaneta τίποτα δεν είχε και τσουπ ..να το νινί.  Δυο μερούλες έμειναν αγάπη μου , υπομονή ❤️

Καλημέρα βιλακι μου. Φοβάμαι ρε γαμωτο και χαίρομαι που εσείς τουλάχιστον με καταλαβαίνετε γιατί τα έχετε περάσει. Ο άντρας μου πάλι στην κοσμαρα του χαχαχαχα. Και να σου πω πιο πολύ φοβάμαι γιατί όσο θυμάμαι πόσο μα πόσο χαρούμενη πήγα για την ετ και πως έχω γίνει τώρα μου έρχεται να φασκελωσω τον εαυτό μου. Μη σας πρήζω άλλο. Περιμένω και τα δικά σου όμορφα νέα να ξέρεις. Ελπίζω στον επόμενο υπέρηχο να μάθεις πόσες βλαστοκυστες έχετε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα βιλακι μου. Φοβάμαι ρε γαμωτο και χαίρομαι που εσείς τουλάχιστον με καταλαβαίνετε γιατί τα έχετε περάσει. Ο άντρας μου πάλι στην κοσμαρα του χαχαχαχα. Και να σου πω πιο πολύ φοβάμαι γιατί όσο θυμάμαι πόσο μα πόσο χαρούμενη πήγα για την ετ και πως έχω γίνει τώρα μου έρχεται να φασκελωσω τον εαυτό μου. Μη σας πρήζω άλλο. Περιμένω και τα δικά σου όμορφα νέα να ξέρεις. Ελπίζω στον επόμενο υπέρηχο να μάθεις πόσες βλαστοκυστες έχετε. 

Βρε μη κατηγορείς τον εαυτό σου, εγω  χειρότερα απο εσένα ειμαι πάντα. Πρώτη μερα ξεκινάω με όνειρα θέλω δίδυμα θέλω τρίδυμα τι ωραία που είναι η ζωή … τραλαλαλα και μετα απο λίγες μέρες αρχίζει η κατηφόρα. Πάντα. Οι άντρες έτσι ειναι.. δεν το καταλαβαίνουν αυτό. Επισης εσένα πρέπει να σε πειράζει και η έλλειψη του τσιγάρου, μαζί με ολα τα αλλα. Αν τωρα το σώμα σου σου έδινε ένα σημάδι θα ήσουν στον έβδομο ουρανό αλλά δυστυχώς το σώμα δεν μιλάει σε αυτή τη φάση, ειναι νωρίς. Και να μιλήσει δηλαδή θα πει μάλλον ψέματα. Το μονο που μπορείς να κανεις ειναι υπομονή και ομμμ. ❤️

• Μου αρέσει 6

11 hours ago, marina_86 said:

Σίγουρα θα κάνουν ψηφιακά ραντεβού. Απ' ότι διάβασα από κοπέλες κ από το διπλανό καφέ της εξωσωματικής, που έχουν αρχίσει να πηγαίνουν στο serum, οι τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες, ίσως λίγο πιο ακριβό. Αλλά νομίζω στο σάιτ τους έχουν κ τιμές! Άσε που έχουν δικό τους αιματολογο, ανοσολογο κτλ κ τα κάνεις όλα εκεί. 

Εγώ έμπαινα κ μπαίνω σε διάφορα ξένα φόρουμ. Πιο συχνά έμπαινα στο whattoexpect και στο fertilityfriends. Αλλά έχει πολλά. Μπορεί να πατήσει στο google serum athens ivf forum. Λέξεις κλειδιά δηλαδή κ θα της βγουν διάφορα.

@chitaneta Καλά, τώρα είδα ότι έχουν κ διαιτολόγο, ψυχολόγο και σου κάνουν κ βελονισμό πριν κ μετά την ετ!!!! Και συνεργάζονται με ξενοδοχεία στην Αθήνα για καλύτερη τιμή και διαθέτουν κ οι ίδιοι δικά τους διαμερίσματα για να μείνεις αν θες. Τρέλανε μαςςςςς!!!!!!! Χαχαχαχαχαχα Καλέ αυτοί είναι πολύ μπροστά. Τόσο μπροστά που δεν τους βλέπουμε καν, γι'αυτό δεν τους έχουμε πάρει χαμπάρι!

Θα μου πεις πληρώνεις για όλα αυτά. Θα σου πω ε ναι, γιατί αν πας ιδιωτικά δεν πληρώνεις; Ή αν πρέπει να μείνεις Αθήνα για κάποιες μέρες κ δεν έχεις σπίτι, δεν θα πληρώσεις ξενοδοχείο; Βολικό που σου δίνουν ένα πλήρες πακέτο κ επιλέγεις ποια θες κ ποια όχι. Ειδικά για τις γυναίκες που έρχονται από το εξωτερικό ή ακόμα κ από άλλες πόλεις. 

Πολυ προχωρημενοι! Ναι, ειναι πολύ μπροστα και δεν τους βλέπουμε!

Εμεις συνηθισμενοι με το πιο χυμα των δικων μας κεντρων...αστα να πανε

Αν ειναι λιγο πιο ακριβοί το θεωρώ εντάξει.

Οταν εγω ξεκινησα να ψαχνομαι ημουν Ισπανια(ο καλος μου ειναι Ισπανος) και επισκεφθήκαμε καποια κεντρα. Ενα, μας φανηκε πολυ καλο και οργανωμενο και η γιατρος μου αρεσε. Αλλά μολις μαθαμε για τιμες...αστα να πανε. Εφτανε στα 10000 ευρω για να κανεις οτι εδω με 5000 ή 6000...(με δοτρια).

1 hour ago, Chrussa1982 said:

Αγαπημένη μου τι να κάνω;; Οοομμμμμ και υπομονή. Ευτυχώς έχω άδεια από την δουλειά και δεν κουράζομαι καθολου. Απολαμβάνω περιποιήσεις μανουλας πεθεράς και αντρουλη. Λίγο με προβληματίζει και με κάνει να νιώθω down ότι δεν έχω ούτε ένα σύμπτωμα. Ούτε ένα όμως. Αλλά λέω ότι είναι να γίνει θα γίνει..τις πρώτες μέρες ήμουν κουλ και μέσα στη θετική ενέργεια. Τώρα λίγο λίγο κάνω και απαισιόδοξες σκέψεις. 

Ειναι φυσιολογικο γλυκια μου να πέφτεις λιγακι οσο πλησιαζει η μερα τηε χοριακης...για καποιο λογο συμβαινει σε ολες σχεδον.

Οσο για τα συμπτώματα, ξερεις δεν εχει καμια σημασία

Λίγο ακομα και εφτασε το Σάββατο!

• Μου αρέσει 5

1 ώρα πρίν, Fili είπε:

Χαχχαχαχα αχ βρε Χρυσούλακι μου. Ναι αλήθεια πολύ οοοομμμμμμ πολύ ηρεμία αλλά και έξι τεστ σε 4 μέρες ε; να τα λέμε κι αυτά. Χχαχαχαχα όλα καλά θα είναι κοριτσάκι μου. Περιμένουμε το Σάββατο να φωνάξουμε δυνατά γιουπιιιιιιιιι❤️❤️

Καλημερα, ποια μέρα της αναμονής ξεκίνησες τα τεστ; Θυμάσαι ή μακρινό παρελθόν; 

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Καλημέρα! Και είσαι ευχαριστημένη; 

Στη δωρεά βέβαια είναι λίγο πιο ακριβοί. Συνήθως οι τιμές είναι 5000-5500, στο serum απ' ότι είδα είναι 6000. 

Ναι για δωρεά δε ξέρω η αλήθεια είναι 

Από συμπεριφορά πλήρως 

Τώρα από αποτέλεσμα θα δείξει

• Μου αρέσει 2

43 minutes ago, Villi said:

Καλημερα, ποια μέρα της αναμονής ξεκίνησες τα τεστ; Θυμάσαι ή μακρινό παρελθόν; 

Ούτε καν. Θυμάμαι κάθε στιγμή και κάθε μέρα μη σου πω της αναμονής. Ετ Δευτέρα 17/1 χοριακη Σάββατο 29/1, πρώτο τεστ Τετάρτη απόγευμα κιόλας 26/1. Μετά κάθε μέρα δύο ένα πρωί ένα απόγευμα χαχαχχαχα

• Μου αρέσει 5

πρίν από 5 λεπτά , Fili είπε:

Ούτε καν. Θυμάμαι κάθε στιγμή και κάθε μέρα μη σου πω της αναμονής. Ετ Δευτέρα 17/1 χοριακη Σάββατο 29/1, πρώτο τεστ Τετάρτη απόγευμα κιόλας 26/1. Μετά κάθε μέρα δύο ένα πρωί ένα απόγευμα χαχαχχαχα

Χαχαχαχα τοσο καλα εε; Στη φίλη μας τη χρυσά πες τα που νομίζει οτι μονο αυτή ζορίζεται. Άρα ξεκίνησες ένατη μέρα, τα τεστακια

• Μου αρέσει 2

On 29/3/2022 at 8:39 ΠΜ, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

On 29/3/2022 at 9:49 ΠΜ, Fili είπε:

❤️❤️❤️

22 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

♥️ ♥️ ♥️

Καλησπέρα λουλουδάκια μου όμορφα!!!! 

Πέρασε σήμερα ο γιατρός και είπε πως τα αφαίρεσε όλα,,,2 ωοθήκες και 2 σάλπιγγες. Περιοδος από εδώ και στο εξής μόνο με σικλακουρ. Είμαι έτοιμη να προχωρήσω σε ετ λέει ,,,, γέλασα εγώ καθώς δεν έχουμε κάβα και έστειλα στη συντονιτρια του Κοντού να μιλήσουμε σήμερα κιόλας. Πονάω πολύ στους ώμους και στο θώρακα ειδικά αν σκύψω μπροστά. Αλλά θα περάσει και αυτό όπως όλα!!! 

Σας φιλώ γλυκά ,,,ακόμα αντέχω και θα τα αντέξω όλα !!!!! 

21 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

• Μου αρέσει 5

πρίν από 14 λεπτά , Condios είπε:

Πέρασε σήμερα ο γιατρός και είπε πως τα αφαίρεσε όλα,,,2 ωοθήκες και 2 σάλπιγγες. Περιοδος από εδώ και στο εξής μόνο με σικλακουρ. Είμαι έτοιμη να προχωρήσω σε ετ λέει ,,,, γέλασα εγώ καθώς δεν έχουμε κάβα και έστειλα στη συντονιτρια του Κοντού να μιλήσουμε σήμερα κιόλας. Πονάω πολύ στους ώμους και στο θώρακα ειδικά αν σκύψω μπροστά. Αλλά θα περάσει και αυτό όπως όλα!!! 

Μπράβο λουλούδι μου όμορφο!! Ρίξε πολύ περπάτημα να σε βοηθήσει. Από φαγητό σήμερα τι σου είπε να φας; Περιμένουμε νέα τι θα σου πει η συντονίστρια!! 

Ένα ακόμα βηματακι προς το παιδάκι σου!! Σκεφτόμαστε όμορφα, θετικά και προχωράμε για το καλύτερο!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Condios είπε:

Συμπεθερουλα μου όλα καλά λοιπόν! Πεντακάθαρη!!!❤️ Άσε, αυτός ο αέρας στους ώμους πονάει πολύ να πάρει η ευχή. Ειδικά τις πρώτες μέρες. Εκτός από περπάτημα και πολύ νερό βοηθάει. Εμένα μου είχε πει κ κάνα παυσίπονο τύπου βολταρεν. Σ' εμένα πονούσε πολύ όταν ξάπλωνα... Καθόλου βολικό αυτό όπως καταλαβαίνεις... Με τις τρυπουλες είσαι οκ; 

Εννοείται ότι αντέχεις! Είσαι υπερδύναμη!❤️ Η δική μου η συμπεθέρα δεν θα άντεχε; ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 3

5 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Αγαπημένη μου τι να κάνω;; Οοομμμμμ και υπομονή. Ευτυχώς έχω άδεια από την δουλειά και δεν κουράζομαι καθολου. Απολαμβάνω περιποιήσεις μανουλας πεθεράς και αντρουλη. Λίγο με προβληματίζει και με κάνει να νιώθω down ότι δεν έχω ούτε ένα σύμπτωμα. Ούτε ένα όμως. Αλλά λέω ότι είναι να γίνει θα γίνει..τις πρώτες μέρες ήμουν κουλ και μέσα στη θετική ενέργεια. Τώρα λίγο λίγο κάνω και απαισιόδοξες σκέψεις. 

Xρυσσα μας, τα συμπτωματα η η έλλειψη τους, δεν δειχνουν κατι. Εγω στα διδυμα, περα απο μια σουβλια 1-2 sec, δεν ειχα κανενα συμπτωμα. Αφου νομιζα οτι τζιφος.

Σκεφτεσαι να κανεις κανενα τεστακι η οχι? Εγω ειχα κανει 8η μερα.Κι αυτα τα καθημερινα τεστακια που εκανε η Ταρζανιτσα κ η Καντι, μια χαρα ειναι. 

Οπως κ να εχει ομως υπομονη.

1 hour ago, Condios είπε:

Σιδερενια ευχομαι! Ετοιμη απο δω και μπρος για εμφυτευση. Και για δοτρια χαχα!

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Condios said:

Πάει κι αυτό καλη μου! Φαντάζομαι τα συναισθηματα θα ειναι αντιφατικά. Αλλά σε λιγες μέρες θα εισαι παλι εν δράση και θα νιωθεις καλύτερα. Το σημαντικο είναι οτι το εκανες για την υγεια σου. Δυνατή και γερη να εισαι κι ολα τ άλλα θα γίνουν!

Δηλαδη τωρα ειστε στη φαση που ο κοντος θα σου βρει δοτρια; αντε με το καλό να προχωρήσετε!

Καλη ανάρρωση!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Αντε με το καλό αγάπη μ όλα καλά θα πάνε ♥ 

Να σου πω την αλήθεια από την μία χαρά πολύ γτ το ένα κομμάτι το τελειώσαμε αλλά από την άλλη ενώ βλέπεις πληροφορίες που θα ήθελα μεν να ξέρω για τη δοτρια από την άλλη είναι λίγο άβολο. Αλλά προχωράμε!!! Πως είσαι εσύ αγάπη μ;;; κλωσας;;; δύο μερούλες έμειναν!!! Θα κάνεις τεστακι; 

Μίλησα με τον ντοκ μου είπε ότι λογικά μέχρι και τέλος Απριλίου θα έχουμε βρει και τη δοτρια!  Οπότε το επόμενο κομμάτι είναι αυτό. Τώρα φτιάχνω τα χαρτιά. Θέλω να κάνω και τη συμβολαιογραφικη πράξη που μου ζήτησαν. Καινούργιο κ αυτό. 

Όσες ενέσεις κάνεις κοιλιά να ζητάς τις ενέσεις της ινσουλίνης. 

Εγώ που πάω με διπλή δωρεά. Έχω τον ντοκ για τη δοτρια παπαθαν.. Και κουρτη. Και μου σύστησε τη κλινική που διαλέξαμε τον δότη (αυτό το κομμάτι το κάνεις εσύ). Οπότε πρέπει να πάει στον γυναικολόγο που θα την αναλάβει για δανεικά πχ και εκείνος θα της προτείνει το κέντρο για τον δότη. 

Καλεεεεεε τι τέλειο όλο αυτό να τα μας και βελονισμό λέει χαχαχαχαχαχα τέλειο μπράβο τους!! Εν το μεταξύ εγώ πρώτη φορά τους ακούω αυτούς δεν ήξερα καν ότι υπηρχε

Δεν έχουν σημασία αγάπη μ τα συμπτώματα είναι κ νωρίς. Είδαμε και εγκυμοσύνες με φουλ συμπτώματα που κατέληξαν. Ξάπλα κ απόλαυσε το! 

Πασχαλιατικο δωρο η δοτρια.Μαζι με τη λαμπαδα κ το αυγο χαχα

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Condios είπε:

Περαστικά και γρήγορα σπιτάκι σου, όλα να έρθουν βολικά απο δω και πέρα και όλα για καλό. Φυσικά και αντέχεις, εσύ είσαι superwoman!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...