Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, chitaneta είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κατι...

Έχω μια φίλη απο εξωτερικό οχι Ελληνίδα που ενδιαφερεται να ερθει Ελλαδα για τη διαδικασια εξωσωματικης. Με ρωταει λοιπον αν ξερω ποια ειναι η διαδικασια γραφειοκρατική αν δεν εισαι από εδώ. Ίσως να παει με δοτρια ισως όχι. Και απο οτι εχω καταλάβει μαλλον θα παει και με δοτη.

Επισης @marina_86 εσύ είχες πει για ενα κεντρο που πανε πολλες απο το εξωτερικο; το serum;

Ναι αγαπημένη. Στα ξένα φόρουμ αναφέρεται σε συχνότητα πρώτο το serum και δεύτερο... το new life εδώ στη Θεσσαλονίκη! Ειδικά το serum.. χαμός! Οπότε, αν κάνει ψηφιακά ραντεβού με κάποια κέντρα για να καταλήξει, μπορεί να ρωτήσει κ για τα γραφειοκρατικά. Ειδικά αυτά που ασχολούνται πολύ με εξωτερικό θα τα ξέρουν καλά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 ώρα πρίν, chitaneta είπε:

Έχω μια φίλη απο εξωτερικό οχι Ελληνίδα που ενδιαφερεται να ερθει Ελλαδα για τη διαδικασια εξωσωματικης. Με ρωταει λοιπον αν ξερω ποια ειναι η διαδικασια γραφειοκρατική αν δεν εισαι από εδώ. Ίσως να παει με δοτρια ισως όχι. Και απο οτι εχω καταλάβει μαλλον θα παει και με δοτη.

Επισης @marina_86 εσύ είχες πει για ενα κεντρο που πανε πολλες απο το εξωτερικο; το serum;

Και το newlife στη Θεσσαλονικη δουλευει πολυ με εξωτερικο. 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Και αντε ωραια για τις βελονες. Συριγγες ποιες παιρνουμε;

2,5αρες αν πάρεις καλες είναι . Δεν έχει διαφορά μεγάλη , η βελόνα έχει πιο πολύ σημασία να σε βολεύει 

• Μου αρέσει 1

52 minutes ago, marina_86 said:

Ναι αγαπημένη. Στα ξένα φόρουμ αναφέρεται σε συχνότητα πρώτο το serum και δεύτερο... το new life εδώ στη Θεσσαλονίκη! Ειδικά το serum.. χαμός! Οπότε, αν κάνει ψηφιακά ραντεβού με κάποια κέντρα για να καταλήξει, μπορεί να ρωτήσει κ για τα γραφειοκρατικά. Ειδικά αυτά που ασχολούνται πολύ με εξωτερικό θα τα ξέρουν καλά.

Α μπορει να κάνει ψηφιακο ραντεβου; δεν το ειχα σκεφτει. Ειναι καλη ιδεα.

Θα μπορουσες να μου πεις πιο φορουμ ειναι αυτο που λες για να της το πω;

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!

Μολις εριξα μια ματια στη σελιδα του serum...φαινονται πολυ επαγγελματιες και κυριλέ. Λετε να ζητανε πιο πολλά λεφτά απο τα άλλα κεντρα;

πρίν από 52 λεπτά , chitaneta είπε:

Μολις εριξα μια ματια στη σελιδα του serum...φαινονται πολυ επαγγελματιες και κυριλέ. Λετε να ζητανε πιο πολλά λεφτά απο τα άλλα κεντρα;

Σίγουρα θα κάνουν ψηφιακά ραντεβού. Απ' ότι διάβασα από κοπέλες κ από το διπλανό καφέ της εξωσωματικής, που έχουν αρχίσει να πηγαίνουν στο serum, οι τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες, ίσως λίγο πιο ακριβό. Αλλά νομίζω στο σάιτ τους έχουν κ τιμές! Άσε που έχουν δικό τους αιματολογο, ανοσολογο κτλ κ τα κάνεις όλα εκεί. 

Εγώ έμπαινα κ μπαίνω σε διάφορα ξένα φόρουμ. Πιο συχνά έμπαινα στο whattoexpect και στο fertilityfriends. Αλλά έχει πολλά. Μπορεί να πατήσει στο google serum athens ivf forum. Λέξεις κλειδιά δηλαδή κ θα της βγουν διάφορα.

@chitaneta Καλά, τώρα είδα ότι έχουν κ διαιτολόγο, ψυχολόγο και σου κάνουν κ βελονισμό πριν κ μετά την ετ!!!! Και συνεργάζονται με ξενοδοχεία στην Αθήνα για καλύτερη τιμή και διαθέτουν κ οι ίδιοι δικά τους διαμερίσματα για να μείνεις αν θες. Τρέλανε μαςςςςς!!!!!!! Χαχαχαχαχαχα Καλέ αυτοί είναι πολύ μπροστά. Τόσο μπροστά που δεν τους βλέπουμε καν, γι'αυτό δεν τους έχουμε πάρει χαμπάρι!

Θα μου πεις πληρώνεις για όλα αυτά. Θα σου πω ε ναι, γιατί αν πας ιδιωτικά δεν πληρώνεις; Ή αν πρέπει να μείνεις Αθήνα για κάποιες μέρες κ δεν έχεις σπίτι, δεν θα πληρώσεις ξενοδοχείο; Βολικό που σου δίνουν ένα πλήρες πακέτο κ επιλέγεις ποια θες κ ποια όχι. Ειδικά για τις γυναίκες που έρχονται από το εξωτερικό ή ακόμα κ από άλλες πόλεις. 

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Εγώ είμαι εκεί και οι τιμές είναι οι ίδιες 

2.500 ωοληψια και εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 14 λεπτά , Ellidr είπε:

Εγώ είμαι εκεί και οι τιμές είναι οι ίδιες 

2.500 ωοληψια και εμβρυομεταφορα 

Καλημέρα! Και είσαι ευχαριστημένη; 

Στη δωρεά βέβαια είναι λίγο πιο ακριβοί. Συνήθως οι τιμές είναι 5000-5500, στο serum απ' ότι είδα είναι 6000. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 44 λεπτά , marina_86 είπε:

Καλημέρα! Και είσαι ευχαριστημένη; 

Στη δωρεά βέβαια είναι λίγο πιο ακριβοί. Συνήθως οι τιμές είναι 5000-5500, στο serum απ' ότι είδα είναι 6000. 

Καλημέρα!!! Ρε δεν ήξερα ότι έχουν τέτοιες παροχές. Αυτό ίσως βολεύει κοπέλες που έρχονται από μακρύα για αυτό είναι λιγο πιο πάνω οι τιμές. Εν τω μεταξύ σας κέντρο δεν είναι τόσο διαφημισμενο. Δύο τρια είναι αυτά που ακούγονται συνέχεια.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα!!! Ρε δεν ήξερα ότι έχουν τέτοιες παροχές. Αυτό ίσως βολεύει κοπέλες που έρχονται από μακρύα για αυτό είναι λιγο πιο πάνω οι τιμές. Εν τω μεταξύ σας κέντρο δεν είναι τόσο διαφημισμενο. Δύο τρια είναι αυτά που ακούγονται συνέχεια.

Καλά, οι έξτρα παροχές δεν είναι μέσα στην τιμή. Πληρώνεις κ έξτρα. Αλλά σίγουρα είναι βολικό το ότι σου δίνει πολλές επιλογές. 

Χρυσουλακι μου τι κάνεις;;;;; 

πρίν από 29 λεπτά , marina_86 είπε:

Καλά, οι έξτρα παροχές δεν είναι μέσα στην τιμή. Πληρώνεις κ έξτρα. Αλλά σίγουρα είναι βολικό το ότι σου δίνει πολλές επιλογές. 

Χρυσουλακι μου τι κάνεις;;;;; 

Αγαπημένη μου τι να κάνω;; Οοομμμμμ και υπομονή. Ευτυχώς έχω άδεια από την δουλειά και δεν κουράζομαι καθολου. Απολαμβάνω περιποιήσεις μανουλας πεθεράς και αντρουλη. Λίγο με προβληματίζει και με κάνει να νιώθω down ότι δεν έχω ούτε ένα σύμπτωμα. Ούτε ένα όμως. Αλλά λέω ότι είναι να γίνει θα γίνει..τις πρώτες μέρες ήμουν κουλ και μέσα στη θετική ενέργεια. Τώρα λίγο λίγο κάνω και απαισιόδοξες σκέψεις. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Καλημέραααα αγαπημένες!!! 

10 minutes ago, Chrussa1982 said:

Αγαπημένη μου τι να κάνω;; Οοομμμμμ και υπομονή. Ευτυχώς έχω άδεια από την δουλειά και δεν κουράζομαι καθολου. Απολαμβάνω περιποιήσεις μανουλας πεθεράς και αντρουλη. Λίγο με προβληματίζει και με κάνει να νιώθω down ότι δεν έχω ούτε ένα σύμπτωμα. Ούτε ένα όμως. Αλλά λέω ότι είναι να γίνει θα γίνει..τις πρώτες μέρες ήμουν κουλ και μέσα στη θετική ενέργεια. Τώρα λίγο λίγο κάνω και απαισιόδοξες σκέψεις. 

Κατανοητό. Δεν υπάρχουν συμπτώματα τόσο νωρίς. Το έχουμε δει ακούσει διαβάσει άπειρες φορές. Ναι η λαχτάρα μας κάνει να ψάχνουμε το καθετί. Όπως έρχονται οι σκέψεις ψουτ να τις διώχνεις. Όλα καλα θα πάνε κοριτσάκι μου όμορφο!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Είναι το κλασικό! Πάντα ξεκινάμε δυναμικά και όσο πλησιάζουμε αυξάνεται το άγχος. Το είχα πει κ παλιότερα σε άλλα κορίτσια. Εγώ στην τελευταία ετ είχα τα πάντα από συμπτώματα! Μέχρι κ ροζ σταγόνες τη δεύτερη ή τρίτη μέρα, δεν θυμάμαι. Κ τα πάντα σου λέω. Στήθος, τσιμπήματα, όλα. Έμεινα με τα συμπτώματα! Χαχαχαχα Πάρα πολλά κορίτσια δεν είχαν κανένα απολύτως κ είχαν ωραιότατες χοριακες. Και είναι απόλυτα λογικό αυτό που λένε ότι τα συμπτώματα είναι καθαρά από τα φάρμακα. Δεν γίνεται να έχεις συμπτώματα εγκυμοσύνης από τόσο νωρίς. Οπότε, μην πέφτεις ψυχολογικά χωρίς λόγο. (Για να είμαστε ειλικρινείς σε καταλαβαίνω απόλυτα! Απλά τώρα μιλάω με τη φωνή της λογικής!!!) ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 5

15 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Σιδερενια αγαπη μου!Αναμενουμε νεα μετα την επισκεψη του γιατρου♥️♥️♥️

Ελπιζω να μην ερθει την ωρα που θα τρως και σε διακοψει!

Παρασκευη!!! Τελεια πλησιαζει η ωρα κουκλιτσα μου και θα δεις οτι ολα θα ειναι τελεια και θα ηρεμησεις! Υπομονη♥️

Καλα ειμαι κ εγω! 4/4 ετ!!!♥️♥️♥️ Κατα τ' αλλα ολα καλα

Ναι αυτο εννοω. Οι μικρουλες ειναι διαφορετικες. Η μια πιο μιλρη απο την αλλη. Αρα διαλεγω οποια θελω. Δηλαδη την πιο μικρη. Σωστα;

Ευχαριστω αγαπη μου

Αντε με το καλό αγάπη μ όλα καλά θα πάνε ♥ 

14 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

@Condios περαστικά αγαπημένη μας!!! Σιδερένια και καλή ανάρρωση!! Ένα βηματακι προς το μωράκι έγινε σήμερα!! @Viv37 ένα όμορφο ταξίδι ξεκινάει αύριο. Αγάπησε τις ενεσουλες σου που θα σου φέρουν το μωράκι σου αγκαλιτσα...Ω ναι...είσαι η επόμενη!!! Ανυπομονώ!!! @chitaneta μου αγαπημένη ήρθε η ώρα της αυχενικής!! Ελπίζω να τα δεις όλα!! Και να μας κάνεις λεπτομερή περιγραφή για να χαρούμε με την χαρά σου. @Hope19 τρέλανε μας με την χιριακαρα σου!! Ε ε έρχεται λέμε!!! @MELINASP τι καλά διαλέξατε δότη!! Πώς νιώθεις;; Πλησιάζεις και εσύ καρδούλα μου...

κορίτσια οι επόμενες μέρες είναι φωτιά...χοριακες, αυχενικής και η ετ της συμπέθερες μου. Θα έχουμε να λέμε, να αγωνιυμε και να κλαίμε (από χαρά όμως)!!

Να σου πω την αλήθεια από την μία χαρά πολύ γτ το ένα κομμάτι το τελειώσαμε αλλά από την άλλη ενώ βλέπεις πληροφορίες που θα ήθελα μεν να ξέρω για τη δοτρια από την άλλη είναι λίγο άβολο. Αλλά προχωράμε!!! Πως είσαι εσύ αγάπη μ;;; κλωσας;;; δύο μερούλες έμειναν!!! Θα κάνεις τεστακι; 

13 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

@MELINASP τελεια! Αφου διαλεξατε μπηκατε κ εσεις στην τελικη ευθεια! Ποιο ειναι το επομενο βημα; 

@Chrussa1982 ευχαριστω! Δεν το ειχα σκεφτει ετσι. Μονο σαν μπελα τις εβλεπα αλλα μαλλον εχεις δικιο. Αν χρειαστω βοηθεια για να τις κανω θα σας ενημερωσω!

Οντως πολυ ωραια βδομαδα γεματη! Και περιμενουμε και τη δικια σου γιγαντια χοριακη!!!

Μίλησα με τον ντοκ μου είπε ότι λογικά μέχρι και τέλος Απριλίου θα έχουμε βρει και τη δοτρια!  Οπότε το επόμενο κομμάτι είναι αυτό. Τώρα φτιάχνω τα χαρτιά. Θέλω να κάνω και τη συμβολαιογραφικη πράξη που μου ζήτησαν. Καινούργιο κ αυτό. 

13 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Και αντε ωραια για τις βελονες. Συριγγες ποιες παιρνουμε;

Όσες ενέσεις κάνεις κοιλιά να ζητάς τις ενέσεις της ινσουλίνης. 

13 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Εγώ που πάω με διπλή δωρεά. Έχω τον ντοκ για τη δοτρια παπαθαν.. Και κουρτη. Και μου σύστησε τη κλινική που διαλέξαμε τον δότη (αυτό το κομμάτι το κάνεις εσύ). Οπότε πρέπει να πάει στον γυναικολόγο που θα την αναλάβει για δανεικά πχ και εκείνος θα της προτείνει το κέντρο για τον δότη. 

10 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Σίγουρα θα κάνουν ψηφιακά ραντεβού. Απ' ότι διάβασα από κοπέλες κ από το διπλανό καφέ της εξωσωματικής, που έχουν αρχίσει να πηγαίνουν στο serum, οι τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες, ίσως λίγο πιο ακριβό. Αλλά νομίζω στο σάιτ τους έχουν κ τιμές! Άσε που έχουν δικό τους αιματολογο, ανοσολογο κτλ κ τα κάνεις όλα εκεί. 

Εγώ έμπαινα κ μπαίνω σε διάφορα ξένα φόρουμ. Πιο συχνά έμπαινα στο whattoexpect και στο fertilityfriends. Αλλά έχει πολλά. Μπορεί να πατήσει στο google serum athens ivf forum. Λέξεις κλειδιά δηλαδή κ θα της βγουν διάφορα.

@chitaneta Καλά, τώρα είδα ότι έχουν κ διαιτολόγο, ψυχολόγο και σου κάνουν κ βελονισμό πριν κ μετά την ετ!!!! Και συνεργάζονται με ξενοδοχεία στην Αθήνα για καλύτερη τιμή και διαθέτουν κ οι ίδιοι δικά τους διαμερίσματα για να μείνεις αν θες. Τρέλανε μαςςςςς!!!!!!! Χαχαχαχαχαχα Καλέ αυτοί είναι πολύ μπροστά. Τόσο μπροστά που δεν τους βλέπουμε καν, γι'αυτό δεν τους έχουμε πάρει χαμπάρι!

Θα μου πεις πληρώνεις για όλα αυτά. Θα σου πω ε ναι, γιατί αν πας ιδιωτικά δεν πληρώνεις; Ή αν πρέπει να μείνεις Αθήνα για κάποιες μέρες κ δεν έχεις σπίτι, δεν θα πληρώσεις ξενοδοχείο; Βολικό που σου δίνουν ένα πλήρες πακέτο κ επιλέγεις ποια θες κ ποια όχι. Ειδικά για τις γυναίκες που έρχονται από το εξωτερικό ή ακόμα κ από άλλες πόλεις. 

Καλεεεεεε τι τέλειο όλο αυτό να τα μας και βελονισμό λέει χαχαχαχαχαχα τέλειο μπράβο τους!! Εν το μεταξύ εγώ πρώτη φορά τους ακούω αυτούς δεν ήξερα καν ότι υπηρχε

πρίν από 13 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Δεν έχουν σημασία αγάπη μ τα συμπτώματα είναι κ νωρίς. Είδαμε και εγκυμοσύνες με φουλ συμπτώματα που κατέληξαν. Ξάπλα κ απόλαυσε το! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Αχ αγάπες μου χωρίς εσάς τι θα έκανα μου λέτε;; Θέλω να πιστεύω ότι όλες λίγο.πολυ είχατε αντιφατικά συναισθήματα που ξεκίνησαν με χαρά και θετική διάθεση και συνέχισαν με φόβο και αμφιβολία. Εξαιρείται η φίλη μας. Με τόσα οοοομμμμμ και τόση ηρεμία τα πήγε περίφημα!! Έχω επενδύσει κ εγώ όπως και εσείς τόσα πολλά. Λίγες μέρες έμειναν!! Εκτός κ αν τα εμβρυακια μου είναι τόσο χαλαρά όπως ο γιατρός μου που εμφυτεύτηκαν αθόρυβα χαχαχαχα. 

• Μου αρέσει 8

πρίν από 12 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αχ αγάπες μου χωρίς εσάς τι θα έκανα μου λέτε;; Θέλω να πιστεύω ότι όλες λίγο.πολυ είχατε αντιφατικά συναισθήματα που ξεκίνησαν με χαρά και θετική διάθεση και συνέχισαν με φόβο και αμφιβολία. Εξαιρείται η φίλη μας. Με τόσα οοοομμμμμ και τόση ηρεμία τα πήγε περίφημα!! Έχω επενδύσει κ εγώ όπως και εσείς τόσα πολλά. Λίγες μέρες έμειναν!! Εκτός κ αν τα εμβρυακια μου είναι τόσο χαλαρά όπως ο γιατρός μου που εμφυτεύτηκαν αθόρυβα χαχαχαχα. 

Αααααχχχχχχ Χρύσα μου, ποσο μα ποσο σε καταλαβαίνουμε όλες μας. Φυσικά και αυτά ειναι τα συναισθήματα, οπως τα λες. Και αυτη η μλκια με τα συμπτώματα που μας έχει κανει όλες να υποφέρουμε. Κοίτα... στο γιατρό μας οι γυναίκες δεν έχουν συμπτώματα, ρωτά και την @chitaneta τίποτα δεν είχε και τσουπ ..να το νινί.  Δυο μερούλες έμειναν αγάπη μου , υπομονή ❤️

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...