Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Condios είπε:

Όλα πήγαν εξαιρετικά θα πω! Αν μου το επιβεβαιώσει και ο γιατρός γιατί ακόμα δεν πέρασε θα είμαι ακόμα.πιο ήρεμη. 

Βγήκα Φιλάκι μου,,,βγήκα 11:30 ,,, ακόμα νηστική είμαι,,,ξεκίνησα περπάτημα και να πίνω λίγο λίγο νερό,,,ο γιατρός θα περάσει κοντά στο βραδυνό ,,,, θα φάμε παρέα μάλλον αχχαχαχααχαχχαχαχαχαχ

Μελινακι μου βγηκαααα φτου ξελευθερια θα πω,,θες απ'τις αφαιρέσεις? Θες επειδή δεν κρύωνα και δεν έκλαψα δεν πόνεσα ????? Το καλύτερο όλων μου φάνηκε απ'όσα έχω κάνει. Εσύ πως είσαι?????? Συγνώμη αλλά σήμερα είναι λίγο ζαβλακωμενη! 

Υπήρχε φόβος να με χάσετε????? Εδωωωωωωω μέχρι να με κάνετε μανούλα είπαμε!!!!! 

Θα σας γράψω την ουσία όμως αφού με δει ο γιατρός να ξέρω τι αφαίρεσε ακριβώς και πως θα κινηθούμε ,,,έχω μια λίστα ερωτήσεων . 

Φιλάκια πολλά σε όλες σας 

Σιδερενια!!! Περιμενουμε να μας πεις τι θα σου πει ο γιατρος!!

• Ευχαριστώ 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 18 λεπτά , Viv37 είπε:

Κοριτσάκια μου έχω μια απορία. Αύριο ξεκινάω τις prolutex και ο γιατρός μου είπε να πάρω 27G σύριγγες αλλά ο φαρμακοποιός μου έδωσε 2 είδη. 27G x 3/4 και 27G x 1/2. Ποια από τις 2 είναι η σωστή???

Με την μεγαλη συριγγα θα κανεις την αναρρόφηση απο το μπουκαλακι ωστε να φτανει  Στον πατο κ να το ρουφαει ολο,κ μετα θα αλλαζεις συριγγα μπροστα βαζοντας την μικρουλα κ κανοντας την ενεση..δεν ειναι κατι λαθος..οπως σε βολεψει..κ αν εννοεις για την μικρουλα οτι οι μισες ειναι λιγο πιο μικρες κ οι αλλες οχι..παλι δεν πολυπειραζει...

πρίν από 17 λεπτά , Condios είπε:

Όλα πήγαν εξαιρετικά θα πω! Αν μου το επιβεβαιώσει και ο γιατρός γιατί ακόμα δεν πέρασε θα είμαι ακόμα.πιο ήρεμη. 

Βγήκα Φιλάκι μου,,,βγήκα 11:30 ,,, ακόμα νηστική είμαι,,,ξεκίνησα περπάτημα και να πίνω λίγο λίγο νερό,,,ο γιατρός θα περάσει κοντά στο βραδυνό ,,,, θα φάμε παρέα μάλλον αχχαχαχααχαχχαχαχαχαχ

Μελινακι μου βγηκαααα φτου ξελευθερια θα πω,,θες απ'τις αφαιρέσεις? Θες επειδή δεν κρύωνα και δεν έκλαψα δεν πόνεσα ????? Το καλύτερο όλων μου φάνηκε απ'όσα έχω κάνει. Εσύ πως είσαι?????? Συγνώμη αλλά σήμερα είναι λίγο ζαβλακωμενη! 

Θα σας γράψω την ουσία όμως αφού με δει ο γιατρός να ξέρω τι αφαίρεσε ακριβώς και πως θα κινηθούμε ,,,έχω μια λίστα ερωτήσεων . 

Σιδερενια να εισαι μαχητρια μας!! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 21 λεπτά , Viv37 είπε:

Κοριτσάκια μου έχω μια απορία. Αύριο ξεκινάω τις prolutex και ο γιατρός μου είπε να πάρω 27G σύριγγες αλλά ο φαρμακοποιός μου έδωσε 2 είδη. 27G x 3/4 και 27G x 1/2. Ποια από τις 2 είναι η σωστή???

Ευτυχως μου περισεψαν κ εχω..27G x 1/2 ειναι γκρι στην ακρη..

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Condios είπε:

Σιδερενια αγαπη μου!Αναμενουμε νεα μετα την επισκεψη του γιατρου♥️♥️♥️

Ελπιζω να μην ερθει την ωρα που θα τρως και σε διακοψει!

1 hour ago, chitaneta είπε:

Κορίτσια μόλις μου ειπαν για ραντεβου για αυχενική την Παρασκευη στις 13.00

Με εχει πιασει πολυ αγωνία...

Επισης μου εκλεισε με εναν Βασιλειαδη Χαρη και δεν ξερω καθολου το ποιον του... Γνωριζει καποια κοπελα;

Εχω ακουσει πολλά για εναν Κουρτη Πλούταρχο αλλά δεν υπαρχει ραντεβου...

Ειχα που ειχα αγχος τωρα αγχωνομαι λαι για ποιος ειναι αυτός...

Παρασκευη!!! Τελεια πλησιαζει η ωρα κουκλιτσα μου και θα δεις οτι ολα θα ειναι τελεια και θα ηρεμησεις! Υπομονη♥️

1 hour ago, MELINASP είπε:

Αααα μια χαρά τέλεια θα το ψάξω σε ευχαριστώ ω! 

Και μενα μ λείψατε κοριτσάκια μ! Καλά μέχρι τώρα την βιοψία περιμένουμε. 

Διαλέξαμε δότη επιτέλους εχθές το έστειλα και στη κλινική. Μένει τώρα να κάνω τα χαρτιά με τη συμβολαιογράφο 

Εσύ τι κάνεις αγάπη μ; 

Αντε κοριτσάκι μου με το καλό! Δεν τον ξέρω καθόλου αυτόν που λες. Τον σαρικωστα ξέρω ότι είναι πολύ καλός για αυχενική. Αλλά για να στον σύστησε κάτι θα ξέρει. Τον έψαξες; 

Δεν ξέρω καθόλου αγάπη μ εγώ έπαιρνα τις σύριγγες και άλλαζα τη βελόνα με την βελόνα της ινσουλίνης. Και έμενε και κε ο πίσω στη σύριγγα ενώ είχα βάλει το προλουτεξ. 

Μπράβο αγάπη μ σιδερένια!!! ♥️ Αντε με το καλό να έρθει και ο γιατρός να σ πει τα νέα. Περιμένουμε νέα σ! Φιλάκια πολλα

Καλα ειμαι κ εγω! 4/4 ετ!!!♥️♥️♥️ Κατα τ' αλλα ολα καλα

1 hour ago, Hope19 είπε:

Με την μεγαλη συριγγα θα κανεις την αναρρόφηση απο το μπουκαλακι ωστε να φτανει  Στον πατο κ να το ρουφαει ολο,κ μετα θα αλλαζεις συριγγα μπροστα βαζοντας την μικρουλα κ κανοντας την ενεση..δεν ειναι κατι λαθος..οπως σε βολεψει..κ αν εννοεις για την μικρουλα οτι οι μισες ειναι λιγο πιο μικρες κ οι αλλες οχι..παλι δεν πολυπειραζει...

Σιδερενια να εισαι μαχητρια μας!! 

Ναι αυτο εννοω. Οι μικρουλες ειναι διαφορετικες. Η μια πιο μιλρη απο την αλλη. Αρα διαλεγω οποια θελω. Δηλαδη την πιο μικρη. Σωστα;

1 hour ago, Neli83 είπε:

Ευτυχως μου περισεψαν κ εχω..27G x 1/2 ειναι γκρι στην ακρη..

Ευχαριστω αγαπη μου

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, Condios said:

Σιδερένια και καλή ανάρρωση! Πάει κι αυτό! Περιμενουμε νεα κι απο τον γιατρό!

Φιλιά πολλά

πρίν από 14 λεπτά , Viv37 είπε:

Παρασκευη!!! Τελεια πλησιαζει η ωρα κουκλιτσα μου και θα δεις οτι ολα θα ειναι τελεια και θα ηρεμησεις! Υπομονη♥️

Ναι αυτο εννοω. Οι μικρουλες ειναι διαφορετικες. Η μια πιο μιλρη απο την αλλη. Αρα διαλεγω οποια θελω. Δηλαδη την πιο μικρη. Σωστα;

Ευχαριστω αγαπη μου

Κι εγώ τις 27G 1/2 χρησιμοποιούσα 

• Μου αρέσει 1

17 minutes ago, Viv37 said:

Ευχαριστω αγαπη μου

Γεια σου Βιβη μου!  Κι εγω 27g × 1/2 έχω. Αλλά και τα 3/4 λογικα θα σου κανουν. Το δοκιμαζεις κι αν δεις οτι προτιμας τις 1/2 παιρνεις μονο απο αυτες.

Έρχεται κι η σειρά σου!

• Μου αρέσει 1

@Condios περαστικά αγαπημένη μας!!! Σιδερένια και καλή ανάρρωση!! Ένα βηματακι προς το μωράκι έγινε σήμερα!! @Viv37 ένα όμορφο ταξίδι ξεκινάει αύριο. Αγάπησε τις ενεσουλες σου που θα σου φέρουν το μωράκι σου αγκαλιτσα...Ω ναι...είσαι η επόμενη!!! Ανυπομονώ!!! @chitaneta μου αγαπημένη ήρθε η ώρα της αυχενικής!! Ελπίζω να τα δεις όλα!! Και να μας κάνεις λεπτομερή περιγραφή για να χαρούμε με την χαρά σου. @Hope19 τρέλανε μας με την χιριακαρα σου!! Ε ε έρχεται λέμε!!! @MELINASP τι καλά διαλέξατε δότη!! Πώς νιώθεις;; Πλησιάζεις και εσύ καρδούλα μου...

κορίτσια οι επόμενες μέρες είναι φωτιά...χοριακες, αυχενικής και η ετ της συμπέθερες μου. Θα έχουμε να λέμε, να αγωνιυμε και να κλαίμε (από χαρά όμως)!!

• Μου αρέσει 5
  • Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

@MELINASP τελεια! Αφου διαλεξατε μπηκατε κ εσεις στην τελικη ευθεια! Ποιο ειναι το επομενο βημα; 

@Chrussa1982 ευχαριστω! Δεν το ειχα σκεφτει ετσι. Μονο σαν μπελα τις εβλεπα αλλα μαλλον εχεις δικιο. Αν χρειαστω βοηθεια για να τις κανω θα σας ενημερωσω!

Οντως πολυ ωραια βδομαδα γεματη! Και περιμενουμε και τη δικια σου γιγαντια χοριακη!!!

• Μου αρέσει 3

3 ώρες πρίν, Condios είπε:

Μπράβο κορίτσι μου. Περαστικά. Αντε να γίνεις καλά τώρα να πας σπίτι σου και η επόμενη φορά που θα έρθεις Αθήνα να είναι για να πάρεις τα παιδάκια σου. Φιλιά πολλά και μια μεγάλη αγκαλιά 

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια να ρωτήσω κατι...

Έχω μια φίλη απο εξωτερικό οχι Ελληνίδα που ενδιαφερεται να ερθει Ελλαδα για τη διαδικασια εξωσωματικης. Με ρωταει λοιπον αν ξερω ποια ειναι η διαδικασια γραφειοκρατική αν δεν εισαι από εδώ. Ίσως να παει με δοτρια ισως όχι. Και απο οτι εχω καταλάβει μαλλον θα παει και με δοτη.

Επισης @marina_86 εσύ είχες πει για ενα κεντρο που πανε πολλες απο το εξωτερικο; το serum;

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, chitaneta είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κατι...

Έχω μια φίλη απο εξωτερικό οχι Ελληνίδα που ενδιαφερεται να ερθει Ελλαδα για τη διαδικασια εξωσωματικης. Με ρωταει λοιπον αν ξερω ποια ειναι η διαδικασια γραφειοκρατική αν δεν εισαι από εδώ. Ίσως να παει με δοτρια ισως όχι. Και απο οτι εχω καταλάβει μαλλον θα παει και με δοτη.

Επισης @marina_86 εσύ είχες πει για ενα κεντρο που πανε πολλες απο το εξωτερικο; το serum;

Ναι το serum είναι που δουλεύει με το εξωτερικό.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...