Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, chitaneta είπε:

Ναι συμφωνώ με οτι λεει η Χρύσα. Ας πουμε οτι αυτο ειναι κατι απο τα μείον του κατα την προσωπικη μου άποψη. 

Απο την άλλη πιστευω οτι εχει το δικο του τροπο να τα κανει ολα κι αφου εχει τοσες επιτυχιες τι να πω... Γι αυτο καλυτερα να τον πρηζουνε εμείς με ερωτησεις:)

Και εγώ για τις επιτυχίες του τον εμπιστεύτηκα. Δείχνει να ξέρει τι κάνει. Βέβαια δεν τον επρηζα και ιδιαίτερα. Αφεθηκανστα μαγικά του χέρια. Ελπίζω το αποτέλεσμα να με δικαιώσει.

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

On 28/3/2022 at 5:15 ΠΜ, Kalipso1978 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα. Είμαι 5η μέρα προετοιμασίας ενδομητρίου και σήμερα είχα θετικό τεστ κοβιντ! Λέτε να μη μ αφήσουν να κάνω εμβρυομεταφορά? Θα πάρω τηλ το κέντρο το πρωί! 

Ωχ ρε κορίτσι μ κρίμα ρε γαμωτο. Λογικά δεν θα το προλάβεις. Ο γιατρός τι σ είπε; 

Έχεις συμπτώματα; 

23 ώρες πρίν, Condios είπε:

Βιλακι μου αγαπημένο,,,, ήρθαμε Αθήνα Σάββατο ναι και κωλονδε βάλαμε απ'τις βόλτες,,,ότι προλάβαμε προλάβαμε που δόξα το Θεό είδαμε πολύ δικούς μας ανθρώπους,,,είδαμε και ένα θέατρο και σήμερα πρωί έκανα προεγχειρητικό,,,αύριο 7:30 είμαι πρώτο χειρουργείο. Αμήν! Όλα καλά Παναγία μου! 

Εσύ πως είσαι? Ο μπαμπάς σου τί κάνει? 

Έτοιμη είμαι,,, περιμένω να δράσει το καθαρκτικο ( κλάψ) και δεν τρώω τίποτα σήμερα,,,μόνο νερό, χαμομήλι και καφέ επιτρέπει και αυτό ως τις 00:00. Μετά τίποτα. Πειναωωωωωωωωωω και είμαι πολύ ήσυχη για να μη σπαταλάς ενέργεια!!!!! Εσύ πως είσαι?? Που βρίσκεσαι? Αθήνα ή ακόμα εξοχή? 

@Chrussa1982  & @Hope19 κλωκλωκλω και ηρεμία ναι?????? @Rafaelatarzan περαστικά και γρήγορα!!!!! @Viv37 ΝΑ ένα ενδομητριο περιμένουμε!!!!!!!! @marina_86 λουλούδι μου???? Συμπεθερουλα μου???? Που είσαι? Πως είσαι? Τί είπε ο γιατρός μάθαμε ή τα είπες και δεν πήρα χαμπάρι ? 

Φιλιά πολλά σε όλα τα κορίτσια,,καλή εβδομάδα και καλή δύναμη!!!!! 

Κοριτσάκι μ πως πήγε;;;; πως είσαι; 

19 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Κοριτσακια μου καταρχην αγνοηστε το προηγουμενο κατα λαθος ανεβηκε. Λοιπομ το ενδομητριο πηγε 8!!! Συνεχιζω cyclacur και την Τεταρτη ξεκιναω 2 prolutex τη μερα.

Για τις μερες εμφυτευσης μου ειπε οτι δεν εχουμε κανενα προβλημα και να μην ανησυχω. 

Επισης ρωτησα για μπανιο και μου ειπε οτι μπορω να κανω μπανιο κανονικα οπως και πριν και με ζεστο νερο. 

Μετα ρωτησα αν κανει να κοιμαμαι μπρουμυτα (για χαζη θα με περασε) και μου ειπε να κοιμαμαι οπως θελω! 

Πολυ καλος δεν ειναι ; Χαχαχα

4/4 παμε για ετ!!!

Μπράβο αγάπη μου σούπερ!!! ♥️ ♥️ ♥️ 

18 ώρες πρίν, Villi είπε:

Διευκρίνιση : ειναι μιας χρήσης δηλ 800 εισπνοές, μη τα ψάξεις σε τιποτα ειδικά καταστηματα. Στα τύπου περίπτερα τα έχουν.. 800 εισπνοές και γεια σας..

Και αυτό δεν έχει καθόλου νικοτίνη; 

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλά είμαι την παλεύω. Έχει έρθει η πεθερά να μου ξεβρωμισειντι σπίτι, έχω παρέα και ξεχνιέμαι. Ε σχεδόν τον έφαγα τον γάιδαρο χαχαχα. Τρεις μερουλες έμειναν μίλησα με βιοϊατρική ευτυχώς αν πάω Σάββατο πρωί θα έχω τα αποτελέσματα μέχρι τις 16.00. γιατί 50ριμσ για χοριακη στο Ρέα δεν έχω και δεν δίνω.

Αντε με το καλό αγάπη μ λίγες μερούλες ξάπλα εσύ να ναι καλά η πεθερούλα φασινα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Και εγώ για τις επιτυχίες του τον εμπιστεύτηκα. Δείχνει να ξέρει τι κάνει. Βέβαια δεν τον επρηζα και ιδιαίτερα. Αφεθηκανστα μαγικά του χέρια. Ελπίζω το αποτέλεσμα να με δικαιώσει.

Φυσικά και θα σε δικαιώσει Χρυσά μου, ολα σωστα έγιναν. Μην ακούς εμένα που γκρινιάζω 

πρίν από 7 λεπτά , MELINASP είπε:

Καθόλου 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , Villi είπε:

Φυσικά και θα σε δικαιώσει Χρυσά μου, ολα σωστα έγιναν. Μην ακούς εμένα που γκρινιάζω 

Καθόλου 

Πίσσα και τέτοια; σε ρωτάω για τη πεθερά μ μπας και κόψει και το ικος

1 hour ago, Viv37 said:

Φιλάκι μπορείς να μου θυμήσεις πιο φυλλικό παίρνεις ή έπαιρνες πριν την ετ? Εμένα λέει ότι αν δεν έχεις έλλειψη τότε απλώς πλουτίζεις τις εταιρείες που τα κατασκευάζουν αλλά είπε επίσης αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα κακό δεν κάνει. Ε με κάνει να νιώθω καλύτερα λοιπόν οπότε ήρθε η ώρα να πάρω χαχαχα

Κι εμένα όταν ξεκινούσα μου είπε να κάνω όλες αυτές τις εξετάσεις και αν η d ήταν χαμηλή θα καθυστερούσαμε την ετ. Συμφωνώ με τα κορίτσια. Πες του να σου τη γράψει. ή πες σε οποιονδήποτε άλλο γιατρό σε παρακολουθεί. Είναι απλή εξέταση

Άντε έρχεται η μεγάλη μέρα!! Ανυπομονούμε όλοι μαζί σου!!

Αγαπημένη το filicine παίρνω ένα την ημέρα νηστική. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , MELINASP είπε:

Πίσσα και τέτοια; σε ρωτάω για τη πεθερά μ μπας και κόψει και το ικος

Δεν λέει επάνω στη συσκευασία για πίσσα, αλλα απο όσο  ξέρω η πίσσα είναι στο χαρτί άρα…

19 ώρες πρίν, Condios είπε:

Αν είσαι οκ και σε καλύπτουν οι απαντήσεις που σου δίνει ,,, είσαι σούπερ οκ,,, με το καλό να έρθει ότι είναι για καλό και μόνο!!!!  Ευχαριστώ για τις πληροφορίες,,,θα τα ψάξω ,,,,άνευ νικοτίνης αν είναι να γλυτωσουμε κάτι και αντέχουμε φυσικά κιόλας!!!! 

Κορίτσι;;;; όλα καλά;;;; βγήκες;;;; 

1 ώρα πρίν, MELINASP είπε:

Εύχομαι να πέρασες σούπερ αγάπη μ!! 

Έτσι μπράβο έτσι σε θέλω γειτονάκι μ!!! ♥️ 

Μπράβο ρε αγάπη μουυυυυ!!! Άρα συνεχίζεις αντιβίωση και ευχόμαστε να ταν αυτό με τι καλό παναγία μ!!! ♥️ 

Τι λες παιδί μ;;;; να σε πελεκισω θες;;;; ακούς εκεί δεν το χω μια χαρά το έχεις και το παρέχεις. Εγώ πιστεύω ότι αυτό που βγήκε και κάνεις τη θεραπεία ήταν το θέμα. Και με το καλό θα είσαι η επόμενη εγκυουλα μάς!!! ♥️ 

Αγάπη μ τίποτα δεν γίνεται με ένα ντουζάκι και ένα φρουτάκια τι λες καλέ;;; δεν έχεις τι να κάνεις λογικό και η σκέψη σ οργιάζει να μην έχεις καθόλου τύψεις γτ δεν έκανες τίποτα καλέ!!! 

Ξέχνα τα αυτά τώρα. Θα μου πεις πως; τα μισά μας ψυχολογικά είναι από τους χαζούς γιατρούς που έχουμε παρελάσει όλες! Τωρα είσαι σε έναν γιατρό όμως αγάπη μου που σε κάνει να νιώθεις καλά και αυτό είναι το πιο σημαντικό!! 

Εγώ δεν θα του έστελνα ούτε sms του παντού.. 

Για αυτό που λες να τα βγάλεις από μέσα σου ναι θα πήγαινα. Γτ από αυτά που διαβάζω μ έχει φύγει το κεφάλι τι θα πει όχι κάθετα σε καρυοττποι εμβρύου;;; να πας να δεις πραγματικά τι θα πει 

Όλα καλά να πάνε εύχομαι κοριτσάκι μ γλυκό να είναι καθαρή η μαγνητική και να ηρεμήσετε και να χαρεί το εγγονάκι ♥ 

Είναι και τα φάρμακα είναι και το ζουΟυνακι αν είναι κ δυο ακόμα πιο λογικό! 

Λογικά 5-6 από 2η μέρα σε βλαστοκιστη αναλαμβάνει το σπέρμα. Ευχομαι να μείνουν όσα είναι :)

Μελινάκι τι κάνεις? Μας έλειψες!! Πώς είναι η πεθερά σου? Εσύ ξεπατώθηκες? Εύχομαι να είναι όλα καλά!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μόλις μου ειπαν για ραντεβου για αυχενική την Παρασκευη στις 13.00

Με εχει πιασει πολυ αγωνία...

Επισης μου εκλεισε με εναν Βασιλειαδη Χαρη και δεν ξερω καθολου το ποιον του... Γνωριζει καποια κοπελα;

Εχω ακουσει πολλά για εναν Κουρτη Πλούταρχο αλλά δεν υπαρχει ραντεβου...

Ειχα που ειχα αγχος τωρα αγχωνομαι λαι για ποιος ειναι αυτός...

• Μου αρέσει 1

Κοριτσάκια μου έχω μια απορία. Αύριο ξεκινάω τις prolutex και ο γιατρός μου είπε να πάρω 27G σύριγγες αλλά ο φαρμακοποιός μου έδωσε 2 είδη. 27G x 3/4 και 27G x 1/2. Ποια από τις 2 είναι η σωστή???

8 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου άλλο ένα βήμα σημερα κοντά στο μωρό σου. Όλα καλά να πάνε. Η σκέψη μας είναι μαζί σου. Περιμένουμε να μας πεις ότι όλα πήγαν καλά. Τα φιλιά και την αγάπη μας. 

Όλα πήγαν εξαιρετικά θα πω! Αν μου το επιβεβαιώσει και ο γιατρός γιατί ακόμα δεν πέρασε θα είμαι ακόμα.πιο ήρεμη. 

7 ώρες πρίν, Fili είπε:

Καλημερουδιαααααα αγαπημένες!!!! 

Α χαχαχαχα αυτό με τον ύπνο το έχω και εγώ απορία. Κάπου είχα διαβάσει ότι καλύτερο είναι να κοιμόμαστε στην αριστερή πλευρά, κάτι για την αιμάτωση, που δε με πολύ βολεύει κιόλας αλλά όταν του το είπα γελούσε και μου είπε να κοιμηθώ τώρα που μπορώ όπως με βολεύει γιατί είναι νωρίς ακομα

Τέλειο τέλειο τελικό το νουμερο!!! Αντε Τετάρτη με το καλό θα δείτε σπορακι σας ❤️❤️❤️

Μα πόση υπομονή έχεις αγάπη μου αλήθεια;.. Να ρωτάς και να επιμείνεις για όσα είναι σημαντικά για σένα και θελεις να τα ξέρεις. Για τη d θα συμφωνήσω με Χρύσα. Πες τη Στεφάνια πως τη λένε να σου γράψει και αν είναι να ξεκινήσεις ένα συμπληρωμα. Κακό δεν κάνει. Επίσης εγώ είχα ξεκινήσει από καιρό πριν το φυλλικο. Εύχομαι να μας εκπλήξει ο χαλαρός και να σου που ότι είσαι η επόμενη αγάπη μου❤️❤️❤️

@Condiosγλυκιά μου οοοοομμμμμμ και τόνους αγάπης. Αναμένουμε να ακούσουμε τα ευχάριστα. Όλα καλα και το επόμενο βήμα θα είναι κοντά στα παιδάκια σου ❤️❤️❤️

Βγήκα Φιλάκι μου,,,βγήκα 11:30 ,,, ακόμα νηστική είμαι,,,ξεκίνησα περπάτημα και να πίνω λίγο λίγο νερό,,,ο γιατρός θα περάσει κοντά στο βραδυνό ,,,, θα φάμε παρέα μάλλον αχχαχαχααχαχχαχαχαχαχ

1 hour ago, MELINASP είπε:

Ωχ ρε κορίτσι μ κρίμα ρε γαμωτο. Λογικά δεν θα το προλάβεις. Ο γιατρός τι σ είπε; 

Έχεις συμπτώματα; 

Κοριτσάκι μ πως πήγε;;;; πως είσαι; 

Μπράβο αγάπη μου σούπερ!!! ♥️ ♥️ ♥️ 

Αντε με το καλό αγάπη μ λίγες μερούλες ξάπλα εσύ να ναι καλά η πεθερούλα φασινα

Μελινακι μου βγηκαααα φτου ξελευθερια θα πω,,θες απ'τις αφαιρέσεις? Θες επειδή δεν κρύωνα και δεν έκλαψα δεν πόνεσα ????? Το καλύτερο όλων μου φάνηκε απ'όσα έχω κάνει. Εσύ πως είσαι?????? Συγνώμη αλλά σήμερα είναι λίγο ζαβλακωμενη! 

πρίν από 40 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Κορίτσι;;;; όλα καλά;;;; βγήκες;;;; 

Υπήρχε φόβος να με χάσετε????? Εδωωωωωωω μέχρι να με κάνετε μανούλα είπαμε!!!!! 

Θα σας γράψω την ουσία όμως αφού με δει ο γιατρός να ξέρω τι αφαίρεσε ακριβώς και πως θα κινηθούμε ,,,έχω μια λίστα ερωτήσεων . 

Φιλάκια πολλά σε όλες σας 

• Μου αρέσει 7

πρίν από 5 λεπτά , Condios είπε:

Όλα πήγαν εξαιρετικά θα πω! Αν μου το επιβεβαιώσει και ο γιατρός γιατί ακόμα δεν πέρασε θα είμαι ακόμα.πιο ήρεμη. 

Βγήκα Φιλάκι μου,,,βγήκα 11:30 ,,, ακόμα νηστική είμαι,,,ξεκίνησα περπάτημα και να πίνω λίγο λίγο νερό,,,ο γιατρός θα περάσει κοντά στο βραδυνό ,,,, θα φάμε παρέα μάλλον αχχαχαχααχαχχαχαχαχαχ

Μελινακι μου βγηκαααα φτου ξελευθερια θα πω,,θες απ'τις αφαιρέσεις? Θες επειδή δεν κρύωνα και δεν έκλαψα δεν πόνεσα ????? Το καλύτερο όλων μου φάνηκε απ'όσα έχω κάνει. Εσύ πως είσαι?????? Συγνώμη αλλά σήμερα είναι λίγο ζαβλακωμενη! 

Θα σας γράψω την ουσία όμως αφού με δει ο γιατρός να ξέρω τι αφαίρεσε ακριβώς και πως θα κινηθούμε ,,,έχω μια λίστα ερωτήσεων . 

Σιδερένια τωρα καλή ανάρρωση!! Τα δύσκολα πέρασαν.  

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Villi είπε:

Δεν λέει επάνω στη συσκευασία για πίσσα, αλλα απο όσο  ξέρω η πίσσα είναι στο χαρτί άρα…

Αααα μια χαρά τέλεια θα το ψάξω σε ευχαριστώ ω! 

πρίν από 16 λεπτά , Viv37 είπε:

Μελινάκι τι κάνεις? Μας έλειψες!! Πώς είναι η πεθερά σου? Εσύ ξεπατώθηκες? Εύχομαι να είναι όλα καλά!

Και μενα μ λείψατε κοριτσάκια μ! Καλά μέχρι τώρα την βιοψία περιμένουμε. 

Διαλέξαμε δότη επιτέλους εχθές το έστειλα και στη κλινική. Μένει τώρα να κάνω τα χαρτιά με τη συμβολαιογράφο 

Εσύ τι κάνεις αγάπη μ; 

πρίν από 15 λεπτά , chitaneta είπε:

Κορίτσια μόλις μου ειπαν για ραντεβου για αυχενική την Παρασκευη στις 13.00

Με εχει πιασει πολυ αγωνία...

Επισης μου εκλεισε με εναν Βασιλειαδη Χαρη και δεν ξερω καθολου το ποιον του... Γνωριζει καποια κοπελα;

Εχω ακουσει πολλά για εναν Κουρτη Πλούταρχο αλλά δεν υπαρχει ραντεβου...

Ειχα που ειχα αγχος τωρα αγχωνομαι λαι για ποιος ειναι αυτός...

Αντε κοριτσάκι μου με το καλό! Δεν τον ξέρω καθόλου αυτόν που λες. Τον σαρικωστα ξέρω ότι είναι πολύ καλός για αυχενική. Αλλά για να στον σύστησε κάτι θα ξέρει. Τον έψαξες; 

πρίν από 16 λεπτά , Viv37 είπε:

Κοριτσάκια μου έχω μια απορία. Αύριο ξεκινάω τις prolutex και ο γιατρός μου είπε να πάρω 27G σύριγγες αλλά ο φαρμακοποιός μου έδωσε 2 είδη. 27G x 3/4 και 27G x 1/2. Ποια από τις 2 είναι η σωστή???

Δεν ξέρω καθόλου αγάπη μ εγώ έπαιρνα τις σύριγγες και άλλαζα τη βελόνα με την βελόνα της ινσουλίνης. Και έμενε και κε ο πίσω στη σύριγγα ενώ είχα βάλει το προλουτεξ. 

πρίν από 12 λεπτά , Condios είπε:

Μπράβο αγάπη μ σιδερένια!!! ♥️ Αντε με το καλό να έρθει και ο γιατρός να σ πει τα νέα. Περιμένουμε νέα σ! Φιλάκια πολλα

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...