Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Καλημερουδιαααααα αγαπημένες!!!! 

13 hours ago, Viv37 said:

Κοριτσακια μου καταρχην αγνοηστε το προηγουμενο κατα λαθος ανεβηκε. Λοιπομ το ενδομητριο πηγε 8!!! Συνεχιζω cyclacur και την Τεταρτη ξεκιναω 2 prolutex τη μερα.

Για τις μερες εμφυτευσης μου ειπε οτι δεν εχουμε κανενα προβλημα και να μην ανησυχω. 

Επισης ρωτησα για μπανιο και μου ειπε οτι μπορω να κανω μπανιο κανονικα οπως και πριν και με ζεστο νερο. 

Μετα ρωτησα αν κανει να κοιμαμαι μπρουμυτα (για χαζη θα με περασε) και μου ειπε να κοιμαμαι οπως θελω! 

Πολυ καλος δεν ειναι ; Χαχαχα

4/4 παμε για ετ!!!

Α χαχαχαχα αυτό με τον ύπνο το έχω και εγώ απορία. Κάπου είχα διαβάσει ότι καλύτερο είναι να κοιμόμαστε στην αριστερή πλευρά, κάτι για την αιμάτωση, που δε με πολύ βολεύει κιόλας αλλά όταν του το είπα γελούσε και μου είπε να κοιμηθώ τώρα που μπορώ όπως με βολεύει γιατί είναι νωρίς ακομα

12 hours ago, fantasmataki said:

Καλησπέρα σε όλες, σήμερα  2441 η χοριακή και την Τετάρτη πάω για υπέρηχο

Εύχομαι να είστε όλες καλά :)

Τέλειο τέλειο τελικό το νουμερο!!! Αντε Τετάρτη με το καλό θα δείτε σπορακι σας ❤️❤️❤️

12 hours ago, Villi said:

No news. Εχω ξεκινήσει cyclacur απο το Σάββατο, αλλα δεν εχω ιδέα τι γίνεται.. έχουμε έμβρυα άραγε;; Θα κάνω ετ σε αυτό τον κύκλο ή στον επόμενο;; Ολα με ερωτηματικό, η ψυχη μου θα βγει στο τέλος. Α α α α , πήρα ένα ατμοτσιγαρο με γεύση κεράσι χωρίς νικοτίνη και προσπαθώ κάτι να κάνω. Ωραίο ειναι :)

11 hours ago, Villi said:

Εμενα αντίθετα μου ειπε οτι τα υπόλοιπα χρήματα τα θελει στην ετ, οποτε δεν σώνομαι απο πουθενά. Υπάρχει όμως κατι άλλο που με απασχολεί και με έχει εκνευρίσει για να ειμαι ειλικρινής. Και μάλιστα σε εσένα ήθελα να το πω..εμένα μέχρι στιγμής δεν μου ζήτησε καμία εξέταση, πχ d κλπ. Δηλαδή πότε περιμένει να μου πει να τις κάνω;  Κι αν έχω έλλειψη ; Το ξέρει; Εχω νευριάσει με αυτό .. υπέρηχο μάλλον την επόμενη Δευτέρα ή το Σάββατο. Δεν ξερω στην @chitaneta πότε τις ζήτησε αυτές τις εξετάσεις. 

Μα πόση υπομονή έχεις αγάπη μου αλήθεια;.. Να ρωτάς και να επιμείνεις για όσα είναι σημαντικά για σένα και θελεις να τα ξέρεις. Για τη d θα συμφωνήσω με Χρύσα. Πες τη Στεφάνια πως τη λένε να σου γράψει και αν είναι να ξεκινήσεις ένα συμπληρωμα. Κακό δεν κάνει. Επίσης εγώ είχα ξεκινήσει από καιρό πριν το φυλλικο. Εύχομαι να μας εκπλήξει ο χαλαρός και να σου που ότι είσαι η επόμενη αγάπη μου❤️❤️❤️

@Condiosγλυκιά μου οοοοομμμμμμ και τόνους αγάπης. Αναμένουμε να ακούσουμε τα ευχάριστα. Όλα καλα και το επόμενο βήμα θα είναι κοντά στα παιδάκια σου ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 5
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

3 ώρες πρίν, Fili είπε:

Α χαχαχαχα αυτό με τον ύπνο το έχω και εγώ απορία. Κάπου είχα διαβάσει ότι καλύτερο είναι να κοιμόμαστε στην αριστερή πλευρά, κάτι για την αιμάτωση, που δε με πολύ βολεύει κιόλας αλλά όταν του το είπα γελούσε και μου είπε να κοιμηθώ τώρα που μπορώ όπως με βολεύει γιατί είναι νωρίς ακομα

Τέλειο τέλειο τελικό το νουμερο!!! Αντε Τετάρτη με το καλό θα δείτε σπορακι σας ❤️❤️❤️

Μα πόση υπομονή έχεις αγάπη μου αλήθεια;.. Να ρωτάς και να επιμείνεις για όσα είναι σημαντικά για σένα και θελεις να τα ξέρεις. Για τη d θα συμφωνήσω με Χρύσα. Πες τη Στεφάνια πως τη λένε να σου γράψει και αν είναι να ξεκινήσεις ένα συμπληρωμα. Κακό δεν κάνει. Επίσης εγώ είχα ξεκινήσει από καιρό πριν το φυλλικο. Εύχομαι να μας εκπλήξει ο χαλαρός και να σου που ότι είσαι η επόμενη αγάπη μου❤️❤️❤️

@Condiosγλυκιά μου οοοοομμμμμμ και τόνους αγάπης. Αναμένουμε να ακούσουμε τα ευχάριστα. Όλα καλα και το επόμενο βήμα θα είναι κοντά στα παιδάκια σου ❤️❤️❤️

Εχω ξεκινήσει καιρό πριν και φυλλικό και D, και ένα σωρό βιταμίνες. Αλίμονο αν περίμενα να μου πούνε … απλά τα παίρνω στο κρανίο. 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 15 λεπτά , Villi είπε:

Εχω ξεκινήσει καιρό πριν και φυλλικό και D, και ένα σωρό βιταμίνες. Αλίμονο αν περίμενα να μου πούνε … απλά τα παίρνω στο κρανίο. 

Λογικό είναι..έχουμε που έχουμε το άγχος μας και κάτι τέτοια μας κάνουν να μετριάσουμε ακόμα περισσότερο. Αντί να μας τα λένε οι γιατροί τα μαθαίνουμε η μία από την άλλη 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 35 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Λογικό είναι..έχουμε που έχουμε το άγχος μας και κάτι τέτοια μας κάνουν να μετριάσουμε ακόμα περισσότερο. Αντί να μας τα λένε οι γιατροί τα μαθαίνουμε η μία από την άλλη 

Πως τα πας;; 

πρίν από 10 λεπτά , Villi είπε:

Πως τα πας;; 

Πως τα πας;; 

Καλά είμαι την παλεύω. Έχει έρθει η πεθερά να μου ξεβρωμισειντι σπίτι, έχω παρέα και ξεχνιέμαι. Ε σχεδόν τον έφαγα τον γάιδαρο χαχαχα. Τρεις μερουλες έμειναν μίλησα με βιοϊατρική ευτυχώς αν πάω Σάββατο πρωί θα έχω τα αποτελέσματα μέχρι τις 16.00. γιατί 50ριμσ για χοριακη στο Ρέα δεν έχω και δεν δίνω.

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλά είμαι την παλεύω. Έχει έρθει η πεθερά να μου ξεβρωμισειντι σπίτι, έχω παρέα και ξεχνιέμαι. Ε σχεδόν τον έφαγα τον γάιδαρο χαχαχα. Τρεις μερουλες έμειναν μίλησα με βιοϊατρική ευτυχώς αν πάω Σάββατο πρωί θα έχω τα αποτελέσματα μέχρι τις 16.00. γιατί 50ριμσ για χοριακη στο Ρέα δεν έχω και δεν δίνω.

Μπραβο κλωσσουλα μου!!! Περνανε οι μερες!!! Πρωι πρωι το Σαββατο και μετα θα εχουμε παρτυ!!! ❤❤❤

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Neli83 είπε:

Μπραβο κλωσσουλα μου!!! Περνανε οι μερες!!! Πρωι πρωι το Σαββατο και μετα θα εχουμε παρτυ!!! ❤❤❤

Μόνο πρωί πρωί;; Θα στηθω απέξω από την αγωνία μου!! Αχ μακάρι νελλακι μου μακάρι!!!

• Μου αρέσει 5

4 ώρες πρίν, Fili είπε:

Φιλάκι μπορείς να μου θυμήσεις πιο φυλλικό παίρνεις ή έπαιρνες πριν την ετ? Εμένα λέει ότι αν δεν έχεις έλλειψη τότε απλώς πλουτίζεις τις εταιρείες που τα κατασκευάζουν αλλά είπε επίσης αν σε κάνει να νιώθεις καλύτερα κακό δεν κάνει. Ε με κάνει να νιώθω καλύτερα λοιπόν οπότε ήρθε η ώρα να πάρω χαχαχα

πρίν από 42 λεπτά , Villi είπε:

Κι εμένα όταν ξεκινούσα μου είπε να κάνω όλες αυτές τις εξετάσεις και αν η d ήταν χαμηλή θα καθυστερούσαμε την ετ. Συμφωνώ με τα κορίτσια. Πες του να σου τη γράψει. ή πες σε οποιονδήποτε άλλο γιατρό σε παρακολουθεί. Είναι απλή εξέταση

πρίν από 9 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Άντε έρχεται η μεγάλη μέρα!! Ανυπομονούμε όλοι μαζί σου!!

• Μου αρέσει 3

4 hours ago, Chrussa1982 said:

Καλημέρα!!! Κοίτα η αλήθεια είναι ότι με τις εξετάσεις είναι πολύ φειδωλός. Και νευρίασα και εγώ πολλές φορές θυμάσαι που τα λέγαμε  Εμένα σε έναν υπέρηχο λίγο πριν ξεκινήσω της αρβεκαπ μου έγραψε να κάνω d , tsh και μια για το ασβέστιο. Φαντάσου ότι δεν ήξερα κιόλας ότι η d παίζει ρόλο. Δεν ξέρω πιο είναι το πλάνο του. Γιά να είσαι σίγουρη ζήτησε από την Στεφανία να σου της γράψει όταν πας στον επόμενο υπέρηχο 

Ναι συμφωνώ με οτι λεει η Χρύσα. Ας πουμε οτι αυτο ειναι κατι απο τα μείον του κατα την προσωπικη μου άποψη. 

Απο την άλλη πιστευω οτι εχει το δικο του τροπο να τα κανει ολα κι αφου εχει τοσες επιτυχιες τι να πω... Γι αυτο καλυτερα να τον πρηζουνε εμείς με ερωτησεις:)

• Μου αρέσει 2
  • Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 14 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Πραγματικά ρε συ πως πέρασαν οι μέρες..άλλη φάση πάντως να περιμένεις εννέα μέρες και άλλο 14 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

42 minutes ago, Chrussa1982 said:

Πλησιάζει η μέρα! Στη βιοϊατρική αν στην γραφουν ειναι φτηνή; αφου βγαινει στην ιδια μερα μια χαρά!

On 24/3/2022 at 8:49 ΜΜ, Chrussa1982 είπε:

Γειτόνισσα αγαπημένη μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ πολύ!! Έκατσα λίγο καρέκλα για μάσα και έκτοτε τετραγωνιζω τα οπίσθια μου. Διατάζω τον άντρα μου και τρέχει!! Αλλά πολύ το ευχαριστιεται ο αγαπουλης μου. 

Μελετά εσύ τα είδωλα και δείξε στον άντρα σου τα sos (κούκλος, διμετρος) κλπ..θα κάνεις την καλύτερη επιλογή είμαι σίγουρη!!

Πως είσαι κοριτσαρα μου;;; πως πάει το κλωσιμα;;;  στο Ρέα την έκανες; 

Την καλύτερη δουλειά έκανες!!  Αντρουλης σε δράση! 

On 24/3/2022 at 9:34 ΜΜ, koukouvagia είπε:

Ισχύει, νομίζω το μικρό είναι 530€ και το μεγάλο 830€. Εμείς τελικά αποφασίσαμε και κάναμε το μεγάλο. Όντας 42, παρόλο που η αυχενική μου ήταν καλή, ήθελα να έχω σιγουριά αλλά ξεκινώντας με το μη επεμβατικό, ώστε αν γίνεται να αποφύγω την αμνιοπαρακέντηση. Ναι είναι πολύ ακριβό, αλλά είναι μεγάλο ρίσκο να μην κάνεις κανέναν έλεγχο. Τόσα έχουμε τραβήξει για αυτά τα μωράκια. Τώρα αν φαινόταν κάτι ανησυχητικό στην πορεία, θα κάναμε και άμνιο φυσικά.

Κορίτσια μου, σήμερα κάναμε τη Β’ Επιπέδου. Μισή όμως, γιατί αν και πήγα 2 φορές (μεσολάβησε 1 ώρα περπάτημα ταυτόχρονα με σοκολατίτσες), ο μπεμπούλης παρέμεινε μπρούμυτα, δεν ήθελε να γυρίσει με τίποτα! Όσα κατάφερε να δει ήταν ευτυχώς καλά, αλλά μένει πρόσωπο και καρδούλα - την επόμενη εβδομάδα με το καλό.

Όσο για αιματολόγο, ναι χρειάζεται κάποια παρακολούθηση, όπως είπε και η αγαπημένη @Troia για πήξη, θρομβοφιλία και μητρ. αρτηρίες. Εμένα πχ μετά την αυχενική είδαν λίγο αυξημένες πιθανότητες για προεκλαμψία και ξεκίνησα σαλοσπίρ. Και φυσικά στέλνω updates και στην Οικονομοπούλου - είχα ραντεβού μαζί της τον Δεκέμβρη, αλλά αν σε έχει δει, σε παρακολουθεί και αυτή καθ’όλη την κύηση. 

Σύντομα οι πρώτες εγκυούλες μας να προχωρήσουν, οι νέες εγκυούλες να γαντζωθούν καλά τα εμβρυάκια τους και οι επόμενες κοπέλες να έχουν μόνο θετικά νέα μπροστά τους και πολύ πολύ σύντομα μια νέα ζωούλα μέσα τους!

Άσε, ήταν δράμα, με το ζόρι, δάκρυα στα μάτια και σφίξιμο που δεν είχα ξανακάνει πότε!

Να σου ζήσει κορίτσι μου το αγοράκι σου με το καλό την άλλη βδομάδα να δείτε και τα υπόλοιπα! 

• Μου αρέσει 1

16 ώρες πρίν, Villi είπε:

Εμενα αντίθετα μου ειπε οτι τα υπόλοιπα χρήματα τα θελει στην ετ, οποτε δεν σώνομαι απο πουθενά. Υπάρχει όμως κατι άλλο που με απασχολεί και με έχει εκνευρίσει για να ειμαι ειλικρινής. Και μάλιστα σε εσένα ήθελα να το πω..εμένα μέχρι στιγμής δεν μου ζήτησε καμία εξέταση, πχ d κλπ. Δηλαδή πότε περιμένει να μου πει να τις κάνω;  Κι αν έχω έλλειψη ; Το ξέρει; Εχω νευριάσει με αυτό .. υπέρηχο μάλλον την επόμενη Δευτέρα ή το Σάββατο. Δεν ξερω στην @chitaneta πότε τις ζήτησε αυτές τις εξετάσεις. 

Δεν είναι δυνατόν να δίνουμε τόσα χρήματα κ να πρέπει να έχουμε εμείς στο μυαλό μας εξετάσεις ,που κατά τη γνώμη μου, είναι σημαντικές.... Κ εγώ νευριάζω κ χαλιέμαι πολυ με αυτά.. Αλλά πλεον τα απαιτώ.... Δηλαδη όλοι οι υπόλοιποι που τις ζητάνε είναι άσχετοι;;

• Μου αρέσει 1

On 25/3/2022 at 11:44 ΠΜ, Viv37 είπε:

Κουκλιτσες μου ομορφες καλημερα και χρονια πολλα! Μακαρο η Παναγιτσα να φερει σε ολες μας τα μωρακια που τοσο επιθυμουμε! 

Φευγω Φλωρινα για 3ημερο. Ευχομαι οτι και να κανετε να περασετε υπεροχα. Σας αγαπω.

Φιλιααα♥️♥️♥️♥️♥️

Εύχομαι να πέρασες σούπερ αγάπη μ!! 

On 25/3/2022 at 3:42 ΜΜ, Chrussa1982 είπε:

Ήρεμη χαλαρηηηη και οοομμμμ. Διάβασμα δεν ξεκίνησα ακόμα έχω τον άντρα μου σπίτι και του κάνω παρέα. Σήμερα τον έβαλα να σκουπισει /σφουγγαρισει και τον επέβλεπα χαχαχαχα. Λίγο μόνο σηκώθηκα κ έβρασα πένες ολικής , μου είχε όμως κατεβάσει και γεμίσει με νερό την κατσαρόλα ο άντρας μου. Από τότε ξάπλα!!

Έτσι μπράβο έτσι σε θέλω γειτονάκι μ!!! ♥️ 

On 25/3/2022 at 6:45 ΜΜ, marina_86 είπε:

Α ναι, ε; Σας είπαν ότι ντεκαφεινε επιτρέπεται; Ενδιαφέρον!... Εγώ νόμιζα κόψιμο από όλα. Η προηγούμενη γιατρός μου μου είπε έναν ελληνικό να τον πίνω το πρωί. Ο τωρινός δεν ξέρω... Θα δούμε.

Κοριτσια,

Πρώτον. Οποία είναι Ευαγγελία ή έχει Ευάγγελο/ία χρόνια πολλά!!!

Δεύτερον. Βγήκε το ΕΡΑ τεστ! Όλα καλά.... Πού να χτυπηθω; Χαχαχαχα

Μπράβο ρε αγάπη μουυυυυ!!! Άρα συνεχίζεις αντιβίωση και ευχόμαστε να ταν αυτό με τι καλό παναγία μ!!! ♥️ 

On 25/3/2022 at 8:38 ΜΜ, marina_86 είπε:

Δεν ξέρω... Δηλαδή, από τη μία λέω ευτυχώς δεν έχω κάποια σοβαρή φλεγμονή γιατί το έκοβαν να μάλωνα με τον γλυκούλη μας για τις εγχύσεις... Από την άλλη σκέφτομαι.... τότε ποιο ήταν το πρόβλημα να πάρει η ευχή; Βέβαια συνεχίζω να έχω κάποιες αμφιβολίες για την προετοιμασία μου στην τελευταία ετ. Ωστόσο, δεν θα σου κρύψω ότι περνάνε από το μυαλό μου και τα εξής ενδεχόμενα α) να μην μπορώ απλά να μείνω έγκυος, να μην το χω ρε παιδί μου β) τα έμβρυα να μην είναι καλά. Αν σου πω ότι το β με πονάει πιο πολύ από το α, τι θα πεις; Δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτά τα εμβρυακια μου δεν είναι καλά! 

Ορίστε! Αυτά αισθάνομαι. Παραλογισμός!❤️❤️❤️

Τι λες παιδί μ;;;; να σε πελεκισω θες;;;; ακούς εκεί δεν το χω μια χαρά το έχεις και το παρέχεις. Εγώ πιστεύω ότι αυτό που βγήκε και κάνεις τη θεραπεία ήταν το θέμα. Και με το καλό θα είσαι η επόμενη εγκυουλα μάς!!! ♥️ 

On 26/3/2022 at 8:33 ΠΜ, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα αγαπημένες μου και καλό Σαββατοκύριακο!! Ηλιόλουστο και ανοιξιάτικο!! @marina_86 εγώ πάλι δεν σε θεωρω παράλογη. Έχεις κουραστεί, έχεις ψάξει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει..για αυτό θα σου πω το εξής: παρά μια βαθιά ανάσα και προχωρά δυνατα τα τα τα!! Τα εμβρυακια σου θα είναι σούπερ, γιατί να μην είναι δηλαδή?? Μανούλα θα γίνεις..δεν γίνεται να μη γίνεις..και εσυ και όλες .

Εμένα σήμερα κορίτσια με έπιασε η μ@@@κια μου. Ξύπνησα και νωρίς να κάνω την προλουτεξ και άρχισα..να κάνω σκέψεις τύπου δεν τα κατάφερα .γιατί δεν άντεξα χτες το απόγευμα και έκανα ένα μπανάκι μπαμ μπαμ όμως στο σώμα μόνο  λέω σήκωσα πόδι να μπω στη μπανιέρα πριν περάσει το 48ωρο που εμφυτεύεται η βλαστοκυστη. Επίσης σηκώθηκα και καθάρισα φρούτα το απόγευμα που ήμουν μόνη. Κοιμήθηκα λοιπόν με τύψεις .και ξύπνησα σκατα!!! 

Αγάπη μ τίποτα δεν γίνεται με ένα ντουζάκι και ένα φρουτάκια τι λες καλέ;;; δεν έχεις τι να κάνεις λογικό και η σκέψη σ οργιάζει να μην έχεις καθόλου τύψεις γτ δεν έκανες τίποτα καλέ!!! 

On 26/3/2022 at 4:53 ΜΜ, marina_86 είπε:

Κι εγώ ΑΠΟΡΩ!!!!!! Μπορεί να απορεί κ η ίδια!!!! Χαχαχαχαχα

Η λέξη κλειδί που είπες είναι έπαρση. Δεν μπορείς να φανταστείς για τι έπαρση μιλάμε. Αφού τώρα που ξεκίνησα και ψυχολόγο (καταλαβαίνεις...) μου έλεγε το ότι καταπιεστηκα τόσο με την προηγούμενη γιατρό μου δημιούργησε φοβερό θέμα. Αφού τώρα που με παίρνει ο γλυκούλης και μου απαντάει σε όλα και δεν βιάζεται να το κλείσει και θα τα σκεφτεί όλα και θα γελάσουμε κι όλας ξέρεις πώς μου φαίνεται; Αφού αν με έβλεπες, κάθε φορά που κλείνουμε το τηλ έχω φάτσα τύπου "τιιιιι;;;; Πώς γίνεται αυτό ρε παιδιά;"... Και να σκεφτείς ότι πιο πριν ήμουν στον Χριστοφ που ήταν γλυκύτατος και (θα το πω κι αυτό) ενώ ήταν οι πρώτες μου προσπάθειες με τα δικά μου ωάρια, κατ' εξαίρεση με παρακολουθούσε αποκλειστικά αυτός. Κανέναν άλλον δεν άφηνε να μου κάνει υπέρηχο. Τόσο είχαμε δέσει. Και μετά έπεσα στη miss ψηλομυτα... Να είχα ένα ρολόι να γυριζα τον χρόνο πίσω. Αλλά όπως λέει κ η @Condios κοιτάμε πίσω μόνο για να παρκάρουμε! ❤️

@Villi ... ❤️. Αυτό.

Ξέχνα τα αυτά τώρα. Θα μου πεις πως; τα μισά μας ψυχολογικά είναι από τους χαζούς γιατρούς που έχουμε παρελάσει όλες! Τωρα είσαι σε έναν γιατρό όμως αγάπη μου που σε κάνει να νιώθεις καλά και αυτό είναι το πιο σημαντικό!! 

On 26/3/2022 at 6:33 ΜΜ, vik80 είπε:

Κορες, λοιπόν τριτη στις 20.00μμ το ραντεβού μας με κουρ. Μήπως θα έπρεπε να πάω και στον π@ντο να του τα πω? Δεν έχω πάει μετά την αρνητική χοριακη. Κάθε γνώμη δεκτή.. 

Εγώ δεν θα του έστελνα ούτε sms του παντού.. 

On 26/3/2022 at 9:08 ΜΜ, vik80 είπε:

Πήρα τηλ τους είπα ότι έκανα χοριακη, βγήκε αρνητική. Με πήρε κάποια από τις μαιες του να πάω την επόμενη για ραντεβού. Είπα ότι δε  μπορώ  και ότι αν πάω θα ήθελα να λάβω απαντήσεις, γιατί και ο δικός μου χρόνος εκτός από του γιατρού είναι πολυτιμος. Μην πάω τζάμπα. Έχω δείξει πολύ μεγάλη  τυφλή θα έλεγα εμπιστοσύνη. Πολλά λάθη έκανα. Και κυρίως που δεν είχα επιμείνει να γίνει καρυοτυπος στο έμβρυο. Όταν ρώτησα 2 φορές μου είχαν πει ότι ο γιατρός δεν θέλει. Τουλάχιστον τώρα θα είχα μια απάντηση. Τι έφτιαξε. Τώρα είμαστε στο μηδέν πάλι. Δεν προσδοκώ και τίποτα από αυτή τη συνάντηση.

Δε καμία φορά δε  μου έδωσε κάποια απάντηση. στην παλλινδρομη χωρίς να προλάβω να κάνω καμιά εξεταση, μου λέει μήπως έπαθες ενδομητριτιδα κτλ. Όταν μπήκα για αποξεση του είπα θέλω να γίνει καρυοτυπος στο έμβρυο. Και μου είπε κάθετα όχι. Κακώς δεν επέμεινα. Αυτός τα έριξε σε μένα για να μην κατηγορήσει το ωαριο που μου πούλησε. Δεν σκεφτόμουν με καθαρό μυαλό τοτε σ αυτή τη φάση, ήμουν πολύ φορτισμενη. Έχω αρχίσει και σκέφτομαι ότι για να αποφύγει τον καρυοτυπο και τις πολλές ερωτήσεις μου πρότεινε να αποβάλλω σπίτι με χάπια. Τι να πω?

Ναι το σκέφτηκα να μην πάω, αλλά επειδή είμαι και ανθρωπος που αν δε μιλήσω θα σκάσω, θέλω τουλάχιστον να του πω τα παράπονα μου, ότι φεύγω από αυτόν και την κλινική του, μετά από δύο χρόνια, ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙ, απογοητευμενη, ταλαιπωρημενη, χωρίς καμία απαντηση και κατά 25000 ευρώ φτωχότερη. 

Για αυτό που λες να τα βγάλεις από μέσα σου ναι θα πήγαινα. Γτ από αυτά που διαβάζω μ έχει φύγει το κεφάλι τι θα πει όχι κάθετα σε καρυοττποι εμβρύου;;; να πας να δεις πραγματικά τι θα πει 

On 27/3/2022 at 11:02 ΠΜ, chitaneta είπε:

Και που μπήκε γελιο αντι για καρδουλα μια χαρά κολλάει! Χαχαχα

Η μαμά έχει ξεκινησει φουλ ακτινοθεραπειες, χαπια χημειοθεραπειας κλπ

Την εχουμε παει ομως και σε εναν αλλο ογκολογο που της δινεις φουλ βιταμινες και αντιοξειδωτικα για να την δυναμωσει και να ανταπεξελθει στις παρενεργειες και τις κανει και μια σχετικα νεα θεραπεια που λεγεται υπερθερμια.

Ως τωρα ηταν αρκετα καλά...ε αυτες τις μέρες εχει αρχισει να ειναι κουρασμενη και αρχισε να χανει και μαλλιά... Σε δυο κ μιση βδομάδες θα τελειωσει τις ακτινοθεραπειες και ελπιζω να της κοψουν και τα βρωμοχαπια...

Το μεγαλος άγχος θα είναι οταν θα της πουν να κανει επαναληπτικη μαγνητικη...τοτε θα δουμε το αποτέλεσμα ολων αυτων... Δεν θέλω να το πολυ σκεφτομαι τώρα η αληθεια ειναι. Αυτο το ειδος του παλιοογκου ειναι πολυ ατιμο...μεγαλώνει ξανα και ξανα... Αστα να πανε

Βιβη μου εγω μαζι σου ειμαι να βαλεις 1. Εύχομαι να πανε όλα τέλεια με την πρώτη!

Όλα καλά να πάνε εύχομαι κοριτσάκι μ γλυκό να είναι καθαρή η μαγνητική και να ηρεμήσετε και να χαρεί το εγγονάκι ♥ 

On 27/3/2022 at 1:33 ΜΜ, fantasmataki είπε:

Καλημέρα καλή κυριακή σε όλες.

Εχω πολύ πρήξιμο στη κοιλιά χαμηλά προφανως απο τα φάρμακα ε ? 

Εκανα χτες την τρίτη χοριακή 968,42 (14η μερα) αν τα μετράω σωστα

Η 1η 159,32 (9η μερα εμβρυομ. 2βλαστοκ 5 ημερών)

Η 2η 319.59 (11η μερα)

Εμβρυομεταφορά 12/3

:oops: 

Είναι και τα φάρμακα είναι και το ζουΟυνακι αν είναι κ δυο ακόμα πιο λογικό! 

On 27/3/2022 at 2:09 ΜΜ, Xenia222 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,  να ρωτήσω,  έχουμε σήμερα 8 έμβρυα που έχουν προχωρήσει σε διαιρέσεις και τη Τετάρτη θα δούμε πόσα έγιναν βλαστοκυστες.  Πόσα περίπου να περιμένουμε, πόσα είναι ένας ικανοποιητικό αριθμός και το μέσο όρο που επικρατεί?

Ευχαριστώ 

Λογικά 5-6 από 2η μέρα σε βλαστοκιστη αναλαμβάνει το σπέρμα. Ευχομαι να μείνουν όσα είναι :)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2

πρίν από 22 λεπτά , froufrou80 είπε:

Δεν είναι δυνατόν να δίνουμε τόσα χρήματα κ να πρέπει να έχουμε εμείς στο μυαλό μας εξετάσεις ,που κατά τη γνώμη μου, είναι σημαντικές.... Κ εγώ νευριάζω κ χαλιέμαι πολυ με αυτά.. Αλλά πλεον τα απαιτώ.... Δηλαδη όλοι οι υπόλοιποι που τις ζητάνε είναι άσχετοι;;

Καλησπέρα, σε ποιο γιατρό εισαι στο Ιασώ;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...