Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , fantasmataki είπε:

Καλησπέρα σε όλες, σήμερα  2441 η χοριακή και την Τετάρτη πάω για υπέρηχο

Εύχομαι να είστε όλες καλά :)

μπραβοοοο!!!να πάνε όλα τέλεια!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 14 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αποβλακωμενη είμαι βιλακι και νομίζω στο τέλος θα μου μείνει χούι χαχαχα. Έχω ξεκινήσει διαβασματακι, λίγο χτες και λίγο σήμερα. Γιατί όλο κάποιος έρχεται για καφέ και παρέα και δεν έχω αξιωθεί να κάνω πολλά πολλά. Και για να είμαι ειλικρινής, καλή και χρυσή η άδεια αλλά ήδη σκυλοβαρεθηκα. 

Εσύ αγάπη μου τα νέα σου πες μου..

No news. Εχω ξεκινήσει cyclacur απο το Σάββατο, αλλα δεν εχω ιδέα τι γίνεται.. έχουμε έμβρυα άραγε;; Θα κάνω ετ σε αυτό τον κύκλο ή στον επόμενο;; Ολα με ερωτηματικό, η ψυχη μου θα βγει στο τέλος. Α α α α , πήρα ένα ατμοτσιγαρο με γεύση κεράσι χωρίς νικοτίνη και προσπαθώ κάτι να κάνω. Ωραίο ειναι :)

• Μου αρέσει 4

πρίν από 33 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλά είμαι αγάπη μου. Στην βαρετή ατέρμονη αναμονή χαχαχαχα. Ηθικό μια πάνω μια κάτω (μη με κραξετε). Εμένα πάντως τα τραβηγματακια σου μου μυρίζουν μπεμπακια γατζωμενα γερά γερά!!

Άντε αγάπη μου και μας εσκασες μέχρι να μας ενημερώσεις!! Να πάνε όλα καλά με την πρώτη αυτό θέλω. Μια χαρά θα είσαι και από προγεστερόνη με δύο prolutex. Και το ενδομήτριο πολύ πολύ καλό.

Να υποθέσω σε έχει πιάσει η τρέλα της ετ τώρα ε;; 

Ακριβως οπως το ειπες! Ανυπομονω να ερθει η Δευτερα! 

πρίν από 18 λεπτά , fantasmataki είπε:

Μπραβο σου!!! Τι υπεροχη χοριακαρα!!!!! Καλο υπερηχο! Να ακουσεις καρδουλα δυνατα τα τα τα!!!!!♥️

πρίν από 39 λεπτά , Viv37 είπε:

Ολα καλά θα είναι και με τα δικά σου αποτελέσματα Φιλάκι :)

@Condios μου αγαπημένη πολύ πολύ πολύ καλή επιτυχία για αύριο. Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και να σε φέρουν πιο κοντά στο όνειρο. Εμείς εδώ τα γνωστα. Θα κάνουμε ομαδικά ομμμμμμμμ και θα στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια και τις νοητές αγκαλιές μας για να σε ζεστάνουν αν κρυώνεις όταν θα ξυπνήσεις!

Ευχαριστώ πολύ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΑΡΑ μου,,,,πάμε γερά και δυνατά τα τα τα στις 4/4,,,,ωραία ημερομηνία!!!!! Με το καλό γλυκουλικαααααα μας !!!!!!

πρίν από 20 λεπτά , fantasmataki είπε:

Μπράβο κοριτσαρα,,,,υπέροχο νούμερο ,,,τέλειο,,, με το καλό να δείτε το σπορακι σας που θα εξελίσσεται στο μωράκι σας !!!!! Με το καλό!!!!! 

πρίν από 5 λεπτά , Villi είπε:

No news. Εχω ξεκινήσει cyclacur απο το Σάββατο, αλλα δεν εχω ιδέα τι γίνεται.. έχουμε έμβρυα άραγε;; Θα κάνω ετ σε αυτό τον κύκλο ή στον επόμενο;; Ολα με ερωτηματικό, η ψυχη μου θα βγει στο τέλος. Α α α α , πήρα ένα ατμοτσιγαρο με γεύση κεράσι χωρίς νικοτίνη και προσπαθώ κάτι να κάνω. Ωραίο ειναι :)

Στα ξεκίνησε αλλά δεν είπε τί πώς πότε,,, κάτι ρε παιδί μου να ξέρεις και εσύ τί να περιμένεις! Περιμένεις να δεις ενδομήτριο,,,περιμένεις αφού ενώσει να μεταφέρετε φρέσκες Βλαστοκυστες,,,????? Ωραίο το κεράσι ε? Είναι και της εποχής σιγά σιγά ,,,,,ποια μάρκα είναι αν επιτρέπεται,,,λέτε να το γυρίσω και εγώ εκεί ή να το πετάξω όταν το αποφασίσω τελείως? 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 22 λεπτά , fantasmataki είπε:

Συγχαρητήρια, και καλό υπέρηχο. Να πάνε όλα κατ'ευχη. 

πρίν από 4 λεπτά , Condios είπε:

Ευχαριστώ πολύ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΑΡΑ μου,,,,πάμε γερά και δυνατά τα τα τα στις 4/4,,,,ωραία ημερομηνία!!!!! Με το καλό γλυκουλικαααααα μας !!!!!!

Μπράβο κοριτσαρα,,,,υπέροχο νούμερο ,,,τέλειο,,, με το καλό να δείτε το σπορακι σας που θα εξελίσσεται στο μωράκι σας !!!!! Με το καλό!!!!! 

Στα ξεκίνησε αλλά δεν είπε τί πώς πότε,,, κάτι ρε παιδί μου να ξέρεις και εσύ τί να περιμένεις! Περιμένεις να δεις ενδομήτριο,,,περιμένεις αφού ενώσει να μεταφέρετε φρέσκες Βλαστοκυστες,,,????? Ωραίο το κεράσι ε? Είναι και της εποχής σιγά σιγά ,,,,,ποια μάρκα είναι αν επιτρέπεται,,,λέτε να το γυρίσω και εγώ εκεί ή να το πετάξω όταν το αποφασίσω τελείως? 

Τα περιμένω ολα ... χαχαχα …γιατί να περιμένω ένα πράγμα όταν μπορω να περιμένω πολλα?? 
το τσιγαράκι μούφα λέγεται only one και είναι πολυ καλό, νόστιμο. Cherry virgin το συγκεκριμένο. Η ίδια εταιρεία έχει και κάποια με νικοτίνη, αυτό είναι χωρίς..

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Villi είπε:

Συγχαρητήρια, και καλό υπέρηχο. Να πάνε όλα κατ'ευχη. 

Τα περιμένω ολα ... χαχαχα …γιατί να περιμένω ένα πράγμα όταν μπορω να περιμένω πολλα?? 
το τσιγαράκι μούφα λέγεται only one και είναι πολυ καλό, νόστιμο. Cherry virgin το συγκεκριμένο. Η ίδια εταιρεία έχει και κάποια με νικοτίνη, αυτό είναι χωρίς..

Αν είσαι οκ και σε καλύπτουν οι απαντήσεις που σου δίνει ,,, είσαι σούπερ οκ,,, με το καλό να έρθει ότι είναι για καλό και μόνο!!!!  Ευχαριστώ για τις πληροφορίες,,,θα τα ψάξω ,,,,άνευ νικοτίνης αν είναι να γλυτωσουμε κάτι και αντέχουμε φυσικά κιόλας!!!! 

πρίν από 5 λεπτά , Condios είπε:

Αν είσαι οκ και σε καλύπτουν οι απαντήσεις που σου δίνει ,,, είσαι σούπερ οκ,,, με το καλό να έρθει ότι είναι για καλό και μόνο!!!!  Ευχαριστώ για τις πληροφορίες,,,θα τα ψάξω ,,,,άνευ νικοτίνης αν είναι να γλυτωσουμε κάτι και αντέχουμε φυσικά κιόλας!!!! 

Διευκρίνιση : ειναι μιας χρήσης δηλ 800 εισπνοές, μη τα ψάξεις σε τιποτα ειδικά καταστηματα. Στα τύπου περίπτερα τα έχουν.. 800 εισπνοές και γεια σας..

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 26 λεπτά , Villi είπε:

Άντε μπας και το κόψεις το ρημαδι γιατί αν περιμένεις από εμένα προκοπή ..προκοψες χαχαχα. Ίσως όταν ξαναπάς χαλαρό να σου πει αν έχεις έμβρυα. Ποτέ θα ξαναπάς αλήθεια;  Εμένα αν θυμάσαι με το τσιγκελι μου τα είπε για τα εμβρυα. Πάντως λίγο πριν την ωοληψια μου ζήτησε τα χρήματα οπότε είχα μια εικόνα ότι τάδε του μήνα θα γίνει ωοληψια. Και μετά έβραζα στο ζουμακι μου 

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Condios είπε:

Βιλακι μου αγαπημένο,,,, ήρθαμε Αθήνα Σάββατο ναι και κωλονδε βάλαμε απ'τις βόλτες,,,ότι προλάβαμε προλάβαμε που δόξα το Θεό είδαμε πολύ δικούς μας ανθρώπους,,,είδαμε και ένα θέατρο και σήμερα πρωί έκανα προεγχειρητικό,,,αύριο 7:30 είμαι πρώτο χειρουργείο. Αμήν! Όλα καλά Παναγία μου! 

Εσύ πως είσαι? Ο μπαμπάς σου τί κάνει? 

Έτοιμη είμαι,,, περιμένω να δράσει το καθαρκτικο ( κλάψ) και δεν τρώω τίποτα σήμερα,,,μόνο νερό, χαμομήλι και καφέ επιτρέπει και αυτό ως τις 00:00. Μετά τίποτα. Πειναωωωωωωωωωω και είμαι πολύ ήσυχη για να μη σπαταλάς ενέργεια!!!!! Εσύ πως είσαι?? Που βρίσκεσαι? Αθήνα ή ακόμα εξοχή? 

@Chrussa1982  & @Hope19 κλωκλωκλω και ηρεμία ναι?????? @Rafaelatarzan περαστικά και γρήγορα!!!!! @Viv37 ΝΑ ένα ενδομητριο περιμένουμε!!!!!!!! @marina_86 λουλούδι μου???? Συμπεθερουλα μου???? Που είσαι? Πως είσαι? Τί είπε ο γιατρός μάθαμε ή τα είπες και δεν πήρα χαμπάρι ? 

Φιλιά πολλά σε όλα τα κορίτσια,,καλή εβδομάδα και καλή δύναμη!!!!! 

Καλή επιτυχια  γλυκιά μου@Condiosγια αύριο.!!! Εύχομαι γρήγορη ανάρρωση κ σιδερένια ❤️

• Ευχαριστώ 1

6 hours ago, Mairiv said:

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Κι εγώ στην αυχενική μου όλα καλά πιθανότητες όλα μόνο 2 αγγεία στον ομφάλιο λώρο! Σήμερα έκανα την εξέταση Nipt και περιμένω τα αποτελέσματα ; Επειδή είμαι φουλ αγχωμένη μπορείς να μ πεις ποσό καιρό κάνει να βγει; Και γενικά τι σ έχει πει ο γιατρός σου για τη μονήρης ομφαλικη αρτηρία;

Καλησπέρα. Δεν έχεις λόγο να ανησυχείς εφόσον η αυχενική σου ήτανε καλή.Η μονήρης ομφαλικη αρτηρία έχει συνδεθεί με το συνδρομο 18 που όμως όταν υπάρχει αυτό το σύνδρομο συντρέχουν και άλλα χαρακτηριστικά .

Επίσης έχει συνδεθεί με ελλιποβαρη μωρά που όμως και αυτό δε συμβαίνει συχνά. Δε θυμάμαι να σου πόσες μέρες ακριβώς έκαναν ,αλλά όσες μου είχανε πει τόσες έκαναν..

Εμείς επειδή συνιστάται κάναμε και εμβρυοκαρδιογραφημα. Γιατί τα μωρά με σύνδρομα έχουν συνηθως θέματα στην καρδιά..

Τα κάναμε όλα γιατί εμείς θέλαμε να είμαστε ήσυχοι ..Τα ποσοστά μας ήτανε πάρα πολύ καλα. Μην ανησυχείς. Με το γιατρό μου που το συζητησα μου είπε ότι τόσα χρόνια έχει δει πολλές φορές μονήρη καμμία φορά δεν υπηρχε πρόβλημα.

Το μωρό μας βγήκε σχετικά μικρό(2460) αλλά δικό μου σακχάρου .

Καλά αποτελέσματα 

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Άντε μπας και το κόψεις το ρημαδι γιατί αν περιμένεις από εμένα προκοπή ..προκοψες χαχαχα. Ίσως όταν ξαναπάς χαλαρό να σου πει αν έχεις έμβρυα. Ποτέ θα ξαναπάς αλήθεια;  Εμένα αν θυμάσαι με το τσιγκελι μου τα είπε για τα εμβρυα. Πάντως λίγο πριν την ωοληψια μου ζήτησε τα χρήματα οπότε είχα μια εικόνα ότι τάδε του μήνα θα γίνει ωοληψια. Και μετά έβραζα στο ζουμακι μου 

Εμενα αντίθετα μου ειπε οτι τα υπόλοιπα χρήματα τα θελει στην ετ, οποτε δεν σώνομαι απο πουθενά. Υπάρχει όμως κατι άλλο που με απασχολεί και με έχει εκνευρίσει για να ειμαι ειλικρινής. Και μάλιστα σε εσένα ήθελα να το πω..εμένα μέχρι στιγμής δεν μου ζήτησε καμία εξέταση, πχ d κλπ. Δηλαδή πότε περιμένει να μου πει να τις κάνω;  Κι αν έχω έλλειψη ; Το ξέρει; Εχω νευριάσει με αυτό .. υπέρηχο μάλλον την επόμενη Δευτέρα ή το Σάββατο. Δεν ξερω στην @chitaneta πότε τις ζήτησε αυτές τις εξετάσεις. 

• Μπερδεμένη/-ος 1

40 minutes ago, Villi said:

Εμενα αντίθετα μου ειπε οτι τα υπόλοιπα χρήματα τα θελει στην ετ, οποτε δεν σώνομαι απο πουθενά. Υπάρχει όμως κατι άλλο που με απασχολεί και με έχει εκνευρίσει για να ειμαι ειλικρινής. Και μάλιστα σε εσένα ήθελα να το πω..εμένα μέχρι στιγμής δεν μου ζήτησε καμία εξέταση, πχ d κλπ. Δηλαδή πότε περιμένει να μου πει να τις κάνω;  Κι αν έχω έλλειψη ; Το ξέρει; Εχω νευριάσει με αυτό .. υπέρηχο μάλλον την επόμενη Δευτέρα ή το Σάββατο. Δεν ξερω στην @chitaneta πότε τις ζήτησε αυτές τις εξετάσεις. 

Βιλη μου αν θες να εισαι σίγουρη την επόμενη φορά ρωτα τον να σου γράψει εξετασεις που εκείνος πιστεύει. Εγω η αλήθεια τον επρηζα αρκετα καθε τοσο για τον αν πρεπει να κανω εξερασεις και ποιες... Την d ετσι κι αλλιώς την κοιτουσα κι απο πριν και επαιρνα συμπλήρωμα

Λογικα οταν κρινει οτι θα χρειαστεις να κανεις καποιες εξετάσεις θα σου πει. Αλλά για να μην σε αγχωνει κι αυτό προλαβε τον εσυ!

Επισης με δικη σου πρωτοβουλια θα μπορουσες να πας και σε ενα ενδοκρινολογο πριν την ετ και να κανεις ενα tsh. Λογω των φαρμακων μπορει να ανεβει οποτε στο ρυθμιζει προληπτικα απο πριν. Κι οταν εχεις θετικη χοριακη ξανα επαναλαμβανεις.

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

14 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Δεν μπορω να σκεφτω κατι τώρα... Αλλά αν η δοτρια ειναι ακομα σε προετοιμασία μηπως προς το παρών ο γιατρος σε παρακολουθει για να δει το ενδομήτριο;

Αυτό κάνει ναι!Ότι γίνει! Δεν αγχώνομαι.. 

• Μου αρέσει 1

10 ώρες πρίν, Condios είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου άλλο ένα βήμα σημερα κοντά στο μωρό σου. Όλα καλά να πάνε. Η σκέψη μας είναι μαζί σου. Περιμένουμε να μας πεις ότι όλα πήγαν καλά. Τα φιλιά και την αγάπη μας. 

• Ευχαριστώ 1

11 ώρες πρίν, Villi είπε:

Καλημέρα!!! Κοίτα η αλήθεια είναι ότι με τις εξετάσεις είναι πολύ φειδωλός. Και νευρίασα και εγώ πολλές φορές θυμάσαι που τα λέγαμε  Εμένα σε έναν υπέρηχο λίγο πριν ξεκινήσω της αρβεκαπ μου έγραψε να κάνω d , tsh και μια για το ασβέστιο. Φαντάσου ότι δεν ήξερα κιόλας ότι η d παίζει ρόλο. Δεν ξέρω πιο είναι το πλάνο του. Γιά να είσαι σίγουρη ζήτησε από την Στεφανία να σου της γράψει όταν πας στον επόμενο υπέρηχο 

• Μου αρέσει 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...