Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 38 λεπτά , Condios είπε:

Βιλακι μου αγαπημένο,,,, ήρθαμε Αθήνα Σάββατο ναι και κωλονδε βάλαμε απ'τις βόλτες,,,ότι προλάβαμε προλάβαμε που δόξα το Θεό είδαμε πολύ δικούς μας ανθρώπους,,,είδαμε και ένα θέατρο και σήμερα πρωί έκανα προεγχειρητικό,,,αύριο 7:30 είμαι πρώτο χειρουργείο. Αμήν! Όλα καλά Παναγία μου! 

Εσύ πως είσαι? Ο μπαμπάς σου τί κάνει? 

Έτοιμη είμαι,,, περιμένω να δράσει το καθαρκτικο ( κλάψ) και δεν τρώω τίποτα σήμερα,,,μόνο νερό, χαμομήλι και καφέ επιτρέπει και αυτό ως τις 00:00. Μετά τίποτα. Πειναωωωωωωωωωω και είμαι πολύ ήσυχη για να μη σπαταλάς ενέργεια!!!!! Εσύ πως είσαι?? Που βρίσκεσαι? Αθήνα ή ακόμα εξοχή? 

@Chrussa1982  & @Hope19 κλωκλωκλω και ηρεμία ναι?????? @Rafaelatarzan περαστικά και γρήγορα!!!!! @Viv37 ΝΑ ένα ενδομητριο περιμένουμε!!!!!!!! @marina_86 λουλούδι μου???? Συμπεθερουλα μου???? Που είσαι? Πως είσαι? Τί είπε ο γιατρός μάθαμε ή τα είπες και δεν πήρα χαμπάρι ? 

Φιλιά πολλά σε όλα τα κορίτσια,,καλή εβδομάδα και καλή δύναμη!!!!! 

Καλη επιτυχια αγαπημενη!! Ολα θα πανε καλα!! ❤❤❤

• Μου αρέσει 1

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

2 hours ago, Mairiv said:

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Κι εγώ στην αυχενική μου όλα καλά πιθανότητες όλα μόνο 2 αγγεία στον ομφάλιο λώρο! Σήμερα έκανα την εξέταση Nipt και περιμένω τα αποτελέσματα ; Επειδή είμαι φουλ αγχωμένη μπορείς να μ πεις ποσό καιρό κάνει να βγει; Και γενικά τι σ έχει πει ο γιατρός σου για τη μονήρης ομφαλικη αρτηρία;

Καλησπέρα και καλά αποτελέσματα. Κι εγώ σήμερα έδωσα αίμα και μου είπαν σε δύο εβδομάδες θα έχω τα αποτελέσματα. 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Condios είπε:

Βιλακι μου αγαπημένο,,,, ήρθαμε Αθήνα Σάββατο ναι και κωλονδε βάλαμε απ'τις βόλτες,,,ότι προλάβαμε προλάβαμε που δόξα το Θεό είδαμε πολύ δικούς μας ανθρώπους,,,είδαμε και ένα θέατρο και σήμερα πρωί έκανα προεγχειρητικό,,,αύριο 7:30 είμαι πρώτο χειρουργείο. Αμήν! Όλα καλά Παναγία μου! 

Έτοιμη είμαι,,, περιμένω να δράσει το καθαρκτικο ( κλάψ) και δεν τρώω τίποτα σήμερα,,,μόνο νερό, χαμομήλι και καφέ επιτρέπει και αυτό ως τις 00:00. Μετά τίποτα. Πειναωωωωωωωωωω και είμαι πολύ ήσυχη για να μη σπαταλάς ενέργεια!!!!! Εσύ πως είσαι?? Που βρίσκεσαι? Αθήνα ή ακόμα εξοχή? 

@Chrussa1982  & @Hope19 κλωκλωκλω και ηρεμία ναι?????? @Rafaelatarzan περαστικά και γρήγορα!!!!! @Viv37 ΝΑ ένα ενδομητριο περιμένουμε!!!!!!!! @marina_86 λουλούδι μου???? Συμπεθερουλα μου???? Που είσαι? Πως είσαι? Τί είπε ο γιατρός μάθαμε ή τα είπες και δεν πήρα χαμπάρι ? 

@Condios κοριτσι μου γλυκο.κλωσσαω τι να κανω! Χαχαχα...οσο για σενα θελω να σου ευχηθω να πανε ολα τελεια! Και θα πανε ολα τελεια!! Ενα βημα πιο κοντα στο θαυμα! Οτι περναει απο το χερι μας θα το κανουμε!! Θα σαι φρεσκαδουρα μετα λεμε!!! Δυναμη πιστη κ  αισιοδοξια!! Σε φιλω *-)

• Μου αρέσει 4

πρίν από 12 λεπτά , Hope19 είπε:

@Condios κοριτσι μου γλυκο.κλωσσαω τι να κανω! Χαχαχα...οσο για σενα θελω να σου ευχηθω να πανε ολα τελεια! Και θα πανε ολα τελεια!! Ενα βημα πιο κοντα στο θαυμα! Οτι περναει απο το χερι μας θα το κανουμε!! Θα σαι φρεσκαδουρα μετα λεμε!!! Δυναμη πιστη κ  αισιοδοξια!! Σε φιλω *-)

Κλωσσουλα μου πως είσαι;; Κανένα σύμπτωμα;; Εδώ ο καιρός είναι χάλια έχει πολύ σκόνη και δεν βγήκα βολτιτσα και έκανα περίπατο εντός σπιτιού. Κάθισα και μπαλκόνι. 

• Μου αρέσει 4

3 ώρες πρίν, Condios είπε:

Αγαπημένη μου σου στέλνω ένα γλυκό φιλί για αύριο! Όλα θα πάνε καλά, μη μου αγχώνεσαι. Είσαι στα καλύτερα χέρια! Μην τους βρίσεις πολύ στο ξύπνημα και μην αγχωθεις που θα κρυώνεις. Δεν είναι τίποτα. Και μετά θα το σβήσεις κι αυτό από τη λίστα σου και θα σου φύγει ένα βάρος. Σκέψου ότι την επόμενη Δευτέρα θα είναι ήδη μια ανάμνηση!!!! 

Σου στέλνω την αγάπη μου! Μόλις νιώσεις καλύτερα, στείλε μας και ένα μνμ γιατί θα σε έχουμε στο νου μας!!!❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Εγω γυρισα στας Αθηνας...πηγα για υπερηχο, όλα καλά και τώρα περιμένω ποτε θα μου πουν για αυχενική...

Υπομονη με την αφαγια σήμερα... Καλό που θα εισαι η πρωτη αύριο. Να πανε ολα καλά και να εχεις μετα γρηγορη ανάρρωση!

Φιλιά πολλά

Τί καλααααααα με το καλό η αυχενική να είναι και αυτή υπέροχη εύχομαι,,,σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου,,, σίγουρα πιάνουν πάντα τόπο,,,ελπίζω και να παίρνουν και τον πόνο!!!!! 

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

Καλή επιτυχία για αύριο, να πάνε όλα καλά και εσύ γερή και σιδερένια να το αφήσεις πίσω σου όλο αυτό, να πας παρακάτω. Άντε να τελειώνουν τα ζόρια να έρθουν τα ωραία!

Ευχαριστώ πολύ Βιλλακι μου,,,,έτσι ακριβώς όπως τα λες τα σκέφτομαι,,,πάω για καλό! Έχω εσάς και τον αντρουλη μου και όλες τις ευχές των αγαπημένων μου.

2 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Καλη επιτυχια αγαπημενη!! Ολα θα πανε καλα!! ❤❤❤

Ναιιιιι με τόση μπεμπεδοσκονη από σένα σίγουρα θα πάνε,,, έρχεται για να πάρει το κακό και να φέρει μωράκια αυτή η στιγμή!!!! Από αύριο κιόλας ,έτσι το σκέφτομαι.

πρίν από 28 λεπτά , Hope19 είπε:

Φρέσκα νέα αύριο,,,άλλη μέρα ξημερώνει,,, ευχαριστώ πολύ κλωσσουλα μου!!!!! 

πρίν από 15 λεπτά , marina_86 είπε:

Αγαπημένη μου σου στέλνω ένα γλυκό φιλί για αύριο! Όλα θα πάνε καλά, μη μου αγχώνεσαι. Είσαι στα καλύτερα χέρια! Μην τους βρίσεις πολύ στο ξύπνημα και μην αγχωθεις που θα κρυώνεις. Δεν είναι τίποτα. Και μετά θα το σβήσεις κι αυτό από τη λίστα σου και θα σου φύγει ένα βάρος. Σκέψου ότι την επόμενη Δευτέρα θα είναι ήδη μια ανάμνηση!!!! 

Σου στέλνω την αγάπη μου! Μόλις νιώσεις καλύτερα, στείλε μας και ένα μνμ γιατί θα σε έχουμε στο νου μας!!!❤️❤️❤️

Συμπεθερουλα μου γλυκιά σε ευχαριστώ,,,όλες σας ευχαριστώ πολύ,,,,και λίγο κλάμα κάνει καλό,,,ξεπλένει την ψυχή μας ,,,όσο για το κρύο δεν τ σκέφτομαι,,,με 1200€/δωμάτιο θα το κάψουμε στη ζέστη κυρ Στέφανε αχαχχαχαχα ,,,,μόλις μπορέσω να συνεννοηθω με τον πολιτισμό θα σας έχω ενήμερες ,,,και το υπόσχομαι,,,όλα θα τα αντέξω ,,,υπομονή και πίστη ,,,σε άλλων τα χέρια έχω αφεθεί!!!! Φιλάκια πολλά σε όλες σας ,,,,σας αγαπώωωωωω!!!!!! 

• Μου αρέσει 8

On 27/3/2022 at 4:36 ΜΜ, Chrussa1982 είπε:

Αχ όλα τα θυμάσαι κορίτσι μου!!! @Viv37 ναι Σάββατο 2 Απριλίου. Ξέρετε εσείς ε; Φλοπ και φςςςςς μολις μάθω αποτελέσματα!! Θα φυλάξουμε και λίγη σαμπάνια για σένα μόλις μπεις να μας πεις τα της ετ 

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Κλωσσουλα μου πως είσαι;; Κανένα σύμπτωμα;; Εδώ ο καιρός είναι χάλια έχει πολύ σκόνη και δεν βγήκα βολτιτσα και έκανα περίπατο εντός σπιτιού. Κάθισα και μπαλκόνι. 

@Chrussa1982 χρυσουλινι κ εδω ο καιρος δεν ηταν στα καλυτερα του!! Συμπτωμα περα απο τα γνωστα τραβηγματα δεν εχω κατι αλλο..βεβαια εχω κανει κ καισαρικη για αφαιρεση ινομυωματων προ 3τιας..κ σε αλλαγη καιρου πχ με τραβαει ακομα...μηπως να οφειλονται εκει τα τραβηγματα? Λεω εγω τωρα....

Εσυ πως εισαι πες μου ηθικον  Ακμαιοτατο?

Κοριτσακια μου καταρχην αγνοηστε το προηγουμενο κατα λαθος ανεβηκε. Λοιπομ το ενδομητριο πηγε 8!!! Συνεχιζω cyclacur και την Τεταρτη ξεκιναω 2 prolutex τη μερα.

Για τις μερες εμφυτευσης μου ειπε οτι δεν εχουμε κανενα προβλημα και να μην ανησυχω. 

Επισης ρωτησα για μπανιο και μου ειπε οτι μπορω να κανω μπανιο κανονικα οπως και πριν και με ζεστο νερο. 

Μετα ρωτησα αν κανει να κοιμαμαι μπρουμυτα (για χαζη θα με περασε) και μου ειπε να κοιμαμαι οπως θελω! 

Πολυ καλος δεν ειναι ; Χαχαχα

4/4 παμε για ετ!!!

• Μου αρέσει 13

πρίν από 6 λεπτά , Viv37 είπε:

Κοριτσακια μου καταρχην αγνοηστε το προηγουμενο κατα λαθος ανεβηκε. Λοιπομ το ενδομητριο πηγε 8!!! Συνεχιζω cyclacur και την Τεταρτη ξεκιναω 2 prolutex τη μερα.

Για τις μερες εμφυτευσης μου ειπε οτι δεν εχουμε κανενα προβλημα και να μην ανησυχω. 

Επισης ρωτησα για μπανιο και μου ειπε οτι μπορω να κανω μπανιο κανονικα οπως και πριν και με ζεστο νερο. 

Μετα ρωτησα αν κανει να κοιμαμαι μπρουμυτα (για χαζη θα με περασε) και μου ειπε να κοιμαμαι οπως θελω! 

4/4 παμε για ετ!!!

Άντε βρε κορίτσι και περιμένουμε… με το καλοοοο. Δευτέρα κλωσουλα κι εσύ. Όλα θα πάνε τέλεια, τέλειο και το ενδομήτριο. Άντε σιγά σιγά να κάνετε παρέα με τη συμπεθέρα σου.

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Fili είπε:

Καλησπέρα και καλά αποτελέσματα. Κι εγώ σήμερα έδωσα αίμα και μου είπαν σε δύο εβδομάδες θα έχω τα αποτελέσματα. 

Ολα καλά θα είναι και με τα δικά σου αποτελέσματα Φιλάκι :)

@Condios μου αγαπημένη πολύ πολύ πολύ καλή επιτυχία για αύριο. Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια και να σε φέρουν πιο κοντά στο όνειρο. Εμείς εδώ τα γνωστα. Θα κάνουμε ομαδικά ομμμμμμμμ και θα στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια και τις νοητές αγκαλιές μας για να σε ζεστάνουν αν κρυώνεις όταν θα ξυπνήσεις!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Hope19 είπε:

@Chrussa1982 χρυσουλινι κ εδω ο καιρος δεν ηταν στα καλυτερα του!! Συμπτωμα περα απο τα γνωστα τραβηγματα δεν εχω κατι αλλο..βεβαια εχω κανει κ καισαρικη για αφαιρεση ινομυωματων προ 3τιας..κ σε αλλαγη καιρου πχ με τραβαει ακομα...μηπως να οφειλονται εκει τα τραβηγματα? Λεω εγω τωρα....

Εσυ πως εισαι πες μου ηθικον  Ακμαιοτατο?

Καλά είμαι αγάπη μου. Στην βαρετή ατέρμονη αναμονή χαχαχαχα. Ηθικό μια πάνω μια κάτω (μη με κραξετε). Εμένα πάντως τα τραβηγματακια σου μου μυρίζουν μπεμπακια γατζωμενα γερά γερά!!

πρίν από 14 λεπτά , Viv37 είπε:

4/4 παμε για ετ!!!

Άντε αγάπη μου και μας εσκασες μέχρι να μας ενημερώσεις!! Να πάνε όλα καλά με την πρώτη αυτό θέλω. Μια χαρά θα είσαι και από προγεστερόνη με δύο prolutex. Και το ενδομήτριο πολύ πολύ καλό.

Να υποθέσω σε έχει πιάσει η τρέλα της ετ τώρα ε;; 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

πρίν από 9 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλά είμαι αγάπη μου. Στην βαρετή ατέρμονη αναμονή χαχαχαχα. Ηθικό μια πάνω μια κάτω (μη με κραξετε). Εμένα πάντως τα τραβηγματακια σου μου μυρίζουν μπεμπακια γατζωμενα γερά γερά!!

Ατέρμονη!!!χαχαχα!!! Έβαλες καμία καλή σειρά να δεις;; Τα βιβλία τα ξεκίνησες;; Άκου εδώ την εμπειρία…θέλει αποβλάκωση η αναμονή. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Villi είπε:

Ατέρμονη!!!χαχαχα!!! Έβαλες καμία καλή σειρά να δεις;; Τα βιβλία τα ξεκίνησες;; Άκου εδώ την εμπειρία…θέλει αποβλάκωση η αναμονή. 

Αποβλακωμενη είμαι βιλακι και νομίζω στο τέλος θα μου μείνει χούι χαχαχα. Έχω ξεκινήσει διαβασματακι, λίγο χτες και λίγο σήμερα. Γιατί όλο κάποιος έρχεται για καφέ και παρέα και δεν έχω αξιωθεί να κάνω πολλά πολλά. Και για να είμαι ειλικρινής, καλή και χρυσή η άδεια αλλά ήδη σκυλοβαρεθηκα. 

Εσύ αγάπη μου τα νέα σου πες μου..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...