Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Καλημερα και καλή εβδομάδα κορες, εγώ σήμερα έχω την Τρίτη δόση... μου έληξε το πιστοποιητικό εμβολιασμού εδώ και δέκα μερες και είχα σιχαθεί τα ραπιντ. Τα κορίτσια μας που κλωθουν πως είναι σήμερα?

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

καλημερα κοριτσουδις μ ομορφα ...πως μ εισται.. χαθηκα αγαπες μ εχω τον κοκοβιο με ιωση κ περναμε μουρλια τι να πω.....καλως ηρθατε καινουργιες κοπελες μας...εδω θα βρείτε ηρεμια κ πολυ αγαπη  ....οι εγκυουκες μας τι κανουν???? οι κοτουλες μας???? κλοσσσατε λεμε....

Να θυμασται η δύναμη που εχετε μετακινεί κ βουνο....ολοες μπορειτε...σας φιλω στα μαγουλακια...μακια μπουκια

Καλημέρα κορίτσι μου Περαστικά στον κοκοβιο μας. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 23 λεπτά , vik80 είπε:

Καλημερα και καλή εβδομάδα κορες, εγώ σήμερα έχω την Τρίτη δόση... μου έληξε το πιστοποιητικό εμβολιασμού εδώ και δέκα μερες και είχα σιχαθεί τα ραπιντ. Τα κορίτσια μας που κλωθουν πως είναι σήμερα?

Καλημέρα!! Με το καλό να εμβολιαστείς να ξένοιασεις. Καλά είμαι..με κανένα σύμπτωμα έτσι για να έχω και εγώ κάτι να λέω χαχαχαχα. Σε σημείο που νομίζω ότι απλά έχω άδεια και δεν πάω δουλειά όχι ότι έκανα ετ. Το στήθος μόνο με ψιλοποναει αλλά είναι από την προγεστερόνη. 

πρίν από 41 λεπτά , Fili είπε:

Καλημερουδιαααααα!!! 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Εδώ έχει έναν καιρό το χάλι του το μαύρο!! Σκόνη και μουνταδα. 

1 hour ago, Ευαγγελιαα είπε:

καλημέρα κορίτσια!καλή εβδομάδα!εμένα την Δευτέρα μου ζήτησαν pcr στο Ιασω

Καλή εβδομάδα!!! Έχεις κάνει εμβόλιο κανονικά; Εγώ προσωπικά θα τα έκλαιγα τα λεφτά του pcr έχω κάνει 3 δόσεις οπότε θαρρώ ένα ραπίντ αρκεί 

πρίν από 46 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα!! Με το καλό να εμβολιαστείς να ξένοιασεις. Καλά είμαι..με κανένα σύμπτωμα έτσι για να έχω και εγώ κάτι να λέω χαχαχαχα. Σε σημείο που νομίζω ότι απλά έχω άδεια και δεν πάω δουλειά όχι ότι έκανα ετ. Το στήθος μόνο με ψιλοποναει αλλά είναι από την προγεστερόνη. 

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Εδώ έχει έναν καιρό το χάλι του το μαύρο!! Σκόνη και μουνταδα. 

Καλή εβδομάδα!!! Έχεις κάνει εμβόλιο κανονικά; Εγώ προσωπικά θα τα έκλαιγα τα λεφτά του pcr έχω κάνει 3 δόσεις οπότε θαρρώ ένα ραπίντ αρκεί 

ναι...τις 2 δόσεις με 2η τον Δεκέμβριο...δεν ξέρω γιατί μου ζήτησαν.. ίσως επειδή ταξίδευα;δεν ξέρω...πραγματικά πεταμένα λεφτά...αλλά δεν βαριέσαι.. εκεί που πάνε όλα πάνε κ αυτα...

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Kalipso1978 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα. Είμαι 5η μέρα προετοιμασίας ενδομητρίου και σήμερα είχα θετικό τεστ κοβιντ! Λέτε να μη μ αφήσουν να κάνω εμβρυομεταφορά? Θα πάρω τηλ το κέντρο το πρωί! 

Από τη μία έχεις ακόμα μέρες προετοιμασίας.  Πότε έχεις ετ? Είσαι εμβολιασμένη? Αν ναι συνήθως ο  βγάζει θετικό για 5-10 μέρες. Από την άλλη είναι ρίσκο και είναι κρίμα να πάρεις τόσα φάρμακα και να μην έχει περάσει μέχρι τότε. Στο δικό μου κέντρο είναι υποχρεωτικό το pcr και αν δεν είναι αρνητικό δε γίνεται ετ.

Περαστικά σου!

3 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

καλημερα κοριτσουδις μ ομορφα ...πως μ εισται.. χαθηκα αγαπες μ εχω τον κοκοβιο με ιωση κ περναμε μουρλια τι να πω.....καλως ηρθατε καινουργιες κοπελες μας...εδω θα βρείτε ηρεμια κ πολυ αγαπη  ....οι εγκυουκες μας τι κανουν???? οι κοτουλες μας???? κλοσσσατε λεμε....

Να θυμασται η δύναμη που εχετε μετακινεί κ βουνο....ολοες μπορειτε...σας φιλω στα μαγουλακια...μακια μπουκια

Καλημέρα αγαπημένη!

Πώς είναι το μπουμπουκάκι σου? Περαστικά της!!! Χαμός γίνεται αυτήν την περίοδο όλοι άρρωστοι είναι!

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Καλημερούδια! Μην αγχώνεσαι που δεν έχεις συμπτώματα. Πολλά κορίτσια δεν είχαν τίποτα. Με την αναμονή πώς τα πας? Είσαι οκ ή κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα?

πρίν από 25 λεπτά , Ευαγγελιαα είπε:

ναι...τις 2 δόσεις με 2η τον Δεκέμβριο...δεν ξέρω γιατί μου ζήτησαν.. ίσως επειδή ταξίδευα;δεν ξέρω...πραγματικά πεταμένα λεφτά...αλλά δεν βαριέσαι.. εκεί που πάνε όλα πάνε κ αυτα...

Και σε μένα που έχω κάνει 3 εμβόλια ζήτησαν.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Το γνωστό τρυπάκι  με τα συμπτώματα….μη μασάς Χρύσα. Όλα καλά θα πάνε. 

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Από τη μία έχεις ακόμα μέρες προετοιμασίας.  Πότε έχεις ετ? Είσαι εμβολιασμένη? Αν ναι συνήθως ο  βγάζει θετικό για 5-10 μέρες. Από την άλλη είναι ρίσκο και είναι κρίμα να πάρεις τόσα φάρμακα και να μην έχει περάσει μέχρι τότε. Στο δικό μου κέντρο είναι υποχρεωτικό το pcr και αν δεν είναι αρνητικό δε γίνεται ετ.

Περαστικά σου!

Καλημέρα αγαπημένη!

Πώς είναι το μπουμπουκάκι σου? Περαστικά της!!! Χαμός γίνεται αυτήν την περίοδο όλοι άρρωστοι είναι!

Καλημερούδια! Μην αγχώνεσαι που δεν έχεις συμπτώματα. Πολλά κορίτσια δεν είχαν τίποτα. Με την αναμονή πώς τα πας? Είσαι οκ ή κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα?

Μακαρι να ναι το τελευταίο έξοδο αυτό σ αυτή την τεραααααστια μπιζνα που λέγεται εξωσωματικη...

τι να πω βρε κορίτσια...πατάνε οι πλειοψηφία στην αγωνία κ στη λαχτάρα μας να γίνουμε γονείς και αισχροκερδουν 

• Μου αρέσει 6

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Ναι γιατί αυτό με τα ραπιντ με τσάκισε 10 μέρες. Την έκανα λοιπόν, εμένα ευτυχως και οι πρώτες δύο δόσεις δεν μου είχαν κάνει καμία παρενέργεια, μόνο το χερακι πόνεσε λίγο, ένεκα Pfizer. Αν ήταν επικαιροποιημενο βρε παιδί μου και για δέλτα και για όμικρον θα το είχα κάνει πιο νωρίς. Αλλά τώρα το θεωρώ και λίγο κοροϊδία. Τελοσπαντων, πάει αυτό. Εγώ κορίτσι μου σε καμία ετ δεν είχα συμπτωματα, πάντα λίγες μέρες αφού ξεκινούσα την προγεστερονη με πονούσε το στήθος, αλλά εμένα πάντα 1 εβδομάδα πριν την περίοδο πρήζεται και με πονα. Στη θετικη απλά, κοντά στις μέρες που ήταν να κάνω τη χοριακη, με πονούσε πιο πολύ και κυρίως στις θηλες. Κατά τα άλλα τίποτα αξιοσημείωτο. Θετικη σκέψη. Άλλες τέσσερις μέρες μένουν ετσι??

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Περαστικά σου!

Καλημέρα αγαπημένη!

Είμαι ζεεενννν και οομμμμ χαχαχαχα. Τι να κάνω περιμένω και Κλωθώ. Σήμερα δεν έχεις υπέρηχο εσύ?? Να δεις στρουμπουλο ενδομήτριο;

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

Το γνωστό τρυπάκι  με τα συμπτώματα….μη μασάς Χρύσα. Όλα καλά θα πάνε. 

Καλημέρα βιλακι μου,

Έχω περάσει σε φάση ούτε θετική ούτε αρνητική. Δεν το σκέφτομαι η αλήθεια είναι. Αφού καμία φορά σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλύτερα να ήμουν στη δουλειά; Από την άλλη όμως έχω ρίξει τους απίστευτους υπνους λόγω φαρμάκων και θα θα γυρίσω σιγουρα φραπαδουρα.

• Μου αρέσει 4

On 24/3/2022 at 3:12 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπερα.Εγω που ήμουν με δωρεά,αν και δε συνηθίζεται,έκανα nipt ,εμβρυοκαρδιογραφημα,γιατί ήθελα να είμαι 100% σίγουρη. Είχα μονήρη ομφαλικη χωρίς τίποτα άλλο (μόνη της δεν είναι τίποτα)και δεν το μετανιωσα ποτε που έκανα.Ημουν πολύ πιο άνετη όταν γεννήθηκε και το κατάλαβα  και από την αντιδραση της παιδιατρου.Μόνο το οικονομικό είναι λόγος  σοβαρός να μην κάνει κανείς 

Άντε με το καλό και μια τεράστια χοριακη!

Καλησπέρα κορίτσι μου ! Κι εγώ στην αυχενική μου όλα καλά πιθανότητες όλα μόνο 2 αγγεία στον ομφάλιο λώρο! Σήμερα έκανα την εξέταση Nipt και περιμένω τα αποτελέσματα ; Επειδή είμαι φουλ αγχωμένη μπορείς να μ πεις ποσό καιρό κάνει να βγει; Και γενικά τι σ έχει πει ο γιατρός σου για τη μονήρης ομφαλικη αρτηρία;

17 ώρες πρίν, Villi είπε:

Ναι,  η @vik80 ηταν στον παντο. 

@Condios μονο λαικ κάνεις σήμερα.. πως εισαι κορίτσι; είσαι Αθήνα; 

Βιλακι μου αγαπημένο,,,, ήρθαμε Αθήνα Σάββατο ναι και κωλονδε βάλαμε απ'τις βόλτες,,,ότι προλάβαμε προλάβαμε που δόξα το Θεό είδαμε πολύ δικούς μας ανθρώπους,,,είδαμε και ένα θέατρο και σήμερα πρωί έκανα προεγχειρητικό,,,αύριο 7:30 είμαι πρώτο χειρουργείο. Αμήν! Όλα καλά Παναγία μου! 

Εσύ πως είσαι? Ο μπαμπάς σου τί κάνει? 

1 ώρα πρίν, chitaneta είπε:

Καλημέρα κι απο μένα!

@Condios ετοιμαζεσαι για αύριο;

Καλή δύναμη να έχεις! Όλα καλά θα πάνε!

Έτοιμη είμαι,,, περιμένω να δράσει το καθαρκτικο ( κλάψ) και δεν τρώω τίποτα σήμερα,,,μόνο νερό, χαμομήλι και καφέ επιτρέπει και αυτό ως τις 00:00. Μετά τίποτα. Πειναωωωωωωωωωω και είμαι πολύ ήσυχη για να μη σπαταλάς ενέργεια!!!!! Εσύ πως είσαι?? Που βρίσκεσαι? Αθήνα ή ακόμα εξοχή? 

@Chrussa1982  & @Hope19 κλωκλωκλω και ηρεμία ναι?????? @Rafaelatarzan περαστικά και γρήγορα!!!!! @Viv37 ΝΑ ένα ενδομητριο περιμένουμε!!!!!!!! @marina_86 λουλούδι μου???? Συμπεθερουλα μου???? Που είσαι? Πως είσαι? Τί είπε ο γιατρός μάθαμε ή τα είπες και δεν πήρα χαμπάρι ? 

Φιλιά πολλά σε όλα τα κορίτσια,,καλή εβδομάδα και καλή δύναμη!!!!! 

• Μου αρέσει 7

12 minutes ago, Condios said:

Βιλακι μου αγαπημένο,,,, ήρθαμε Αθήνα Σάββατο ναι και κωλονδε βάλαμε απ'τις βόλτες,,,ότι προλάβαμε προλάβαμε που δόξα το Θεό είδαμε πολύ δικούς μας ανθρώπους,,,είδαμε και ένα θέατρο και σήμερα πρωί έκανα προεγχειρητικό,,,αύριο 7:30 είμαι πρώτο χειρουργείο. Αμήν! Όλα καλά Παναγία μου! 

Εσύ πως είσαι? Ο μπαμπάς σου τί κάνει? 

Έτοιμη είμαι,,, περιμένω να δράσει το καθαρκτικο ( κλάψ) και δεν τρώω τίποτα σήμερα,,,μόνο νερό, χαμομήλι και καφέ επιτρέπει και αυτό ως τις 00:00. Μετά τίποτα. Πειναωωωωωωωωωω και είμαι πολύ ήσυχη για να μη σπαταλάς ενέργεια!!!!! Εσύ πως είσαι?? Που βρίσκεσαι? Αθήνα ή ακόμα εξοχή? 

@Chrussa1982  & @Hope19 κλωκλωκλω και ηρεμία ναι?????? @Rafaelatarzan περαστικά και γρήγορα!!!!! @Viv37 ΝΑ ένα ενδομητριο περιμένουμε!!!!!!!! @marina_86 λουλούδι μου???? Συμπεθερουλα μου???? Που είσαι? Πως είσαι? Τί είπε ο γιατρός μάθαμε ή τα είπες και δεν πήρα χαμπάρι ? 

Φιλιά πολλά σε όλα τα κορίτσια,,καλή εβδομάδα και καλή δύναμη!!!!! 

Εγω γυρισα στας Αθηνας...πηγα για υπερηχο, όλα καλά και τώρα περιμένω ποτε θα μου πουν για αυχενική...

Υπομονη με την αφαγια σήμερα... Καλό που θα εισαι η πρωτη αύριο. Να πανε ολα καλά και να εχεις μετα γρηγορη ανάρρωση!

Φιλιά πολλά

• Μου αρέσει 6

πρίν από 16 λεπτά , Condios είπε:

Καλή επιτυχία για αύριο, να πάνε όλα καλά και εσύ γερή και σιδερένια να το αφήσεις πίσω σου όλο αυτό, να πας παρακάτω. Άντε να τελειώνουν τα ζόρια να έρθουν τα ωραία!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...