Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

47 minutes ago, Viv37 said:

Καλη αρχη κοριτσι μου! Και καλως ηρθες στην ομαδα μας! Ειναι η πρωτη φορα που πας με δανεικα; Ποσες βκαστοκυστες εχεις; Ποτε εχεις ετ; Μηπως θα ειμαστε μαζι αρχες Απριλη;

Βομβαρδισμος ερωτησεων χαχαχα! Σορρυ!

Απο αυτα που μας λες νομιζω οτι τα εχεις καλυψει ολα τα βασικα. Καλη αου επιτυχια!!

Ευχαριστω αγαπη μου. Ευχομαι να πανε ολα υπεροχα με τη μαμα σου και να εξαφανιστει ο βρωμοογκος. 

Μακαρι Βιλλακι μου. Εντωμεταξυ 2 μερςς τωρα με γαργαλαει λιγο ο λαιμος μου και λεω εχει γουατο να κολλησω covid και να μη μ' αφησουν να κανω ετ στις 4/4! Νομιζω οτι μετα την ατελειωτη αναμονη της exotic δοτριας η παραμικρη αναβολη με τρελαινει! Πφφφ και ομμμμμ! 

Εσυ πως τα πας ; Εχουμε καποιο νεο;

Τελικα ημερομηνια χοριακης ειπαμε;

Μπραβο κοριτσακι! Ολα καλα προχωρανε!!!!

Γεια σου κοριτσακι μου. Αν εχεις 8 εμβρυακια τοτε 5-6 θα ελεγα εγω. Εγω πχ που ειχα 8 ωαρια εγιναν εμβρυα τα 4 και προχωρησαν σε βλαστοκυστες τα 2. Αλλα εσυ σου εχεις πολλα εμβρυα ποστευω οτι θα εχεια περισσοτερες βλαστολυστες. Παρ' ολα αυτα και 2-3 να γινουν παλι μια χαρα θα ειστε! 

Ασε αυτο παλι το άγχος πριν την ετ μην τυχον και κολλησουμε κοβιντ που το πας; δεν μας φτάνουν ολα τ άλλα!

@Kat80 καλη προετοιμασια και μια πετυχημενη ετ σου εύχομαι!

54 minutes ago, Villi said:

Εγω εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να είναι όλα περαστικά, ο επανέλεγχος να βγει καλός και να μπορέσετε να χαλαρώσετε πραγματικά. 

Ευχαριστώ Βιλι μου! Μακάρι!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 7 λεπτά , Villi είπε:

Το πάρτυ είναι στις 2/4 !!!!!

Αχ όλα τα θυμάσαι κορίτσι μου!!! @Viv37 ναι Σάββατο 2 Απριλίου. Ξέρετε εσείς ε; Φλοπ και φςςςςς μολις μάθω αποτελέσματα!! Θα φυλάξουμε και λίγη σαμπάνια για σένα μόλις μπεις να μας πεις τα της ετ σου!! 

• Μου αρέσει 5

πρίν από 44 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αχ όλα τα θυμάσαι κορίτσι μου!!! @Viv37 ναι Σάββατο 2 Απριλίου. Ξέρετε εσείς ε; Φλοπ και φςςςςς μολις μάθω αποτελέσματα!! Θα φυλάξουμε και λίγη σαμπάνια για σένα μόλις μπεις να μας πεις τα της ετ σου!! 

Καλοστέριωτα να είναι τα εμβρυάκια σου :wub:

• Μου αρέσει 1

T4Rzp2.png

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Fili είπε:

Καλημερα και καλή αρχή! Σύντομα μανούλα εύχομαι. Α αφού ξεκίνησες και cyclacur λογικά στα κοντά θα κάνεις και ετ; 

Λογικά ναι! Περιμένω να δω τρίτη παχος ενδομητριου! 

6 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Ασε αυτο παλι το άγχος πριν την ετ μην τυχον και κολλησουμε κοβιντ που το πας; δεν μας φτάνουν ολα τ άλλα!

@Kat80 καλη προετοιμασια και μια πετυχημενη ετ σου εύχομαι!

Ευχαριστώ Βιλι μου! Μακάρι!

Ευχαριστώ πολυ!!!! Πρέπει λες να προσεξω κάτι? 

14 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Καλή αρχή! Άρα, είσαι στην προετοιμασία λίγο πριν την ετ. Καλή επιτυχία! 

Προγεστερόνη πότε ξεκινάς; Πόσες βλαστοκυστες έχετε;

Ρε κορίτσια έχω μπερδευτεί.. Δεν ξέρω ποσεσ έχω. Η δοτρια είναι κι αυτή σε προετοιμασία! Ευχαριστώ για τις ευχές! 

13 ώρες πρίν, Villi είπε:

Καλή αρχή και καλή επιτυχία. Καλώς ήρθες στην παρέα μας. 

Υπάρχει κοπελα που έχει κάνει με δανεικά στον παντο? 

πρίν από 43 λεπτά , Kat80 είπε:

Ναι,  η @vik80 ηταν στον παντο. 

@Condios μονο λαικ κάνεις σήμερα.. πως εισαι κορίτσι; είσαι Αθήνα; 

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, Xenia222 είπε:

@Viv37Viv37ν ναι και εγώ ελπίζω να είναι οκ για δύο προσπάθειες Μακαρι τι να πω , Περιμένω με αγωνία τη Τετάρτη..... 

Ευχαριστώ!

Ενημερωσε μας για τα αποτελεσματα!

8 ώρες πρίν, Villi είπε:

Μπα τίποτα. Απο το άγχος είναι όλα αυτά που φοβάσαι ότι θα πανε στραβά, μη δίνεις σημασία. Μόνο μην ξεχάσεις τις ερωτήσεις σου αύριο, εε;;

Λες ε; Μακαρι! Καλα αυριο θα τον τρελλανω στις ερωτησεις το γιατρο! 

7 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Χαμος θα γινει! Τα βεγγαλικα ειναι ετοιμη καο σε περιμενουν και η θετικη ενεργεια ερχεται προς το μερος σου ασταματητα! Θα εχεις γιγαντια χοριακη!♥️♥️♥️

1 ώρα πρίν, Kat80 είπε:

Ρε κορίτσια έχω μπερδευτεί.. Δεν ξέρω ποσεσ έχω. Η δοτρια είναι κι αυτή σε προετοιμασία! Ευχαριστώ για τις ευχές! 

Κατσε με μπερδεψες γλυκια μου. Η δοτρια ειναι σε προετοιμασια για ποιο πραγμα; Αφου ηδη εχετε τα εμβρυακια σας που ετοιμαζονται σωστα;

2 ώρες πρίν, Kat80 είπε:

Εγώ ο,τι θες ρωτας.

Κορίτσια μου καλημέρα. Είμαι 5η μέρα προετοιμασίας ενδομητρίου και σήμερα είχα θετικό τεστ κοβιντ! Λέτε να μη μ αφήσουν να κάνω εμβρυομεταφορά? Θα πάρω τηλ το κέντρο το πρωί! 

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 3

U2Prp3.png

Διαφημίσεις

2 hours ago, Kalipso1978 said:

Κορίτσια μου καλημέρα. Είμαι 5η μέρα προετοιμασίας ενδομητρίου και σήμερα είχα θετικό τεστ κοβιντ! Λέτε να μη μ αφήσουν να κάνω εμβρυομεταφορά? Θα πάρω τηλ το κέντρο το πρωί! 

Τον προηγούμενο μήνα μου συνέβη το ίδιο. Αν θεωρείς ότι την προηγούμενη της Ετ θα έχεις αρνητικό rapid ή pcr ( ανάλογα τι ζητάει το κέντρο, εμένα ήθελε pcr ) μπορείς να προχωρήσεις. Εγώ δεν θα το ρίσκαρα (όπως και δεν το έκανα). Άλλωστε έβγαινα θετική 9 μέρες μετά το πρώτο θετικό. Επίσης αν τελικά διακόψεις και θέλουν pcr θα σου πρότεινα πριν ξεκινήσεις πάλι να κανείς pcr (αν ζητούν) για να είσαι σίγουρα αρνητική. 

μπορει τώρα να σου φαίνεται μεγάλη ατυχία όμως θα δεις πως μετά θα νιώθεις πιο ήρεμη που δεν θα έχεις να σκέφτεσαι μήπως κολλήσεις στην επόμενη σου προσπάθεια.

• Μου αρέσει 1

καλημερα κοριτσουδις μ ομορφα ...πως μ εισται.. χαθηκα αγαπες μ εχω τον κοκοβιο με ιωση κ περναμε μουρλια τι να πω.....καλως ηρθατε καινουργιες κοπελες μας...εδω θα βρείτε ηρεμια κ πολυ αγαπη  ....οι εγκυουκες μας τι κανουν???? οι κοτουλες μας???? κλοσσσατε λεμε....

Να θυμασται η δύναμη που εχετε μετακινεί κ βουνο....ολοες μπορειτε...σας φιλω στα μαγουλακια...μακια μπουκια

• Μου αρέσει 9

4 ώρες πρίν, Kalipso1978 είπε:

Καλημέρα καλημέρα!!! Δεν γνωρίζω να σου πω. Είχα κ εγώ αυτό το άγχος. Το δικό μου κεντρι ζητάει rapid πριν την ετ και ένα άγχος το είχα!! Πες μας τι σου είπαν από το κέντρο!!

πρίν από 5 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα καλημέρα!!! Δεν γνωρίζω να σου πω. Είχα κ εγώ αυτό το άγχος. Το δικό μου κεντρι ζητάει rapid πριν την ετ και ένα άγχος το είχα!! Πες μας τι σου είπαν από το κέντρο!!

καλημέρα κορίτσια!καλή εβδομάδα!εμένα την Δευτέρα μου ζήτησαν pcr στο Ιασω

• Μου αρέσει 1

11 hours ago, Kat80 said:

Δεν μπορω να σκεφτω κατι τώρα... Αλλά αν η δοτρια ειναι ακομα σε προετοιμασία μηπως προς το παρών ο γιατρος σε παρακολουθει για να δει το ενδομήτριο;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...