Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

12 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Μαρινακι μου τελικα αποφασισαμε 1 για διαφορους λογους. Καταρχην εχω χασιμοτο το οποιο ευθυνεται για αποβολες και αν ειναι 2 θα υπαρχει μεγαλυτερος φοβος. Επισης η μητρα μου ειναι λιγο πιο μικρη απο το κανονικο και δε θελω να υπαρξει και απο εκει προβλημα. Ειναι και η επικιδυνοτητα των διδυμων γενικα και τελος αν εχω κατι και δεν πιασει δε θελω να χαραμισω τις 2 απο τις 3 καλες βλαστοκυστες μου τζαμπα. Θα μου πεις γιατι να εχω κατι αλλα ποτε δεν ξερεις. Να εσεις τοσα πραγματα χρειαστηκε να ψαξετε. Επισης ο γιατρος ειπε οτι η καθε βλαστοκυστη δεν εχει σημασια αν θα μπει με αλλη ή μονη της. Αν ειναι να πιασει θα πιασει. Απλως με το 1 ισως χρειαστει να προσπαθησουμε 2η φορα. Οποτε ετσι το σκεφτηκαμε

Παρα πολυ καλα τα σκεφτήκατε, και θα δεις που ολα θα πανε καλα. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 58 λεπτά , chitaneta είπε:

Και που μπήκε γελιο αντι για καρδουλα μια χαρά κολλάει! Χαχαχα

Η μαμά έχει ξεκινησει φουλ ακτινοθεραπειες, χαπια χημειοθεραπειας κλπ

Την εχουμε παει ομως και σε εναν αλλο ογκολογο που της δινεις φουλ βιταμινες και αντιοξειδωτικα για να την δυναμωσει και να ανταπεξελθει στις παρενεργειες και τις κανει και μια σχετικα νεα θεραπεια που λεγεται υπερθερμια.

Ως τωρα ηταν αρκετα καλά...ε αυτες τις μέρες εχει αρχισει να ειναι κουρασμενη και αρχισε να χανει και μαλλιά... Σε δυο κ μιση βδομάδες θα τελειωσει τις ακτινοθεραπειες και ελπιζω να της κοψουν και τα βρωμοχαπια...

Το μεγαλος άγχος θα είναι οταν θα της πουν να κανει επαναληπτικη μαγνητικη...τοτε θα δουμε το αποτέλεσμα ολων αυτων... Δεν θέλω να το πολυ σκεφτομαι τώρα η αληθεια ειναι. Αυτο το ειδος του παλιοογκου ειναι πολυ ατιμο...μεγαλώνει ξανα και ξανα... Αστα να πανε

Βιβη μου εγω μαζι σου ειμαι να βαλεις 1. Εύχομαι να πανε όλα τέλεια με την πρώτη!

Τουλάχιστον οι βιταμίνες μπορεί να την βοηθήσουν να νιώθει λίγο πιο δυνατή και να έχει κ λιγότερες παρενέργειες; Λέω εγώ τώρα. Ελπίζω να έχει αποτέλεσμα η θεραπεία που κάνει και όσο το δυνατόν να μην ταλαιπωρείται. 

Πάντως φιλενάδα είτε ένα βάλουμε είτε δύο είτε παραπάνω αν είναι να πιαστεί/πιαστούν θα γίνει. 

Σήμερα ξύπνησα πολύ ζεν και οοομμμμμ. Έχει τέλεια μέρα!! Χαζολογαω λίγο στο σπίτι, τακτοποίησα το συρτάρι με τα βρακιά μου χαχαχα και  αύριο θα βγω και για ένα περπάτημα για φουλ βιταμίνη d. 

Φαγητά έχω άπειρα από χτες οπότε θα απολαύσω αγκαλίτσες και χαδακια με τον αντρουλη μου 

πρίν από 26 λεπτά , Villi είπε:

Καλημέρα βιλακι μου. Πώς είσαι;

• Μου αρέσει 3

πρίν από 7 λεπτά , Villi είπε:

Καλημερα αγαπημένη, καλά. Χαίρομαι που είσαι ζεν και περνάνε όμορφα οι μέρες σου. 

Και τι άλλο μπορώ να κάνω;; Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τίποτα για την κατάσταση μου για να περνάει ο καιρός πιο ανέμελα χαχαχα.

• Μου αρέσει 4

Καλημέρα καλή κυριακή σε όλες.

Εχω πολύ πρήξιμο στη κοιλιά χαμηλά προφανως απο τα φάρμακα ε ? 

Εκανα χτες την τρίτη χοριακή 968,42 (14η μερα) αν τα μετράω σωστα

Η 1η 159,32 (9η μερα εμβρυομ. 2βλαστοκ 5 ημερών)

Η 2η 319.59 (11η μερα)

Εμβρυομεταφορά 12/3

:oops: 

• Μου αρέσει 12

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , fantasmataki είπε:

Η 2η 319.59 (11η μερα)

Εμβρυομεταφορά 12/3

Συγχαρητήρια, ρολόι πάνε οι χοριακες!!! Για το πρήξιμο τι να σου πω, δεν εχω βρεθεί στη θέση σου. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , fantasmataki είπε:

Η 2η 319.59 (11η μερα)

Εμβρυομεταφορά 12/3

Η χοριακη πάει τέλεια!!! Ίσως είναι από τα φάρμακα κορίτσι μου. Θα ξανακάνεις χοριακη τι είπε ο γιατρός σου;

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα,  να ρωτήσω,  έχουμε σήμερα 8 έμβρυα που έχουν προχωρήσει σε διαιρέσεις και τη Τετάρτη θα δούμε πόσα έγιναν βλαστοκυστες.  Πόσα περίπου να περιμένουμε, πόσα είναι ένας ικανοποιητικό αριθμός και το μέσο όρο που επικρατεί?

Ευχαριστώ 

47 minutes ago, fantasmataki said:

Η 2η 319.59 (11η μερα)

Εμβρυομεταφορά 12/3

Καλημέρα καλημέρα! Συγχαρητήρια κοπέλα μου. Πάρα πολύ καλες οι χοριακες. Τι σου είπε; θα κάνεις κι άλλη ή κλεισατε για υπέρηχο; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Η χοριακη πάει τέλεια!!! Ίσως είναι από τα φάρμακα κορίτσι μου. Θα ξανακάνεις χοριακη τι είπε ο γιατρός σου;

πρίν από 33 λεπτά , Fili είπε:

Καλημέρα καλημέρα! Συγχαρητήρια κοπέλα μου. Πάρα πολύ καλες οι χοριακες. Τι σου είπε; θα κάνεις κι άλλη ή κλεισατε για υπέρηχο; 

Ναι θα κάνω τη Δευτέρα πάλι και θα μου πει μετά πότε για υπέρηχο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 hours ago, Chrussa1982 said:

Τουλάχιστον οι βιταμίνες μπορεί να την βοηθήσουν να νιώθει λίγο πιο δυνατή και να έχει κ λιγότερες παρενέργειες; Λέω εγώ τώρα. Ελπίζω να έχει αποτέλεσμα η θεραπεία που κάνει και όσο το δυνατόν να μην ταλαιπωρείται. 

Πάντως φιλενάδα είτε ένα βάλουμε είτε δύο είτε παραπάνω αν είναι να πιαστεί/πιαστούν θα γίνει. 

Σήμερα ξύπνησα πολύ ζεν και οοομμμμμ. Έχει τέλεια μέρα!! Χαζολογαω λίγο στο σπίτι, τακτοποίησα το συρτάρι με τα βρακιά μου χαχαχα και  αύριο θα βγω και για ένα περπάτημα για φουλ βιταμίνη d. 

Φαγητά έχω άπειρα από χτες οπότε θα απολαύσω αγκαλίτσες και χαδακια με τον αντρουλη μου 

Καλημέρα βιλακι μου. Πώς είσαι;

Καλημέρα Χρύσα μου!

Ωραια που ξυπνησες ευδιάθετη και αύριο βολτουλα!

Ναι για τη μαμα μου σαφως ηδη την εχουν βοηθησει ολα αυτά που παιρνει για τις παρενεργειες για αυτο και πηγαμε σε αθτον τον ογκολογο. Τα κλασσικά πρωτόκολλα πανε τυφλά και δεν δινουν τιποτα στους καρκινοπαθεις πριν τις θεραπειες...μεγα λάθος!

Οτι ειναι να πιασει θα πιάσει απο τις βλαστοκυστουλες! Καλα τα λες! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 14 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημέρα Χρύσα μου!

Ωραια που ξυπνησες ευδιάθετη και αύριο βολτουλα!

Ναι για τη μαμα μου σαφως ηδη την εχουν βοηθησει ολα αυτά που παιρνει για τις παρενεργειες για αυτο και πηγαμε σε αθτον τον ογκολογο. Τα κλασσικά πρωτόκολλα πανε τυφλά και δεν δινουν τιποτα στους καρκινοπαθεις πριν τις θεραπειες...μεγα λάθος!

Οτι ειναι να πιασει θα πιάσει απο τις βλαστοκυστουλες! Καλα τα λες! 

Εγω εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να είναι όλα περαστικά, ο επανέλεγχος να βγει καλός και να μπορέσετε να χαλαρώσετε πραγματικά. 

• Μου αρέσει 1

14 ώρες πρίν, Kat80 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα. Είμαι λίγες μες στην υπέροχη αυτή ομαδα οπότε δικσιολογηστε με αν κάνω καμμια πατατα.  εχω ξεκινήσει  πρωτοκολο με δανεικά. Εχω κανει όλες τις εξετάσεις, σαλπιγγογραφια, και μια υστεροσκοπηση για αφαιρεση πολυποδα περυσι. Εκανα arvecap κ προσφατα ξεκίνησα cyclacur. Το σπέρμα καλό! ο γιατρος πολυ αισιοδοξος γιατί μου λέει είσαι υγιέστατη. Πρέπει κάτι να προσεξω.? Είμαι με τον Παν@@ο.

Καλη αρχη κοριτσι μου! Και καλως ηρθες στην ομαδα μας! Ειναι η πρωτη φορα που πας με δανεικα; Ποσες βκαστοκυστες εχεις; Ποτε εχεις ετ; Μηπως θα ειμαστε μαζι αρχες Απριλη;

Βομβαρδισμος ερωτησεων χαχαχα! Σορρυ!

Απο αυτα που μας λες νομιζω οτι τα εχεις καλυψει ολα τα βασικα. Καλη αου επιτυχια!!

4 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Και που μπήκε γελιο αντι για καρδουλα μια χαρά κολλάει! Χαχαχα

Η μαμά έχει ξεκινησει φουλ ακτινοθεραπειες, χαπια χημειοθεραπειας κλπ

Την εχουμε παει ομως και σε εναν αλλο ογκολογο που της δινεις φουλ βιταμινες και αντιοξειδωτικα για να την δυναμωσει και να ανταπεξελθει στις παρενεργειες και τις κανει και μια σχετικα νεα θεραπεια που λεγεται υπερθερμια.

Ως τωρα ηταν αρκετα καλά...ε αυτες τις μέρες εχει αρχισει να ειναι κουρασμενη και αρχισε να χανει και μαλλιά... Σε δυο κ μιση βδομάδες θα τελειωσει τις ακτινοθεραπειες και ελπιζω να της κοψουν και τα βρωμοχαπια...

Το μεγαλος άγχος θα είναι οταν θα της πουν να κανει επαναληπτικη μαγνητικη...τοτε θα δουμε το αποτέλεσμα ολων αυτων... Δεν θέλω να το πολυ σκεφτομαι τώρα η αληθεια ειναι. Αυτο το ειδος του παλιοογκου ειναι πολυ ατιμο...μεγαλώνει ξανα και ξανα... Αστα να πανε

Βιβη μου εγω μαζι σου ειμαι να βαλεις 1. Εύχομαι να πανε όλα τέλεια με την πρώτη!

Ευχαριστω αγαπη μου. Ευχομαι να πανε ολα υπεροχα με τη μαμα σου και να εξαφανιστει ο βρωμοογκος. 

3 ώρες πρίν, Villi είπε:

Μακαρι Βιλλακι μου. Εντωμεταξυ 2 μερςς τωρα με γαργαλαει λιγο ο λαιμος μου και λεω εχει γουατο να κολλησω covid και να μη μ' αφησουν να κανω ετ στις 4/4! Νομιζω οτι μετα την ατελειωτη αναμονη της exotic δοτριας η παραμικρη αναβολη με τρελαινει! Πφφφ και ομμμμμ! 

Εσυ πως τα πας ; Εχουμε καποιο νεο;

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Και τι άλλο μπορώ να κάνω;; Προσπαθώ να μην σκέφτομαι τίποτα για την κατάσταση μου για να περνάει ο καιρός πιο ανέμελα χαχαχα.

Τελικα ημερομηνια χοριακης ειπαμε;

2 ώρες πρίν, fantasmataki είπε:

Η 2η 319.59 (11η μερα)

Εμβρυομεταφορά 12/3

Μπραβο κοριτσακι! Ολα καλα προχωρανε!!!!

1 ώρα πρίν, Xenia222 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα,  να ρωτήσω,  έχουμε σήμερα 8 έμβρυα που έχουν προχωρήσει σε διαιρέσεις και τη Τετάρτη θα δούμε πόσα έγιναν βλαστοκυστες.  Πόσα περίπου να περιμένουμε, πόσα είναι ένας ικανοποιητικό αριθμός και το μέσο όρο που επικρατεί?

Ευχαριστώ 

Γεια σου κοριτσακι μου. Αν εχεις 8 εμβρυακια τοτε 5-6 θα ελεγα εγω. Εγω πχ που ειχα 8 ωαρια εγιναν εμβρυα τα 4 και προχωρησαν σε βλαστοκυστες τα 2. Αλλα εσυ σου εχεις πολλα εμβρυα ποστευω οτι θα εχεια περισσοτερες βλαστολυστες. Παρ' ολα αυτα και 2-3 να γινουν παλι μια χαρα θα ειστε! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 21 λεπτά , Viv37 είπε:

Μακαρι Βιλλακι μου. Εντωμεταξυ 2 μερςς τωρα με γαργαλαει λιγο ο λαιμος μου και λεω εχει γουατο να κολλησω covid και να μη μ' αφησουν να κανω ετ στις 4/4! Νομιζω οτι μετα την ατελειωτη αναμονη της exotic δοτριας η παραμικρη αναβολη με τρελαινει! Πφφφ και ομμμμμ! 

Μπα τίποτα. Απο το άγχος είναι όλα αυτά που φοβάσαι ότι θα πανε στραβά, μη δίνεις σημασία. Μόνο μην ξεχάσεις τις ερωτήσεις σου αύριο, εε;;

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 31 λεπτά , Viv37 είπε:

Καλη αρχη κοριτσι μου! Και καλως ηρθες στην ομαδα μας! Ειναι η πρωτη φορα που πας με δανεικα; Ποσες βκαστοκυστες εχεις; Ποτε εχεις ετ; Μηπως θα ειμαστε μαζι αρχες Απριλη;

Βομβαρδισμος ερωτησεων χαχαχα! Σορρυ!

Απο αυτα που μας λες νομιζω οτι τα εχεις καλυψει ολα τα βασικα. Καλη αου επιτυχια!!

Ευχαριστω αγαπη μου. Ευχομαι να πανε ολα υπεροχα με τη μαμα σου και να εξαφανιστει ο βρωμοογκος. 

Τελικα ημερομηνια χοριακης ειπαμε;

Μπραβο κοριτσακι! Ολα καλα προχωρανε!!!!

Γεια σου κοριτσακι μου. Αν εχεις 8 εμβρυακια τοτε 5-6 θα ελεγα εγω. Εγω πχ που ειχα 8 ωαρια εγιναν εμβρυα τα 4 και προχωρησαν σε βλαστοκυστες τα 2. Αλλα εσυ σου εχεις πολλα εμβρυα ποστευω οτι θα εχεια περισσοτερες βλαστολυστες. Παρ' ολα αυτα και 2-3 να γινουν παλι μια χαρα θα ειστε! 

@Viv37Viv37ν ναι και εγώ ελπίζω να είναι οκ για δύο προσπάθειες Μακαρι τι να πω , Περιμένω με αγωνία τη Τετάρτη..... 

Ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...