Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

Μπράβο με το καλό, εύχομαι μετα το ραντεβού να ανασάνεις και να ανέβεις. Μετα το αρνητικό δεν μιλήσατε καθόλου;;ούτε τηλεφωνο;;

Πήρα τηλ τους είπα ότι έκανα χοριακη, βγήκε αρνητική. Με πήρε κάποια από τις μαιες του να πάω την επόμενη για ραντεβού. Είπα ότι δε  μπορώ  και ότι αν πάω θα ήθελα να λάβω απαντήσεις, γιατί και ο δικός μου χρόνος εκτός από του γιατρού είναι πολυτιμος. Μην πάω τζάμπα. Έχω δείξει πολύ μεγάλη  τυφλή θα έλεγα εμπιστοσύνη. Πολλά λάθη έκανα. Και κυρίως που δεν είχα επιμείνει να γίνει καρυοτυπος στο έμβρυο. Όταν ρώτησα 2 φορές μου είχαν πει ότι ο γιατρός δεν θέλει. Τουλάχιστον τώρα θα είχα μια απάντηση. Τι έφτιαξε. Τώρα είμαστε στο μηδέν πάλι. Δεν προσδοκώ και τίποτα από αυτή τη συνάντηση.

πρίν από 10 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Εγώ πάντως μετά την αντιμετώπιση που είχα στην αρνητική χοριακη και μάλιστα τηλεφωνικά τύπου "έφταιγε το ωάριο" δεν ξαναπατήσα. Πήγα μετά από 5 μήνες να μιλήσουμε για δωρεά αλλά δεν με κάλυψε και πήγα Κουρ ..θεωρώ λοιπόν ότι δεν είσαι υποχρεωμένη να πας. Κάνε το ραντεβού σου ο αν δεν σε καλύψει η δεν σου ταιριάξει δες άλλον γιατρό.

Ρε συ Μαρινάκι γιατί τέτοια άρνηση για φυσικούς; Ήθελε να σε πάει κατευθείαν δωρεά; Κάτσε γιατί έχω φρικαρει ολίγον με τέτοιες συμπεριφορές. Ειδικά της δοκτωρος. 

Δε καμία φορά δε  μου έδωσε κάποια απάντηση. στην παλλινδρομη χωρίς να προλάβω να κάνω καμιά εξεταση, μου λέει μήπως έπαθες ενδομητριτιδα κτλ. Όταν μπήκα για αποξεση του είπα θέλω να γίνει καρυοτυπος στο έμβρυο. Και μου είπε κάθετα όχι. Κακώς δεν επέμεινα. Αυτός τα έριξε σε μένα για να μην κατηγορήσει το ωαριο που μου πούλησε. Δεν σκεφτόμουν με καθαρό μυαλό τοτε σ αυτή τη φάση, ήμουν πολύ φορτισμενη. Έχω αρχίσει και σκέφτομαι ότι για να αποφύγει τον καρυοτυπο και τις πολλές ερωτήσεις μου πρότεινε να αποβάλλω σπίτι με χάπια. Τι να πω?

πρίν από 14 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Εγώ πάντως μετά την αντιμετώπιση που είχα στην αρνητική χοριακη και μάλιστα τηλεφωνικά τύπου "έφταιγε το ωάριο" δεν ξαναπατήσα. Πήγα μετά από 5 μήνες να μιλήσουμε για δωρεά αλλά δεν με κάλυψε και πήγα Κουρ ..θεωρώ λοιπόν ότι δεν είσαι υποχρεωμένη να πας. Κάνε το ραντεβού σου ο αν δεν σε καλύψει η δεν σου ταιριάξει δες άλλον γιατρό.

Ρε συ Μαρινάκι γιατί τέτοια άρνηση για φυσικούς; Ήθελε να σε πάει κατευθείαν δωρεά; Κάτσε γιατί έχω φρικαρει ολίγον με τέτοιες συμπεριφορές. Ειδικά της δοκτωρος. 

Ναι το σκέφτηκα να μην πάω, αλλά επειδή είμαι και ανθρωπος που αν δε μιλήσω θα σκάσω, θέλω τουλάχιστον να του πω τα παράπονα μου, ότι φεύγω από αυτόν και την κλινική του, μετά από δύο χρόνια, ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙ, απογοητευμενη, ταλαιπωρημενη, χωρίς καμία απαντηση και κατά 25000 ευρώ φτωχότερη. 

• Λυπημένη/-ος 9

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 41 λεπτά , vik80 είπε:

Πήρα τηλ τους είπα ότι έκανα χοριακη, βγήκε αρνητική. Με πήρε κάποια από τις μαιες του να πάω την επόμενη για ραντεβού. Είπα ότι δε  μπορώ  και ότι αν πάω θα ήθελα να λάβω απαντήσεις, γιατί και ο δικός μου χρόνος εκτός από του γιατρού είναι πολυτιμος. Μην πάω τζάμπα. Έχω δείξει πολύ μεγάλη  τυφλή θα έλεγα εμπιστοσύνη. Πολλά λάθη έκανα. Και κυρίως που δεν είχα επιμείνει να γίνει καρυοτυπος στο έμβρυο. Όταν ρώτησα 2 φορές μου είχαν πει ότι ο γιατρός δεν θέλει. Τουλάχιστον τώρα θα είχα μια απάντηση. Τι έφτιαξε. Τώρα είμαστε στο μηδέν πάλι. Δεν προσδοκώ και τίποτα από αυτή τη συνάντηση.

Δε καμία φορά δε  μου έδωσε κάποια απάντηση. στην παλλινδρομη χωρίς να προλάβω να κάνω καμιά εξεταση, μου λέει μήπως έπαθες ενδομητριτιδα κτλ. Όταν μπήκα για αποξεση του είπα θέλω να γίνει καρυοτυπος στο έμβρυο. Και μου είπε κάθετα όχι. Κακώς δεν επέμεινα. Αυτός τα έριξε σε μένα για να μην κατηγορήσει το ωαριο που μου πούλησε. Δεν σκεφτόμουν με καθαρό μυαλό τοτε σ αυτή τη φάση, ήμουν πολύ φορτισμενη. Έχω αρχίσει και σκέφτομαι ότι για να αποφύγει τον καρυοτυπο και τις πολλές ερωτήσεις μου πρότεινε να αποβάλλω σπίτι με χάπια. Τι να πω?

Ναι το σκέφτηκα να μην πάω, αλλά επειδή είμαι και ανθρωπος που αν δε μιλήσω θα σκάσω, θέλω τουλάχιστον να του πω τα παράπονα μου, ότι φεύγω από αυτόν και την κλινική του, μετά από δύο χρόνια, ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙ, απογοητευμενη, ταλαιπωρημενη, χωρίς καμία απαντηση και κατά 25000 ευρώ φτωχότερη. 

Ε τότε ειναι ξεκάθαρο, πρέπει να πας. 

πρίν από 59 λεπτά , vik80 είπε:

Ναι έχεις δίκιο έτσι που το θέτεις.πηγσινε όμως αφού έχεις βρει γιατρό και το κουράγιο να συνεχίσεις. Πίστεψέ με το ξεχεσμα που θα τους ρίξεις θα είναι δυνατότερο. Άκου να μη θέλει καρυότυπο.πουβσυο φινάλε τον πληρώνεις κιόλας . Το να αποβάλλεις σπίτι το αφήνω ασχολιαστο γιατί θα συγχιστω και δεν το θέλω 

1 hour ago, vik80 said:

Να πας οπότε θέλεις και να του πεις ότι έχεις στο μυαλό και την ψυχή σου κ στα σιχτιρια μετά. 

Ευχομαι με το  νέο σου γιατρό να κολλήσετε καλύτερα, να σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη και να σε κάνει επιτέλους μανούλα ❤️

7 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Μανάρι μου ρώτα τον γιατρό τα πάντα!! Τα πάντα όμως !! Ο δικός σου δεν είναι χαλαρός σαν τον δικό μου χαχαχαχα. Πάντως τα dermestil και εγώ ακόμα τα συνεχίζω. Μωρη συμπεθέρα....εγώ έβαλα 2 βλαστοκυστες 4 ΑΒ και η μία ήταν expanded. Ταύτιση ακόμα και στα έμβρυα έχουμε??

Ειπαμε αν δεν ταιριαζαμε δε θα συμπεθεριαζαμε! Χαχαχα! 

6 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Επιτέλους εφτασε η άνοιξη!

@Chrussa1982 στα ειπαν τα κοριτσια πολυ ωραία, αλλά θα σου πω κι εγω με την σειρα μου να μην ανησυχεις καθολου. Κι εγω δεν ήξερα για το ζεστο μπανιο και έκανα, δεν θυμαμαι ποια μέρα αλλά νομίζω την 3η. Κι επίσης επειδή στις αλλες δυο ειχα αποτύχει, στην 3η ημουν σπίτι χαλαρά αλλά δεν ημουν υπερβολικη οπως τις άλλες δύο... Και μαλιστα την 3η μερα πηγα (με το αμαξι) και περιμενα στην ουρα σε ΑΤΜ και μετα πηγα και στους γονείς μου...

Γενικά ημουνα σε φάση οτι ειναι να γινει θα γινει δεν θα τρελαθω κιολας!

Να κοβεις και τα φρουτακια σου και οτι αλλο θες. Μην ανησυχεις για τιποτα κανεις το καλυτερο που μπορεις!

@Viv37 κι εμενα ο γιατρος μου εδωσε απο την αρχη και σικλακουρ και τα demestril, οπότε κι αν ο δικος σου χρησιμοποιεί αλλο πρωτόκολλο με τα φάρμακα δεν νομιζω να πειραζει που ακομα τα παίρνεις. Αλλά ναι, ρωτα τον να σε καθησυχάσει και να σου εξηγησει οτι χρειάζεσαι.

Όλα καλά θα πάνε, είσαι η επομενηηηηη! 5 Απριλίου δεν ειναι η ετ;

Οταν του ειπα οτι ειχα τα dermestril ειπε οτι επρεπε να τα ειχα κοψει και τα εκοψα τοτε. Αυτο που με απασχολει ειναι μηπως αυτος σκοπευε να ρυθμισει τον κυκλο μου απο τη μερα που ξεκινησα τα cyclacur καο εγω το χαλασα. Θα δουμε. Τη Δευτερα θα ρωτησω. 4 Απριλιου ειναι η μεγαλη μερα....ελπιζω!

6 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Κοίτα θα του ρωτήσεις τα πάντα και πάνε ακριβώς με ημερομηνίες και μέρες αν και πιστεύω ότι λόγω καταστολής με aevekapεχει αυτός τον έλεγχο. Vivακι, αποφασίσατε τελικά για 1 βλαστοκυστη στην εμβρυομεταφορά;

Μαρινακι μου τελικα αποφασισαμε 1 για διαφορους λογους. Καταρχην εχω χασιμοτο το οποιο ευθυνεται για αποβολες και αν ειναι 2 θα υπαρχει μεγαλυτερος φοβος. Επισης η μητρα μου ειναι λιγο πιο μικρη απο το κανονικο και δε θελω να υπαρξει και απο εκει προβλημα. Ειναι και η επικιδυνοτητα των διδυμων γενικα και τελος αν εχω κατι και δεν πιασει δε θελω να χαραμισω τις 2 απο τις 3 καλες βλαστοκυστες μου τζαμπα. Θα μου πεις γιατι να εχω κατι αλλα ποτε δεν ξερεις. Να εσεις τοσα πραγματα χρειαστηκε να ψαξετε. Επισης ο γιατρος ειπε οτι η καθε βλαστοκυστη δεν εχει σημασια αν θα μπει με αλλη ή μονη της. Αν ειναι να πιασει θα πιασει. Απλως με το 1 ισως χρειαστει να προσπαθησουμε 2η φορα. Οποτε ετσι το σκεφτηκαμε. Γενικα νομιζω οτι για μας η καλυτερη επιλογη ειναι τα 2. 

6 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Αγαπημένη πώς είσαι;;;; Μετρανε οι μέρες, θα τελειώσει κι αυτή η περίοδος της αναμονής!❤️ Πολύ καλά έκανες που βγήκες βόλτα! 

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!❤️ 

Με την προηγούμενη γιατρό μου αυτό που με τρελαινε ήταν το ότι δεν με άκουγε. Εντάξει, γιατρός δεν είμαι αλλά ξέρω το σώμα μου και το βλέπω πώς αντιδράει σε κάποια πράγματα. Επίσης, δεν είναι ότι δεν έχω αντίληψη. Μια χαρά αντίληψη έχω και μπορώ να κατανοήσω πέντε πράγματα άσχετα που δεν είμαι γιατρός. Όταν,λοιπόν, της έλεγα κάτι κι εκείνη με ακύρωνε με τρελαινε. Με τρελαινε και με κούραζε. Στο μόνο που ποντάρω αυτή τη φορά είναι ότι είμαι με έναν γιατρό πολύ προσεκτικό που όταν του μιλάω με κοιτάει και με ακούει. Και μου είπε και το ανεπανάληπτο "ακούω την άποψη σου με προσοχή γιατί έχεις περάσει πολλά και ξέρεις. Η άποψη σου με βοηθάει".... Δεν ξέρω που θα καταλήξουμε αλλά τουλάχιστον νιώθω εντάξει με τον εαυτό μου. Ότι εγώ έκανα ότι μπορούσα. 

ΥΓ. Ακόμα δεν έχω συνηθίσει ότι γράφω έναν προβληματισμό μου και μου απαντάτε! Χαχαχα Τόσα χρόνια είχα συνηθίσει να τα σκέφτομαι όλα μόνη μου. Διάβαζα το φόρουμ, στην αρχή (πριν χρόνια) το καφέ της εξωσωματικής. Το καφέ της δωρεάς το ανακάλυψα μετά την 1η μου ετ και έπαθα σοκ. Δεν ξέρω γιατί αλλά από τότε που σας γράφω αισθάνομαι πιο δυνατή όχι για την επιτυχία... για την αποτυχία! Κουλό; Μπορεί. Έτσι το νιώθω. Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι'αυτό. Για εμένα είναι πολύ σπουδαίο.

Κι εμεις ετσι νιωθουμε. Γι' αυτο εχει γινει αναποσπαστο κομματη της καθημερινοτητας μας♥️♥️♥️

6 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Το οτι εχεις τετοιον γιατρό τώρα κάνει την διαφορά! Πολύ σημαντικη διαφορα θα έλεγα!

Αυτο που λεμε τους προβληματισμους μας η καθεμία και παίρνουμε πίσω λογια ενθαρρυντικά και με αγάπη, μεγαλη υπόθεση!

Και για την πιθανοτητα αποτυχίας ( φτου φτου μακρια μας) είμαστε πιο δυνατες γιατί ξερουμε οτι θα εχουμε καπου να τα πούμε

Αν βγήκα λέει!

Εχτες ολη μερα ημουν στο βουνό πάνω στον Υμηττό! Πηγαμε για πικ νικ με εναν φιλο και ημουν αραχτη αναμεσα στα λουλουδακια και στα δέντρα! Λιαστηκα τρελά!

Και σήμερα παλι ανεβηκανε για πιο λιγο. Τον εχουμε κοντα μας τον Υμηττό και τον αγαπαμε πολύ!

Βεβαια δεν σου κρυβω που πολεμαω μεσα μου κατα διαστηματα το αγχος μου για την αυχενική... Προσπαθω να μην το σκεφτομαι

Ολα καλα θα πανε και στην αυχενικη οπως πηγαν μια χαρα και μεχρι τωρα. ♥️

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 23 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ναι έχεις δίκιο έτσι που το θέτεις.πηγσινε όμως αφού έχεις βρει γιατρό και το κουράγιο να συνεχίσεις. Πίστεψέ με το ξεχεσμα που θα τους ρίξεις θα είναι δυνατότερο. Άκου να μη θέλει καρυότυπο.πουβσυο φινάλε τον πληρώνεις κιόλας . Το να αποβάλλεις σπίτι το αφήνω ασχολιαστο γιατί θα συγχιστω και δεν το θέλω 

Οχι μην συγχυζεσαι!! Σε θέλω ζεν. 

πρίν από 19 λεπτά , Fili είπε:

Να πας οπότε θέλεις και να του πεις ότι έχεις στο μυαλό και την ψυχή σου κ στα σιχτιρια μετά. 

Ευχομαι με το  νέο σου γιατρό να κολλήσετε καλύτερα, να σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη και να σε κάνει επιτέλους μανούλα ❤️

Ευχαριστώ κοριτσι μου, από το στόμα σου και στου Θεού τ αφτι. Για όλες μας!

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Όλα θα πάνε καλά και στην αυχενική αγάπη μου!! Κοίτα να χαρείς τον ήλιο και την φύση, ανάσες και οοομμμμ..ξέρεις εσύ!! Εγώ ίσως Δευτέρα βγω για ένα περπάτημα έστω 10 λεπτό. Να πάρω λίγη βιταμίνη d. Για την ώρα βεράντα και όλα καλά!!

Εγώ πάντως τη μισή μέρα φρικαρα την άλλη μισή χαλάρωσα. Αλήθεια ας μας πει η @chitaneta σε περίπτωση μελλοντικού φρικαρισματος!!

Τώρα καθομαι με μάνα και πεθερά και λέμε για τις πασχαλινές διακοπές. Ξεφεύγει το μυαλό, κάνω όνειρα!! 

Εγω τελικα αυτο που καταλαβα απο το φορουμ ειναι οτι οσες τα εκαναν ολα σωστα δεν ειχαν επιτυχια. Οσες εκαναν τα δικα τους ειναι εγκυουλες και εχουν παιδακια. Μηπως κ εμεις πρεπει να ειμαστε πιο χαλαρες (το οργανωτικο τερας ατο μυαλο μου βρυχαται απελπισμενο) χαχαχα!

Αληθεια πως ειναι μαζι με μαμα και πεθερα στο ιδιο σπιτι; Σε ζαλισαν; Εμενα η πεθερα μου μοιαζει πολυ με τη μαμα μου αλλα δεν εχουμε βρεθει ετσι σε σπιτι ολοι μαζι και το χω απορια.

5 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Κι εγώ ΑΠΟΡΩ!!!!!! Μπορεί να απορεί κ η ίδια!!!! Χαχαχαχαχα

Η λέξη κλειδί που είπες είναι έπαρση. Δεν μπορείς να φανταστείς για τι έπαρση μιλάμε. Αφού τώρα που ξεκίνησα και ψυχολόγο (καταλαβαίνεις...) μου έλεγε το ότι καταπιεστηκα τόσο με την προηγούμενη γιατρό μου δημιούργησε φοβερό θέμα. Αφού τώρα που με παίρνει ο γλυκούλης και μου απαντάει σε όλα και δεν βιάζεται να το κλείσει και θα τα σκεφτεί όλα και θα γελάσουμε κι όλας ξέρεις πώς μου φαίνεται; Αφού αν με έβλεπες, κάθε φορά που κλείνουμε το τηλ έχω φάτσα τύπου "τιιιιι;;;; Πώς γίνεται αυτό ρε παιδιά;"... Και να σκεφτείς ότι πιο πριν ήμουν στον Χριστοφ που ήταν γλυκύτατος και (θα το πω κι αυτό) ενώ ήταν οι πρώτες μου προσπάθειες με τα δικά μου ωάρια, κατ' εξαίρεση με παρακολουθούσε αποκλειστικά αυτός. Κανέναν άλλον δεν άφηνε να μου κάνει υπέρηχο. Τόσο είχαμε δέσει. Και μετά έπεσα στη miss ψηλομυτα... Να είχα ένα ρολόι να γυριζα τον χρόνο πίσω. Αλλά όπως λέει κ η @Condios κοιτάμε πίσω μόνο για να παρκάρουμε! ❤️

@Villi ... ❤️. Αυτό.

Γιατι επεσες σε αυτην; Δεν τη διαλεξες εσυ; Εννοω με τον Χριστοφ γιατι δε συνεχισες και πηγες σ' αυτη;

5 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Α μην νομιζεις οτι ημουν γενικα cool!

Εννοούσα οτι μου ειχε βγει ενας θυμός για τις προηγουμενες αποτυχίες που καθηλωνομουνα στον καναπέ και δεν εκανα βήμα που την 3η φορά ημουν σε φαση αντε γ#*@#!υ εσυ κι ο γρυλος σου(με το συμπάθειο...). Και σκεφτομουν "σιγα μην εξαρταται η εμφύτευση απο ποσο καθισμένη μενω εγω!"

Αυτο εννοούσα...νομιζω ειμαι παραδειγμα προς αποφυγήν αντι να δινω tips! χεχεχε

Καρδουλα ηθελα να βαλω. Κατα λαθος μπηκε το γελιο!

5 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Μπράβο να πας βολτουλα να λιαστεις! Και να μην περπατησεις πολύ αλλά να βγεις να κατσεις στον ήλιο καλο θα κάνει!

Κοίτα εγώ ειχα και το θεμα της μαμας με το χειρουργειο εκεινες τις μερες οπότε δεν ειχα το μονοθεμα της χοριακης...

Ωραία να μιλας για τα πασχαλινά σχέδια!

Μακάρι Βιλι μου, να είναι ολα καλα και να ηρεμήσω για καποιο διάστημα!

Η μαμα σου πώς ειναι τωρα; Ευχομαι να ειναι ολα καλα♥️

5 ώρες πρίν, Villi είπε:

Λοιπόν, έχω παρόμοια εμπειρία. Στις πρώτες εξωσωματικές με δικά μου είχαμε απευθυνθεί  στο emb.…nic. Εκεί λοιπόν ο μεγάλοντοκτορ δεν έκανε υπερήχους, και μου έκανε μια καλοκοπελα ονόματι Μανταλένα. Πιστεύω οτι ηταν εμπαθής μαζί μου, είχε βάλει σκοπό της ζωής της να με γ@@ησει ψυχολογικά. Γιατρουδακι του κ@λου και είχε μια έπαρση, λες και είχε 500 περγαμηνές. Το bullying που έφαγα τότε δεν το ξεπέρασα ποτέ. 
PS πες μου ξανά γιατί έφυγες απο τον Χριστοφορίδη;;

Βρε σίγουρα θα είναι, τρένο πάει το μικρουλι!! Κι εγω πάλι θα χοροπηδάω στην καρέκλα του γραφείου μου ❤️

Ρε τι τους πιανει; Αληθεια τωρα. Χαιρονται να κανουν τους αλλους δυστυχισμενους; Δηλαδη αυτη γυρνουσε μετα στο σπιτι της και ελεγα α τι ωραια μερα ειχα σημερα; Εγω αν στεναχωρησω καποιον ακομα καο αν το αξιζει μετα εχω τρομερες τυψεις και αισθανομαι χειροτερα και λεω δεν αξιζει! Μου ρχεται να παω να της χωσω μπουνια που σε βασανισε τοσο και σ' αυτη και στην αλλη της @marina_86 

Τι περασατε κοριτσακια μου!

4 ώρες πρίν, vik80 είπε:

Κορες, λοιπόν τριτη στις 20.00μμ το ραντεβού μας με κουρ. Μήπως θα έπρεπε να πάω και στον π@ντο να του τα πω? Δεν έχω πάει μετά την αρνητική χοριακη. Κάθε γνώμη δεκτή.. 

Μπααα. Εγω θα σου ελεγα να μην πας στον Π@#ο . Θα σου πει τα δικα του μετα ο χαλαρος θα σου πει αλλα και θα μπερδευτει ή θα εκνευριστεις. Πηγαινε κατευθειαν στον χαλαρο σου και ολα θα πανε καλα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Viv37 είπε:

Εγω τελικα αυτο που καταλαβα απο το φορουμ ειναι οτι οσες τα εκαναν ολα σωστα δεν ειχαν επιτυχια. Οσες εκαναν τα δικα τους ειναι εγκυουλες και εχουν παιδακια. Μηπως κ εμεις πρεπει να ειμαστε πιο χαλαρες (το οργανωτικο τερας ατο μυαλο μου βρυχαται απελπισμενο) χαχαχα!

Αληθεια πως ειναι μαζι με μαμα και πεθερα στο ιδιο σπιτι; Σε ζαλισαν; Εμενα η πεθερα μου μοιαζει πολυ με τη μαμα μου αλλα δεν εχουμε βρεθει ετσι σε σπιτι ολοι μαζι και το χω απορια.

Γιατι επεσες σε αυτην; Δεν τη διαλεξες εσυ; Εννοω με τον Χριστοφ γιατι δε συνεχισες και πηγες σ' αυτη;

Ρε τι τους πιανει; Αληθεια τωρα. Χαιρονται να κανουν τους αλλους δυστυχισμενους; Δηλαδη αυτη γυρνουσε μετα στο σπιτι της και ελεγα α τι ωραια μερα ειχα σημερα; Εγω αν στεναχωρησω καποιον ακομα καο αν το αξιζει μετα εχω τρομερες τυψεις και αισθανομαι χειροτερα και λεω δεν αξιζει! Μου ρχεται να παω να της χωσω μπουνια που σε βασανισε τοσο και σ' αυτη και στην αλλη της @marina_86 

Μπααα. Εγω θα σου ελεγα να μην πας στον Π@#ο . Θα σου πει τα δικα του μετα ο χαλαρος θα σου πει αλλα και θα μπερδευτει ή θα εκνευριστεις. Πηγαινε κατευθειαν στον χαλαρο σου και ολα θα πανε καλα. 

Συμπεθέρα μου. Θέλει ρεγουλα τελικά το θέμα..χαλαρά γενικά. Έλα όμως που αν πχ περπατάς λίγο σπίτι σκέφτεσαι μήπως να ξαπλώσω; Και αν είσαι τεζα λες μήπως να κάνω καμιά κίνηση να αιματωθει σωστά η μήτρα; Άκρη δεν θα βγάλεις. Σίγουρα όσες κρεββατωθηκαν δεν πέτυχαν όλες. Είναι καθαρά θέμα τύχης και θέλημα θεού θα πω εγώ. Που αγχώθηκα επειδή καθάρισα φρούτα χαχαχαχα.

Να σου πω...ωραία ήταν. Γελάσαμε, ήπιαμε καφεδάκι, κάναμε σχέδια για διακοπές και ξέφυγε το μυαλό!! Η πεθερά μου είναι χειμμαρος η μαμά μου πολύ μαζεμένη οπότε υπάρχει ισορροπία!! Βέβαια στο μικρό σπίτι μας ίσα που χωρούσαμε χαχαχα. Πώς και δεν έχουν ανατμωσει οι δικοί σου με τα πεθερικά στο σπίτι σας? Να υποθέσω λόγω απόστασης σωστά??

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου καλησπέρα. Είμαι λίγες μες στην υπέροχη αυτή ομαδα οπότε δικσιολογηστε με αν κάνω καμμια πατατα.  εχω ξεκινήσει  πρωτοκολο με δανεικά. Εχω κανει όλες τις εξετάσεις, σαλπιγγογραφια, και μια υστεροσκοπηση για αφαιρεση πολυποδα περυσι. Εκανα arvecap κ προσφατα ξεκίνησα cyclacur. Το σπέρμα καλό! ο γιατρος πολυ αισιοδοξος γιατί μου λέει είσαι υγιέστατη. Πρέπει κάτι να προσεξω.? Είμαι με τον Παν@@ο.

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, vik80 είπε:

Αν θελεις να ξεσπασεις τοτε να πας κοριτσακι μου. Οτι σε κανει να νιωθεις καλυτερα. Αν πας ξαναρωρα για ποιο λογο δεν ηθελε να κανει καρυοττπο στο εμβρυο; Δεν μπορει να λεει απλα οχι χωρις να το δικαιολογει

πρίν από 36 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Συμπεθέρα μου. Θέλει ρεγουλα τελικά το θέμα..χαλαρά γενικά. Έλα όμως που αν πχ περπατάς λίγο σπίτι σκέφτεσαι μήπως να ξαπλώσω; Και αν είσαι τεζα λες μήπως να κάνω καμιά κίνηση να αιματωθει σωστά η μήτρα; Άκρη δεν θα βγάλεις. Σίγουρα όσες κρεββατωθηκαν δεν πέτυχαν όλες. Είναι καθαρά θέμα τύχης και θέλημα θεού θα πω εγώ. Που αγχώθηκα επειδή καθάρισα φρούτα χαχαχαχα.

Να σου πω...ωραία ήταν. Γελάσαμε, ήπιαμε καφεδάκι, κάναμε σχέδια για διακοπές και ξέφυγε το μυαλό!! Η πεθερά μου είναι χειμμαρος η μαμά μου πολύ μαζεμένη οπότε υπάρχει ισορροπία!! Βέβαια στο μικρό σπίτι μας ίσα που χωρούσαμε χαχαχα. Πώς και δεν έχουν ανατμωσει οι δικοί σου με τα πεθερικά στο σπίτι σας? Να υποθέσω λόγω απόστασης σωστά??

Ναι λογο αποστασης. Τα πεθερικα μου δεν μπορουν να ανεβουν Φλωρινα γιατι εχουν τη γιαγια τους στο σπιτι 95 χρονων και οι δικοι μου βοηθανε τη νυφη μας με το μαγαζι της (της το κραταει ο μπαμπας μου δηλαδη ) οποτε δεν μπορουν να ερθουν Θεσσαλονικη. Να φανταστεις για να γνωριστουν ειχαμε παεο για φαγητο σε ουδετερο εδαφος για να μοιραστει η αποσταση και στο γαμο εφυγαν την αλλη μερα το πρωι για να μην αφησουν τη γιαγια μονη 2 μερες. Χαμος χαχαχα

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Kat80 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα. Είμαι λίγες μες στην υπέροχη αυτή ομαδα οπότε δικσιολογηστε με αν κάνω καμμια πατατα.  εχω ξεκινήσει  πρωτοκολο με δανεικά. Εχω κανει όλες τις εξετάσεις, σαλπιγγογραφια, και μια υστεροσκοπηση για αφαιρεση πολυποδα περυσι. Εκανα arvecap κ προσφατα ξεκίνησα cyclacur. Το σπέρμα καλό! ο γιατρος πολυ αισιοδοξος γιατί μου λέει είσαι υγιέστατη. Πρέπει κάτι να προσεξω.? Είμαι με τον Παν@@ο.

Καλή αρχή! Άρα, είσαι στην προετοιμασία λίγο πριν την ετ. Καλή επιτυχία! 

Προγεστερόνη πότε ξεκινάς; Πόσες βλαστοκυστες έχετε;

9 ώρες πρίν, Kat80 είπε:

Καλή αρχή και καλή επιτυχία. Καλώς ήρθες στην παρέα μας. 

9 ώρες πρίν, Kat80 είπε:

Καλή αρχή!! Όλα να πάνε καλά και να γίνεις μανούλα με την πρώτη!! Πόσες βλαστοκυστες έχεις; 

10 hours ago, Kat80 said:

Καλημερα και καλή αρχή! Σύντομα μανούλα εύχομαι. Α αφού ξεκίνησες και cyclacur λογικά στα κοντά θα κάνεις και ετ; 

10 hours ago, Viv37 said:

Και που μπήκε γελιο αντι για καρδουλα μια χαρά κολλάει! Χαχαχα

Η μαμά έχει ξεκινησει φουλ ακτινοθεραπειες, χαπια χημειοθεραπειας κλπ

Την εχουμε παει ομως και σε εναν αλλο ογκολογο που της δινεις φουλ βιταμινες και αντιοξειδωτικα για να την δυναμωσει και να ανταπεξελθει στις παρενεργειες και τις κανει και μια σχετικα νεα θεραπεια που λεγεται υπερθερμια.

Ως τωρα ηταν αρκετα καλά...ε αυτες τις μέρες εχει αρχισει να ειναι κουρασμενη και αρχισε να χανει και μαλλιά... Σε δυο κ μιση βδομάδες θα τελειωσει τις ακτινοθεραπειες και ελπιζω να της κοψουν και τα βρωμοχαπια...

Το μεγαλος άγχος θα είναι οταν θα της πουν να κανει επαναληπτικη μαγνητικη...τοτε θα δουμε το αποτέλεσμα ολων αυτων... Δεν θέλω να το πολυ σκεφτομαι τώρα η αληθεια ειναι. Αυτο το ειδος του παλιοογκου ειναι πολυ ατιμο...μεγαλώνει ξανα και ξανα... Αστα να πανε

Βιβη μου εγω μαζι σου ειμαι να βαλεις 1. Εύχομαι να πανε όλα τέλεια με την πρώτη!

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...