Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , chitaneta είπε:

Το οτι εχεις τετοιον γιατρό τώρα κάνει την διαφορά! Πολύ σημαντικη διαφορα θα έλεγα!

Αυτο που λεμε τους προβληματισμους μας η καθεμία και παίρνουμε πίσω λογια ενθαρρυντικά και με αγάπη, μεγαλη υπόθεση!

Και για την πιθανοτητα αποτυχίας ( φτου φτου μακρια μας) είμαστε πιο δυνατες γιατί ξερουμε οτι θα εχουμε καπου να τα πούμε

Αν βγήκα λέει!

Εχτες ολη μερα ημουν στο βουνό πάνω στον Υμηττό! Πηγαμε για πικ νικ με εναν φιλο και ημουν αραχτη αναμεσα στα λουλουδακια και στα δέντρα! Λιαστηκα τρελά!

Και σήμερα παλι ανεβηκανε για πιο λιγο. Τον εχουμε κοντα μας τον Υμηττό και τον αγαπαμε πολύ!

Βεβαια δεν σου κρυβω που πολεμαω μεσα μου κατα διαστηματα το αγχος μου για την αυχενική... Προσπαθω να μην το σκεφτομαι

Όλα θα πάνε καλά και στην αυχενική αγάπη μου!! Κοίτα να χαρείς τον ήλιο και την φύση, ανάσες και οοομμμμ..ξέρεις εσύ!! Εγώ ίσως Δευτέρα βγω για ένα περπάτημα έστω 10 λεπτό. Να πάρω λίγη βιταμίνη d. Για την ώρα βεράντα και όλα καλά!!

πρίν από 5 λεπτά , Villi είπε:

Με δεδομένο οτι ήταν τα τελευταία έμβρυα, πως τα κατάφερες και το είδες έτσι;; Δώσε κανενα tip…θέλω τόσο πολύ να το δω έτσι 

Εγώ πάντως τη μισή μέρα φρικαρα την άλλη μισή χαλάρωσα. Αλήθεια ας μας πει η @chitaneta σε περίπτωση μελλοντικού φρικαρισματος!!

Τώρα καθομαι με μάνα και πεθερά και λέμε για τις πασχαλινές διακοπές. Ξεφεύγει το μυαλό, κάνω όνειρα!! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 44 λεπτά , marina_86 είπε:

Στο μόνο που ποντάρω αυτή τη φορά είναι ότι είμαι με έναν γιατρό πολύ προσεκτικό που όταν του μιλάω με κοιτάει και με ακούει. Και μου είπε και το ανεπανάληπτο "ακούω την άποψη σου με προσοχή γιατί έχεις περάσει πολλά και ξέρεις. Η άποψη σου με βοηθάει".... Δεν ξέρω που θα καταλήξουμε αλλά τουλάχιστον νιώθω εντάξει με τον εαυτό μου. Ότι εγώ έκανα ότι μπορούσα. 

Το πιο σημαντικό ειναι αυτό. Να υπάρχει επικοινωνία με το γιατρό και καλα κανεις και ποντάρεις σε αυτό. Αλλα  Sorry η άλλη τελείως βλαμμενη ήταν; Η έπαρση της απο που πήγαζε, απο τις αμέτρητες επιτυχίες της;; Την ξέρει κανένας; Και ξέρεις με το χαρακτήρα που έχεις δεν καταλαβαινω που τη βρήκες ή πως καθησες μαζί της. 

πρίν από 33 λεπτά , chitaneta είπε:

Βεβαια δεν σου κρυβω που πολεμαω μεσα μου κατα διαστηματα το αγχος μου για την αυχενική... Προσπαθω να μην το σκεφτομαι

Να σκέφτεσαι τη χαρά που θα πάρεις και πόσο πιο ήρεμη θα νιώθεις μόλις σας πούνε οτι ειναι ολα τέλεια. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 21 λεπτά , Villi είπε:

Το πιο σημαντικό ειναι αυτό. Να υπάρχει επικοινωνία με το γιατρό και καλα κανεις και ποντάρεις σε αυτό. Αλλα  Sorry η άλλη τελείως βλαμμενη ήταν; Η έπαρση της απο που πήγαζε, απο τις αμέτρητες επιτυχίες της;; Την ξέρει κανένας; Και ξέρεις με το χαρακτήρα που έχεις δεν καταλαβαινω που τη βρήκες ή πως καθησες μαζί της. 

Κι εγώ ΑΠΟΡΩ!!!!!! Μπορεί να απορεί κ η ίδια!!!! Χαχαχαχαχα

Η λέξη κλειδί που είπες είναι έπαρση. Δεν μπορείς να φανταστείς για τι έπαρση μιλάμε. Αφού τώρα που ξεκίνησα και ψυχολόγο (καταλαβαίνεις...) μου έλεγε το ότι καταπιεστηκα τόσο με την προηγούμενη γιατρό μου δημιούργησε φοβερό θέμα. Αφού τώρα που με παίρνει ο γλυκούλης και μου απαντάει σε όλα και δεν βιάζεται να το κλείσει και θα τα σκεφτεί όλα και θα γελάσουμε κι όλας ξέρεις πώς μου φαίνεται; Αφού αν με έβλεπες, κάθε φορά που κλείνουμε το τηλ έχω φάτσα τύπου "τιιιιι;;;; Πώς γίνεται αυτό ρε παιδιά;"... Και να σκεφτείς ότι πιο πριν ήμουν στον Χριστοφ που ήταν γλυκύτατος και (θα το πω κι αυτό) ενώ ήταν οι πρώτες μου προσπάθειες με τα δικά μου ωάρια, κατ' εξαίρεση με παρακολουθούσε αποκλειστικά αυτός. Κανέναν άλλον δεν άφηνε να μου κάνει υπέρηχο. Τόσο είχαμε δέσει. Και μετά έπεσα στη miss ψηλομυτα... Να είχα ένα ρολόι να γυριζα τον χρόνο πίσω. Αλλά όπως λέει κ η @Condios κοιτάμε πίσω μόνο για να παρκάρουμε! ❤️

@Villi ... ❤️. Αυτό.

• Μου αρέσει 5

49 minutes ago, Villi said:

Με δεδομένο οτι ήταν τα τελευταία έμβρυα, πως τα κατάφερες και το είδες έτσι;; Δώσε κανενα tip…θέλω τόσο πολύ να το δω έτσι 

Α μην νομιζεις οτι ημουν γενικα cool!

Εννοούσα οτι μου ειχε βγει ενας θυμός για τις προηγουμενες αποτυχίες που καθηλωνομουνα στον καναπέ και δεν εκανα βήμα που την 3η φορά ημουν σε φαση αντε γ#*@#!υ εσυ κι ο γρυλος σου(με το συμπάθειο...). Και σκεφτομουν "σιγα μην εξαρταται η εμφύτευση απο ποσο καθισμένη μενω εγω!"

Αυτο εννοούσα...νομιζω ειμαι παραδειγμα προς αποφυγήν αντι να δινω tips! χεχεχε

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

πρίν από 4 λεπτά , chitaneta είπε:

Εννοούσα οτι μου ειχε βγει ενας θυμός για τις προηγουμενες αποτυχίες που καθηλωνομουνα στον καναπέ και δεν εκανα βήμα που την 3η φορά ημουν σε φαση αντε γ#*@#!υ εσυ κι ο γρυλος σου(με το συμπάθειο...). Και σκεφτομουν "σιγα μην εξαρταται η εμφύτευση απο ποσο καθισμένη μενω εγω!"

Και πολύ σωστά ξηγηθηκες! Καθόλου παράδειγμα προς αποφυγήν δεν είσαι!!! Ίσα ίσα το αντίθετο! (Το ότι μου τελείωσαν τα reaction με έχει τρελάνει αυτή τη στιγμή! Χαχαχα)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

57 minutes ago, Chrussa1982 said:

Όλα θα πάνε καλά και στην αυχενική αγάπη μου!! Κοίτα να χαρείς τον ήλιο και την φύση, ανάσες και οοομμμμ..ξέρεις εσύ!! Εγώ ίσως Δευτέρα βγω για ένα περπάτημα έστω 10 λεπτό. Να πάρω λίγη βιταμίνη d. Για την ώρα βεράντα και όλα καλά!!

Εγώ πάντως τη μισή μέρα φρικαρα την άλλη μισή χαλάρωσα. Αλήθεια ας μας πει η @chitaneta σε περίπτωση μελλοντικού φρικαρισματος!!

Τώρα καθομαι με μάνα και πεθερά και λέμε για τις πασχαλινές διακοπές. Ξεφεύγει το μυαλό, κάνω όνειρα!! 

Μπράβο να πας βολτουλα να λιαστεις! Και να μην περπατησεις πολύ αλλά να βγεις να κατσεις στον ήλιο καλο θα κάνει!

Κοίτα εγώ ειχα και το θεμα της μαμας με το χειρουργειο εκεινες τις μερες οπότε δεν ειχα το μονοθεμα της χοριακης...

Ωραία να μιλας για τα πασχαλινά σχέδια!

56 minutes ago, Villi said:

Να σκέφτεσαι τη χαρά που θα πάρεις και πόσο πιο ήρεμη θα νιώθεις μόλις σας πούνε οτι ειναι ολα τέλεια. 

Μακάρι Βιλι μου, να είναι ολα καλα και να ηρεμήσω για καποιο διάστημα!

πρίν από 31 λεπτά , marina_86 είπε:

Η λέξη κλειδί που είπες είναι έπαρση. Δεν μπορείς να φανταστείς για τι έπαρση μιλάμε. Αφού τώρα που ξεκίνησα και ψυχολόγο (καταλαβαίνεις...) μου έλεγε το ότι καταπιεστηκα τόσο με την προηγούμενη γιατρό μου δημιούργησε φοβερό θέμα. Αφού τώρα που με παίρνει ο γλυκούλης και μου απαντάει σε όλα και δεν βιάζεται να το κλείσει και θα τα σκεφτεί όλα και θα γελάσουμε κι όλας ξέρεις πώς μου φαίνεται; Αφού αν με έβλεπες, κάθε φορά που κλείνουμε το τηλ έχω φάτσα τύπου "τιιιιι;;;; Πώς γίνεται αυτό ρε παιδιά;"... Και να σκεφτείς ότι πιο πριν ήμουν στον Χριστοφ που ήταν γλυκύτατος και (θα το πω κι αυτό) ενώ ήταν οι πρώτες μου προσπάθειες με τα δικά μου ωάρια, κατ' εξαίρεση με παρακολουθούσε αποκλειστικά αυτός. Κανέναν άλλον δεν άφηνε να μου κάνει υπέρηχο. Τόσο είχαμε δέσει. Και μετά έπεσα στη miss ψηλομυτα... Να είχα ένα ρολόι να γυριζα τον χρόνο πίσω. Αλλά όπως λέει κ η @Condios κοιτάμε πίσω μόνο για να παρκάρουμε! ❤️

@Villi ... ❤️. Αυτό.

Λοιπόν, έχω παρόμοια εμπειρία. Στις πρώτες εξωσωματικές με δικά μου είχαμε απευθυνθεί  στο emb.…nic. Εκεί λοιπόν ο μεγάλοντοκτορ δεν έκανε υπερήχους, και μου έκανε μια καλοκοπελα ονόματι Μανταλένα. Πιστεύω οτι ηταν εμπαθής μαζί μου, είχε βάλει σκοπό της ζωής της να με γ@@ησει ψυχολογικά. Γιατρουδακι του κ@λου και είχε μια έπαρση, λες και είχε 500 περγαμηνές. Το bullying που έφαγα τότε δεν το ξεπέρασα ποτέ. 
PS πες μου ξανά γιατί έφυγες απο τον Χριστοφορίδη;;

πρίν από 9 λεπτά , chitaneta είπε:

Μακάρι Βιλι μου, να είναι ολα καλα και να ηρεμήσω για καποιο διάστημα!

Βρε σίγουρα θα είναι, τρένο πάει το μικρουλι!! Κι εγω πάλι θα χοροπηδάω στην καρέκλα του γραφείου μου ❤️

• Χαχα 2
  • Λυπημένη/-ος 1

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Αγαπημένη πώς είσαι;;;; Μετρανε οι μέρες, θα τελειώσει κι αυτή η περίοδος της αναμονής!❤️ Πολύ καλά έκανες που βγήκες βόλτα! 

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!❤️ 

Με την προηγούμενη γιατρό μου αυτό που με τρελαινε ήταν το ότι δεν με άκουγε. Εντάξει, γιατρός δεν είμαι αλλά ξέρω το σώμα μου και το βλέπω πώς αντιδράει σε κάποια πράγματα. Επίσης, δεν είναι ότι δεν έχω αντίληψη. Μια χαρά αντίληψη έχω και μπορώ να κατανοήσω πέντε πράγματα άσχετα που δεν είμαι γιατρός. Όταν,λοιπόν, της έλεγα κάτι κι εκείνη με ακύρωνε με τρελαινε. Με τρελαινε και με κούραζε. Στο μόνο που ποντάρω αυτή τη φορά είναι ότι είμαι με έναν γιατρό πολύ προσεκτικό που όταν του μιλάω με κοιτάει και με ακούει. Και μου είπε και το ανεπανάληπτο "ακούω την άποψη σου με προσοχή γιατί έχεις περάσει πολλά και ξέρεις. Η άποψη σου με βοηθάει".... Δεν ξέρω που θα καταλήξουμε αλλά τουλάχιστον νιώθω εντάξει με τον εαυτό μου. Ότι εγώ έκανα ότι μπορούσα. 

ΥΓ. Ακόμα δεν έχω συνηθίσει ότι γράφω έναν προβληματισμό μου και μου απαντάτε! Χαχαχα Τόσα χρόνια είχα συνηθίσει να τα σκέφτομαι όλα μόνη μου. Διάβαζα το φόρουμ, στην αρχή (πριν χρόνια) το καφέ της εξωσωματικής. Το καφέ της δωρεάς το ανακάλυψα μετά την 1η μου ετ και έπαθα σοκ. Δεν ξέρω γιατί αλλά από τότε που σας γράφω αισθάνομαι πιο δυνατή όχι για την επιτυχία... για την αποτυχία! Κουλό; Μπορεί. Έτσι το νιώθω. Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι'αυτό. Για εμένα είναι πολύ σπουδαίο.

Μαρινακι μου ειμαι μια χαρα....κανω υπομονη κ δεν σκεφτομαι ακομα τις μερες....ειμαι σε καλο δρομο προς το παρον...σε ευχαριστω!!!! 

Οσο για τον γιατρο σε καταλαβαινω απολυτα...ειμαι στον ιδιο κ πρωτα ο θεος μετα την θετικη χοριακη θα με αναλαβει...σε κοιταει κ σε ακουει προσεκτικα! Κ εγω του ειπα τις προτασεις μου...συμφωνουσε κ δεν προσπαθουσε να πει σωνει κ ντε την τελευταια κουβεντα!! 

Κ εγω πλεον εδω στην ομαδα παιρνω στηριξη απο ολες σας!! Νοιωθω οτι εχω  συμμαχους κ οτι δεν ειμαι μονη...σας ευχαριστω ολες!

• Μου αρέσει 6

1 hour ago, marina_86 είπε:

@Villi ... ❤️. Αυτό.

Αγάπη μου τι έχεις τραβήξει από γιατρούς. Και εσύ και το βιλακι .ε όχι ρε πουστη μου αυτό δεν το δέχομαι να μας γ@@#νε την ψυχολογία οι γιατροί. Τω;τα κοιτσμαι μπροστά κορίτσια  μου. Μπροστά στον στόχο. Σας αγαπώ πολύ όλες σας!!!

πρίν από 50 λεπτά , chitaneta είπε:

είσαι μια χαρά παράδειγμα καλέ!! Αυτά θέλουμε εμείς τώρα που κλωθουμε, να μας ξεσηκώνεις!! Σε εμένα λειτουργεί πάντως. Θυμάμαι που έτρεχεε την μανούλα σου και λογικό να μην σκέφτεσαι μόνο αυτό.

Να δεις τώρα που μιλάμε για τις καλοκαιρινές διακοπές (αλλάξαμε θέμα) πόσο τέλεια νιώθω. Όταν ξεφεύγει το μυαλό από ετ και μωρά, ελαφραινω. Και ήδη από το πρωί είμαι άλλος άνθρωπος. Ρε μπας κ είμαι διχασμένη προσωπικότητα??

• Χαχα 7

πρίν από 35 λεπτά , Hope19 είπε:

Μαρινακι μου ειμαι μια χαρα....κανω υπομονη κ δεν σκεφτομαι ακομα τις μερες....ειμαι σε καλο δρομο προς το παρον...σε ευχαριστω!!!! 

Οσο για τον γιατρο σε καταλαβαινω απολυτα...ειμαι στον ιδιο κ πρωτα ο θεος μετα την θετικη χοριακη θα με αναλαβει...σε κοιταει κ σε ακουει προσεκτικα! Κ εγω του ειπα τις προτασεις μου...συμφωνουσε κ δεν προσπαθουσε να πει σωνει κ ντε την τελευταια κουβεντα!! 

Κ εγω πλεον εδω στην ομαδα παιρνω στηριξη απο ολες σας!! Νοιωθω οτι εχω  συμμαχους κ οτι δεν ειμαι μονη...σας ευχαριστω ολες!

Νόμιζα στη Δημήτ….κη με επίβλεψη Χρις..δη οτι εισαι. Εισαι κι εσύ στον Παπανικολαου;;

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , vik80 είπε:

Κορες, λοιπόν τριτη στις 20.00μμ το ραντεβού μας με κουρ. Μήπως θα έπρεπε να πάω και στον π@ντο να του τα πω? Δεν έχω πάει μετά την αρνητική χοριακη. Κάθε γνώμη δεκτή.. 

Μπράβο με το καλό, εύχομαι μετα το ραντεβού να ανασάνεις και να ανέβεις. Μετα το αρνητικό δεν μιλήσατε καθόλου;;ούτε τηλεφωνο;;

πρίν από 28 λεπτά , Villi είπε:

Νόμιζα στη Δημήτ….κη με επίβλεψη Χρις..δη οτι εισαι. Εισαι κι εσύ στον Παπανικολαου;;

Σωστα τα λες!!! Με τον παπ συνεργαστηκα ακριβως  μετα την αποτυχια που ειχα..κ με παρακολουθει επισης.(υπαρχει μια συνεργασια αναμεσα τους) .κ ευελπιστω μετα το θετικο αποτελεσμα να ειναι κ ο προσωπικος μου μαιευτηρ-γυναικολογος :-)

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, Villi είπε:

Λοιπόν, έχω παρόμοια εμπειρία. Στις πρώτες εξωσωματικές με δικά μου είχαμε απευθυνθεί  στο emb.…nic. Εκεί λοιπόν ο μεγάλοντοκτορ δεν έκανε υπερήχους, και μου έκανε μια καλοκοπελα ονόματι Μανταλένα. Πιστεύω οτι ηταν εμπαθής μαζί μου, είχε βάλει σκοπό της ζωής της να με γ@@ησει ψυχολογικά. Γιατρουδακι του κ@λου και είχε μια έπαρση, λες και είχε 500 περγαμηνές. Το bullying που έφαγα τότε δεν το ξεπέρασα ποτέ. 
PS πες μου ξανά γιατί έφυγες απο τον Χριστοφορίδη;;

❤️

Σε εμένα αυτή είχε περγαμηνές. Αλλά κολλημένη σε πρωτόκολλα και δεν μπορούσε να δεχτεί ότι τα πρωτόκολλα της δεν δούλευαν σε εμένα. Σχεδόν δηλαδή με έβγαλε περίπτωση γιατί αντιδρώ καλύτερα στα dermestril και όχι στα κολπικά cyclacur. 

Από τον Χριστοφ είχα φύγει γιατί μετά από τις δύο προσπάθειες με τα δικά μας του είχα προτείνει να κάνουμε φυσικούς. Ήταν αρνητικός, εμένα μου είχαν κολλήσει οι φυσικοί και έψαξα τότε στο φόρουμ για γιατρούς που εξειδικεύονται σε φυσικούς. Έτσι την είχα βρει... Από την αρχή δεν κολλήσαμε. Καθόλου το στυλ μου. Απορώ γιατί επέμενα... Δεν θα ανοίξω το κεφάλαιο "φυσικοί κύκλοι" και το πώς το διαχειρίστηκε γιατί θα με βρίσει πάλι η κοντιος.... Χαχαχα

1 hour ago, vik80 είπε:

Κορες, λοιπόν τριτη στις 20.00μμ το ραντεβού μας με κουρ. Μήπως θα έπρεπε να πάω και στον π@ντο να του τα πω? Δεν έχω πάει μετά την αρνητική χοριακη. Κάθε γνώμη δεκτή.. 

Εγώ στην προηγούμενη γιατρό δεν είπα τίποτα. Μιλήσαμε μετά το αρνητικό μια φορά, μου είπε με ύφος τύπου "έχω απηυδήσει μαζί σου" ένα δεν ξέρω τι να σου πω.. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Μόλις αδιαθετησεις πάρε με τηλ. Δεν την πήρα ποτέ (έχουν περάσει 3 μήνες) και δε με πήρε επίσης. Και θα στο πω ειλικρινά χέστηκα κιόλας. Μετά συγχωρήσεως! Χαχαχα

πρίν από 56 λεπτά , Hope19 είπε:

Σωστα τα λες!!! Με τον παπ συνεργαστηκα ακριβως  μετα την αποτυχια που ειχα..κ με παρακολουθει επισης.(υπαρχει μια συνεργασια αναμεσα τους) .κ ευελπιστω μετα το θετικο αποτελεσμα να ειναι κ ο προσωπικος μου μαιευτηρ-γυναικολογος :-)

Ο γλυκούλης μας!❤️ Έχει μπλέξει μαζί μας! Χαχαχαχαχαχα Έτσι θα γίνει αγαπημένη μου!❤️

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, vik80 είπε:

Εγώ πάντως μετά την αντιμετώπιση που είχα στην αρνητική χοριακη και μάλιστα τηλεφωνικά τύπου "έφταιγε το ωάριο" δεν ξαναπατήσα. Πήγα μετά από 5 μήνες να μιλήσουμε για δωρεά αλλά δεν με κάλυψε και πήγα Κουρ ..θεωρώ λοιπόν ότι δεν είσαι υποχρεωμένη να πας. Κάνε το ραντεβού σου ο αν δεν σε καλύψει η δεν σου ταιριάξει δες άλλον γιατρό.

1 hour ago, marina_86 είπε:

Σε εμένα αυτή είχε περγαμηνές. Αλλά κολλημένη σε πρωτόκολλα και δεν μπορούσε να δεχτεί ότι τα πρωτόκολλα της δεν δούλευαν σε εμένα. Σχεδόν δηλαδή με έβγαλε περίπτωση γιατί αντιδρώ καλύτερα στα dermestril και όχι στα κολπικά cyclacur. 

Από τον Χριστοφ είχα φύγει γιατί μετά από τις δύο προσπάθειες με τα δικά μας του είχα προτείνει να κάνουμε φυσικούς. Ήταν αρνητικός, εμένα μου είχαν κολλήσει οι φυσικοί και έψαξα τότε στο φόρουμ για γιατρούς που εξειδικεύονται σε φυσικούς. Έτσι την είχα βρει... Από την αρχή δεν κολλήσαμε. Καθόλου το στυλ μου. Απορώ γιατί επέμενα... Δεν θα ανοίξω το κεφάλαιο "φυσικοί κύκλοι" και το πώς το διαχειρίστηκε γιατί θα με βρίσει πάλι η κοντιος.... Χαχαχα

Εγώ στην προηγούμενη γιατρό δεν είπα τίποτα. Μιλήσαμε μετά το αρνητικό μια φορά, μου είπε με ύφος τύπου "έχω απηυδήσει μαζί σου" ένα δεν ξέρω τι να σου πω.. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Μόλις αδιαθετησεις πάρε με τηλ. Δεν την πήρα ποτέ (έχουν περάσει 3 μήνες) και δε με πήρε επίσης. Και θα στο πω ειλικρινά χέστηκα κιόλας. Μετά συγχωρήσεως! Χαχαχα

Ο γλυκούλης μας!❤️ Έχει μπλέξει μαζί μας! Χαχαχαχαχαχα Έτσι θα γίνει αγαπημένη μου!❤️

Ρε συ Μαρινάκι γιατί τέτοια άρνηση για φυσικούς; Ήθελε να σε πάει κατευθείαν δωρεά; Κάτσε γιατί έχω φρικαρει ολίγον με τέτοιες συμπεριφορές. Ειδικά της δοκτωρος. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...