Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Άστα βιλακι μου άστα...κάνω ειλικρινά ότι μπορώ. Δεν είπα να καπνίσω ένα πακέτο τσιγάρα προς θεού έτσι; Εσύ πόσα έκανες σε ετ αν δεν γίνομαι αδιάκριτη?

Η φιλί μας άνοιξε τον δρόμο φιλενάδα με νέους κανόνες ετ...1) γάτα αγκαλιά, 2) καυτό μπάνιο και 3) οοοοομμμμμμ ίσως να είναι το τρίπτυχο της επιτυχημένης ετ!!

Έλα και πλησιάζεις κ εσύ και ανυπομονωω

Καλημερα Χρυσακι μου! Πολυ χαιρομαι που αφησες πισω τα παιχνιδια του μυαλου σου...οι γιατροι λενε χαλαρα τις πρωτες μερες,οχι πληρη ακινησια!! Οσο για το τσιγαρο ειναι δυσκολο το ξερω,τουλαχιστον μεινε στο 1 τη μερα μεχρι να κανεις την χοριακη..ειναι 2 μηνες που το εχω κοψει και ακομα το σκεφτομαι...λεω στο αντρα μου μολις γεννησω θα καπνισω κι απο τ'αυτια...!! Χαχαχαχα!!!

• Χαχα 7

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

@Chrussa1982 χρυσα μου σε καταλαβαινω απολυτα..ειναι πολυ δυσκολο..και εγω παιδευομαι.σημερα που βγηκα εξω εκανα το πρωτο τσιγαρο μετα την ετ.θελει προσπαθεια..κ θελει να μην το σκεφτεσαι..ψιλοεκοψα κ τον καφε για αυτο τον λογο..

• Μου αρέσει 5

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Άστα βιλακι μου άστα...κάνω ειλικρινά ότι μπορώ. Δεν είπα να καπνίσω ένα πακέτο τσιγάρα προς θεού έτσι; Εσύ πόσα έκανες σε ετ αν δεν γίνομαι αδιάκριτη?

Η φιλί μας άνοιξε τον δρόμο φιλενάδα με νέους κανόνες ετ...1) γάτα αγκαλιά, 2) καυτό μπάνιο και 3) οοοοομμμμμμ ίσως να είναι το τρίπτυχο της επιτυχημένης ετ!!

Έλα και πλησιάζεις κ εσύ και ανυπομονωω

Κι εγω ανυπομονω αλλα απο χθες αρχισα να ανησυχω μηπως γινει βλακεια με το παραθυρο εμφυτευσης. Γιατι οταν ηταν να ξεκινησω τα cyclacur ρωταω το γιατρο τωρα να σταματησω τα dermestrill ( τα βαζω μονιμα για το ΠΩΑ) και μου λεει α δεν τα σταματησες; Ε πώς να τα σταματησω αδου ρωτησα τη μαια και ειπε αν δε σου ειπε ο γοατρος να τα σταματησεις τοτε συνεχιζεις κανονικα. Και τωρα σκεφτομαι οτι η ετ θα γινει ακριβως 32 μερες μετα την περιοδο μου. Δηλαδη οταν θα ειμαι παλι για περιοδο. Θα τον ρωτησω τη Δευτερα που θα ξαναπαω. Ελποζω να μην εγινε λαθος και παιρνω τζαμπα φαρμακα. Οχι τιποτα αλλο η καλη η βλαστοκυστη ειναι μια. Και η αλλη δηλαδη ειπαν αριστης ποιοτητσς αλλα η μια ειναι expanded. Η τριτη ειναι μετρια. Και δε θελω να χαραμισουμε την καλη με λαθος. Ουφ τα ειπα!

πρίν από 38 λεπτά , Viv37 είπε:

Κι εγω ανυπομονω αλλα απο χθες αρχισα να ανησυχω μηπως γινει βλακεια με το παραθυρο εμφυτευσης. Γιατι οταν ηταν να ξεκινησω τα cyclacur ρωταω το γιατρο τωρα να σταματησω τα dermestrill ( τα βαζω μονιμα για το ΠΩΑ) και μου λεει α δεν τα σταματησες; Ε πώς να τα σταματησω αδου ρωτησα τη μαια και ειπε αν δε σου ειπε ο γοατρος να τα σταματησεις τοτε συνεχιζεις κανονικα. Και τωρα σκεφτομαι οτι η ετ θα γινει ακριβως 32 μερες μετα την περιοδο μου. Δηλαδη οταν θα ειμαι παλι για περιοδο. Θα τον ρωτησω τη Δευτερα που θα ξαναπαω. Ελποζω να μην εγινε λαθος και παιρνω τζαμπα φαρμακα. Οχι τιποτα αλλο η καλη η βλαστοκυστη ειναι μια. Και η αλλη δηλαδη ειπαν αριστης ποιοτητσς αλλα η μια ειναι expanded. Η τριτη ειναι μετρια. Και δε θελω να χαραμισουμε την καλη με λαθος. Ουφ τα ειπα!

Να μιλήσεις με το γιατρό, θα τα πεις όλα ακριβώς όπως τα λες σε εμάς και δεν θα αφήσεις καμία απορία χωρίς απάντηση. Μη ντραπείς, αν χρειαστεί γράψτα κάπου, για να μην ανησυχείς άδικα. 

• Μου αρέσει 2

39 minutes ago, Viv37 said:

Μην αγχώνεις το μυαλουδακι σου... Η μία είναι expanded και η άλλη early? Μια χαρα και τα δύο μου ακούγονται. Ρώτα το γιατρό τη Δευτέρα πες του ακριβώς τις σκέψεις σου για να στα ξεκαθαρίσει όλα και να πας να υποδεχτείς τ@ παιδακι@ σου με ανοιχτά πόδια και χερια❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

1 hour ago, Viv37 είπε:

Μανάρι μου ρώτα τον γιατρό τα πάντα!! Τα πάντα όμως !! Ο δικός σου δεν είναι χαλαρός σαν τον δικό μου χαχαχαχα. Πάντως τα dermestil και εγώ ακόμα τα συνεχίζω. Μωρη συμπεθέρα....εγώ έβαλα 2 βλαστοκυστες 4 ΑΒ και η μία ήταν expanded. Ταύτιση ακόμα και στα έμβρυα έχουμε??

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Καλημέρα κορίτσια!

Επιτέλους εφτασε η άνοιξη!

@Chrussa1982 στα ειπαν τα κοριτσια πολυ ωραία, αλλά θα σου πω κι εγω με την σειρα μου να μην ανησυχεις καθολου. Κι εγω δεν ήξερα για το ζεστο μπανιο και έκανα, δεν θυμαμαι ποια μέρα αλλά νομίζω την 3η. Κι επίσης επειδή στις αλλες δυο ειχα αποτύχει, στην 3η ημουν σπίτι χαλαρά αλλά δεν ημουν υπερβολικη οπως τις άλλες δύο... Και μαλιστα την 3η μερα πηγα (με το αμαξι) και περιμενα στην ουρα σε ΑΤΜ και μετα πηγα και στους γονείς μου...

Γενικά ημουνα σε φάση οτι ειναι να γινει θα γινει δεν θα τρελαθω κιολας!

Να κοβεις και τα φρουτακια σου και οτι αλλο θες. Μην ανησυχεις για τιποτα κανεις το καλυτερο που μπορεις!

@Viv37 κι εμενα ο γιατρος μου εδωσε απο την αρχη και σικλακουρ και τα demestril, οπότε κι αν ο δικος σου χρησιμοποιεί αλλο πρωτόκολλο με τα φάρμακα δεν νομιζω να πειραζει που ακομα τα παίρνεις. Αλλά ναι, ρωτα τον να σε καθησυχάσει και να σου εξηγησει οτι χρειάζεσαι.

Όλα καλά θα πάνε, είσαι η επομενηηηηη! 5 Απριλίου δεν ειναι η ετ;

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 19 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Επιτέλους εφτασε η άνοιξη!

@Chrussa1982 στα ειπαν τα κοριτσια πολυ ωραία, αλλά θα σου πω κι εγω με την σειρα μου να μην ανησυχεις καθολου. Κι εγω δεν ήξερα για το ζεστο μπανιο και έκανα, δεν θυμαμαι ποια μέρα αλλά νομίζω την 3η. Κι επίσης επειδή στις αλλες δυο ειχα αποτύχει, στην 3η ημουν σπίτι χαλαρά αλλά δεν ημουν υπερβολικη οπως τις άλλες δύο... Και μαλιστα την 3η μερα πηγα (με το αμαξι) και περιμενα στην ουρα σε ΑΤΜ και μετα πηγα και στους γονείς μου...

Να κοβεις και τα φρουτακια σου και οτι αλλο θες. Μην ανησυχεις για τιποτα κανεις το καλυτερο που μπορεις!

@Viv37 κι εμενα ο γιατρος μου εδωσε απο την αρχη και σικλακουρ και τα demestril, οπότε κι αν ο δικος σου χρησιμοποιεί αλλο πρωτόκολλο με τα φάρμακα δεν νομιζω να πειραζει που ακομα τα παίρνεις. Αλλά ναι, ρωτα τον να σε καθησυχάσει και να σου εξηγησει οτι χρειάζεσαι.

Όλα καλά θα πάνε, είσαι η επομενηηηηη! 5 Απριλίου δεν ειναι η ετ;

4 είναι η συμπεθέρα μου!! 

Όλες οι ομοιοπαθουσες με καταλαβαινεται νομίζω. Έτσι εισέπραξα όλα όσα μου είπαν τα κορίτσια και ηρέμησα πραγματικά. Εμένα αύριο που είναι η τρίτη μέρα, πιστεύω θα ξεκινήσω τσουκου τσουκου πιο χαλαρά να κάνω πέντε πραγαματακια. Τύπου ένα πιατο να πλύνω κάτι. Γιατί όσο κάθομαι σκέφτομαι και σκέφτομαι. Ευτυχώς τώρα έχω παρέα , ηρέμησα κιόλας από το πρωί. Μου πήρε και άντρας μου ένα καφεδάκι και πραγματικά σου μιλάω συνήλθα!!

• Μου αρέσει 5

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Κοίτα θα του ρωτήσεις τα πάντα και πάνε ακριβώς με ημερομηνίες και μέρες αν και πιστεύω ότι λόγω καταστολής με aevekapεχει αυτός τον έλεγχο. Vivακι, αποφασίσατε τελικά για 1 βλαστοκυστη στην εμβρυομεταφορά;

20 hours ago, marina_86 said:

Α ναι, ε; Σας είπαν ότι ντεκαφεινε επιτρέπεται; Ενδιαφέρον!... Εγώ νόμιζα κόψιμο από όλα. Η προηγούμενη γιατρός μου μου είπε έναν ελληνικό να τον πίνω το πρωί. Ο τωρινός δεν ξέρω... Θα δούμε.

Κοριτσια,

Πρώτον. Οποία είναι Ευαγγελία ή έχει Ευάγγελο/ία χρόνια πολλά!!!

Δεύτερον. Βγήκε το ΕΡΑ τεστ! Όλα καλά.... Πού να χτυπηθω; Χαχαχαχα

19 hours ago, marina_86 said:

Δεν ξέρω... Δηλαδή, από τη μία λέω ευτυχώς δεν έχω κάποια σοβαρή φλεγμονή γιατί το έκοβαν να μάλωνα με τον γλυκούλη μας για τις εγχύσεις... Από την άλλη σκέφτομαι.... τότε ποιο ήταν το πρόβλημα να πάρει η ευχή; Βέβαια συνεχίζω να έχω κάποιες αμφιβολίες για την προετοιμασία μου στην τελευταία ετ. Ωστόσο, δεν θα σου κρύψω ότι περνάνε από το μυαλό μου και τα εξής ενδεχόμενα α) να μην μπορώ απλά να μείνω έγκυος, να μην το χω ρε παιδί μου β) τα έμβρυα να μην είναι καλά. Αν σου πω ότι το β με πονάει πιο πολύ από το α, τι θα πεις; Δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτά τα εμβρυακια μου δεν είναι καλά! 

Ορίστε! Αυτά αισθάνομαι. Παραλογισμός!❤️❤️❤️

@marina_86 Οι σκέψεις που κάνεις είναι απολύτως λογικές. Το ίδιο θα σκεφτόμουν και εγώ, τόσες εξετάσεις, λεφτά, άγχος και όλα είναι οκ τελικά. Όμως τώρα ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω για τους γαλακτοβακιλλους και επίσης είσαι τόσο ενήμερη για όλα που δεν μπορεί να γίνει άλλο λάθος στην επόμενη μεταφορά. Με θάρρος λοιπόν και τις ευχές όλων μας για την επόμενη προσπάθεια!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

@Chrussa1982 χρυσα μου σε καταλαβαινω απολυτα..ειναι πολυ δυσκολο..και εγω παιδευομαι.σημερα που βγηκα εξω εκανα το πρωτο τσιγαρο μετα την ετ.θελει προσπαθεια..κ θελει να μην το σκεφτεσαι..ψιλοεκοψα κ τον καφε για αυτο τον λογο..

Αγαπημένη πώς είσαι;;;; Μετρανε οι μέρες, θα τελειώσει κι αυτή η περίοδος της αναμονής!❤️ Πολύ καλά έκανες που βγήκες βόλτα! 

πρίν από 11 λεπτά , MelissaRobert είπε:

@marina_86 Οι σκέψεις που κάνεις είναι απολύτως λογικές. Το ίδιο θα σκεφτόμουν και εγώ, τόσες εξετάσεις, λεφτά, άγχος και όλα είναι οκ τελικά. Όμως τώρα ξέρεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι παραπάνω για τους γαλακτοβακιλλους και επίσης είσαι τόσο ενήμερη για όλα που δεν μπορεί να γίνει άλλο λάθος στην επόμενη μεταφορά. Με θάρρος λοιπόν και τις ευχές όλων μας για την επόμενη προσπάθεια!

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!❤️ 

Με την προηγούμενη γιατρό μου αυτό που με τρελαινε ήταν το ότι δεν με άκουγε. Εντάξει, γιατρός δεν είμαι αλλά ξέρω το σώμα μου και το βλέπω πώς αντιδράει σε κάποια πράγματα. Επίσης, δεν είναι ότι δεν έχω αντίληψη. Μια χαρά αντίληψη έχω και μπορώ να κατανοήσω πέντε πράγματα άσχετα που δεν είμαι γιατρός. Όταν,λοιπόν, της έλεγα κάτι κι εκείνη με ακύρωνε με τρελαινε. Με τρελαινε και με κούραζε. Στο μόνο που ποντάρω αυτή τη φορά είναι ότι είμαι με έναν γιατρό πολύ προσεκτικό που όταν του μιλάω με κοιτάει και με ακούει. Και μου είπε και το ανεπανάληπτο "ακούω την άποψη σου με προσοχή γιατί έχεις περάσει πολλά και ξέρεις. Η άποψη σου με βοηθάει".... Δεν ξέρω που θα καταλήξουμε αλλά τουλάχιστον νιώθω εντάξει με τον εαυτό μου. Ότι εγώ έκανα ότι μπορούσα. 

ΥΓ. Ακόμα δεν έχω συνηθίσει ότι γράφω έναν προβληματισμό μου και μου απαντάτε! Χαχαχα Τόσα χρόνια είχα συνηθίσει να τα σκέφτομαι όλα μόνη μου. Διάβαζα το φόρουμ, στην αρχή (πριν χρόνια) το καφέ της εξωσωματικής. Το καφέ της δωρεάς το ανακάλυψα μετά την 1η μου ετ και έπαθα σοκ. Δεν ξέρω γιατί αλλά από τότε που σας γράφω αισθάνομαι πιο δυνατή όχι για την επιτυχία... για την αποτυχία! Κουλό; Μπορεί. Έτσι το νιώθω. Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι'αυτό. Για εμένα είναι πολύ σπουδαίο.

• Μου αρέσει 8

22 minutes ago, Chrussa1982 said:

4 είναι η συμπεθέρα μου!! 

Όλες οι ομοιοπαθουσες με καταλαβαινεται νομίζω. Έτσι εισέπραξα όλα όσα μου είπαν τα κορίτσια και ηρέμησα πραγματικά. Εμένα αύριο που είναι η τρίτη μέρα, πιστεύω θα ξεκινήσω τσουκου τσουκου πιο χαλαρά να κάνω πέντε πραγαματακια. Τύπου ένα πιατο να πλύνω κάτι. Γιατί όσο κάθομαι σκέφτομαι και σκέφτομαι. Ευτυχώς τώρα έχω παρέα , ηρέμησα κιόλας από το πρωί. Μου πήρε και άντρας μου ένα καφεδάκι και πραγματικά σου μιλάω συνήλθα!!

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα!

Ναι το να καθεσαι συνεχεια σε κανει να σκεφτεσαι πολλά...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , chitaneta είπε:

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα!

Ναι το να καθεσαι συνεχεια σε κανει να σκεφτεσαι πολλά...

Για πες μου εσύ πως είσαι τώρα που έκλεισε η αποκόλληση; Βγήκες στον έξω κόσμο; 

23 minutes ago, marina_86 said:

Αγαπημένη πώς είσαι;;;; Μετρανε οι μέρες, θα τελειώσει κι αυτή η περίοδος της αναμονής!❤️ Πολύ καλά έκανες που βγήκες βόλτα! 

Σ' ευχαριστώ πολύ!!!❤️ 

Με την προηγούμενη γιατρό μου αυτό που με τρελαινε ήταν το ότι δεν με άκουγε. Εντάξει, γιατρός δεν είμαι αλλά ξέρω το σώμα μου και το βλέπω πώς αντιδράει σε κάποια πράγματα. Επίσης, δεν είναι ότι δεν έχω αντίληψη. Μια χαρά αντίληψη έχω και μπορώ να κατανοήσω πέντε πράγματα άσχετα που δεν είμαι γιατρός. Όταν,λοιπόν, της έλεγα κάτι κι εκείνη με ακύρωνε με τρελαινε. Με τρελαινε και με κούραζε. Στο μόνο που ποντάρω αυτή τη φορά είναι ότι είμαι με έναν γιατρό πολύ προσεκτικό που όταν του μιλάω με κοιτάει και με ακούει. Και μου είπε και το ανεπανάληπτο "ακούω την άποψη σου με προσοχή γιατί έχεις περάσει πολλά και ξέρεις. Η άποψη σου με βοηθάει".... Δεν ξέρω που θα καταλήξουμε αλλά τουλάχιστον νιώθω εντάξει με τον εαυτό μου. Ότι εγώ έκανα ότι μπορούσα. 

ΥΓ. Ακόμα δεν έχω συνηθίσει ότι γράφω έναν προβληματισμό μου και μου απαντάτε! Χαχαχα Τόσα χρόνια είχα συνηθίσει να τα σκέφτομαι όλα μόνη μου. Διάβαζα το φόρουμ, στην αρχή (πριν χρόνια) το καφέ της εξωσωματικής. Το καφέ της δωρεάς το ανακάλυψα μετά την 1η μου ετ και έπαθα σοκ. Δεν ξέρω γιατί αλλά από τότε που σας γράφω αισθάνομαι πιο δυνατή όχι για την επιτυχία... για την αποτυχία! Κουλό; Μπορεί. Έτσι το νιώθω. Σας ευχαριστώ από καρδιάς γι'αυτό. Για εμένα είναι πολύ σπουδαίο.

Το οτι εχεις τετοιον γιατρό τώρα κάνει την διαφορά! Πολύ σημαντικη διαφορα θα έλεγα!

Αυτο που λεμε τους προβληματισμους μας η καθεμία και παίρνουμε πίσω λογια ενθαρρυντικά και με αγάπη, μεγαλη υπόθεση!

Και για την πιθανοτητα αποτυχίας ( φτου φτου μακρια μας) είμαστε πιο δυνατες γιατί ξερουμε οτι θα εχουμε καπου να τα πούμε

17 minutes ago, Chrussa1982 said:

Για πες μου εσύ πως είσαι τώρα που έκλεισε η αποκόλληση; Βγήκες στον έξω κόσμο; 

Αν βγήκα λέει!

Εχτες ολη μερα ημουν στο βουνό πάνω στον Υμηττό! Πηγαμε για πικ νικ με εναν φιλο και ημουν αραχτη αναμεσα στα λουλουδακια και στα δέντρα! Λιαστηκα τρελά!

Και σήμερα παλι ανεβηκανε για πιο λιγο. Τον εχουμε κοντα μας τον Υμηττό και τον αγαπαμε πολύ!

Βεβαια δεν σου κρυβω που πολεμαω μεσα μου κατα διαστηματα το αγχος μου για την αυχενική... Προσπαθω να μην το σκεφτομαι

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, chitaneta είπε:

Με δεδομένο οτι ήταν τα τελευταία έμβρυα, πως τα κατάφερες και το είδες έτσι;; Δώσε κανενα tip…θέλω τόσο πολύ να το δω έτσι 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...