Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Καλημέρα αγαπημένες μου και καλό Σαββατοκύριακο!! Ηλιόλουστο και ανοιξιάτικο!! @marina_86 εγώ πάλι δεν σε θεωρω παράλογη. Έχεις κουραστεί, έχεις ψάξει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει..για αυτό θα σου πω το εξής: παρά μια βαθιά ανάσα και προχωρά δυνατα τα τα τα!! Τα εμβρυακια σου θα είναι σούπερ, γιατί να μην είναι δηλαδή?? Μανούλα θα γίνεις..δεν γίνεται να μη γίνεις..και εσυ και όλες .

Εμένα σήμερα κορίτσια με έπιασε η μ@@@κια μου. Ξύπνησα και νωρίς να κάνω την προλουτεξ και άρχισα..να κάνω σκέψεις τύπου δεν τα κατάφερα .γιατί δεν άντεξα χτες το απόγευμα και έκανα ένα μπανάκι μπαμ μπαμ όμως στο σώμα μόνο  λέω σήκωσα πόδι να μπω στη μπανιέρα πριν περάσει το 48ωρο που εμφυτεύεται η βλαστοκυστη. Επίσης σηκώθηκα και καθάρισα φρούτα το απόγευμα που ήμουν μόνη. Κοιμήθηκα λοιπόν με τύψεις .και ξύπνησα σκατα!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 17 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα αγαπημένες μου και καλό Σαββατοκύριακο!! Ηλιόλουστο και ανοιξιάτικο!! @marina_86 εγώ πάλι δεν σε θεωρω παράλογη. Έχεις κουραστεί, έχεις ψάξει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει..για αυτό θα σου πω το εξής: παρά μια βαθιά ανάσα και προχωρά δυνατα τα τα τα!! Τα εμβρυακια σου θα είναι σούπερ, γιατί να μην είναι δηλαδή?? Μανούλα θα γίνεις..δεν γίνεται να μη γίνεις..και εσυ και όλες .

Εμένα σήμερα κορίτσια με έπιασε η μ@@@κια μου. Ξύπνησα και νωρίς να κάνω την προλουτεξ και άρχισα..να κάνω σκέψεις τύπου δεν τα κατάφερα .γιατί δεν άντεξα χτες το απόγευμα και έκανα ένα μπανάκι μπαμ μπαμ όμως στο σώμα μόνο  λέω σήκωσα πόδι να μπω στη μπανιέρα πριν περάσει το 48ωρο που εμφυτεύεται η βλαστοκυστη. Επίσης σηκώθηκα και καθάρισα φρούτα το απόγευμα που ήμουν μόνη. Κοιμήθηκα λοιπόν με τύψεις .και ξύπνησα σκατα!!! 

Αγαπημένη μου καλημέρα! Μην κάνεις καλέ τέτοιες σκέψεις! Επειδή έκανες ένα ντουζ δεν θα γίνει η εμφύτευση; Τι λες; Αλήθεια; Εγώ δεν έκανα για τρεις μέρες και η @Fili έκανε ζεστό μπάνιο. Και τι έγινε τελικά; Κι επειδή έκοψες φρούτα; Αυτό με τα φρούτα με ξεπέρασε!!! Δεν είπαμε ότι θα είμαστε κ  σε πλήρη ακινησία. Εσύ η ίδια λες ότι όταν είχες μείνει έγκυος ούτε το ήξερες και ήσουν εντελώς yolo! Το ξέρεις μέσα σου ότι όταν είναι ένα έμβρυο να εμφυτευτει πρέπει να κάνουμε κάτι πολύ χοντρό για να μην εμφυτευτει. Ας σταματήσουμε να είμαστε ενοχικές μονίμως. Εγώ στη μία και μοναδική θετική χοριακη που είχα ούτε ήξερα για ντουζ, ούτε για αιμάτωση μήτρας, τίποτα. Γύρισα από την ετ, έκανα κανονικά ντουζ, έκανα και την επόμενη και μια χαρά. Άσχετα που δεν προχώρησε, είχαμε άλλα θέματα. Μια από τις πιο παλιές κοπέλες του φόρουμ, η κοκκινομαλλα (σας το έχω ξαναγράψει) την παρέσυρε μηχανάκι!!!! Ε, τώρα έχει κανονικά το παιδάκι της. Άσε αυτές τις σκέψεις. Επειδή είσαι τώρα καρφωμένη στον καναπέ, το μυαλό σου κάνει σενάρια. Λογικό κ ανθρώπινο. Αυτή η αναμονή είναι βασανιστική. Άσε που νομίζω ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα είμαστε τόσο υπερβολικοί με την ακινησία. Και πολλοί δικοί μας γιατροί δεν την επικροτούν. 

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 5 λεπτά , marina_86 είπε:

Αγαπημένη μου καλημέρα! Μην κάνεις καλέ τέτοιες σκέψεις! Επειδή έκανες ένα ντουζ δεν θα γίνει η εμφύτευση; Τι λες; Αλήθεια; Εγώ δεν έκανα για τρεις μέρες και η @Fili έκανε ζεστό μπάνιο. Και τι έγινε τελικά; Κι επειδή έκοψες φρούτα; Αυτό με τα φρούτα με ξεπέρασε!!! Δεν είπαμε ότι θα είμαστε κ  σε πλήρη ακινησία. Εσύ η ίδια λες ότι όταν είχες μείνει έγκυος ούτε το ήξερες και ήσουν εντελώς yolo! Το ξέρεις μέσα σου ότι όταν είναι ένα έμβρυο να εμφυτευτει πρέπει να κάνουμε κάτι πολύ χοντρό για να μην εμφυτευτει. Ας σταματήσουμε να είμαστε ενοχικές μονίμως. Εγώ στη μία και μοναδική θετική χοριακη που είχα ούτε ήξερα για ντουζ, ούτε για αιμάτωση μήτρας, τίποτα. Γύρισα από την ετ, έκανα κανονικά ντουζ, έκανα και την επόμενη και μια χαρά. Άσχετα που δεν προχώρησε, είχαμε άλλα θέματα. Μια από τις πιο παλιές κοπέλες του φόρουμ, η κοκκινομαλλα (σας το έχω ξαναγράψει) την παρέσυρε μηχανάκι!!!! Ε, τώρα έχει κανονικά το παιδάκι της. Άσε αυτές τις σκέψεις. Επειδή είσαι τώρα καρφωμένη στον καναπέ, το μυαλό σου κάνει σενάρια. Λογικό κ ανθρώπινο. Αυτή η αναμονή είναι βασανιστική. Άσε που νομίζω ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα είμαστε τόσο υπερβολικοί με την ακινησία. Και πολλοί δικοί μας γιατροί δεν την επικροτούν. 

Καλημέρα!!! Να πω ότι δεν έχεις δίκιο;; Μια χαρά τα λες. Και ισχύει ότι όταν έμεινα έγκυος και δουλειές έκανα και τον σκύλο έβγαζα και όλα. Η καναπεδιαση όμως και η χαλάρωση με κάνει να σκέφτομαι διάφορα. Εν τω μεταξύ έβαλε και άδεια ο χαλαρός μέχρι 3/4 . Οπότε ελπίζω να γυρίσω στη δουλειά φραπαδουρα από ξεκούραση και έγκυος βεβαίως βεβαίως.  Βέβαια όσο περνάει η ώρα ηρεμώ κάπως..γιατί όντως θυμήθηκα την @Fili με το καυτό νερό πάνω της χαχαχαχα. 

Σήμερα θα έχω μάνα και πεθερά εδώ (βοήθεια μου χαχαχαχα). 

• Μου αρέσει 4

51 minutes ago, Chrussa1982 said:

15 minutes ago, Chrussa1982 said:

Καλημέρα!!! Να πω ότι δεν έχεις δίκιο;; Μια χαρά τα λες. Και ισχύει ότι όταν έμεινα έγκυος και δουλειές έκανα και τον σκύλο έβγαζα και όλα. Η καναπεδιαση όμως και η χαλάρωση με κάνει να σκέφτομαι διάφορα. Εν τω μεταξύ έβαλε και άδεια ο χαλαρός μέχρι 3/4 . Οπότε ελπίζω να γυρίσω στη δουλειά φραπαδουρα από ξεκούραση και έγκυος βεβαίως βεβαίως.  Βέβαια όσο περνάει η ώρα ηρεμώ κάπως..γιατί όντως θυμήθηκα την @Fili με το καυτό νερό πάνω της χαχαχαχα. 

Σήμερα θα έχω μάνα και πεθερά εδώ (βοήθεια μου χαχαχαχα). 

Καλημέρααααααα!!! Και πάνω μου καυτό νερό  και γύρω μου. Καλε ήταν η πρώτη φορά εδώ και χρόνια που έκανα ζεστό μπανακι με νερό να μένει κιόλας στη μπανιέρα γιατί άκου τώρα... Το μωρακι όταν εμφυτευτει σχηματιστεί κτλ μέσα σε νερό θα είναι οπότε αυτό είναι το ιδανικό περιβάλλον. Για να το βοηθήσω δλδ. Χαχχαχαχ χαχαχα έπρεπε να δείτε τη φάτσα μου όταν διάβασα ότι καλό είναι να αποφεύγεται το καυτό νερό. 

Οπότε πάρε βαθιές ανασες ( ξέρεις.. Και εκπνοη οοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμ

Καλά για τα φρούτα με έστειλες τώρα. Κατανοώ ότι έχεις άγχος, ποια δεν είχε,.. Να σου θυμισω ότι δεύτερη μέρα το καλό λου έφυγε για εξετάσεις εξωτερικό για δέκα μέρες. Οπότε και μαγειρεψα χωρίς να σηκώσω όσο το δυνατόν κατσαρόλες κτλ τρελές πατέντες. 

Ηρέμησε, χαμόγελα, ξανασκέψου το και γελα δυνατά με τους φόβους σου. Και μενα ο καλουλης ποτέ δε μυυ είπε να είμαι ξαπλα συνέχεια. Απλά επειδή με ξέρει πως ειμαι κ τρόπο ζωής μου συνέστησε χαλαρά πολύ. 

Όλα καλά θα πάνε αγάπη μου. Και εμείς εδω είμαστε να διώχνουμε τους φόβους μακριαααααα

• Μου αρέσει 4

πρίν από 56 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Kαλημερα! Τζαμπα αγχωνεσαι. Ο δικος μου ντοκ θεωρει οτι πρεπει να κινουμαστε για να αιματωνεται η μητρα. Επιτρεπει κανονικα μπανιο μετα την ετ. Εγω εκανα παντα. Επισης στην πρωτη πετυχημενη ετ ανεβαινα μια ανηφορα για να κανω τις ενεσεις. Και στο α τριμηνο της κυησης μς διδυμα εκανα περπατημα καθε μερα μιση ωρα. Γενικα δεν εβαζα κ@λο κατω. 

Αυτο με το μπανιο που λετε κοριτσια δεν το καταλαβαινω. Οταν το ρωτησα γελουσαν στο κεντρο. Δεν ισχυει

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

πρίν από 59 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ωχ ωχ ωχ, μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου. Όλα αυτά δεν παίζουν κανένα ρόλο και το ξέρεις, απλά η αναμονή και η αγωνία και η επιθυμία σε κάνουν να αγχώνεσαι. Δεν εξαρτάται απο εσένα αγάπη, αν θέλουν να εμφυτευθούν θα το κάνουν ότι και να κάνεις εσύ, και σε δέντρο να σκαρφαλώσεις. 

• Μου αρέσει 5

Αχ κορίτσια!!! Μου πέρασαν ήδη οι χαζοσκεψεις. Αλλά να είναι που λέω ας κάνω το κάτι παραπάνω η να μην κάνω καμιά βλακεία. Ήπια ένα υπέροχο νεροζουμι καφέ στην βεράντα μου με τον ήλιο και ήδη όλα τα σύννεφα διαλύθηκαν!!

• Μου αρέσει 7

πρίν από 19 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αχ κορίτσια!!! Μου πέρασαν ήδη οι χαζοσκεψεις. Αλλά να είναι που λέω ας κάνω το κάτι παραπάνω η να μην κάνω καμιά βλακεία. Ήπια ένα υπέροχο νεροζουμι καφέ στην βεράντα μου με τον ήλιο και ήδη όλα τα σύννεφα διαλύθηκαν!!

Με το τσιγάρο πως είσαι; Σε καλή κατάσταση;;

πρίν από 9 λεπτά , Villi είπε:

Με το τσιγάρο πως είσαι; Σε καλή κατάσταση;;

Σε έξαλλη κατάσταση!!! Μου είπε η Στεφ αν δεν αντέξω να κάνω ένα. Το πολύ μέχρι 2 άντε 3 την ημέρα όχι παραπάνω. Χτες έκανα ένα. Ντροπή μου. 

Βιλακι μου είναι πολύ πολύ δύσκολο. Ειδικά που κάθομαι και δεν κάνω τίποτα. Αλλά το παλεύω. Το έχω πάρει σοβαρά πλέον αυτή τη φορά. 

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Καλημερα!!!

Οχι αγαπη μου να μην εχεις τυψεις! Δεν εκανες κατι κακο; Εμενα δε μου ειπε ξαπλα ο γιατρος! Ειπε χαλαρα στο σπιτι. Και για το μπανιο ειδες που η @Fili εκανε επισης και τωρα βλεπει το καμαρι της στον υπερηχο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Σε έξαλλη κατάσταση!!! Μου είπε η Στεφ αν δεν αντέξω να κάνω ένα. Το πολύ μέχρι 2 άντε 3 την ημέρα όχι παραπάνω. Χτες έκανα ένα. Ντροπή μου. 

Βιλακι μου είναι πολύ πολύ δύσκολο. Ειδικά που κάθομαι και δεν κάνω τίποτα. Αλλά το παλεύω. Το έχω πάρει σοβαρά πλέον αυτή τη φορά. 

Εγω ποτέ δεν μπόρεσα να το κόψω τελείως, πάντα έκανα αλλά δεν στο συνιστώ. Εκεί να δεις τύψεις..

πρίν από 12 λεπτά , Villi είπε:

Εγω ποτέ δεν μπόρεσα να το κόψω τελείως, πάντα έκανα αλλά δεν στο συνιστώ. Εκεί να δεις τύψεις..

Άστα βιλακι μου άστα...κάνω ειλικρινά ότι μπορώ. Δεν είπα να καπνίσω ένα πακέτο τσιγάρα προς θεού έτσι; Εσύ πόσα έκανες σε ετ αν δεν γίνομαι αδιάκριτη?

πρίν από 27 λεπτά , Viv37 είπε:

Καλημερα!!!

Οχι αγαπη μου να μην εχεις τυψεις! Δεν εκανες κατι κακο; Εμενα δε μου ειπε ξαπλα ο γιατρος! Ειπε χαλαρα στο σπιτι. Και για το μπανιο ειδες που η @Fili εκανε επισης και τωρα βλεπει το καμαρι της στον υπερηχο

Η φιλί μας άνοιξε τον δρόμο φιλενάδα με νέους κανόνες ετ...1) γάτα αγκαλιά, 2) καυτό μπάνιο και 3) οοοοομμμμμμ ίσως να είναι το τρίπτυχο της επιτυχημένης ετ!!

Έλα και πλησιάζεις κ εσύ και ανυπομονωω

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

πρίν από 58 λεπτά , Villi είπε:

Oταν με το καλο μεινετε εγκυες, μονο που θα ξερετε οτι εχετε μωρακι κ αναπνεει τον καπνο σας , θα το κοψετε. Εγω ετσι εκανα

• Μου αρέσει 3

πρίν από 6 λεπτά , MaryH είπε:

Oταν με το καλο μεινετε εγκυες, μονο που θα ξερετε οτι εχετε μωρακι κ αναπνεει τον καπνο σας , θα το κοψετε. Εγω ετσι εκανα

Ναι σίγουρα αλλα στην ετ τι εκανες;;

πρίν από 53 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Άστα βιλακι μου άστα...κάνω ειλικρινά ότι μπορώ. Δεν είπα να καπνίσω ένα πακέτο τσιγάρα προς θεού έτσι; Εσύ πόσα έκανες σε ετ αν δεν γίνομαι αδιάκριτη?

Ο γυναικολόγος μου είχε πει οτι μπορω να κάνω 4 iqos την ημέρα. Και τόσα εκανα απλά σπαστά, δηλαδή επαιρνα τζουρες και τις μετρούσα να μην ξεπερνούν συνολικά τα τέσσερα τσιγάρα. Αλλα γενικά ειναι μαρτύριο για εμενα γιατι ειμαι πολυ εξαρτημένη.

πρίν από 8 λεπτά , Villi είπε:

Ναι σίγουρα αλλα στην ετ τι εκανες;;

Ο γυναικολόγος μου είχε πει οτι μπορω να κάνω 4 iqos την ημέρα. Και τόσα εκανα απλά σπαστά, δηλαδή επαιρνα τζουρες και τις μετρούσα να μην ξεπερνούν συνολικά τα τέσσερα τσιγάρα. Αλλα γενικά ειναι μαρτύριο για εμενα γιατι ειμαι πολυ εξαρτημένη.

Eκανα  ενα τη μερα. Οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος εκανα αλλα  2-3 ακομη και μετα τελος

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...