Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 54 λεπτά , marina_86 είπε:

Α ναι, ε; Σας είπαν ότι ντεκαφεινε επιτρέπεται; Ενδιαφέρον!... Εγώ νόμιζα κόψιμο από όλα. Η προηγούμενη γιατρός μου μου είπε έναν ελληνικό να τον πίνω το πρωί. Ο τωρινός δεν ξέρω... Θα δούμε.

Κοριτσια,

Πρώτον. Οποία είναι Ευαγγελία ή έχει Ευάγγελο/ία χρόνια πολλά!!!

Δεύτερον. Βγήκε το ΕΡΑ τεστ! Όλα καλά.... Πού να χτυπηθω; Χαχαχαχα

Μπραβο Μαρίνα μου, ολα καλα και με το παράθυρο. Κοινώς τα πάντα είναι καλά. Κοινώς δεν υπάρχει πρόβλημα. Εσύ πως αισθάνεσαι γιαυτο;; Χάρηκες; 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Α ναι, ε; Σας είπαν ότι ντεκαφεινε επιτρέπεται; Ενδιαφέρον!... Εγώ νόμιζα κόψιμο από όλα. Η προηγούμενη γιατρός μου μου είπε έναν ελληνικό να τον πίνω το πρωί. Ο τωρινός δεν ξέρω... Θα δούμε.

Κοριτσια,

Μπραβο κοριτσακι μου! Αρα το προβλημα ειναι εκεινο που εδειξε το ngs και τωρα θα το διοριωσετε και ολα θα παρουν το δρομο τους! Σε λιγο θα εισαι κ εσυ μανουλα♥️

Ντεκαφεινε και ειπαν αλλα η αληθεια ειναι οτι εγω δε θα πινω γιατι πρεπει να πεφτει γερη επεξεργασια για να γινει ετσι. Προτιμαω τα τσαγακια και κανεναν ελληνικο αν δεν αντεχω. Ηδη τον εκοψα για να μη μου ερθει αποτομο. Μονο να ξερετε ο καφες δεν κοβεται μαχαιρι σαν το τσιγαρο. Πρεπει σταδιακα. Καθε μερα λιγο λιγοτερο και μετα τον κοβουμε.

Όποτε να ναι δεν γίνεται. Απλά εγώ έχω καταλάβει ότι όταν κάνεις αρβεκαπ κοιμίζεις τον οργανισμό κ το τιμόνι παίρνει ο γιατρός με τις ορμόνες που σου δίνει. Οπότε ενδεχομένως να είναι μεγαλύτερο το δυνατό διάστημα με αυτό το πρωτόκολλο. Ωστόσο, εγώ στη θέση σου θα μετρούσα τις μέρες κ θα το επεσήμανα στον γιατρό. Θα έλεγα ότι όλα οκ που θα είμαι στην τάδε μέρα του κύκλου μου, ε; Δεν θεωρείτε ότι είναι αργά; Καταλαβαίνεις... Πρηχτενννν

Συμφωνώ κ επαυξάνω... ❤️

Ναι θα του το πεταξω τη Δευτερα. Γιατι αβερκαπ μια ενισχυμενη εκανα. Οχι πολλες οπως η Χρυσα.

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Τίποτα δεν μου είπε ο χαλαρός.. η μαία μου είπε ντεκαφεινε. Αλλά επειδή ο ντεκαφ ξέρω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο φτιάχνω σε μια τεράστια κούπα καφέ ελληνικό αλλά βάζω μισή κουταλιά καφέ και γάλα. Κοινώς νεροζουμι. Αλλά νιώθω ότι με τονώνει. Τώρα καλα κάνω, άσχημα κάνω δεν ξέρω. Αν είναι να πιαστεί το μωρό θα πιαστεί..η ξαδέρφη μου με εξωσωματική έπινε 2 ελαφριά καφεδάκια την ημέρα (γαλλικό) μια χαρά πήγαν όλα.

Αχ δεν ξέρω να σου πω ..εμένα χτες ήταν 21η μέρα του κύκλου με 5 μέρες προγεστερόνη φουλ. 

Κι εγω ετσι θυμομουν οτι ειχα διαβασει εδω αλλα τωρα κανει αλλα ο γιατρος. Βεβαια και στη φιλη μου το ιδιο εκανε κ επιασε διδυμα οποτε μαλλον ξερει τι κανει αλλα προβληματιστηκα. 

πρίν από 59 λεπτά , Villi είπε:

Μπραβο Μαρίνα μου, ολα καλα και με το παράθυρο. Κοινώς τα πάντα είναι καλά. Κοινώς δεν υπάρχει πρόβλημα. Εσύ πως αισθάνεσαι γιαυτο;; Χάρηκες; 

Δεν ξέρω... Δηλαδή, από τη μία λέω ευτυχώς δεν έχω κάποια σοβαρή φλεγμονή γιατί το έκοβαν να μάλωνα με τον γλυκούλη μας για τις εγχύσεις... Από την άλλη σκέφτομαι.... τότε ποιο ήταν το πρόβλημα να πάρει η ευχή; Βέβαια συνεχίζω να έχω κάποιες αμφιβολίες για την προετοιμασία μου στην τελευταία ετ. Ωστόσο, δεν θα σου κρύψω ότι περνάνε από το μυαλό μου και τα εξής ενδεχόμενα α) να μην μπορώ απλά να μείνω έγκυος, να μην το χω ρε παιδί μου β) τα έμβρυα να μην είναι καλά. Αν σου πω ότι το β με πονάει πιο πολύ από το α, τι θα πεις; Δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτά τα εμβρυακια μου δεν είναι καλά! 

Ορίστε! Αυτά αισθάνομαι. Παραλογισμός!❤️❤️❤️

2 hours ago, Chrussa1982 said:

Τίποτα δεν μου είπε ο χαλαρός.. η μαία μου είπε ντεκαφεινε. Αλλά επειδή ο ντεκαφ ξέρω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο φτιάχνω σε μια τεράστια κούπα καφέ ελληνικό αλλά βάζω μισή κουταλιά καφέ και γάλα. Κοινώς νεροζουμι. Αλλά νιώθω ότι με τονώνει. Τώρα καλα κάνω, άσχημα κάνω δεν ξέρω. Αν είναι να πιαστεί το μωρό θα πιαστεί..η ξαδέρφη μου με εξωσωματική έπινε 2 ελαφριά καφεδάκια την ημέρα (γαλλικό) μια χαρά πήγαν όλα.

Αχ δεν ξέρω να σου πω ..εμένα χτες ήταν 21η μέρα του κύκλου με 5 μέρες προγεστερόνη φουλ. 

Κι εγω πιστευω καλυτερα ενα ελαφρυ καφεδακι παρα ντεκαφεινε. Μετα την χοριακη μάλλον θα σου πουν να το κοψεις τελείως οποτε τωρα απολαυσε το καφεδακι σου! 

πρίν από 5 λεπτά , marina_86 είπε:

Δεν ξέρω... Δηλαδή, από τη μία λέω ευτυχώς δεν έχω κάποια σοβαρή φλεγμονή γιατί το έκοβαν να μάλωνα με τον γλυκούλη μας για τις εγχύσεις... Από την άλλη σκέφτομαι.... τότε ποιο ήταν το πρόβλημα να πάρει η ευχή; Βέβαια συνεχίζω να έχω κάποιες αμφιβολίες για την προετοιμασία μου στην τελευταία ετ. Ωστόσο, δεν θα σου κρύψω ότι περνάνε από το μυαλό μου και τα εξής ενδεχόμενα α) να μην μπορώ απλά να μείνω έγκυος, να μην το χω ρε παιδί μου β) τα έμβρυα να μην είναι καλά. Αν σου πω ότι το β με πονάει πιο πολύ από το α, τι θα πεις; Δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτά τα εμβρυακια μου δεν είναι καλά! 

Αγαπη μου τωρα με διολη δωρεα θα διαλεξετε τα καλυτερα και θα τα καταφερετε. Κι αυτα που βρηκες με την αλλη εξεταση κατι ειναι κ αυτα. Καταλαβαινω πώς το λες. Τωρα με ολα αυτα τα συναισθηματα μας ειναι πολυ εντονα και ειναι δυσκολο να καταλαβουν οι αλλοι πώς το βλεπει η καθε μια ή τι μπορει να την επηρεαζει περισσοτερο. Θα πανε ολα καλα ομως γλυκουλα μου♥️ . Τωρα μ ' εμας εδω θα γινεις μαμα ο κοσμος να χαλασει. Δεν τη γλιτωνεις♥️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Viv37 είπε:

Αγαπη μου τωρα με διολη δωρεα θα διαλεξετε τα καλυτερα και θα τα καταφερετε. Κι αυτα που βρηκες με την αλλη εξεταση κατι ειναι κ αυτα. Καταλαβαινω πώς το λες. Τωρα με ολα αυτα τα συναισθηματα μας ειναι πολυ εντονα και ειναι δυσκολο να καταλαβουν οι αλλοι πώς το βλεπει η καθε μια ή τι μπορει να την επηρεαζει περισσοτερο. Θα πανε ολα καλα ομως γλυκουλα μου♥️ . Τωρα μ ' εμας εδω θα γινεις μαμα ο κοσμος να χαλασει. Δεν τη γλιτωνεις♥️

Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου αγαπημένη!❤️❤️❤️ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , marina_86 είπε:

Καλέ τι θα πει δεν μπορείς να κάνεις παιδί; μην ακούω τέτοια κορίτσι μου γιατί φουντωνω. Σε παρακαλώ. Όλα καλά θα πάνε αυτή την φορά για όλες σας. 

πρίν από 7 λεπτά , chitaneta είπε:

Κι εγω πιστευω καλυτερα ενα ελαφρυ καφεδακι παρα ντεκαφεινε. Μετα την χοριακη μάλλον θα σου πουν να το κοψεις τελείως οποτε τωρα απολαυσε το καφεδακι σου! 

Κορίτσια όχι ντεκαφ. Όχι μόνο στην εγκυμοσύνη αλλά γενικά μακριά. Έχω γιο μπαριστα να με ακούτε χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα 

• Μου αρέσει 6

2 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Κοριτσια,

μπραβο ρε αγαπη  μ....ειδες παρι κ αυτο το κομματι. ερχονται τα μωρα σ λεμε...

για τον καφε που λετε εγω επινε η φρεντο η νες...μια χαρα με αφηνε..βέβαια εναν την ημερα ποως κανω κ τωρα ακομα...δεν επινε 2 δηλ ποτε

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , marina_86 είπε:

Ε όχι και παραλογισμός ρε συ, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εκανες πολυ καλα που εκανες όλες αυτές τις εξετάσεις και ειναι παρα πολυ ευχάριστο το οτι δεν έχεις τιποτα σημαντικό. Αυτό να το κρατήσεις, μην το προσπερνάς. Θα μπορούσαν να βγουν 1000 προβλήματα και εκεί θα χτυπιόσουν δικαιολογημένα. Είναι όμως ολα καλα. Τωρα να χαλαρώσεις. Απλά εγώ αυτό που έχω καταλάβει τόσα χρόνια είναι ότι δεν είναι μαθηματικά και δεν ελέγχεται τίποτα. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατι να σε πονάει περισσότερο το β. Το β διορθώνεται, το α όμως;;

• Μου αρέσει 3

πρίν από 6 λεπτά , Villi είπε:

Ε όχι και παραλογισμός ρε συ, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εκανες πολυ καλα που εκανες όλες αυτές τις εξετάσεις και ειναι παρα πολυ ευχάριστο το οτι δεν έχεις τιποτα σημαντικό. Αυτό να το κρατήσεις, μην το προσπερνάς. Θα μπορούσαν να βγουν 1000 προβλήματα και εκεί θα χτυπιόσουν δικαιολογημένα. Είναι όμως ολα καλα. Τωρα να χαλαρώσεις. Απλά εγώ αυτό που έχω καταλάβει τόσα χρόνια είναι ότι δεν είναι μαθηματικά και δεν ελέγχεται τίποτα. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατι να σε πονάει περισσότερο το β. Το β διορθώνεται, το α όμως;;

Έλα μου ντε... Παραλογισμός! Το α λέω έχει να κάνει με τον εαυτό μου. Δεν πειράζει, θα το καταπιω. Θα πω στον εαυτό μου δεν πειράζει κοριτσάρα μου, θα είσαι καλά, θα το διασκεδάζεις κ yolo. Τι να κάνουμε; Θα σε εκτελέσουμε;  Όχι βέβαια!

Το β όμως με ενοχλεί.... Πρώτη φορά στη ζωή μου είχα δικές μου τόσο τέλειες βλαστοκυστες, είναι από διπλή δωρεά, με τις υψηλότερες των πιθανοτήτων και λέω ε μα είσαι τόσο γκαντεμω τελικά;;; Ε, εκεί μου έρχεται να κουτουληθώ!!!!!

Ωστόσο, έχεις δίκιο γι'αυτα που λες. Και για το ότι θα μου άνοιγε πολλές ιστορίες αν βρισκόταν κάτι σοβαρό και για το ότι δεν είναι απλά μαθηματικά το θέμα... 

@Villi μου ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Ρε κοριτσια εχω μπερδευτει λιγο. Εφω αδιαθετισα στι 3/3 και εξαιτιας της κυστης που εβγαλα εκανα μια αρβεκαπ και η ετ θα γινει στις 4/4. Δεν ειναι ασχετη μερα κυκλου; Οποτε να ναι γινεται; Να αγχωθω;

Ωραια! Αρα μετα απο μενα εισαι εσυ! Εμεις θα ειμαστε του Απριλιου :)

Ναιιι ωραιος κι ο απριλης ❤️

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, marina_86 said:

Ιιιιιιιι ιιιιιιιι καρδούλα μου ΦΥΣΙΚΆ και ΜΠΟΡΕΙΣ και ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ. ευτυχώς δε βρέθηκε κάτι πιο σοβαρό. Και τώρα που τα έψαξες όλα με ηρεμία, εμψύχωση και πολύ πολύ πολύ αγάπη και θετική ενέργεια από όλες μας θα γίνεις μανούλα και εσυ❤️❤️❤️ και εδώ θα είμαστε σε όλη την πορεία! 

• Μου αρέσει 4

Σ' ευχαριστώ πολύ γλυκιά μου αγαπημένη!❤️❤️❤️ 

Μαρίνακι μου πολύ ωραία τα νέα σου!! Ευτυχώς που δεν βρέθηκε κάτι πιο σοβαρό...Τώρα που τα Κάνες όλα κ που άλλαξες κ γιατρό πιστεύω ότι ήρθε κ η δική σου ώρα να γίνεις μανούλα..think positive λοιπον κ προχώρα μπροστά!!! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

@marina_86 1ον )   τέλειο που το ΕΡΑ είναι σωστό,,,,,2ον) φυσικά και με καλύτερη προετοιμασία για ετ και με τέλειο σωστό ενδομήτριο όλα θα πάνε υπέροχα και φυσικά μπορείς να γίνεις μανούλα και θα γίνεις πολύ σύντομα και 3ον) τα μωράκια σου σε περιμένουν ,,,δεν έχεις παρά να τα περιμένεις και εσύ με λατρεία αγαπημένη μου!!!!!!! Λοβ γιου κάργα και ένα κάρο!!!!!! Να ξέρεις !!!! Παραμιλα όσο θες,,,θα φουσκώσεις και εσύ και θα κρατήσεις γερ@ μωρακι@ !!!!!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...