Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 36 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Άντε με το καλό να ξεκινήσεις και εσύ!! Είναι η αναμονή ώρες ώρες δύσκολη. Δεν είδες ότι είχα τα ετ από τα Χριστούγεννα κ τα έβαλα τώρα;; 

Ναι το θυμαμαι το ειχα περασει κ εγω με κυστη ακυρώσαμε δυο κυκλους κ μετα εβαλα στις 18/01 αλλα δυστυχως δεν ακούσαμε καρδια και 24/02 με έβαλαν για απόξεση και τωρα αδιαθετησα στις 19/03 κ ξεκιναμε.. 

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

Κουκλιτσες μου ομορφες καλημερα και χρονια πολλα! Μακαρο η Παναγιτσα να φερει σε ολες μας τα μωρακια που τοσο επιθυμουμε! 

Φευγω Φλωρινα για 3ημερο. Ευχομαι οτι και να κανετε να περασετε υπεροχα. Σας αγαπω.

Φιλιααα♥️♥️♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 11

8 minutes ago, Viv37 said:

Κουκλιτσες μου ομορφες καλημερα και χρονια πολλα! Μακαρο η Παναγιτσα να φερει σε ολες μας τα μωρακια που τοσο επιθυμουμε! 

Φευγω Φλωρινα για 3ημερο. Ευχομαι οτι και να κανετε να περασετε υπεροχα. Σας αγαπω.

Φιλιααα♥️♥️♥️♥️♥️

Καλημερααααα. Να περάσεις πολύ πολύ όμορφα!!! 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Viv37 είπε:

Φιλιααα♥️♥️♥️♥️♥️

καλά να περάσεις κορίτσι μου!!! 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Φιλιααα♥️♥️♥️♥️♥️

Τυχερουλα, καλα να περάσεις !!!

@Chrussa1982 πως εισαι;; Ήρεμη και χαλαρή διαβάζεις τα αστυνομικά σου βιβλία;; 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Villi είπε:

Τυχερουλα, καλα να περάσεις !!!

@Chrussa1982 πως εισαι;; Ήρεμη και χαλαρή διαβάζεις τα αστυνομικά σου βιβλία;; 

Ήρεμη χαλαρηηηη και οοομμμμ. Διάβασμα δεν ξεκίνησα ακόμα έχω τον άντρα μου σπίτι και του κάνω παρέα. Σήμερα τον έβαλα να σκουπισει /σφουγγαρισει και τον επέβλεπα χαχαχαχα. Λίγο μόνο σηκώθηκα κ έβρασα πένες ολικής , μου είχε όμως κατεβάσει και γεμίσει με νερό την κατσαρόλα ο άντρας μου. Από τότε ξάπλα!!

• Μου αρέσει 5

8 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

καλημέρα !!! Σε ευχαριστώ πολύ!! Εγώ την αρβεκαπ την ξεκίνησα όχι την 21η μέρα αλλά αργοτερα 24η μέρα λόγω ωαρίου.

Λοιπόν ξεκίνησα αρβεκαπ 24 Φεβρουαρίου κάθε μέρα έκανα ενεσουλα. Αδιαθετησα 4 Μαρτίου, συνέχισα ενέσεις και από 7 Μαρτίου μου πρόσθεσε 6 σικλακουρ ημερησίως. 10 Μάριου βάλαμε και τα αυτοκόλλητα. Με είδε συνολικά τρεις φορές όπου το ενδομήτριο είχε πάρει μπρος για τα καλά!! Τελευταία αρβεκαπ έκανα 18 Μαρτίου. Και το Σάββατο 19 Μαρτίου ξεκίνησα τα φάρμακα της ετ. 

Να υπολογίζεις ότι θα αδιαθετησεις πρώτα και μετά θα ξεκινήσεις σικλακουρ. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι έπραξε. Φαντάσου ότι το Σάββατο που ξεκίνησα τα φάρμακα της ετ το ενδομήτριο είχε φτάσει 9. Οπότε χτες ήταν ακόμα πιο στρουμπουλο.

Ρε κοριτσια εχω μπερδευτει λιγο. Εφω αδιαθετισα στι 3/3 και εξαιτιας της κυστης που εβγαλα εκανα μια αρβεκαπ και η ετ θα γινει στις 4/4. Δεν ειναι ασχετη μερα κυκλου; Οποτε να ναι γινεται; Να αγχωθω;

7 ώρες πρίν, ksvolimi είπε:

Ωραια εμενα μου πε η Στεφ 21 μερα οποτε τα υπολογιζω μετα το πασχα ναι μου πε μολις δω αιμα θα μ βαλει σικλακουρ Αντε να δουμε. Ανυπομονώ..σε ευχαριστω πολυ και καλο κλωσσημα❤️

Ωραια! Αρα μετα απο μενα εισαι εσυ! Εμεις θα ειμαστε του Απριλιου :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Viv37 είπε:

@Chrussa1982 τελικα τι κανεις με καφε; Εμενα ο γιατρος μου ειπε μονο ενα ντεκαφρινε αν δεν αντεχω. Αλλα καφε σε καμια περιπτωση. 

Τίποτα δεν μου είπε ο χαλαρός.. η μαία μου είπε ντεκαφεινε. Αλλά επειδή ο ντεκαφ ξέρω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο φτιάχνω σε μια τεράστια κούπα καφέ ελληνικό αλλά βάζω μισή κουταλιά καφέ και γάλα. Κοινώς νεροζουμι. Αλλά νιώθω ότι με τονώνει. Τώρα καλα κάνω, άσχημα κάνω δεν ξέρω. Αν είναι να πιαστεί το μωρό θα πιαστεί..η ξαδέρφη μου με εξωσωματική έπινε 2 ελαφριά καφεδάκια την ημέρα (γαλλικό) μια χαρά πήγαν όλα.

1 hour ago, Viv37 είπε:

Ρε κοριτσια εχω μπερδευτει λιγο. Εφω αδιαθετισα στι 3/3 και εξαιτιας της κυστης που εβγαλα εκανα μια αρβεκαπ και η ετ θα γινει στις 4/4. Δεν ειναι ασχετη μερα κυκλου; Οποτε να ναι γινεται; Να αγχωθω;

Αχ δεν ξέρω να σου πω ..εμένα χτες ήταν 21η μέρα του κύκλου με 5 μέρες προγεστερόνη φουλ. 

Α ναι, ε; Σας είπαν ότι ντεκαφεινε επιτρέπεται; Ενδιαφέρον!... Εγώ νόμιζα κόψιμο από όλα. Η προηγούμενη γιατρός μου μου είπε έναν ελληνικό να τον πίνω το πρωί. Ο τωρινός δεν ξέρω... Θα δούμε.

Κοριτσια,

Πρώτον. Οποία είναι Ευαγγελία ή έχει Ευάγγελο/ία χρόνια πολλά!!!

Δεύτερον. Βγήκε το ΕΡΑ τεστ! Όλα καλά.... Πού να χτυπηθω; Χαχαχαχα

• Μου αρέσει 12

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , marina_86 είπε:

Α ναι, ε; Σας είπαν ότι ντεκαφεινε επιτρέπεται; Ενδιαφέρον!... Εγώ νόμιζα κόψιμο από όλα. Η προηγούμενη γιατρός μου μου είπε έναν ελληνικό να τον πίνω το πρωί. Ο τωρινός δεν ξέρω... Θα δούμε.

Κοριτσια,

Μπράβο Μαρινάκι μου!!! Όλα καλά λοιπόν!!! Συνέχισε με την αντιβίωση και μετά πάμε με φορά δυνατά τα τα τα !!!!

Ο ντεκαφ ξέρω ότι είναι επεργασμενος κ είναι προτιμότερο να πιεις ένα κανονικό καφεδάκι πάρα ντεκαφ. Τώρα τι να πω ρε κορίτσια..αν είναι να πιαστεί το εμβρυακι θα πιαστεί..είναι ξάπλα και κομμένα όλα, είτε συνεχίζοντας τη ζωή μας κανονικά αλλά με μέτρο όμως..

• Μου αρέσει 4

1 hour ago, Viv37 είπε:

Όποτε να ναι δεν γίνεται. Απλά εγώ έχω καταλάβει ότι όταν κάνεις αρβεκαπ κοιμίζεις τον οργανισμό κ το τιμόνι παίρνει ο γιατρός με τις ορμόνες που σου δίνει. Οπότε ενδεχομένως να είναι μεγαλύτερο το δυνατό διάστημα με αυτό το πρωτόκολλο. Ωστόσο, εγώ στη θέση σου θα μετρούσα τις μέρες κ θα το επεσήμανα στον γιατρό. Θα έλεγα ότι όλα οκ που θα είμαι στην τάδε μέρα του κύκλου μου, ε; Δεν θεωρείτε ότι είναι αργά; Καταλαβαίνεις... Πρηχτενννν

πρίν από 4 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μπράβο Μαρινάκι μου!!! Όλα καλά λοιπόν!!! Συνέχισε με την αντιβίωση και μετά πάμε με φορά δυνατά τα τα τα !!!!

Ο ντεκαφ ξέρω ότι είναι επεργασμενος κ είναι προτιμότερο να πιεις ένα κανονικό καφεδάκι πάρα ντεκαφ. Τώρα τι να πω ρε κορίτσια..αν είναι να πιαστεί το εμβρυακι θα πιαστεί..είναι ξάπλα και κομμένα όλα, είτε συνεχίζοντας τη ζωή μας κανονικά αλλά με μέτρο όμως..

Συμφωνώ κ επαυξάνω... ❤️

• Μου αρέσει 1

13 minutes ago, marina_86 said:

Κοριτσια,

Μπραβο ολα καλά! Απο την άλλη σε καταλαβαινω να θέλεις να χτυπησεις τι κεφαλι σου στον τοίχο! 

Αλλά μην το κάνεις! Τα νεα καλά ειναι αυτο να σκέφτεσαι! Μια εγνοια λιγοτερη!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , chitaneta είπε:

Μπραβο ολα καλά! Απο την άλλη σε καταλαβαινω να θέλεις να χτυπησεις τι κεφαλι σου στον τοίχο! 

Αλλά μην το κάνεις! Τα νεα καλά ειναι αυτο να σκέφτεσαι! Μια εγνοια λιγοτερη!

Αγαπημένη!!!❤️❤️❤️ 

• Μου αρέσει 1

36 minutes ago, marina_86 said:

Κοριτσια,

Τι όμορφο τέλειο νέο Μαρίνακι μας!!!! Αντε πλησιάζειιιιιιιιι η ώρα!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...