Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 33 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Έτσι κορίτσι μου, σωστα σκέφτεσαι. Άλλωστε το καλό πράγμα αργεί να γίνει. 

Γύρω στα 25 λεπτακια. Μισή ώρα έπρεπε αλλά δεν άντεχα άλλο, πονούσε η κύστη μου αφόρητα 

Εμενα με σηκωσαν αμεσως!! Και ηρθε ο γιατρος στο δωματιο που ημουν με τον αντρα μου και μου λεει πηγαινε τουαλετα μην φοβασαι δεν πανε πουθενα τα μωρα...σε 10 λεπτα ειχα σηκωθει και ειχα κατουρησει κιολας..

• Μου αρέσει 3

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

3 hours ago, Ελισάβετ καπ 2 said:

Τον 500 είναι το μικρό πακέτο. Εχει και με 850 χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα 

Ισχύει, νομίζω το μικρό είναι 530€ και το μεγάλο 830€. Εμείς τελικά αποφασίσαμε και κάναμε το μεγάλο. Όντας 42, παρόλο που η αυχενική μου ήταν καλή, ήθελα να έχω σιγουριά αλλά ξεκινώντας με το μη επεμβατικό, ώστε αν γίνεται να αποφύγω την αμνιοπαρακέντηση. Ναι είναι πολύ ακριβό, αλλά είναι μεγάλο ρίσκο να μην κάνεις κανέναν έλεγχο. Τόσα έχουμε τραβήξει για αυτά τα μωράκια. Τώρα αν φαινόταν κάτι ανησυχητικό στην πορεία, θα κάναμε και άμνιο φυσικά.

Κορίτσια μου, σήμερα κάναμε τη Β’ Επιπέδου. Μισή όμως, γιατί αν και πήγα 2 φορές (μεσολάβησε 1 ώρα περπάτημα ταυτόχρονα με σοκολατίτσες), ο μπεμπούλης παρέμεινε μπρούμυτα, δεν ήθελε να γυρίσει με τίποτα! Όσα κατάφερε να δει ήταν ευτυχώς καλά, αλλά μένει πρόσωπο και καρδούλα - την επόμενη εβδομάδα με το καλό.

Όσο για αιματολόγο, ναι χρειάζεται κάποια παρακολούθηση, όπως είπε και η αγαπημένη @Troia για πήξη, θρομβοφιλία και μητρ. αρτηρίες. Εμένα πχ μετά την αυχενική είδαν λίγο αυξημένες πιθανότητες για προεκλαμψία και ξεκίνησα σαλοσπίρ. Και φυσικά στέλνω updates και στην Οικονομοπούλου - είχα ραντεβού μαζί της τον Δεκέμβρη, αλλά αν σε έχει δει, σε παρακολουθεί και αυτή καθ’όλη την κύηση. 

Σύντομα οι πρώτες εγκυούλες μας να προχωρήσουν, οι νέες εγκυούλες να γαντζωθούν καλά τα εμβρυάκια τους και οι επόμενες κοπέλες να έχουν μόνο θετικά νέα μπροστά τους και πολύ πολύ σύντομα μια νέα ζωούλα μέσα τους!

4 hours ago, Viv37 said:

Πώς βγαζεις λιγο; Εγω αν αρχισω δεν μπορω να σταματησω! Χαχαχα

Υπεροχο!!!!

Άσε, ήταν δράμα, με το ζόρι, δάκρυα στα μάτια και σφίξιμο που δεν είχα ξανακάνει πότε!

• Μου αρέσει 8

πρίν από 16 λεπτά , koukouvagia είπε:

Ισχύει, νομίζω το μικρό είναι 530€ και το μεγάλο 830€. Εμείς τελικά αποφασίσαμε και κάναμε το μεγάλο. Όντας 42, παρόλο που η αυχενική μου ήταν καλή, ήθελα να έχω σιγουριά αλλά ξεκινώντας με το μη επεμβατικό, ώστε αν γίνεται να αποφύγω την αμνιοπαρακέντηση. Ναι είναι πολύ ακριβό, αλλά είναι μεγάλο ρίσκο να μην κάνεις κανέναν έλεγχο. Τόσα έχουμε τραβήξει για αυτά τα μωράκια. Τώρα αν φαινόταν κάτι ανησυχητικό στην πορεία, θα κάναμε και άμνιο φυσικά.

Κορίτσια μου, σήμερα κάναμε τη Β’ Επιπέδου. Μισή όμως, γιατί αν και πήγα 2 φορές (μεσολάβησε 1 ώρα περπάτημα ταυτόχρονα με σοκολατίτσες), ο μπεμπούλης παρέμεινε μπρούμυτα, δεν ήθελε να γυρίσει με τίποτα! Όσα κατάφερε να δει ήταν ευτυχώς καλά, αλλά μένει πρόσωπο και καρδούλα - την επόμενη εβδομάδα με το καλό.

Όσο για αιματολόγο, ναι χρειάζεται κάποια παρακολούθηση, όπως είπε και η αγαπημένη @Troia για πήξη, θρομβοφιλία και μητρ. αρτηρίες. Εμένα πχ μετά την αυχενική είδαν λίγο αυξημένες πιθανότητες για προεκλαμψία και ξεκίνησα σαλοσπίρ. Και φυσικά στέλνω updates και στην Οικονομοπούλου - είχα ραντεβού μαζί της τον Δεκέμβρη, αλλά αν σε έχει δει, σε παρακολουθεί και αυτή καθ’όλη την κύηση. 

Σύντομα οι πρώτες εγκυούλες μας να προχωρήσουν, οι νέες εγκυούλες να γαντζωθούν καλά τα εμβρυάκια τους και οι επόμενες κοπέλες να έχουν μόνο θετικά νέα μπροστά τους και πολύ πολύ σύντομα μια νέα ζωούλα μέσα τους!

Άσε, ήταν δράμα, με το ζόρι, δάκρυα στα μάτια και σφίξιμο που δεν είχα ξανακάνει πότε!

Και εγώ το μεγάλο έκανα κορίτσι μου ετών 44 βλέπεις 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Villi είπε:

Πόνεσες απο τον καθετήρα ή απο τη γεμάτη κύστη;; Δεν έχω πονέσει ποτέ σε ετ και δεν καταλαβαινω 

Περισσότερο από την κύστη νομίζω. Στην προηγούμενη ετ που δεν μου είχαν πει για νερα καθόλου κ δεν είχα πιει, δεν κατάλαβα τίποτα . Ίσως επειδή κατουριομουν να σφιγγομουν κιόλας κ για αυτό πόνεσα.

πρίν από 35 λεπτά , koukouvagia είπε:

Μεγάλος σταρ ο μπεμπουλης χαχαχα. Μήπως θέλει περισσότερη σοκολάτα;; Ρε θα μας τρελάνουν τα εμβρυακια μας!! 

Όλα καλά λοιπόν...υπομονή και οοομμμμμ για να δείτε και τα υπόλοιπα!!

• Μου αρέσει 2

6 hours ago, chitaneta said:

Μπράβο Χρυσα μου! Το φανταστηκα οτι θα ειχατε καθυστερησει. Ολα καλά ομως και τωρα ξαπλα και ομορφες σκεψεις!!!

Τι ωραια νεα Φιλη μου! Τωρα ας χαλαρωσετε, περασατε και τη μεγαλη δοκιμασια!!!Αν επιτρεπεται η αυχενικη ποσο σας κοστισε; και το νιπτ που λετε ειναι ακριβο ποσο κοστιζει; θυμασαι @anoulious ; Αν θελετε μου απαντατε και με πμ

Α θελω κι εγω! Στη διπλανη αιωρα!

Θα δω αύριο την απόδειξη και θα σου πω..Να το επιβεβαιωσω.Έκανα το maternity T 21 plus.Νομιζω έτσι λεγεται.Γιατι τα 3 βασικά πχ down σχετίζονται άμεσα με την ηλικία της δοτριας τα άλλα τα  πιο σπάνια δεν έχουν όλα σχέση με την ηλικία..Πάντως οι τιμές έχουν πέσει πάρα πολύ από όταν βγηκανε.

On 3/22/2022 at 2:30 PM, Condios said:

Ότι και να πω σε σένα είναι λιγο,,,,συγκινηθήκαμε πάλι μεσημεριάτικα,,,,αλλά ταυτόχρονα γελάω με την κυνικότητα σου και σ'αγαπωωωωωωωω

Κορίτσια μόνο καλά έρχονται,,,τώρα τα πήγματα, οι κολικοί και τα περίεργα καλό θα ήταν να παραλείπονται αλλά ακόμα και αυτά κομμάτι της διαδικασίας είναι,,,και αυτός ο οργανισμός μας ότι μπορεί κάνει για να ανταπεξέρχεται στα δρώμενα! @Fili ελπίζω σύντομα να ανακουφιστείς κοριτσάκι μου! 

@Hope19 καλώς τα δέχτηκες τα μωράκια σου!!!!!!! καλό κλώσσημα και οοοοομμμμ και πολύ μπεμπεδόσκονη απο τις εγκυούλες και πολλές αγκαλιές από τις wanna be mums και από τις ήδη mums !!!!!!!! Είναι η σειρά σου!!!!!!!!! Και η σειρά σου!!!!!! σημερα έχει υπέροχη μέρα εδώ τουλάχιστον Θεσσαλία μεριά,,,,μαλάκωσε ο καιρός και έχει λιακαδίτσα φουλ.

@anoulious μου διάβασα καλά? 10 ετ και η 10η σου έδωσε το μπουμπουκάκι σου?????????? Είδωλο δύναμης και παράδειγμα προς μίμηση είσαι κορίτσι μου.,,,,να χαίρεσαι γερή το μωρό σου και να το καμαρώνεις!!!!!!!!!!! 

Εγώ κορίτσια μου όμορφα ετοίμασα φαρμακείο αποκατάστασης για το μετά χειρουργείο με γάζες, πανάκια αλκόολ,,,και μπλα μπλα μπλα,,,,ετοίμασα τρόφιμα ζελέ, ρύζια , φιδέδες και ότι βλακεία θα επιτρέπεται να τρώω,,,ενημερώθηκα για το εξιτήριο αλλά ακόμα ώρα εισαγωγής δεν ξέρω, θα μαθω τη Δευτερα στον προεγχειριτικό. Θέλω να πιστεύω πως 2η μερα μετα το χειρουργειο θα καταφερω να συνοδευσω το συζυγο στον κοντο μαγο ,,,μπας και τον δω και αυτον λιγο να συζητησουμε τί και πως και πότε! Κατά τα άλλα,,,αν και θα είμαι νηστικό το καημένο ένα θεατρο το κλεισαμε για Κυριακή απόγευμα,,,,να προλαβουμε να γελασουμε λιγο πριν την αφαιρεση. Γιατί,,,όλα για την υγεία, όλα για το μωρό αλλα και λίγο για μας ρε παιδί μου!!!!!!!! πολλά φιλιά στα μουτράκια σας νοερά!!!!!!! 

@Chrussa1982 έσω έτοιμη και εσύ,,,περιμένουν αυτά ξέρεις τη μανούλα ε?????????????

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο τυχερή νιώθω που μετά από αγώνα μιας ζωής, έκανα τα άπειρα, ήρθε αυτό το μωρο στο σπίτι μας..Σα να ήρθε με την πρώτη προσπάθεια που δεν το περιμένεις..Εύχομαι σε όλες με πολύ λιγότερο κόπο από εμένα φυσικά.

• Μου αρέσει 9
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Fili είπε:

Χα χαχχαχαχαχα οχιιιιιι Μία μπάρα και ένα φυσικό πορτοκαλί. Αφού με τη σοκολάτα δεν τα πάει καλά το μπεμπεδακι. Δε θέλει! Αν και ήμασταν δίπλα στο coureal ( αυτό με τα πορφιτερολ στο κέντρο) και έτοιμη ήμουν. Χαχχαχαχα

Ενταξει αφου αντισταθηκες στο coureal σε πιστευω χαχαχα! Την επομενη φορα. Μας κραταει σε αγωνια το γλυκουλινι!

4 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Το ενδομήτριο ήταν πολύ καλό αλλά δεν μου είπε πόσο..το είδα και εγώ στο μόνιτορ. Τώρα κάνω υπομονή και οοομμμμ για την χοριακη. Ένιωθα κάτι να γουργουριζει στην κοιλιά μου λέω κοίτα να δεις μαλακια έκανα.

Ποτε ενιωθες το γουργουρισμα; Πριν την ετ; Τελευταια φορα που το ειδατε ποσο ηταν το ενδομητριο; Ηταν πανω απο 7,5;

4 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Τον 500 είναι το μικρό πακέτο. Εχει και με 850 χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα 

Ο Χριστος κι η Παναγια!!!!!!!!!!!!

3 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Πώς είσαι κλωσσα?? Κοντεύω να ζητήσω από τον άντρα μου να με καρφώσει στον καναπέ χαχαχα!!! Ευτυχώς με εσάς περνάει η ώρα. Άκου να δει μιας κ είσαι φρέσκια...έχω κάτι σαν γουργουρισμα να το πω;; Ε πόσο να φάω πια??? 

Φαε πουλακι μου! Ετσι κ αλλιως εχεις μεγσλο περιθωριο! Αφου πεινανε τα εμρυακια σου να φας! Αλλα μην τρως βλακειες! Φαε τιποτα νορμαλ

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

28 minutes ago, anoulious said:

Θα δω αύριο την απόδειξη και θα σου πω..Να το επιβεβαιωσω.Έκανα το maternity T 21 plus.Νομιζω έτσι λεγεται.Γιατι τα 3 βασικά πχ down σχετίζονται άμεσα με την ηλικία της δοτριας τα άλλα τα  πιο σπάνια δεν έχουν όλα σχέση με την ηλικία..Πάντως οι τιμές έχουν πέσει πάρα πολύ από όταν βγηκανε.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο τυχερή νιώθω που μετά από αγώνα μιας ζωής, έκανα τα άπειρα, ήρθε αυτό το μωρο στο σπίτι μας..Σα να ήρθε με την πρώτη προσπάθεια που δεν το περιμένεις..Εύχομαι σε όλες με πολύ λιγότερο κόπο από εμένα φυσικά.

Ειχατε κάποια ένδειξη κι έκανες το μεγάλο; εμάς δε μας το ανέφερε καν. 

2 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Χαχαχαχα χαχαχαχα πεθαίνω μαζί σ αφού δεν μας έκλεισες πάλι καλά 

Ααα τι είπες τώρα θα το κάνω 

Ακόμα δεν έχουμε κάτσει μαζί με τον συζηξ να δούμε τη λίστα μόνη μ τη βλέπω τώρα το σκ θα το αναλύσουμε πφφφφ

Τι κάνεις αγάπη μ;; 

Αγάπη μ σούπερ το ενδομητριο σου!!! Και ειδικά με 3 άσπρα μπόμπα σε βρίσκω!!! ♥️ 

Μπράβο κοριτσάκι μου δόξα τον Θεό πάει και αυτό με την αποκόλληση να ησυχάσει η ψυχούλα σου!!! ♥️ Ολα καλά πάνε Αντε και την άλλη βδομάδα να ηρεμήσεις εντελώς και να το απολαύσεις 10000%

Μέχρι να φτάσω στο μήνυμα σου εσκασαααααα από την αγωνία μου! 

Γειτονάκι μ γλυκοοο συμπατριώτη μου στη σαβούρα δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι αγάπη μ γλυκιαααα!!! ♥️ Ξάπλα φάε τα σουβλάκια σ τάισε τα μωρουλινια σ και με το καλό Παναγίτσα μ σε δέκα μέρες να κάνουμε παρτιιιιι!!! ♥️ ♥️ ♥️ 

Επιτέλους βρήκα και το δικό σ μήνυμα με. Έφαγε το άγχος σήμερα χαχαχαχαχα

Μπράβο κοριτσάκι μ γλυκό όλα καλά δόξα τον Θεό!!! Λογικό συγκινήθηκες αγάπη μ και σ βγήκε η πίεση. Απόλαυσε το μανούλιτσααα

♥ 

Μην σε αγχώνει αγάπη μ όλες το περάσαμε κάνε τη ζωή σου χαλαρά και θα έρθει. Μην μπαίνεις σε τέτοιες σκέψεις. Σύρε τη καρέκλα πήγαινε τις βόλτες σ κ όλα!! 

Καλο ξαψαχνισμα γλυκουλα μου! Θα βρειτε τον καλυτερο δοτη!

2 ώρες πρίν, vik80 είπε:

Καλησπέρα, εμένα μου το άλλαξε το ραντεβού για Δευτέρα. Γαμωτο...

Ωωω υπομονη μεχρι Δευτερα λοιπον. 

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κ εγώ πόνεσα πολύ ρε γμτ. Αλλά ο γιατρός χαλαρός δεν ταράχτηκε καθόλου. Μεθοδικός κ ήρεμος. Σε κάποια στιγμή ένιωθα από την πίεση να τρέμουν τα πόδια μου. Άντε να κρατήσε 5 λεπτακια η όλη διαδικασία. Με το που σηκώθηκα κστουρουσα για 2 λεπτά σερί χαχαχα λέω πάνε τα μωράκια μου έφυγαν.

Ενταξει αν ηταν για 5 λεπτα θα κανουμε υπομονη!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Neli83 είπε:

Εμενα με σηκωσαν αμεσως!! Και ηρθε ο γιατρος στο δωματιο που ημουν με τον αντρα μου και μου λεει πηγαινε τουαλετα μην φοβασαι δεν πανε πουθενα τα μωρα...σε 10 λεπτα ειχα σηκωθει και ειχα κατουρησει κιολας..

Ναι, στο new life είναι τσιλ με το κατούρημα! Χαχαχαχα 

1 ώρα πρίν, anoulious είπε:

Το άξιζες με το παραπάνω αγαπημένη! Αυτός ο μπεμπουλης έχει μια μαμά ηρωίδα!❤️

• Μου αρέσει 2

2 hours ago, Fili said:

Ειχατε κάποια ένδειξη κι έκανες το μεγάλο; εμάς δε μας το ανέφερε καν. 

Οι διαφορές στα χρήματα δεν άξιζαν να μην κάνουμε το μεγαλο για μένα. Το ίδιο μας είπε και ο γιατρος μας.Όχι δεν ειχαμε ένδειξη σε κάποιο από τα υπολοιπα (εκτός των 3 ) νοσήματα.Οπως είπα κάποια από αυτά  δεν σχετίζονται με την ηλικία..Τα μικροελλειπτικα για παράδειγμα δε σχετίζονται με την ηλικία και είναι πιο συχνά από τις τρισωμιες 13,18..Και το πιο σημαντικό δεν ανιχνεύονται σε μεγάλο ποσοστό υπερηχογραφικα.Ήθελα να ελέγξω και αυτα στο ποσοστό που γίνεται.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κοριτσαρες μόλις γυρίσαμε!! Όλα πήγαν καλά, βάλαμε δύο βλαστοκυστες 4ΑΒ. Μου είπαν ότι είναι καλές. Είχε τεράστια αναμονή, από τις 11 με βάλανε 1. Εννοείται κατούρησα τόση ώρα στην αναμονή χαχαχα. Ευτυχώς ήπια λίγο νεράκι και γέμισε ξανά η κύστη. Αλλά ρε κορίτσια πόνεσα!! Ίσως επειδή κατουριομουν? Ποιος ξέρει. . αυτή τη στιγμή είμαι καναπεδατη κ έχουμε παραγγείλει σουβλάκια να το γιορτάσουμε χαχαχα. Θα σας διαβάσω μετά το φαγητό γιατί μου λείψατε. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η @chitanetaμας θα πάρει τους δρόμους και θα βολταρει. Μπράβο φιλενάδα μου μπράβο!!! Επανέρχομαι...

Πρωτη μερα εγκυος, οπως ελεγες γλυκια μου. Ευχομαι και για τους επομενους εννια μηνες. Πολυ μπεμπεδοσκονη σου στελνει   το ταλιμπανακι μου:wub::wub:

• Μου αρέσει 4

12 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Χαχαχα. Επειδή δεν έχω μάθει το οριζοντιωμα μου φαίνεται κάπως..έχει λυσσαξει και το σκυλί σου λέει αυτή είναι σίφουνας στο σπίτι τι κάνει τώρα καναπεδατη. Όλο πετάει πάνω μου τα παιχνίδια της χαχαχα. 

Στην κοιλια. Λες;; Εμπρός καλά μου εμβρυακια!! Στην πρώτη δεν το είχα αυτό γι αυτό και μου έχει κάνει εντύπωση. 

Έχω πάρει κάτι φοβερά αστυνομικά βιβλία και λίγο διάβασμα πολύ παρέα με εσάς μια χαρά θα την βγάλω την περίοδο της ανάπαυσης. Η Στεφ είπε θέλει μέχρι Κυριακή να κάνω την κλωσσα μετά χαλαρά. Λίγο μαγείρεμα και τέτοια. Και μπάνιο κανονικά. Βέβαια λέω να μείνω λίγο μπιχλα. Που να σηκώνω πόδι να μπω στη μπανιέρα χαχαχαχα. Σάββατο λέω να κάνω μπανιο

Καλημερα Σου ευχομαι να στεριώσουν εκει και σε 9 μηνες στην αγκαλια σου και γαιτι Οχι και τα δυο❤️Ηθελα να σε ρωτησω αν μπορεις να μου πεις ποια η διαδιακασια που εκανες με την αρβεκαπ γιατι τωρα θα με παει ο Κουρ κ εμενα με καταστολή για να μεταφερω τα έμβρυα μου κ ηθελα περιπου να υπολογίσω ποτε θα κανω ΕΤ. Μου ειπε να ξεκινησω τις αρβεκαπ 21 μερα του κύκλου και μετα θα μου προσθέσει κ τα αγαπημένα ciclacur .. 

πρίν από 50 λεπτά , ksvolimi είπε:

Καλημερα Σου ευχομαι να στεριώσουν εκει και σε 9 μηνες στην αγκαλια σου και γαιτι Οχι και τα δυο❤️Ηθελα να σε ρωτησω αν μπορεις να μου πεις ποια η διαδιακασια που εκανες με την αρβεκαπ γιατι τωρα θα με παει ο Κουρ κ εμενα με καταστολή για να μεταφερω τα έμβρυα μου κ ηθελα περιπου να υπολογίσω ποτε θα κανω ΕΤ. Μου ειπε να ξεκινησω τις αρβεκαπ 21 μερα του κύκλου και μετα θα μου προσθέσει κ τα αγαπημένα ciclacur .. 

καλημέρα !!! Σε ευχαριστώ πολύ!! Εγώ την αρβεκαπ την ξεκίνησα όχι την 21η μέρα αλλά αργοτερα 24η μέρα λόγω ωαρίου.

Λοιπόν ξεκίνησα αρβεκαπ 24 Φεβρουαρίου κάθε μέρα έκανα ενεσουλα. Αδιαθετησα 4 Μαρτίου, συνέχισα ενέσεις και από 7 Μαρτίου μου πρόσθεσε 6 σικλακουρ ημερησίως. 10 Μάριου βάλαμε και τα αυτοκόλλητα. Με είδε συνολικά τρεις φορές όπου το ενδομήτριο είχε πάρει μπρος για τα καλά!! Τελευταία αρβεκαπ έκανα 18 Μαρτίου. Και το Σάββατο 19 Μαρτίου ξεκίνησα τα φάρμακα της ετ. 

Να υπολογίζεις ότι θα αδιαθετησεις πρώτα και μετά θα ξεκινήσεις σικλακουρ. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι έπραξε. Φαντάσου ότι το Σάββατο που ξεκίνησα τα φάρμακα της ετ το ενδομήτριο είχε φτάσει 9. Οπότε χτες ήταν ακόμα πιο στρουμπουλο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

καλημέρα !!! Σε ευχαριστώ πολύ!! Εγώ την αρβεκαπ την ξεκίνησα όχι την 21η μέρα αλλά αργοτερα 24η μέρα λόγω ωαρίου.

Λοιπόν ξεκίνησα αρβεκαπ 24 Φεβρουαρίου κάθε μέρα έκανα ενεσουλα. Αδιαθετησα 4 Μαρτίου, συνέχισα ενέσεις και από 7 Μαρτίου μου πρόσθεσε 6 σικλακουρ ημερησίως. 10 Μάριου βάλαμε και τα αυτοκόλλητα. Με είδε συνολικά τρεις φορές όπου το ενδομήτριο είχε πάρει μπρος για τα καλά!! Τελευταία αρβεκαπ έκανα 18 Μαρτίου. Και το Σάββατο 19 Μαρτίου ξεκίνησα τα φάρμακα της ετ. 

Να υπολογίζεις ότι θα αδιαθετησεις πρώτα και μετά θα ξεκινήσεις σικλακουρ. Τουλάχιστον σε εμένα έτσι έπραξε. Φαντάσου ότι το Σάββατο που ξεκίνησα τα φάρμακα της ετ το ενδομήτριο είχε φτάσει 9. Οπότε χτες ήταν ακόμα πιο στρουμπουλο.

Ωραια εμενα μου πε η Στεφ 21 μερα οποτε τα υπολογιζω μετα το πασχα ναι μου πε μολις δω αιμα θα μ βαλει σικλακουρ Αντε να δουμε. Ανυπομονώ..σε ευχαριστω πολυ και καλο κλωσσημα❤️

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , ksvolimi είπε:

Ωραια εμενα μου πε η Στεφ 21 μερα οποτε τα υπολογιζω μετα το πασχα ναι μου πε μολις δω αιμα θα μ βαλει σικλακουρ Αντε να δουμε. Ανυπομονώ..σε ευχαριστω πολυ και καλο κλωσσημα❤️

Άντε με το καλό να ξεκινήσεις και εσύ!! Είναι η αναμονή ώρες ώρες δύσκολη. Δεν είδες ότι είχα τα ετ από τα Χριστούγεννα κ τα έβαλα τώρα;; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...