Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 22 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Πώς είσαι κλωσσα?? Κοντεύω να ζητήσω από τον άντρα μου να με καρφώσει στον καναπέ χαχαχα!!! Ευτυχώς με εσάς περνάει η ώρα. Άκου να δει μιας κ είσαι φρέσκια...έχω κάτι σαν γουργουρισμα να το πω;; Ε πόσο να φάω πια??? 

Χαχαχαχα ..δεν ειναι τιποτα..τρωγε μανα μ...εμενα το μονο ενδιαφερον μου ειναι το φαι...αχχχχ εγω εχω καρφωθει κανονικα...περιμενω το σαββατο να βγω λιγο εξω...επηξα λεμε...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 41 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Πώς είσαι κλωσσα?? Κοντεύω να ζητήσω από τον άντρα μου να με καρφώσει στον καναπέ χαχαχα!!! Ευτυχώς με εσάς περνάει η ώρα. Άκου να δει μιας κ είσαι φρέσκια...έχω κάτι σαν γουργουρισμα να το πω;; Ε πόσο να φάω πια??? 

Στην κοιλιά ή στο στομάχι;; Μήπως είναι μπουρμπουλήθρες απο τα εμβρυακια που κολυμπάνε πέρα δώθε ??❤️

• Χαχα 3

πρίν από 19 λεπτά , Hope19 είπε:

Χαχαχαχα ..δεν ειναι τιποτα..τρωγε μανα μ...εμενα το μονο ενδιαφερον μου ειναι το φαι...αχχχχ εγω εχω καρφωθει κανονικα...περιμενω το σαββατο να βγω λιγο εξω...επηξα λεμε...

Χαχαχα. Επειδή δεν έχω μάθει το οριζοντιωμα μου φαίνεται κάπως..έχει λυσσαξει και το σκυλί σου λέει αυτή είναι σίφουνας στο σπίτι τι κάνει τώρα καναπεδατη. Όλο πετάει πάνω μου τα παιχνίδια της χαχαχα. 

πρίν από 4 λεπτά , Villi είπε:

Στην κοιλιά ή στο στομάχι;; Μήπως είναι μπουρμπουλήθρες απο τα εμβρυακια που κολυμπάνε πέρα δώθε ??❤️

Στην κοιλια. Λες;; Εμπρός καλά μου εμβρυακια!! Στην πρώτη δεν το είχα αυτό γι αυτό και μου έχει κάνει εντύπωση. 

Έχω πάρει κάτι φοβερά αστυνομικά βιβλία και λίγο διάβασμα πολύ παρέα με εσάς μια χαρά θα την βγάλω την περίοδο της ανάπαυσης. Η Στεφ είπε θέλει μέχρι Κυριακή να κάνω την κλωσσα μετά χαλαρά. Λίγο μαγείρεμα και τέτοια. Και μπάνιο κανονικά. Βέβαια λέω να μείνω λίγο μπιχλα. Που να σηκώνω πόδι να μπω στη μπανιέρα χαχαχαχα. Σάββατο λέω να κάνω μπανιο

• Χαχα 7

On 23/3/2022 at 8:14 ΜΜ, marina_86 είπε:

Κορίτσια, κορίτσια. ALERT

Έκανα λάθος! Από τη σημαία δεν αποθηκεύεις. Κάνεις αναφορά! Κανονίστε να με κάνετε αναφορά να διαγραφω! 

Ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 

:lol::lol::lol::lol: :lol::lol:

Δεν ξέρω από πού τα αποθήκευαν οι ατιμες! Θα ρωτήσω!!!!

Πάντως στο ψαχτηρι (κι ενώ κόντεψα να κάνω αναφορά στην @Condios@Villi και στη @Viv37 γιατί έκανα κάτι δοκιμαστικά) ανακάλυψα κάτι που θα το εκτιμήσει παρά πολύ η @MELINASP!!! Κάτω αριστερά έχει ένα σύμβολο +. Βλέπεις μια δημοσίευση που θες να σχολιάσεις, πατάς το + την αποθηκεύεις για σχολιασμό. Μετά πας σε άλλη + πάλι. Και όταν πατήσεις κάτω να απαντήσεις σου βγαίνει ένα μικρό παραθυράκι με τα αποθηκευμένα +, το πατάς και βγαίνουν όλα μαζί!!!! Φοβερό; 

Άντε, αφού δεν έκανα κατά λάθος αναφορά σε όλο το φόρουμ πάλι καλά! Αχαχαχαχαχαχα 

Αχ δεν μπορώ! Γελάω μόνη μου με τη βλακεία μου!!!! Αχαχαχαχαχα @MelissaRobert κανόνισε να μου κάνεις αναφορά! Χαχαχαχα

Χαχαχαχα χαχαχαχα πεθαίνω μαζί σ αφού δεν μας έκλεισες πάλι καλά 

Ααα τι είπες τώρα θα το κάνω 

On 23/3/2022 at 8:26 ΜΜ, Condios είπε:

Φίλη? Σοκ,,, δουλεύει αυτό με το +,,, ώστε έτσι βγάζει άκρη η @MELINASP και γράφει τα σεντόνια της,,,χμμμμ,,, απ'την οποία περιμένουμε τα ευχάριστα του κατεβατου και των επιλογών!!!!!

Δε θα πας παραμονή της ετ αλλά μια βδομάδα πριν ,,,να προλάβεις να έχεις κατουρήσει ότι αμμωνία είναι να φύγει απ'τον οργανισμό !!!!!! 

Ζήτω η πατριαρχία και μπράβο στον αντρουλη σου!!!!! 

@Chrussa1982 πόσο οοοομμμμ είσαι και πόσο καλά αποτριχωμενη και λεία????? Και μη βάλεις άρωμα ή κρέμα σώματος αύριο οκ? Δεν κάνει !!!! Με το καλό να πάτε αύριο να πάρετε τα μωράκια σας και εμείς θα στέλνουμε τόνους θετικής ενέργειας και αγάπης!!!!! 

@Viv37 σούπερ πάει το ενδομήτριο σου μπραβοοοοοο,,, έρχεται και η στιγμή σου τι καλααααααααααα!!!!!!!!!! 

Ακόμα δεν έχουμε κάτσει μαζί με τον συζηξ να δούμε τη λίστα μόνη μ τη βλέπω τώρα το σκ θα το αναλύσουμε πφφφφ

Τι κάνεις αγάπη μ;; 

23 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Είπαμε ή είμαστε συμπεθέρες ή δεν είμαστε χαχαχα!

Ναι αυτό μου το είπε χθες η γυναικολόγος μου που πήγαμε για καφέ και ήταν μία έγκυος που χάιδευε την κοιλιά της και μου λέει αν συνεχίσει να τη χαιδεύει θα γεννήσει πριν την ώρα της! Ακούτε εσείς με τα διδυμάκια? @Neli83 όχι πολλά χαδάκια!

με έκαψες πάλι χαχαχα! Κι εμείς όμως ποτέ δεν αναρωτηθήκαμε τι είναι αυτά τα + εκεί χαχαχαχαχα

Αγάπη μ σούπερ το ενδομητριο σου!!! Και ειδικά με 3 άσπρα μπόμπα σε βρίσκω!!! ♥️ 

7 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Καλημερα Κοριτσια μου!

Γυρισα απο τον υπερηχο, ολα καλά! Εει μεγσλωσει πολύ το μικρουλι και δεν εχω να φοβαμαι πια την αποκολληση... Μπορω μεχρι και βολτουλα να παω μου ειπε! Την επομενη εβδομαδα αυχενική! Ακομα δεν ξερω μερα αλλά θα μου πουν.

@Fili μου εσυ αυτη τη στιγμη θα εισαι στην αυχενικη σας! Περιμενουμε να μας πεις νεα!

@Chrussa1982 μου περιμενουμε και τα δικα σου νεα πως και πως! Πολύ φοβαμαι οτι θα ειχες καποια καθυστερηση στην ωρα, αν κρινω απο την δικη μου καθυστερηση που με ειδε...Σημερα γινοταν χαμος στο Ιασω και ωσπου να βρει αιθουσα να με εξετασει... Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθηκες πολυ στο περιμενε με την ουροδοχο κυστη γεματη. Σε σκεφτομαι ολο το πρωι!

Αχ κοριτσια αυτο το μαγικο + που λετε δεν το εχω ανακαλυψει ακομα. Θα κοιταξω τωρα πιο προσεχτικα μπας και το βρω!

Μπράβο κοριτσάκι μου δόξα τον Θεό πάει και αυτό με την αποκόλληση να ησυχάσει η ψυχούλα σου!!! ♥️ Ολα καλά πάνε Αντε και την άλλη βδομάδα να ηρεμήσεις εντελώς και να το απολαύσεις 10000%

5 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κοριτσαρες μόλις γυρίσαμε!! Όλα πήγαν καλά, βάλαμε δύο βλαστοκυστες 4ΑΒ. Μου είπαν ότι είναι καλές. Είχε τεράστια αναμονή, από τις 11 με βάλανε 1. Εννοείται κατούρησα τόση ώρα στην αναμονή χαχαχα. Ευτυχώς ήπια λίγο νεράκι και γέμισε ξανά η κύστη. Αλλά ρε κορίτσια πόνεσα!! Ίσως επειδή κατουριομουν? Ποιος ξέρει. . αυτή τη στιγμή είμαι καναπεδατη κ έχουμε παραγγείλει σουβλάκια να το γιορτάσουμε χαχαχα. Θα σας διαβάσω μετά το φαγητό γιατί μου λείψατε. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η @chitanetaμας θα πάρει τους δρόμους και θα βολταρει. Μπράβο φιλενάδα μου μπράβο!!! Επανέρχομαι...

Μέχρι να φτάσω στο μήνυμα σου εσκασαααααα από την αγωνία μου! 

Γειτονάκι μ γλυκοοο συμπατριώτη μου στη σαβούρα δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι αγάπη μ γλυκιαααα!!! ♥️ Ξάπλα φάε τα σουβλάκια σ τάισε τα μωρουλινια σ και με το καλό Παναγίτσα μ σε δέκα μέρες να κάνουμε παρτιιιιι!!! ♥️ ♥️ ♥️ 

5 ώρες πρίν, Fili είπε:

Γιουχουυυυυυυυυυ. Μόλις γυρίσαμε από αυχενική. Όλα τέλεια μας είπε!!!! Μου μέτρησε και τον τραχηλο ( οδηγιες του καλούλη μου) πολύ καλά. Με ρώτησε πόσο καιρό ξέρω το Γιώργο (γυναικολόγο) και μου είπε ότι τον είχε πάρει μόνο χθες τρία τηλέφωνα για να με προσέξει κ μπουρου μπουρου. Μα πως να μην τον αγαπώ.

Μας είπε ότι είναι χαμηλού κίνδυνου. Όλα τέλεια δλδ βάση πρωτοκόλλου. Τον ρώτησα για νιπτ και μετά από συζήτηση μου έιπε πως αν ήμουν φίλη του θα έλεγε να το κάνω. Απλά για να είμαστε 99% σίγουροι. Φυσικά μετά από τη χαρά μου και το άγχος που έφυγε έβαλα τα κλάματα. Αφού πρώτα κουνιομουν πέρα δώθε γιατί δεν μπορούσα να χοροπηδηξω. Η κοπέλα στη γραμματεία γελούσε. Πάλι αξέχαστη θα έμεινα. Χεχχεχε

Αχ μπράβο Χρυσούλακι!!!! Καλή όρεξη και καλό  κλο κλο τώρα. ❤️❤️❤️❤️ Οοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ 

Επιτέλους βρήκα και το δικό σ μήνυμα με. Έφαγε το άγχος σήμερα χαχαχαχαχα

Μπράβο κοριτσάκι μ γλυκό όλα καλά δόξα τον Θεό!!! Λογικό συγκινήθηκες αγάπη μ και σ βγήκε η πίεση. Απόλαυσε το μανούλιτσααα

♥ 

3 ώρες πρίν, Annaforyou είπε:

Εγώ κορίτσια αυτό το μήνα δεν έκανα τίποτα. Δουλευω κάθε μέρα 12ωρα και δεν είχα όρεξη για τίποτα. Άσε που ο προηγούμενος μήνας μου φάνηκε εφιάλτης.... Να πάω γ σκι ή μπορεί να είμαι έγκυος; Να πιω δεύτερο ποτό ή μπορεί να είμαι έγκυος; Να κλείσω ταξίδι για το Πάσχα ή μπορεί να είμαι έγκυος; Να σηκώσω την καρέκλα ή μπορεί να είμαι έγκυος;; Άστο καλοο... Τα παράτησα!!!άλλη φορά. Διάλειμμα τώρα!!

Μην σε αγχώνει αγάπη μ όλες το περάσαμε κάνε τη ζωή σου χαλαρά και θα έρθει. Μην μπαίνεις σε τέτοιες σκέψεις. Σύρε τη καρέκλα πήγαινε τις βόλτες σ κ όλα!! 

• Μου αρέσει 5

21 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Κοριτσάκια μου @Fili @vik80 καλή επιτυχία και σ' εσάς για αύριο ! Ξεχνάω κάποια. Ποια ξεχνάω?

Αλήθεια υπάρχει τρόπος να βλέπουμε τα παλιότερα μηνύματα που έχει γράψει η κάθε κοπέλα χωρίς όμως να πηγαίνουμε πίσω στις σελίδες? Στο προφιλ της κάθε μιας έχει κάποια μηνύματα αλλά μόνο τα πιο πρόσφατα. Τα παλιότερα πώς τα βλέπουμε?

Καλησπέρα, εμένα μου το άλλαξε το ραντεβού για Δευτέρα. Γαμωτο...

Διαφημίσεις

πρίν από 51 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Χαχαχα. Επειδή δεν έχω μάθει το οριζοντιωμα μου φαίνεται κάπως..έχει λυσσαξει και το σκυλί σου λέει αυτή είναι σίφουνας στο σπίτι τι κάνει τώρα καναπεδατη. Όλο πετάει πάνω μου τα παιχνίδια της χαχαχα. 

Στην κοιλια. Λες;; Εμπρός καλά μου εμβρυακια!! Στην πρώτη δεν το είχα αυτό γι αυτό και μου έχει κάνει εντύπωση. 

Έχω πάρει κάτι φοβερά αστυνομικά βιβλία και λίγο διάβασμα πολύ παρέα με εσάς μια χαρά θα την βγάλω την περίοδο της ανάπαυσης. Η Στεφ είπε θέλει μέχρι Κυριακή να κάνω την κλωσσα μετά χαλαρά. Λίγο μαγείρεμα και τέτοια. Και μπάνιο κανονικά. Βέβαια λέω να μείνω λίγο μπιχλα. Που να σηκώνω πόδι να μπω στη μπανιέρα χαχαχαχα. Σάββατο λέω να κάνω μπανιο

Κορίτσι μου να πάνε όλα τέλεια, ηρεμία και θετικη σκέψη μόνο τώρα. Ρε παιδιά εγώ αυτό με την εμβρυομεταφορα με γεμάτη κυστη το τρέμω, γιατί σε άλλο γιατρό έχω υποφέρει πολύ. Ήταν αφόρητος ο πόνος? Πόση ώρα κράτησε? Δώσε tips

πρίν από 15 λεπτά , MELINASP είπε:

Χαχαχαχα χαχαχαχα πεθαίνω μαζί σ αφού δεν μας έκλεισες πάλι καλά 

Ααα τι είπες τώρα θα το κάνω 

Ακόμα δεν έχουμε κάτσει μαζί με τον συζηξ να δούμε τη λίστα μόνη μ τη βλέπω τώρα το σκ θα το αναλύσουμε πφφφφ

Τι κάνεις αγάπη μ;; 

Αγάπη μ σούπερ το ενδομητριο σου!!! Και ειδικά με 3 άσπρα μπόμπα σε βρίσκω!!! ♥️ 

Μπράβο κοριτσάκι μου δόξα τον Θεό πάει και αυτό με την αποκόλληση να ησυχάσει η ψυχούλα σου!!! ♥️ Ολα καλά πάνε Αντε και την άλλη βδομάδα να ηρεμήσεις εντελώς και να το απολαύσεις 10000%

Μέχρι να φτάσω στο μήνυμα σου εσκασαααααα από την αγωνία μου! 

Γειτονάκι μ γλυκοοο συμπατριώτη μου στη σαβούρα δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι αγάπη μ γλυκιαααα!!! ♥️ Ξάπλα φάε τα σουβλάκια σ τάισε τα μωρουλινια σ και με το καλό Παναγίτσα μ σε δέκα μέρες να κάνουμε παρτιιιιι!!! ♥️ ♥️ ♥️ 

Επιτέλους βρήκα και το δικό σ μήνυμα με. Έφαγε το άγχος σήμερα χαχαχαχαχα

Μπράβο κοριτσάκι μ γλυκό όλα καλά δόξα τον Θεό!!! Λογικό συγκινήθηκες αγάπη μ και σ βγήκε η πίεση. Απόλαυσε το μανούλιτσααα

♥ 

Μην σε αγχώνει αγάπη μ όλες το περάσαμε κάνε τη ζωή σου χαλαρά και θα έρθει. Μην μπαίνεις σε τέτοιες σκέψεις. Σύρε τη καρέκλα πήγαινε τις βόλτες σ κ όλα!! 

Γειτόνισσα αγαπημένη μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ πολύ!! Έκατσα λίγο καρέκλα για μάσα και έκτοτε τετραγωνιζω τα οπίσθια μου. Διατάζω τον άντρα μου και τρέχει!! Αλλά πολύ το ευχαριστιεται ο αγαπουλης μου. 

Μελετά εσύ τα είδωλα και δείξε στον άντρα σου τα sos (κούκλος, διμετρος) κλπ..θα κάνεις την καλύτερη επιλογή είμαι σίγουρη!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , vik80 είπε:

Καλησπέρα, εμένα μου το άλλαξε το ραντεβού για Δευτέρα. Γαμωτο...

Ναι όπως λέει η @Chrussa1982, μάλλον δεν θα γύρισε εγκαίρως απο Πάτρα. Καλύτερα τη Δευτέρα, θα είναι και ξεκούραστος και ευδιάθετος απο το τριήμερο. 

πρίν από 5 λεπτά , vik80 είπε:

Κορίτσι μου να πάνε όλα τέλεια, ηρεμία και θετικη σκέψη μόνο τώρα. Ρε παιδιά εγώ αυτό με την εμβρυομεταφορα με γεμάτη κυστη το τρέμω, γιατί σε άλλο γιατρό έχω υποφέρει πολύ. Ήταν αφόρητος ο πόνος? Πόση ώρα κράτησε? Δώσε tips

Κ εγώ πόνεσα πολύ ρε γμτ. Αλλά ο γιατρός χαλαρός δεν ταράχτηκε καθόλου. Μεθοδικός κ ήρεμος. Σε κάποια στιγμή ένιωθα από την πίεση να τρέμουν τα πόδια μου. Άντε να κρατήσε 5 λεπτακια η όλη διαδικασία. Με το που σηκώθηκα κστουρουσα για 2 λεπτά σερί χαχαχα λέω πάνε τα μωράκια μου έφυγαν.

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Villi είπε:

Ναι όπως λέει η @Chrussa1982, μάλλον δεν θα γύρισε εγκαίρως απο Πάτρα. Καλύτερα τη Δευτέρα, θα είναι και ξεκούραστος και ευδιάθετος απο το τριήμερο. 

Σιγα δεν με πειράζει καλύτερα θα έχω και ρεπο γιατί σήμερα θα έφευγα από το μαγαζί με την ψυχή στο στόμα. Εδώ περιμένω 4 χρόνια, στις 3 μέρες θα κολλήσουμε?

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 5 λεπτά , Villi είπε:

Πόσο ζεν μετά από 3ημερο χαχαχαχα . Αχ γελάω μόνη μου!!

• Χαχα 1

πρίν από 4 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κ εγώ πόνεσα πολύ ρε γμτ. Αλλά ο γιατρός χαλαρός δεν ταράχτηκε καθόλου. Μεθοδικός κ ήρεμος. Σε κάποια στιγμή ένιωθα από την πίεση να τρέμουν τα πόδια μου. Άντε να κρατήσε 5 λεπτακια η όλη διαδικασία. Με το που σηκώθηκα κστουρουσα για 2 λεπτά σερί χαχαχα λέω πάνε τα μωράκια μου έφυγαν.

Οχι βρε μη φοβάσαι, καμία σχέση δεν έχει. Σε κράτησαν πολλή ώρα ξάπλα?

πρίν από 3 λεπτά , vik80 είπε:

Σιγα δεν με πειράζει καλύτερα θα έχω και ρεπο γιατί σήμερα θα έφευγα από το μαγαζί με την ψυχή στο στόμα. Εδώ περιμένω 4 χρόνια, στις 3 μέρες θα κολλήσουμε?

Έτσι κορίτσι μου, σωστα σκέφτεσαι. Άλλωστε το καλό πράγμα αργεί να γίνει. 

πρίν από 3 λεπτά , vik80 είπε:

Οχι βρε μη φοβάσαι, καμία σχέση δεν έχει. Σε κράτησαν πολλή ώρα ξάπλα?

Γύρω στα 25 λεπτακια. Μισή ώρα έπρεπε αλλά δεν άντεχα άλλο, πονούσε η κύστη μου αφόρητα 

πρίν από 6 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Πόνεσες απο τον καθετήρα ή απο τη γεμάτη κύστη;; Δεν έχω πονέσει ποτέ σε ετ και δεν καταλαβαινω 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...