Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Κοριτσαρες μόλις γυρίσαμε!! Όλα πήγαν καλά, βάλαμε δύο βλαστοκυστες 4ΑΒ. Μου είπαν ότι είναι καλές. Είχε τεράστια αναμονή, από τις 11 με βάλανε 1. Εννοείται κατούρησα τόση ώρα στην αναμονή χαχαχα. Ευτυχώς ήπια λίγο νεράκι και γέμισε ξανά η κύστη. Αλλά ρε κορίτσια πόνεσα!! Ίσως επειδή κατουριομουν? Ποιος ξέρει. . αυτή τη στιγμή είμαι καναπεδατη κ έχουμε παραγγείλει σουβλάκια να το γιορτάσουμε χαχαχα. Θα σας διαβάσω μετά το φαγητό γιατί μου λείψατε. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η @chitanetaμας θα πάρει τους δρόμους και θα βολταρει. Μπράβο φιλενάδα μου μπράβο!!! Επανέρχομαι...

Αντε ρε αγαπη μπραβο! Μας εχει φαει η αγωνια! Ποσο χιαρομαι! Σαν να τα εβαλα εγω αισθανομαι!!!!!! Να χαρεις τις σουβλακαρες σου τωρα και ομμμμμμμ! ♥️♥️♥️

Εμεις εδω στελνουμε θετικη ενεργεια μπεμπεδοσκονη τα γνωστα για να γαντζωθουν και να τα δουμε live σε 9 μηνες!

Πονεσες ε; Κρατησε πολυ ωρα; Τον αντρουλη σου τον αφησαν να μπει μαζι σου; Χοριακη ποτε εχουμε;

2 ώρες πρίν, Fili είπε:

Γιουχουυυυυυυυυυ. Μόλις γυρίσαμε από αυχενική. Όλα τέλεια μας είπε!!!! Μου μέτρησε και τον τραχηλο ( οδηγιες του καλούλη μου) πολύ καλά. Με ρώτησε πόσο καιρό ξέρω το Γιώργο (γυναικολόγο) και μου είπε ότι τον είχε πάρει μόνο χθες τρία τηλέφωνα για να με προσέξει κ μπουρου μπουρου. Μα πως να μην τον αγαπώ.

Μας είπε ότι είναι χαμηλού κίνδυνου. Όλα τέλεια δλδ βάση πρωτοκόλλου. Τον ρώτησα για νιπτ και μετά από συζήτηση μου έιπε πως αν ήμουν φίλη του θα έλεγε να το κάνω. Απλά για να είμαστε 99% σίγουροι. Φυσικά μετά από τη χαρά μου και το άγχος που έφυγε έβαλα τα κλάματα. Αφού πρώτα κουνιομουν πέρα δώθε γιατί δεν μπορούσα να χοροπηδηξω. Η κοπέλα στη γραμματεία γελούσε. Πάλι αξέχαστη θα έμεινα. Χεχχεχε

Αχ μπράβο Χρυσούλακι!!!! Καλή όρεξη και καλό  κλο κλο τώρα. ❤️❤️❤️❤️ Οοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ 

Μπραβο σου Φιλακι μου!!! Υπεροχα τα νεα σου!!! Το ομμμμμ σου δουλεψε για μια ακομα φορα! Αλλα κ εμεις με τη θετικη μας ενεργεια καναμε δουλιτσα! Χαχαχα

Ρεεε τι καλος η καλουλης σου!!!!!!! Αληθεια πηρε τηλ για να σε προσεξουν; Τρομερος!

Ειδατε τι ειναι το μωρο ή ειναι νωρίς; Αυτο το νιπτ ποσο κοστιζει; Ειναι απο αυτα τα πανακριβα; Αντε τωρα να ηρεμησεις και να απολαυσεις την υπολοιπη εγκυμοσυνη σου χωρις αγχος!♥️

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 hour ago, Viv37 είπε:

Ερωτηση. Την αιματολογο τη χρειαζομαστε και κατα τη διαρκεια της,εγκυμοσυνης; Να κλειαω εγω ενα ραντεβου για οποτε εχει ή δε χρειάζεται; (σιγουρη εγω οτι θα μεινω με την πρωτη εγκυος χαχαχα!)

Ναι, ειδικά αν στο πρωτόκολλο έχουμε και αντιπηκτική αγωγή την χρειαζόμαστε, αλλά βλέπει και την αντίσταση της μητριαίας αρτηρίας στους μεγάλους υπερήχους.

2 ώρες πρίν, Fili είπε:

Αχ χαχχαχαχαχα ένα δίκιο το έχεις... Τα είδαμε όλα πεντακάθαρα. Χέρια πόδια ραχοκοκαλιά πλευρά εγκέφαλο!! Σοκ! Όλα!!!! Εκτός από φύλο. Δε ρωτήσαμε δε μας είπε.. Ανέφερε ότι υπάρχουν πέρα από την αυχενική διαφάνεια, η αμνιοπαρακέντηση και η νιπτ. Βάση μετρήσεων δε χρειάζεται να κάνω τπτ από τα δύο. Είμαστε στο τέλειο της εξέτασης. Μετά από ερώτηση επιμονή και συζήτηση μου είπε ότι αν ήμουν φίλη του θα έλεγε να κάνω νιπτ για το 99% ( η αυχενική δείχνει μέχρι 95%)

Και εγώ είμαι υπέρ στο να το κάνω. Και το γλυκάκι μου επίσης. Τόσα λεφτά έχουμε δώσει ως τώρα. Κι εφόσον μπορούμε και οι δύο ειπαμε ας το κάνουμε να είμαστε σίγουροι. . Θα ρωτησω και τον καλουλη γυναικολόγο μου βέβαια. Αλλά προς το παρόν λέω ναι. 

Ελα πες αληθεια. Εφαγες σοκολατα γι αυτο δεν ειδες φυλο!

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Και δεν πας!! Τώρα έχει το ελευθέρας!!! Ο δε χαλαρός ρε κορίτσια σήμερα πιο ζεν πεθαινεις. 

Παλι καλα ηταν ετσι! Εγω σκεφτομουν οτι αν ορωτη φορα δεν ηταν ετσι βουδας θα αγχωνοσουν οτι κατι παει στραβα! 

7 minutes ago, Viv37 said:

Ελα πες αληθεια. Εφαγες σοκολατα γι αυτο δεν ειδες φυλο!

Παλι καλα ηταν ετσι! Εγω σκεφτομουν οτι αν ορωτη φορα δεν ηταν ετσι βουδας θα αγχωνοσουν οτι κατι παει στραβα! 

Χα χαχχαχαχαχα οχιιιιιι Μία μπάρα και ένα φυσικό πορτοκαλί. Αφού με τη σοκολάτα δεν τα πάει καλά το μπεμπεδακι. Δε θέλει! Αν και ήμασταν δίπλα στο coureal ( αυτό με τα πορφιτερολ στο κέντρο) και έτοιμη ήμουν. Χαχχαχαχα

Διαφημίσεις

17 minutes ago, Fili said:

Μόλις μίλησα και με καλουλη μου. Τέλεια όλα είπε κι αυτός. Σιγά σιγά κόβω και cyclacur, prolutex Αλληλούια!!!!! 

Σου ειπε τη γνωμη του ο καλουλης για το νιπτ;

17 minutes ago, Troia said:

Ναι, ειδικά αν στο πρωτόκολλο έχουμε και αντιπηκτική αγωγή την χρειαζόμαστε, αλλά βλέπει και την αντίσταση της μητριαίας αρτηρίας στους μεγάλους υπερήχους.

Τι ακριβώς ειναι η αντισταση της μητριαιας αρτηριας;

16 minutes ago, Viv37 said:

Μπραβο σου Φιλακι μου!!! Υπεροχα τα νεα σου!!! Το ομμμμμ σου δουλεψε για μια ακομα φορα! Αλλα κ εμεις με τη θετικη μας ενεργεια καναμε δουλιτσα! Χαχαχα

Ρεεε τι καλος η καλουλης σου!!!!!!! Αληθεια πηρε τηλ για να σε προσεξουν; Τρομερος!

Ειδατε τι ειναι το μωρο ή ειναι νωρίς; Αυτο το νιπτ ποσο κοστιζει; Ειναι απο αυτα τα πανακριβα; Αντε τωρα να ηρεμησεις και να απολαυσεις την υπολοιπη εγκυμοσυνη σου χωρις αγχος!♥️

Ναι ρε ο καλός μου... Μα κι αυτός τρεις φορές τον πήρε τον άνθρωπο... Τον αγαπώ! Τώρα θα με ξαναδεί λέει σε 4 εβδομάδες!!! Πολύ μακριά μου φάνηκε. Από τη χαρά μου ξέχασα να τον ρωτήσω για το Πάσχα, αν και φαντάζομαι δε θα έχει θέμα. Επίσης μου είπε ότι είναι υπέρ της εξέτασης με το αίμα. Οπότε Δευτέρα θα πάω να δώσω. Οοοοοομμμμμ

.. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 43 λεπτά , Fili είπε:

Εμένα μου είχε πει ότι θέλει να με ξαναδεί 10η εβδομάδα και να μιλήσουμε μετά την αυχενική. Από όσο θυμάμαι δεν έχεις κάποιο θέμα για να σε παρακολουθεί πιο εντατικά σωστά; 

Εχω ΠΩΑ και χασιμοτο. Κατι αλλο απ οσο ξερω οχι. Ο ενδοκρινολογος μου ειπε να κανω καθε 40 μερες ελεγχο TSH και fy4. Λες να κλεισω κ στη Λε..ου για καλο και για κακο; 

πρίν από 45 λεπτά , Villi είπε:

Εχεις καποιο θέμα αιματολογικό;; Φαντάζομαι και να την πάρεις μόλις μείνεις, ως έγκυο θα σου δώσει προτεραιότητα.

Δεν ξερω αν υπαρχει κατι αλλο που θα το ανακαλυψει αυτη. Α ναι; Ωραια! Τοτε θα τπ κανω ετσι. 

πρίν από 41 λεπτά , Annaforyou είπε:

Εγώ κορίτσια αυτό το μήνα δεν έκανα τίποτα. Δουλευω κάθε μέρα 12ωρα και δεν είχα όρεξη για τίποτα. Άσε που ο προηγούμενος μήνας μου φάνηκε εφιάλτης.... Να πάω γ σκι ή μπορεί να είμαι έγκυος; Να πιω δεύτερο ποτό ή μπορεί να είμαι έγκυος; Να κλείσω ταξίδι για το Πάσχα ή μπορεί να είμαι έγκυος; Να σηκώσω την καρέκλα ή μπορεί να είμαι έγκυος;; Άστο καλοο... Τα παράτησα!!!άλλη φορά. Διάλειμμα τώρα!!

Ωχ ναι αν μπεις σ αυτο το τρυπακι θα τρελλαθεις. Και να σου πω και κατι; Οσες μενουν εγκυες φυσικα ποτε δεν το ξερουν και τα κανουν ολα και τιποτα δεν παθαινουν. Οποτε παρτο χαλαρα κ εσυ. 

πρίν από 39 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Άστα άστα!!! Είχε να φύγει καπάκι για Πάτρα, οπότε μπήκαμε χειρουργείο , δεν είπε και πολλά. Είδε σούπερ το ενδομήτριο κ κάποια στιγμή που βογγιξα γιατί πόνεσα μου λέει τα έβαλα ήδη!! Αλλά τέτοια χαλαροτητα ρε παιδι μου!! Αυτή που σε διαολιζει.

Χαχαχα! Το ενδομητριο ποσο ηταν;

πρίν από 37 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Και γιατί να μη μείνεις με την πρώτη?? Δες εμένα. Άνοιξα ψυγείο να βγάλω τη σαλάτα να φάμε με τα σουβλάκια και λέω του άντρα μου δεν κάνει να σκυψω την πιάνεις;; Ε αφού είναι έγκυος καλέ χαχαχα 

Χαχαχαχαχαχαχα! Ετσι καλα τα λες!!

πρίν από 8 λεπτά , Viv37 είπε:

Εχω ΠΩΑ και χασιμοτο. Κατι αλλο απ οσο ξερω οχι. Ο ενδοκρινολογος μου ειπε να κανω καθε 40 μερες ελεγχο TSH και fy4. Λες να κλεισω κ στη Λε..ου για καλο και για κακο; 

Δεν ξερω αν υπαρχει κατι αλλο που θα το ανακαλυψει αυτη. Α ναι; Ωραια! Τοτε θα τπ κανω ετσι. 

Ωχ ναι αν μπεις σ αυτο το τρυπακι θα τρελλαθεις. Και να σου πω και κατι; Οσες μενουν εγκυες φυσικα ποτε δεν το ξερουν και τα κανουν ολα και τιποτα δεν παθαινουν. Οποτε παρτο χαλαρα κ εσυ. 

Χαχαχα! Το ενδομητριο ποσο ηταν;

Χαχαχαχαχαχαχα! Ετσι καλα τα λες!!

Το ενδομήτριο ήταν πολύ καλό αλλά δεν μου είπε πόσο..το είδα και εγώ στο μόνιτορ. Τώρα κάνω υπομονή και οοομμμμ για την χοριακη. Ένιωθα κάτι να γουργουριζει στην κοιλιά μου λέω κοίτα να δεις μαλακια έκανα.

2 ώρες πρίν, Fili είπε:

Αχ πόσο τέλεια θα ήταν ναιιιιιι κοιλιτσες στον ήλιο μαζί. Χαχα

Η αυχενικη ήταν 100€ χωρίς απόδειξη (130€ με απόδειξη). Το νιπτ από ότι μας είπε κοστίζει 500€ (γκλουπ) Αιμοληψία στο ιατρείο του και το στέλνουν εξωτερικό 

Τον 500 είναι το μικρό πακέτο. Εχει και με 850 χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Τον 500 είναι το μικρό πακέτο. Εχει και με 850 χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα 

Μοιράζεις εγκεφαλικά 

πρίν από 15 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Το ενδομήτριο ήταν πολύ καλό αλλά δεν μου είπε πόσο..το είδα και εγώ στο μόνιτορ. Τώρα κάνω υπομονή και οοομμμμ για την χοριακη. Ένιωθα κάτι να γουργουριζει στην κοιλιά μου λέω κοίτα να δεις μαλακια έκανα.

Τι μαλακια μπορεί να έκανες ;; Βρες καμία καλή σειρά στο νετφλιξ να αποβλακωθεις. 

• Χαχα 3

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Ερωτηση. Την αιματολογο τη χρειαζομαστε και κατα τη διαρκεια της,εγκυμοσυνης; Να κλειαω εγω ενα ραντεβου για οποτε εχει ή δε χρειάζεται; (σιγουρη εγω οτι θα μεινω με την πρωτη εγκυος χαχαχα!)

Εγώ επειδή έχω πάει λευκού, μου είπε ότι αν μείνω έγκυος να ξαναπάω. Δεν έχει βρεθεί κάτι σοβαρό αιματολογικά πχ. θρομβοφιλια αλλά είπε ότι μετά από εγκυμοσύνη κάποιες τιμές αλλάζουν. Τώρα τι να σου πω; Δεν μου τυχε! Χαχαχα

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 47 λεπτά , chitaneta είπε:

Τι ακριβώς ειναι η αντισταση της μητριαιας αρτηριας;

Είναι μια μέτρηση που κάνουν στους μεγάλους υπερήχους (π.χ. αυχενική) και δείχνει πόσο εύκολα περνάει το αίμα από αυτή την αρτηρία. Έχει σχέση και με την πιθανότητα για προεκλαμψία και μπορεί να χρειαστεί προσαρμογή η αντιπηκτική αγωγή αν δε βγει καλή.

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 9 λεπτά , marina_86 είπε:

Εγώ επειδή έχω πάει λευκού, μου είπε ότι αν μείνω έγκυος να ξαναπάω. Δεν έχει βρεθεί κάτι σοβαρό αιματολογικά πχ. θρομβοφιλια αλλά είπε ότι μετά από εγκυμοσύνη κάποιες τιμές αλλάζουν. Τώρα τι να σου πω; Δεν μου τυχε! Χαχαχα

Και σε μενα χωρις καποιο προβλημα μου εγραψε μετα απο θετικη χοριακη 8η με 10η εβδομαδα  ελεγχος πηξεως....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Hope19 είπε:

Και σε μενα χωρις καποιο προβλημα μου εγραψε μετα απο θετικη χοριακη 8η με 10η εβδομαδα  ελεγχος πηξεως....

Πώς είσαι κλωσσα?? Κοντεύω να ζητήσω από τον άντρα μου να με καρφώσει στον καναπέ χαχαχα!!! Ευτυχώς με εσάς περνάει η ώρα. Άκου να δει μιας κ είσαι φρέσκια...έχω κάτι σαν γουργουρισμα να το πω;; Ε πόσο να φάω πια??? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...