Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

12 minutes ago, Fili said:

Γιουχουυυυυυυυυυ. Μόλις γυρίσαμε από αυχενική. Όλα τέλεια μας είπε!!!! Μου μέτρησε και τον τραχηλο ( οδηγιες του καλούλη μου) πολύ καλά. Με ρώτησε πόσο καιρό ξέρω το Γιώργο (γυναικολόγο) και μου είπε ότι τον είχε πάρει μόνο χθες τρία τηλέφωνα. Μα πως να μην τον αγαπώ. Μας είπε ότι είναι χαμηλού κίνδυνου. Όλα τέλεια βάση πρωτοκόλλου. Τον ρώτησα για νιπτ και μετά από συζήτηση μου έθος πως αν ήμουν φίλη του θα έλεγε να το κάνω. Απλά για να είμαστε 99% σίγουροι. Φυσικά μετά από τη χαρά μου και το άγχος που έφυγε έβαλα τα κλάματα. Αφού πρώτα κουνιομουν πέρα δώθε γιατί δεν μπορούσα να χοροπηδηξω. Η κοπέλα στη γραμματεία γελούσε. Πάλι αξέχαστη θα έμεινα. Χεχχεχε

Αχ μπράβο Χρυσούλακι!!!! Καλή όρεξη και καλό  κλο κλο τώρα. ❤️❤️❤️❤️ Οοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ 

Καλησπερα.Εγω που ήμουν με δωρεά,αν και δε συνηθίζεται,έκανα nipt ,εμβρυοκαρδιογραφημα,γιατί ήθελα να είμαι 100% σίγουρη. Είχα μονήρη ομφαλικη χωρίς τίποτα άλλο (μόνη της δεν είναι τίποτα)και δεν το μετανιωσα ποτε που έκανα.Ημουν πολύ πιο άνετη όταν γεννήθηκε και το κατάλαβα  και από την αντιδραση της παιδιατρου.Μόνο το οικονομικό είναι λόγος  σοβαρός να μην κάνει κανείς 

23 minutes ago, Chrussa1982 said:

Κοριτσαρες μόλις γυρίσαμε!! Όλα πήγαν καλά, βάλαμε δύο βλαστοκυστες 4ΑΒ. Μου είπαν ότι είναι καλές. Είχε τεράστια αναμονή, από τις 11 με βάλανε 1. Εννοείται κατούρησα τόση ώρα στην αναμονή χαχαχα. Ευτυχώς ήπια λίγο νεράκι και γέμισε ξανά η κύστη. Αλλά ρε κορίτσια πόνεσα!! Ίσως επειδή κατουριομουν? Ποιος ξέρει. . αυτή τη στιγμή είμαι καναπεδατη κ έχουμε παραγγείλει σουβλάκια να το γιορτάσουμε χαχαχα. Θα σας διαβάσω μετά το φαγητό γιατί μου λείψατε. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η @chitanetaμας θα πάρει τους δρόμους και θα βολταρει. Μπράβο φιλενάδα μου μπράβο!!! Επανέρχομαι...

Άντε με το καλό και μια τεράστια χοριακη!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

10 minutes ago, Condios said:

Υπέροχα τα νεα σου Φιλάκι μου,,,μπραβο το μωράκι το γλυκό!!!!!!!! Βεβαια αν ξαναδιαβασεις τι και πως τα γραφεις μας καις λίγο αλλά δικαιολογείσαι λόγω χαράς....τελικά το νιπτ θα το κανετε? Το παιδί γύρισε,,,ανταμωθήκατε? αυτα πες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Αχ χαχχαχαχαχα ένα δίκιο το έχεις... Τα είδαμε όλα πεντακάθαρα. Χέρια πόδια ραχοκοκαλιά πλευρά εγκέφαλο!! Σοκ! Όλα!!!! Εκτός από φύλο. Δε ρωτήσαμε δε μας είπε.. Ανέφερε ότι υπάρχουν πέρα από την αυχενική διαφάνεια, η αμνιοπαρακέντηση και η νιπτ. Βάση μετρήσεων δε χρειάζεται να κάνω τπτ από τα δύο. Είμαστε στο τέλειο της εξέτασης. Μετά από ερώτηση επιμονή και συζήτηση μου είπε ότι αν ήμουν φίλη του θα έλεγε να κάνω νιπτ για το 99% ( η αυχενική δείχνει μέχρι 95%)

9 minutes ago, anoulious said:

Καλησπερα.Εγω που ήμουν με δωρεά,αν και δε συνηθίζεται,έκανα nipt ,εμβρυοκαρδιογραφημα,γιατί ήθελα να είμαι 100% σίγουρη. Είχα μονήρη ομφαλικη χωρίς τίποτα άλλο (μόνη της δεν είναι τίποτα)και δεν το μετανιωσα ποτε που έκανα.Ημουν πολύ πιο άνετη όταν γεννήθηκε και το κατάλαβα  και από την αντιδραση της παιδιατρου.Μόνο το οικονομικό είναι λόγος  σοβαρός να μην κάνει κανείς 

Άντε με το καλό και μια τεράστια χοριακη!

Και εγώ είμαι υπέρ στο να το κάνω. Και το γλυκάκι μου επίσης. Τόσα λεφτά έχουμε δώσει ως τώρα. Κι εφόσον μπορούμε και οι δύο ειπαμε ας το κάνουμε να είμαστε σίγουροι. . Θα ρωτησω και τον καλουλη γυναικολόγο μου βέβαια. Αλλά προς το παρόν λέω ναι. 

• Μου αρέσει 6

πρίν από 5 λεπτά , Fili είπε:

Αχ χαχχαχαχαχα ένα δίκιο το έχεις... Τα είδαμε όλα πεντακάθαρα. Χέρια πόδια ραχοκοκαλιά πλευρά εγκέφαλο!! Σοκ! Όλα!!!! Εκτός από φύλο. Δε ρωτήσαμε δε μας είπε.. Ανέφερε ότι υπάρχουν πέρα από την αυχενική διαφάνεια, η αμνιοπαρακέντηση και η νιπτ. Βάση μετρήσεων δε χρειάζεται να κάνω τπτ από τα δύο. Είμαστε στο τέλειο της εξέτασης. Μετά από ερώτηση επιμονή και συζήτηση μου είπε ότι αν ήμουν φίλη του θα έλεγε να κάνω νιπτ για το 99% ( η αυχενική δείχνει μέχρι 95%)

Παρόλη τη δικαιολογημένη ανασύνταξη του προηγούμενου τα καταλαβα όλα,,,απ'τα συμφραζόμενα,,,αλλά θα ξαναρωτήσω,,,,τελικα θα το κάνεις το νιπτ ε? γιατι παλι δεν το διευκρινισες,,,αχαχαχαχαχα χαζομανουλα,,,,το Πασχα στα βουνα για να οξυγονωθεί ο εγκεφαλος σε βλεπω λιγο και να παρεις και μια θεα απο ψηλα!!!!!!!!!!! να ερθεις στα ισια σου ενα πραμα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

πρίν από 49 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κοριτσαρες μόλις γυρίσαμε!! Όλα πήγαν καλά, βάλαμε δύο βλαστοκυστες 4ΑΒ. Μου είπαν ότι είναι καλές. Είχε τεράστια αναμονή, από τις 11 με βάλανε 1. Εννοείται κατούρησα τόση ώρα στην αναμονή χαχαχα. Ευτυχώς ήπια λίγο νεράκι και γέμισε ξανά η κύστη. Αλλά ρε κορίτσια πόνεσα!! Ίσως επειδή κατουριομουν? Ποιος ξέρει. . αυτή τη στιγμή είμαι καναπεδατη κ έχουμε παραγγείλει σουβλάκια να το γιορτάσουμε χαχαχα. Θα σας διαβάσω μετά το φαγητό γιατί μου λείψατε. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η @chitanetaμας θα πάρει τους δρόμους και θα βολταρει. Μπράβο φιλενάδα μου μπράβο!!! Επανέρχομαι...

Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Καναπεδακι, ξεκουραση και τα μικρουλια θα γραπωθουν γερα γερα!!! Μπεμπεδοσκονη απειρη!!! 

@Fili ολα τελεια!!! Φυλο ειδατε?? Μα πως να μην κλαις,σου φευγει τοσο μεγαλο αγχος..εγω ημουν ψυχραιμη γιατι ο αντρας μου ηταν συνεχεια βουρκωμενος..εγω επρεπε να κανω τον βραχο! 

Α τωρα διαβασα οτι δεν ειδατε φυλο...την επομενη φορα!

@Condios απο το πρωι στελνω πολυ πραμα..εχω βαλει και τα μωρα να στελνουν μπεμπεδοσκονη.. ❤❤❤

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

nzSsp2.png

πρίν από 23 λεπτά , Neli83 είπε:

Μπραβο κοριτσαρα μου!!! Καναπεδακι, ξεκουραση και τα μικρουλια θα γραπωθουν γερα γερα!!! Μπεμπεδοσκονη απειρη!!! 

@Fili ολα τελεια!!! Φυλο ειδατε?? Μα πως να μην κλαις,σου φευγει τοσο μεγαλο αγχος..εγω ημουν ψυχραιμη γιατι ο αντρας μου ηταν συνεχεια βουρκωμενος..εγω επρεπε να κανω τον βραχο! 

Α τωρα διαβασα οτι δεν ειδατε φυλο...την επομενη φορα!

@Condios απο το πρωι στελνω πολυ πραμα..εχω βαλει και τα μωρα να στελνουν μπεμπεδοσκονη.. ❤❤❤

Μπεμπεδοσκονη ελήφθη!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

26 minutes ago, Condios said:

Παρόλη τη δικαιολογημένη ανασύνταξη του προηγούμενου τα καταλαβα όλα,,,απ'τα συμφραζόμενα,,,αλλά θα ξαναρωτήσω,,,,τελικα θα το κάνεις το νιπτ ε? γιατι παλι δεν το διευκρινισες,,,αχαχαχαχαχα χαζομανουλα,,,,το Πασχα στα βουνα για να οξυγονωθεί ο εγκεφαλος σε βλεπω λιγο και να παρεις και μια θεα απο ψηλα!!!!!!!!!!! να ερθεις στα ισια σου ενα πραμα

Το Πάσχα κλεισμένα εισητηρια ήδη από Νοέμβριο για Κάλυμνο για αναρριχηση. Οι υπόλοιποι δλδ εγώ αιώρα βιβλίο και ηλιοθεραπεία χεχχεχ

• Μου αρέσει 6

πρίν από 8 λεπτά , Fili είπε:

Το Πάσχα κλεισμένα εισητηρια ήδη από Νοέμβριο για Κάλυμνο για αναρριχηση. Οι υπόλοιποι δλδ εγώ αιώρα βιβλίο και ηλιοθεραπεία χεχχεχ

μας ταξίδεψες ήδη,,,,κοσμογυρισμενο θα βγει το μπεμπε!!!!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Fili είπε:

Η καλύτερη θα είσαι!!! 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Chrussa1982 said:

Μπράβο Χρυσα μου! Το φανταστηκα οτι θα ειχατε καθυστερησει. Ολα καλά ομως και τωρα ξαπλα και ομορφες σκεψεις!!!

1 hour ago, Fili said:

Γιουχουυυυυυυυυυ. Μόλις γυρίσαμε από αυχενική. Όλα τέλεια μας είπε!!!! Μου μέτρησε και τον τραχηλο ( οδηγιες του καλούλη μου) πολύ καλά. Με ρώτησε πόσο καιρό ξέρω το Γιώργο (γυναικολόγο) και μου είπε ότι τον είχε πάρει μόνο χθες τρία τηλέφωνα για να με προσέξει κ μπουρου μπουρου. Μα πως να μην τον αγαπώ.

Μας είπε ότι είναι χαμηλού κίνδυνου. Όλα τέλεια δλδ βάση πρωτοκόλλου. Τον ρώτησα για νιπτ και μετά από συζήτηση μου έιπε πως αν ήμουν φίλη του θα έλεγε να το κάνω. Απλά για να είμαστε 99% σίγουροι. Φυσικά μετά από τη χαρά μου και το άγχος που έφυγε έβαλα τα κλάματα. Αφού πρώτα κουνιομουν πέρα δώθε γιατί δεν μπορούσα να χοροπηδηξω. Η κοπέλα στη γραμματεία γελούσε. Πάλι αξέχαστη θα έμεινα. Χεχχεχε

Αχ μπράβο Χρυσούλακι!!!! Καλή όρεξη και καλό  κλο κλο τώρα. ❤️❤️❤️❤️ Οοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ 

Τι ωραια νεα Φιλη μου! Τωρα ας χαλαρωσετε, περασατε και τη μεγαλη δοκιμασια!!!Αν επιτρεπεται η αυχενικη ποσο σας κοστισε; και το νιπτ που λετε ειναι ακριβο ποσο κοστιζει; θυμασαι @anoulious ; Αν θελετε μου απαντατε και με πμ

25 minutes ago, Fili said:

Α θελω κι εγω! Στη διπλανη αιωρα!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , chitaneta είπε:

Μπράβο Χρυσα μου! Το φανταστηκα οτι θα ειχατε καθυστερησει. Ολα καλά ομως και τωρα ξαπλα και ομορφες σκεψεις!!!

Τι ωραια νεα Φιλη μου! Τωρα ας χαλαρωσετε, περασατε και τη μεγαλη δοκιμασια!!!Αν επιτρεπεται η αυχενικη ποσο σας κοστισε; και το νιπτ που λετε ειναι ακριβο ποσο κοστιζει; θυμασαι @anoulious ; Αν θελετε μου απαντατε και με πμ

Και δεν πας!! Τώρα έχει το ελευθέρας!!! Ο δε χαλαρός ρε κορίτσια σήμερα πιο ζεν πεθαινεις. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

5 minutes ago, chitaneta said:

Αχ πόσο τέλεια θα ήταν ναιιιιιι κοιλιτσες στον ήλιο μαζί. Χαχα

Η αυχενικη ήταν 100€ χωρίς απόδειξη (130€ με απόδειξη). Το νιπτ από ότι μας είπε κοστίζει 500€ (γκλουπ) Αιμοληψία στο ιατρείο του και το στέλνουν εξωτερικό 

πρίν από 14 λεπτά , Fili είπε:

Αχ πόσο τέλεια θα ήταν ναιιιιιι κοιλιτσες στον ήλιο μαζί. Χαχα

Η αυχενικη ήταν 100€ χωρίς απόδειξη (130€ με απόδειξη). Το νιπτ από ότι μας είπε κοστίζει 500€ (γκλουπ) Αιμοληψία στο ιατρείο του και το στέλνουν εξωτερικό 

Με το νιπτ μου ήρθε σκοτοδίνη ..ρε τόσο πολύ;!

4 ώρες πρίν, Villi είπε:

Μετά απο τρεις  ετ όπου μου έλεγε ότι ήταν τέλεια τα έμβρυα, ζήτησα να ελέγξουν τα έμβρυα για χρωμοσωμικες ανωμαλίες, και μου απάντησε οτι στην ηλικια μου (41) δεν έχει κανενα νόημα να ελέγξουμε τα έμβρυα γιατί θα ηταν χάλια. Και του λέω δηλαδή τόσο καιρό που μου έλεγες οτι ηταν τέλεια και παίρνατε τα λεφτά των ετ με κορόιδευες;; Ε και μετα έγινε το μαλε βράσε…

Ναι το καταλαβαίνω, και τα ξερω ολα αυτά που λέτε, απλά εγώ τα εχω συνδιάσει με τις εμφυτευσεις που είχα και κολλάω, Ασε μαρτύριο..αφού ο άντρας μου με βρίζει, απο τη 2η μερα αρχίζω τη γκρίνια δεν έχω τσιμπήματα κλπ , μούρλα …

Σοβαρα τωρα; Δεν ειμαστε καλα!!!! Καλα εκανες και μαλωσες μαζι του. Ευτυχως τωρα εισαι σε καλυτερα εμβρυολογικα χερια 

3 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

Καλημερα Κοριτσια μου!

Γυρισα απο τον υπερηχο, ολα καλά! Εει μεγσλωσει πολύ το μικρουλι και δεν εχω να φοβαμαι πια την αποκολληση... Μπορω μεχρι και βολτουλα να παω μου ειπε! Την επομενη εβδομαδα αυχενική! Ακομα δεν ξερω μερα αλλά θα μου πουν.

@Fili μου εσυ αυτη τη στιγμη θα εισαι στην αυχενικη σας! Περιμενουμε να μας πεις νεα!

@Chrussa1982 μου περιμενουμε και τα δικα σου νεα πως και πως! Πολύ φοβαμαι οτι θα ειχες καποια καθυστερηση στην ωρα, αν κρινω απο την δικη μου καθυστερηση που με ειδε...Σημερα γινοταν χαμος στο Ιασω και ωσπου να βρει αιθουσα να με εξετασει... Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθηκες πολυ στο περιμενε με την ουροδοχο κυστη γεματη. Σε σκεφτομαι ολο το πρωι!

Αχ κοριτσια αυτο το μαγικο + που λετε δεν το εχω ανακαλυψει ακομα. Θα κοιταξω τωρα πιο προσεχτικα μπας και το βρω!

Μπραβο κοριτσακι μου! Μπορεις να παρεις βαθεια ανασα τωρα! Ολα καλα! 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 25 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Και δεν πας!! Τώρα έχει το ελευθέρας!!! Ο δε χαλαρός ρε κορίτσια σήμερα πιο ζεν πεθαινεις. 

Άντε βρε Χρυσά μου, τώρα καλό κλωσσημα και 2/4 παρταρα!!! Ζεν στην ετ;; Του στυλ ολα καλα, δεν τρέχει τιποτα ;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...