Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

4 minutes ago, silvy22 said:

ΕΚΑΝΑ ναι πριν 7 μερες ολα καλα.. απλα εχω πολυ πονο.. ροη μετρια.. τα τεστ βγαινουν θετικα .. κανουν παρτυ ακομη οι ορμονες!

Σοβαρα ε; ακομα να βγαινει θετικη...

Αχ κοριτσι μου ευχομαι να ειναι η τελευταια σου ταλαιπωρια! Την επομενη φορα να πανε ολα τελεια!

5 minutes ago, Neli83 said:

Μπραβο κοπελα μου!! Το ζουζουνακι μεγαλωνει και δεν εχεις τιποτα να φοβασαι!! Με το καλο η αυχενικη σου!! ❤❤❤

Ευχαριστώ Νελλη μου!

Μην ξεχνας, εσύ μας οδηγείς!!! Η γλυκια μας διδυμομανουλα!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 25 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημερα Κοριτσια μου!

Γυρισα απο τον υπερηχο, ολα καλά! Εει μεγσλωσει πολύ το μικρουλι και δεν εχω να φοβαμαι πια την αποκολληση... Μπορω μεχρι και βολτουλα να παω μου ειπε! Την επομενη εβδομαδα αυχενική! Ακομα δεν ξερω μερα αλλά θα μου πουν.

@Fili μου εσυ αυτη τη στιγμη θα εισαι στην αυχενικη σας! Περιμενουμε να μας πεις νεα!

@Chrussa1982 μου περιμενουμε και τα δικα σου νεα πως και πως! Πολύ φοβαμαι οτι θα ειχες καποια καθυστερηση στην ωρα, αν κρινω απο την δικη μου καθυστερηση που με ειδε...Σημερα γινοταν χαμος στο Ιασω και ωσπου να βρει αιθουσα να με εξετασει... Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθηκες πολυ στο περιμενε με την ουροδοχο κυστη γεματη. Σε σκεφτομαι ολο το πρωι!

Αχ κοριτσια αυτο το μαγικο + που λετε δεν το εχω ανακαλυψει ακομα. Θα κοιταξω τωρα πιο προσεχτικα μπας και το βρω!

μπραβο  αγάπη..τελεια  νεα με το μωρουλινι σ...ποσο υπεροχα πανε ολα...να απολαύσεις βολτες κ τα παντα...

πρίν από 36 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημερα Κοριτσια μου!

Γυρισα απο τον υπερηχο, ολα καλά! Εει μεγσλωσει πολύ το μικρουλι και δεν εχω να φοβαμαι πια την αποκολληση... Μπορω μεχρι και βολτουλα να παω μου ειπε! Την επομενη εβδομαδα αυχενική! Ακομα δεν ξερω μερα αλλά θα μου πουν.

@Fili μου εσυ αυτη τη στιγμη θα εισαι στην αυχενικη σας! Περιμενουμε να μας πεις νεα!

@Chrussa1982 μου περιμενουμε και τα δικα σου νεα πως και πως! Πολύ φοβαμαι οτι θα ειχες καποια καθυστερηση στην ωρα, αν κρινω απο την δικη μου καθυστερηση που με ειδε...Σημερα γινοταν χαμος στο Ιασω και ωσπου να βρει αιθουσα να με εξετασει... Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθηκες πολυ στο περιμενε με την ουροδοχο κυστη γεματη. Σε σκεφτομαι ολο το πρωι!

Αχ κοριτσια αυτο το μαγικο + που λετε δεν το εχω ανακαλυψει ακομα. Θα κοιταξω τωρα πιο προσεχτικα μπας και το βρω!

Μπραβο κοριτσι μου..ετσι πολυ ωραία!! Τελεια τα νεακια σου!! 

4 minutes ago, Hope19 said:

Μπραβο κοριτσι μου..ετσι πολυ ωραία!! Τελεια τα νεακια σου!! 

Ευχαριστώ κοριτσι μου!

Απολαυσε την ξαπλα σου τωρα και συντομα να παρεις την νουμερα της χοριακης σου!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Χρυσσαααααααα; Που εισαι @Chrussa1982 ?? Αντε ολο το φορουμ περιμενει τα νεα σου.ολα τελεια θα ναι..αλλα θελουμε να τα ακουσουμε με αυτον τον μοναδικο αμεσο λογο που εχεις! Αντεεεε...

• Μου αρέσει 3

1 ώρα πρίν, Villi είπε:

Μετά απο τρεις  ετ όπου μου έλεγε ότι ήταν τέλεια τα έμβρυα, ζήτησα να ελέγξουν τα έμβρυα για χρωμοσωμικες ανωμαλίες, και μου απάντησε οτι στην ηλικια μου (41) δεν έχει κανενα νόημα να ελέγξουμε τα έμβρυα γιατί θα ηταν χάλια. Και του λέω δηλαδή τόσο καιρό που μου έλεγες οτι ηταν τέλεια και παίρνατε τα λεφτά των ετ με κορόιδευες;; Ε και μετα έγινε το μαλε βράσε…

Ναι το καταλαβαίνω, και τα ξερω ολα αυτά που λέτε, απλά εγώ τα εχω συνδιάσει με τις εμφυτευσεις που είχα και κολλάω, Ασε μαρτύριο..αφού ο άντρας μου με βρίζει, απο τη 2η μερα αρχίζω τη γκρίνια δεν έχω τσιμπήματα κλπ , μούρλα …

Πώς να μη γίνεις έξω φρενών όταν ακούς μλκίες???????? Όσο για το ότι κολλάει το μυαλό,,,είναι από τη θέληση να τα ερμηνεύουμε όλα σε σημάδια θετικών εξελίξεων,,,σε καταλαβαίνω απόλυτα,,,αλλά αυτό που καταλαβαίνω τελικά είναι οτι τα μη σημάδια είναι αυτά που φέρνουν τον πελαργό με τα μωράκια μας τελικά. Υπομονή , πίστη και όλα θα πάνε καλά την επόμενη,,,αυτό που λένε τα κορίτσια,,εδώ η καλή συμπαράσταση στην τρελαααααααααααα !!!!!!! 

πρίν από 42 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημερα Κοριτσια μου!

Μπράβο το μπεμπάκι το δυνατό,,,είδες,,,ήθελε καθαρό αέρα και αυτό για να ηρεμήσει η μανούλα και να μπορει να παει και καμια βολτα!!! Με το καλό η αυχενική !!!!!! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , Hope19 είπε:

Χρυσσαααααααα; Που εισαι @Chrussa1982 ?? Αντε ολο το φορουμ περιμενει τα νεα σου.ολα τελεια θα ναι..αλλα θελουμε να τα ακουσουμε με αυτον τον μοναδικο αμεσο λογο που εχεις! Αντεεεε...

Προσπαθεί να μας γκαστρωσει όλες μάλλον!!!! 

• Χαχα 7

Γιουχουυυυυυυυυυ. Μόλις γυρίσαμε από αυχενική. Όλα τέλεια μας είπε!!!! Μου μέτρησε και τον τραχηλο ( οδηγιες του καλούλη μου) πολύ καλά. Με ρώτησε πόσο καιρό ξέρω το Γιώργο (γυναικολόγο) και μου είπε ότι τον είχε πάρει μόνο χθες τρία τηλέφωνα για να με προσέξει κ μπουρου μπουρου. Μα πως να μην τον αγαπώ.

Μας είπε ότι είναι χαμηλού κίνδυνου. Όλα τέλεια δλδ βάση πρωτοκόλλου. Τον ρώτησα για νιπτ και μετά από συζήτηση μου έιπε πως αν ήμουν φίλη του θα έλεγε να το κάνω. Απλά για να είμαστε 99% σίγουροι. Φυσικά μετά από τη χαρά μου και το άγχος που έφυγε έβαλα τα κλάματα. Αφού πρώτα κουνιομουν πέρα δώθε γιατί δεν μπορούσα να χοροπηδηξω. Η κοπέλα στη γραμματεία γελούσε. Πάλι αξέχαστη θα έμεινα. Χεχχεχε

26 minutes ago, Chrussa1982 said:

Κοριτσαρες μόλις γυρίσαμε!! Όλα πήγαν καλά, βάλαμε δύο βλαστοκυστες 4ΑΒ. Μου είπαν ότι είναι καλές. Είχε τεράστια αναμονή, από τις 11 με βάλανε 1. Εννοείται κατούρησα τόση ώρα στην αναμονή χαχαχα. Ευτυχώς ήπια λίγο νεράκι και γέμισε ξανά η κύστη. Αλλά ρε κορίτσια πόνεσα!! Ίσως επειδή κατουριομουν? Ποιος ξέρει. . αυτή τη στιγμή είμαι καναπεδατη κ έχουμε παραγγείλει σουβλάκια να το γιορτάσουμε χαχαχα. Θα σας διαβάσω μετά το φαγητό γιατί μου λείψατε. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η @chitanetaμας θα πάρει τους δρόμους και θα βολταρει. Μπράβο φιλενάδα μου μπράβο!!! Επανέρχομαι...

Αχ μπράβο Χρυσούλακι!!!! Καλή όρεξη και καλό  κλο κλο τώρα. ❤️❤️❤️❤️ Οοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ 

• Μου αρέσει 14

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κοριτσαρες μόλις γυρίσαμε!! Όλα πήγαν καλά, βάλαμε δύο βλαστοκυστες 4ΑΒ. Μου είπαν ότι είναι καλές. Είχε τεράστια αναμονή, από τις 11 με βάλανε 1. Εννοείται κατούρησα τόση ώρα στην αναμονή χαχαχα. Ευτυχώς ήπια λίγο νεράκι και γέμισε ξανά η κύστη. Αλλά ρε κορίτσια πόνεσα!! Ίσως επειδή κατουριομουν? Ποιος ξέρει. . αυτή τη στιγμή είμαι καναπεδατη κ έχουμε παραγγείλει σουβλάκια να το γιορτάσουμε χαχαχα. Θα σας διαβάσω μετά το φαγητό γιατί μου λείψατε. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η @chitanetaμας θα πάρει τους δρόμους και θα βολταρει. Μπράβο φιλενάδα μου μπράβο!!! Επανέρχομαι...

Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,,,,,μπραβο φιλεναδα,,,,καλό κλωσσημα,,,,θα βγουνε γουστοζικα τα μωρά εφοσον ξεκίνησες με σουβλακια,,,,με το καλό να γατζωθούν εκεί γερά και να παρτάρουμε!!!!!!!!!!!! πολλά πολλά φιλιά και οοοομμμμμμ και αγκαλιες και αγαπες και @Neli83 Που εισαι??????? στειλε πραμα και εσύ και όλες οι εγκυουλες και μανουλες της ομαδας μας!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλοστεριωτα !!!! Άξιζε η αναμονή !!!! Καλή ξεκουραση και καλή όρεξη 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Fili είπε:

Γιουχουυυυυυυυυυ. Μόλις γυρίσαμε από αυχενική. Όλα τέλεια μας είπε!!!! Μου μέτρησε και τον τραχηλο ( οδηγιες του καλούλη μου) πολύ καλά. Με ρώτησε πόσο καιρό ξέρω το Γιώργο (γυναικολόγο) και μου είπε ότι τον είχε πάρει μόνο χθες τρία τηλέφωνα. Μα πως να μην τον αγαπώ. Μας είπε ότι είναι χαμηλού κίνδυνου. Όλα τέλεια βάση πρωτοκόλλου. Τον ρώτησα για νιπτ και μετά από συζήτηση μου έθος πως αν ήμουν φίλη του θα έλεγε να το κάνω. Απλά για να είμαστε 99% σίγουροι. Φυσικά μετά από τη χαρά μου και το άγχος που έφυγε έβαλα τα κλάματα. Αφού πρώτα κουνιομουν πέρα δώθε γιατί δεν μπορούσα να χοροπηδηξω. Η κοπέλα στη γραμματεία γελούσε. Πάλι αξέχαστη θα έμεινα. Χεχχεχε

Αχ μπράβο Χρυσούλακι!!!! Καλή όρεξη και καλό  κλο κλο τώρα. ❤️❤️❤️❤️ Οοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ 

Υπέροχα τα νεα σου Φιλάκι μου,,,μπραβο το μωράκι το γλυκό!!!!!!!! Βεβαια αν ξαναδιαβασεις τι και πως τα γραφεις μας καις λίγο αλλά δικαιολογείσαι λόγω χαράς....τελικά το νιπτ θα το κανετε? Το παιδί γύρισε,,,ανταμωθήκατε? αυτα πες μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

• Χαχα 2

πρίν από 20 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μπραβοοοο ρε κορίτσι!!! Αντε με το καλό τώρα!!! Πότε για χοριακη ;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...