Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

54 minutes ago, Villi said:

Αυτό λοιπόν είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου. Δυο φορές που είχα εμφύτευση είχα νιώσει τσιμπήματα, βέβαια οι χοριακες ήταν πολυ χαμηλές, τότε ήταν έμβρυα με δικά μου ωάρια.  Αυτό όμως μου έχει μείνει, και τωρα πια αν 2η 3ή μερα δεν νιώσω τσιμπήματα, απογοητεύομαι άσχημα, καταδικάζω μέσα μου το αποτέλεσμα, και δεν περνούν οι μέρες μέχρι τη χοριακή. 

Αχ κορίτσι μου γλυκό εγώ στην πρώτη ετ όλα τα είχα και πρήξιμο και πονακια και πήρα κουλούρα. Κάθε φορά είναι διαφορετική αυτό να έχεις στο μυαλουδακι σου. Άσε που σιγά μη σε αφήσουμε εμείς να απογοητευτείς. Αλλού φαν παρκ θα είμαστε και θα περάσουν νεράκι οι μέρες μέχρι τη θετική χοριακη ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 11 λεπτά , Fili είπε:

Αχ κορίτσι μου γλυκό εγώ στην πρώτη ετ όλα τα είχα και πρήξιμο και πονακια και πήρα κουλούρα. Κάθε φορά είναι διαφορετική αυτό να έχεις στο μυαλουδακι σου. Άσε που σιγά μη σε αφήσουμε εμείς να απογοητευτείς. Αλλού φαν παρκ θα είμαστε και θα περάσουν νεράκι οι μέρες μέχρι τη θετική χοριακη ❤️❤️❤️

Απλά σ αγαπώ !! ❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Villi είπε:

Μάλλον γιαυτο, πάντως κρίμα γιατι ειναι εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος. Εγω δεν θα έφευγα απο αυτόν αλλα τσακώθηκα άσχημα με τον εμβρυολογο τους. 

Αλήθεια? Γιατί? Η περίεργη εγώ!!

• Χαχα 1

1 hour ago, Villi είπε:

Αυτό λοιπόν είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου. Δυο φορές που είχα εμφύτευση είχα νιώσει τσιμπήματα, βέβαια οι χοριακες ήταν πολυ χαμηλές, τότε ήταν έμβρυα με δικά μου ωάρια.  Αυτό όμως μου έχει μείνει, και τωρα πια αν 2η 3ή μερα δεν νιώσω τσιμπήματα, απογοητεύομαι άσχημα, καταδικάζω μέσα μου το αποτέλεσμα, και δεν περνούν οι μέρες μέχρι τη χοριακή. 

Αγαπημένη, εγώ την τελευταία φορά είχα πρήξιμο στήθος φουλ, τσιμπήματα και....... τη δεύτερη μέρα λίγο ροζ στο σκούπισμα!!!  Καταλαβαίνεις τις ελπίδες μου. Καταλαβαίνεις επίσης ότι διαψεύστηκαν πανηγυρικά! Χαχαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 34 λεπτά , Viv37 είπε:

Αλήθεια? Γιατί? Η περίεργη εγώ!!

Μετά απο τρεις  ετ όπου μου έλεγε ότι ήταν τέλεια τα έμβρυα, ζήτησα να ελέγξουν τα έμβρυα για χρωμοσωμικες ανωμαλίες, και μου απάντησε οτι στην ηλικια μου (41) δεν έχει κανενα νόημα να ελέγξουμε τα έμβρυα γιατί θα ηταν χάλια. Και του λέω δηλαδή τόσο καιρό που μου έλεγες οτι ηταν τέλεια και παίρνατε τα λεφτά των ετ με κορόιδευες;; Ε και μετα έγινε το μαλε βράσε…

πρίν από 14 λεπτά , marina_86 είπε:

Αγαπημένη, εγώ την τελευταία φορά είχα πρήξιμο στήθος φουλ, τσιμπήματα και....... τη δεύτερη μέρα λίγο ροζ στο σκούπισμα!!!  Καταλαβαίνεις τις ελπίδες μου. Καταλαβαίνεις επίσης ότι διαψεύστηκαν πανηγυρικά! Χαχαχα

Ναι το καταλαβαίνω, και τα ξερω ολα αυτά που λέτε, απλά εγώ τα εχω συνδιάσει με τις εμφυτευσεις που είχα και κολλάω, Ασε μαρτύριο..αφού ο άντρας μου με βρίζει, απο τη 2η μερα αρχίζω τη γκρίνια δεν έχω τσιμπήματα κλπ , μούρλα …

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημερα Κοριτσια μου!

Γυρισα απο τον υπερηχο, ολα καλά! Εει μεγσλωσει πολύ το μικρουλι και δεν εχω να φοβαμαι πια την αποκολληση... Μπορω μεχρι και βολτουλα να παω μου ειπε! Την επομενη εβδομαδα αυχενική! Ακομα δεν ξερω μερα αλλά θα μου πουν.

@Fili μου εσυ αυτη τη στιγμη θα εισαι στην αυχενικη σας! Περιμενουμε να μας πεις νεα!

@Chrussa1982 μου περιμενουμε και τα δικα σου νεα πως και πως! Πολύ φοβαμαι οτι θα ειχες καποια καθυστερηση στην ωρα, αν κρινω απο την δικη μου καθυστερηση που με ειδε...Σημερα γινοταν χαμος στο Ιασω και ωσπου να βρει αιθουσα να με εξετασει... Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθηκες πολυ στο περιμενε με την ουροδοχο κυστη γεματη. Σε σκεφτομαι ολο το πρωι!

Αχ κοριτσια αυτο το μαγικο + που λετε δεν το εχω ανακαλυψει ακομα. Θα κοιταξω τωρα πιο προσεχτικα μπας και το βρω!

• Μου αρέσει 8

πρίν από 8 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημερα Κοριτσια μου!

Γυρισα απο τον υπερηχο, ολα καλά! Εει μεγσλωσει πολύ το μικρουλι και δεν εχω να φοβαμαι πια την αποκολληση... Μπορω μεχρι και βολτουλα να παω μου ειπε! Την επομενη εβδομαδα αυχενική! Ακομα δεν ξερω μερα αλλά θα μου πουν.

@Fili μου εσυ αυτη τη στιγμη θα εισαι στην αυχενικη σας! Περιμενουμε να μας πεις νεα!

@Chrussa1982 μου περιμενουμε και τα δικα σου νεα πως και πως! Πολύ φοβαμαι οτι θα ειχες καποια καθυστερηση στην ωρα, αν κρινω απο την δικη μου καθυστερηση που με ειδε...Σημερα γινοταν χαμος στο Ιασω και ωσπου να βρει αιθουσα να με εξετασει... Ελπιζω να μην ταλαιπωρηθηκες πολυ στο περιμενε με την ουροδοχο κυστη γεματη. Σε σκεφτομαι ολο το πρωι!

Αχ κοριτσια αυτο το μαγικο + που λετε δεν το εχω ανακαλυψει ακομα. Θα κοιταξω τωρα πιο προσεχτικα μπας και το βρω!

Μπραβο γλυκουλα μου να ξεαγχωθεις και συ!!! περιμενουμε κ τις αλλες τις γλυκουλες μας!!
το  + ειναι αριστερα απο την παραθεση

4 hours ago, MelissaRobert said:

Ευχαριστώ πολύ. Έτσι λέω να δουλέψω 1/2 μέρες από εκεί για να περνά πιο γρήγορα η ώρα. Κορίτσια παρεπιπτόντως χθες πήρα την Μαία του Ψάθα να δω αν είχε παραλάβει 1 δώρο που της έστειλα και της είπα για τις εξετάσεις που θα κάνω (ενδοκρινολόγο, αιματολόγο, κτλ). Ε λοιπόν σήμερα το πρωί 6:30 ώρα Αγγλίας με παίρνει ο Ψαθας τηλ. Μου λει ότι εκείνο που πρέπει να κάνω είναι μια ακόμα έτ και να έρθω 10 μέρες νωρίτερα για να με προετοιμάσει. Ούτε γεννητικό έλεγχο, σαλπιγγογραφια, ενδοκρινολόγο, αιματολόγο κτλ. Θεωρεί ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά. Το Era ειπε ότι μπορεί να βοηθήσει βέβαια. Φταίω που θέλω να τα κάνω όλα; Τουλάχιστον να λέω στον εαυτό μου ότι τα έχω κοιταξει ολα πριν προσπαθήσω πάλι. Φοβάμαι…!

Πάντως  όμως δείχνει ότι είναι σίγουρος για τον εαυτό του:)! Τι λέτε εσείς;

ουαου ανακαλυψα το +!

Μελισσα μου πιστευω αν δες στις λεει ολες αυτες τις εξετασεις ο γιατρος σου ειναι γιατι μαλλον δεν της χρειαζεσαι και η επομενη φορα θα παει καλα. Εννοειται τις βασικες, για θυροειδη, θρομβοφιλια κλπ πρεπει να της κανεις. Και πολυ καλα που εκλεισες ραντεβου με την Λευκου. Τωρα για τις πιο εξειδικευμενες να κανεις οπως νιωθεις. Αν σου δινει πιο σιγουρια να τα κανεις όλα.

Πιστευω  και ευχομαι οτι η επομενη ετ θα ειναι και η τυχερη σου!

3 hours ago, Villi said:

Βιλλι μου σε καταλαβαινω το μυαλο μας κανει τα δικα του αλλά την επομενη φορά θα ειμαστε εμεις εδω να σε εμψυχωνουμε σε ολη τη φαση της αναμονης. Σημειωτεον...εγω δεν ενιωσα τιποτα αυτη τη φορα που ειχα εμφυτευση...

• Μου αρέσει 3

πρίν από 12 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημερα Κοριτσια μου!

Τι καλα που είναι όλα τέλεια, μπράβο κοριτσάκι…κάθε φορά που γυρνάς απο υπέρηχο και μας λες όλα καλά, χοροπηδάω στην καρέκλα του γραφείου μου απο ενθουσιασμό. Και τωρα μου λέει ένας συνάδελφος, τι έπαθες παιδί μου και χοροπηδάς;;:blink:

• Χαχα 7

πρίν από 15 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημερα Κοριτσια μου!

Μπράβο κορίτσι μου. Αντε με το καλό και η αυχενική σου την άλλη εβδομάδα 

Διαφημίσεις

9 minutes ago, silvy22 said:

Μπραβο γλυκουλα μου να ξεαγχωθεις και συ!!! περιμενουμε κ τις αλλες τις γλυκουλες μας!!
το  + ειναι αριστερα απο την παραθεση

Ευχαριστώ καλη μου.

Ναι μολις το ειδα το +, φοβερο εργαλειο! Μα τοσο καιρο...

Εσυ καλη μου πως εισαι; εκανες τελικα αποξεση; πηγαν ολα καλα;

πρίν από 5 λεπτά , Villi είπε:

Τι καλα που είναι όλα τέλεια, μπράβο κοριτσάκι…κάθε φορά που γυρνάς απο υπέρηχο και μας λες όλα καλά, χοροπηδάω στην καρέκλα του γραφείου μου απο ενθουσιασμό. Και τωρα μου λέει ένας συνάδελφος, τι έπαθες παιδί μου και χοροπηδάς;;:blink:

Να μην είναι περίεργος πες του χα χα χα χα χα χα χα χα 

• Χαχα 1

6 minutes ago, Villi said:

Ευχαριστώ γλυκια μου που μοιραζεσαι τις αγωνιες και τις χαρες μου!

5 minutes ago, Ελισάβετ καπ 2 said:

Μπράβο κορίτσι μου. Αντε με το καλό και η αυχενική σου την άλλη εβδομάδα 

Ευχαριστώ Ελισαβετ μου!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , chitaneta είπε:

Ευχαριστώ καλη μου.

Ναι μολις το ειδα το +, φοβερο εργαλειο! Μα τοσο καιρο...

Εσυ καλη μου πως εισαι; εκανες τελικα αποξεση; πηγαν ολα καλα;

ΕΚΑΝΑ ναι πριν 7 μερες ολα καλα.. απλα εχω πολυ πονο.. ροη μετρια.. τα τεστ βγαινουν θετικα .. κανουν παρτυ ακομη οι ορμονες!

πρίν από 18 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημερα Κοριτσια μου!

Μπραβο κοπελα μου!! Το ζουζουνακι μεγαλωνει και δεν εχεις τιποτα να φοβασαι!! Με το καλο η αυχενικη σου!! ❤❤❤

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...