Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Villi είπε:

Αλήθεια;; Τότε που έμεινες έγκυος ;;

ναι ναι αγαπη....μ λεει σημερα παλουκι κ αυριο τραβα οπου θες...έπρεπε να ταξιδεψω 600 χιλ.μακρια...οποτε μ πε την επομενη...κ μαλιστα η κορη μ εμφυτευτηκε την ιδια μερα...τα βαλα 9 πρωι κ 11 το βραδυ ειδα λιγο αιμα( προαιρετικο αυτο δεν παιζει παντα ετυχε σε μενα) κ μετα ενιωσα ενα πονο τσιμπιας....κ ναι το ένστικτο μ μ ειπε οτι φυτευτηκε ...δεν επαισα εξω ποτε...το κατάλαβα...κ μαλιστα 4η μερα της μεταφορας εκανα τεστ κ ηταν θετικο ...ο ναι ναι ναι...καρδουλα ακουσα 5+2μερες....( ετυχε κ αυτο ειναι πολυ σπανιο να ξερετε) ....παντως οπως ειπα ενιωσα την φυτεψει κ το σημαδι που ειχα.κ ετσι την επόμενη γυρισα στο σπιτι μ.

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 7 λεπτά , Villi είπε:

Αλήθεια;; Τότε που έμεινες έγκυος ;;

Και εγώ για την ίδια μέρα ξέρω ότι μπορείς να κάνεις ταξίδι. Αν και όλα είναι σχετικά κορίτσια αν είναι δυνατό το εμβρυακι δεν παίζουν ρόλο αυτά. Εγώ δύο ετ καναπέ κρεβάτι Κούβα Τρίτη ετ σκάλες ψώνια χαμός διπλή εμφύτευση. 

πρίν από 4 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

ναι ναι αγαπη....μ λεει σημερα παλουκι κ αυριο τραβα οπου θες...έπρεπε να ταξιδεψω 600 χιλ.μακρια...οποτε μ πε την επομενη...κ μαλιστα η κορη μ εμφυτευτηκε την ιδια μερα...τα βαλα 9 πρωι κ 11 το βραδυ ειδα λιγο αιμα( προαιρετικο αυτο δεν παιζει παντα ετυχε σε μενα) κ μετα ενιωσα ενα πονο τσιμπιας....κ ναι το ένστικτο μ μ ειπε οτι φυτευτηκε ...δεν επαισα εξω ποτε...το κατάλαβα...κ μαλιστα 4η μερα της μεταφορας εκανα τεστ κ ηταν θετικο ...ο ναι ναι ναι...καρδουλα ακουσα 5+2μερες....( ετυχε κ αυτο ειναι πολυ σπανιο να ξερετε) ....παντως οπως ειπα ενιωσα την φυτεψει κ το σημαδι που ειχα.κ ετσι την επόμενη γυρισα στο σπιτι μ.

Ναι αυτό τον πόνο τον είχα και εγώ. Αίμα όχι. Ήρθε μετά όλο μαζί χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

πρίν από 6 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Ευχαριστώ πολύ. Έτσι λέω να δουλέψω 1/2 μέρες από εκεί για να περνά πιο γρήγορα η ώρα. Κορίτσια παρεπιπτόντως χθες πήρα την Μαία του Ψάθα να δω αν είχε παραλάβει 1 δώρο που της έστειλα και της είπα για τις εξετάσεις που θα κάνω (ενδοκρινολόγο, αιματολόγο, κτλ). Ε λοιπόν σήμερα το πρωί 6:30 ώρα Αγγλίας με παίρνει ο Ψαθας τηλ. Μου λει ότι εκείνο που πρέπει να κάνω είναι μια ακόμα έτ και να έρθω 10 μέρες νωρίτερα για να με προετοιμάσει. Ούτε γεννητικό έλεγχο, σαλπιγγογραφια, ενδοκρινολόγο, αιματολόγο κτλ. Θεωρεί ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά. Το Era ειπε ότι μπορεί να βοηθήσει βέβαια. Φταίω που θέλω να τα κάνω όλα; Τουλάχιστον να λέω στον εαυτό μου ότι τα έχω κοιταξει ολα πριν προσπαθήσω πάλι. Φοβάμαι…!

Πάντως  όμως δείχνει ότι είναι σίγουρος για τον εαυτό του:)! Τι λέτε εσείς;

εγω θα σ πω οτι δεν εχω κανει τιποτα απ ολα αυτα που εχετε πει εσεις εδω κατα καιρους...

μα τιποτα ομως...μονο γενικές εκανα κ προγεστερόνη....τιποτες αλλο ομως...αδειο φακελο εχω....ο χαλαρος δεν ηθελε τιποτα....κ ετσι δεν εκανα...εκανα μονο προετοιμασια κ πηγα κ αφεθηκα...ετσι εμεινα εγκυος....να κανεις μονο αυτο που λεει η ψυχη σ ...οτι νιωθεις εσυ δηλ....καλημερα κουκλα

πρίν από 6 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Και εγώ για την ίδια μέρα ξέρω ότι μπορείς να κάνεις ταξίδι. Αν και όλα είναι σχετικά κορίτσια αν είναι δυνατό το εμβρυακι δεν παίζουν ρόλο αυτά. Εγώ δύο ετ καναπέ κρεβάτι Κούβα Τρίτη ετ σκάλες ψώνια χαμός διπλή εμφύτευση. 

Ναι αυτό τον πόνο τον είχα και εγώ. Αίμα όχι. Ήρθε μετά όλο μαζί χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα 

τα σποριδια μας ηταν ..αχαχχαχαχαχ

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 6 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

εγω θα σ πω οτι δεν εχω κανει τιποτα απ ολα αυτα που εχετε πει εσεις εδω κατα καιρους...

μα τιποτα ομως...μονο γενικές εκανα κ προγεστερόνη....τιποτες αλλο ομως...αδειο φακελο εχω....ο χαλαρος δεν ηθελε τιποτα....κ ετσι δεν εκανα...εκανα μονο προετοιμασια κ πηγα κ αφεθηκα...ετσι εμεινα εγκυος....να κανεις μονο αυτο που λεει η ψυχη σ ...οτι νιωθεις εσυ δηλ....καλημερα κουκλα

τα σποριδια μας ηταν ..αχαχχαχαχαχ

Ναι μωρέ!!! Α να σου πω και από εδώ να χαίρεσαι το Μαράκι σου!!! 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα αγαπημένες μου!! Πίνω ήρεμη το καφεδάκι μου, μετρώντας αντίστροφα. Και ναι σήμερα ξύπνησα αλλιωτικη, διαφορετική. Με ηρεμία και προσμονή μεγάλη. Κοιμήθηκα και νωρίς χτες για να είμαι μια φρεσκαδουρα χαχαχα. Θα σας γράψω τα πάντα όταν με το καλό γυρίσω σπίτι. @chitaneta και @Fili καλό υπέρηχο και καλή αυχενική αντίστοιχα!! Να πάνε όλα σούπερ!! 

Αγαπημένες μου σας φιλώ όλες 

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!! Με το καλό να υποδεχτείς τα μωράκια σου!! ❤️

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ναι μωρέ!!! Α να σου πω και από εδώ να χαίρεσαι το Μαράκι σου!!! 

ευχαριστώ αγαπη μ....πολυ πολύ....ανταποδίδω τις ευχες μ για ολες τις φιλεςμας εδω μεσα να  πετυχουν τα όνειρά τους πολυ γρήγορα .....κ υγεια σρ ολες μας 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Ευχαριστώ πολύ. Έτσι λέω να δουλέψω 1/2 μέρες από εκεί για να περνά πιο γρήγορα η ώρα. Κορίτσια παρεπιπτόντως χθες πήρα την Μαία του Ψάθα να δω αν είχε παραλάβει 1 δώρο που της έστειλα και της είπα για τις εξετάσεις που θα κάνω (ενδοκρινολόγο, αιματολόγο, κτλ). Ε λοιπόν σήμερα το πρωί 6:30 ώρα Αγγλίας με παίρνει ο Ψαθας τηλ. Μου λει ότι εκείνο που πρέπει να κάνω είναι μια ακόμα έτ και να έρθω 10 μέρες νωρίτερα για να με προετοιμάσει. Ούτε γεννητικό έλεγχο, σαλπιγγογραφια, ενδοκρινολόγο, αιματολόγο κτλ. Θεωρεί ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά. Το Era ειπε ότι μπορεί να βοηθήσει βέβαια. Φταίω που θέλω να τα κάνω όλα; Τουλάχιστον να λέω στον εαυτό μου ότι τα έχω κοιταξει ολα πριν προσπαθήσω πάλι. Φοβάμαι…!

Πάντως  όμως δείχνει ότι είναι σίγουρος για τον εαυτό του:)! Τι λέτε εσείς;

Όταν λες γεννητικό έλεγχο τι εννοείς; Σαλπιγγογραφια αφού είπες ότι έχεις κάνει πρόσφατα, όντως δεν χρειάζεται. Αλλά δεν ξέρω... εσύ δεν έχεις δει ούτε θυροειδή... Εδώ παίρνουμε προληπτικά Τ4 γιατί τα φάρμακα τον ανεβάζουν. Και για να είμαι ειλικρινής ο έλεγχος του θυροειδή είναι ενδεχομένως πιο απαραίτητος από το ΕΡΑ τεστ.

@Rafaelatarzan εννοείς ότι δεν είχες δει ούτε τον θυροειδή; Γιατί οκ όλα αυτά που γράφουμε για ngs, era , είναι πιο ψαγμενες εξετάσεις. Αλλά δεν είχες κάνει έλεγχο θυροειδή ή θρομβοφιλιας ή κάτι από αυτά τα βασικά; Μήπως τα είχες ελεγμένα από προηγούμενες προσπάθειες; 

Σε κάθε περίπτωση εγώ αυτές τις αιματολογικές τις θεωρώ εύκολες εξετάσεις και πιστεύω πως είναι καλό να γίνονται. Ειδικά αν έχεις στο ενεργητικό σου αποτυχία με δωρεά. Εδώ κάνουμε άλλες που είναι πολύ πιο επεμβατικές κ πολύ πιο ακριβές. Το να δώσουμε αίμα είναι παλιά μας τέχνη κόσκινο! Χαχαχα

• Μου αρέσει 3

πρίν από 3 λεπτά , marina_86 είπε:

Όταν λες γεννητικό έλεγχο τι εννοείς; Σαλπιγγογραφια αφού είπες ότι έχεις κάνει πρόσφατα, όντως δεν χρειάζεται. Αλλά δεν ξέρω... εσύ δεν έχεις δει ούτε θυροειδή... Εδώ παίρνουμε προληπτικά Τ4 γιατί τα φάρμακα τον ανεβάζουν. Και για να είμαι ειλικρινής ο έλεγχος του θυροειδή είναι ενδεχομένως πιο απαραίτητος από το ΕΡΑ τεστ.

@Rafaelatarzan εννοείς ότι δεν είχες δει ούτε τον θυροειδή; Γιατί οκ όλα αυτά που γράφουμε για ngs, era , είναι πιο ψαγμενες εξετάσεις. Αλλά δεν είχες κάνει έλεγχο θυροειδή ή θρομβοφιλιας ή κάτι από αυτά τα βασικά; Μήπως τα είχες ελεγμένα από προηγούμενες προσπάθειες; 

Σε κάθε περίπτωση εγώ αυτές τις αιματολογικές τις θεωρώ εύκολες εξετάσεις και πιστεύω πως είναι καλό να γίνονται. Ειδικά αν έχεις στο ενεργητικό σου αποτυχία με δωρεά. Εδώ κάνουμε άλλες που είναι πολύ πιο επεμβατικές κ πολύ πιο ακριβές. Το να δώσουμε αίμα είναι παλιά μας τέχνη κόσκινο! Χαχαχα

οχι αγαπη μ δεν εκανα τιποτα αληθεια απολυτως τιποτα...ελεγμενα ειχα μονο τον θυροειδη μ ναι τον ξεχασα αυτον.προσπαθειες ειχα μια με δικα μ αυγα που εχασα το μωρο 3 μηνων σχεδον κ στο καπακι πηγα με δοτρια  κ επιασα με την πρωτη ...οποτε δεν εκανα τιποτα...αποτυχιες ειχα με φυσικη συλληψη 5 στο συνολο....βιοχημικες εξωμητριο κ παλλινδρομη...ουτε κ εκει ακομα δεν με ειχε βαλει ο ντοκ να κανω κατι( τοτε ειχα αλλον ντοκ...που να ξερα κ εγω) 

θεωρω ομως οτι ναι καποιες εξετασεις πρεπει να γινονται...ειδικα οι βασικες

• Μου αρέσει 1

7 minutes ago, marina_86 said:

Εννουσα PGS genetic testing των εμβριων. Απλά δεν ήμουν σίγουρη για τις σάλπιγγες επειδή τα είχα δει 4 χρόνια πριν. Τεστ θρομβοφιλιας έχω κάνει και είναι αρνητικό. Τεσπα ας δούμε τώρα τι θα μας πει και η ενδοκρινολόγος για τον θυρεοειδή. Κατι άλλο για τις κοπέλες που ζουνε Αθήνα…έχετε να μου προτείνετε κάποιο κέντρο κοντά στο Μαρούσι για να κάνω Leiser(αποτρίχωσης); Αφου θα περάσω τόσο καιρό στην Ελλάδα ας κάνω και τα beaute μου:) Ha ha ha

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα αγαπημένες μου!! Πίνω ήρεμη το καφεδάκι μου, μετρώντας αντίστροφα. Και ναι σήμερα ξύπνησα αλλιωτικη, διαφορετική. Με ηρεμία και προσμονή μεγάλη. Κοιμήθηκα και νωρίς χτες για να είμαι μια φρεσκαδουρα χαχαχα. Θα σας γράψω τα πάντα όταν με το καλό γυρίσω σπίτι. @chitaneta και @Fili καλό υπέρηχο και καλή αυχενική αντίστοιχα!! Να πάνε όλα σούπερ!! 

Αγαπημένες μου σας φιλώ όλες 

Καλημερα Χρυσα μου!!! Κοπελα μου ηρθε η μεγαλη μερα!!! Το πρωτο βημα για το δρομο της μητροτητας!! Καλη επιτυχια κοριτσι μου!!! Σου στελνω ολη μου τη θετικη ενεργεια μεσα απο την καρδια μου,και μεσα απο την κοιλια μου (εχω βαλει και τα μωρα στο κολπο!) Ανυπομονω να μαθω πως πηγε!!! Αγκαλιτσα και φιλακι!! ❤❤❤

@Fili καλη επιτυχια στην αυχενικη σου!! Ο πιο χορταστικος υπερυχος!! Τι ωραια!! ❤❤❤

• Μου αρέσει 2

nzSsp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Rafaelatarzan είπε:

τα βαλα 9 πρωι κ 11 το βραδυ ειδα λιγο αιμα( προαιρετικο αυτο δεν παιζει παντα ετυχε σε μενα) κ μετα ενιωσα ενα πονο τσιμπιας....κ ναι το ένστικτο μ μ ειπε οτι φυτευτηκε .

Αυτό λοιπόν είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου. Δυο φορές που είχα εμφύτευση είχα νιώσει τσιμπήματα, βέβαια οι χοριακες ήταν πολυ χαμηλές, τότε ήταν έμβρυα με δικά μου ωάρια.  Αυτό όμως μου έχει μείνει, και τωρα πια αν 2η 3ή μερα δεν νιώσω τσιμπήματα, απογοητεύομαι άσχημα, καταδικάζω μέσα μου το αποτέλεσμα, και δεν περνούν οι μέρες μέχρι τη χοριακή. 

13 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

Για την κοιλιά ισχύει  κοριτσια μ...κ ο δικος μ ντοκ αυτο μ ειπε....οχι πολλα πολλα....μιλατε στα μωρα σας....σας ακούνε....

Σεβαστες ολες οι αποψεις @marina_86...εννοειτε οτι εδω θα ειμαστε....παντως να ξες σε θέλουμε αν αποφασίσεις καποια στιγμη να μπεις....

Εμενα ο ντοκ με αφησε κλινιρης( μονο για τουαλέτα το πρωτο 3μηνο...) μετα εκει που σηκωθηκα βρηκαμε επιχειλιο πλακούντα  κατι τέτοιο τελος παντων κ παρτην εμενα κατω παλι εως οτου Γεννησα...σε μενα ο ντοκ μ ηταν αυστηρος σε ολα...οχι περπατημα οχι βαρυ οχι κατσαρολες οχι ορθια πολύ  κτλ κτλ....οποτε περασα τεζα 7 μηνες με βιβλια πολλα καλες παρεες κ υπηρετες πολλους γυρω μ...αχχαχαχχα 

να ακουτε τι σας λενε πι γιατροί σας...αλλοι ειναι ελαστική αλλοι οχι ( πχ εγω)...

εκανα κανονικα την ειδια μερα δεν μ ειπε τιποτα...επισης μαλλια κ νυχια με αφησε να κανω....

Eγω χαιδευα κοιλιτσα κανονικα. Και περπατημα μεχρι κ 7ο μηνα καθημερινα , επλενα κανενα πιατο , ξεσκονισμα τακτοποιηση τα βασικα.Μαλλια στον 4ο  και νυχια το ιδιο

• Μου αρέσει 4

@Chrussa1982 πολυυυυυυύ θετική ενέργεια και οοοομμμμ και σήμερα είναι η πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης σου και να έχεις μια τεράστια χοριακή και μετά μια υπέροχη τελειόμηνη εγκυμοσύνη για να υποδεχτείς Χριστουγεννιάτικο/α μωράκι/α!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, MelissaRobert είπε:

Εννουσα PGS genetic testing των εμβριων. Απλά δεν ήμουν σίγουρη για τις σάλπιγγες επειδή τα είχα δει 4 χρόνια πριν. Τεστ θρομβοφιλιας έχω κάνει και είναι αρνητικό. Τεσπα ας δούμε τώρα τι θα μας πει και η ενδοκρινολόγος για τον θυρεοειδή. Κατι άλλο για τις κοπέλες που ζουνε Αθήνα…έχετε να μου προτείνετε κάποιο κέντρο κοντά στο Μαρούσι για να κάνω Leiser(αποτρίχωσης); Αφου θα περάσω τόσο καιρό στην Ελλάδα ας κάνω και τα beaute μου:) Ha ha ha

κανε ενα τηλ στο skourasmed δουλεύει γνωστή μου εκει και λένε όλοι τα καλύτερα, απλα κλεισε απο πριν το ραντεβου γιατι δεν βρισκεις εύκολα

• Ευχαριστώ 1

11 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Καλέ μια χαρά βρήκες! Μην το συζητάς! Αυτό για ραντεβού στη Λευκού είναι το τίποτα. Μάλλον επειδή θα είσαι ψηφιακά. Στο από κοντά το θες το δίμηνο σου! 

Χαχαχαχαχα Αχ δεν μπορώ κλαίω με τον χαλαρό! Τα έχει αλλάξει όλα, θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Κι εσύ μαρή γιατί δεν του είπες εγώ γιατρέ μου ήξερα αυτό... δεν ισχύει; Σε κάθε περίπτωση, όπως είχες γράψει κ πιο πριν αγαπημένη μου, το ξέρουμε καλά πως αν είναι να εμφυτευτει, θα εμφυτευτει... Γιατί, τις άλλες φορές τι κάναμε; Σκάβαμε ή ανεβοκατεβαιναμε σκάλες; Αλλά να δούμε τι λένε κ οι άλλες. Μπορεί κι άλλοι γιατροί να λένε τα ίδια. 

@Condios συμπεθέρα μου, τι λέει ο κοντός για το θέμα; Πότε θα ταξιδέψεις εσύ μετά την ετ του γαμπρού/ της νύφης μου;

Καλημέρα κορίτσια ομορφααααα,,,,εγώ μετά την ετ ταξιδεύω αμέσως για Λάρισα ,,, 4 ώρες ταξίδι δηλαδή στο χαλαρό,,,γιατί η διαδικασία λέει ξεκινάει στις 12 ώρες μετά την ετ για εμφύτευση. Και από ΙΑΚ... Που έκανα Θεσσαλονίκη στο καπάκι γυρναγα σπίτι,,,βρε αν είναι να πιαστούν δε ρωτάνε ούτε ταξίδια ούτε χρόνους,,,πιάνονται αυτά!!!!! 

@Chrussa1982 μου με το καλό να δεχτείς τα μωράκια σου τα τυχερα !!!!!!! Οοοομμμμμ και πολύ αγάπη!!!!!!

@Fili & @chitaneta με το καλό τις αυχενικες σας σήμερα!!!!!! Μωράκια όμορφα και γερά να δείτε !!!!!!!!! Οοοοομμμμμμμμμ 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...