Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 47 λεπτά , MelissaRobert είπε:

έκλεισα ραντεβού στην Λευκού για τις

Παρα πολυ καλα το έκλεισες. Εγώ την 1η φορά που πήγα δυο μήνες περίμενα. Τυχερή 

4 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Πηγε 7,2 το ενδομητριο! Απο 3 που ηταν την Πεμπτη οου ξεκινησα!! Prolutex δεν ειμαι σιγουρη ποτε. Θα ξαναπαω τη Δευτερα και θα μου δωσει το καινουριο προγραμμα τοτε. Σε 2 μερες θα αρχισω 6 cyclacur τη μερα. Τωρα παιρνω 4

Τέλεια Βιβη, ανέβηκε σουπερ. Και το παει ωραία ο γιατρός, σιγά σιγά, όχι επιθετικά 

3 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Ωστόσο, να πω ότι πολλές γυναίκες που ταξιδεύουν μετά την ετ οι γιατροί προτείνουν να ταξιδέψουν ή την ίδια μέρα ή κάποιες μέρες μετά. Όχι για παράδειγμα την επόμενη της ετ που είναι πολύ κρίσιμη.

Κι εγω έτσι τα ήξερα και τις προάλλες ο χαλαρός μου λέει «μετά την ετ κάτσε ένα βράδυ σε ένα ωραίο ξενοδοχείο και φύγε την επόμενη.» Να με καταστρέψει θελει ρε γμτ;;; Οτι να’ ναι 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 52 λεπτά , MelissaRobert είπε:

@marina_86 Χρησιμοποίησα μόλις τώρα το +πολύ καλό! Παρεπιπτόντως έκλεισα ραντεβού στην Λευκού για τις 11/4…μου έκανε εντύπωση η αναμονή! 

Καλέ μια χαρά βρήκες! Μην το συζητάς! Αυτό για ραντεβού στη Λευκού είναι το τίποτα. Μάλλον επειδή θα είσαι ψηφιακά. Στο από κοντά το θες το δίμηνο σου! 

πρίν από 27 λεπτά , Villi είπε:

Κι εγω έτσι τα ήξερα και τις προάλλες ο χαλαρός μου λέει «μετά την ετ κάτσε ένα βράδυ σε ένα ωραίο ξενοδοχείο και φύγε την επόμενη.» Να με καταστρέψει θελει ρε γμτ;;; Οτι να’ ναι 

Χαχαχαχαχα Αχ δεν μπορώ κλαίω με τον χαλαρό! Τα έχει αλλάξει όλα, θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Κι εσύ μαρή γιατί δεν του είπες εγώ γιατρέ μου ήξερα αυτό... δεν ισχύει; Σε κάθε περίπτωση, όπως είχες γράψει κ πιο πριν αγαπημένη μου, το ξέρουμε καλά πως αν είναι να εμφυτευτει, θα εμφυτευτει... Γιατί, τις άλλες φορές τι κάναμε; Σκάβαμε ή ανεβοκατεβαιναμε σκάλες; Αλλά να δούμε τι λένε κ οι άλλες. Μπορεί κι άλλοι γιατροί να λένε τα ίδια. 

@Condios συμπεθέρα μου, τι λέει ο κοντός για το θέμα; Πότε θα ταξιδέψεις εσύ μετά την ετ του γαμπρού/ της νύφης μου;

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

3 hours ago, Chrussa1982 said:

Ευχαριστώ αγάπη μου!! Για buscopan δεν μου είπαν τίποτα. Μόνο να ξεκινήσω 11 παρά τα νερά μέχρι να κατουριεμαι πολύ. Αυτό με αγχωνει λίγο. Θα κατουρήσω τον γιατρό με το που θα μπει χαχαχα. Άσε που δεν ξέρω πως αδειάζει λίγο η κυστη. Άμα τα αμολυσω δεν σταματαω λυπάμαι!!

Έκανα ραπίντ κατά τις 5 ευτυχώς βγήκε αρνητικό γιατί ένα άγχος το είχα. Λέω με την γκαντεμια που με δέρνει μη βγει και θετικό?! Αυτό με το κατούρημα, μιας κ από ότι έχω καταλάβει είμαστε με την λεκάνη αγκαλιά κάθε 10 λεπτά θα δω πως θα το αντιμετωπίσω αύριο και θα σε ενημερώσω λεπτομερώς!!

Συμφωνώ με τα κορίτσια πιο πάνω, όχι πολύ νερό! Εγώ έκανα το λάθος και είχα πιεί 2 μικρά μπουκαλάκια 30-60 λεπτά πριν και πονούσα υπερβολικά πολύ, παρόλο που με άφησαν να βγω 5’ πριν τη ΕΤ για να βγάλω λίγο. Με ζούλαγε και η μαία εν τω μεταξύ!. Αλλά το χειρότερο ήταν μετά που έπρεπε να μείνουμε ξάπλα. Όχι μόνο σηκώθηκα νωρίτερα, αλλά ήμουν τόσο άκαμπτη απ’τον πόνο και το σφίξιμο που τρόμαξα να κατέβω απ’το φορείο, σχεδόν έπεσα.

Πάντως με το καλό όταν είστε εγκυούλες, εκεί θα δείτε κατούρημα! Και δεν μιλάω για τους τελευταίους μήνες! Από το πρώτο τρίμηνο συνέχεια, και το βράδυ πολλές φορές! Χαλάλι όμως για τα μωράκια μας :wub:

Αύριο λοιπόν είναι η μεγάλη και η πιο όμορφη μέρα Χρύσα μου, θα σμίξεις με τα μωράκια σου. Θυμήσου πόσο μα πόσο καιρό την περίμενες! Είναι πραγματικά η αρχή, και εύχομαι και προσεύχομαι να φωλιάσουν τα μωράκια σου, εσένα και της @Hope19 και σε όσα κορίτσια ακολουθούν πολύ πολύ σύντομα… άντε να ξαναγεμίσει το φόρουμ με υψηλές χοριακές και γερές καρδούλες! 

Σας στέλνω όοοολο το οοοοομ και τη μπεμπεδόσκονη που υπάρχει!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Καλημέρα αγαπημένες μου!! Πίνω ήρεμη το καφεδάκι μου, μετρώντας αντίστροφα. Και ναι σήμερα ξύπνησα αλλιωτικη, διαφορετική. Με ηρεμία και προσμονή μεγάλη. Κοιμήθηκα και νωρίς χτες για να είμαι μια φρεσκαδουρα χαχαχα. Θα σας γράψω τα πάντα όταν με το καλό γυρίσω σπίτι. @chitaneta και @Fili καλό υπέρηχο και καλή αυχενική αντίστοιχα!! Να πάνε όλα σούπερ!! 

Αγαπημένες μου σας φιλώ όλες 

• Μου αρέσει 12

πρίν από 13 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλημέρα αγαπημένες μου!! Πίνω ήρεμη το καφεδάκι μου, μετρώντας αντίστροφα. Και ναι σήμερα ξύπνησα αλλιωτικη, διαφορετική. Με ηρεμία και προσμονή μεγάλη. Κοιμήθηκα και νωρίς χτες για να είμαι μια φρεσκαδουρα χαχαχα. Θα σας γράψω τα πάντα όταν με το καλό γυρίσω σπίτι. @chitaneta και @Fili καλό υπέρηχο και καλή αυχενική αντίστοιχα!! Να πάνε όλα σούπερ!! 

Καλή επιτυχία αγάπη μου γλυκιά, μη νοιάζεσαι, θα βάλει ο χαλαρός όλη την τέχνη του και θα σε καταστήσει έγκυο αμέσως. Με το καλό!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Villi είπε:

Καλή επιτυχία αγάπη μου γλυκιά, μη νοιάζεσαι, θα βάλει ο χαλαρός όλη την τέχνη του και θα σε καταστήσει έγκυο αμέσως. Με το καλό!!! 

Καλημέρα κορίτσια μου. Αχχχχχ μεγάλη μέρα σήμερα. Με το καλό Χρύσα μου να υποδεχτείς τα μωρά σου. Εμείς όλες σου στέλνουμε θετική ενέργεια και μια μεγάλη αγκαλιά. 

• Μου αρέσει 1

9 hours ago, MelissaRobert said:

@marina_86 Χρησιμοποίησα μόλις τώρα το +πολύ καλό! Παρεπιπτόντως έκλεισα ραντεβού στην Λευκού για τις 11/4…μου έκανε εντύπωση η αναμονή! Δεν πειράζει, αρκεί να βρει κάτι!

@Fili Αυτό θα κάνω και εγώ αυτή την φορά. Την προηγούμενη προσπαθούσα να περπατώ 10.000 βήματα την μέρα γιατί είχα ακούσει ότι το αίμα ανανεώνεται!

Σκεφτόμουν βέβαια να δουλέψω εξ αποστάσεως την επόμενη φορά. Θα λέγατε καλύτερα να πάρω άδεια για να είμαι ήρεμη; Απλά σκέφτομαι ότι θα βαρεθώ μιας και είμαι υπερκινητική. Δεν ξέρω…

Θέλω και εγώ να μάθω γι’αυτο αν ξέρει κάποια. Επίσης πως μπορούμε να αποθηκεύσουμε μηνυματα που έχουμε διαβασει;

Πάρα πολύ καλά το έκλεισες το ραντεβού. Κι εγώ είχα ακουσει για τεράστια αναμονή, με είχε προειδοποίησει κ ο γιατρός μου. Τους είπα ότι όλα είναι έτοιμα για ετ και θα εξαρτηθεί από το πότε και τι θα μου πει η ίδια και με ειχε βάλει σε δύο εβδομάδες. Σοκ ο γιατρός!! Χεχχεχε  

Οσο για τη δουλειά εμένα με βοήθησε να δουλεύω χαλαρά για να ξεκολλάει λίγο και το μυαλό. Εξαρτάται βέβαια κια από τη δουλειά σου. Κατά πόσο έχει ένταση άγχος κτλ

9 hours ago, Villi said:

Παρα πολυ καλα το έκλεισες. Εγώ την 1η φορά που πήγα δυο μήνες περίμενα. Τυχερή 

Τέλεια Βιβη, ανέβηκε σουπερ. Και το παει ωραία ο γιατρός, σιγά σιγά, όχι επιθετικά 

χμμμμ χθες μιλούσα με καλή μου φίλη από Θεσσαλονίκη που πλέον μένει Αθήνα. Όταν έκανε την ετ στην Αθήνα γύρισε με τι αεροπλάνο εδώ. Δε θυμάμαι ποια μέρα. Θα μάθω κ θα σου πω. Εμένα ο καλουλης μου είχε πει δυο τρεις μέρες χαλαρά. Όχι συνέχεια ξαπλα.αλλα σπιτάκι και χαλαρά. 

Καλα τέλειο αυτό με τα +!!!! 

Α ρε @marina_86 έγραψες πάλι. Χεχεχε

@Chrussa1982 μου με το καλό σήμερα να υποδεχτείς τ@ παιδακι@ σου. Να γαντζωθουν στο σωστό σημείο και να γίνεις μια υπέροχη στρουμπουλή εγκυουλα!!!! Και ναι θα συμφωνήσω για το νερό. Μην το παρακάνεις. Κι εγώ στο τέλος της αναμονής υπέφερα από την ανάγκη για πιπί. Μα κι εγώ ηπια πάνω από ένα λίτρο σε ούτε μισή ώρα.

@chitanetaμου καλό υπέρηχο. Μα τι μέρα σήμερα!!! Πολλά νέα. ❤️❤️❤️❤️

Οοοοοοοοοομμμμμμμμμμμ για όλες μας. Φιλί 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 41 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Καλή επιτυχία !! Με το καλό να πάρεις τα μωράκια σου στο σπίτι !

• Μου αρέσει 1

πρίν από 17 λεπτά , Fili είπε:

Πάρα πολύ καλά το έκλεισες το ραντεβού. Κι εγώ είχα ακουσει για τεράστια αναμονή, με είχε προειδοποίησει κ ο γιατρός μου. Τους είπα ότι όλα είναι έτοιμα για ετ και θα εξαρτηθεί από το πότε και τι θα μου πει η ίδια και με ειχε βάλει σε δύο εβδομάδες. Σοκ ο γιατρός!! Χεχχεχε  

Οσο για τη δουλειά εμένα με βοήθησε να δουλεύω χαλαρά για να ξεκολλάει λίγο και το μυαλό. Εξαρτάται βέβαια κια από τη δουλειά σου. Κατά πόσο έχει ένταση άγχος κτλ

χμμμμ χθες μιλούσα με καλή μου φίλη από Θεσσαλονίκη που πλέον μένει Αθήνα. Όταν έκανε την ετ στην Αθήνα γύρισε με τι αεροπλάνο εδώ. Δε θυμάμαι ποια μέρα. Θα μάθω κ θα σου πω. Εμένα ο καλουλης μου είχε πει δυο τρεις μέρες χαλαρά. Όχι συνέχεια ξαπλα.αλλα σπιτάκι και χαλαρά. 

@Chrussa1982 μου με το καλό σήμερα να υποδεχτείς τ@ παιδακι@ σου. Να γαντζωθουν στο σωστό σημείο και να γίνεις μια υπέροχη στρουμπουλή εγκυουλα!!!! Και ναι θα συμφωνήσω για το νερό. Μην το παρακάνεις. Κι εγώ στο τέλος της αναμονής υπέφερα από την ανάγκη για πιπί. Μα κι εγώ ηπια πάνω από ένα λίτρο σε ούτε μισή ώρα.

Καλή επιτυχία σημερα, να πανε ολα τέλεια. 

Και για να πούμε και τα θεολογικά μας, @Chrussa1982 αύριο είναι του Ευαγγελισμού, η μέρα που η Παναγίτσα μαθαίνει οτι κυοφορεί. Τυχαίο;; Σημαδιακό;; 

• Μου αρέσει 6
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 23 λεπτά , Fili είπε:

Εγώ στην πρώτη πρώτη ετ καθησα μόνο 2 μέρες , τη μέρα της ετ και την επόμενη , γιατί δεν μπορούσα να πάρω πιο πολύ άδεια . Πρόσεχα βεβαια. Μια χαρά θετική χοριακή είχα . 

Τις τελευταίες δυο ετ που δεν δούλευα και ήμουν πολλές μέρες ξάπλα , πηρα μηδενικά . Σχετικά είναι όλα 

παντως νομίζω ότι αν έχεις ταξίδι μετά καλύτερα είναι 2-3 μέρες μετά την ετ , όχι την επόμενη . Ή την ίδια μέρα ... κάποιες από εδώ θα τους έχει τύχει, να μας πουν τι κάνανε 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Καλέ μια χαρά βρήκες! Μην το συζητάς! Αυτό για ραντεβού στη Λευκού είναι το τίποτα. Μάλλον επειδή θα είσαι ψηφιακά. Στο από κοντά το θες το δίμηνο σου! 

Χαχαχαχαχα Αχ δεν μπορώ κλαίω με τον χαλαρό! Τα έχει αλλάξει όλα, θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Κι εσύ μαρή γιατί δεν του είπες εγώ γιατρέ μου ήξερα αυτό... δεν ισχύει; Σε κάθε περίπτωση, όπως είχες γράψει κ πιο πριν αγαπημένη μου, το ξέρουμε καλά πως αν είναι να εμφυτευτει, θα εμφυτευτει... Γιατί, τις άλλες φορές τι κάναμε; Σκάβαμε ή ανεβοκατεβαιναμε σκάλες; Αλλά να δούμε τι λένε κ οι άλλες. Μπορεί κι άλλοι γιατροί να λένε τα ίδια. 

@Condios συμπεθέρα μου, τι λέει ο κοντός για το θέμα; Πότε θα ταξιδέψεις εσύ μετά την ετ του γαμπρού/ της νύφης μου;

κ μενα μ ειπε ταξειδεψε την επόμενη οχι την ιδια....καλημερα....

• Μου αρέσει 3

1 hour ago, Chrussa1982 said:

Καλή επιτυχία σήμερα!!! Θα προσευχηθώ να σου πάνε όλα καλά 

• Μου αρέσει 1

43 minutes ago, Fili said:

Ευχαριστώ πολύ. Έτσι λέω να δουλέψω 1/2 μέρες από εκεί για να περνά πιο γρήγορα η ώρα. Κορίτσια παρεπιπτόντως χθες πήρα την Μαία του Ψάθα να δω αν είχε παραλάβει 1 δώρο που της έστειλα και της είπα για τις εξετάσεις που θα κάνω (ενδοκρινολόγο, αιματολόγο, κτλ). Ε λοιπόν σήμερα το πρωί 6:30 ώρα Αγγλίας με παίρνει ο Ψαθας τηλ. Μου λει ότι εκείνο που πρέπει να κάνω είναι μια ακόμα έτ και να έρθω 10 μέρες νωρίτερα για να με προετοιμάσει. Ούτε γεννητικό έλεγχο, σαλπιγγογραφια, ενδοκρινολόγο, αιματολόγο κτλ. Θεωρεί ότι όλα αυτά είναι υπερβολικά. Το Era ειπε ότι μπορεί να βοηθήσει βέβαια. Φταίω που θέλω να τα κάνω όλα; Τουλάχιστον να λέω στον εαυτό μου ότι τα έχω κοιταξει ολα πριν προσπαθήσω πάλι. Φοβάμαι…!

Πάντως  όμως δείχνει ότι είναι σίγουρος για τον εαυτό του:)! Τι λέτε εσείς;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...