Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Viv37 είπε:

Και πολύ καλά το σκέφτεσαι. Θα είναι η πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης σου και σε λίγες μέρες θα έρθω κι εγώ για παρεούλα! Λογικό να φοβάσαι λίγο. Αναπόφευκτο είναι αυτό. Θα περάσει όμως γρήγορα! Με ρέγουλα το κρασάκι σήμερα μην πας μεθυσμένη για ετ. Είναι και χαλαρός ο χαλαρός σας βλέπω να ρίχνετε ζεμπεκιές εκεί χαχαχα! Έκανες ραπιντ?

Παίζει ρόλο πόση ώρα πριν θα το πιούμε? Μπορούμε πχ να πιούμε μισό λίτρο αμέσως πριν μπούμε μέσα? Γιατί αν τα κρατάω πολύ ώρα θα κατουρήσω το γιατρό νομίζω

Χαχαχαχα ..κανα εικοσαλεπτο πριν μπω μεσα ηπια ενα μπουκαλακι..αυτο ηταν αρκετό!

Και αν θυμηθω την προηγουμενη ετ εσκασα..κ μου λενε πηγαινε αφαιρεσε λιγο ,οχι να πονας...αφαιρεσα κ εγω οτι μπορουσα...απλα θελουν την κυστη ψιλογεματη..οχι να σκας ομως..

• Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 53 λεπτά , Hope19 είπε:

Oxi!!...μου ειπε ως κ πεμπτη να κατσω..εγω της ειπα θα κατσω παραπανω..κατσε οσο θες μου ειπε.δεν ειχε φερει αντιρρηση..

@Chrussa1982 χρυσουλινι με το καλο αυριο να υποδεχτεις τα μπεμπακια σου! Κοιτα να το απολαυσεις..να κανεις την προσευχουλα σου και να εισαι θετικη...σου εχω κανει θεση στον καναπε...κaι περιμενουμε και την @Viv37..

μην πιεις πολυ νερο..εμενα μου λεγανε να μην παω να σκασω κιολας! Πηγαινα κ τουαλετα κ αδειαζα την κυστη λιγο...με εντολη τους..buskopan σου ειπε να παρεις?

Ευχαριστώ αγάπη μου!! Για buscopan δεν μου είπαν τίποτα. Μόνο να ξεκινήσω 11 παρά τα νερά μέχρι να κατουριεμαι πολύ. Αυτό με αγχωνει λίγο. Θα κατουρήσω τον γιατρό με το που θα μπει χαχαχα. Άσε που δεν ξέρω πως αδειάζει λίγο η κυστη. Άμα τα αμολυσω δεν σταματαω λυπάμαι!!

πρίν από 10 λεπτά , Viv37 είπε:

Και πολύ καλά το σκέφτεσαι. Θα είναι η πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης σου και σε λίγες μέρες θα έρθω κι εγώ για παρεούλα! Λογικό να φοβάσαι λίγο. Αναπόφευκτο είναι αυτό. Θα περάσει όμως γρήγορα! Με ρέγουλα το κρασάκι σήμερα μην πας μεθυσμένη για ετ. Είναι και χαλαρός ο χαλαρός σας βλέπω να ρίχνετε ζεμπεκιές εκεί χαχαχα! Έκανες ραπιντ?

Παίζει ρόλο πόση ώρα πριν θα το πιούμε? Μπορούμε πχ να πιούμε μισό λίτρο αμέσως πριν μπούμε μέσα? Γιατί αν τα κρατάω πολύ ώρα θα κατουρήσω το γιατρό νομίζω

Έκανα ραπίντ κατά τις 5 ευτυχώς βγήκε αρνητικό γιατί ένα άγχος το είχα. Λέω με την γκαντεμια που με δέρνει μη βγει και θετικό?! Αυτό με το κατούρημα, μιας κ από ότι έχω καταλάβει είμαστε με την λεκάνη αγκαλιά κάθε 10 λεπτά θα δω πως θα το αντιμετωπίσω αύριο και θα σε ενημερώσω λεπτομερώς!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 11 λεπτά , Viv37 είπε:

Εγώ κορίτσι ήπια δύο ποτήρια όταν έφτασα στο κέντρο και ήμουν οκ 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ευχαριστώ αγάπη μου!! Για buscopan δεν μου είπαν τίποτα. Μόνο να ξεκινήσω 11 παρά τα νερά μέχρι να κατουριεμαι πολύ. Αυτό με αγχωνει λίγο. Θα κατουρήσω τον γιατρό με το που θα μπει χαχαχα. Άσε που δεν ξέρω πως αδειάζει λίγο η κυστη. Άμα τα αμολυσω δεν σταματαω λυπάμαι!!

Έκανα ραπίντ κατά τις 5 ευτυχώς βγήκε αρνητικό γιατί ένα άγχος το είχα. Λέω με την γκαντεμια που με δέρνει μη βγει και θετικό?! Αυτό με το κατούρημα, μιας κ από ότι έχω καταλάβει είμαστε με την λεκάνη αγκαλιά κάθε 10 λεπτά θα δω πως θα το αντιμετωπίσω αύριο και θα σε ενημερώσω λεπτομερώς!!

δυτυχως θα κατουριεσε πολυ...ετσι ειναι ο κουρτης...κ μενα το ιδιο μ χε πει...θελω μ λεει να κατουριεσε...κ μπαινω μεσα κ τ λεω αμα στα αμολησω δεν θα φταιω....δεν μπορείς μ λεει τα βαζω τωρα....αχχαχαχαχαχα 

• Χαχα 3

πρίν από 18 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Τι ώρα θα πας κορίτσι; 

Διαφημίσεις

πρίν από 43 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

δυτυχως θα κατουριεσε πολυ...ετσι ειναι ο κουρτης...κ μενα το ιδιο μ χε πει...θελω μ λεει να κατουριεσε...κ μπαινω μεσα κ τ λεω αμα στα αμολησω δεν θα φταιω....δεν μπορείς μ λεει τα βαζω τωρα....αχχαχαχαχαχα 

Ωχ ωχ θα τον κατουρήσω μου φαίνεται..αν έχει κ η Στεφ τον υπέρηχο κ μου πιέζει την κοιλιά ε ρε γλέντια!!

πρίν από 34 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Τι ώρα θα πας κορίτσι; 

11 παρά να είμαστε εκεί για να ξεκινήσω τα νερά. Και 11.30 θα γίνει η ετ. 

• Μου αρέσει 1

Καλέ αλήθεια δε θέλει επαφές στην προετοιμασία? Εμείς έχουμε ξεσκιστεί χαχαχα! Βέβαια η αλήθεια είναι ότι από χθες δεν έχω καθόλου όρεξη. Θα το σταματήσουμε το άθλημα λοιπόν. Ε ρε τι θυσίες κάνουμε! χαχααχα

• Χαχα 1

πρίν από 5 λεπτά , Viv37 είπε:

Καλέ αλήθεια δε θέλει επαφές στην προετοιμασία? Εμείς έχουμε ξεσκιστεί χαχαχα! Βέβαια η αλήθεια είναι ότι από χθες δεν έχω καθόλου όρεξη. Θα το σταματήσουμε το άθλημα λοιπόν. Ε ρε τι θυσίες κάνουμε! χαχααχα

Εκτός αν κάνετε με προφύλαξη 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 52 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

ναι! Να μ' ενημερώσεις γιατί νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο κομμάτι! Κι εγώ το σκέφτομαι αυτό με το ραπιντ. Κρύωσε και το αμόρε μου σήμερα και δε θέλω να με πλησιάσει! Λέω φτάνουν οι μέρες!!!!

πρίν από 19 λεπτά , Viv37 είπε:

Ναι κ σε μένα δεν επέτρεπε , ανάλογα το γιατρό 

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου @Fili @vik80 καλή επιτυχία και σ' εσάς για αύριο ! Ξεχνάω κάποια. Ποια ξεχνάω?

Αλήθεια υπάρχει τρόπος να βλέπουμε τα παλιότερα μηνύματα που έχει γράψει η κάθε κοπέλα χωρίς όμως να πηγαίνουμε πίσω στις σελίδες? Στο προφιλ της κάθε μιας έχει κάποια μηνύματα αλλά μόνο τα πιο πρόσφατα. Τα παλιότερα πώς τα βλέπουμε?

• Ευχαριστώ 1

2 hours ago, marina_86 said:

Κορίτσια, κορίτσια. ALERT

Έκανα λάθος! Από τη σημαία δεν αποθηκεύεις. Κάνεις αναφορά! Κανονίστε να με κάνετε αναφορά να διαγραφω! 

Ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 

:lol::lol::lol::lol: :lol::lol:

Δεν ξέρω από πού τα αποθήκευαν οι ατιμες! Θα ρωτήσω!!!!

Πάντως στο ψαχτηρι (κι ενώ κόντεψα να κάνω αναφορά στην @Condios@Villi και στη @Viv37 γιατί έκανα κάτι δοκιμαστικά) ανακάλυψα κάτι που θα το εκτιμήσει παρά πολύ η @MELINASP!!! Κάτω αριστερά έχει ένα σύμβολο +. Βλέπεις μια δημοσίευση που θες να σχολιάσεις, πατάς το + την αποθηκεύεις για σχολιασμό. Μετά πας σε άλλη + πάλι. Και όταν πατήσεις κάτω να απαντήσεις σου βγαίνει ένα μικρό παραθυράκι με τα αποθηκευμένα +, το πατάς και βγαίνουν όλα μαζί!!!! Φοβερό; 

Άντε, αφού δεν έκανα κατά λάθος αναφορά σε όλο το φόρουμ πάλι καλά! Αχαχαχαχαχαχα 

Αχ δεν μπορώ! Γελάω μόνη μου με τη βλακεία μου!!!! Αχαχαχαχαχα @MelissaRobert κανόνισε να μου κάνεις αναφορά! Χαχαχαχα

2 hours ago, Fili said:

@MelissaRobertΕγω τις πρώτες δύο τρεις μέρες ήμουν σπίτι καναπέ και πολύ πολύ χαλαρά ένα μαγειρεμα στο σπίτι. Και τις υπόλοιπες πάλι χαλαρά καναπέ βιβλίο μουσική και αντε κι ένα ραντεβού λόγω δουλειάς την ημέρα - που σημαινει οδήγηση κανα τέταρτο μισάωρο και λίγο  περπάτημα 

@marina_86 πολύ λογικές κ κατανοητές σκέψεις σου. Αν κατάλαβα καλά μέχρι στιγμής συνδέεται το πολύ στενό μας παρέακι στο μεσεντζερ για κους κους και γνωριμία. Δε νομίζω να το ανοίξουμε πολύ πολύ. Αυτό τουλάχιστον έχω καταλάβει εγώ. Όπως και να έχει το καφέ μας είναι αναντικαταστο

2 hours ago, marina_86 said:

Ωστόσο, να πω ότι πολλές γυναίκες που ταξιδεύουν μετά την ετ οι γιατροί προτείνουν να ταξιδέψουν ή την ίδια μέρα ή κάποιες μέρες μετά. Όχι για παράδειγμα την επόμενη της ετ που είναι πολύ κρίσιμη. 

Στην Αμερική, διάβαζα σε φόρουμ, πηγαίνουν μέχρι κ γυμναστήριο κ απλά δεν κάνουν δυνατή γυμναστική. Κάνουν yoga και χαλαρό περπάτημα στον διάδρομο! Αχ... Πού να κουτουληθώ!!! Αναστενάζει ο καναπές μου... 

Αύριο είναι η πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης σου! Πόσο ωραία το είπες!❤️

@marina_86 Χρησιμοποίησα μόλις τώρα το +πολύ καλό! Παρεπιπτόντως έκλεισα ραντεβού στην Λευκού για τις 11/4…μου έκανε εντύπωση η αναμονή! Δεν πειράζει, αρκεί να βρει κάτι!

@Fili Αυτό θα κάνω και εγώ αυτή την φορά. Την προηγούμενη προσπαθούσα να περπατώ 10.000 βήματα την μέρα γιατί είχα ακούσει ότι το αίμα ανανεώνεται!

Σκεφτόμουν βέβαια να δουλέψω εξ αποστάσεως την επόμενη φορά. Θα λέγατε καλύτερα να πάρω άδεια για να είμαι ήρεμη; Απλά σκέφτομαι ότι θα βαρεθώ μιας και είμαι υπερκινητική. Δεν ξέρω…

9 minutes ago, Viv37 said:

Κοριτσάκια μου @Fili @vik80 καλή επιτυχία και σ' εσάς για αύριο ! Ξεχνάω κάποια. Ποια ξεχνάω?

Αλήθεια υπάρχει τρόπος να βλέπουμε τα παλιότερα μηνύματα που έχει γράψει η κάθε κοπέλα χωρίς όμως να πηγαίνουμε πίσω στις σελίδες? Στο προφιλ της κάθε μιας έχει κάποια μηνύματα αλλά μόνο τα πιο πρόσφατα. Τα παλιότερα πώς τα βλέπουμε?

Θέλω και εγώ να μάθω γι’αυτο αν ξέρει κάποια. Επίσης πως μπορούμε να αποθηκεύσουμε μηνυματα που έχουμε διαβασει;

3 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Δεν εχω ιδεα. Ισως επειδη ειναι πελατισσα του συνεργαρη του να μην την αναλαμβανει. Δε μιυ ειπε και ακριβως γιατι ειναι πολυ αρνητικη στο να αλλαξει γιατρο

Μάλλον γιαυτο, πάντως κρίμα γιατι ειναι εξαιρετικός γιατρός και άνθρωπος. Εγω δεν θα έφευγα απο αυτόν αλλα τσακώθηκα άσχημα με τον εμβρυολογο τους. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Viv37 είπε:

Όταν πας στο προφίλ σου βγάζει τρία εικονίδια κόκκινα το τρίτο αν το πατήσεις σου βγάζει όλα τα μηνύματα που έχει στείλει σε όλα τα θέματα που έχει γράψει 

• Ευχαριστώ 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...