Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Κορίτσια, κορίτσια. ALERT

Έκανα λάθος! Από τη σημαία δεν αποθηκεύεις. Κάνεις αναφορά! Κανονίστε να με κάνετε αναφορά να διαγραφω! 

Ααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 

:lol::lol::lol::lol: :lol::lol:

Δεν ξέρω από πού τα αποθήκευαν οι ατιμες! Θα ρωτήσω!!!!

Πάντως στο ψαχτηρι (κι ενώ κόντεψα να κάνω αναφορά στην @Condios@Villi και στη @Viv37 γιατί έκανα κάτι δοκιμαστικά) ανακάλυψα κάτι που θα το εκτιμήσει παρά πολύ η @MELINASP!!! Κάτω αριστερά έχει ένα σύμβολο +. Βλέπεις μια δημοσίευση που θες να σχολιάσεις, πατάς το + την αποθηκεύεις για σχολιασμό. Μετά πας σε άλλη + πάλι. Και όταν πατήσεις κάτω να απαντήσεις σου βγαίνει ένα μικρό παραθυράκι με τα αποθηκευμένα +, το πατάς και βγαίνουν όλα μαζί!!!! Φοβερό; 

Άντε, αφού δεν έκανα κατά λάθος αναφορά σε όλο το φόρουμ πάλι καλά! Αχαχαχαχαχαχα 

Αχ δεν μπορώ! Γελάω μόνη μου με τη βλακεία μου!!!! Αχαχαχαχαχα @MelissaRobert κανόνισε να μου κάνεις αναφορά! Χαχαχαχα

• Χαχα 11

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

6 hours ago, Hope19 said:

Χρυσουλινι μου ειμαι μια χαρα...καναπεδαρα ξαπλα τβ κ διαταζω αντρα κ μαμα χαχαχαχ...μου ειπε η γιατρος 2 μερες να μαι ξαπλα απο την επομενη μερα  κτλ...αλλα θα κατσω μεχρι κ σαββατο ..κ μετα χαλαρα..μου ειπε επισης να τρωω καθε 2με 3 ωρες...εστω λιγα αμυγδαλα η χυμο η κατι τεσπα..της ειπα και καθε μια ωρα να με βαλει να τρωω δεν θα ζοριστω να το ξερει..χαχααχ.αντε κοριτσακι απο αυριο θα ειμαστε κ οι 2 καναπεδετες και θα σχολιαζουμε εδω..

Aχα δηλαδή σου είπε να αράξεις από σήμερα μέχρι το Σάββατο για την εμφυτεψη; Άλλοι γιατροί λένε ότι δεν έχει σημασία. Οι κυριες που είναι ήδη έγκυες, τι πιστεύουν για αυτό παρακαλώ;

3 hours ago, marina_86 said:

Χαχαχα Συμπεθέρα μου, δεν τα διάβασα όλα με προσοχή γιατί είμαι στο τρέξιμο. Με μια γρήγορη ανάγνωση, διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις.

Οι λόγοι είναι δύο. Ο πρώτος είναι πιο γενικός. Όσα έχω μάθει, τα έχω μάθει μέσα από διάφορα φόρουμ. Θεώρησα χρέος μου να μοιραστώ κι εγώ κάποια πράγματα, γι'αυτό πολλές φορές κάθομαι κ γράφω κ ξαναγράφω τα ίδια σε όποια κοπέλα με ρωτήσει ή δημόσια ή με προσωπικό μήνυμα. Φοβάμαι πως, αν έχουμε διπλή πλατφόρμα, κάποια πληροφορία ή συνέχεια ιστορίας θα χάνεται. Ειδικά αν είναι κλειστό το γκρουπ ή αν κάποια διστάζει στην επώνυμη συμμετοχή.

ΥΓ @MelissaRobert πάνω δεξιά στο κάθε μήνυμα έχει μια σημαιουλα. Αν την πατήσεις, στο αποθηκεύει για να μην το χάσεις. Το κατάλαβα όταν άρχισαν να μου έρχονται ειδοποιήσεις για κοπέλες που αποθήκευαν τα μηνύματά μου. Ούτε εγώ το ήξερα.

Κι έτσι περνάω στον δεύτερο λόγο, που είναι πιο προσωπικός. Εμείς πάμε με διπλή δωρεά όπως ξέρετε, κ αυτό δεν το ξέρουν πολλά άτομα στον κύκλο μας. Βασικά το ξέρουν πέντε! Κι επειδή δεν είμαστε ακόμα σίγουροι, αν ποτέ πετύχουμε, αν θα το πούμε ή όχι στο παιδί, έχω ενδοιασμούς. Γιατί προφανώς αυτή τη στιγμή μας διαβάζουν πολλές κοπέλες (δεν αναφέρομαι σε εμάς που έχουμε καθημερινή επικοινωνία - αναφέρομαι σε κοπέλες που γράφουν σπάνια ή απλά μας διαβάζουν) οι οποίες μπορεί να θελήσουν να μπουν στο γκρουπ κ δεν μπορούμε να το αρνηθούμε... Λίγο διστάζω σε αυτό. Θέλω έναν χρόνο επεξεργασίας, δεν είμαι τόσο γρήγορη, μη νομίζεις!❤️ 

Ελπίζω να καταλαβαίνετε τους δισταγμούς μου κ να μην με παρεξηγείτε. ❤️ 

Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με τα κορίτσια που μιλάω καθημερινά να γίνω ατομικά φίλη και στο fb, γιατί είμαι φίλη εδώ. Αλλά το γκρουπ λίγο με αγχωνει για το μέλλον... Αυτές είναι οι πρώτες μου σκέψεις! Θα το επεξεργαστώ κ καλύτερα κ θα σας πω. 

Πολύ κατανοητό αυτο που λες Μαρινακι! Μπορουμε να τα λεμε κι απο δω αφου ετσι κι αλλιώς δεν θα εγκαταλειψουμε το καφε...

Άλλη λύση ανοιγεις ενα λογαριασμό με ψευδώνυμο. Να μην σου πω οτι το σκεφτομαι κι εγώ που δε έχω και θα πρέπει να ανοίξω... Οπως λες για τα κοριτσια που μιλαμε καθημερινά φυσικά δεν με νοιαζει να ξέρουν. Αλλά γενικά και να το πουμε εμεις στο παιδι(που προς τα κει κλινουμε) καποια άτομα δεν θα μου αρεσε να το ξερουνε για την δοτρια...ακόμα ειναι πολύ συντηρητική η κοινωνια μας και επίσης η Ελλάδα είναι μικρή χώρα!

Προσωπικά δεν έχω και τα κότσια να αποστομωνω τον καθε κακεντρεχή...

• Μου αρέσει 5

πρίν από 11 λεπτά , marina_86 είπε:

Έκανα λάθος! Από τη σημαία δεν αποθηκεύεις. Κάνεις αναφορά! Κανονίστε να με κάνετε αναφορά να διαγραφω! 

Πάντως στο ψαχτηρι (κι ενώ κόντεψα να κάνω αναφορά στην @Condios@Villi και στη @Viv37 γιατί έκανα κάτι δοκιμαστικά) ανακάλυψα κάτι που θα το εκτιμήσει παρά πολύ η @MELINASP!!! Κάτω αριστερά έχει ένα σύμβολο +. Βλέπεις μια δημοσίευση που θες να σχολιάσεις, πατάς το + την αποθηκεύεις για σχολιασμό. Μετά πας σε άλλη + πάλι. Και όταν πατήσεις κάτω να απαντήσεις σου βγαίνει ένα μικρό παραθυράκι με τα αποθηκευμένα +, το πατάς και βγαίνουν όλα μαζί!!!! Φοβερό; 

Άντε, αφού δεν έκανα κατά λάθος αναφορά σε όλο το φόρουμ πάλι καλά! Αχαχαχαχαχαχα 

Αχ δεν μπορώ! Γελάω μόνη μου με τη βλακεία μου!!!! Αχαχαχαχαχα @MelissaRobert κανόνισε να μου κάνεις αναφορά! Χαχαχαχα

Φίλη? Σοκ,,, δουλεύει αυτό με το +,,, ώστε έτσι βγάζει άκρη η @MELINASP και γράφει τα σεντόνια της,,,χμμμμ,,, απ'την οποία περιμένουμε τα ευχάριστα του κατεβατου και των επιλογών!!!!!

2 ώρες πρίν, silvy22 είπε:

Εγω πήγα Κομμωτηριο χθες μετά απο ένα 3 μηνο  πωπω τα σκουρινα να είμαι πιο κοντά στο φυσικό 

και τ λέω έχουμε πρόβλημα … στην επόμενη προσπάθεια θα έρθω παραμονή απο τη μεταφορά να βάψω ρίζα γιατί αν πάνε όλα καλά μετά απο 9μηνες θα ξανάρθω εντελώς γριά  :D

Δε θα πας παραμονή της ετ αλλά μια βδομάδα πριν ,,,να προλάβεις να έχεις κατουρήσει ότι αμμωνία είναι να φύγει απ'τον οργανισμό !!!!!! 

πρίν από 59 λεπτά , MaryH είπε:

Kαλα που να μην επινες κιολας, χαχα! Μνημη ελεφαντα. Και να συμπληρωσω οτι ο συζυξ με πηρε σηκωτη με το ζορι για τη ετ. Ζητω η πατριαρχια:mrgreen:

Χρυσα αυριο η μεγαλη μερα. Ετοιμασου , ντυσου, ραψου στολισου. Τα μπεμπε φρεσκαρονται  και ξεσκονιζονταιγια εμφυτευση. Καλως να τα δεχτεις και με το καλο εγκυουλα

Κοριτσαρα, καλη εμφυτευση να εχουν τα μωρα σου! Εισαι σε καλα χερια κ ειμαι σιγουρη για την επιτυχια σου

Ετσι ακριβως. Η εξωσωματικη ειναι παραγοντας κινδυνου για εξωμητριο. Ειτε λογω φαρμακων η παθολογικης σαλπ[ιογγας

Ζήτω η πατριαρχία και μπράβο στον αντρουλη σου!!!!! 

@Chrussa1982 πόσο οοοομμμμ είσαι και πόσο καλά αποτριχωμενη και λεία????? Και μη βάλεις άρωμα ή κρέμα σώματος αύριο οκ? Δεν κάνει !!!! Με το καλό να πάτε αύριο να πάρετε τα μωράκια σας και εμείς θα στέλνουμε τόνους θετικής ενέργειας και αγάπης!!!!! 

@Viv37 σούπερ πάει το ενδομήτριο σου μπραβοοοοοο,,, έρχεται και η στιγμή σου τι καλααααααααααα!!!!!!!!!! 

• Μου αρέσει 5

@MelissaRobertΕγω τις πρώτες δύο τρεις μέρες ήμουν σπίτι καναπέ και πολύ πολύ χαλαρά ένα μαγειρεμα στο σπίτι. Και τις υπόλοιπες πάλι χαλαρά καναπέ βιβλίο μουσική και αντε κι ένα ραντεβού λόγω δουλειάς την ημέρα - που σημαινει οδήγηση κανα τέταρτο μισάωρο και λίγο  περπάτημα 

@marina_86 πολύ λογικές κ κατανοητές σκέψεις σου. Αν κατάλαβα καλά μέχρι στιγμής συνδέεται το πολύ στενό μας παρέακι στο μεσεντζερ για κους κους και γνωριμία. Δε νομίζω να το ανοίξουμε πολύ πολύ. Αυτό τουλάχιστον έχω καταλάβει εγώ. Όπως και να έχει το καφέ μας είναι αναντικαταστο

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

@Viv37 μια χαρα με το ενδομήτριο! Ετοιμαααασσου!

@Chrussa1982 μου με το καλό αύριο να αποδεχτείς τα εβρυακια σου και να γυρίσετε στο σπιτακι σας. Θα σε σκεφτόμαστε πολύ!

@Fili μου και για σενα ηρθε η μέρα της αυχενικής! Με το καλό να το δειτε και να είναι όλα σουπερ!

• Μου αρέσει 3

@Viv37 μου τούρμπο το ενδομητριο. Ετοιμάζεται να υποδεχτεί τ@ παιδακι@ σας!!! 

3 minutes ago, chitaneta said:

@Viv37 μια χαρα με το ενδομήτριο! Ετοιμαααασσου!

@Chrussa1982 μου με το καλό αύριο να αποδεχτείς τα εβρυακια σου και να γυρίσετε στο σπιτακι σας. Θα σε σκεφτόμαστε πολύ!

@Fili μου και για σενα ηρθε η μέρα της αυχενικής! Με το καλό να το δειτε και να είναι όλα σουπερ!

Αχ ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ. Κι εσύ αύριο υπερηχοοοοοοο

• Μου αρέσει 2

πρίν από 24 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Aχα δηλαδή σου είπε να αράξεις από σήμερα μέχρι το Σάββατο για την εμφυτεψη; Άλλοι γιατροί λένε ότι δεν έχει σημασία. Οι κυριες που είναι ήδη έγκυες, τι πιστεύουν για αυτό παρακαλώ;

Ωστόσο, να πω ότι πολλές γυναίκες που ταξιδεύουν μετά την ετ οι γιατροί προτείνουν να ταξιδέψουν ή την ίδια μέρα ή κάποιες μέρες μετά. Όχι για παράδειγμα την επόμενη της ετ που είναι πολύ κρίσιμη. 

Στην Αμερική, διάβαζα σε φόρουμ, πηγαίνουν μέχρι κ γυμναστήριο κ απλά δεν κάνουν δυνατή γυμναστική. Κάνουν yoga και χαλαρό περπάτημα στον διάδρομο! Αχ... Πού να κουτουληθώ!!! Αναστενάζει ο καναπές μου... 

πρίν από 13 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ όλες σας μια προς μία για την δύναμη που μου δίνεται. Άρχισε ο φόβος, δυστυχώς. Και αν...και πως ξέρετε, με καταλαβαίνετε. Έκανα ένα σπέσιαλ μπανάκι γιατί με βλέπω να πιάνω μάκα και πουρί 3 μέρες απλυτη, ισιωσα το μαλλί μου και είμαι έτοιμη να τα καλωσορίσω. Και ότι είναι να γίνει θα γίνει ..θα κάτσω τεζα 3 μέρες και μετά χαλαρά. Θα κλαιγομαι και λίγο εδώ και θα περάσουν οι μέρες..είπαμε με τον άντρα μου να πιούμε ένα κρασάκι (που δεν πίνουμε γενικώς) να καπνίσω να το ευχαριστηθω, έτσι κάπως θα χαλαρώσουμε, θα αγαπήθουμε ακόμα πιο πολύ και θα χαλαρώσω κ εγώ. Τι είναι κ αυτό πάντως χαρά και φόβος μαζί!! Τόσο για δέσιμο είμαι;; @MELINASP άσε καλέ τι καφέ μας έχεις σοβαρή έρευνα χαχαχα. Πρέπει να μελετήσεις ένα σωρό άντρες. Είναι σοβαρή μελέτη αυτή όχι αστεία!! @Viv37 πήρε μπρος το ενδομήτριο είδες;; Κοντεύεις αγάπη μου κοντεύεις...άρχισε να το συνειδητοποιείς!! @marina_86 το οομμμμ, το ντελαπογκο, την αγάπη σας και την αγωνία σας, θα τα πάρω μαζί μου και όσο θα είμαι ξάπλα και θα κατουριεμαι θανάσιμα, θα με συντροφεύουν. Και φυσικά ανυπομονώ να διαβάζω τα ποστ με όλες τις συμβουλές που απλόχερα μοιράζεσαι μαζί μας. @MaryH σε ευχαριστώ ιδιαίτερα. Εσυ και οι παλιές με κάνατε να μην μετανιώσω ποτέ για την απόφαση που πήρα!! @Condios όχι μόνο λεία, γυαλί χαχαχα. Έκανα κ ένα πεντικιούρ έτσι για να γουστάρω!! Και ντελαπογκο και όλα θα πάνε καλά!!! @chitaneta μου ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Αύριο μας έχει εργολαβία τις μισές από εδώ χαχαχα. Όλα καλά να πάνε στον υπέρηχο, θα περιμένουμε νέα!!

Με συγκινησατε όλες σας . Αύριο είμαι η πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης μου. Έτσι θα το σκεφτώ!!

Αύριο είναι η πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης σου! Πόσο ωραία το είπες!❤️

• Μου αρέσει 2

πρίν από 28 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Oxi!!...μου ειπε ως κ πεμπτη να κατσω..εγω της ειπα θα κατσω παραπανω..κατσε οσο θες μου ειπε.δεν ειχε φερει αντιρρηση..

@Chrussa1982 χρυσουλινι με το καλο αυριο να υποδεχτεις τα μπεμπακια σου! Κοιτα να το απολαυσεις..να κανεις την προσευχουλα σου και να εισαι θετικη...σου εχω κανει θεση στον καναπε...κaι περιμενουμε και την @Viv37..

μην πιεις πολυ νερο..εμενα μου λεγανε να μην παω να σκασω κιολας! Πηγαινα κ τουαλετα κ αδειαζα την κυστη λιγο...με εντολη τους..buskopan σου ειπε να παρεις?

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

47 minutes ago, MelissaRobert said:

Ο δικός μου γιατρός, μου ειχε πει κατευθειαν μετά απο ετ μπορω να ταξιδεψω με αυτοκινητο.Αλλά γενικα μου ειπε τις πρωτες 3 μερες πολυ χαλαρα στο σπίτι. Μετα επίσης χαλαρα αλλά μπορεις να βγεις και λιγο εξω για καμια βολτουλα χωρις περπάτημα...

• Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, marina_86 είπε:

Μια χαρά μεγαλώνει το ενδομήτριο! Καλέ δεν το πιστεύω τον συγχρονισμό σας με τη Χρύσα! Χαχαχαχα 

Άσε τα καυτά μπάνια. Ανεβαίνει η θερμοκρασία, ήρθε η άνοιξη δεν θα κρυώνεις. Το ενδομήτριο είναι το εσωτερικό της μήτρας. Εκεί τα βάζουν τα έμβρυα. Αλλά κάνουν έως δύο με τρεις μέρες να εμφυτευτουν. Τις πρώτες μέρες κολυμπάνε κ ψάχνουν ένα κατάλληλο σημείο για να εμφυτευτουν. Μπορεί κάποιο να εμφυτευτει κ την πρώτη μέρα. Αλλά επειδή δεν το ξέρουμε, λέμε τρεις για σιγουριά. Γι'αυτό λέει η @Hope19 ότι είναι κρίσιμες. Το να περπατάς λίγο μέσα στο σπίτι δεν το βρίσκω κακό. Αλλά δεν χρειάζονται υπερβολές. Μετά το 3ημερο αν θες βγαίνεις κ μια μικρή βολτιτσα. Αλλά χαλαρά πράγματα. Μην πας κ supermarket! 

Είπαμε ή είμαστε συμπεθέρες ή δεν είμαστε χαχαχα!

1 hour ago, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ευτυχώς που το είπες εσύ για το χάδι στην κοιλιά και τις συσπάσεις γιατί ήθελα μέρες να το πω αλλά δεν ήθελα να πουν τα κορίτσια και αυτό απαγορεύεται;;;; αλλά ναι όντως δημιουργεί συσπάσεις 

Ναι αυτό μου το είπε χθες η γυναικολόγος μου που πήγαμε για καφέ και ήταν μία έγκυος που χάιδευε την κοιλιά της και μου λέει αν συνεχίσει να τη χαιδεύει θα γεννήσει πριν την ώρα της! Ακούτε εσείς με τα διδυμάκια? @Neli83 όχι πολλά χαδάκια!

1 hour ago, marina_86 είπε:

με έκαψες πάλι χαχαχα! Κι εμείς όμως ποτέ δεν αναρωτηθήκαμε τι είναι αυτά τα + εκεί χαχαχαχαχα

• Χαχα 1

πρίν από 4 λεπτά , Viv37 είπε:

Είπαμε ή είμαστε συμπεθέρες ή δεν είμαστε χαχαχα!

Ναι αυτό μου το είπε χθες η γυναικολόγος μου που πήγαμε για καφέ και ήταν μία έγκυος που χάιδευε την κοιλιά της και μου λέει αν συνεχίσει να τη χαιδεύει θα γεννήσει πριν την ώρα της! Ακούτε εσείς με τα διδυμάκια? @Neli83 όχι πολλά χαδάκια!

Ιιιιιι....αληθεια?? Καλα που μου το ειπες..την παραχαιδευω η αληθεια ειναι... ευχαριστω φιλη μου για την συμβουλη σου!!

nzSsp2.png

Για την κοιλιά ισχύει  κοριτσια μ...κ ο δικος μ ντοκ αυτο μ ειπε....οχι πολλα πολλα....μιλατε στα μωρα σας....σας ακούνε....

Σεβαστες ολες οι αποψεις @marina_86...εννοειτε οτι εδω θα ειμαστε....παντως να ξες σε θέλουμε αν αποφασίσεις καποια στιγμη να μπεις....

Εμενα ο ντοκ με αφησε κλινιρης( μονο για τουαλέτα το πρωτο 3μηνο...) μετα εκει που σηκωθηκα βρηκαμε επιχειλιο πλακούντα  κατι τέτοιο τελος παντων κ παρτην εμενα κατω παλι εως οτου Γεννησα...σε μενα ο ντοκ μ ηταν αυστηρος σε ολα...οχι περπατημα οχι βαρυ οχι κατσαρολες οχι ορθια πολύ  κτλ κτλ....οποτε περασα τεζα 7 μηνες με βιβλια πολλα καλες παρεες κ υπηρετες πολλους γυρω μ...αχχαχαχχα 

να ακουτε τι σας λενε πι γιατροί σας...αλλοι ειναι ελαστική αλλοι οχι ( πχ εγω)...

εκανα κανονικα την ειδια μερα δεν μ ειπε τιποτα...επισης μαλλια κ νυχια με αφησε να κανω....

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 55 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κορίτσια μου, σας ευχαριστώ όλες σας μια προς μία για την δύναμη που μου δίνεται. Άρχισε ο φόβος, δυστυχώς. Και αν...και πως ξέρετε, με καταλαβαίνετε. Έκανα ένα σπέσιαλ μπανάκι γιατί με βλέπω να πιάνω μάκα και πουρί 3 μέρες απλυτη, ισιωσα το μαλλί μου και είμαι έτοιμη να τα καλωσορίσω. Και ότι είναι να γίνει θα γίνει ..θα κάτσω τεζα 3 μέρες και μετά χαλαρά. Θα κλαιγομαι και λίγο εδώ και θα περάσουν οι μέρες..είπαμε με τον άντρα μου να πιούμε ένα κρασάκι (που δεν πίνουμε γενικώς) να καπνίσω να το ευχαριστηθω, έτσι κάπως θα χαλαρώσουμε, θα αγαπήθουμε ακόμα πιο πολύ και θα χαλαρώσω κ εγώ. Τι είναι κ αυτό πάντως χαρά και φόβος μαζί!! Τόσο για δέσιμο είμαι;; @MELINASP άσε καλέ τι καφέ μας έχεις σοβαρή έρευνα χαχαχα. Πρέπει να μελετήσεις ένα σωρό άντρες. Είναι σοβαρή μελέτη αυτή όχι αστεία!! @Viv37 πήρε μπρος το ενδομήτριο είδες;; Κοντεύεις αγάπη μου κοντεύεις...άρχισε να το συνειδητοποιείς!! @marina_86 το οομμμμ, το ντελαπογκο, την αγάπη σας και την αγωνία σας, θα τα πάρω μαζί μου και όσο θα είμαι ξάπλα και θα κατουριεμαι θανάσιμα, θα με συντροφεύουν. Και φυσικά ανυπομονώ να διαβάζω τα ποστ με όλες τις συμβουλές που απλόχερα μοιράζεσαι μαζί μας. @MaryH σε ευχαριστώ ιδιαίτερα. Εσυ και οι παλιές με κάνατε να μην μετανιώσω ποτέ για την απόφαση που πήρα!! @Condios όχι μόνο λεία, γυαλί χαχαχα. Έκανα κ ένα πεντικιούρ έτσι για να γουστάρω!! Και ντελαπογκο και όλα θα πάνε καλά!!! @chitaneta μου ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Αύριο μας έχει εργολαβία τις μισές από εδώ χαχαχα. Όλα καλά να πάνε στον υπέρηχο, θα περιμένουμε νέα!!

Με συγκινησατε όλες σας . Αύριο είμαι η πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης μου. Έτσι θα το σκεφτώ!!

Και πολύ καλά το σκέφτεσαι. Θα είναι η πρώτη μέρα της εγκυμοσύνης σου και σε λίγες μέρες θα έρθω κι εγώ για παρεούλα! Λογικό να φοβάσαι λίγο. Αναπόφευκτο είναι αυτό. Θα περάσει όμως γρήγορα! Με ρέγουλα το κρασάκι σήμερα μην πας μεθυσμένη για ετ. Είναι και χαλαρός ο χαλαρός σας βλέπω να ρίχνετε ζεμπεκιές εκεί χαχαχα! Έκανες ραπιντ?

πρίν από 47 λεπτά , Hope19 είπε:

Oxi!!...μου ειπε ως κ πεμπτη να κατσω..εγω της ειπα θα κατσω παραπανω..κατσε οσο θες μου ειπε.δεν ειχε φερει αντιρρηση..

@Chrussa1982 χρυσουλινι με το καλο αυριο να υποδεχτεις τα μπεμπακια σου! Κοιτα να το απολαυσεις..να κανεις την προσευχουλα σου και να εισαι θετικη...σου εχω κανει θεση στον καναπε...κaι περιμενουμε και την @Viv37..

μην πιεις πολυ νερο..εμενα μου λεγανε να μην παω να σκασω κιολας! Πηγαινα κ τουαλετα κ αδειαζα την κυστη λιγο...με εντολη τους..buskopan σου ειπε να παρεις?

Παίζει ρόλο πόση ώρα πριν θα το πιούμε? Μπορούμε πχ να πιούμε μισό λίτρο αμέσως πριν μπούμε μέσα? Γιατί αν τα κρατάω πολύ ώρα θα κατουρήσω το γιατρό νομίζω

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...