Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Chrussa1982 είπε:

Είναι να μην φοβόμαστε ρε βιλακι μου;; Εδώ σκέφτομαι μέχρι και απλυτη να μείνω ένα 2 ήμερο!!

Δεν πρόλαβα να βάψω και μαλλί κωλογρια θα είμαι αύριο χαχαχα

Εγω πήγα Κομμωτηριο χθες μετά απο ένα 3 μηνο  πωπω τα σκουρινα να είμαι πιο κοντά στο φυσικό 

και τ λέω έχουμε πρόβλημα … στην επόμενη προσπάθεια θα έρθω παραμονή απο τη μεταφορά να βάψω ρίζα γιατί αν πάνε όλα καλά μετά απο 9μηνες θα ξανάρθω εντελώς γριά  :D

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 23 λεπτά , silvy22 είπε:

Εγω πήγα Κομμωτηριο χθες μετά απο ένα 3 μηνο  πωπω τα σκουρινα να είμαι πιο κοντά στο φυσικό 

και τ λέω έχουμε πρόβλημα … στην επόμενη προσπάθεια θα έρθω παραμονή απο τη μεταφορά να βάψω ρίζα γιατί αν πάνε όλα καλά μετά απο 9μηνες θα ξανάρθω εντελώς γριά  :D

Στο τρίμηνο μπορείς να τα βάψεις 

πρίν από 5 λεπτά , silvy22 είπε:

Ο δικός μου δεν θέλει να ακούει , ούτε για φυτική :( τίποτα 

Αλήθεια;;; αααααα εμάς είναι οκ σε αυτά. Αν και εγώ μόνο νύχια έκανα. Μαλλιά έκανα μια φορά στους τέσσερις μήνες και μετά δεν πρόλαβα να τα βάψω πριν γεννησω 

πρίν από 4 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Αλήθεια;;; αααααα εμάς είναι οκ σε αυτά. Αν και εγώ μόνο νύχια έκανα. Μαλλιά έκανα μια φορά στους τέσσερις μήνες και μετά δεν πρόλαβα να τα βάψω πριν γεννησω 

Εσενα ήταν κ βιαστικό το βλαστάρι σου ❤️

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Α θα σας στειλουν ολοκληρη λιστα να διαλεξετε; Ωραιο αυτο!

Ναι μου την έστειλαν ήδη χαμός πφφφ

21 ώρες πρίν, Condios είπε:

Να τος ο Σουηδός!!!!!!!!! Αχχαχαχαχ να το το μοντέλο ,,,, μπράβο κοριτσάκι μου!!!!!! Με το καλό να τον βρείτε,,,όχι ότι οι Ελληναρες είναι άσχημοι έτσι????? Να τα λέμε όλα !!!!! Αλλά πάνω απ'όλα υγιής και μετά μάτια, ύψος , σπουδές,ομάδα αίματος,,,όλα σούπερ θα πάνε!!!!!! Με το καλό!!!! 

@Viv37 κλαίω με αυτό που έπαθε ο αδερφουλης στη Σουηδία,,,ψυχιτσα ,,,,αν είναι έτσι δε θέλω σουηδέζα ,θέλω Σέρβα ,,,και αυτές διμετρες δεν είναι? Και καλά,,, γιατί εγώ 1.65 θέλω και διμετρη αχαχχαχαχα 

Το χειρουργείο ναι 29 είναι,,,όλα τα θυμάσαι,,,και φυσικά να λέτε για φαγητά ,,,μια χαρά θα τρώω και εγώ απλά λίγο προσεκτικά ! Πάλι με μέρες με καιρούς πάλι δικά μου θα είναι όλα αχχαχαχαχαχ,,,,, και θα εκμυστηρευτω την αποψινη μου γουρουνια,,,,μετά από γυμναστήριο,,, πατάτες τηγανητές,,,αυγά τηγανητά μελάτα (για να μπορείς να βουτήξεις την τηγανητη πατατουλα) ,σαλάτα μαρούλι , φέτα και ψωμάκι ψημένο τοστιέρα! Για γλυκό? Δύο κουταλάκια του γλυκού Νουκρεμα Μερέντα αχαχχαχαχαχαχαχαχ 

@Chrussa1982 εικόνα σε έκανα στη μαρίνα με το καπέλο δίπλα στα κότερα,,,θα φωνάζεις "άλλος για τη βάρκα μας " ή θα λες "έχω και κότερο πάμε μια βόλτα?" Και η κοιλιά τουρλιτσα?????? Τώρα ολοκληρώθηκε η εικόνα ,,,με την τουρλιτσα κοιλίτσα !!!! 

Πωπω σατανά ααα τα σαλια μ τρέχουν! Έτσι αν δεν υπάρχει ψωμί και πατάτα να γίνει παπαρα ο κρόκος δεν έχει νόημα!!! 

21 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Μακεδονικός με φρουκτόζη στο ροζ κουτί. Ελπίζω να μην το πάρουν για δυσφήμιση. Απλά έχει και άλλη χρήση χα χα χα χα χα χα χα χα 

Ηηηηηη αυγά με πατάτες!!!! Πω πω!!!! Πάω να ρίξω πατατουλες στην air fryers και αυγά στο τηγάνι!!!! Ίσως και λίγο μαγιονέζα με τις πατατουλες!!!! 

Αααα θα το τιμήσω! 

Άλλος σατανάς μαγιονέζα στις πατατουλες θα με πεθάνετε σήμερα χαχαχαχαχα

20 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Ωωωω αυτά είναι!!! Να το να το το μοντέλο. Θα διαλέξεις φαντάζομαι έναν διμετρο καστανό με καταπράσινες ματάρες . Και να κάνουμε όλες οι υπόλοιπες κόρες κ εσύ γιο και πάνε τα συμπέθερια πάνε όλα. Θα κάθεσαι εσύ σαν τη Τασσώ Καβαδία την Κάκια πεθερά και θα περνάς απο κάστινγκ τις κόρες μας ..χαχαχαχα κλαιωωω από χαρά βέβαια. Προχωράς κ εσύ λοιπόν λουλούδι μου

το θράσος σου δεν έχει όρια. Γουρούνα!!! Δε ντρέπεσαι;; Αυγά τηγανητά είναι τέλεια!! Ειδικά καλοκαίρι με χωριάτικη σαλάτα να πηγαίνει η παπάρα σύννεφο!! Μια ερώτηση μόνο...πως κ έμεινες μόνο στις 2 κουταλιές;; 

Και εννοείται θα είμαι με την  κοιλουμπα μου και θα την μοστραρω κιόλας , είμαι που είμαι και ασπρουλιαρα σαν φάντασμα θα μοιάζω με αρνάκι άσπρο και παχύ χαχαχαχα. 

Άλλες από εκεί..τις χαζεύω με το στόμα ανοικτό χαχαχαχα. Να σου πω όμως χεστηκαμε που είναι έτσι όπως είναι αψεγάδιαστες. Σιγά τα ωα που τρώνε και οι φιλενάδες μας!! 

Και εσύ αυγά?? Ο μακεδονικός με τη φρουκτόζη είναι διαθέσιμος? Σε περίπτωση που σε φουσκώσει το αυγό εννοώ χαχαχα. 

Μωρέ αν ήταν καθαρά στο χέρι μ ένα 2 μέτρα θα διάλεγα ξανθό γαλανόματη πας καλά εννοείται χαχαχαχα αλλά ψάχνω κάτι κοντά στον συζηξ

Να του χρυσοσω λίγο το χάπι χαχαχαχα

Έτοιμη για αύριο;;;; πάμε Εεεε :)

20 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

@Condios συμπεθέρα, επειδή τα μπουρδουκλωσα με τόσα μηνύματα,θέλω να μου κάνεις ένα χρονοδιάγραμμα. Πότε πας για προεγχειρητικό και πότε είναι το χειρουργείο. Γιατί απ' όλα το θέατρο μου μεινε! Χαχαχαχα 

Εγώ στη λαπαροσκοπηση, όταν συνήλθα από τη νάρκωση, κρύωνα επίσης πολύ. Και με τύλιξαν με μια κουβέρτα και μου έβαλαν από κάτω ένα σωλήνα που έβγαζε ζεστό αέρα και επανήλθα πολύ γρήγορα. Ρώτησε το αν έχουν κάτι αντίστοιχο. Εγώ έπαθα το άλλο όταν συνήλθα! Κρατούσα σφιχτά το χέρι της νοσοκόμας και δεν την άφηνα με τίποτα! Τη ρώτησα και πώς τη λένε. Κι εκεί να τη σφίγγω!!! Χαχαχα Αφού η γλυκούλα μου έλεγε δεν φεύγω, δεν φεύγω. Αχ τι τραβάμε! Τέλος πάντων... 

Θα περάσει αγαπημένη μου κ όλα θα πάνε καλά! ❤️ Είναι κάτι που πρέπει να κάνεις και για την ετ και (για να μην ξεχνιόμαστε) για εσένα!❤️ 

@MELINASP τέλεια! Οπότε θα σας στείλουν αυτοί για να επιλέξετε!!! Άντε αγαπημένη,να μπουν όλα σιγά σιγά στο δρόμο τους και τα καλύτερα έρχονται!❤️❤️❤️

Θα σ στείλω πμ εσένα δοκτορ μου ξέρεις εσύ χαχαχαχαχα

Μωρή παλαβή τη πήρες αλά μπρατσετα τη νοσοκόμα; χαχχαχαχαχα

8 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

ωραια ας δουμε κ ποιες αλλες θελουν κ μ στέλνετε μνμ πρωσωπικο εμενα κ σας κανω add εγω η οποια αλλη θελει...

Εμένα μην με κάνεις δεν σε γουστάρω εσένα χαχαχαχαχαχαχαχα

6 ώρες πρίν, Rafaelatarzan είπε:

εννοειτε θα γράφουμε κ εσω μεσα. αυτο ειναι πρωτο μελιμα μας...εγω το ειπα για να γνωριστούμε κιολας....ολα μας τα νεα θα περνανε απο φόρουμ πρωτα για να βοηθήσουμε  κ αλλςες κοπελες....

@anoulious συμφωνω με αυτα που ειπες κ ενοειται οτι ετσι θα κανουμε....σεν θελω κ εγω να βγω απο το φορούμ....

Αγάπη να είναι σελίδα όμως όχι μεσεντζερ γτ εκεί δεν προλαβαίνεις τπτ. Ομάδα και θα ποστςρουμε όσα θέλουμε να κρατησουμε

Και γράφουμε εδώ. 

5 ώρες πρίν, fantasmataki είπε:

Kορίτσια καλησπέρα και πάλι.

Σήμερα έκανα τη 2η χοριακή 319.59

η 1η ήταν την Δευτέρα 159.32 (9η μερα) 

Εμβρυομεταφορα 2 βλαστοκύστες 12/3 :oops::oops:

Πολύ καλή κορίτσι μ συγχαρητήρια!!! 

5 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Κοριτσάκια μου σήμερα έχω υπέρηχο. Τι θέλει να δει άραγε? Παχαίνει το ενδομήτριο από τα cyclacur η τζάμπα θα πάω?

Παχαίνει καλέ όλα καλά να πάνε κορίτσι μ να μας πεις τα νέα σου μετά! 

4 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Αυτο με τα συχνα γευματα κατι κανει με το ζαχαρο με την γλυκοζη..οι πιο ειδικες εδω ξερουν..εγω δεν μπορω να το εξηγησω...σημερα κ αυριο ειναι οι πιο κρισιμες μερες για την εμφυτευση..δεν θα κανω μπανιο..εχω τα μωρομαντηλακια μου κ μονο με αυτα..εεε ενταξει δεν θα παθουμε τπτ για 2 μερες...μονο για κατουρημα σηκωνομαι..κ το φαγητο στον δισκο στον καναπε ...

Την ρωτησα για προβιοτικα που εχω ακομα χαπια,μου ειπε μπορω να τα παιρνω...κ κεφιρ μπορω να πινω...κ απο βιταμινες μονο το filicine οχι κατι αλλο...αυτα..

Το κάθε δύο ώρες το κάνω εγώ αγάπη λόγο αντίστασης στην ινσουλίνη τρώω κάθε δύο ώρες για να μην μ πέφτει το ζάχαρο. Και επίσης βοηθάει στο να καεί το στομάχι μας πιο συχνά το φαγάκι 

• Μου αρέσει 4

On 21/3/2022 at 11:53 ΜΜ, marina_86 είπε:

Το έχω γράψει το μνμ 3 φορές και μου έχει σβηστεί! Πάμε πάλι από την αρχή...

Καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ την αγωνία σου! Αλλά θα σου πω ότι τόσες κ τόσες γυναίκες πήγαν στην ΕΤ με την ίδια αγωνία, έχοντας γνωρίσει την απογοήτευση και έχοντας φάει τις σφαλιάρες τους. Έσφιξαν όμως τα δόντια και τα κατάφεραν! Η @chitaneta δεν είχε αγωνία; Η ψυχούλα της το ξέρει... Η @Fili ; Φήμες λένε ότι από το πολύ ομμμμ αιωρηθηκε! Η @MaryH πήγε με το ζόρι στην ΕΤ που της έφερε την κόρη της. Ήθελε να την ακυρώσει! Η @anoulious που είχε πει μια φράση που με έχει στοιχειώσει μετά την πρώτη της αποτυχία και τώρα έχει τον γλυκούλη μπεμπουλη της; Ή εγώ δεν έχω; Πάνω μου θα τα κάνω! Η @Villi; Η @Condios; Εσύ; Η @MelissaRobert ; Η @thalasa; Που έχουμε τρέξει σε κάθε γιατρό; Που έχουμε κανει κάθε εξέταση; Αλλά κ τα κορίτσια μας που τώρα ετοιμάζονται όπως η @Chrussa1982, η @Viv37 και τόσες άλλες... δεν έχουν τις αγωνίες τους; Δεν έχει περάσει η καθεμία τα δικά της; 

Στα γράφω όλα αυτά για να τα βλέπω κι εγώ! Και να θυμάσαι - θυμάμαι - θυμόμαστε ότι δεν είμαστε μόνες! Αγαπημένη, θα είμαστε μαζί σου και θα σου στέλνουμε όλο μας το ομμμμμ κ το ντελαπονγκο και θα φωνάζουμε "να πεθάνει η γλουτένη"! Όλα αυτά που μόνο εμείς καταλαβαίνουμε!!!❤️ Γιατί εμείς ξέρουμε! Το αξίζεις να πάνε όλα καλά! Αν δεν είχαμε αγάπη να δώσουμε... δεν θα ήμασταν εδώ! Γιατί έχουμε να δώσουμε στο μωράκι μας αλλά και γιατί κοίτα! Τη δίνουμε κ η μία στην άλλη!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ αγαπημένη!❤️❤️❤️

Πάρτε τη σεντοναρα σας! Χαχαχαχα 

ΥΓ. Κορίτσια μου σε όσες δεν αναφέρθηκα είναι γιατί για να το γιορτάσω ήπια και ένα ποτήρι κρασί κ νταγκλαρα κ έγραψα κ τρεις φορές το μνμ γιατί σβηνοταν! Ένα έλεος δηλαδή! Χαχαχαχα Σας φιλώ όλες!

Kαλα που να μην επινες κιολας, χαχα! Μνημη ελεφαντα. Και να συμπληρωσω οτι ο συζυξ με πηρε σηκωτη με το ζορι για τη ετ. Ζητω η πατριαρχια:mrgreen:

4 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Μια χαρά είσαι!! Κ εγώ μου φαίνεται από τον φόβο μου θα κάνω μπάνιο το Σάββατο χαχαχαχα. Ε δεν θα βρωμισω κιόλας για 2 μέρες  αυτό με τα γεύματα θα το κάνω κ εγώ για καλό και για κακο. Δε με χαλάει το μασουλημα!!

Χρυσα αυριο η μεγαλη μερα. Ετοιμασου , ντυσου, ραψου στολισου. Τα μπεμπε φρεσκαρονται  και ξεσκονιζονταιγια εμφυτευση. Καλως να τα δεχτεις και με το καλο εγκυουλα

5 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Χρυσουλινι μου ειμαι μια χαρα...καναπεδαρα ξαπλα τβ κ διαταζω αντρα κ μαμα χαχαχαχ...μου ειπε η γιατρος 2 μερες να μαι ξαπλα απο την επομενη μερα  κτλ...αλλα θα κατσω μεχρι κ σαββατο ..κ μετα χαλαρα..μου ειπε επισης να τρωω καθε 2με 3 ωρες...εστω λιγα αμυγδαλα η χυμο η κατι τεσπα..της ειπα και καθε μια ωρα να με βαλει να τρωω δεν θα ζοριστω να το ξερει..χαχααχ.αντε κοριτσακι απο αυριο θα ειμαστε κ οι 2 καναπεδετες και θα σχολιαζουμε εδω..

Κοριτσαρα, καλη εμφυτευση να εχουν τα μωρα σου! Εισαι σε καλα χερια κ ειμαι σιγουρη για την επιτυχια σου

On 21/3/2022 at 1:06 ΜΜ, Villi είπε:

Ναι βέβαια γίνεται, το έπαθε η @MaryH και έκανε μετά χειρουργείο στη σάλπιγγα. 

Ετσι ακριβως. Η εξωσωματικη ειναι παραγοντας κινδυνου για εξωμητριο. Ειτε λογω φαρμακων η παθολογικης σαλπ[ιογγας

• Χαχα 1

5 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Θέλει να δει το ενδομήτριο αγάπη μου. Μια χαρά παχαινει με τα χάπια. Το πολύ πολύ να σου βάλει και αυτοκόλλητα για έξτρα μπουσταρισμα. Ποτε ξεκινάς προγεστερόνη θύμισε μου ..

Πολύ καλή η χοριακη σου!!! Προχωράει μια χαρά!! Θα ξανακάνεις και την Παρασκευή να υποθέσω ε;;

Είπαμε εδώ θα πίνουμε καφεδάκι και θα τα λέμε όλα!! Στο messenger η το fb πιο πολύ για κουτσομπολιό μας βλέπω χαχαχαχα. Βασικά μακάρι να μπορέσουμε να βρούμε τον τρόπο σε οποιαδήποτε μέσο για να γνωριστούμε και καλύτερα. Να δούμε πως είναι οι μούρες μας χαχαχαχα. Το δικό μου το προφίλ είναι και φιλοζωικό ως επί το πλείστον (αρρώστια) αν θέλετε να δείτε τις ρυτίδες και την κυτταρίτιδα μου θα πρέπει να ανατρέξετε στις φωτό μου χαχαχα.

Πηγε 7,2 το ενδομητριο! Απο 3 που ηταν την Πεμπτη οου ξεκινησα!! Prolutex δεν ειμαι σιγουρη ποτε. Θα ξαναπαω τη Δευτερα και θα μου δωσει το καινουριο προγραμμα τοτε. Σε 2 μερες θα αρχισω 6 cyclacur τη μερα. Τωρα παιρνω 4

5 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Αγάπη μου μπράβο άραξε την κορμάρα σου όσο μπορείς. Γιατί σου είπε να τρως συχνά; Που οφείλει; Επίσης άλλη Κούλη ερώτηση..μπάνιο έκανες κανονικά σήμερα; 

Αχ ναι αυτο με το μπανιο και μενα με απασχολει. Αν δεν κανω ενα καυτο τη μερα δεν πιανω θερμοκρασια και κρυωνω! Χρυσουλακι πώς αισθανεσαι; Αυριο ειναι η μεγαλη μερα!!! Εγω εχω ενθουσιαστει! Σαν να κανω εγω ετ ενα πραγμα χαχαχα

@Hope19 σας ερχομαι κ εγω σε λιγες μερες! Απο τωρα ψαχνω τι θα βλεπω στο νερφλιξ χαχαχα!

@Annaforyou που εισαι εσυ ρε κοριτσι! Πολυ καιρο εχεις να γραψεις! Πώς εισαι;

5 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Αυτο με τα συχνα γευματα κατι κανει με το ζαχαρο με την γλυκοζη..οι πιο ειδικες εδω ξερουν..εγω δεν μπορω να το εξηγησω...σημερα κ αυριο ειναι οι πιο κρισιμες μερες για την εμφυτευση..δεν θα κανω μπανιο..εχω τα μωρομαντηλακια μου κ μονο με αυτα..εεε ενταξει δεν θα παθουμε τπτ για 2 μερες...μονο για κατουρημα σηκωνομαι..κ το φαγητο στον δισκο στον καναπε ...

Την ρωτησα για προβιοτικα που εχω ακομα χαπια,μου ειπε μπορω να τα παιρνω...κ κεφιρ μπορω να πινω...κ απο βιταμινες μονο το filicine οχι κατι αλλο...αυτα..

Γιατι ειναι σημερα οι κρισιμες μερες; Τωρα θα πανε απο το ενδομητριο στη μητρα; Και επισης αυτο που λενε οτι ειναι καλο το λιγο περπατημα για να αιματωνεται η μητρα ισχυει τελικα; Δεν εζω καταλαβει!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Είναι να μην φοβόμαστε ρε βιλακι μου;; Εδώ σκέφτομαι μέχρι και απλυτη να μείνω ένα 2 ήμερο!!

Δεν πρόλαβα να βάψω και μαλλί κωλογρια θα είμαι αύριο χαχαχα

Αγαπημένη μου!!!!! Ταραν ταραν ταραν!!!! Αύριο είναι η μεγάλη σου μέρα! Γλυκούλα μου!!! Να κοιμηθείς καλά σήμερα το βράδυ για να είσαι φρέσκια και αύριο βράδυ τέτοια ώρα θα χαϊδεύεις την κοιλίτσα σου. Μην την χαϊδεύεις και συνέχεια κ αρχίσουν οι συσπάσεις. Αρχίζω τώρα εγώ τα "μην"... Χαχαχα Και συνυπογράφω... ντουζ το ΣΚ. Δεν πειράζει... Το ξέρω μπορεί να είναι υπερβολικό αλλά δεν πειράζει. Επίσης, καλό είναι που ανεβαίνει κ η θερμοκρασία αλλά αν τα πόδια σου κρυώνουν, να τα κρατάς ζεστά. Για τις βιταμίνες ρώτα τον γιατρό σου, κάποιες δεν επιτρέπονται μετά την ετ (όπως η βιταμίνη Ε). Τρωγε κ ένα αβοκάντο κάθε μέρα. Αχ, τι μ' έπιασε!!

Όλα θα πάνε καλά Χρυσουλακι!!!❤️❤️❤️ Με το ομμμμμμμμ κ το ντελαπονγκο!!!! 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 12 λεπτά , Viv37 είπε:

Πηγε 7,2 το ενδομητριο! Απο 3 που ηταν την Πεμπτη οου ξεκινησα!! Prolutex δεν ειμαι σιγουρη ποτε. Θα ξαναπαω τη Δευτερα και θα μου δωσει το καινουριο προγραμμα τοτε. Σε 2 μερες θα αρχισω 6 cyclacur τη μερα. Τωρα παιρνω 4

Αχ ναι αυτο με το μπανιο και μενα με απασχολει. Αν δεν κανω ενα καυτο τη μερα δεν πιανω θερμοκρασια και κρυωνω! Χρυσουλακι πώς αισθανεσαι; Αυριο ειναι η μεγαλη μερα!!! Εγω εχω ενθουσιαστει! Σαν να κανω εγω ετ ενα πραγμα χαχαχα

@Hope19 σας ερχομαι κ εγω σε λιγες μερες! Απο τωρα ψαχνω τι θα βλεπω στο νερφλιξ χαχαχα!

Γιατι ειναι σημερα οι κρισιμες μερες; Τωρα θα πανε απο το ενδομητριο στη μητρα; Και επισης αυτο που λενε οτι ειναι καλο το λιγο περπατημα για να αιματωνεται η μητρα ισχυει τελικα; Δεν εζω καταλαβει!

Αντε κοριτσαρα μου παρε κ εσυ σειρα.για ελα ,για ελα!! Η εμφυτευση γινεται σηνηθως 24 με 48 ωρες απο την ετ.γιαυτο μ ειπε 2 μερες ξαπλα...οσο για την αιματωση της μητρας ναι ισχυει αυτο που λες..αλλα δεν ξερω να στο απαντησω...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Viv37 είπε:

Μια χαρά μεγαλώνει το ενδομήτριο! Καλέ δεν το πιστεύω τον συγχρονισμό σας με τη Χρύσα! Χαχαχαχα 

Άσε τα καυτά μπάνια. Ανεβαίνει η θερμοκρασία, ήρθε η άνοιξη δεν θα κρυώνεις. Το ενδομήτριο είναι το εσωτερικό της μήτρας. Εκεί τα βάζουν τα έμβρυα. Αλλά κάνουν έως δύο με τρεις μέρες να εμφυτευτουν. Τις πρώτες μέρες κολυμπάνε κ ψάχνουν ένα κατάλληλο σημείο για να εμφυτευτουν. Μπορεί κάποιο να εμφυτευτει κ την πρώτη μέρα. Αλλά επειδή δεν το ξέρουμε, λέμε τρεις για σιγουριά. Γι'αυτό λέει η @Hope19 ότι είναι κρίσιμες. Το να περπατάς λίγο μέσα στο σπίτι δεν το βρίσκω κακό. Αλλά δεν χρειάζονται υπερβολές. Μετά το 3ημερο αν θες βγαίνεις κ μια μικρή βολτιτσα. Αλλά χαλαρά πράγματα. Μην πας κ supermarket! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 25 λεπτά , MaryH είπε:

Kαλα που να μην επινες κιολας, χαχα! Μνημη ελεφαντα. Και να συμπληρωσω οτι ο συζυξ με πηρε σηκωτη με το ζορι για τη ετ. Ζητω η πατριαρχια:mrgreen:

Χρυσα αυριο η μεγαλη μερα. Ετοιμασου , ντυσου, ραψου στολισου. Τα μπεμπε φρεσκαρονται  και ξεσκονιζονταιγια εμφυτευση. Καλως να τα δεχτεις και με το καλο εγκυουλα

Κοριτσαρα, καλη εμφυτευση να εχουν τα μωρα σου! Εισαι σε καλα χερια κ ειμαι σιγουρη για την επιτυχια σου

Ετσι ακριβως. Η εξωσωματικη ειναι παραγοντας κινδυνου για εξωμητριο. Ειτε λογω φαρμακων η παθολογικης σαλπ[ιογγας

@MaryH μου σε ευχαριστω πολυ!!!!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Villi είπε:

Πως γίνεται να μην αναλαμβάνει; Εγω τον ειχα δυο χρονια…

Δεν εχω ιδεα. Ισως επειδη ειναι πελατισσα του συνεργαρη του να μην την αναλαμβανει. Δε μιυ ειπε και ακριβως γιατι ειναι πολυ αρνητικη στο να αλλαξει γιατρο. 

3 ώρες πρίν, marina_86 είπε:

Χαχαχα Συμπεθέρα μου, δεν τα διάβασα όλα με προσοχή γιατί είμαι στο τρέξιμο. Με μια γρήγορη ανάγνωση, διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις.

Οι λόγοι είναι δύο. Ο πρώτος είναι πιο γενικός. Όσα έχω μάθει, τα έχω μάθει μέσα από διάφορα φόρουμ. Θεώρησα χρέος μου να μοιραστώ κι εγώ κάποια πράγματα, γι'αυτό πολλές φορές κάθομαι κ γράφω κ ξαναγράφω τα ίδια σε όποια κοπέλα με ρωτήσει ή δημόσια ή με προσωπικό μήνυμα. Φοβάμαι πως, αν έχουμε διπλή πλατφόρμα, κάποια πληροφορία ή συνέχεια ιστορίας θα χάνεται. Ειδικά αν είναι κλειστό το γκρουπ ή αν κάποια διστάζει στην επώνυμη συμμετοχή.

ΥΓ @MelissaRobert πάνω δεξιά στο κάθε μήνυμα έχει μια σημαιουλα. Αν την πατήσεις, στο αποθηκεύει για να μην το χάσεις. Το κατάλαβα όταν άρχισαν να μου έρχονται ειδοποιήσεις για κοπέλες που αποθήκευαν τα μηνύματά μου. Ούτε εγώ το ήξερα.

Κι έτσι περνάω στον δεύτερο λόγο, που είναι πιο προσωπικός. Εμείς πάμε με διπλή δωρεά όπως ξέρετε, κ αυτό δεν το ξέρουν πολλά άτομα στον κύκλο μας. Βασικά το ξέρουν πέντε! Κι επειδή δεν είμαστε ακόμα σίγουροι, αν ποτέ πετύχουμε, αν θα το πούμε ή όχι στο παιδί, έχω ενδοιασμούς. Γιατί προφανώς αυτή τη στιγμή μας διαβάζουν πολλές κοπέλες (δεν αναφέρομαι σε εμάς που έχουμε καθημερινή επικοινωνία - αναφέρομαι σε κοπέλες που γράφουν σπάνια ή απλά μας διαβάζουν) οι οποίες μπορεί να θελήσουν να μπουν στο γκρουπ κ δεν μπορούμε να το αρνηθούμε... Λίγο διστάζω σε αυτό. Θέλω έναν χρόνο επεξεργασίας, δεν είμαι τόσο γρήγορη, μη νομίζεις!❤️ 

Ελπίζω να καταλαβαίνετε τους δισταγμούς μου κ να μην με παρεξηγείτε. ❤️ 

Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με τα κορίτσια που μιλάω καθημερινά να γίνω ατομικά φίλη και στο fb, γιατί είμαι φίλη εδώ. Αλλά το γκρουπ λίγο με αγχωνει για το μέλλον... Αυτές είναι οι πρώτες μου σκέψεις! Θα το επεξεργαστώ κ καλύτερα κ θα σας πω. 

Οπως θελεις Μαρινακι! Ετσι κ αλλιως το καφε εδώ δεν το κοβουμε :)

Καλα αυτο με το σημαιακι τωρα το εμαθα! Ιδεα δεν ειχα! Και καθομουν και εψαχνα σαν τον μπουφο παλια μηνυματα! Πφφφφ

πρίν από 3 λεπτά , Viv37 είπε:

Οπως θελεις Μαρινακι! Ετσι κ αλλιως το καφε εδώ δεν το κοβουμε :)

Καλα αυτο με το σημαιακι τωρα το εμαθα! Ιδεα δεν ειχα! Και καθομουν και εψαχνα σαν τον μπουφο παλια μηνυματα! Πφφφφ

❤️❤️❤️

(Κι εγώ το ίδιο!!!! Έχω γεμίσει με screenshot από ποστ της anoulious!!!! Χαχαχα Και όταν άρχισαν να μου έρχονται ειδοποιήσεις λέω τι είναι αυτό τώρα; Και λέω ε όχι, μιλήστε ρε κορίτσια!!! Χαχαχαχα)

• Χαχα 2

πρίν από 32 λεπτά , marina_86 είπε:

Αγαπημένη μου!!!!! Ταραν ταραν ταραν!!!! Αύριο είναι η μεγάλη σου μέρα! Γλυκούλα μου!!! Να κοιμηθείς καλά σήμερα το βράδυ για να είσαι φρέσκια και αύριο βράδυ τέτοια ώρα θα χαϊδεύεις την κοιλίτσα σου. Μην την χαϊδεύεις και συνέχεια κ αρχίσουν οι συσπάσεις. Αρχίζω τώρα εγώ τα "μην"... Χαχαχα Και συνυπογράφω... ντουζ το ΣΚ. Δεν πειράζει... Το ξέρω μπορεί να είναι υπερβολικό αλλά δεν πειράζει. Επίσης, καλό είναι που ανεβαίνει κ η θερμοκρασία αλλά αν τα πόδια σου κρυώνουν, να τα κρατάς ζεστά. Για τις βιταμίνες ρώτα τον γιατρό σου, κάποιες δεν επιτρέπονται μετά την ετ (όπως η βιταμίνη Ε). Τρωγε κ ένα αβοκάντο κάθε μέρα. Αχ, τι μ' έπιασε!!

Όλα θα πάνε καλά Χρυσουλακι!!!❤️❤️❤️ Με το ομμμμμμμμ κ το ντελαπονγκο!!!! 

Ευτυχώς που το είπες εσύ για το χάδι στην κοιλιά και τις συσπάσεις γιατί ήθελα μέρες να το πω αλλά δεν ήθελα να πουν τα κορίτσια και αυτό απαγορεύεται;;;; αλλά ναι όντως δημιουργεί συσπάσεις 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...