Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 26 λεπτά , Hope19 είπε:

Αυτο με τα συχνα γευματα κατι κανει με το ζαχαρο με την γλυκοζη..οι πιο ειδικες εδω ξερουν..εγω δεν μπορω να το εξηγησω...σημερα κ αυριο ειναι οι πιο κρισιμες μερες για την εμφυτευση..δεν θα κανω μπανιο..εχω τα μωρομαντηλακια μου κ μονο με αυτα..εεε ενταξει δεν θα παθουμε τπτ για 2 μερες...μονο για κατουρημα σηκωνομαι..κ το φαγητο στον δισκο στον καναπε ...

Την ρωτησα για προβιοτικα που εχω ακομα χαπια,μου ειπε μπορω να τα παιρνω...κ κεφιρ μπορω να πινω...κ απο βιταμινες μονο το filicine οχι κατι αλλο...αυτα..

Μια χαρά είσαι!! Κ εγώ μου φαίνεται από τον φόβο μου θα κάνω μπάνιο το Σάββατο χαχαχαχα. Ε δεν θα βρωμισω κιόλας για 2 μέρες  αυτό με τα γεύματα θα το κάνω κ εγώ για καλό και για κακο. Δε με χαλάει το μασουλημα!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

1 hour ago, Viv37 είπε:

Δεν έχω πρόβλημα viber έγραψα καλε χαχαχαχαχα!

Ναι ναι τα είδαν όλα. Και η χοριακή έπεσε

Αυτός την είδε τώρα στον υπέρηχο. Συνεργάζεται με τον άλλον αλλά δεν αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου. Όντως πολύ καλός. Ήταν ο μόνος που είχε κάποια θεωρία για το λόγο που συμβαίνει αυτό συνέχεια.

Πως γίνεται να μην αναλαμβάνει; Εγω τον ειχα δυο χρονια…

@fantasmataki σουπερ η χοριακή σου,,,όλα καλά να συνεχίσουν!!!!!!!! 

@Viv37 κρίμα για τη φίλη σου πραγματικα,,,μακάρι η επόμενη να ειναι η τυχερή της και αν εχει ταλαιπωρηθεί και αυτό το πλάσμα. Όσο για το ενδομήτριό σου,,,μπόμπα θα είσαι αλλά και λίγο μπουστ να χρειαστει θα σε φτιάξει ο χαλαρός,,,χαλαρά! 

@Rafaelatarzan και εγώ μέσα για fb ,,, kai msng ότι θέλετε,,,θα σου στειλω το όνομα μου αλλά ίσως δε μπορείς να μου στείλεις αίτημα φιλίας νομίζω,,,τα έχω όλα κλειδωμένα ,,,, στείλε μου το δικό σου όνομα αν ειναι να σε βρω εγώ. @Ελισάβετ καπ 2 εγώ πάλι τα κλειδωσα όλα η χακερού αχαχαχαχαχα

@marina_86 συμπεθεραααααααααααααα Δευτερα προεγχειρητικό και Τρίτη χειρουργείο. Έχουμε ως τοτε,.....

@Hope19 σε βρίσκω άψογη,,,κάτσε εκεί και λιώσε στον ύπνο,,ειδικά η προγεστερόνη είναι μακραν το καλύτερο υπνωτικό!!!!!!!!!!!!!! φιλιά πολλά

@Chrussa1982 τικ τακ τικ τακ,,,περνανε τα λεπτα έρχεται η σειρά !!!!! γιουπιιιιιιιιιιιιι πως είσαι? 

φιλιά πολλά σε όλες τις κούκλες τις λιακαδίτσες! 

• Μου αρέσει 8
  • Ευχαριστώ 1

@Viv37 μου κρίμα πολύ για τη φίλη σου.. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που ταλαιοωρηθηκε κι η επόμενη να είναι η τυχερή.

Καλά κάνει που θα σε δει για να τσεκάρει ενδομητριο. Θα είναι υπέροχο και έρχεται και η ώρα σου να κλωσησεις! 

@Chrussa1982 @Hope19εγώ που δεν το ήξερα έκανα μπάνιο καυτό την επόμενη μέρα. Ντόινγκ όχι ντουζ, μπανιο!! Σκέφτηκα ότι καλό θα είναι νεράκι ζεστό χαλαρωτικό. Τρομάρα μου χαχχαχα συγκοπή κόντεψα να πάθω όταν διάβασα ότι δεν κάνει 

@fantasmataki πολύ καλά τα νεακια σου. Σου είπε ακόμα για υπέρηχο; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , Fili είπε:

Ντόινγκ όχι ντουζ, μπανιο!! Σκέφτηκα ότι καλό θα είναι νεράκι ζεστό χαλαρωτικό. Τρομάρα μου χαχχαχα συγκοπή κόντεψα να πάθω όταν διάβασα ότι δεν κάνει

Απόδειξη ότι αν είναι να κάτσει το εμβρυακι, θα κάτσει ότι και να κάνουμε λάθος..

1 ώρα πρίν, Hope19 είπε:

Χρυσουλινι μου ειμαι μια χαρα...καναπεδαρα ξαπλα τβ κ διαταζω αντρα κ μαμα χαχαχαχ...μου ειπε η γιατρος 2 μερες να μαι ξαπλα απο την επομενη μερα  κτλ...αλλα θα κατσω μεχρι κ σαββατο ..κ μετα χαλαρα..μου ειπε επισης να τρωω καθε 2με 3 ωρες...εστω λιγα αμυγδαλα η χυμο η κατι τεσπα..της ειπα και καθε μια ωρα να με βαλει να τρωω δεν θα ζοριστω να το ξερει..χαχααχ.αντε κοριτσακι απο αυριο θα ειμαστε κ οι 2 καναπεδετες και θα σχολιαζουμε εδω..

Απόλαυσε το κορίτσι μου κι όλα καλά θα πάνε. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , Villi είπε:

Απόδειξη ότι αν είναι να κάτσει το εμβρυακι, θα κάτσει ότι και να κάνουμε λάθος..

Απόλαυσε το κορίτσι μου κι όλα καλά θα πάνε. 

Καλέ μπορείτε να κάνετε μπανακι κανονικά 

πρίν από 28 λεπτά , Villi είπε:

Πραγματικά απόδειξη! Κι εμείς φοβόμαστε να πάμε για κατούρημα! Χαχαχαχα 

Γενικά στο εξωτερικό απ' ότι έχω καταλάβει είναι πολύ άνετοι μετά την ετ. Σε φάση την επόμενη μέρα γυρίζεις στη δουλειά σου. Πράγμα το οποίο σκέφτομαι πολύ σοβαρά για την επόμενη. Να κάτσω τρεις μέρες κ μετά να πηγαίνω χαλαρά. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , marina_86 είπε:

Γενικά στο εξωτερικό απ' ότι έχω καταλάβει είναι πολύ άνετοι μετά την ετ. Σε φάση την επόμενη μέρα γυρίζεις στη δουλειά σου. Πράγμα το οποίο σκέφτομαι πολύ σοβαρά για την επόμενη. Να κάτσω τρεις μέρες κ μετά να πηγαίνω χαλαρά. 

εσυ στην ομαδα του φμπ θα μπεις??????????? αργησες! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 27 λεπτά , marina_86 είπε:

Αχ μαρίνα μου, καθε φορα αυτό λέω, την επόμενη φορά θα γυρίσω  στη δουλειά, δεν θα κάτσω σπίτι τόσες μέρες, και καθε φορα κάθομαι σαν την κότα σπίτι μέχρι τη χοριακή. 

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 3

πρίν από 14 λεπτά , Villi είπε:

Αχ μαρίνα μου, καθε φορα αυτό λέω, την επόμενη φορά θα γυρίσω  στη δουλειά, δεν θα κάτσω σπίτι τόσες μέρες, και καθε φορα κάθομαι σαν την κότα σπίτι μέχρι τη χοριακή. 

Είναι να μην φοβόμαστε ρε βιλακι μου;; Εδώ σκέφτομαι μέχρι και απλυτη να μείνω ένα 2 ήμερο!!

Δεν πρόλαβα να βάψω και μαλλί κωλογρια θα είμαι αύριο χαχαχα

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Condios είπε:

εσυ στην ομαδα του φμπ θα μπεις??????????? αργησες! 

Χαχαχα Συμπεθέρα μου, δεν τα διάβασα όλα με προσοχή γιατί είμαι στο τρέξιμο. Με μια γρήγορη ανάγνωση, διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις.

Οι λόγοι είναι δύο. Ο πρώτος είναι πιο γενικός. Όσα έχω μάθει, τα έχω μάθει μέσα από διάφορα φόρουμ. Θεώρησα χρέος μου να μοιραστώ κι εγώ κάποια πράγματα, γι'αυτό πολλές φορές κάθομαι κ γράφω κ ξαναγράφω τα ίδια σε όποια κοπέλα με ρωτήσει ή δημόσια ή με προσωπικό μήνυμα. Φοβάμαι πως, αν έχουμε διπλή πλατφόρμα, κάποια πληροφορία ή συνέχεια ιστορίας θα χάνεται. Ειδικά αν είναι κλειστό το γκρουπ ή αν κάποια διστάζει στην επώνυμη συμμετοχή.

ΥΓ @MelissaRobert πάνω δεξιά στο κάθε μήνυμα έχει μια σημαιουλα. Αν την πατήσεις, στο αποθηκεύει για να μην το χάσεις. Το κατάλαβα όταν άρχισαν να μου έρχονται ειδοποιήσεις για κοπέλες που αποθήκευαν τα μηνύματά μου. Ούτε εγώ το ήξερα.

Κι έτσι περνάω στον δεύτερο λόγο, που είναι πιο προσωπικός. Εμείς πάμε με διπλή δωρεά όπως ξέρετε, κ αυτό δεν το ξέρουν πολλά άτομα στον κύκλο μας. Βασικά το ξέρουν πέντε! Κι επειδή δεν είμαστε ακόμα σίγουροι, αν ποτέ πετύχουμε, αν θα το πούμε ή όχι στο παιδί, έχω ενδοιασμούς. Γιατί προφανώς αυτή τη στιγμή μας διαβάζουν πολλές κοπέλες (δεν αναφέρομαι σε εμάς που έχουμε καθημερινή επικοινωνία - αναφέρομαι σε κοπέλες που γράφουν σπάνια ή απλά μας διαβάζουν) οι οποίες μπορεί να θελήσουν να μπουν στο γκρουπ κ δεν μπορούμε να το αρνηθούμε... Λίγο διστάζω σε αυτό. Θέλω έναν χρόνο επεξεργασίας, δεν είμαι τόσο γρήγορη, μη νομίζεις!❤️ 

Ελπίζω να καταλαβαίνετε τους δισταγμούς μου κ να μην με παρεξηγείτε. ❤️ 

Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με τα κορίτσια που μιλάω καθημερινά να γίνω ατομικά φίλη και στο fb, γιατί είμαι φίλη εδώ. Αλλά το γκρουπ λίγο με αγχωνει για το μέλλον... Αυτές είναι οι πρώτες μου σκέψεις! Θα το επεξεργαστώ κ καλύτερα κ θα σας πω. 

• Μου αρέσει 10

πρίν από 2 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Είναι να μην φοβόμαστε ρε βιλακι μου;; Εδώ σκέφτομαι μέχρι και απλυτη να μείνω ένα 2 ήμερο!!

ελαφρυ ντους γρηγορο χλιαρο τη 2η - 3η μερα,,,,θα εισαι κουκλα οταν θα τ@ υποδεχτεις τ@ μωρ@ σου,,,,μεχρι τοτε εχουμε καιρό!!!!!!! 9 μηνες! χοχοχ και οοομμμμμ

πρίν από 3 λεπτά , marina_86 είπε:

Χαχαχα Συμπεθέρα μου, δεν τα διάβασα όλα με προσοχή γιατί είμαι στο τρέξιμο. Με μια γρήγορη ανάγνωση, διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις.

Οι λόγοι είναι δύο. Ο πρώτος είναι πιο γενικός. Όσα έχω μάθει, τα έχω μάθει μέσα από διάφορα φόρουμ. Θεώρησα χρέος μου να μοιραστώ κι εγώ κάποια πράγματα, γι'αυτό πολλές φορές κάθομαι κ γράφω κ ξαναγράφω τα ίδια σε όποια κοπέλα με ρωτήσει ή δημόσια ή με προσωπικό μήνυμα. Φοβάμαι πως, αν έχουμε διπλή πλατφόρμα, κάποια πληροφορία ή συνέχεια ιστορίας θα χάνεται. Ειδικά αν είναι κλειστό το γκρουπ ή αν κάποια διστάζει στην επώνυμη συμμετοχή.

ΥΓ @MelissaRobert πάνω δεξιά στο κάθε μήνυμα έχει μια σημαιουλα. Αν την πατήσεις, στο αποθηκεύει για να μην το χάσεις. Το κατάλαβα όταν άρχισαν να μου έρχονται ειδοποιήσεις για κοπέλες που αποθήκευαν τα μηνύματά μου. Ούτε εγώ το ήξερα.

Κι έτσι περνάω στον δεύτερο λόγο, που είναι πιο προσωπικός. Εμείς πάμε με διπλή δωρεά όπως ξέρετε, κ αυτό δεν το ξέρουν πολλά άτομα στον κύκλο μας. Βασικά το ξέρουν πέντε! Κι επειδή δεν είμαστε ακόμα σίγουροι, αν ποτέ πετύχουμε, αν θα το πούμε ή όχι στο παιδί, έχω ενδοιασμούς. Γιατί προφανώς αυτή τη στιγμή μας διαβάζουν πολλές κοπέλες (δεν αναφέρομαι σε εμάς που έχουμε καθημερινή επικοινωνία - αναφέρομαι σε κοπέλες που γράφουν σπάνια ή απλά μας διαβάζουν) οι οποίες μπορεί να θελήσουν να μπουν στο γκρουπ κ δεν μπορούμε να το αρνηθούμε... Λίγο διστάζω σε αυτό. Θέλω έναν χρόνο επεξεργασίας, δεν είμαι τόσο γρήγορη, μη νομίζεις!❤️ 

Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με τα κορίτσια που μιλάω καθημερινά να γίνω ατομικά φίλη και στο fb, γιατί είμαι φίλη εδώ. Αλλά το γκρουπ λίγο με αγχωνει για το μέλλον... Αυτές είναι οι πρώτες μου σκέψεις! Θα το επεξεργαστώ κ καλύτερα κ θα σας πω. 

καλε κάνε ότι γουσταρεις,,,,,καμια δεν προκειται να σε παρεξηγήσει/κρίνει/προδιαθέσει για οτιδήποτε! εγώ σίγουρα όχι! φεταααααααααααααα 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 31 λεπτά , marina_86 είπε:

Για το δεύτερο λόγο ίσως μπορείς να κάνεις ένα ακόμα προφίλ στο messenger με το ψευδώνυμο σου κ να μπαίνεις με αυτό.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Annaforyou είπε:

Για το δεύτερο λόγο ίσως μπορείς να κάνεις ένα ακόμα προφίλ στο messenger με το ψευδώνυμο σου κ να μπαίνεις με αυτό.

Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τί ειπε ο χακερας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ναι @marina_86 πες ναι πες ναι πες ναι 

• Χαχα 3

πρίν από 51 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Μια χαρά θα εισαι αύριο, γιατί ποιος θα σε δει; Ο καναπές σου;;ήρεμη να είσαι μονο και αισιόδοξη. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...