Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, little miracle είπε:

οχι δεν επηρεαζει σε τιποτα ουτε θετικα ουτε αρνητικα. το σπω επηρεαζει. 

@little miracle έχεις και εσύ ΣΠΩ; Καλά θυμάμαι; Για να σε ρώταγα σε τι σε επηρεάζει εσένα και αν κατάφερες κάπως να το ρυθμίσεις.

Καλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα σε όλες!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 7 λεπτά , fantasmataki είπε:

Kορίτσια καλησπέρα και πάλι.

Σήμερα έκανα τη 2η χοριακή 319.59

η 1η ήταν την Δευτέρα 159.32 (9η μερα) 

Εμβρυομεταφορα 2 βλαστοκύστες 12/3 :oops::oops:

Πάρα πολύ καλή!!! Μπράβο κορίτσι μου 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

11 minutes ago, fantasmataki said:

Μια χαρα παει! Συγχαρητηρια! :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , fantasmataki είπε:

Μπράβο σου κοριτσάρα μου!!!!! Πολύ ωραία χοριακή!!!

• Μου αρέσει 1

3 minutes ago, Viv37 said:

Κοριτσάκια μου σήμερα έχω υπέρηχο. Τι θέλει να δει άραγε? Παχαίνει το ενδομήτριο από τα cyclacur η τζάμπα θα πάω?

Ολα καλα θα πανε! Οσο κι αν ειναι το ενδομητριο θα στο φτιαξει μια χαρα!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Viv37 είπε:

Κοριτσάκια μου σήμερα έχω υπέρηχο. Τι θέλει να δει άραγε? Παχαίνει το ενδομήτριο από τα cyclacur η τζάμπα θα πάω?

Ναι θα θέλει να δει αν σε καλύπτει αυτή η δόση η θα πρέπει να αυξήσει όταν κάνετε ετ. Άρα όλα καλά θα είναι. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Λυπάμαι κορίτσι μου. Άρχισε να πέφτει δηλαδή η χοριακη; τουλάχιστον γλύτωσε τα χειρότερα. Ασε αυτό με το όριο ηλικίας είναι πολύ κουλό. Τώρα το είχε πάει στα 52 λόγο κοβιτ και τώρα θα το ξανά πάει 50. Βλακειες δηλαδή 

Να μας πείτε στις άσχετες αν φτιάξουμε στο μεσετζερ πως γίνετε να μπει στο αθόρυβο. Βασικά όχι ότι δεν ξέρουμε αλλά να σας τσεκάρουμε αν ξέρετε εσείς χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα 

Πήγε για υπέρηχο και δεν Υπάρχει τίποτα. Εκλείσε κατευθείαν σε ααιματολόγο ραντεβού και σε άλλο γιατρό στο ίδιο κέντρο μήπως και βρουν τι συμβαίνει.

@chitaneta της το πρότεινα αλλά γενικά έχει κουραστεί πάρα πολύ και δε θέλει να ψάχνει έτσι χωρίς να είναι κάτι συγκεκριμένο. Θα δούμε. Ίσως πάει κ εκεί. Viber εγώ δεν έχω πρόβλημα. Whatsup θα φτιάξω αν το προτιμάτε. Ότι θέλετε

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Viv37 είπε:

Πήγε για υπέρηχο και δεν Υπάρχει τίποτα. Εκλείσε κατευθείαν σε ααιματολόγο ραντεβού και σε άλλο γιατρό στο ίδιο κέντρο μήπως και βρουν τι συμβαίνει.

@chitaneta της το πρότεινα αλλά γενικά έχει κουραστεί πάρα πολύ και δε θέλει να ψάχνει έτσι χωρίς να είναι κάτι συγκεκριμένο. Θα δούμε. Ίσως πάει κ εκεί. Viber εγώ δεν έχω πρόβλημα. Whatsup θα φτιάξω αν το προτιμάτε. Ότι θέλετε

Δεν έχεις βαιμπερ;;; στο πυρ το εξώτερο χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα 

Δηλαδή την έψαξε και σάλπιγγες όλα; εκανε χοριακη; δεν γίνεται να έχει χοριακη μεγάλη και να μην βλέπει τίποτα. 

πρίν από 8 λεπτά , Viv37 είπε:

Αχ μακάρι να πήγε σε αυτόν που σου είπα, είναι πολύ καλός ..

πρίν από 18 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Δεν έχεις βαιμπερ;;; στο πυρ το εξώτερο χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα 

Δηλαδή την έψαξε και σάλπιγγες όλα; εκανε χοριακη; δεν γίνεται να έχει χοριακη μεγάλη και να μην βλέπει τίποτα. 

Δεν έχω πρόβλημα viber έγραψα καλε χαχαχαχαχα!

Ναι ναι τα είδαν όλα. Και η χοριακή έπεσε

πρίν από 17 λεπτά , Villi είπε:

Αχ μακάρι να πήγε σε αυτόν που σου είπα, είναι πολύ καλός ..

Αυτός την είδε τώρα στον υπέρηχο. Συνεργάζεται με τον άλλον αλλά δεν αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου. Όντως πολύ καλός. Ήταν ο μόνος που είχε κάποια θεωρία για το λόγο που συμβαίνει αυτό συνέχεια.

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 28 λεπτά , Viv37 είπε:

Θέλει να δει το ενδομήτριο αγάπη μου. Μια χαρά παχαινει με τα χάπια. Το πολύ πολύ να σου βάλει και αυτοκόλλητα για έξτρα μπουσταρισμα. Ποτε ξεκινάς προγεστερόνη θύμισε μου ..

πρίν από 40 λεπτά , fantasmataki είπε:

Πολύ καλή η χοριακη σου!!! Προχωράει μια χαρά!! Θα ξανακάνεις και την Παρασκευή να υποθέσω ε;;

πρίν από 40 λεπτά , chitaneta είπε:

Καλημέρα κι απο εμενα!

Δυστυχώς ουτε εγω εχω fb ουτε instagram και ουτε messenger. Moνο viber και whatsup. Το τελευταιο θα το προτινα πολυ για ομαδικο γκρουπ ειναι πολυ παρακτικο αλλά αφου δεν εχει αναφερθει μαλλον δεν το εχει καμια άλλη. Θα μπορουσα να ανοιξω messenger πάντως. Αλλιως δεν πειραζει θα σας βρισκω εδώ!

@Viv37 λυπαμαι πολυ για τη φιλη σου...δυσκολες καταστασεις.

Μηπως να της προτινες να κλεισει ραντεβου στο τμημα καθεξιν αποβολων στο Ελενα;

Είπαμε εδώ θα πίνουμε καφεδάκι και θα τα λέμε όλα!! Στο messenger η το fb πιο πολύ για κουτσομπολιό μας βλέπω χαχαχαχα. Βασικά μακάρι να μπορέσουμε να βρούμε τον τρόπο σε οποιαδήποτε μέσο για να γνωριστούμε και καλύτερα. Να δούμε πως είναι οι μούρες μας χαχαχαχα. Το δικό μου το προφίλ είναι και φιλοζωικό ως επί το πλείστον (αρρώστια) αν θέλετε να δείτε τις ρυτίδες και την κυτταρίτιδα μου θα πρέπει να ανατρέξετε στις φωτό μου χαχαχα.

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 3

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

@Hope19 ,πως είσαι κορίτσι μου σήμερα;; Πως πάει το κλωσσημα?? 

Με ενδιαφέρει και εμένα η εν λόγω απάντηση χαχαχαχα. Έχω και messenger αμα θέτε. 

Κορίτσια φανταστείτε ασχετοσυνη ούτε να σεταρω το κινητό μου δεν μπορώ χαχαχα

Χρυσουλινι μου ειμαι μια χαρα...καναπεδαρα ξαπλα τβ κ διαταζω αντρα κ μαμα χαχαχαχ...μου ειπε η γιατρος 2 μερες να μαι ξαπλα απο την επομενη μερα  κτλ...αλλα θα κατσω μεχρι κ σαββατο ..κ μετα χαλαρα..μου ειπε επισης να τρωω καθε 2με 3 ωρες...εστω λιγα αμυγδαλα η χυμο η κατι τεσπα..της ειπα και καθε μια ωρα να με βαλει να τρωω δεν θα ζοριστω να το ξερει..χαχααχ.αντε κοριτσακι απο αυριο θα ειμαστε κ οι 2 καναπεδετες και θα σχολιαζουμε εδω..

• Μου αρέσει 7
  • Χαχα 1

πρίν από 8 λεπτά , Hope19 είπε:

Χρυσουλινι μου ειμαι μια χαρα...καναπεδαρα ξαπλα τβ κ διαταζω αντρα κ μαμα χαχαχαχ...μου ειπε η γιατρος 2 μερες να μαι ξαπλα απο την επομενη μερα  κτλ...αλλα θα κατσω μεχρι κ σαββατο ..κ μετα χαλαρα..μου ειπε επισης να τρωω καθε 2με 3 ωρες...εστω λιγα αμυγδαλα η χυμο η κατι τεσπα..της ειπα και καθε μια ωρα να με βαλει να τρωω δεν θα ζοριστω να το ξερει..χαχααχ.αντε κοριτσακι απο αυριο θα ειμαστε κ οι 2 καναπεδετες και θα σχολιαζουμε εδω..

Αγάπη μου μπράβο άραξε την κορμάρα σου όσο μπορείς. Γιατί σου είπε να τρως συχνά; Που οφείλει; Επίσης άλλη Κούλη ερώτηση..μπάνιο έκανες κανονικά σήμερα; 

1 ώρα πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Στο messenger μπαίνει μόνο μια συνομιλία στο αθόρυβο η πρέπει να το βάλω όλο; κατάλαβες πόσο άσχετη είμαι χα χα χα χα χα χα :roll:

Ναι! Μπαίνεις στην συνομιλία, πατάς πάνω δεξιά το i μετά δεξιά έχει μια καμπάνα και λέει σιγαση ❤️

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 23 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Αγάπη μου μπράβο άραξε την κορμάρα σου όσο μπορείς. Γιατί σου είπε να τρως συχνά; Που οφείλει; Επίσης άλλη Κούλη ερώτηση..μπάνιο έκανες κανονικά σήμερα; 

Αυτο με τα συχνα γευματα κατι κανει με το ζαχαρο με την γλυκοζη..οι πιο ειδικες εδω ξερουν..εγω δεν μπορω να το εξηγησω...σημερα κ αυριο ειναι οι πιο κρισιμες μερες για την εμφυτευση..δεν θα κανω μπανιο..εχω τα μωρομαντηλακια μου κ μονο με αυτα..εεε ενταξει δεν θα παθουμε τπτ για 2 μερες...μονο για κατουρημα σηκωνομαι..κ το φαγητο στον δισκο στον καναπε ...

Την ρωτησα για προβιοτικα που εχω ακομα χαπια,μου ειπε μπορω να τα παιρνω...κ κεφιρ μπορω να πινω...κ απο βιταμινες μονο το filicine οχι κατι αλλο...αυτα..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...