Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!όχι είναι πολύ φυσιολογικό θα τα νοιωθεις συνέχεια αυτά!!!!μήπως τα νοιώθεις περισσότερο και όσο είσαι όρθια??

Πολύ καλό ενδομητριο τέλεια!!!εννοείς την άλλη Δευτέρα την μεταφορά????

Όρθια, καθιστή!!! Σε όλες τις στάσεις χαχαχχαχα... φοβήθηκα μην είναι συσπάσεις, δεν ξέρω βέβαια και πως είναι 

Αλήθεια πότε ένιωσες τα δίδυμα πρώτη φορα;;;

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Καλημέρα εγώ και να ήθελα δεν μπορώ δεν έχω ούτε φβ ούτε ιστα. Ένα μεσετζερ έχω και ένα βαιμπερ η γριά :-)

Κάτι θα κάνουμε βρε!!!έτσι θα σε αφήσουμε στην απέξω??

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 13 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Κάτι θα κάνουμε βρε!!!έτσι θα σε αφήσουμε στην απέξω??

Θα σας διαβάζω εδώ κορίτσι μου. Με τα κορίτσια από την εντατική έχουμε φτιάξει ομάδα στο βαιμπερ που μπαίνει και στο αθόρυβο για να μην χτυπάει μέρα νύχτα. 

• Χαχα 1

εννοειτε θα γράφουμε κ εσω μεσα. αυτο ειναι πρωτο μελιμα μας...εγω το ειπα για να γνωριστούμε κιολας....ολα μας τα νεα θα περνανε απο φόρουμ πρωτα για να βοηθήσουμε  κ αλλςες κοπελες....

@anoulious συμφωνω με αυτα που ειπες κ ενοειται οτι ετσι θα κανουμε....σεν θελω κ εγω να βγω απο το φορούμ....

• Μου αρέσει 2

Το καλύτερο είναι το messenger ή το βαιμπερ γιατί μπορείς να απαντήσεις σε συγκεκριμένο μνμ να αντιδράσεις με όλα τα ιμοτζι, να βάλεις σε σιγαση τη συνομιλία κτλ. Ενώ στο ινστα απλά καρδουλωνεις και δεν μπορείς να απαντήσεις σε συγκεκριμένο μνμ εάν θελεις

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , Annaforyou είπε:

Το καλύτερο είναι το messenger ή το βαιμπερ γιατί μπορείς να απαντήσεις σε συγκεκριμένο μνμ να αντιδράσεις με όλα τα ιμοτζι, να βάλεις σε σιγαση τη συνομιλία κτλ. Ενώ στο ινστα απλά καρδουλωνεις και δεν μπορείς να απαντήσεις σε συγκεκριμένο μνμ εάν θελεις

Στο messenger μπαίνει μόνο μια συνομιλία στο αθόρυβο η πρέπει να το βάλω όλο; κατάλαβες πόσο άσχετη είμαι χα χα χα χα χα χα :roll:

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Annaforyou είπε:

Επίσης κάποιος μπορεί να έχει μεσαντζερ και να μην έχει φβ απ όσο ξέρω 

• Μου αρέσει 2

@Hope19 ,πως είσαι κορίτσι μου σήμερα;; Πως πάει το κλωσσημα?? 

πρίν από 9 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Στο messenger μπαίνει μόνο μια συνομιλία στο αθόρυβο η πρέπει να το βάλω όλο; κατάλαβες πόσο άσχετη είμαι χα χα χα χα χα χα :roll:

Με ενδιαφέρει και εμένα η εν λόγω απάντηση χαχαχαχα. Έχω και messenger αμα θέτε. 

Κορίτσια φανταστείτε ασχετοσυνη ούτε να σεταρω το κινητό μου δεν μπορώ χαχαχα

πρίν από 18 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

@Hope19 ,πως είσαι κορίτσι μου σήμερα;; Πως πάει το κλωσσημα?? 

Με ενδιαφέρει και εμένα η εν λόγω απάντηση χαχαχαχα. Έχω και messenger αμα θέτε. 

Κορίτσια φανταστείτε ασχετοσυνη ούτε να σεταρω το κινητό μου δεν μπορώ χαχαχα

Και ρωτάει η πιο άσχετη τι εννοείς να σεταρω;;;; έτσι για να δεις ότι υπάρχουν και χειρότερες χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα 

• Χαχα 1

1 ώρα πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Καλημέρα εγώ και να ήθελα δεν μπορώ δεν έχω ούτε φβ ούτε ιστα. Ένα μεσετζερ έχω και ένα βαιμπερ η γριά :-)

Μας κάνει μια χαρά το messenger. Δε χρειάζεται να έχεις facebook :).

Διαφημίσεις

πρίν από 29 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Μπορείς να βάλεις ξεχωριστά στο αθόρυβα μια συνομιλία χωρίς να μπουν όλες. Αλλά εννοείται ότι για καφεδάκι εδώ θα ερχόμαστε. Εκείνο θα είναι για να γνωριστούμε ή για καταστάσεις που χρειαζόμαστε επειγόντως emoji χαχαχα

πρίν από 5 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Είχες νέα από την φίλη σου; 

Ναι δυστυχώς απέβαλλε. Τώρα πρέπει να βρει για πιο λόγο αποβάλλει συνέχεια ενώ πάντα πιάνει η ετ της. Διάφορες είναι οι θεωρίες αλλά θα δείξει. Βιάζεται κιόλας γιατί ειναι κοντά στην ηλικία που δεν επιτρέπονται οι ετ. Αλλο κουλό αυτό που έχουν βάλει όριο ηλικίας αλλα ας μην αρχίσω...

• Χαχα 2

πρίν από 7 λεπτά , Viv37 είπε:

Μπορείς να βάλεις ξεχωριστά στο αθόρυβα μια συνομιλία χωρίς να μπουν όλες. Αλλά εννοείται ότι για καφεδάκι εδώ θα ερχόμαστε. Εκείνο θα είναι για να γνωριστούμε ή για καταστάσεις που χρειαζόμαστε επειγόντως emoji χαχαχα

Ναι δυστυχώς απέβαλλε. Τώρα πρέπει να βρει για πιο λόγο αποβάλλει συνέχεια ενώ πάντα πιάνει η ετ της. Διάφορες είναι οι θεωρίες αλλά θα δείξει. Βιάζεται κιόλας γιατί ειναι κοντά στην ηλικία που δεν επιτρέπονται οι ετ. Αλλο κουλό αυτό που έχουν βάλει όριο ηλικίας αλλα ας μην αρχίσω...

Λυπάμαι κορίτσι μου. Άρχισε να πέφτει δηλαδή η χοριακη; τουλάχιστον γλύτωσε τα χειρότερα. Ασε αυτό με το όριο ηλικίας είναι πολύ κουλό. Τώρα το είχε πάει στα 52 λόγο κοβιτ και τώρα θα το ξανά πάει 50. Βλακειες δηλαδή 

πρίν από 10 λεπτά , Viv37 είπε:

Να μας πείτε στις άσχετες αν φτιάξουμε στο μεσετζερ πως γίνετε να μπει στο αθόρυβο. Βασικά όχι ότι δεν ξέρουμε αλλά να σας τσεκάρουμε αν ξέρετε εσείς χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα 

• Χαχα 2

Καλημέρα κι απο εμενα!

Δυστυχώς ουτε εγω εχω fb ουτε instagram και ουτε messenger. Moνο viber και whatsup. Το τελευταιο θα το προτινα πολυ για ομαδικο γκρουπ ειναι πολυ παρακτικο αλλά αφου δεν εχει αναφερθει μαλλον δεν το εχει καμια άλλη. Θα μπορουσα να ανοιξω messenger πάντως. Αλλιως δεν πειραζει θα σας βρισκω εδώ!

@Viv37 λυπαμαι πολυ για τη φιλη σου...δυσκολες καταστασεις.

Μηπως να της προτινες να κλεισει ραντεβου στο τμημα καθεξιν αποβολων στο Ελενα;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...