Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Το 15 δεν είναι απαγορευτικό όταν το ανώτερο φυσιολογικό είναι 12, επίσης είπες μέσος όρος το 15 άρα έχεις κύκλους με μικρότερη τιμή. Η οιστραδιολη ποση ειναι;;

Ελπίδες πάντα υπάρχουν, μην χάνεις το κουράγιο σου!

Γενικά η fsh είναι μεταξύ 12-19 και η ε2 23-80. Απλά με την ΑΜΗ 0,07 έπαθα σοκ! Τί να πω.. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 32 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Γλωσοκοπανες μ σσς αγαπω..σας σκέφτομαι κ εισι μαζι σας...εύχομαι ολα τα καλα τ κοσμου για σας...φουσκομενες κοιλιές...καλα χειρουργεία ....καλες εξετάσεις.... πολυ δύναμη....ειμαι σιγουρη οτι θα πετυχεται ολες σας κ γρηγορα μαλιστα....

υγ..εχω να προτεινω κατι κ οποία θέλει μ λεει..μια ομάδα στο φβ...αν εισται μεσα μ λετε....αν οχι συνεχίζουμε κ εδω....

Εγώ είμαι μέσα!!!  Αλλά με το ινστα δεν το έχω καθόλου. Για εμένα καλύτερα face 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ραφαελιτσα σου στέλνω πμ το προφίλ μου στο facebook. 

ωραια παω για δουλειά κ το κανονιζω μεσημέρι.. στειλτε μ ιποια θελει μνμ   

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Γλωσοκοπανες μ σσς αγαπω..σας σκέφτομαι κ εισι μαζι σας...εύχομαι ολα τα καλα τ κοσμου για σας...φουσκομενες κοιλιές...καλα χειρουργεία ....καλες εξετάσεις.... πολυ δύναμη....ειμαι σιγουρη οτι θα πετυχεται ολες σας κ γρηγορα μαλιστα....

υγ..εχω να προτεινω κατι κ οποία θέλει μ λεει..μια ομάδα στο φβ...αν εισται μεσα μ λετε....αν οχι συνεχίζουμε κ εδω....

εγω μεσα

• Μου αρέσει 2

πρίν από 20 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Και για εμενα καλύτερα fb 

πρίν από 19 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ραφαελιτσα σου στέλνω πμ το προφίλ μου στο facebook. 

Πως το κάνουμε αυτό;; copy paste το link ;;

20 minutes ago, Chrussa1982 said:

Καλημέρα.Να πω μόνο μια γνώμη χωρίς να έχει καμμία αξία.Ανεξαρτητα από την ομάδα που θα κάνετε και καλά θα κάνετε, αν θέλετε συνεχίζετε να γραφετε κάποια νέα σας,εμπειρίες σας,τι σας βοήθησε τελικά  για τα καινούργια κορίτσια που θα μπαίνουν στο φόρουμ..Όπως βοηθηκαμε εμείς ,καλό είναι με τις εμπειρίες μας να βοηθήσουμε και τις επόμενες.Και πάλι καλή επιτυχία!

• Μου αρέσει 12

πρίν από 36 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

ωραια ας δουμε κ ποιες αλλες θελουν κ μ στέλνετε μνμ πρωσωπικο εμενα κ σας κανω add εγω η οποια αλλη θελει...

Καλημερουδια! Κι εγω μεσα!! Κι εμενα το ινστα μου φαινεται καλυτερο. Το messenger θα χτυπαει συνεχεια χαχαχα.

Βεβαια οποια δε θελει θα παραμεινω και σ αυτο. Δε θελω να χασω καμια!

πρίν από 5 λεπτά , anoulious είπε:

Καλημέρα.Να πω μόνο μια γνώμη χωρίς να έχει καμμία αξία.Ανεξαρτητα από την ομάδα που θα κάνετε και καλά θα κάνετε, αν θέλετε συνεχίζετε να γραφετε κάποια νέα σας,εμπειρίες σας,τι σας βοήθησε τελικά  για τα καινούργια κορίτσια που θα μπαίνουν στο φόρουμ..Όπως βοηθηκαμε εμείς ,καλό είναι με τις εμπειρίες μας να βοηθήσουμε και τις επόμενες.Και πάλι καλή επιτυχία!

Ναι ναι. Εγω σιγουρα θα ειμαι και σ αυτο! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , anoulious είπε:

Ναι εγω δεν εχω σκοπό να αφήσω το καφέ

πρίν από 7 λεπτά , Viv37 είπε:

Καλημερουδια! Κι εγω μεσα!! Κι εμενα το ινστα μου φαινεται καλυτερο. Το messenger θα χτυπαει συνεχεια χαχαχα.

Βεβαια οποια δε θελει θα παραμεινω και σ αυτο. Δε θελω να χασω καμια!

Ναι ναι. Εγω σιγουρα θα ειμαι και σ αυτο! 

εγω το μεσαντζερ το εχω ρυθμισει να μη στελνει ειδοποιησεις, πρεπει να το ανοιξω για να δω αν εχω νεο μνμ

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , silvy22 είπε:

Ναι εγω δεν εχω σκοπό να αφήσω το καφέ

Το καφέ ήταν είναι και θα είναι το σημείο αναφοράς μας χαχαχαχα. Θυμάμαι να διαβάζω όλες τις σελίδες από την αρχή και να παίρνω δύναμη από τις παλιές καραβανες!! Εννοείται δεν εγκαταλείπουμε την φωλιτσα μας. 

πρίν από 13 λεπτά , Villi είπε:

Και για εμενα καλύτερα fb 

Πως το κάνουμε αυτό;; copy paste το link ;;

Μπαίνω μόνο από κινητό οπότε θα σου πω πως το κάνω..πάνω δεξιά μου βγάζει ένα φακελάκι. Δίπλα από το σημα των ειδιποιησεων. Πατάς πάνω γράφεις το όνομα της κοπέλας που θέλεις να στείλεις μήνυμα και το στέλνεις. 

πρίν από 10 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Το καφέ ήταν είναι και θα είναι το σημείο αναφοράς μας χαχαχαχα. Θυμάμαι να διαβάζω όλες τις σελίδες από την αρχή και να παίρνω δύναμη από τις παλιές καραβανες!! Εννοείται δεν εγκαταλείπουμε την φωλιτσα μας. 

Μπαίνω μόνο από κινητό οπότε θα σου πω πως το κάνω..πάνω δεξιά μου βγάζει ένα φακελάκι. Δίπλα από το σημα των ειδιποιησεων. Πατάς πάνω γράφεις το όνομα της κοπέλας που θέλεις να στείλεις μήνυμα και το στέλνεις. 

Βρε οχι πως στελνω μήνυμα, πως στελνω το προφίλ το fb?

• Χαχα 1

πρίν από 9 λεπτά , Villi είπε:

Βρε οχι πως στελνω μήνυμα, πως στελνω το προφίλ το fb?

Σορι είμαι και ολίγον καμμένη από το ντεκαπαζ. Έστειλα στην Ταρζάν πως με βρίσκει στο fb να οργανώσει την ομάδα. Ελπίζω να κατάλαβα τι εννοείς..γιατί από τεχνολογία έχω μεσάνυχτα 

• Χαχα 1

1 hour ago, Rafaelatarzan είπε:

Καλημέρα εγώ και να ήθελα δεν μπορώ δεν έχω ούτε φβ ούτε ιστα. Ένα μεσετζερ έχω και ένα βαιμπερ η γριά :-)

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...