Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

@Condios συμπεθέρα, επειδή τα μπουρδουκλωσα με τόσα μηνύματα,θέλω να μου κάνεις ένα χρονοδιάγραμμα. Πότε πας για προεγχειρητικό και πότε είναι το χειρουργείο. Γιατί απ' όλα το θέατρο μου μεινε! Χαχαχαχα 

Εγώ στη λαπαροσκοπηση, όταν συνήλθα από τη νάρκωση, κρύωνα επίσης πολύ. Και με τύλιξαν με μια κουβέρτα και μου έβαλαν από κάτω ένα σωλήνα που έβγαζε ζεστό αέρα και επανήλθα πολύ γρήγορα. Ρώτησε το αν έχουν κάτι αντίστοιχο. Εγώ έπαθα το άλλο όταν συνήλθα! Κρατούσα σφιχτά το χέρι της νοσοκόμας και δεν την άφηνα με τίποτα! Τη ρώτησα και πώς τη λένε. Κι εκεί να τη σφίγγω!!! Χαχαχα Αφού η γλυκούλα μου έλεγε δεν φεύγω, δεν φεύγω. Αχ τι τραβάμε! Τέλος πάντων... 

Θα περάσει αγαπημένη μου κ όλα θα πάνε καλά! ❤️ Είναι κάτι που πρέπει να κάνεις και για την ετ και (για να μην ξεχνιόμαστε) για εσένα!❤️ 

@MELINASP τέλεια! Οπότε θα σας στείλουν αυτοί για να επιλέξετε!!! Άντε αγαπημένη,να μπουν όλα σιγά σιγά στο δρόμο τους και τα καλύτερα έρχονται!❤️❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

4 hours ago, Viv37 said:

Καλή επιτυχία στην τράπεζα σπέρματος! Να πάνε ολα καλά εύχομαι και να προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία!

Κοίτα να δεις τώρα τι έπαθα. Στούμπωσα κ εγώ χθες (μη χάσω) και σήμερα είπα να ακολουθήσω τη συμβουλή σου και έφαγα 3 κομματάρες χαλβά με ζάχαρη ( @Chrussa1982 μην ακούς εσύ) και τώρα στούμπωσα περισσότερο και έχει γίνει η κοιλιά μου σαν να είμαι 5 μηνών έγκυος! χαχαχαχαχα

Θα το θεωρήσω σημάδι από το σύμπαν που θέλει να με προετοιμάσει για το πώς θα είμαι σε λίγο καιρό με το νινάκι μου στην κοιλιά!!

Ότι θέλεις να ζητήσεις αγάπη μου! Δε φτάνει που περνάς τόσα να μη ζητήσεις και αυτά που προτιμάς είναι κριμα! Τώρα το τι θα σου βρουν από αυτά είναι άλλη υπόθεση χαχαχα!

Υ.Γ. Ταυτίστηκα με τον ωροσκόπο παρθένο και τα ψυχαναγκαστικά σου. Όλες μαζί για το τρελλάδικο χαχαχα

Αχ τώρα που είπατε για σουηδεζες είχε πάει ένα ταξιδάκι στη Σουηδία ο αδερφός μου και περίμενε να βλέπει μοντέλα να περπατάνε στο δρόμο και γύρισε μεσα στην απογοήτευση και λέει είναι όλες κοντές αλλά το χειρότερο είναι ότι είναι άσχημες!!! Ξανθιά ψηλή δεν είδε το πουλάκι! Τζάμπα πήγα έλεγε χαχαχαχχα! Εσύ βέβαια θα βγάλεις εξελιγμένο μοντέλο και θα είναι και κουκλάρα και πανέξυπνη και θα έχει όλα τα καλά και θα τρώει και τα λεφτά του μπαμπά. Αν βγει αγόρι να δω πώς θα τα μαζέψουμε όλα αυτά που γράφουμε χαχαχα!

Ααααααα για πες! Ποιο είναι αυτό το μαγικό υποκατάστατο?

Το βρήκες! Το ΑΜΚΑ δεν αλλάζει ούτε λήγει. Πρέπει βέβαια να είσαι ασφαλισμένη κάπου. Γενικά στην Ελλάδα πώς κάνεις εξετάσεις και τέτοια? Σου τα γράφουν κάπως?

Κι εσύ Πέμπτη? Καλέ χαμούλης θα γίνει την Πέμπτη!! Πολλά ραντεβού, υπέρηχους, ετ, αυχανικές! Όλες μαζί θα πάτε?!

@Viv37Στην Ελλάδα δυστυχώς τα πληρώνω όλα οτι αφορά IVF . 

Δεν έχει σημασία όμως γιατί μόλις είδα την ενδοκρινολόγο και μου είπε ότι μπορεί να μου γράψει ότι η Λευκού μου ζητήσει. Παρεπιπτόντως είναι Ελληνίδα… έτσι θα τα πληρώσει όλα η ασφάλεια μου. Ξέρετε ποσα παίρνει η Λευκού το ραντεβού παρεπιπτόντως;

@marina_86 Παρεπιπτόντως η ενδοκρινολόγος μου έγραψε να κάνω ότι ακριβώς μου είπες και γελούσα:) Μονο για την ινσουλίνη είπε ότι δεν χρειάζεται προς το παρόν. Αν η καμπύλη σακχάρου δείξει κάτι τότε θα το κοιτάξουμε. Οποτε την Παρασκευή θα κάνω τις εξετάσεις. Ειστε υπέροχες κορίτσια…πάντοτε τόσο υποστηρικτικές η μια με την άλλη. Με έχετε συγκινήσει…

• Μου αρέσει 3

4 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Καλή επιτυχία στην τράπεζα σπέρματος! Να πάνε ολα καλά εύχομαι και να προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία!

Κοίτα να δεις τώρα τι έπαθα. Στούμπωσα κ εγώ χθες (μη χάσω) και σήμερα είπα να ακολουθήσω τη συμβουλή σου και έφαγα 3 κομματάρες χαλβά με ζάχαρη ( @Chrussa1982 μην ακούς εσύ) και τώρα στούμπωσα περισσότερο και έχει γίνει η κοιλιά μου σαν να είμαι 5 μηνών έγκυος! χαχαχαχαχα

Θα το θεωρήσω σημάδι από το σύμπαν που θέλει να με προετοιμάσει για το πώς θα είμαι σε λίγο καιρό με το νινάκι μου στην κοιλιά!!

Ότι θέλεις να ζητήσεις αγάπη μου! Δε φτάνει που περνάς τόσα να μη ζητήσεις και αυτά που προτιμάς είναι κριμα! Τώρα το τι θα σου βρουν από αυτά είναι άλλη υπόθεση χαχαχα!

Υ.Γ. Ταυτίστηκα με τον ωροσκόπο παρθένο και τα ψυχαναγκαστικά σου. Όλες μαζί για το τρελλάδικο χαχαχα

Αχ τώρα που είπατε για σουηδεζες είχε πάει ένα ταξιδάκι στη Σουηδία ο αδερφός μου και περίμενε να βλέπει μοντέλα να περπατάνε στο δρόμο και γύρισε μεσα στην απογοήτευση και λέει είναι όλες κοντές αλλά το χειρότερο είναι ότι είναι άσχημες!!! Ξανθιά ψηλή δεν είδε το πουλάκι! Τζάμπα πήγα έλεγε χαχαχαχχα! Εσύ βέβαια θα βγάλεις εξελιγμένο μοντέλο και θα είναι και κουκλάρα και πανέξυπνη και θα έχει όλα τα καλά και θα τρώει και τα λεφτά του μπαμπά. Αν βγει αγόρι να δω πώς θα τα μαζέψουμε όλα αυτά που γράφουμε χαχαχα!

Ααααααα για πες! Ποιο είναι αυτό το μαγικό υποκατάστατο?

Το βρήκες! Το ΑΜΚΑ δεν αλλάζει ούτε λήγει. Πρέπει βέβαια να είσαι ασφαλισμένη κάπου. Γενικά στην Ελλάδα πώς κάνεις εξετάσεις και τέτοια? Σου τα γράφουν κάπως?

Κι εσύ Πέμπτη? Καλέ χαμούλης θα γίνει την Πέμπτη!! Πολλά ραντεβού, υπέρηχους, ετ, αυχανικές! Όλες μαζί θα πάτε?!

@Viv37 λοιπον ο καφες λεγεται sonna. Της εταιριας χελιττα.  Ειναι απο δημητριακα κ καβουρδισμενη βυνη κριθαριου..μια χαρα ειναι λιγο στεβια κ λιγο γαλατακι κ ειναι σαν στιγμιαιος...

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Chrussa1982 είπε:

Ωωωω αυτά είναι!!! Να το να το το μοντέλο. Θα διαλέξεις φαντάζομαι έναν διμετρο καστανό με καταπράσινες ματάρες . Και να κάνουμε όλες οι υπόλοιπες κόρες κ εσύ γιο και πάνε τα συμπέθερια πάνε όλα. Θα κάθεσαι εσύ σαν τη Τασσώ Καβαδία την Κάκια πεθερά και θα περνάς απο κάστινγκ τις κόρες μας ..χαχαχαχα κλαιωωω από χαρά βέβαια. Προχωράς κ εσύ λοιπόν λουλούδι μου

το θράσος σου δεν έχει όρια. Γουρούνα!!! Δε ντρέπεσαι;; Αυγά τηγανητά είναι τέλεια!! Ειδικά καλοκαίρι με χωριάτικη σαλάτα να πηγαίνει η παπάρα σύννεφο!! Μια ερώτηση μόνο...πως κ έμεινες μόνο στις 2 κουταλιές;; 

Και εννοείται θα είμαι με την  κοιλουμπα μου και θα την μοστραρω κιόλας , είμαι που είμαι και ασπρουλιαρα σαν φάντασμα θα μοιάζω με αρνάκι άσπρο και παχύ χαχαχαχα. 

Άλλες από εκεί..τις χαζεύω με το στόμα ανοικτό χαχαχαχα. Να σου πω όμως χεστηκαμε που είναι έτσι όπως είναι αψεγάδιαστες. Σιγά τα ωα που τρώνε και οι φιλενάδες μας!! 

Και εσύ αυγά?? Ο μακεδονικός με τη φρουκτόζη είναι διαθέσιμος? Σε περίπτωση που σε φουσκώσει το αυγό εννοώ χαχαχα. 

Ετσι ετσι χεστηκαμε....λεμε τωρα! Χςχαχα! Θα παμε μετα για ενα λειζερ και θα κανουμε κ εμεις ποδαρακι λουξ. Με τι λεφτα δεν ξερω βεβαια. Αν τριβομαστε στη αμμο θα φυγει λες η κυτταριτιδα; χαχαχα

πρίν από 9 λεπτά , Hope19 είπε:

@Viv37 λοιπον ο καφες λεγεται sonna. Της εταιριας χελιττα.  Ειναι απο δημητριακα κ καβουρδισμενη βυνη κριθαριου..μια χαρα ειναι λιγο στεβια κ λιγο γαλατακι κ ειναι σαν στιγμιαιος...

Μμμ θα τον δοκιμασω αν και σαν μπυρα μου ακουγεται. Μας βλεπω να τα τσουζουμε πρωι πρωι χαχαχα

• Χαχα 1

πρίν από 49 λεπτά , MelissaRobert είπε:

@Viv37Στην Ελλάδα δυστυχώς τα πληρώνω όλα οτι αφορά IVF . 

Δεν έχει σημασία όμως γιατί μόλις είδα την ενδοκρινολόγο και μου είπε ότι μπορεί να μου γράψει ότι η Λευκού μου ζητήσει. Παρεπιπτόντως είναι Ελληνίδα… έτσι θα τα πληρώσει όλα η ασφάλεια μου. Ξέρετε ποσα παίρνει η Λευκού το ραντεβού παρεπιπτόντως;

@marina_86 Παρεπιπτόντως η ενδοκρινολόγος μου έγραψε να κάνω ότι ακριβώς μου είπες και γελούσα:) Μονο για την ινσουλίνη είπε ότι δεν χρειάζεται προς το παρόν. Αν η καμπύλη σακχάρου δείξει κάτι τότε θα το κοιτάξουμε. Οποτε την Παρασκευή θα κάνω τις εξετάσεις. Ειστε υπέροχες κορίτσια…πάντοτε τόσο υποστηρικτικές η μια με την άλλη. Με έχετε συγκινήσει…

Αχ, δεν θυμάμαι πόσο παίρνει. Ένα 100αρακι σίγουρο. Μπορεί κ 120. Δεν θυμάμαι.. 

Κάποια από αυτά (όπως τις βιταμίνες) της ζητάει κ η Λευκού. Οπότε αν τις έχεις ήδη θα της το πεις. Ή όταν κλείσεις ραντεβού πες τις γραμματείς της (οι οποίες τέλος πάντων... ούτε για πρωθυπουργό να δούλευαν) ότι επειδή έκανα πρόσφατα κάποιες εξετάσεις, να σας τις στείλω με mail για να τις συζητήσουμε με τη γιατρό κ μετά να μου ζητήσει ότι άλλο θέλει; 

Αν κ την τελευταία φορά που πήγα εγώ απευθείας απ' όταν έκλεισα ραντεβού μου στείλανε το πρώτο πακέτο εξετάσεων για να τα έχει η Λευκού κ να έχει μια πρώτη εικόνα. Κ μετά το ραντεβού ζήτησε κ κάποιες επιπλέον.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Κοριτσια μου μολις τα βαλαμε τα εμβρυακια...ειμαι στο κρεβατι για λιγη ξεκουραση...δεν εχω στειλει μνμ ουτε αντρα μου...εσας σκεφτηκα κατευθειαν! Ολα καλα πηγαν!!! 

Καλή επιτυχία γλυκιά μου!!

• Μου αρέσει 1

16 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

Κοριτσια μου μολις τα βαλαμε τα εμβρυακια...ειμαι στο κρεβατι για λιγη ξεκουραση...δεν εχω στειλει μνμ ουτε αντρα μου...εσας σκεφτηκα κατευθειαν! Ολα καλα πηγαν!!! 

Μπράβο μπράβο, να στεριώσουν και τα δυο και να είστε παρεούλα εννεα μήνες. Όλα να πάνε καλά κορίτσι. Ξεκούραση τώρα και ηρεμία.

• Ευχαριστώ 1

Καλημέραααα κοριτσια μου!! 

@Villi μου το effecil ενεργεί αμέσως; να το πάρω τώρα το πρωί ή θα τρέχω σαν τρελή στο δρόμο να βρω τουαλέτα;

@MelissaRobert στο πρώτο ραντεβού 100 η Λευκού κ στο επόμενο 50. Τουλάχιστον τόσο έδωσα τον Οκτώβριο που πήγα πρώτη φορά. 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 32 λεπτά , Fili είπε:

Καλημέραααα κοριτσια μου!! 

@Villi μου το effecil ενεργεί αμέσως; να το πάρω τώρα το πρωί ή θα τρέχω σαν τρελή στο δρόμο να βρω τουαλέτα;

@MelissaRobert στο πρώτο ραντεβού 100 η Λευκού κ στο επόμενο 50. Τουλάχιστον τόσο έδωσα τον Οκτώβριο που πήγα πρώτη φορά. 

@Fili δεν ξερω να σου πω βεβαιότητα, νομίζω είναι και θέμα οργανισμού. Τον μπαμπά μου δεν τον έπιανε αμέσως, αλλά είναι και 80 χρονών, τι να σου πω….

• Ευχαριστώ 1

Γλωσοκοπανες μ σσς αγαπω..σας σκέφτομαι κ εισι μαζι σας...εύχομαι ολα τα καλα τ κοσμου για σας...φουσκομενες κοιλιές...καλα χειρουργεία ....καλες εξετάσεις.... πολυ δύναμη....ειμαι σιγουρη οτι θα πετυχεται ολες σας κ γρηγορα μαλιστα....

υγ..εχω να προτεινω κατι κ οποία θέλει μ λεει..μια ομάδα στο φβ...αν εισται μεσα μ λετε....αν οχι συνεχίζουμε κ εδω....

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

14 minutes ago, Rafaelatarzan said:

Γλωσοκοπανες μ σσς αγαπω..σας σκέφτομαι κ εισι μαζι σας...εύχομαι ολα τα καλα τ κοσμου για σας...φουσκομενες κοιλιές...καλα χειρουργεία ....καλες εξετάσεις.... πολυ δύναμη....ειμαι σιγουρη οτι θα πετυχεται ολες σας κ γρηγορα μαλιστα....

υγ..εχω να προτεινω κατι κ οποία θέλει μ λεει..μια ομάδα στο φβ...αν εισται μεσα μ λετε....αν οχι συνεχίζουμε κ εδω....

Καλημέρα Ραφαελιτσα μου σε σένα κ στον κοκοβικο σου!! Εγώ μέσα!! Κάποιες φορές έχω σκεφτεί Πωπω αν γίνει κάτι στο σαιτ που θα σας βρω όλες;!!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Fili είπε:

Καλημέρα Ραφαελιτσα μου σε σένα κ στον κοκοβικο σου!! Εγώ μέσα!! Κάποιες φορές έχω σκεφτεί Πωπω αν γίνει κάτι στο σαιτ που θα σας βρω όλες;!!!! 

ωραια ας δουμε κ ποιες αλλες θελουν κ μ στέλνετε μνμ πρωσωπικο εμενα κ σας κανω add εγω η οποια αλλη θελει...

πρίν από 19 λεπτά , Rafaelatarzan είπε:

Κι εγω συμφωνώ, ας το κάνουμε. 

• Μου αρέσει 2

5 minutes ago, Fili said:

Κορίτσια συμφωνώ μαζί σας αλλά θα πρότεινα το Instagram αντί το Facebook. H σελίδα εδώ είναι καλή αλλά δεν αφήνει να αποθηκεύσει κάποιος επικεφαλίδες πχ απαραίτητες εξετάσεις μετά από αποτυχία, προτεινόμενη γιατροί, χρήσιμες συμβουλές για την λήψη των φαρμάκων κτλ. Απλά τώρα πια οι περισσότερες από εμάς έχουμε Instagram και όλο και λιγότερες Facebook

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Villi είπε:

Κι εγω συμφωνώ, ας το κάνουμε. 

ας περιμένουμε μεχρι το βραδυ η κ αυριο ακομα για να μπουν ολες  κ οποια θέλει να μας πει....

πρίν από 5 λεπτά , MelissaRobert είπε:

Κορίτσια συμφωνώ μαζί σας αλλά θα πρότεινα το Instagram αντί το Facebook. H σελίδα εδώ είναι καλή αλλά δεν αφήνει να αποθηκεύσει κάποιος επικεφαλίδες πχ απαραίτητες εξετάσεις μετά από αποτυχία, προτεινόμενη γιατροί, χρήσιμες συμβουλές για την λήψη των φαρμάκων κτλ. Απλά τώρα πια οι περισσότερες από εμάς έχουμε Instagram και όλο και λιγότερες Facebook

μπορείς να κανεις ομαδα στο ινστα???? εδω η ασχετιλα η σκετη ειμαι....αχαχχαχχαχα γιαυτό ειπα μεσεντζ το χω καλητερα ειδικα εγω...αχαχχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...