Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Kate89 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! Είμαι στην 14η εβδομάδα και από χθες το βράδυ βλέπω λίγα καφέ υγρά στο εσώρουχο μου! Είναι φυσιολογικό; Έστειλα και στο γιατρό να μου πει..

Συνήθως δεν είναι τίποτα αλλά φυσιολογικό σε αυτή την εβδομάδα πάλι δεν είναι γι'αυτό πρέπει να σε δει με υπέρηχο να ελέγξετε τράχηλο κτλ . 

Cafe Ivf με δωρεά ωαρίων

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, MELINASP είπε:

Εγώ και παραπάνω μέρες θα σ έλεγα να κάτσεις να χαλαρώσεις και μετά ναι κάνα μαγείρεμα μόνο τπτ άλλο ξάπλα κ κλωσιμο! ♥️ 

Ωωωωωω τέλεια αγάπη μ με το καλό θα κάτσεις κ σπίτι μπόλικες μερούλες. Μια χαρά!!! ♥️ 

Το Ρέα κάνει μέχρι κ Κυριακή αν θες. Χοριακη έχω κάνει εγώ και μάλιστα σε μια δυο ώρες έχεις αποτελεσματα

Γτ στα άλλα μπαίνουν οι άντρες μας;; εμένα δεν τον άφησαν ποτέ σνιφφ

Αντε μπράβο ρε αγάπη καλά τα νέα πολύ ωραία!!! ♥️ 

Ωχ τρομάρα που πήρες ρε αγάπη ξάπλα κ φαε ότι σε βοηθάει και κανένα δαμάσκηνο να πας τουαλέτα να ησυχάσεις! 

Με το καλό αγάπη μ σούπερ σε βρίσκω όλα έτοιμα! Καλά έκανες κ έκλεισες θέατρο να χαλαρώσεις!! 

Με το καλό κοριτσάκι μ να πας σπιτάκι σ να κλοσησεις και σε λίγες μέρες να κάνουμε χαμό με. Τη χιριακαρα σου!!! 

Όλα καλά το αφαίρεσαν είχε και μπόλικα. Καλά εκείνη ρεσιτάλ μας άκουσε όλος ο Πειραιάς εκείνη δηλαδή και τον συζηγο. Τώρα αναμένουμε βιοψία που ξέρουμε τι θα δείξει πάλι. Και ο θεςο βοηθός να βάλει μυαλό και να κάνει σωστά τις θεραπείες τις. Γτ τα ξαναέβγαλε τώρα γτ πέρσι άργησε 8 μήνες τις εγχυσεις στη κόστη γτ λέει είχε ecoli ομμμμμμμμ

Ουυυυυφ σας διάβασα τελείωσα χαχαχαχα πάω για τσιγάρο τώρα το νου σας μην βρω 5 σελίδες χαχαχαχαχαχα

Σήμερα έχουμε ραντεβού στο fertlab τη τράπεζα σπέρματος να δω τι χαρτιά θέλουν και πως γίνεται η διαδικασια

Καλή επιτυχία στην τράπεζα σπέρματος! Να πάνε ολα καλά εύχομαι και να προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία!

2 ώρες πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ένα φλιτζάνι την ημέρα μπορούμε. Τουλάχιστον στο χαρτί που μου είχε δώσει εμένα ο γιατρός με το τι επιτρέπεται και τι όχι έτσι έγραφε. Ο δε χαλβάς σκέτο κλύσμα χα χα χα χα χα χα 

Με το καλό κορίτσι μου να πάνε όλα καλά και να έχεις γρήγορη ανάρρωση. Τα φιλιά μου στον μαγο όταν πας. Πολύ μου έχει λείψει αλλά χαίρομαι που δεν τον έχω ανάγκη τώρα όπως δεν θα τον έχεις και εσύ σε λίγο καιρό. 

Κοίτα να δεις τώρα τι έπαθα. Στούμπωσα κ εγώ χθες (μη χάσω) και σήμερα είπα να ακολουθήσω τη συμβουλή σου και έφαγα 3 κομματάρες χαλβά με ζάχαρη ( @Chrussa1982 μην ακούς εσύ) και τώρα στούμπωσα περισσότερο και έχει γίνει η κοιλιά μου σαν να είμαι 5 μηνών έγκυος! χαχαχαχαχα

Θα το θεωρήσω σημάδι από το σύμπαν που θέλει να με προετοιμάσει για το πώς θα είμαι σε λίγο καιρό με το νινάκι μου στην κοιλιά!!

2 ώρες πρίν, Condios είπε:

Ψυχίτσα και μόνο που θα με σκέφτεστε μου φτάνει να ξέρετε,,,,λογικά όταν με το καλό ξυπνήσω απ'το χειρουργείο αν δεν κλαίω ως συνήθως μετά από ναρκωση και δε φωνάζω "θα πεθανωωωωωωωω" αχαχαχαχα ετσι κανω η δολια παντα,,αχαχαχα,,,,θα σας τα πω όλα και θα σας εχω και παρεα,,,εσυ θα κλωσσάς και η @Hope19 μας οπότε θα έχετε χρόνο,,χοχοχο και οοοομμμμ,,,,,πάντα κάνω ετοιμασίες,,,δουλεύει ο ωροσκόπος Παρθένος γαρ πλεον και ειμαι ψυχαναγκαστική ,,,μεχρι και το δειγμα του συζύγου κανονισα στο a lab & ακεσω για το ποτε θα το παει,,ποσα θα πληρωσει,,,την ωρα τη μερα,,,αστα,,,τρελή για δεσιμο,,,αλλά απολαμβανω να ορίζω ότι μπορώ σε τετοια ,,,εφοσον στα υπολοιπα είπαμε,,,αφεση στον Κύριο για το τι θελει για την καθεμια μας και αμήν!!!!!!!!!!!! 

Γιουπιιιιιιι περιμενουμε νεα σου αγαπημενη να μας πεις τί και πως θα γινει !!!!! με το καλό,,,,το δυνατοτερο σπερματακι και το πιο ομορφο πες τους θελουμε,,,,περαστικα για τη Ρουλα σου.

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχες,,,,πάμε για άλλα,, βημα βημα ναι,,,Τρίτη ναι,,, πρωί θεωρητικά,,,Τριτη-Τεταρτη και Πεμπτη χειρουργει,,,και το εβαλα ετσι ωστε αν χρειαστει να με δει την Παρασκευή και να μπορω να φυγω μετα,,,καλά,,,αν ειμαι καλα και μπορω και κινουμαι? θα αλωνισουμε την πρωτευουσα με το μωάκι μου τον αντρουλη μου....θελει να με παει καζινο ο καμμενος,,,αχαχαχαχα και εγω παλι του λεω θελω να παω να φαω στου Κουτσοπουλου,,,τουλαχιστον τα σχεδια ειναι στο μυαλο,,,στην πραξη θα φανει μετα το χειροκροτημα-επεμβαση. Το σιγουρο ειναι οτι διακοπες καλοκαιρινες δεν προβλεπονται για φετος λόγω εξόδων,,,οποτε προτιμώ εγώ αν είναι όλα καλά τότε και έτοιμα να κανω τοτε την ετ μου,,,λιγο πριν το κλεισιμο του κοντου μαγου για διακοπες του....άντε να δουμε! 

Ευχαριστώ πολύ λουλούδι μου,,,,δεν ειναι εκεί καλέ τις Πέμπτες,,,χειρουργεί,,,,το ειχα ξεχασει,,,δεν θα τον δω,,,θα τα πω τηλεφωνικα λογικα τα νεα της επεμβασης και τι και πως,,,,ελπιζω πραγματικα να μην τον εχω αναγκη και εγω σε λιγο καιρο. Αν και τωρα θα ημουν χαλαρη αν τον εβλεπα,,,θα τον εκανα τρελο χαβαλέ και θα τον ζαλιζα για το τι θελω απο την επομενη δοτρια,,,αν και πολυ ευκολα γραφω κατεβατα σε mail,,,,αληθεια σκεφτομαι να ζητησω ξανθια γαλανοματα,,,,και νεαρή και υγιεστατη φυσικά αρκετα με ίδια ομαδα αιματος ενος απο τους δυο μας. Ζητάω πολλά? αχαχαχαχαχαχαχαχαχα βρίστε με ελευθερα ,,, αυτοτρολαρομαι ουτως ή αλλως ! 

Ότι θέλεις να ζητήσεις αγάπη μου! Δε φτάνει που περνάς τόσα να μη ζητήσεις και αυτά που προτιμάς είναι κριμα! Τώρα το τι θα σου βρουν από αυτά είναι άλλη υπόθεση χαχαχα!

Υ.Γ. Ταυτίστηκα με τον ωροσκόπο παρθένο και τα ψυχαναγκαστικά σου. Όλες μαζί για το τρελλάδικο χαχαχα

2 ώρες πρίν, Condios είπε:

αχαχαχαχα γελάω με τη 2μετρη Σουηδεζα γιατί ο άντρας μου θελει κόρη γιατί λεει "αν βγει και λίγο νοστιμούλα να γίνει sugar daddy girl , να τους τα τρώει και να δίνει και του μπαμπά της" αχαχαχαχαχαχα που τον βρηκαααααααα,,,,,αλλά δε θα με χαλαγε ούτε η 2μετρη σουηδέζα δοτρια ούτε η κόρη πεταχτούλα να ξερεις, αρκει να ερθουν και οι δυο και να εχουμε αποτελεσμα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 

να μαζευτουμε οι αφραγκες να κανουμε μια ομαδα σε κανα κοινωνικο δικτυο και να ανεβαζουμε εκει λαστιχα, νερα σε λεκανες,,,κανα γκαζον αν εχει καμια,,,α ετσι να νιωθουμε ταχα ειμαστε καπου διακοπες χαχαχαχα

@MELINASP φώναζα "θα πεθάνω ή θελω να πεθανωωωωω" γιατί μάλλον θα πόναγα πολύ ή παντα ξυπναω στην ανανηψη και ειμαι μονη μου και κανει κρυο,,,ειναι λιγο τρομακτικο,,,λες πεθανα και πηγα στη ανταρκτική όχι στην κολαση,,,αχαχαχαχα δεν ξερω,,,,για να δουμε τωρα τί ψαρια - κλαματα θα πιασουμε? 

ανεβαινει απο την ωορηξια και μετα και αν μεινεις εγκυος δεν πεφτει,,,ευκολα τουλαχιστον,,,αρα εισαι πολύ εγκυος λεμε,,,,τωρα η ζαβλακωμαρα ειναι απο την προγεστερονη και τη λογική κουραση των εγκυων,,,,καλε απολαυσε τα ολα ,,,,, ωραιο το ζεν!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ τώρα που είπατε για σουηδεζες είχε πάει ένα ταξιδάκι στη Σουηδία ο αδερφός μου και περίμενε να βλέπει μοντέλα να περπατάνε στο δρόμο και γύρισε μεσα στην απογοήτευση και λέει είναι όλες κοντές αλλά το χειρότερο είναι ότι είναι άσχημες!!! Ξανθιά ψηλή δεν είδε το πουλάκι! Τζάμπα πήγα έλεγε χαχαχαχχα! Εσύ βέβαια θα βγάλεις εξελιγμένο μοντέλο και θα είναι και κουκλάρα και πανέξυπνη και θα έχει όλα τα καλά και θα τρώει και τα λεφτά του μπαμπά. Αν βγει αγόρι να δω πώς θα τα μαζέψουμε όλα αυτά που γράφουμε χαχαχα!

2 ώρες πρίν, Hope19 είπε:

@Viv37 χαχαχαχαχαχα κλαιω κανονικα!!! Ηταν η μονη φωτο απο τον διαχειριστη εδω που μπορουσα να βαλω προφιλ..για καποιο λογο δεν μπορουσα αλλες να ανεβασω...εε....κ. Εβαλα αυτη να δωσω λιγο χρωμα ρε παιδι μου...χααχαχαα ..αχ καφε θα ακουμε κ καφε δεν θα βλεπουμε....χμμμ....εγω πηρα κ ενα φυτικο υποκαταστατο καφε...ψιλοκαλο ειναι ..πινεται κ ξεγελιεσαι...

Ααααααα για πες! Ποιο είναι αυτό το μαγικό υποκατάστατο?

1 hour ago, MelissaRobert είπε:

@Viv37 πως λέγεται ακριβώς η γιατρό για να βρω τα στοιχεία της στο internet? Ευχαριστώ παρα πολύ εκ των προτέρων.

Το βρήκες! Το ΑΜΚΑ δεν αλλάζει ούτε λήγει. Πρέπει βέβαια να είσαι ασφαλισμένη κάπου. Γενικά στην Ελλάδα πώς κάνεις εξετάσεις και τέτοια? Σου τα γράφουν κάπως?

πρίν από 44 λεπτά , chitaneta είπε:

Άσε...κι εγω το καλοκαίρι ειχα κατέβει Αθήνα για την 2η ετ...και έφαγα τον καύσωνα και σταχτες και καπνους απο τη φωτιά στην Αττική και ενα τεράστιο 0 χοριακης! Αξεχαστη εμπειρία!

Αλλά οπως λες κι εσυ αυτα ειβαι περασμένα...τωρα παμε για άλλα! Ο μάγος δεν θα σε αφησει έτσι και το ξέρεις!

Εγώ ακομα στο εξοχικό! Επιασε κρύο βεβαια και δεν καναμε πολλες βολτες...κολλημενη στη ξυλοσομπα χεχεχε.

Γυρναμε αύριο γιατι πεμπτη πρωι εχω υπέρηχο...

Κι εσύ Πέμπτη? Καλέ χαμούλης θα γίνει την Πέμπτη!! Πολλά ραντεβού, υπέρηχους, ετ, αυχανικές! Όλες μαζί θα πάτε?!

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 28,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Mary H

1458

• MaryH

1014

• anoulious

1007

• Chrussa1982

946

πρίν από 18 λεπτά , Viv37 είπε:

Καλή επιτυχία στην τράπεζα σπέρματος! Να πάνε ολα καλά εύχομαι και να προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία!

Κοίτα να δεις τώρα τι έπαθα. Στούμπωσα κ εγώ χθες (μη χάσω) και σήμερα είπα να ακολουθήσω τη συμβουλή σου και έφαγα 3 κομματάρες χαλβά με ζάχαρη ( @Chrussa1982 μην ακούς εσύ) και τώρα στούμπωσα περισσότερο και έχει γίνει η κοιλιά μου σαν να είμαι 5 μηνών έγκυος! χαχαχαχαχα

Θα το θεωρήσω σημάδι από το σύμπαν που θέλει να με προετοιμάσει για το πώς θα είμαι σε λίγο καιρό με το νινάκι μου στην κοιλιά!!

Ότι θέλεις να ζητήσεις αγάπη μου! Δε φτάνει που περνάς τόσα να μη ζητήσεις και αυτά που προτιμάς είναι κριμα! Τώρα το τι θα σου βρουν από αυτά είναι άλλη υπόθεση χαχαχα!

Υ.Γ. Ταυτίστηκα με τον ωροσκόπο παρθένο και τα ψυχαναγκαστικά σου. Όλες μαζί για το τρελλάδικο χαχαχα

Αχ τώρα που είπατε για σουηδεζες είχε πάει ένα ταξιδάκι στη Σουηδία ο αδερφός μου και περίμενε να βλέπει μοντέλα να περπατάνε στο δρόμο και γύρισε μεσα στην απογοήτευση και λέει είναι όλες κοντές αλλά το χειρότερο είναι ότι είναι άσχημες!!! Ξανθιά ψηλή δεν είδε το πουλάκι! Τζάμπα πήγα έλεγε χαχαχαχχα! Εσύ βέβαια θα βγάλεις εξελιγμένο μοντέλο και θα είναι και κουκλάρα και πανέξυπνη και θα έχει όλα τα καλά και θα τρώει και τα λεφτά του μπαμπά. Αν βγει αγόρι να δω πώς θα τα μαζέψουμε όλα αυτά που γράφουμε χαχαχα!

Το βρήκες! Το ΑΜΚΑ δεν αλλάζει ούτε λήγει. Πρέπει βέβαια να είσαι ασφαλισμένη κάπου. Γενικά στην Ελλάδα πώς κάνεις εξετάσεις και τέτοια? Σου τα γράφουν κάπως?

Κι εσύ Πέμπτη? Καλέ χαμούλης θα γίνει την Πέμπτη!! Πολλά ραντεβού, υπέρηχους, ετ, αυχανικές! Όλες μαζί θα πάτε?!

Αχχχχχ όχι κανονικό χαλβά δεν ξέρω αν πιάνει. Αυτός με την φρουκτόζη είναι το κλύσμα σε ένα ροζ κουτί. Χα χα χα χα χα 

• Χαχα 2

23 minutes ago, Viv37 said:

Ναι κι εγώ Πέμπτη τελικά! 

• Μου αρέσει 1

Γκλωσσοκοπανες μου!!! Έκανα λίγο ξεσκονισμα, έβαλα πλυντήριο και μαγειρεύω φασολάκια για αύριο κ εσείς λυσσαξατε!! @Ελισάβετ καπ 2 ο χαλβάς είναι χαλβάς τι φρουκτόζη κ άλλα τέτοια διαιτητικά;; Με σοκολάτα κιόλας (ρυάκι σάλιου πέφτει στην οθόνη του κινητού). Και εσύ Μαρή @Viv37 με τον πόνο μου παίζεις; Τώρα σε έπιασε να τρως τα ωραία?? Χαχαχα φάε μανάρι μου να το ευχαριστηθείς μετά θα τα βλέπουμε τα καλούδια και θα κλαίμε γιατί θα πρέπει να είμαστε σικατες εγκυουλες!! @chitaneta μου κ εσύ Πέμπτη ε;; Εργολαβία την παρέα θα μας πάρει ο χαλαρός.αχ και να ξερε τι πελάτισσες έχει χαχαχαχα. @Condios  εξαιρετική ιδέα!!! Εγώ θα κατεβαίνω ζέα που είμαι δίπλα θα ανεβάζω φωτο δίπλα στα γιοτ θα φοράω και καπελαδουρα και θα σας κοκορευομαι τύπου είμαι σε νησί χαχαχαχα. 

• Χαχα 5

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Γκλωσσοκοπανες μου!!! Έκανα λίγο ξεσκονισμα, έβαλα πλυντήριο και μαγειρεύω φασολάκια για αύριο κ εσείς λυσσαξατε!! @Ελισάβετ καπ 2 ο χαλβάς είναι χαλβάς τι φρουκτόζη κ άλλα τέτοια διαιτητικά;; Με σοκολάτα κιόλας (ρυάκι σάλιου πέφτει στην οθόνη του κινητού). Και εσύ Μαρή @Viv37 με τον πόνο μου παίζεις; Τώρα σε έπιασε να τρως τα ωραία?? Χαχαχα φάε μανάρι μου να το ευχαριστηθείς μετά θα τα βλέπουμε τα καλούδια και θα κλαίμε γιατί θα πρέπει να είμαστε σικατες εγκυουλες!! @chitaneta μου κ εσύ Πέμπτη ε;; Εργολαβία την παρέα θα μας πάρει ο χαλαρός.αχ και να ξερε τι πελάτισσες έχει χαχαχαχα. @Condios  εξαιρετική ιδέα!!! Εγώ θα κατεβαίνω ζέα που είμαι δίπλα θα ανεβάζω φωτο δίπλα στα γιοτ θα φοράω και καπελαδουρα και θα σας κοκορευομαι τύπου είμαι σε νησί χαχαχαχα. 

Ο κλασικός σοκολάτα αμύγδαλο ποτέ δεν μου έκανε δουλειά μόνο κιλά χα χα χα χα χα χα ο άλλος όμως λες και τρως ληγμένο γιαούρτι ένα πράγμα σε πάει. 

• Χαχα 1

πρίν από 7 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Ο κλασικός σοκολάτα αμύγδαλο ποτέ δεν μου έκανε δουλειά μόνο κιλά χα χα χα χα χα χα ο άλλος όμως λες και τρως ληγμένο γιαούρτι ένα πράγμα σε πάει. 

Κατάλαβα...πριονοκορδελα χαχαχαχα

πρίν από 29 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Κατάλαβα...πριονοκορδελα χαχαχαχα

1 hour ago, chitaneta είπε:

Ναι κι εγώ Πέμπτη τελικά! 

@chitaneta έχεις πμ

• Χαχα 3

4 ώρες πρίν, Chrussa1982 είπε:

Και φυσικά να συτοσαρκαζεσαι. Φαντάζομαι λίγο πολύ το κάνουμε όλες μας. Γι'αυτό και δεν το ρίχνουμε στα σκληρά η στα ψυχοφαρμακα. Κάνουμε το χιουμορακι μας κ όλα είναι καλύτερα!!! Και να σου πω επίσης ότι μπορείς να ζητήσεις ότι θέλεις. Δική σου η δοτρια ας είναι και καμιά 2μετρη σουηδέζα !!! Ούτε εμείς κορίτσι διακοπές. Άδεια τσέπη και ακόμα πιο άδειο πορτοφόλι. Δεν βαριέσαι. Την υγεία μας να έχουμε !!! 

@MELINASP περιμένω κ εγώ νέα!!! Ξέρεις εσύ θα ρίξεις σεντοναρα. Πήγαινε με το καλό και κάνε έρευνα αγοράς για το καλύτερο τι καλύτερο όμως!!!

Τυχερή είσαι δύο σελίδες έχω μόνο να διαβάσω χαχαχαχαχα συνεχίζω και γράφω μετά τι μ ειπαν

4 ώρες πρίν, chitaneta είπε:

@Neli83 μου τι ωραία να φουσκωνει η κοιλιτσα και οχι απο τα σικλακουρ! Τέλεια που τα εκοψες!

Να σας ρωτήσω κορίτσια κατι; εδω και καποιες ωρες νιωθω λιγο κουραση και πεσμενη και συγκεκριμενα νιωθω οπως οταν καποιες φορες η θερμοκρασια μου ανεβαινει στους 37( ειμαι παντα πολυ ευαισθητη σε αυτο και με κανει να νιωθω αδυναμία ακομα και με το 37). Εβαλα θερμόμετρο και πραγματι εχω 37 και νιωθω ζαβλακωμενη...εχετε ακουσει αν με την εγκυμοσυνη ανεβαινει λιγο η θερμοκρασια μας;

Κατα άλλα δεν νιωθω να εχω κρυωσει η κατι τετοιο...

Νομίζω στην εγκυμοσύνη είναι συνηθισμένα λίγα δέκατα κοριτσάκι μ. 

4 ώρες πρίν, Condios είπε:

αχαχαχαχα γελάω με τη 2μετρη Σουηδεζα γιατί ο άντρας μου θελει κόρη γιατί λεει "αν βγει και λίγο νοστιμούλα να γίνει sugar daddy girl , να τους τα τρώει και να δίνει και του μπαμπά της" αχαχαχαχαχαχα που τον βρηκαααααααα,,,,,αλλά δε θα με χαλαγε ούτε η 2μετρη σουηδέζα δοτρια ούτε η κόρη πεταχτούλα να ξερεις, αρκει να ερθουν και οι δυο και να εχουμε αποτελεσμα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 

να μαζευτουμε οι αφραγκες να κανουμε μια ομαδα σε κανα κοινωνικο δικτυο και να ανεβαζουμε εκει λαστιχα, νερα σε λεκανες,,,κανα γκαζον αν εχει καμια,,,α ετσι να νιωθουμε ταχα ειμαστε καπου διακοπες χαχαχαχα

@MELINASP φώναζα "θα πεθάνω ή θελω να πεθανωωωωω" γιατί μάλλον θα πόναγα πολύ ή παντα ξυπναω στην ανανηψη και ειμαι μονη μου και κανει κρυο,,,ειναι λιγο τρομακτικο,,,λες πεθανα και πηγα στη ανταρκτική όχι στην κολαση,,,αχαχαχαχα δεν ξερω,,,,για να δουμε τωρα τί ψαρια - κλαματα θα πιασουμε? 

ανεβαινει απο την ωορηξια και μετα και αν μεινεις εγκυος δεν πεφτει,,,ευκολα τουλαχιστον,,,αρα εισαι πολύ εγκυος λεμε,,,,τωρα η ζαβλακωμαρα ειναι απο την προγεστερονη και τη λογική κουραση των εγκυων,,,,καλε απολαυσε τα ολα ,,,,, ωραιο το ζεν!!!!!!!!!!!!!!!

Χαχαχαχα χαχαχαχαχα σωστός ο συζηξ πολύ σωστός θα έλεγα χαχαχαχαχα

Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι μ!!! ♥️ 

2 ώρες πρίν, Viv37 είπε:

Δαμάσκηνα και κασιους δοκίμασε μαζί. Εμένα που είμαι Ο στουμπος με βοηθάνε πολύ. 

1 ώρα πρίν, Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Καλέ ποιος είναι αυτός να πάρω κ γω Χαχαχαχαχαχα

Αγάπες πριν λίγο γύρισα. Λοιπόν μας είπε να της στείλω επιθυμητά ύψος, κιλά, χρώμα μαλλιών, χρώμα ματιών, εθνικότητα (Ελλάδα ή Σκανδιναβία) και αν θέλουμε σπουδές. Και θα μας στείλουν μετά εκείνοι μια λίστα με υποψήφιους που θα έχει τον κωδικό του καθενός και αυτά τα στοιχεία. Όταν καταλήξουμε γίνεται η παραγγελία το κρατάνε για εμάς και δύο μέρες πριν κάνει ωοληψια η δοτρια το πάνε οι ίδιοι στο ιασω. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 13 λεπτά , MELINASP είπε:

Τυχερή είσαι δύο σελίδες έχω μόνο να διαβάσω χαχαχαχαχα συνεχίζω και γράφω μετά τι μ ειπαν

Δαμάσκηνα και κασιους δοκίμασε μαζί. Εμένα που είμαι Ο στουμπος με βοηθάνε πολύ. 

Αγάπες πριν λίγο γύρισα. Λοιπόν μας είπε να της στείλω επιθυμητά ύψος, κιλά, χρώμα μαλλιών, χρώμα ματιών, εθνικότητα (Ελλάδα ή Σκανδιναβία) και αν θέλουμε σπουδές. Και θα μας στείλουν μετά εκείνοι μια λίστα με υποψήφιους που θα έχει τον κωδικό του καθενός και αυτά τα στοιχεία. Όταν καταλήξουμε γίνεται η παραγγελία το κρατάνε για εμάς και δύο μέρες πριν κάνει ωοληψια η δοτρια το πάνε οι ίδιοι στο ιασω. 

Α θα σας στειλουν ολοκληρη λιστα να διαλεξετε; Ωραιο αυτο!

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , MELINASP είπε:

Να τος ο Σουηδός!!!!!!!!! Αχχαχαχαχ να το το μοντέλο ,,,, μπράβο κοριτσάκι μου!!!!!! Με το καλό να τον βρείτε,,,όχι ότι οι Ελληναρες είναι άσχημοι έτσι????? Να τα λέμε όλα !!!!! Αλλά πάνω απ'όλα υγιής και μετά μάτια, ύψος , σπουδές,ομάδα αίματος,,,όλα σούπερ θα πάνε!!!!!! Με το καλό!!!! 

@Viv37 κλαίω με αυτό που έπαθε ο αδερφουλης στη Σουηδία,,,ψυχιτσα ,,,,αν είναι έτσι δε θέλω σουηδέζα ,θέλω Σέρβα ,,,και αυτές διμετρες δεν είναι? Και καλά,,, γιατί εγώ 1.65 θέλω και διμετρη αχαχχαχαχα 

Το χειρουργείο ναι 29 είναι,,,όλα τα θυμάσαι,,,και φυσικά να λέτε για φαγητά ,,,μια χαρά θα τρώω και εγώ απλά λίγο προσεκτικά ! Πάλι με μέρες με καιρούς πάλι δικά μου θα είναι όλα αχχαχαχαχαχ,,,,, και θα εκμυστηρευτω την αποψινη μου γουρουνια,,,,μετά από γυμναστήριο,,, πατάτες τηγανητές,,,αυγά τηγανητά μελάτα (για να μπορείς να βουτήξεις την τηγανητη πατατουλα) ,σαλάτα μαρούλι , φέτα και ψωμάκι ψημένο τοστιέρα! Για γλυκό? Δύο κουταλάκια του γλυκού Νουκρεμα Μερέντα αχαχχαχαχαχαχαχαχ 

@Chrussa1982 εικόνα σε έκανα στη μαρίνα με το καπέλο δίπλα στα κότερα,,,θα φωνάζεις "άλλος για τη βάρκα μας " ή θα λες "έχω και κότερο πάμε μια βόλτα?" Και η κοιλιά τουρλιτσα?????? Τώρα ολοκληρώθηκε η εικόνα ,,,με την τουρλιτσα κοιλίτσα !!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 7 λεπτά , Condios είπε:

Να τος ο Σουηδός!!!!!!!!! Αχχαχαχαχ να το το μοντέλο ,,,, μπράβο κοριτσάκι μου!!!!!! Με το καλό να τον βρείτε,,,όχι ότι οι Ελληναρες είναι άσχημοι έτσι????? Να τα λέμε όλα !!!!! Αλλά πάνω απ'όλα υγιής και μετά μάτια, ύψος , σπουδές,ομάδα αίματος,,,όλα σούπερ θα πάνε!!!!!! Με το καλό!!!! 

@Viv37 κλαίω με αυτό που έπαθε ο αδερφουλης στη Σουηδία,,,ψυχιτσα ,,,,αν είναι έτσι δε θέλω σουηδέζα ,θέλω Σέρβα ,,,και αυτές διμετρες δεν είναι? Και καλά,,, γιατί εγώ 1.65 θέλω και διμετρη αχαχχαχαχα 

@Chrussa1982 εικόνα σε έκανα στη μαρίνα με το καπέλο δίπλα στα κότερα,,,θα φωνάζεις "άλλος για τη βάρκα μας " ή θα λες "έχω και κότερο πάμε μια βόλτα?" Και η κοιλιά τουρλιτσα?????? Τώρα ολοκληρώθηκε η εικόνα ,,,με την τουρλιτσα κοιλίτσα !!!! 

Χαχαχαχαχα! Κλαιω με το αλλος για τη βαρκα μας! 

Οι Σερβες ναι! Διμετρες και κουκλαρες. Αλλα με εκνευριζουν απιστευτα γιατι το 1,65 το δικο μας ειναι μονο το ποδι τους και δεν ξερουν τι ειναι η κυτταριτιδα! Τσ τσ τσ σα δε ντρεπονται...

• Χαχα 5

πρίν από 38 λεπτά , MELINASP είπε:

Μακεδονικός με φρουκτόζη στο ροζ κουτί. Ελπίζω να μην το πάρουν για δυσφήμιση. Απλά έχει και άλλη χρήση χα χα χα χα χα χα χα χα 

πρίν από 24 λεπτά , Condios είπε:

Το χειρουργείο ναι 29 είναι,,,όλα τα θυμάσαι,,,και φυσικά να λέτε για φαγητά ,,,μια χαρά θα τρώω και εγώ απλά λίγο προσεκτικά ! Πάλι με μέρες με καιρούς πάλι δικά μου θα είναι όλα αχχαχαχαχαχ,,,,, και θα εκμυστηρευτω την αποψινη μου γουρουνια,,,,μετά από γυμναστήριο,,, πατάτες τηγανητές,,,αυγά τηγανητά μελάτα (για να μπορείς να βουτήξεις την τηγανητη πατατουλα) ,σαλάτα μαρούλι , φέτα και ψωμάκι ψημένο τοστιέρα! Για γλυκό? Δύο κουταλάκια του γλυκού Νουκρεμα Μερέντα αχαχχαχαχαχαχαχαχ 

Ηηηηηη αυγά με πατάτες!!!! Πω πω!!!! Πάω να ρίξω πατατουλες στην air fryers και αυγά στο τηγάνι!!!! Ίσως και λίγο μαγιονέζα με τις πατατουλες!!!! 

πρίν από 55 λεπτά , MELINASP είπε:

Ωωωω αυτά είναι!!! Να το να το το μοντέλο. Θα διαλέξεις φαντάζομαι έναν διμετρο καστανό με καταπράσινες ματάρες . Και να κάνουμε όλες οι υπόλοιπες κόρες κ εσύ γιο και πάνε τα συμπέθερια πάνε όλα. Θα κάθεσαι εσύ σαν τη Τασσώ Καβαδία την Κάκια πεθερά και θα περνάς απο κάστινγκ τις κόρες μας ..χαχαχαχα κλαιωωω από χαρά βέβαια. Προχωράς κ εσύ λοιπόν λουλούδι μου

πρίν από 41 λεπτά , Condios είπε:

το θράσος σου δεν έχει όρια. Γουρούνα!!! Δε ντρέπεσαι;; Αυγά τηγανητά είναι τέλεια!! Ειδικά καλοκαίρι με χωριάτικη σαλάτα να πηγαίνει η παπάρα σύννεφο!! Μια ερώτηση μόνο...πως κ έμεινες μόνο στις 2 κουταλιές;; 

Και εννοείται θα είμαι με την  κοιλουμπα μου και θα την μοστραρω κιόλας , είμαι που είμαι και ασπρουλιαρα σαν φάντασμα θα μοιάζω με αρνάκι άσπρο και παχύ χαχαχαχα. 

πρίν από 39 λεπτά , Viv37 είπε:

Χαχαχαχαχα! Κλαιω με το αλλος για τη βαρκα μας! 

Οι Σερβες ναι! Διμετρες και κουκλαρες. Αλλα με εκνευριζουν απιστευτα γιατι το 1,65 το δικο μας ειναι μονο το ποδι τους και δεν ξερουν τι ειναι η κυτταριτιδα! Τσ τσ τσ σα δε ντρεπονται...

Άλλες από εκεί..τις χαζεύω με το στόμα ανοικτό χαχαχαχα. Να σου πω όμως χεστηκαμε που είναι έτσι όπως είναι αψεγάδιαστες. Σιγά τα ωα που τρώνε και οι φιλενάδες μας!! 

πρίν από 29 λεπτά , Ελισάβετ καπ 2 είπε:

Μακεδονικός με φρουκτόζη στο ροζ κουτί. Ελπίζω να μην το πάρουν για δυσφήμιση. Απλά έχει και άλλη χρήση χα χα χα χα χα χα χα χα 

Ηηηηηη αυγά με πατάτες!!!! Πω πω!!!! Πάω να ρίξω πατατουλες στην air fryers και αυγά στο τηγάνι!!!! Ίσως και λίγο μαγιονέζα με τις πατατουλες!!!! 

Και εσύ αυγά?? Ο μακεδονικός με τη φρουκτόζη είναι διαθέσιμος? Σε περίπτωση που σε φουσκώσει το αυγό εννοώ χαχαχα. 

• Χαχα 3

πρίν από 14 λεπτά , Chrussa1982 είπε:

Ωωωω αυτά είναι!!! Να το να το το μοντέλο. Θα διαλέξεις φαντάζομαι έναν διμετρο καστανό με καταπράσινες ματάρες . Και να κάνουμε όλες οι υπόλοιπες κόρες κ εσύ γιο και πάνε τα συμπέθερια πάνε όλα. Θα κάθεσαι εσύ σαν τη Τασσώ Καβαδία την Κάκια πεθερά και θα περνάς απο κάστινγκ τις κόρες μας ..χαχαχαχα κλαιωωω από χαρά βέβαια. Προχωράς κ εσύ λοιπόν λουλούδι μου

το θράσος σου δεν έχει όρια. Γουρούνα!!! Δε ντρέπεσαι;; Αυγά τηγανητά είναι τέλεια!! Ειδικά καλοκαίρι με χωριάτικη σαλάτα να πηγαίνει η παπάρα σύννεφο!! Μια ερώτηση μόνο...πως κ έμεινες μόνο στις 2 κουταλιές;; 

Και εννοείται θα είμαι με την  κοιλουμπα μου και θα την μοστραρω κιόλας , είμαι που είμαι και ασπρουλιαρα σαν φάντασμα θα μοιάζω με αρνάκι άσπρο και παχύ χαχαχαχα. 

Άλλες από εκεί..τις χαζεύω με το στόμα ανοικτό χαχαχαχα. Να σου πω όμως χεστηκαμε που είναι έτσι όπως είναι αψεγάδιαστες. Σιγά τα ωα που τρώνε και οι φιλενάδες μας!! 

Και εσύ αυγά?? Ο μακεδονικός με τη φρουκτόζη είναι διαθέσιμος? Σε περίπτωση που σε φουσκώσει το αυγό εννοώ χαχαχα. 

Οχι γαμωτο πρέπει να πάρω. Αφού τελειώσω όμως τον κλασικό με κακάο που έχω πάρει. Να μια καλή δικαιολογία για να τον φαω απόψε χα χα χα χα χα χα χα χα 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...